Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια,είμαι στην διαδικασία να κάνω έμβρυο μεταφορά με κατεψυγμένα,σήμερα με είδε ο γιατρός και το ενδομήτριο είναι στο 10,2 είπε ότι είναι καλό,επίσης έκανα εξετάσεις και η οιστραδιόλη μου ειναι 133 και η προγεστερόνη στο 0,1 σήμερα κλείνω δέκατη μέρα με σικλακουρ και την Τετάρτη θα κάνω έμβρυο μεταφορά,από το Σάββατο θα παρω και τα υπόλοιπα ,βασκλορ ουτροτζεσταν και προλουτεξ,είμαι να σκάσω είναι εντάξει οι τιμές μου?μέχρι να μιλήσω αύριο με τον γιατρό έχει κάποια ανάλογη εμπειρία να μου απαντήσει?

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημέρα και από μενα...

Ευτυχώς εχω παρα πολύ δουλεια και θα περάσει η μέρα χωρίς να το καταλάβω γιατι με εχει πιάσει φοβερη αγωνία! Δεν μπορώ να αδειάσω το μυαλλό μου με τίποτα!

Κοπελια μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου! Να ναι πάντα γερος και ευτυχισμένος με τις γυναικες του! Θα συμφωνήσω και εγω με τη Λενη... Μου βγάζεις μια ηρεμια και μια αισιοδοξία και μια γλυκια γλυκια υποστήρηξη από την πρώτη φορά που διάβασα ποστ σου... Και σε ευχαριστώ γι αυτο...

Gemini ευχαριστώ για το ελευθερο να σας τρελάνω με τις αγωνιες μου... Πως πάει η αναμονη? Τι θα κάνετε το σκ?

Λενη εσυ τι θα κάνεις με τα πάρτυ σου??? Προσεκτικά ε???

Αγγελική μου, θα δεις θα πάνε ολα καλά!

Είμαστε σε καλά χέρια... Θα δεις, θα πάνε όλα καλα!

Σας αφήνω για λίγο, να δουλέψω λίγο αλλά θα ξαναπεράσω αργoτερα! :)

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μενα...

Ευτυχώς εχω παρα πολύ δουλεια και θα περάσει η μέρα χωρίς να το καταλάβω γιατι με εχει πιάσει φοβερη αγωνία! Δεν μπορώ να αδειάσω το μυαλλό μου με τίποτα!

Κοπελια μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου! Να ναι πάντα γερος και ευτυχισμένος με τις γυναικες του! Θα συμφωνήσω και εγω με τη Λενη... Μου βγάζεις μια ηρεμια και μια αισιοδοξία και μια γλυκια γλυκια υποστήρηξη από την πρώτη φορά που διάβασα ποστ σου... Και σε ευχαριστώ γι αυτο...

Gemini ευχαριστώ για το ελευθερο να σας τρελάνω με τις αγωνιες μου... Πως πάει η αναμονη? Τι θα κάνετε το σκ?

Λενη εσυ τι θα κάνεις με τα πάρτυ σου??? Προσεκτικά ε???

Αγγελική μου, θα δεις θα πάνε ολα καλά!

Είμαστε σε καλά χέρια... Θα δεις, θα πάνε όλα καλα!

Σας αφήνω για λίγο, να δουλέψω λίγο αλλά θα ξαναπεράσω αργoτερα! :)

Μια μέρα έμεινε! Μην αγχώνεσαι καθόλου!!

Εγώ κλασσικά αναμονή... Αύριο ίσως βγω λίγο έξω. Χαλαρά όμως. Μας έχουν καλεσει και σ ένα τραπέζι αλλά δε θα πάμε. Δεν ξέρω, αλλά είναι το μυαλό μου αλλού και δε θέλω να δω πολύ κόσμο.. Ούτως ή άλλως 3 μέρες έμειναν!

Περιμένουμε νέα σου άυριο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Hello κι απο μενα!

Μιss Piggy μου καλη επιτυχια αυριο!!!!! Να σου μαζεψουν τα ωραια σου αυγουλακια και να πανε ολα τελεια!! Μην ανησυχεις καθολου! Μια χαρα θα περασεις! Θα κοιμηθεις σαν πουλακι και οταν ξυπνησεις θα στα εχουν παρει..χαχα

Αγγελικη μου καλες ενεσεις! Συντομα θα εχουμε περισσοτερα νεα για τα δικα σου αυγουλακια!! ΚΑλη τυχη και υπομονη!!!

Gemini μου πως τα πας? Να βγεις και καμια βολτα, δεν θα εχεις προβλημα, να ξελαμπικαρεις και λιγο!!

Εγω ρε παιδια σημερα δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου...Δεν ξερω, με επιασε μαλλον κι εμενα ανυπομονησια και φοβος..

Αυριο και μεθαυριο δεν νοιωθω ανετα να παω στον γαμο και το surprise παρτυ αλλα απο την αλλη δεν θελω και να μην παω...

Ανοιξα τα τεφτερια μου που γραφω τις ημερομηνιες που εχω κανει τις εξωσωματικες και ειδα οτι και τις 3 προηγουμενες φορες εκανα χωριακη 2 εβδομαδες μετα την ωοληψια. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να την κανω αυριο (που ειναι 2 εβδομαδες) για να συγκρινω και τα νουμερα. Δεν ξερω δεν το εχω αποφασισει ακομα, αναλογα πώς θα ξυπνησω το πρωι!!

Gemini θα μου θυμωσεις αν μου την βαρεσει και παω αυριο? Απο την αλλη παλι μπορει και να αντεξω!!!

Δεν ξερω.......

Λενη μου, τι να σου πω... Δεν εχω εμπειρια και δεν μπορώ να σε βοηθήσω... Εγω στη θέση σου δεν ξέρω αν θα άντεχα να περιμένω....

Αν πάντως τα καταφερνα και περίμενα δεν θα πήγαινα στο γάμο γιατί παντα εχει ορθοστασία, αλλά ίσως πήγαινα κατ'ευθειαν στο τραπέζι που ειναι πιο χαλαρά και φυσικά δεν θα χόρευα...

Όσο για το πάρτυ θα πήγαινα αν ηταν στυλ πάρτυ-συγκεντρωση, αν είναι πάρτυ πάρτυ, δηλαδή ξεκιναει στις 11 - 12 και ειναι μονο ορθιο δεν θα πήγαινα...

Αφού φτάσαμε που φτάσαμε ως εδω ας κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε... Αυτό σκέφτομαι... Τι είανι ενα πάρτυ, ας το χάσω... Αλλά μην κάτσεις σπίτι και τρώγεσαι! Πήγαινε ενα σινεμα ή στο αγαπημένο σου εστιατόριο ή για καφε με τις κολλητές σου, οτιδήποτε αλλά χωρίς ταλαιπωρια...

Ελπίζω να βοηθάω...

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας Gemini85 και MissPiggy.Τις εχω αναγκη.Ευχομαι να πραγματοποιηθουν τα ονειρα μας.

Οτι και να σου πει για τον πρώτο υπέρηχο μην απογοητευτείς! Εμένα ο πρώτος ήταν ΧΑΛΙΑ! Δεν ειχα καθόλου ανταπόκριση... Και απ'οτι μου πε τελικά απλά οι ωοθήκες μου αργούν να ανταποκριθούν.. Θελουν το χρόνο τους... Τι να πω... :rolleyes:

c12e25debb.png

Hello κι απο μενα!

Gemini μου πως τα πας? Να βγεις και καμια βολτα, δεν θα εχεις προβλημα, να ξελαμπικαρεις και λιγο!!

Εγω ρε παιδια σημερα δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου...Δεν ξερω, με επιασε μαλλον κι εμενα ανυπομονησια και φοβος..

Αυριο και μεθαυριο δεν νοιωθω ανετα να παω στον γαμο και το surprise παρτυ αλλα απο την αλλη δεν θελω και να μην παω...

Ανοιξα τα τεφτερια μου που γραφω τις ημερομηνιες που εχω κανει τις εξωσωματικες και ειδα οτι και τις 3 προηγουμενες φορες εκανα χωριακη 2 εβδομαδες μετα την ωοληψια. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να την κανω αυριο (που ειναι 2 εβδομαδες) για να συγκρινω και τα νουμερα. Δεν ξερω δεν το εχω αποφασισει ακομα, αναλογα πώς θα ξυπνησω το πρωι!!

Gemini θα μου θυμωσεις αν μου την βαρεσει και παω αυριο? Απο την αλλη παλι μπορει και να αντεξω!!!

Δεν ξερω.......

Σήμερα δε νομίζω να βγω..αύριο αν είναι...

Κοίτα είναι τώρα οι τελευταίες μέρες που είμαστε κάπως...Κι εγώ απ το πρωι έχω μια υπερένταση άλλο πράγμα! Δε μπορώ να χαλαρώσω να διαβάσω κανα περιοδικό, να δω καμια ταινιούλα- οτι κάνω κάθε μέρα δηλαδή:tongue: Όλο σηκώνομαι και θέλω να τρώω :eek::-o

Στις εκδηλώσεις του Σ/Κ γνώμη μου να μην πας αν είναι να πιεστέις π.χ να μην πιείς, να είσαι όρθια, ή γενικά να σου μιλάνε κι εσύ να χεις το μυαλό σου αλλου...Δηλαδή εμένα προσωπικά αυτά θα μ ενοχλούσαν κάπως, τώρα εσένα δεν ξέρω :rolleyes:

Όσο για τη χοριακή κοίτα να ναι θετική και δε θα θυμώσω καθολου :P! Απλά σκέφτομαι πως το υπολογίζεις αυτό με την ωοληψία?? Δηλαδή κάποια που κάνει με κατεψυγμένα πως το μετράει?? Δεν ξέρω μήπως έιναι πολύ νωρίς...Στο λέω γιατί διάβασα δίπλα για μια κοπέλα με βλαστοκύστες 14 μέρες απ τη μεταφορά (νομίζω ωοληψια έκανε 3/9) και η χοριακή βγηκε θετική 66. Άρα εσυ π.χ αν την κάνεις άυριο πόσο θα βγει??? Εδώ το φοβάμαι εγώ για τη Δευτέρα μήπως βγει πολύ χαμηλο.... Τι να πω, όπως νιώθεις καλύτερα βέβαια...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Η αλήθεια είναι οτι σαν άνθρωπος είμαι ήρεμη και θέλω να το μεταδώσω και στη μπέμπα αυτό.Γενικότερα στο σπίτι επικρατεί ηρεμία. Της βάζω και μουσικούλα χαλαρωτική, παραμυθάκια και της αρέσουν πολύ να ακούει... Όσο για μένα,δεν υπάρχει πολύς χρόνος για ξεκούραση, αλλά ακόμα και όταν είμαι πτώμα και δεν ανοίγουν τα μάτια με τίποτα, όταν βλέπω τα δικά της ματάκια, ανοίγουν και τα δικά μου διάπλατα και γεμίζει η ψυχή μου με την ύπαρξή της. Μπροστά σ' αυτό το αγγελούδι δεν υπάρχει ούτε κούραση, ούτε νευρα, ούτε τίποτα που να σου χαλάει τη διάθεση (αν εξαιρέσουμε τα νέα μέτρα που μας έχουν σπάσει τα νεύρα). Και όσογια την παρέα μας δεν την αφήνω με τίποτα . Κι εσείςμε στηρίξατε απο την αρχή της προσπάθειάς μου με την εξωσωματική και περάσαμε όλη την εγκυμοσύνη μαζι και εγώ θέλω να γίνει το καλύτερο για ολες σας και να φτάσουμε να μιλάμε για τα παιδιά μας, για τα νάζια τους για τις σκανδαλιές τους και τις εξελίξεις τους...Ευτυχώς πάντως που υπάρχει το κινητο και μέχρι να με πάρει και μένα ο ύπνος μετά τη μπεμπούλα, μπαίνω και ενημερώνομαι και σας γράφω κάτι και απο τα δίκά μας.

Λένη μου και μένα η άπψή μου είναι να μη πας, αλλά και πάλι εσύ ξέρεις τις δυνάμεις σου και τη διάθεσή σου...

Πολλά φιλιά σε όλες και καλή δύναμη στις ώρες της αναμονής!

Καλημέρα κορίτσια...

Κατεβασα το σκύλο βόλτα και Πάω... Πείτε μια προσευχή και για μένα....

Καλή επιτυχία κορίτσάκι! Με το καλό να έχεις τέλεια γονιμοποιημένα ωαριάκια!;)

Περιμένουμε νέα σου!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...

Κατεβασα το σκύλο βόλτα και Πάω... Πείτε μια προσευχή και για μένα....

Καλημερα!!!

Να εχεις πολυ καλη επιτυχια! Οι προσευχες μας και οι ευχες μας ειναι μαζι σου. Η Παναγια κοντα σου! Οταν μπορεσεις γραψε μας τα νεα. φιλια.

Καλημέρα και πάλι,

Μετρια βασικά για μένα... Δυστυχως πήραμε μονο 4, τα υπόλοιπα ήταν κυστικά...

Αυριο θα ξέρω πως θα προχωρήσουν και Δευτερα θα τα βάλουμε. Επειδη ειναι λίγα δεν θελει να τα αφήσουμε πολλές μέρες έξω...

Ας βαλει ο Θεος το χερι του να πάμε καλά....

c12e25debb.png

Καλημέρα και πάλι,

Μετρια βασικά για μένα... Δυστυχως πήραμε μονο 4, τα υπόλοιπα ήταν κυστικά...

Αυριο θα ξέρω πως θα προχωρήσουν και Δευτερα θα τα βάλουμε. Επειδη ειναι λίγα δεν θελει να τα αφήσουμε πολλές μέρες έξω...

Ας βαλει ο Θεος το χερι του να πάμε καλά....

Καμια σημασία δεν έχει το νούμερο...η ποιότητα μετράει! Επίσης, μην ξεχνάς οτι θέλουμε μόνο 1!!!!!!!!!!!!!

Η διαδικασία πως σου φάνηκε?? Δεν ήταν τίποτα, έτσι?

Καλή ξεκούραση τώρα! Αυριο περιμένουμε νέα σου!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα Κορίτσια, τι κάνετε;

Εγώ Είμαι Πολύ στεναχωρημενη..

Πήγα τελικά χθες για χοριακη Γιατί δεν αντεξα.. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ απο την αγωνία μου. Και βγήκε αρνητικο.

Δεν Μπορώ να το καταλάβω ρε γμτ αυτο το πράγμα.. Ολα Ήταν τέλεια, τα ωαρια μου αυτη τη φορα η τέλεια ποιότητα, το ενδομητριο σούπερ, λαπαροσκοπηση κλπ Έχω κάνει, τις ενέσεις μου για την θρομβοφιλια τις κάνω... Γιατί να μην μείνω; Δεν Μπορώ να καταλάβω.. :-(

Γιατί τις 2 πρώτες φορές ναι και Τώρα Όχι...?

Δεν Ξέρω τι να πω.. Πήρα και τον γιατρο και μου είπε να την ξανακάνουμε την Τρίτη όπως προβλεπόταν Μήπως και Ήταν νωρίς. Εντάξει Τώρα, αφου και την προηγούμενη φορα το ίδιο είχε γίνει. Βγήκε αρνητικο και μετα ξαναεκανα και Ήταν πάλι αρνητικο. Και στις 2 πρώτες εξωσωματικεσ που έκανα χοριακη 14 μέρες μετα την ωοληψια, βγήκε 40 & 45.

Τελοσπαντων μην σας ζαλιζω.. Δεν Ξέρω, με έχει πάρει Πολύ απο κάτω..

Miss piggy μου, σορρυ δεν σου έγραψα και σένα τίποτα. Σου Εύχομαι να πανε Ολα καλα. Να Ξέρεις ότι κι Εγώ την πρώτη φορα είχα μόνο 5 ωαρια και όμως έμεινα Εγκυος. Δεν εχει σημασία τελικά τιποτα. Είναι ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ τελικά.. Τι άλλο να πω...?

Καλημέρα Κορίτσια, τι κάνετε;

Εγώ Είμαι Πολύ στεναχωρημενη..

Πήγα τελικά χθες για χοριακη Γιατί δεν αντεξα.. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ απο την αγωνία μου. Και βγήκε αρνητικο.

Δεν Μπορώ να το καταλάβω ρε γμτ αυτο το πράγμα.. Ολα Ήταν τέλεια, τα ωαρια μου αυτη τη φορα η τέλεια ποιότητα, το ενδομητριο σούπερ, λαπαροσκοπηση κλπ Έχω κάνει, τις ενέσεις μου για την θρομβοφιλια τις κάνω... Γιατί να μην μείνω; Δεν Μπορώ να καταλάβω.. :-(

Γιατί τις 2 πρώτες φορές ναι και Τώρα Όχι...?

Δεν Ξέρω τι να πω.. Πήρα και τον γιατρο και μου είπε να την ξανακάνουμε την Τρίτη όπως προβλεπόταν Μήπως και Ήταν νωρίς. Εντάξει Τώρα, αφου και την προηγούμενη φορα το ίδιο είχε γίνει. Βγήκε αρνητικο και μετα ξαναεκανα και Ήταν πάλι αρνητικο. Και στις 2 πρώτες εξωσωματικεσ που έκανα χοριακη 14 μέρες μετα την ωοληψια, βγήκε 40 & 45.

Τελοσπαντων μην σας ζαλιζω.. Δεν Ξέρω, με έχει πάρει Πολύ απο κάτω..

Miss piggy μου, σορρυ δεν σου έγραψα και σένα τίποτα. Σου Εύχομαι να πανε Ολα καλα. Να Ξέρεις ότι κι Εγώ την πρώτη φορα είχα μόνο 5 ωαρια και όμως έμεινα Εγκυος. Δεν εχει σημασία τελικά τιποτα. Είναι ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ τελικά.. Τι άλλο να πω...?

Αχ κοριτσακι μου.. τι να σου πω τωρα, ξερω οτι τιποτα δεν θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα... Περιμενε ομως και μεχρι την Τρίτη, δεν ξερεις ποτε... Μπορει οντως να ηταν νωρις, μπορει οντως να ανεβει...

Και οσο μπορεις μην απογοητευεσαι, περασατε τοσα τον τελευταιο καιρο, σημασια εχει οτι ειστε εσεις καλα γεροι και αγαπημενοι! Αυτο μετραε!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...