Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου κι από μένα..

Εγώ ευτυχώς είμαι πολύ καλά και πλέον κοιμάμαι όλο το βράδυ συνεχόμενα! Προφανώς είχε μαζευτεί μέσα μου τεράστιο άγχος και με το που βεβαιώθηκα ότι ο μικρός είναι υγιέστατος μου έφυγε όλο αυτόματα! Ο μικρός είναι ιδιαίτερα κινητικός και μάλιστα πάει με τα ωράρια του πατέρα του.. Ξυπνάει ο πατέρας του το πρωί στις 5.30; Ε, εκείνη την ώρα θα με κλωτσήσει κι εκείνος.. Είναι όντως φοβερή η αίσθηση..

Μέχρι στιγμής δόξα το Θεό δεν έχουμε αρπάξει ούτε ένα τόσο δα απλό συναχάκι και ελπίζω έτσι να πάμε μέχρι το τέλος.. Βέβαια γενικότερα έχω πολύ γερό οργανισμό αλλά η εγκυμοσύνη όσο να ναι είναι μια επιβαρυντική κατάσταση! Βέβαια αποφεύγω σαν το διάολο το λιβάνι όσους είναι άρρωστους και με την παραμικρή υποψία ότι μπορεί να έχουν έστω και ένα απλό κρύωμα τους γειώνω αλλά είναι για το καλό μου..

Κατερινάκι μου υπομονή κοριτσάρα μου.. Ίσως με τόσο βήχα τα μικρά να έχουν ζοριστεί και αυτά και να προτιμούν να κάθονται ήσυχα παρά να σε ζορίζουν.. τα μικρούλια μου..

Εγώ στις 18 έχω ραντεβού και πραγματικά ανυπομονώ!

Κοπελιά μου χαίρομαι ιδιαιτέρως που η μικρούλα σας είναι μια χαρά! Περνάνε φάσεις κι αυτά τα κακόμοιρα αλλά όταν δεν μιλάνε δεν μπορούν να μας το πουν!

Σας φιλώ όλες γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Πω πω κορίτσια... Ειναι η πρώτη φορα εδω και πόσο; 2 χρόνια που έκανα τόσες μέρες να μπω... Μου φαίνεται απίστευτο...

Κοπελια μου τρόμαξα πολυ με την περιπέτεια σας!! Ευτυχώς ολα καλα! Και οι εξετάσεις καλές και η μασκότ μας ξαναγινε το υπέροχο κοριτσάκι που όλες ξέρουμε!

Όταν εγραψες για καρκινικους δείκτες μου κόπηκαν τα πόδια!!!

Τελικα αυτη η ουρολοιμωξη ειναι πολυ ύπουλο πράγμα και εγω την φοβάμαι πολυ. Καμία φορα κάνω πλάκα και λέω ότι αν μιλούσαν τα παιδια μου θα λέγανε "μαμα σταματά να με πλενεις επιτέλους" αλλα ακόμα και με πλύσιμο σε κάθε αλλαγή μπορει να την πάθουν.

Να μου τη φιλήσει πολυ πολυ σε παρακαλω τη μικρη!

Δομνινα μου είσαι σούπερ! Σε χαίρομαι! Σου βγαίνει ενα άγχος μεν αλλα ειναι λογικό. Ποια έγκυος δεν εχει άγχος. Αλλα νομίζω την χαίρεσαι την εγκυμοσύνη σου με κάθε κύτταρο σου! Και φυσικα πολυ καλα κανεις!!

Κατερίνα μου, είσαι καλυτερα;

Όταν δεν νιώθεις τα μωρα να τρως ενα κομμάτι σοκολάτα. Αυτο πάντα τα ξυπνάει και μετα ακούγονται. Περιμένω νεα σου και περαστικα!

Εγω πέρασα και περνάω ίσως τις πιο δύσκολες μέρες (αν εξαιρέσεις το νοσοκομείο φυσικα).

Ο Κ παλεύει με τα δόντια και προφανώς πονάει πολυ και κλαίει ώρες ατέλειωτες! Του δίνω ντεπον αλλα τον πιάνει για λίγο και μετα ξαναρχίζει. Τώρα σκεφτείτε ειναι 4 το πρωι και τον έχω κοιμισει αγκαλια πάνω απο 5 φορές ήδη... Ούτε στους κολικους νομίζω δεν είχαμε ζήσει τέτοιο πράγμα.

Και παράλληλα η Α εχει αρχίσει να στέκεται και γκρινιαζει όταν δεν την κρατάω όρθια. Και εγω ποσά πράγματα να κάνω ταυτόχρονα;

Ο καλός μου δουλεύει, η μαμα μου δεν αντέχει με τη μέση της ούτε να κρατάει την Α όρθια ούτε τον Κ αγκαλια πολυ ώρα... Αφήστε, δύσκολη φάση.

Δεν θέλω να γκρινιαζω όμως. Αρκει που είμαστε ολοι καλα, άντε να βγουν και για τα δοντακια επιτέλους και θα είμαστε ακόμα καλυτερα!

Σας φιλω όλες και να ξέρετε ότι δεν σας ξεχνάω!

c12e25debb.png

Γεια σας κοριτσακια μου,

Ουτε εγω σας ξεχναω φυσικα, και σας διαβαζω εννοειται..

Δομνινα μου μπραβο κοριτσακι μου που ολα πανε καλα, και κοιμασαι και καλυτερα!

Κατερινακι μου πως εισαι απο τον βηχα και τα υπολοιπα ? Πηρες τον γιατρο τηλεφωνο?

Πιγκυ μου τωρα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα για σας γιατι το καθε μωρακι εχει τα δικα του, ομως οπως λες κι εσυ, εσεις να ειστε καλα και ολα θα στρωσουν

Κοπελια μου δοξα τω θεο που ειναι καλα η Δημητρα μας, θα περασατε μεγαλη αγωνια!! Να ειναι παντα γερη και δυνατη και να σας γεμιζει χαμογελα!!

Οι αλλες τι κανετε?

Εγω καλα ειμαι, νοιωθω αρκετα κουρασμενη αυτη την εποχη βεβαια, ισως γιατι γενικα ειχα 3-4 δυσκολους μηνες και με την δουλεια αλλα και με τα υπολοιπα.. Ομως γενικα ειμαι πολυ ηρεμη και υπομονετικη παραδοξως, δεν εχω δλδ αυτο που ειχα, που τρωγομουνα με τα ρουχα μου.. Το εχω ξεχασει λιγο και απο τον καινουργιο χρονο βλεπουμε τι κανουμε παλι..

Αυτα ομορφουλες! Να προσεχετε τα μωρακια σας και τις κοιλιτσες σας!;)

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Εννοείται πως το ξέρουμε ότι δεν μας ξεχνάτε και πως έχετε άλλα 1002 πράγματα στο μυαλό σας.. απλά μας λείπει η καθημερινή μας επικοινωνία..

Πίγκυ μου τα μωράκια σου μεγαλώνουν και γίνονται και πιο απαιτητικά.. Δείχνουν τον χαρακτήρα τους από νωρίς.. Όμως η ευτυχία που νιώθεις και η αγάπη που παίρνεις είμαι σίγουρη ότι υπερκαλύπτει όλα τα υπόλοιπα..

Λενάκι μου χαίρομαι που επιτέλους κατάφερες και άφησες το θέμα λίγο πίσω σου.. Νομίζω ότι ήταν ότι καλύτερο μπορούσες να κάνεις.. Από τον καινούργιο χρόνο βλέπουμε όπως πολύ σωστά είπες!

Φιλάκια πολλά σε όλες!

L2qIp2.png

Κοριτσαρες μου γλυκές καλησπεραααααα!

Συγχωρεστε με που χάθηκα,ε;!:oops:

Κοπέλια μου πολυ χαίρομαι που ήταν κάτι περαστικό και τώρα η μικρούλα μας νιώθει καλύτερα!

Δομνινακι μου τα καταφέρεις με τον γιοκα σου ε; Χιχιχι Με το καλό να τον πάρεις στην αγκαλιά σου κοριτσαρα μου! Και καλα κανείς και προσεχείς! Δεν είμαστε για τέτοια τώρα!

Συμπεθερα μου εσένα η τα αντρακια θα σε ταλαιπωρούν η οι εμετοι και τα κρυωματα!υπομονη υπόμονη υπομονη! Κάτι παραπάνω απο δυο μήνες έμειναν!

Μις Πιγκυ μου ρεσιτάλ τα σκιουρακια....ο καημενοσ ο Κ ταλαιπωρείται πολυ με τα δοντακια του :-( πως πέρασε ο καιρός ε; Σε λίγο θα περπατανε καλε και τα σκιουρακια!

Λενακι μου πολυ χάιρομαι που το αφήνεις λίγο πίσω! Αλλωστε την γνώμη μου την ξέρεις! :-)

Κορίτσια μου εγώ μέχρι να συνηδειτοποιησω τι συνέβη έφτασε ο καιρός να γράψω εργασία! Το καλό ειναι οτι το πρώτο μάθημα το πέρασα με άριστα και φυσικά μ΄ανεβασε ψυχολογικά! Εμείς αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε διαδικασία για υιοθεσία με τον καινούριο χρόνο! Ειναι αυτό που μας ταιριάζει σαν ζευγάρι και μας βοήθησε και ένας φίλος ψυχολόγος να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα! Βέβαια ο άνθρωπος απλά μας επιβεβαίωνε αλλά η Τρίτη γνώμη πάντα μετράει!

Προς το παρόν θα περάσουμε τις γιορτές με τα βαφτιστηρια (φέρνουμε και τον "μεγάλο" , 11 χρονων, απο Αθήνα να μείνει μαζί μας)!

Αυτά ειναι τα νεακια περιληπτικά!

Σας φιλώ οοοοοοολες και σας σκέφτομαι συνέχεια! Να μου φίλησε τα μωρά μια και κοιλιτσεεεεεεεες!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοπέλια μου πολυ χαίρομαι που ήταν κάτι περαστικό και τώρα η μικρούλα μας νιώθει καλύτερα!

Δομνινακι μου τα καταφέρεις με τον γιοκα σου ε; Χιχιχι Με το καλό να τον πάρεις στην αγκαλιά σου κοριτσαρα μου! Και καλα κανείς και προσεχείς! Δεν είμαστε για τέτοια τώρα!

Συμπεθερα μου εσένα η τα αντρακια θα σε ταλαιπωρούν η οι εμετοι και τα κρυωματα!υπομονη υπόμονη υπομονη! Κάτι παραπάνω απο δυο μήνες έμειναν!

Μις Πιγκυ μου ρεσιτάλ τα σκιουρακια....ο καημενοσ ο Κ ταλαιπωρείται πολυ με τα δοντακια του :-( πως πέρασε ο καιρός ε; Σε λίγο θα περπατανε καλε και τα σκιουρακια!

Λενακι μου πολυ χάιρομαι που το αφήνεις λίγο πίσω! Αλλωστε την γνώμη μου την ξέρεις! :-)

Κορίτσια μου εγώ μέχρι να συνηδειτοποιησω τι συνέβη έφτασε ο καιρός να γράψω εργασία! Το καλό ειναι οτι το πρώτο μάθημα το πέρασα με άριστα και φυσικά μ΄ανεβασε ψυχολογικά! Εμείς αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε διαδικασία για υιοθεσία με τον καινούριο χρόνο! Ειναι αυτό που μας ταιριάζει σαν ζευγάρι και μας βοήθησε και ένας φίλος ψυχολόγος να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα! Βέβαια ο άνθρωπος απλά μας επιβεβαίωνε αλλά η Τρίτη γνώμη πάντα μετράει!

Προς το παρόν θα περάσουμε τις γιορτές με τα βαφτιστηρια (φέρνουμε και τον "μεγάλο" , 11 χρονων, απο Αθήνα να μείνει μαζί μας)!

Σας φιλώ οοοοοοολες και σας σκέφτομαι συνέχεια! Να μου φίλησε τα μωρά μια και κοιλιτσεεεεεεεες!!!!!!!!

Συμπεθεραααααααα μουυυυ γλυκιααααααααα μακαρι να σας πανε ολααααααααααααα καλα και να ξερεις οτι μανα δεν ειναι αυτη που γενναει αλλα αυτη που μεγαλωνει.Και ο αδελφος του αντρα μου εχουν υιοθετησει ενα κοριτσακι και τωρα ειναι ενας κοριτσαροςςςςςςςς δεν ξερω αν θα την αγαπουσα τοσο αν ηταν βιολογικο τους παιδι.Θελουμε γρηγορα να μας πεις ευχαριστα νεα και να ξερεις οτι θα χαρουμε πολυ με την χαρα σου.Πολλα πολλα φιλακιαααααααααααα

Γεια σας κοριτσακια μου,

Ουτε εγω σας ξεχναω φυσικα, και σας διαβαζω εννοειται..

Δομνινα μου μπραβο κοριτσακι μου που ολα πανε καλα, και κοιμασαι και καλυτερα!

Κατερινακι μου πως εισαι απο τον βηχα και τα υπολοιπα ? Πηρες τον γιατρο τηλεφωνο?

Πιγκυ μου τωρα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα για σας γιατι το καθε μωρακι εχει τα δικα του, ομως οπως λες κι εσυ, εσεις να ειστε καλα και ολα θα στρωσουν

Κοπελια μου δοξα τω θεο που ειναι καλα η Δημητρα μας, θα περασατε μεγαλη αγωνια!! Να ειναι παντα γερη και δυνατη και να σας γεμιζει χαμογελα!!

Οι αλλες τι κανετε?

Εγω καλα ειμαι, νοιωθω αρκετα κουρασμενη αυτη την εποχη βεβαια, ισως γιατι γενικα ειχα 3-4 δυσκολους μηνες και με την δουλεια αλλα και με τα υπολοιπα.. Ομως γενικα ειμαι πολυ ηρεμη και υπομονετικη παραδοξως, δεν εχω δλδ αυτο που ειχα, που τρωγομουνα με τα ρουχα μου.. Το εχω ξεχασει λιγο και απο τον καινουργιο χρονο βλεπουμε τι κανουμε παλι..

Αυτα ομορφουλες! Να προσεχετε τα μωρακια σας και τις κοιλιτσες σας!;)

Λενακι μου γλυκο και ομορφοοοοοοοοοοοοοο καλα οι φωτογραφιες που εβαλες στο facebook ηταν τελειεςςςςςςςςςςς κουκλαραααααααααααα εισαιιιιιιιιιιιιιιιιιι αλλα αυτο που εχω καταλαβει δεν εισαι μονο ομορφη εξωτερικα αλλα και εσωτερικα και νομιζω οτι εκει ειναι μεγαλυτερη η ομορφια σου.Κοιταξε να χαλαρωσεις,αληθεια θα πατε πουθενα τωρα τα χριστουγεννα????? οτι και να κανεις εμεις θα ειμαστε διπλα σου και θα στηριζουμε την αποφαση σου.Περιμενουμε οταν θα θελεις και θα μπορεις να μας γραψεις τι σκεφτεσαι και πως θα προχωρησεις.φιλακια πολλα πολλα

εγω κοριτσακια μου ειμαι ετσι και ετσι βηχω αρκετα και δεν μου κανει τιποτα το σιροπι και οι καραμελες:( περιμενω την πεμπτη να παω στον γιατρο να δω τα αντρακια μου και μακαρι να ειναι καλα και να μην τα ταλαιπωρω και αυτα με τον βηχα............

φιλακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςς

Κοριτσάρα μου αφού αυτό είναι που πραγματικά θέλετε και σας ταιριάζει κι εμείς μαζί σας.. Μακάρι πολύ σύντομα να ευοδωθούν οι προσπάθειές σας και να αποκτήσετε το παιδάκι που τόσο επιθυμείτε..

Είμαι σίγουρη πάντως ότι με τα βαφτιστήρια σας φέτος αφενός θα κάνετε πολύ καλή προπόνηση για το μέλλον και αφετέρου θα περάσετε τα ωραιότερα Χριστούγεννα.. Τι καλύτερο από παιδικές φωνούλες και παρουσίες μέσα στο σπίτι!

L2qIp2.png

εγω κοριτσακια μου ειμαι ετσι και ετσι βηχω αρκετα και δεν μου κανει τιποτα το σιροπι και οι καραμελες:( περιμενω την πεμπτη να παω στον γιατρο να δω τα αντρακια μου και μακαρι να ειναι καλα και να μην τα ταλαιπωρω και αυτα με τον βηχα............

φιλακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςς

Είμαι σίγουρη ότι τα αντράκια σου είναι μια χαρά και μεγαλώνουν τέλεια.. Είναι πολύ καλά προστατευμένα εκεί που βρίσκονται.. μην ανησυχείς καθόλου! Φιλάκια στην κοιλίτσα!

Εμείς ραντεβού έχουμε την Τρίτη και ανυπομονώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλησπέρα..

Βλέπω πολλές απουσίες και στενοχωριέμαι διότι μου λείπει η παρεούλα μας αλλά από την άλλη χαίρομαι διότι δεν έρχονται καινούργια κοριτσάκια με δυσάρεστες καταστάσεις.

Είμαι σίγουρη ότι όλες σχεδιάζετε τα όμορφα Χριστούγεννα που έρχονται και που πρώτη φορά θα έχετε στην αγκαλιά σας το μωράκι σας οπότε χαλάλι.. Θα βρούμε πάλι σύντομα τους ρυθμούς μας..

Μπήκα να σας πω ότι πήγαμε στο γιατρό και είμαστε πολύ καλά! Είμαστε 630 ολόκληρα γραμμάρια.. Δηλαδή πήραμε 200 γραμμάρια σε 2 βδομάδες σχεδόν και μεγαλώνουμε τέλεια.. Δεν μου έδωσε να κάνω εξετάσεις αυτή τη φορά και θα τα ξαναπούμε με το γιατρό από κοντά στις 9 Γενάρη!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια καλησπέρα..

Βλέπω πολλές απουσίες και στενοχωριέμαι διότι μου λείπει η παρεούλα μας αλλά από την άλλη χαίρομαι διότι δεν έρχονται καινούργια κοριτσάκια με δυσάρεστες καταστάσεις.

Είμαι σίγουρη ότι όλες σχεδιάζετε τα όμορφα Χριστούγεννα που έρχονται και που πρώτη φορά θα έχετε στην αγκαλιά σας το μωράκι σας οπότε χαλάλι.. Θα βρούμε πάλι σύντομα τους ρυθμούς μας..

Μπήκα να σας πω ότι πήγαμε στο γιατρό και είμαστε πολύ καλά! Είμαστε 630 ολόκληρα γραμμάρια.. Δηλαδή πήραμε 200 γραμμάρια σε 2 βδομάδες σχεδόν και μεγαλώνουμε τέλεια.. Δεν μου έδωσε να κάνω εξετάσεις αυτή τη φορά και θα τα ξαναπούμε με το γιατρό από κοντά στις 9 Γενάρη!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

κοριτσακι μου μπραβο μεγαλωσε και εσενα το αντρακι σου μια χαρα ειναι να μας το προσεχεις και να χαιδεψεις την κοιλιτσα σου απο μας.Βεβαια περιμενουμε και απο σενα φωτογραφια να δουμε την κοιλιτσα σου .φιλακια πολλα πολλα και με το καλο να το κρατησεις στην αγκαλια σου.....

Που ειστε κουκλες? Τι κανετε?

Δομνινακι μου τελεια νεα! Ετσι, να ακουμε ευχαριστα και να χαιρομαστε:D

Ποτε ειναι το επομενο ραντεβου? Τι ομορφες γιορτες.. Ευχομαι και οι υπολοιπες να ειμαστε τοσο ευτυχισμενες του χρονου.

Gossameroula μου μπραβο που πηρατε την αποφαση, πως θα κινηθειτε? Ξερεις την διαδικασια?

Κατερινακι μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια, ηταν ωραιες οι φωτος ε? θα ανεβει και το βιντεο συντομα απο το γυρισμα που καναμε, να το δειτε και να μου πειτε πως σας φαινομαι :)

Κι εσυ εισαι κουκλα, και τι ωραια κοιλια!! Τωρα καταλαβαινω τι εννοουσες!

Τι θα κανετε κοριτσια για τις γιορτες? Εγω θα παω Καρπενησι για Χριστουγεννα 3 μερες και παραμονη Πρωτοχρονιας θα κανουμε μαλλον σπιτι μας.. και θα κοιμηθω οσο μπορω τις μερες της αδειας!!! Αυτα, πολλα φιλια σε ολεεεεεςςςςς

Καλημέρα!!!

Αχ τι ωραία νεα!

Δεν ξέρω απο που να ξεκινήσω!!

Redglitter πήρατε την καλύτερη απόφαση!!! Την πιο υπεροχη! Δείχνει το τεράστιο μεγαλείο ψυχής που έχετε! Δεν θελουμε να σε χάσουμε τώρα, θελουμε να είμαστε παρέα σου και σε αυτη τη διαδικασία. Να μας γράφεις νεα σας.

Δομνινα μου σούπερ το αντρακι σου!!! Και εσυ ακουγεσαι τρέλα ευτυχισμένη και έτσι πρέπει να είσαι!

Κατερίνα μου, τι θεϊκή κοιλια ειναι αυτη! Να της δώσεις ενα φιλί απο μένα!

Λενη μου καλα κανεις και ξεκιυραζεσαι, το χρειάζεσαι!

Θέα στις φωτο! Περιμένουμε και το βίντεο.

Κοπελια μου τι κάνει το μασκοτινι μας;

Εμείς έχουμε πολλαααα μέτωπα ανοιχτά!

Καταρχάς βγάζουν και τα 2 δόντια και πονάνε μωρε... Υποφερω να τα ακούω.

Επίσης θέλουν και τα 2 να στέκονται συνέχεια και μας έχουν φύγει τα χέρια!

Οι γονείς μου έχουν παει στο αδερφο μου να τον δουν λίγο οπότε δεν έχω βοήθεια απο τη μαμα για το σπίτι αλλα ευτυχώς ο καλός μου εχει άδεια ως την πρωτοχρονιά.

Επίσης έχουν έρθει οι κουμπάροι μας οπότε είμαστε όλο βόλτες και έξω αλλα έχω να φροντίζω για αλλα 2 άτομα.

Κοινώς περνάω πολυ καλα αλλα κουραστικά. Δεν παραπονιεμαι όμως! Ολα καλα!!

Σας φιλω!

c12e25debb.png

Πίγκυ μου νομίζω πως όλες θα θέλαμε πολύ να βρισκόμασταν στη θέση σου και ας κουραζόμασταν όσο κι εσύ! Σίγουρα το εξωτερικό και μάλιστα ένα μέρος με τόσο διαφορετική νοοτροπία όσο η δική μας θα είναι κάτι το ξεχωριστό από μόνο του.. Και πολύ χαίρομαι που συνεχώς έρχονται φίλοι, συγγενείς και γνωστοί σας και σας κάνουν παρέα!

Εγώ όντως είμαι τρελλά ευτυχισμένη και ελπίζω μέχρι το τέλος να πάνε όλα καλά!

Φωτογραφία δικής μου κοιλίτσας μην περιμένετε.. Δεν το έχω καθόλου με τις φωτογραφίες και έτσι τις αποφεύγω όπως ο διάβολος το λιβάνι..

Να δώσεις πολλά φιλάκια στα σκιουράκια σου!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...