Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια,είμαι στην διαδικασία να κάνω έμβρυο μεταφορά με κατεψυγμένα,σήμερα με είδε ο γιατρός και το ενδομήτριο είναι στο 10,2 είπε ότι είναι καλό,επίσης έκανα εξετάσεις και η οιστραδιόλη μου ειναι 133 και η προγεστερόνη στο 0,1 σήμερα κλείνω δέκατη μέρα με σικλακουρ και την Τετάρτη θα κάνω έμβρυο μεταφορά,από το Σάββατο θα παρω και τα υπόλοιπα ,βασκλορ ουτροτζεσταν και προλουτεξ,είμαι να σκάσω είναι εντάξει οι τιμές μου?μέχρι να μιλήσω αύριο με τον γιατρό έχει κάποια ανάλογη εμπειρία να μου απαντήσει?

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Εγω μπηκα να σας γράψω οτι γονιμοποιήθηκα και τα 4... Αυριο θα δουμε και τι ποιότητας είναι και θα κανουμε και τη μεταφορα... Ειχα παρει πολύ τα πάνω μου αλλά στενοχωρήθηκα με τη Λενη...

Φιλια σε ολες!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Κορίτσια, τι κάνετε;

Εγώ Είμαι Πολύ στεναχωρημενη..

Πήγα τελικά χθες για χοριακη Γιατί δεν αντεξα.. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ απο την αγωνία μου. Και βγήκε αρνητικο.

Δεν Μπορώ να το καταλάβω ρε γμτ αυτο το πράγμα.. Ολα Ήταν τέλεια, τα ωαρια μου αυτη τη φορα η τέλεια ποιότητα, το ενδομητριο σούπερ, λαπαροσκοπηση κλπ Έχω κάνει, τις ενέσεις μου για την θρομβοφιλια τις κάνω... Γιατί να μην μείνω; Δεν Μπορώ να καταλάβω.. :-(

Γιατί τις 2 πρώτες φορές ναι και Τώρα Όχι...?

Δεν Ξέρω τι να πω.. Πήρα και τον γιατρο και μου είπε να την ξανακάνουμε την Τρίτη όπως προβλεπόταν Μήπως και Ήταν νωρίς. Εντάξει Τώρα, αφου και την προηγούμενη φορα το ίδιο είχε γίνει. Βγήκε αρνητικο και μετα ξαναεκανα και Ήταν πάλι αρνητικο. Και στις 2 πρώτες εξωσωματικεσ που έκανα χοριακη 14 μέρες μετα την ωοληψια, βγήκε 40 & 45.

Τελοσπαντων μην σας ζαλιζω.. Δεν Ξέρω, με έχει πάρει Πολύ απο κάτω..

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου πω... Τελικά μάλλον η εξωσωματική είναι θέμα τύχης... Και αφού κάνουμε τα πάντα, και περνάμε τόσο ζόρι με την όλη διαδικασία έιναι κρίμα να μη μας ανταμοίβει στο τέλος...

Κάνε κουράγιο, δωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να ξεσπάσεις και μετά σήκω, πάτα γερά στα ποδια σου και με τον αντρούλη σου κοίτα να περνάτε καλά...Δεν μπορώ να σου πω τίποτε άλλο...Μήπως όμως τελικά ήταν νωρίς?? Βγήκε κάτω από 5? Κράτα και μια ελπίδα για την Τρίτη. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται....

Κι εγώ μη νομίζεις...τρέμω για αύριο τη σκέψη του αρνητικού...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εγω μπηκα να σας γράψω οτι γονιμοποιήθηκα και τα 4... Αυριο θα δουμε και τι ποιότητας είναι και θα κανουμε και τη μεταφορα... Ειχα παρει πολύ τα πάνω μου αλλά στενοχωρήθηκα με τη Λενη...

Φιλια σε ολες!

Μπράβο! Με το καλό η μεταφορά άυριο!! Να πάνε όλα καλα!;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστώ!! Δεν είμαι καθόλου καλά η αλήθεια είναι...Το κεφάλι μου πάει να σπάσει από την αγωνία...

Προσπαθησε να ηρεμησεις... Τωρα οτι εχει γινει, εχει γίνει. Και αν εισαι εγκυος καινεις κακο στο μωρο σου να εισαι ετσι!

c12e25debb.png

Προσπαθησε να ηρεμησεις... Τωρα οτι εχει γινει, εχει γίνει. Και αν εισαι εγκυος καινεις κακο στο μωρο σου να εισαι ετσι!

Καλα τα λες...αλλά ποιος σε ακούει...?! Η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλα τα λες...αλλά ποιος σε ακούει...?! Η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο!

Μην νομιζεις... για να τα ακουω τα λεω... σε 2 βδομαδες θα ειμαι εγω στη θεση σου....

c12e25debb.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Λένη μου στενοχωρήθηκα πολύα, το αποτέλεσμα είναι αληθινό. Για να περιμένουμε μέχρι την Τρίτη. Πάντως έχεις απόλυτο δίκιο να στενοχωριέσαι, αλλά δυστυχώς η εξωσωματική δεν είναι ποτέ σίγουρο οτι θα πετύχει ακόμα και αν τα κάνεις όλα όσα πρέπει. Είναι να θέλουν τα κύτταρα να μεγαλώσουν και να ριζώσουν. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να σε πάρει για πολύ καιρό απο κάτω. Πήγαινε και την Τρίτη, όπως σου είπε ο γιατρός σου και μετά θα τα συζητήσετε όλα μαζί για να δείτε τί γίνεται...

Μισπίγκυ, καλή επιτυχία αύριο και μετά ξεκούραση!!! Θα τα βάλεις και τα 4 εμβρυάκια? Πρωί πρωί θα πας, ε?

Τζέμινι, έχουμε πολύ αγωνία τώρα για τα δικά σου αποτελέσματα! Θα πριμένουμε τα αποτελέσματα της χοριακής εδω. Φαντάζομαι την αγωνία σου. Θα κοιμηθείς απόψε??? Ύπομονή μέχρι να ξημερώσει.Σε νιώθω πολύ, αλλά θα περάσει κι αυτή η νύχτα και θα σε λίγες ώρες θα ξέρεις...

Εγώ γιόρταζα σήμερα κι ενώ είπα΄σε όλους οτι δεν γιορτάζω, απο το πρωί έρχοντα φίλοι μας για να δουν και τη μπέμπα, είχα τραπέζι και τους γονείς μας και δεν έχω ξεκουραστεί καθόλου. Το πρωί πήγαμε εκκλησία με τη μπεμπούλα και ήταν πολύ ήσυχη, αλλά μετά με τον κόσμο και τα τηλέφωνα αναστατώθηκε... Τώρα την περιμένω να ξυπνησει να φάει, αλλά κοιμάται του καλού καιρού!!!

Θα τα πούμε αύριο με τα νεώτερα...

Πολλά΄φιλιά!!!

Διαφημίσεις

Miss piggy μου Καλή επιτυχία! Εύχομαι να πανε Ολα καλα και να έχουμε σε 2 εβδομάδες Θετικό αποτέλεσμα!Καλή ξαπλα και Υπομονή..

Gemini και σε σένα Εύχομαι αύριο να έχεις μια υψηλότατη χοριακη και να πάνε Ολα καλα!

Καλησπέρα κορίτσια.

Λένη μου στενοχωρήθηκα πολύα, το αποτέλεσμα είναι αληθινό. Για να περιμένουμε μέχρι την Τρίτη. Πάντως έχεις απόλυτο δίκιο να στενοχωριέσαι, αλλά δυστυχώς η εξωσωματική δεν είναι ποτέ σίγουρο οτι θα πετύχει ακόμα και αν τα κάνεις όλα όσα πρέπει. Είναι να θέλουν τα κύτταρα να μεγαλώσουν και να ριζώσουν. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να σε πάρει για πολύ καιρό απο κάτω. Πήγαινε και την Τρίτη, όπως σου είπε ο γιατρός σου και μετά θα τα συζητήσετε όλα μαζί για να δείτε τί γίνεται...

Μισπίγκυ, καλή επιτυχία αύριο και μετά ξεκούραση!!! Θα τα βάλεις και τα 4 εμβρυάκια? Πρωί πρωί θα πας, ε?

Τζέμινι, έχουμε πολύ αγωνία τώρα για τα δικά σου αποτελέσματα! Θα πριμένουμε τα αποτελέσματα της χοριακής εδω. Φαντάζομαι την αγωνία σου. Θα κοιμηθείς απόψε??? Ύπομονή μέχρι να ξημερώσει.Σε νιώθω πολύ, αλλά θα περάσει κι αυτή η νύχτα και θα σε λίγες ώρες θα ξέρεις...

Εγώ γιόρταζα σήμερα κι ενώ είπα΄σε όλους οτι δεν γιορτάζω, απο το πρωί έρχοντα φίλοι μας για να δουν και τη μπέμπα, είχα τραπέζι και τους γονείς μας και δεν έχω ξεκουραστεί καθόλου. Το πρωί πήγαμε εκκλησία με τη μπεμπούλα και ήταν πολύ ήσυχη, αλλά μετά με τον κόσμο και τα τηλέφωνα αναστατώθηκε... Τώρα την περιμένω να ξυπνησει να φάει, αλλά κοιμάται του καλού καιρού!!!

Θα τα πούμε αύριο με τα νεώτερα...

Πολλά΄φιλιά!!!

Ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να χω καλά νέα να σας πω αύριο...

Χρόνια Πολλά και για τη γιορτή σου!! Να χαίρεσαι και τη μπεμπούλα σου και οτι επιθυμείς:D:D

Οντως δεν περνάει η νύχτα ...δε μπορώ να κοιμηθώ...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Miss piggy μου Καλή επιτυχία! Εύχομαι να πανε Ολα καλα και να έχουμε σε 2 εβδομάδες Θετικό αποτέλεσμα!Καλή ξαπλα και Υπομονή..

Gemini και σε σένα Εύχομαι αύριο να έχεις μια υψηλότατη χοριακη και να πάνε Ολα καλα!

Ευχαριστώ πολύ...

Δεν κοιμάσαι καλέ???? Εμένα μ εχει φαει η αγωνια....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ευχαριστώ πολύ...

Κι εγω τωρα κοιμησα τη μπεμπουλα κ μπηκα απο το κινητο να διαβασω τα τελευταια.

εχει ξενυχτι αποψε,ε? Δικιολογημενο κ για τη Λενη κ τη Τζεμινι. Υπομονη βρε κοριτσια,θα περασει κ το αποψινο!

Καλο ξημερωμα!

Ευχαριστώ πολύ...

Καλημερα.. Ουτε εγω μπορουσα να κοιμηθω χθες:-(

Τι ωρα θα ξερεις? Μακαρι να ειναι θετικο το δικο σου τουλαχιστον.. Καλα αποτελεσματα και παλι κοριτσακι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...