Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , dimi.tra είπε:

@Makelen κορίτσι σήμερα πήγες για υπέρηχο; Συγγνώμη αν έχεις γράψει ήδη κάτι και δεν το είδα! 

Αύριο το απόγευμα έχω τον υπέρηχο κορίτσι μου.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!❤️ Θα σας γράψω το βραδάκι..

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Gemini Μπραβο σου! Εκτοξευτηκε η χοριακη!

Σου Εύχομαι Ολα να πάνε καλα μέχρι το Τέλος!!

Εγώ καλα Είμαι, Εντάξει, το κατα δυναμειν.

Φιλακια πολλα σε όλες και στη μπεμπουλα Κοπελια μου, να της δώσεις ενα φιλακι το πρωι που κάνει την κελαρυστη φωνή :-)

Σ'ευχαριστώ πολύ!!! Και εσύ να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου γρήγορα:P:p

Φιλιά σε όλες και στη μπεμπούλα του καφέ!!:D:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα από το σπίτι λοιπόν... Πρεπει να σας πω οτι αν ειχα γυναικα αφεντικο, τοση κατανόηση δεν θα ειχε... πραγματικά...

Gemini!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πρεπει να πετάς!!!!

Λενάκι μου? Τι κάνεις? Τι πλάνα εχεις για το σκ? Θελω να ακουσω για ξενυχτια, ποτά, πάρτυ και βόλτες!!!

Αγγελική μου, πήγες σημερα? Τι σου είπε? Μεγαλώνουν τα αυγουλάκια μας ε?

Κοπελιά μου, κοιμηθήκατε σήμερα? κάνατε φωνούλες? Θα πατε βολτούλα το σκ???

Φιλιά πολλά σε όλες!

c12e25debb.png

Σ'ευχαριστώ πολύ!!! Και εσύ να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου γρήγορα:P:p

Gemini σ'ευχαριστω, το προσπαθω ηδη.. Και σε σενα ευχομαι να ακουσεις καρδουλα συντομα!

Καλημερα από το σπίτι λοιπόν... Πρεπει να σας πω οτι αν ειχα γυναικα αφεντικο, τοση κατανόηση δεν θα ειχε... πραγματικά...

Λενάκι μου? Τι κάνεις? Τι πλάνα εχεις για το σκ? Θελω να ακουσω για ξενυχτια, ποτά, πάρτυ και βόλτες!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!

Μις Πιγκυ μου καλα εκανες και εμεινες σπιτι. Βασικα κι εγω σκεφτομαι οτι την επομενη φορα θα μεινω τουλαχιστον μια εβδομαδα σπιτι. Και αφου εχεις και κατανοηση απο την δουλεια δεν το συζητω! Τι δουλεια κανεις? Τι αντικειμενο?

Εχεις αλλη μια εβδομαδα περιπου για την χοριακη ε? Αντε να δουμε.. Εφαγες σχεδον τη μια εβδομαδα!

Εγω μιλησα σημερα με τον γιατρο. Μου ειπε οτι πραγματικα κι αυτος δεν μπορει να καταλαβει τι μπορει να πηγε στραβα.. Να σας πω, προτιμω που μου ειπε αυτο παρα να μου λεει βλακειες και αερολογιες.. Μου ειπε οτι την προηγουμενη φορα, τον Μαιο δλδ, υπηρχε λογος να μην πετυχει. Τωρα ομως ολα ηταν πολυ καλα..

Τον ρωτησα αν πιστευει οτι πρεπει να κανω καποια αλλη εξεταση και μου ειπε οχι. Οτι εχω κανει ο,τι εξεταση χρειαζεται και δεν υπαρχει κατι. Τελος τον ρωτησα πότε μπορω να κανω την εμβρυομεταφορα απο τα κατεψυγμενα και μου ειπε οτι θεωρει οτι πρεπει να περασει αυτος ο κυκλος (χθες αδιαθετησα παρεπιπτοντως!) και αφου ξανααδιαθετησω θα δουμε τι γινονται τα κατεψυγμενα.

Αυτα κοριτσια.

Καλο ΠΣΚ, δεν εχω κανονισει ακομα τρελλα γλεντια αλλα ολο και κατι θα κανονισω!

Στελνω πολλα φιλια σε ολες και ολα να μας ερθουν οπως τα θελουμε...!

Gemini!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πρεπει να πετάς!!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!

Καλημέρα!! Καλά έκανες κι έκατσες σπίτι. Πότε πας για χοριακή αλήθεια?? Μπορεί να χω ξαναρωτήσει, αλλά μη νομίζεις, ξεχναω:rolleyes:!

Εμένα η ξαπλα συνεχίζεται. Δεύτερα πάω για υπέρηχο!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini σ'ευχαριστω, το προσπαθω ηδη.. Και σε σενα ευχομαι να ακουσεις καρδουλα συντομα!

Εγω μιλησα σημερα με τον γιατρο. Μου ειπε οτι πραγματικα κι αυτος δεν μπορει να καταλαβει τι μπορει να πηγε στραβα.. Να σας πω, προτιμω που μου ειπε αυτο παρα να μου λεει βλακειες και αερολογιες.. Μου ειπε οτι την προηγουμενη φορα, τον Μαιο δλδ, υπηρχε λογος να μην πετυχει. Τωρα ομως ολα ηταν πολυ καλα..

Τον ρωτησα αν πιστευει οτι πρεπει να κανω καποια αλλη εξεταση και μου ειπε οχι. Οτι εχω κανει ο,τι εξεταση χρειαζεται και δεν υπαρχει κατι. Τελος τον ρωτησα πότε μπορω να κανω την εμβρυομεταφορα απο τα κατεψυγμενα και μου ειπε οτι θεωρει οτι πρεπει να περασει αυτος ο κυκλος (χθες αδιαθετησα παρεπιπτοντως!) και αφου ξανααδιαθετησω θα δουμε τι γινονται τα κατεψυγμενα.

Αυτα κοριτσια.

Καλο ΠΣΚ, δεν εχω κανονισει ακομα τρελλα γλεντια αλλα ολο και κατι θα κανονισω!

Στελνω πολλα φιλια σε ολες και ολα να μας ερθουν οπως τα θελουμε...!

Η συζητηση με τον γιατρό σου μου φάνηκε πολύ ειληκρινής! Κι αυτό είναι καλό. Για τα κατεψυγμένα εγώ άφησα ένα κύκλο και μετά έκανα μια ένεση καταστολής την 21η μέρα κι έπειτα έκανα τη θεραπέια με χάπια...Βεβαια κάθε γιατρός έχει τη δική του τακτική! Πάντως, όπως και να χει σε δύο μήνες θα τα χεις βάλει και νομίζω αυτό σου δίνει την ευκαιρία να σκέφτεσαι το επόμενο βήμα! Μην τα αμφισβητείς τα παγωτίνια, δεν έχουν καμια διαφορά από τα άλλα έμβρυα.

Εως τότε κοιτα να ευχαριστηθείς βόλτες!!!:D:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας....κοριτσια βοηθειααααααααααααααααα...μαθαμε οτι ο αντρας μου εχει αζωοσπερμια...πιασαμε πατο κ τωρα ξανασηκωθηκαμε για να ξεκινησουμε απο το μηδεν...

καλημερα σας....κοριτσια βοηθειααααααααααααααααα...μαθαμε οτι ο αντρας μου εχει αζωοσπερμια...πιασαμε πατο κ τωρα ξανασηκωθηκαμε για να ξεκινησουμε απο το μηδεν...

Καλημέρα!!! Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω πολλά για αζωοσπερμία... Εχω διαβάσει όμως για περιπτώσεις με ευτυχή κατάληξη! Ο γιατρός τι σας είπε??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα κοριτσακι μου...μας ειπε οτι θα παμε για βιοψια στους ορχεις για να βρουμε σπερματοζωαρια και θα παμε για εξωσωματικη...ειμαι τοσο φοβισμενη..θα πανε ολα καλα;θα τα καταφερουμε..;ουφφφφφφφφφφ!!

καλημερα κοριτσακι μου...μας ειπε οτι θα παμε για βιοψια στους ορχεις για να βρουμε σπερματοζωαρια και θα παμε για εξωσωματικη...ειμαι τοσο φοβισμενη..θα πανε ολα καλα;θα τα καταφερουμε..;ουφφφφφφφφφφ!!

Εχε υπομονή και πίστη και όλα θα πάνε καλά!! Σου το εύχομαι ολόψυχα!;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.Εγω εχθες πηγα στο γιατρο, τα ωαρια πρεπει να πηγαινουν καλα.Πρεπει παντως να υπαρχουν πανω απο 9-10 αλλα αυτος επειμενει οτι 5-6 πανε καλα , μεγαλωνουν σωστα σε σχημα.Μου μειωσε και την δοση απο 150 την πηγε 112,5 .Θα παω ξανα την Δευτερα μαλλον θα γινει Τεταρτη η ωοληψια.Αχ να πανε ολα καλα για ολες μας.Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Αγγελική μου! Μια χαρα, Όλα Καλά θα πανε! Και 5-6 να είναι, μια χαρα είναι...

Αρκεί να είναι Καλά! και μην ξεχνάς ένα τυχερό χρειαζόμαστε...

Μελτεμακι μου Καλώς μας ήρθες Καταρχάς! Όσο για το θέμα

Σας... Τι να πω, δεν ξέρω Από αζωοσπερμια Τίποτα... Αλλά μην ανησυχείς, θα πάνε Όλα Καλά, θα τη βρείτε τη λύση! Και εμείς θα είμαστε εδω για συμπαράσταση και παρέα! Αν βρουν σπερματοζωαρια ζωντανά με μια εξωσωματικη θα τελειώσει το πρόβλημα σας θα δεις...

Gemini πως τα πας; Ξεκουραζεσαι ε; 8/10 είναι η χοριακη μου, σε μια βδομάδα ακριβώς....

Σήμερα ξύπνησα και αυτη ήταν η Πρωτη μου σκέψη... Το αλλο Σαββατο θα σηκωθω και θα Πάω για χοριακη και θα ξέρω... Πάντως η Πρωτη βδομάδα πέρασε γρήγορα, δεν μπορω να πω. Νομίζω και η επόμενη με τη δουλεια γρήγορα θα περάσει. Οι τελευταίες μέρες είναι που δεν παλευονται με Τίποτα... Το θυμάμαι και με τη σπερματεγχυση... 3-4 μέρες πριν την χοριακη χτυπούσε κόκκινο η αγωνία...

Άρα με βλέπω άπο Τεταρτη Πέμπτη και μετα να μην αντέχω με Τίποτα!

Θα το παλέψουμε και αυτο...

Κοπελια θα πάτε τη μπεμπουλα Καμια βολτουλα; Έχει Καλο καιρο εκει; Εδω Νομίζω Νομίζω Έχει ήλιο έξω...

Λενακι;;; Όλα Καλά;;; Πως είσαι;

c12e25debb.png

Μeltemaki καλημέρα.Εμείς κάναμε βιοψία και στη συνέχεια μικρογονιμοποίηση και είμαι έγκυος σε δίδυμα.:PΜπες κι εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2160823#post2160823 Καλή επιτυχία σου εύχομαι.Έχετε βρει γιατρό, κέντρο κλπ;

Καλημέρα κι απο μένα και καλό μήνα!!!

Χθες δεν τα κατάφερα να γράψω.Μπήκα και διάβασα τα νέα σας και όταν πήγα να γράψω ξύπνησε η μπεμπούλα και αφησα τον υπολογιστή. Η μπεμπούλα είναι μια χαρά ειδικά τώρα που ενεργήθηκε... Απο το πρωί παλεύει, αλλά τα καταφέραμε, γιούπιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Και τώρα κάνουμε τις φωνούλες μας και τα νάζια μας.

Μελτεμάκι με τη βιοψία θα βρούν και μετά όπως έγινε με την Μέλανυ, θα μείνεις έγκυος στο ή στα παιδάκι/κια σου. Μη πανικοβάλεσαι και άσε τον γιατρό να κάνει το σωστό.

Μισπίγκυ η δεύτερη εβδομάδα είναι λίγο πιο δύσκολη γιατι σου φαίνεται οτι δεν περνάει ο καιρός, αλλά είσαι τυχερή που θα πας για δουλειά και θα απασχολείς το μυαλό σου. Σίγουρα πάντως θα περάσουν κι αυτές οι μέρες, όσο αργά και αν φαίνεται και το άλλο Σάββατο θα ξέρεις και θα ξέρουμε... Υπομονή, λίγη ακόμα :)

Gemini απο συμπτώματα πώς πάμε? Πώς νιώθεις?

Λένη εσύ, καλα? Με κατεψυγμένα πολλές γνωστές μου έπιασαν παιδάκι, οπότε μη φοβάσαι...

AGGELIK, έφτασε ο καιρός και για σένα. Μαζί θα περάσουμε και τη δική σου αγωνία :)

Πολλά φιλιά σε όλες και καλό ΣΚ να έχουμε όλες.

Α, εδώ στο κέντρο της Πάτρας έχει αγώνες καρτ σήμερα. Μπορεί να πάω να δω με τον άντρα μου, αλλάδεν θα πάρουμε τη μπεμπούλα μαζί γιατί θα εχει πολύ θόρυβο και πολύ κόσμο. Την πήγαμε βόλτα χθες και το καταχάρηκε...

καλημερα κοριτσια.Εγω εχθες πηγα στο γιατρο, τα ωαρια πρεπει να πηγαινουν καλα.Πρεπει παντως να υπαρχουν πανω απο 9-10 αλλα αυτος επειμενει οτι 5-6 πανε καλα , μεγαλωνουν σωστα σε σχημα.Μου μειωσε και την δοση απο 150 την πηγε 112,5 .Θα παω ξανα την Δευτερα μαλλον θα γινει Τεταρτη η ωοληψια.Αχ να πανε ολα καλα για ολες μας.Φιλακια πολλα!

Μπράβο κοπέλα μου!!! Με το καλό η ωοληψία!! Εχεις τις ευχές από όλες μας!

Gemini πως τα πας; Ξεκουραζεσαι ε; 8/10 είναι η χοριακη μου, σε μια βδομάδα ακριβώς....

Σήμερα ξύπνησα και αυτη ήταν η Πρωτη μου σκέψη... Το αλλο Σαββατο θα σηκωθω και θα Πάω για χοριακη και θα ξέρω... Πάντως η Πρωτη βδομάδα πέρασε γρήγορα, δεν μπορω να πω. Νομίζω και η επόμενη με τη δουλεια γρήγορα θα περάσει. Οι τελευταίες μέρες είναι που δεν παλευονται με Τίποτα... Το θυμάμαι και με τη σπερματεγχυση... 3-4 μέρες πριν την χοριακη χτυπούσε κόκκινο η αγωνία...

Άρα με βλέπω άπο Τεταρτη Πέμπτη και μετα να μην αντέχω με Τίποτα!

Θα το παλέψουμε και αυτο...

Κοίτα σου έχει μείνει η δύσκολη εβδομάδα αλλά με τη δουλεία και λίγη υπομονή όλα θα κυλήσουν γρήγορα! Την ίδια σκέψη είχα κάνει κι εγώ, οτι σε μια εβδομάδα ακριβώς θα ήξερα... Η αλήθεια έιναι πέρασε τελικά γρήγορα κι αυτό, αν εξαιρέσουμε τις 2-3 τελευταίες μέρες που ήμουν ...χμμμ... κάπως στην τσίτα!:tongue:

Καλημέρα κι απο μένα και καλό μήνα!!!

Χθες δεν τα κατάφερα να γράψω.Μπήκα και διάβασα τα νέα σας και όταν πήγα να γράψω ξύπνησε η μπεμπούλα και αφησα τον υπολογιστή. Η μπεμπούλα είναι μια χαρά ειδικά τώρα που ενεργήθηκε... Απο το πρωί παλεύει, αλλά τα καταφέραμε, γιούπιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Και τώρα κάνουμε τις φωνούλες μας και τα νάζια μας.

Gemini απο συμπτώματα πώς πάμε? Πώς νιώθεις?

Α, εδώ στο κέντρο της Πάτρας έχει αγώνες καρτ σήμερα. Μπορεί να πάω να δω με τον άντρα μου, αλλάδεν θα πάρουμε τη μπεμπούλα μαζί γιατί θα εχει πολύ θόρυβο και πολύ κόσμο. Την πήγαμε βόλτα χθες και το καταχάρηκε...

Ε τι να κάνεις κι εσύ, μπαίνεις στο πρόγραμμα της μπέμπας!!!

Δεν εχω κανένα σύμπτωμα μέχρι τώρα. Μονο που νυστάζω λίγο αλλά μπορεί να έιναι και επειδη γενικά είμαι πολύ χαλαρή, δεν κάνω δουλειές κτλ. Περιμένω πως και πως τον υπερηχο τη Δευτέρα και τότε θα το ανακοινώσω και σε μερικούς. Οι υπόλοιπη με την αυχενική διαφάνεια!

Στα καρτ θέλει και ο άντρας μου να πάει. Περάσαμε και το πρωι απ το κεντρο και είχε μουσικη και γενικά ετοιμασίες! Εγώ τα ψιλοβαριέμαι νομίζω!Αν πάτε παντως, καλή βόλτα!;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...