Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημέρα Κορίτσια,

Χθες Πήγα στο κέντρο και έκανα πάλι την χοριακη Καθώς Ήταν η μέρα που μου είχε πει ο γιατρός να την κάνω. Έτσι και επισήμως Είναι αρνητικο.

Ευτυχώς και πάλι Ευτυχώς που είχα παει το Σάββατο και είχα προετοιμαστεί. Δεν σας κρύβω ότι θα μου είχε έρθει μεγάλη κεραμιδα! Ο γιατρός πιστευε μέχρι και χθες ότι αποκλείεται να Είναι αρνητικο. Μου έλεγε ότι την έκανα αρκετά νωρίς τη χοριακη και μάλλον δεν πρόλαβε να δείξει. Κι όταν με πήρε τηλέφωνο χθες φαινόταν έκπληκτος με το αποτέλεσμα. Τελοσπαντων, είπε ότι θα το συζητήσει με την ομάδα του και θα προσπαθήσουν να το ψάξουν εκ βαθεως τί μπορει να έφταιξε..

Χθες όταν με πήρε ήμουν Πολύ ψύχραιμη, όμως αυτη η επισημοποιηση του αποτελέσματος με έκανε να μην κοιμηθώ όλο το βράδυ... Το τι κλάμα έριξα δεν λέγεται.. Και σημερα τα ματιά μου Είναι έτσι κάπως φουσκωμένα..! :shock:

Κορίτσια Ξέρω ότι θα συνελθω όμως προς το παρών Είμαι Πολύ απογοητευμενη και δεν Μπορώ Ακόμα να πω, "δεν πειράζει, ξανασηκωνομαστε και προχωράμε".

Η Μονή μου ελπίδα Είναι τα 2 κατεψυγμένα, όμως κι αυτο με φοβίζει. Θα αντέξουν στο ξεπαγωμα ωστε να τα βάλουμε; Και το άλλο που με φοβίζει Είναι ότι αν αυτο δεν πετύχει θα πρέπει να πάω στο Plan B... Αλλαγή γιατρου πάλι...

Ξερω οτι ειστε διπλα μου και σας ευχαριστω παρα πολυ... Απλα κι εγω δεν θελω να γραφω αρνητικα πραγματα και να στεναχωρω/αγχωνω την Miss Piggy την Αγγελικη και την Gemini που ειναι στην αρχη μιας προσπαθειας (η Gemini πιο προχωρημενη κιολας). Εγω ευχομαι να πανε ολα καλα για εσας και να μην ταλαιπωρηθειτε καθολου. Μια εγκυμοσυνη χρειαζεται πολυ υπομονη τελικα. Πιο μικρη, εγω την φανταζομουν ως η πιο ομορφη περιοδος μιας γυναικας. Που να ηξερα ..

Κοπελια μου κι εσενα σ'ευχαριστω που με σκεφτεσαι και με ρωτας πώς ειμαι..Εισαι πολυ καλος ανθρωπος και σου ευχομαι τα καλυτερα για σενα και την οικογενεια σου!

Σας φιλω και υπομονη σε ολες μας..!

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσάκι μου.... Δεν ξέρω τι να σου πω...

Κλάψε όσο χρειάζεται και πάρε το χρόνο σου, κανεις δεν θα σε πιεσει να σηκωθεις και να συνελθεις σε 3 μέρες, χρειαζεσαι το χρόνο σου και το καταλαβαινουμε. Αλλά το ξέρεις ότι θα συνέλθεις και θα ξαναβρεις το κουραγιο σου.

Οσο για τα 2 εμβρυακι που έχεις, πολύ καλα κανεις και ποντάρεις σε αυτα! Ειδες και η μαμη σουν και η τζεμινι, απο τετοια εμβρυακια εμειναν! Η ελπιδα υπάρχει πάντα! Αν δεν ειχαν ελπιδες και αυτα δεν θα κάνανε καν την προσπάθεια.

Για το γιατρο μην το σκεφτεσαι ακόμα! Ενα βήμα τη φορα! Και εσυ εχεις ηδη μπροστα σου 2 βήματα:

1. Να μας ξαναχαμογελασεις και να βρεις την αισιοδοξια σου

2. Να πλαναρεις να βαλεις τα 2 εμβρυακια που εχεις

Ολα τα αλλα μετα!

Ξερεις ποσο κουραγιο θα μου εδινε να ειχα και εγω εστω 2 στην καταψυξη... Προσπαθω να μην το σκεφτομαι αλλα τωρα ξερω οτι αν κατι δεν παει καλα πρεπει να αρχισω απο την αρχη... Ενω αν όντως ειχαν παρει 7-8 θα ειχα και μερικα για μια 2η προσπαθεια χωρις φαρμακα, ταλαιπωριες, ενεσεις, εξετασεις...

Αλλα ας μην τα σκεφτομαι αυτα...

Τζεμινι περιμενουμε 2η χορικη σημερα ε????

Κοπελια μου... πες στη μικρη σου να μας στειλει λιγη μωροχρυσοσκονη! Τη χρειαζομαστε!

Αγγελικη μου μην αγχωνεσια που δεν σου λεει ποσα ειναι, καλυτερα. Και εμενα δεν μου ελεγε, αλλα τον εβλεπα που τα μετρουσε και μετρουσα και εγω και στο τελος του ελεγα, μετρησα τοσα! Και τι εγινε???? Εξω πεσαμε! :)

Εγω ειμαι εδω... τεζα... Δουλευω και λίγο αλλά με βοηθαει γιατι περναει η ωρα μου. Κανονικα την Παρασκευη πρεπει να παω δουλεια αλλα δεν θελω... και δεν ξερω τι να κανω... θα δω, θα το ζυγισω αυριο...

c12e25debb.png

A! Και Λενη μου, μην ξαναπεις οτι δεν θελεις να γραφεις αρνητικα για μας... Ολες στο ιδιο καζανι βραζουμε και ευτυχως εχουμε η μια την αλλη για συμπαρασταση!

Φιλια σε ολες!

c12e25debb.png

Καλημέρα κορίτσια!Απο που να αρχίσω;;Λένη μου κουράγιο.Έχεις και τα καταψυγμένα σου αυτό να κάνεις σαν πρώτη κίνηση.Ο γιατρός τι σας είπε;;Δεν θυμάμαι και ποιο είναι το πρόβλημα σας(συγνώμμη που το αναφέρω τώρα που δεν είσαι και καλά).Δες τι θα σας πει και ο γιατρός μπορεί να βρείτε κάποια άκρη πρωτού βάλετε και τα κατεψυγμένα.

Gemini!!!Mπράβο!Είδες;Καλή εγκυμοσύνη να έχεις!

MissPiggy πότε θα ξέρεις εσύ;Καλά αποτελέσματα!

Agelik καλή αρχή!! :)

Κοπελια το μωράκι;;

καλημερα κοριτσια! Leni μου παρε το χρονο σου για να συνελθεις.Παντως εγω καθε φορα συνερχομουν οταν εβλεπα το επομενο βημα.Και για σενα ειναι κοντα γιατι εχεις τα παγακια σου.Μπορει να μην σε παρηγορει αυτο ακομα , μα σκεψου αν δεν τα ειχες και αυτα τι θα γινονταν.Εγω και τις 2 φορες αρχισα απο την αρχη.Κλαψε για να ξεσπασεις ολες το καναμε και πραγματι σε κανει να νιωθεις καλυτερα.Θα περασει ο χρονος και θα φτασεις στο επιθυμητο αποτελεσμα.

Οσο για την περιοδο της εγκυμοσυνης αν και δεν την εχω περασει ,οσο και ανησυχια να εχεις πρεπει να ειναι μοναδικη.Σκεψου ενα πλασματακι στην κοιλιτσα σου.Ολα θα ερθουν για ολες μας.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Ευχαριστω και παλι ρε κοριτσια..

Αγγελικ κι εγω, & τις 4 εξωσωματικες τις ξεκινησα απο την αρχη και ειναι η μονη φορα που ευτυχως μου κρατησαν κατεψυγμενα!Ειναι η μοναδικη μου ελπιδα.. Οποτε σε καταλαβαινω..

Πως τα πας αληθεια? Ποτε ειναι ο επομενος υπερηχος?

Miss Piggy μου ετσι ειναι οπως μου τα λες. Ειμαστε καιρο μαζι και εχουμε περασει αρκετες δυσκολιες.. Σου ευχομαι να εχεις θετικο αποτελεσμα και να μου δωσεις και μενα λιγη ελπιδα.. Πιστευω μεσα μου οτι θα πανε ολα καλα!

Θα σου ελεγα να πας απο Δευτερα δουλεια. Για μια μερα τι να πας να κανεις? Καλυτερα απο Δευτερα ρε κοριτσακι μου.. Ξεκουρασου οσο μπορεις και κανε υπομονη...

Μελανια μου καλως ηρθες και παλι!

Τι κανεις , πως παει η εγκυμοσυνη? Σε ποια εβδομαδα εισαι?

Εμενα το προβλημα ειναι οτι δεν βρισκουμε κανενα προβλημα! Ανεξηγητη υπογονιμοτητα. Βγαλε ακρη. Εγω προσωπικα πιστευω οτι ισως ειναι καποια λεπτομερεια που κανεις δεν εχει σκεφτει να μου πει. Εχω κανει λαπαροσκοπηση και υστεροσκοπηση, εξετασεις θρομβοφιλιας, καρυοτυπο, κυστικης ινωσης (προληπτικα, θυμασαι?) και δεν θυμαμαι και τι αλλο. Εχετε να μου προτεινετε καμια καινουργια? χαχα

Αυτα ρε κοριτσια.. Φιλακια σε ολες

:|Κατάλαβα.Έχεις κάνει και για αντισώματα που λένε;Δεν θυμάμαι πως την λένε την εξέταση...Πάντως θα σου πει τώρα και ο γιατρός.Δεν μπορεί κάτι θα σκεφτεί που μπορεί να έχει ξεφύγει.Βλαστοκύστες είχατε βάλει;Εγώ στη είμαι 16 βδομάδα :-P και όλα τα αποτελέσματα απο την λήψη χοριακής λάχνης έχουν βγει καλά.

Καλησπέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε??

Leni θα συμφωνήσω με τα κορίτσια...Το οτι δεν είσαι και στα καλύτερά σου είναι απολύτως λογικό. Να είσαι στην παρέα μας και να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου οποιες κι αν είναι αυτές. Γιατί άλλωστε είμαστε εδώ? Παντως όχι μόνο για τα καλα...

Επίσης, τα κατεψυγμένα είναι μια χαρά έμβρυα και φυσικά πρώτα να κοιτάξεις να τοποθετήσεις αυτά που μπορεί μάλιστα να γίνει και συντομα...Να τους δώσεις την ευκαιρία τους!! Και συζήτησε με τον γιατρό σου οτι σε απασχολεί!

MissPiggy ωραία η ξάπλα ε??? Χοριακή πότε κάνεις?? Αν μπορείς καλύτερα να κάτσεις και την Παρασκευή αφού μετά είναι και το Σ/Κ

Melany Σ'έυχαριστώ!! Μακάρι όλα να πάνε καλά!

Επαναληπτική χοριακη θα κάνω άυριο...Και έχω και αρκετό άγχος μπορώ να πω...Μάλλον αυτό θα φύγει μονο οταν ακούσω καρδούλα!

Σας φιλώ όλες!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γειά σας κι απο μένα.

Λένη μου σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά όταν έχεις περάσει τα ίδια καταλαβαίνεις τον αλλον λίγο περισσότερο απο κάποιον που του ήρθαν όλα ευκολα.Αν και ο καθένας έχει τις δικές του δοκιμασίες την ζωή... Πάντως χρειάζεται και το κλάμα, είναι κάτι σαν κάθαρση και τονωτικό για να αποφασίσεις για το επόμενο βήμα. Αν δεν ξεσπάς με κάποιον τρόπο κάνεις κακό στον εαυτό σου, ενώ όταν ξεσπάς συνέρχεσαι και πιο γρήγορα.

Μισπίγκυ συμφωνω κι εγώ να μείνεις λίγο παραπάνω ξεκούραστη και να πας απο Δευτέρα για δουλειά κι εκεί πάλι χαλαρά και όσο μπορείς λιγότερες κινήσεις.

Τζέμινι η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος όμορφη, πανέμορφη και γλυκιά, αλλά και με άγχος κάθε φορά που περιμένεις να κάνεις μια εξέταση, για να μη πω καθε μέρα. Μεχρι να κρατήσεις στα χέρια σου το μωράκι σου έχεις αγωνία αν όλα πάνε καλά. Είναι όμως μια γλυκιά αγωνία η αγωνία της μάνας για το παιδί της που έτσι κι αλλιώς πάντα θα την εχουμε για τα αγγελούδια μας.

AGGELIK ποτε πάς για ωοληψία?

Μελανία πώς πάνε τα διδυμάκια σου?Τα καμαρώνεις στους υπέρηχους, ε? Έκανες αυχενική και αμνιοπαρακέντηση?

Η μπεμπούλα σήμερα έκανε πολλές και διαφορετικές φωνούλες και με ξετρέλανε. Το βράδυ κοιμήθηκα αρκετά και έτσι σήμερα είμαι ξεκούραστη. Θέλω να την παω βόλτα, αλλά μας φτιάχνουν το ασανσερ και δεν μπορώ να κατεβάσω το καρότσι. Υπομονή θα κάνω μέχρι αύριο...

Φιλιά σε όλες και σίγουρα η μπεμπούλα σας στέλνει μωροχρυσόσκονη, Μισπίγκυ μου, σε όλες!!!

καλημερα κοριτσια! Εγω πηγα εχθες για υπερηχο και εξετασεις.Ο γιατρος μου ειπε πολυ καλο ενδομητριο.Οσο για τα ωαρια εγω ειδα 8-9 , αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι τα καλα μορφολογικα και ετσι και ποιοτικα ειναι 5-6.Σε αυτα πρεπει να στηριχτουμε.Ολα οσα βρει θα τα τρυπησει αλλα αυτος ειπε οτι αυτα που μας ενδιαφερουν ειναι 5-6.Μου μειωσε και τη δοση απο 225 gonal την πηγε 150.Φανταστειτε ο αλλος γιατρος εδεινε 375.Τωρα λετε να ειναι λιγα? Βεβαια και τις αλλες φορες που ειχα 25 τι καταλαβα?Θα παω ξανα αυριο.Τωρα για ωοληψια μαλλον Τριτη Τεταρτη.Δεν ξερουμε ακομα.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! Εγω πηγα εχθες για υπερηχο και εξετασεις.Ο γιατρος μου ειπε πολυ καλο ενδομητριο.Οσο για τα ωαρια εγω ειδα 8-9 , αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι τα καλα μορφολογικα και ετσι και ποιοτικα ειναι 5-6.Σε αυτα πρεπει να στηριχτουμε.Ολα οσα βρει θα τα τρυπησει αλλα αυτος ειπε οτι αυτα που μας ενδιαφερουν ειναι 5-6.Μου μειωσε και τη δοση απο 225 gonal την πηγε 150.Φανταστειτε ο αλλος γιατρος εδεινε 375.Τωρα λετε να ειναι λιγα? Βεβαια και τις αλλες φορες που ειχα 25 τι καταλαβα?Θα παω ξανα αυριο.Τωρα για ωοληψια μαλλον Τριτη Τεταρτη.Δεν ξερουμε ακομα.

Μπραβο Αγγελικ, μια χαρα:)

Καλυτερα 5-6 ωαρια παρα 25! 375 μοναδες ειναι παρα πολλες. εγω για να καταλαβεις επαιρνα αυτη τη φορα 300 που θεωρειται και αρκετο.

Ολα προχωρανε καλα, αντε με το καλο κι η ωοληψια!!

MissPiggy πως τα πας? Τι αποφασισες για αυριο? Μην πας δουλεια...

Καλημέρα και από μενα....

Μπραβο Αγγελική μου... Μια χαρα μου ακούγονται τα 5-6 αυγουλάκια σου, αρκεί να ειναι καλά! Αυτο μας νοιάζει! Και εμένα αυτό μου έλεγε, 5-9 είναι το τέλειο. Και να χαίρεσαι που παίρνουμε τέτοιες δόσεις και οχι δόσεις ελέφαντα! Στο κατω κατω μην ξεχνάς οτι ειναι φάρμακα και όχι του καλύτερου είδους και μπορει ο σκοπος να αγιαζει τα μεσα αλλα πρεπει να προσέχουμε και τον εαυτο μας λίγο...

Εγω ειμαι ξάπλα αλλά δουλευω... Δεν εχω αποφαφίσει ακομα για αυριο... Να πω την αληθεια ντρεπομαι να ζητησω και αλλη μερα... αλλά...

Πάντως και να παω θα πάω για 4-5 ωρες και δεν θα οδηγησω θα με πανε και θα με φερουν και δεν θα σηκωθω καθόλου από την καρεκλα μου... Θα δω...

c12e25debb.png

Εγω ειμαι ξάπλα αλλά δουλευω... Δεν εχω αποφαφίσει ακομα για αυριο... Να πω την αληθεια ντρεπομαι να ζητησω και αλλη μερα... αλλά...

Πάντως και να παω θα πάω για 4-5 ωρες και δεν θα οδηγησω θα με πανε και θα με φερουν και δεν θα σηκωθω καθόλου από την καρεκλα μου... Θα δω...

Συνέχισε την ξάπλα!! Και για τη δουλειά αν οι συνθήκες είναι τόσο καλές όσο λες τότε πήγαιναε αλλά και πάλι πολύ προσεκτικά!!!

AGELIK σου απάντησα και στο forum...πιστεύω έιναι μια χαρά τα ωαριάκια σου! Κι εγώ σκέψου στον υπέρηχο είχα 40 :!: αλλά δεν ήταν όλα καλά ποιοτικά, 15 πήραν...

Κορίτσια η χοριακή μου σήμερα είναι 1350!!! Προσπαθώ να το πιστέψω σιγά σιγά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λίγα και καλά!!! Σημασία έχει να είναι ώριμα και καλής ποιότητας και όχι πολλά και άχρηστα. Εχε εμπιστοσύνη στον γιατρό σου! Πώς νιώθεις με τις ενέσεις?

Μπραβο Αγγελικ, μια χαρα:)

Καλυτερα 5-6 ωαρια παρα 25! 375 μοναδες ειναι παρα πολλες. εγω για να καταλαβεις επαιρνα αυτη τη φορα 300 που θεωρειται και αρκετο.

Ολα προχωρανε καλα, αντε με το καλο κι η ωοληψια!!

MissPiggy πως τα πας? Τι αποφασισες για αυριο? Μην πας δουλεια...

Λενη μου εσύ ηρέμησες λίγο? Είσαι καλύτερα?

Καλημέρα και από μενα....

Μπραβο Αγγελική μου... Μια χαρα μου ακούγονται τα 5-6 αυγουλάκια σου, αρκεί να ειναι καλά! Αυτο μας νοιάζει! Και εμένα αυτό μου έλεγε, 5-9 είναι το τέλειο. Και να χαίρεσαι που παίρνουμε τέτοιες δόσεις και οχι δόσεις ελέφαντα! Στο κατω κατω μην ξεχνάς οτι ειναι φάρμακα και όχι του καλύτερου είδους και μπορει ο σκοπος να αγιαζει τα μεσα αλλα πρεπει να προσέχουμε και τον εαυτο μας λίγο...

Κι εγώ λέω να μη πας. Ακόμα και να σε πάνε, θα κουνηθείς μέσα στο αυτοκίνητο και με τόσες λακούβες θα κουνηθείς πιο πολύ. Αν μπορείς να πάρεις μια μερούλα ακόμα, μη το διακινδυνεύσεις...Θα πας απο Δευτέρα και αφού δουλεύεις και απο το σπίτι, μείνε ξάπλα.

Συνέχισε την ξάπλα!! Και για τη δουλειά αν οι συνθήκες είναι τόσο καλές όσο λες τότε πήγαιναε αλλά και πάλι πολύ προσεκτικά!!!

AGELIK σου απάντησα και στο forum...πιστεύω έιναι μια χαρά τα ωαριάκια σου! Κι εγώ σκέψου στον υπέρηχο είχα 40 :!: αλλά δεν ήταν όλα καλά ποιοτικά, 15 πήραν...

Κορίτσια η χοριακή μου σήμερα είναι 1350!!! Προσπαθώ να το πιστέψω σιγά σιγά!

Μπράβο!!!!!!!!!!!!! και πάλι συγχαρητήρια! Λες να είναι διδυμακια? Πότε θα πας για υπέρηχο?Καλή εγκυμοσύνη λοιπόν και επίσημα πια!

Εμείς καλά είμαστε και σημερα. Η μπεμπούλα έχει ψηλώσει πολύ. Τα πρώτα της ρούχα δεν της πάνε πια και φοράμε για 3 μηνών και πάνω φορμίτσες. Συνεχίζει να είναι ήρεμη και βγάζει κάτι κελαρυστες φωνούλες που μας τρελαίνει. Σήμερα είδα και τις φωτογραφίες απο τη κλινική, τις πρώτες πρώτες που ήμουν ακόμα με τη ρομπα του χειρουργείου και με έπιασαν τα κλάμματα. Οι ώρες της γέννας είναι οι πιο συγκλονιστικές και κυρίως αυτές που βλέπεις για πρώτη φορά το παιδί σου.

Θα τις ζήσετε και θα με θυμηθείτε... και γρήγορα εύχομαι σε όλες!

Φιλιά πολλά!

Gemini Μπραβο σου! Εκτοξευτηκε η χοριακη!

Σου Εύχομαι Ολα να πάνε καλα μέχρι το Τέλος!!

Εγώ καλα Είμαι, Εντάξει, το κατα δυναμειν.

Φιλακια πολλα σε όλες και στη μπεμπουλα Κοπελια μου, να της δώσεις ενα φιλακι το πρωι που κάνει την κελαρυστη φωνή :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...