Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Κοπελια μου χρόνια πολλα για χτες! Εχεις πολυ ωραιο ονομα! Μου αρεσει.

Τζεμινι να ξερεις οτι περιμενουμε ολες μαζι σου!

Λενη μου, πως εισαι σημερα?

Εμεις βαλαμε 3. 2 πολυ καλα (αλλα οχι αριστα) και 1 μετριο. 5,4,3 διαιρεσεις αντιστοιχα. Μου εδωσε 35-37 τις εκατο πιθανοτητα να μεινω. Δεν πονεσα καθολου, πιο πολυ με ενοχλουσε η φουσκα μου... για να δουμε...

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια.

Leni μου κανε κουραγιο, κατσε να δεις και την Τριτη μηπως κατι αλλαξει.

kopelia χρονια πολλα για εχθες!

MissPiggy θα πανε ολα καλα και θα γινεις μανουλα, ας εχουμε αισιοδοξια .

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...........ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τέλεια,μπράβο κοπέλα μου. Πρόσεχε απο δω και πέρα και σου εύχομαι να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη!!! Λες να είναι διδυμάκια? Θα κάνεις επαναληπτική? Μπράβο και πάλι μπράβο!!!

Καλημέρα σε όλες και ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!

κορίτσιααααααααααααααααααα!!!

Θετικό!!!!!!!!!!!! Είμαι πολύ ευτυχισμένη και δεν το πιστεύω!!!

350!!!!:D:D:D:D:D:D

Μπραβο μπραβο μπραβο!!!! Τετοια να ακουμε!!!!

χαρηκα παρα πολύ!!!!

c12e25debb.png

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τέλεια,μπράβο κοπέλα μου. Πρόσεχε απο δω και πέρα και σου εύχομαι να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη!!! Λες να είναι διδυμάκια? Θα κάνεις επαναληπτική? Μπράβο και πάλι μπράβο!!!

Καλημέρα σε όλες και ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!

Μπραβο μπραβο μπραβο!!!! Τετοια να ακουμε!!!!

χαρηκα παρα πολύ!!!!

Σας ευχαριστώ!!!!!!!!!! Δεν ξέρω καν πως να εκφραστω..... Παίζει να ναι δίδυμα γιατί τη χοριακή την έκανα νωρίτερα...

MissPiggy και στα δικά σου!! Ξάπλα τώρα και ξεκούραση!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini μου μπραβο σου!!!

Χαιρομαι πολυ για σενα!! Πιστευω οτι θα ειναι διδυμα! Ειναι πολυ μεγαλη η χοριακη!

Ειδες? Αξιζε η αναμονη, ειχε δικιο ο γιατρος!

Συγχαρητηρια:-)

Gemini μου μπραβο σου!!!

Χαιρομαι πολυ για σενα!! Πιστευω οτι θα ειναι διδυμα! Ειναι πολυ μεγαλη η χοριακη!

Λένη μου εσύ πήρες τηλ τον γιατρό σου σήμεραή περιμένεις να κάνεις και αύριο εξέταση και να μιλήσετε μετά?

πώς νιώθεις σήμερα? Ηρέμησες? να θυμάσαι οτι οι ελπίδες δεν τελειώνουν ποτέ και οτι θα κάνετε κί άλλη προσπάθεια. Σίγουρα θα γίνεις μανούλα γιατί μπορείς και θα τα καταφέρειες. μια αποτυχία δεν μας φέρνει την καταστροφή αλλά μας κάνει πιο δυνατούς και με μεγαλύτερο πείσμα!

Διαφημίσεις

Μπραβο !! Μπραβο!! Μπραβο Gemini τετοια να ακουμε! Συγχαρητηρια! Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και να χαρεις αυτην την μοναδικη περιοδο μιας γυμαικας.Πολυ χαρηκα για σενα.Να προσεχεις απο εδω και περα.Τι ωραια που μπορει να ειναι διδυμακια? Ειχες βαλει βλαστοκιστες ή τριτης μερας?Ποσων κυτταρων?

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Λένη μου εσύ πήρες τηλ τον γιατρό σου σήμεραή περιμένεις να κάνεις και αύριο εξέταση και να μιλήσετε μετά?

πώς νιώθεις σήμερα? Ηρέμησες? να θυμάσαι οτι οι ελπίδες δεν τελειώνουν ποτέ και οτι θα κάνετε κί άλλη προσπάθεια. Σίγουρα θα γίνεις μανούλα γιατί μπορείς και θα τα καταφέρειες. μια αποτυχία δεν μας φέρνει την καταστροφή αλλά μας κάνει πιο δυνατούς και με μεγαλύτερο πείσμα!

Αχ ρε κοπελια μου εχεις απολυτο δικιο και ξερω οτι δεν πρεπει να στεναχωριεμαι, ομως δεν ειμαι καθολου καλα. Ημουν τοσο σιγουρη αυτη τη φορα οτι ολα θα πανε καλα... ηταν κι ο γιατρος πολυ θετικος...

Προσπαθω να παρηγορησω τον εαυτο μου αλλα ολο με πιανουν τα κλαματα..

Ρε κοριτσια θελω να σας ρωτησω κατι..

Οταν ηταν να κανω την εμβρυομεταφορα, ο προηγουμενος γιατρος μου ειχε πει να εχω πιει πολυ νερο. Ο τωρινος γιατρος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να πιω νερο, αρκει να μην εχω παει τουαλετα τις 2 προηγουμενες ωρες γιατι η κυστη γεμιζει ετσι κι αλλιως απο μονη της.

Μιλωντας με μια φιλη μου μου ειπε μηπως αυτο ειναι το προβλημα. Οτι το νερο βοηθαει στην τοποθετηση των εμβρυων. Εσεις τι κανατε στην εμβρυομεταφορα, τι σας ειχε πει ο γιατρος?

Μπραβο !! Μπραβο!! Μπραβο Gemini τετοια να ακουμε! Συγχαρητηρια! Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και να χαρεις αυτην την μοναδικη περιοδο μιας γυμαικας.Πολυ χαρηκα για σενα.Να προσεχεις απο εδω και περα.Τι ωραια που μπορει να ειναι διδυμακια? Ειχες βαλει βλαστοκιστες ή τριτης μερας?Ποσων κυτταρων?

Ευχαριστώ πολύ!!! Ευχομαι και σε σένα να πάνε όλα κατ'ευχήν!!

Βλαστοκύστες έιχα βάλει.. Είχαν μπει καταψυξη 3η μέρα και οταν τα ξεπαγώσαμε τα αφήσαμε άλλες 3!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini μου μπραβο σου!!!

Αχ ρε κοπελια μου εχεις απολυτο δικιο και ξερω οτι δεν πρεπει να στεναχωριεμαι, ομως δεν ειμαι καθολου καλα. Ημουν τοσο σιγουρη αυτη τη φορα οτι ολα θα πανε καλα... ηταν κι ο γιατρος πολυ θετικος...

Οταν ηταν να κανω την εμβρυομεταφορα, ο προηγουμενος γιατρος μου ειχε πει να εχω πιει πολυ νερο. Ο τωρινος γιατρος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να πιω νερο, αρκει να μην εχω παει τουαλετα τις 2 προηγουμενες ωρες γιατι η κυστη γεμιζει ετσι κι αλλιως απο μονη της.

Μιλωντας με μια φιλη μου μου ειπε μηπως αυτο ειναι το προβλημα. Οτι το νερο βοηθαει στην τοποθετηση των εμβρυων. Εσεις τι κανατε στην εμβρυομεταφορα, τι σας ειχε πει ο γιατρος?

Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!! Ευχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο...Δεν ξέρω ειλικρινά τι να σου πω...Σε καταλαβαίνω πάντως γιατί κι εμένα η καρδιά μου πήγαινε περα-δώθε...Και είχα φτιάξει και πλάνο στο μυαλό μου αν δεν έιμαι τελικά τι θα ήθελα να κάνω το χειμώνα για να έρθω στα ίσια μου...π.χ γυμναστήριο, χορό, χόμπυ κτλ.

Νομίζω κι εσώ όσο δύσκολο και να ναι, θα πρέπει να ανακάμψεις όσο μπορέις πιο γρήγορα για να ξαναβρείς τον εαυτό σου. Και αυτο στο λέω γιατί μέχρι σήμέρα σκεφτόμουν πόσο δύσκολη ψυχικά και σωματικά είναι η διαδικασία της εξωσωματικής....και είμαι σίγουρη οτι δεν το πέρασα μόνο εγώ έτσι. Απλά καλώς ή κακώς το θετικό αποτέλεσμα σε κάνεις να ξεχνάς...

Όσο για τη μεταφορά, εγώ είχα πιει νερο και ήθελα πολύ να πάω τουαλέτα εκέινη την ώρα... Συζήτησε με τον γιατρό σου της απορίες σου. Και να του έχεις εμπιστοσύνη... Να φανταστείς εγώ έψαχνα όλο πληροφορίες στο ιντερνετ γιατι ο δικός μου ίσως δεν έιναι από τα πολύ μεγάλα ονόματα...αλλά επειδή δεν ακολουθούσε την πεπατημένη και έιδα οτι αγχώθηκα είπα στον εαυτό μου να μη σκέφτομαι και να κάνω τυφλά ότι μου έλεγε...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λένη μου το πολύ νερό το λένε για να γεμίσει η κύστη και να μπορούν με τον υπέρηχο να βλέπουν καθαρά μέσα τη μήτρα και με τον καθετήρα να τοποθετήσουν σωστά τα εμβρυα. Είναι ακριβώς το ίδιο με τον υπέρηχο που κάνει ο γυναικολόγος στην κοιλιά και θέλει να έχουμε πιει πολύ νερό για να βλέπει καθαρά. οπότε σίγουρα δεν είναι αυτός ο λόγος. Έχεις ηρεμήσει καθόλου?

Gemini στο σπίτι έχετε πανηγύρι? το έχεις συνειδητοποιήσει τί σου έχει συμβεί? Είναι μια πολύ όμορφη περίοδος που θέλει προσοχή και όχι άγχος. Είναι μια περίοδος που όλες θα την ζήσετε... Κι εσύ Λένη μου να είσαι σίγουρη οτι θα γίνεις μανούλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...