Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , dimi.tra είπε:

@Makelen κορίτσι σήμερα πήγες για υπέρηχο; Συγγνώμη αν έχεις γράψει ήδη κάτι και δεν το είδα! 

Αύριο το απόγευμα έχω τον υπέρηχο κορίτσι μου.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!❤️ Θα σας γράψω το βραδάκι..

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Gemini στο σπίτι έχετε πανηγύρι? το έχεις συνειδητοποιήσει τί σου έχει συμβεί? Είναι μια πολύ όμορφη περίοδος που θέλει προσοχή και όχι άγχος. Είναι μια περίοδος που όλες θα την ζήσετε... Κι εσύ Λένη μου να είσαι σίγουρη οτι θα γίνεις μανούλα.

Δεν έχω συνειδητοποιήσει τίποτα ακόμα...Δεν μπορώ να το πιστέψω και έχω αγωνία για την επαναληπτική χοριακή, το σάκο κτλ!!!

Ηρέμησα όμως...γιατί τις τελευταίες 3 μέρες ήμουν σε αναμμένα κάρβουνα...

Εσύ όλα καλά?? Η μπέμπα??

Να σε ρωτήσω και κάτι...εσύ γέννησες στο Ηω?? Πόσο σου πήγε?? Πρέπει να αποφασίσω απο βδομάδα τον γιατρό μου και να σου πω την αλήθεια σκέφτομαι το νοσοκομείο στο Ριο...

Καλά να μαστε βέβαια μέχρι τότε...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Δεν έχω συνειδητοποιήσει τίποτα ακόμα...Δεν μπορώ να το πιστέψω και έχω αγωνία για την επαναληπτική χοριακή, το σάκο κτλ!!!

Ηρέμησα όμως...γιατί τις τελευταίες 3 μέρες ήμουν σε αναμμένα κάρβουνα...

Εσύ όλα καλά?? Η μπέμπα??

Να σε ρωτήσω και κάτι...εσύ γέννησες στο Ηω?? Πόσο σου πήγε?? Πρέπει να αποφασίσω απο βδομάδα τον γιατρό μου και να σου πω την αλήθεια σκέφτομαι το νοσοκομείο στο Ριο...

Καλά να μαστε βέβαια μέχρι τότε...

Σιγά σιγά θα τα νιώσεις όλα. σημασία έχει οτι ξεκίνησες καλά θα συνεχίσεις καλά :)

Στο ιδιωτικο μαιευτήριο γέννησα, με γιατρό τη Μαχά. Έμεινα πολυ ευχαριστημένη κυρίως απο το προσωπικό. Για την γιατρό δεν έχω λόγια φυσικά, αλλά το προσωπικό με βοήθησε πολύ να μάθω να ταΐζω το παιδί και να το πλένω. Στο Ρίο δεν βοηθούν καθόλου, όπως έχω μάθει, αλλά έχει άλλα πλεονεκτήματα...Σε ποιό γιατρό σκέφτεσαι να πας?

Σιγά σιγά θα τα νιώσεις όλα. σημασία έχει οτι ξεκίνησες καλά θα συνεχίσεις καλά :)

Στο ιδιωτικο μαιευτήριο γέννησα, με γιατρό τη Μαχά. Έμεινα πολυ ευχαριστημένη κυρίως απο το προσωπικό. Για την γιατρό δεν έχω λόγια φυσικά, αλλά το προσωπικό με βοήθησε πολύ να μάθω να ταΐζω το παιδί και να το πλένω. Στο Ρίο δεν βοηθούν καθόλου, όπως έχω μάθει, αλλά έχει άλλα πλεονεκτήματα...Σε ποιό γιατρό σκέφτεσαι να πας?

Σκέφτομαι τον Αντωνάκη ή τον Τσάπανο. Εκτός οτι γενικά εμπιστευομαι το νοσοκομείο θέλω να πάρω και άδεια για τη δουλειά μου και νομίζω οτι γιατρός πρεπει να ναι σε δημόσιο νοσοκομείο..

Απο χρήματα το μαιευτήριο (οχι γιατρός) πόσα σου πήραν??

MissPiggy ηρεμία τώρα, ε? Απόλαυσε τον καναπέ σου όσο μπορείς!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα!

Κοριτσια εχει πονεσει η πλατη μου απο την ξαπλα!

Και κοιμηθηκα με πολυ αγχος γιατι συνηθως κοιμαμαι μπρουμυτα και δεν ηθελα να γυρισω, οποτε ολη την ωρα ξυπνουσα!

Καλη ειναι και ξεκουραση παντως!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! MissPiggy τωρα εχει ξεκουραση.Διαβασε κανα βιβλιο ,δες λιγο τηλεοραση καμια ταινια , να ξεχνιεσαι λιγο.

Kopelia μου , η μικρουλα σου καλα? Σε ξετρελλενει καθε μερα ε? Ευχομαστε να ερθουμε στη θεση σου.

Εγω πηγα στο γιατρο Σαββατο Δευτερα και θα παω και αυριο, συγκεκριμενα ποσα ωαρια δεν μου ειπε επειδη δεν πρεπει να ειχαν την ιδια διαμετρο,αυριο θα μου πει.Αντε να δουμε.Ας μας βοηθησει ο Θεος ολα να πανε καλα για ολες μας.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Σκέφτομαι τον Αντωνάκη ή τον Τσάπανο. Εκτός οτι γενικά εμπιστευομαι το νοσοκομείο θέλω να πάρω και άδεια για τη δουλειά μου και νομίζω οτι γιατρός πρεπει να ναι σε δημόσιο νοσοκομείο..

Απο χρήματα το μαιευτήριο (οχι γιατρός) πόσα σου πήραν??

Εγώ πάντως που είμαι εκπαιδευτικός (κι εσύ νομίζω, ε?) πήρα κανονικά άδεια. Μου την έγραφε η γυναικολόγος μου, τη κατέθετα στο γραφείο και μοιυ ερχόταν η έγκριση, χωρίς να περάσω απο υγειονομική επιτροπή, γιατί λόγω οικονομικής κρίσης δεν γίνονται επιτροπές. Στο ΙΜΠ μου χρέωσαν 3100 λόγω καισαρικής και για φυσιολογικό τοκετό χρεώνουν 2800. Έμεινα 5 μέρες μέσα... Απο τον ΟΠΑΔ λένε οτι θα μου επιστρέψουν 1000 ευρώ, αλλά δεν τα βλέπω σύντομα. Σε κάποιες κοπέλες τα χρωστούν εδώ και 7 μήνες.

MissPiggy ηρεμία τώρα, ε? Απόλαυσε τον καναπέ σου όσο μπορείς!!

Καλημερα!

Και κοιμηθηκα με πολυ αγχος γιατι συνηθως κοιμαμαι μπρουμυτα και δεν ηθελα να γυρισω, οποτε ολη την ωρα ξυπνουσα!

Ξάπλα και υπομονή!!! Μη κουνιέσαι καθόλου...Εξάλλου είναι για καλό σκοπό. Λίγο ακόμα... :)

καλημερα κοριτσια! MissPiggy τωρα εχει ξεκουραση.Διαβασε κανα βιβλιο ,δες λιγο τηλεοραση καμια ταινια , να ξεχνιεσαι λιγο.

Kopelia μου , η μικρουλα σου καλα? Σε ξετρελλενει καθε μερα ε? Ευχομαστε να ερθουμε στη θεση σου.

Εγω πηγα στο γιατρο Σαββατο Δευτερα και θα παω και αυριο, συγκεκριμενα ποσα ωαρια δεν μου ειπε επειδη δεν πρεπει να ειχαν την ιδια διαμετρο,αυριο θα μου πει.Αντε να δουμε.Ας μας βοηθησει ο Θεος ολα να πανε καλα για ολες μας.

Πότε θα κάνεις δηλ ωοληψία? Σου είπε κάτι ή έχεις ακόμα δρόμο?

Λένη πώς είσαι?

Μελανία???

Mummysoon???

Εμείς σήμερα είμαστε καλά. Χθες είχε κάτι πονάκια η μπεμπούλα, αλλά σήμερα είναι όλο γέλια. Μας ξύπνησε βέβαια στις 4 και ήθελε παιχνίδια, αλλά κατά τις 7 ξανακοιμήθηκε και τώρα παίζουμε πάλι...

Αυτά. καλή σας ημέρα

Kopelia μου δεν μου ειπε για ωοληψια ακομα ,παντως οχι νωριτερα απο την Δευτερα.Δηλαδη μεσα στην αλλη εβδομαδα τωρα Τριτη-Τεταρτη.Δεν ξερω καθολου.Αυριο φανταζομαι να μου ξεκαθαρισει το τοπιο.Φιλια στη μπεμπουλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημερα!

Είναι λίγο σπάσιμο νεύρων η ξάπλα αλλά σκέψου οτι είναι νωρίς ακόμα! Έχεις ακόμα μέρες και σε λίγο θα πας και για δουλειά οποτε θα ξεχνιέσαι όσο να ναι...

Εγώ ήμουν όλη μέρα στο ιντερνετ, διάβασμα ένα σωρό περιοδικα, βιβλία, ταινίες, αλλά υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα από το ζαβλάκωμα :shock::shock: Αξίζει όμως τον κόπο!;) ΚΑι τώρα ακόμα στον καναπέ ειμαι!!

.

Σε ποια μέρα διέγερσης είσαι? Λογικά αυρίο θα σου πει ε? Με το καλό να κάτσεις κι εσύ ξάπλα!

Kopelia κι εγώ εκπαιδευτικός έιμαι! Α ωραία δηλαδή πήρες την επαπειλούμενη χωρίς πρόβλημα ε? Καλό αυτό! Γιατί εγώ ειμαι διορισμένη σε κάτι χωριά της Αιτωλ/νιας και θα ναι δύσκολο να πηγαίνω...

Όσο για το 1000! Τι να πω, καταξοδευονται! Αν κι εδώ που φτάσαμε λέμε αμάν να δώσουν κι αυτά!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini σημερα ειναι 6η ημερα ενεσεων διεγερσης.Εχθες δεν ηθελε να γινει πιο αναλυτικος και να μου πει αριθμο ,ειπε οτι αυριο θα μου πει.Ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχουμε την 350 χοριακη σου.Φιλια!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Gemini σημερα ειναι 6η ημερα ενεσεων διεγερσης.Εχθες δεν ηθελε να γινει πιο αναλυτικος και να μου πει αριθμο ,ειπε οτι αυριο θα μου πει.Ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχουμε την 350 χοριακη σου.Φιλια!

Οκ! Οπότε περιμένουμε νέα σου αύριο!!;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Kopelia κι εγώ εκπαιδευτικός έιμαι! Α ωραία δηλαδή πήρες την επαπειλούμενη χωρίς πρόβλημα ε? Καλό αυτό! Γιατί εγώ ειμαι διορισμένη σε κάτι χωριά της Αιτωλ/νιας και θα ναι δύσκολο να πηγαίνω...

Όσο για το 1000! Τι να πω, καταξοδευονται! Αν κι εδώ που φτάσαμε λέμε αμάν να δώσουν κι αυτά!!

Τί εκπαιδευτικός? Εγώ νηπιαγωγός. Διορισμένη κι εγώ στην Ακράτα είμαι, αλλά παίρνω αποσπάσεις. Δεν είχα πρόβλημα με την άδεια. Μου έγραφε η γυν για αιμμόροια και έπαιρνα την άδεια. Αύτό σου έλειπε να κάνεις τόσο κόπο για να μείνεις έγκυος και να τρέχεις απέναντι για μάθημα και να ρισκάρεις... Είναι η ευκαιρία σου να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου και την ξεκούρασή σου.

Αύριο θα κάνεις την επαναληπτική χοριακή?

Λένη πώς είσαι σήμερα? Είναι μια καινούρια μέρα με νέες αποφάσεις και νέο ξεκίνημα, έτσι δεν είναι?

Μισπίγκυ διαβάζεις κανένα βιβλίο? Άσε που θα μάθεις όλα τα κουτσομπολιά απο τα πρωινάδικα...Αξίζει τον κόπο όμως.

ΑΓΓΕΛΙΚ πλησιάζει και ο δικός σου καιρός της ξάπλας και της ξεκούρασης...

Η μπέμπα΄κοιμάται και μέσα στον ύπνο της χαμογελάει. Σας στέλνει πολλά φιλιά και όλη την αγγελική της ενέργεια!!!

Τί εκπαιδευτικός? Εγώ νηπιαγωγός. Διορισμένη κι εγώ στην Ακράτα είμαι, αλλά παίρνω αποσπάσεις. Δεν είχα πρόβλημα με την άδεια. Μου έγραφε η γυν για αιμμόροια και έπαιρνα την άδεια. Αύτό σου έλειπε να κάνεις τόσο κόπο για να μείνεις έγκυος και να τρέχεις απέναντι για μάθημα και να ρισκάρεις... Είναι η ευκαιρία σου να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου και την ξεκούρασή σου.

Αύριο θα κάνεις την επαναληπτική χοριακή?

Αγγλικών είμαι!! Ναι μου είναι δύσκολο η αλήθεια είναι και το οτι συμπληρώνω ωράριο και έχω πολλές μετακινήσεις... Μακάρι να ηταν όλα πιο ευκολά και να δουλευα αλλα τώρα δεν το ρισκάρω με τίποτα...

Λένη πώς είσαι σήμερα? Είναι μια καινούρια μέρα με νέες αποφάσεις και νέο ξεκίνημα, έτσι δεν είναι?

Να ξέρεις οτι είμαστε εδώ μαζί σου,ε? Μην το βάζεις κάτω όσο δύσκολο κι αν είναι...

Μισπίγκυ διαβάζεις κανένα βιβλίο? Άσε που θα μάθεις όλα τα κουτσομπολιά απο τα πρωινάδικα...Αξίζει τον κόπο όμως.

Εγώ πάντως στα κουτσομπολιά έγινα εξπέρ!!! Τόσο που τελικά ολα μου φαινόντουσαν ίδια!!

ΑΓΓΕΛΙΚ πλησιάζει και ο δικός σου καιρός της ξάπλας και της ξεκούρασης...

Και θα είμαστε όλες εδώ για παρεα!!

Η μπέμπα΄κοιμάται και μέσα στον ύπνο της χαμογελάει. Σας στέλνει πολλά

Δως της κι εσύ πολλα πολλά φιλια!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα σε ολες απο την μπεμπα και μενα. Ειμαστε μαζι και ακουμε μουσικη πετιμενοντας να κοιμηθει για να κοιμηθει και η μαμα.

Εσεις ολες καλα?

Πολλα φιλια.

Καλημερα σε ολες απο την μπεμπα και μενα. Ειμαστε μαζι και ακουμε μουσικη πετιμενοντας να κοιμηθει για να κοιμηθει και η μαμα.

Εσεις ολες καλα?

Πολλα φιλια.

Καλημέρα!! Καλά είμαστε! Ο καναπές καλά κρατεί!!

Καλό είναι αυτό που ξανακοιμάσαι! Μεχρι τι ώρα?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...