Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλέ γιατί έπεσε τέτοια φυλλοξύρα; που εξαφανιστήκατε όλες; για εμφανιστείτε παρακαλώ μην αρχίσω τις φωνές!

Καλημέρα είπα; δεν είπα.. Καλημέρα λοιπόν!

Είμαστε καλά και χθες ευχαριστήθηκα ύπνο κορίτσια.. Ξάπλωσα στις 22:30 και σηκώθηκα σήμερα το πρωί στις 7.30! Το είχε ανάγκη ο οργανισμός μου φαίνεται..

Μεθαύριο είναι να κάνω τη β' επιπέδου και ένα σωρό σκέψεις και αγωνίες περνάνε από το μυαλό μου! Ελπίζω να είναι όλα καλά, ο μπέμπης να μεγαλώνει όπως πρέπει και μετά να αρχίσω να κάνω σχέδια.. Αν και ότι είναι να ψωνίσουμε θα το ψωνίσουμε όταν με το καλό μπω στον 8ο αλλά έτσι κάτι να έχω να περιμένω!

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!!!

Δομνίνα μου έχεις δίκιο, λείπουν όλες... Κάτι γίνεται. Ειδικά η Λένη, η Γκοσάμερ και η Αθένιαν λείπουν πολλές μέρες. Ευχόμαστε να είναι καλά και να πηγαίνουν πολύ καλά οι προσπάθειές τους!

Δομνίνα μου έρχεται η μέρα για τη β επιπέδου, την τελαυταία σημαντική εξέταση που θα δεις οτι ο μπεμπακος σου είναι κούκλος και πολύ καλά στην υγεία του!!!

Η Δήμητρα ταλαιπωρείται ακόμα απο ένα συνάχι και ΄΄επαθε και επιπεφυκίτιδα στο ένα ματάκι που την ενοχλεί πολύ και γκρινιάζει, αλλά αντιμετωπίζεται με λίγη υπομονή.

Περιμένουμε και τις υπόλοιπες και σας στέλνω πολλά φιλιά!

Κοπελιά μου επιπεφυκίτιδα πάθαινα κι εγώ πολύ συχνά σαν παιδάκι.. ειδικά κάθε καλοκαίρι που πήγαινα κατασκήνωση η οποία βρισκόταν μέσα στα πεύκα.. Σαν χθες το θυμάμαι.. κάθε απόγευμα τα μάτια μου πρήζονταν, κοκκίνιζαν και έβγαζαν τέτοια τσίμπλα που ούτε να τα ανοίξω δεν μπορούσα.. Υποτίθεται ότι ήταν αλλεργία στο πεύκο.. Εντελώς ξαφνικά μετά βέβαια μου πέρασε και από τότε δυο φορές μου έχει ξαναπαρουσιαστεί εντελώς ξαφνικά.. Ξέρω ότι πονάει το καημενούλι και ενοχλείται αλλά ευτυχώς που υπάρχουν κολλύρια.. Στη δική μου εποχή το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να βάζω κομπρέσες με χαμομήλι!

Περαστικά σας!

L2qIp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου, συγνωμη αν χαθηκα, σας διαβαζω ομως!

Δεν θελω να νομιζετε οτι δεν σας αγαπαω και σας ξεχναω απλα αυτη την εποχη εχω αποστασιοποιηθει λιγο απο ολα αυτα και δεν μου βγαινει... Χαιρομαι να ακουω για τα μωρακια σας και τις κοιλιτσες σας, και να πηγαινουν ολα τελεια! Δομνινακι καλη επιτυχια σημερα! Κοπελια μου περαστικουλια σας, Αγγελικουλα μου ενα μεγαλο φιλακι στην μικρουλα σου και εσυ πιγκυ μου στα σκιουρακια σου! Κατερινακι προχωραμε ε? Ελπιζω να ελαττωσες ηδη τις ωρες τις δουλειας!

Σας φιλω πολυ πολυ ολες!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη διότι είμαι 95% βέβαιη ότι επιτέλους κατάλαβα το μωράκι μου.. Είμαι σίγουρη ότι αυτό που ένιωσα το πρωί ήταν τελείως διαφορετικό από ότι είχα νιώσει μέχρι τώρα.. Σαν γαργαλητό ήταν ακριβώς κάτω από τον αφαλό! Μου έδωσε αρκετά σημάδια το πρωί και τώρα είναι ήσυχο αλλά ήταν αρκετά για να με χαλαρώσουν και να με κάνουν να πάω με αισιοδοξία και χαρά αύριο στη β' επιπέδου..

Μια προσευχούλα για τη β' επιπέδου μας παρακαλώ!

Λενάκι σε καταλαβαίνω απολύτως.. Κι εγώ έχω περάσει παρόμοια φάση και είναι απολύτως λογικό. Να πράττεις όπως αισθάνεσαι.. Δεν υπάρχει πρέπει στα συναισθήματα.. όλες είμαστε μαζί σου και θα είμαστε και πάλι όταν με το καλό αποφασίσεις να είσαι και πάλι στην παρεούλα μας..

Η β' επιπέδου μου είναι αύριο!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε?? εγω μεγαλωνωωωωωωωω οσο περναει ο καιρος φουσκωνει και περισσοτερο η κοιλια μου σημερα πηγα και εκανα εξετασεις για τον θυρεοειδη και ηταν αλλα δυο κοριτσια και μου λενε μπηκες στο μηνα σου???? τους λεω οχι στον 6ο ειμαι και μου λεει η μια οτι ηταν στον 7ο και η αλλη σε μια εβδομαδα θα εμπαινε στον 7ο και ειχαν πολυ μικρες κοιλιτσες χαχαχαχαχα.Τωρα και δυο μερες μαλλον εχω κρυωσει ή εχω καποια ιωση με δοιαρια και δυστιχως βηχα προσπαθω να μην βηχω αλλα μερικες φορες μου ειναι δυσκολο.Δεν ξερω βρε κοριτσια αρχισα να κουραζομαι πολυ λογικο τωρα ειναι αυτο???? τα μωρα οταν πανε στην πανω μερια με ποναει παρα πολυ και το βραδυ μου ειναι δυσκολο να κοιμηθω αντε το πολυ 1-2 ωρες και μετα ξυπναω γιατι δεν βολευομαι.

Δομνινακι μου καληηηηηηηη επιτυχια αυριο με καλα αποτελεσματα στην β επιπεδου θα δεις και το προσωπακι του και θα παθεις πλακα,ολα θα ειναι καλα μην φοβασαι.

Κοπελια μου περαστικουλια στην μπουμπου σου και ελπιζω να περασουν γρηγορα ολα αυτα και να μην την ταλαιπωρουν ουτε αυτη ουτε και εσενα.Να της δωσεις ενα μεγαλο φιλιιιιιιιιιιιιιιιι

Λενακι μου γλυκο το ξερεις οτι σε αγαπαω παρα πολυ δεν πειραζει που δεν γραφεις εδω καταλαβαινουμε κοιταξε να ηρεμησεις να χαλαρωσεις και ολα θα ερθουν στην ωρα τους εκει που δεν το περιμενεις.Σου στελνω την αγαπη μου και πολλα πολλα φιλακια.

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν???

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!

Για μας οικογενειακώς είναι μια υπέροχη μέρα.. Αφενός γιορτάζει ο μπαμπάς μας και αφετέρου είδαμε τον μικρό μας ο οποίος είναι υγιέστατος και κοτζάμ 431 γραμμάρια άντρας. Οι μετρήσεις όλες τέλειες, οι δείκτες όλοι αρνητικοί και ο γιατρός πολύ ευχαριστημένος.. Και για να μην έχει ο μπαμπάς μας καμία αμφιβολία μας χαιρέτησε ο γιατρός με μόστρα τα καλούδια του γιού μας στην οθόνη!!

Κοριτσάκια μου είμαι τρισευτυχισμένη.. Το μωρό μας μεγαλώνει τέλεια και εγώ ζω ένα όνειρο.. Μη με ξυπνάτε.. Επόμενο ραντεβού στις 18 του μήνα με τον γυναικολόγο μας..

Πήραμε και τα πρώτα μας δωράκια από το Libero!

Κατερινάκι μου λογικό είναι να έχεις μεγάλη κοιλιά και να δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς. Δυο μπεμπάκια υπάρχουν εκεί μέσα και το καθένα κάνει αισθητή την παρουσία του και με το παραπάνω! Δυστυχώς οι διδυμομανούλες ταλαιπωρούνται λίγο παραπάνω στην εγκυμοσύνη αλλά μετά απολαμβάνουν διπλή ευτυχία! Υπομονή κοριτσάκι μου!

Σας φιλώ και σας αγαπώ πολύ!

L2qIp2.png

Να μαι και γω....

Κορίτσια και γω να ξέρετε ότι σας διαβάζω αλλα τα μικρα έχουν αρχίσει να στέκονται και θέλουν χέρια!!! Παλιά τα έπαιρνα αγκαλια και σας έγραφα τώρα όταν τα έχω αγκαλια και τα βάλω να κάθονται γκρινιάζουν. Θέλουν να ειναι όρθια και να κάνουν εξάσκηση... Τι με περιμένει....

Λενακι να κανεις όπως νιώθεις!!! Εμείς σε αγαπάμε και σε σκεφτόμαστε πάντα!!

Δομνινα μου τέλεια!!!! Δεν είχα καμία αμφιβολία φυσικα. Απόλαυσε τις κλωτσιες σου τώρα!!

Και να χαίρεσαι τον καλο σου!

Κατερίνα μου, νωρίς άρχισαν οι ενοχλήσεις... Εγω στον 6ο ήμουν σούπερ. Απο τον 7ο άρχισα να ζοριζομαι πολυ. Να ξεκουράζεται και να βρεις στάσεις που να μην ανεβαίνουν ψηλά τα μικρα σου γιατι θα σου κόβουν την ανάσα σε λίγο. Εγω κοιμομουν καθηστη.

Κουράγιο...

Κοπελια μου περαστικα στην μικρουλιτσα μας, που δεν ειναι μικρουλιτσα πια! Να μου τη φιλησεις!

c12e25debb.png

Καλησπέρα σε όλη την παρέα...

Δομνίνα μου χρόνια πολλά για τον αντρούλη σου και μπράβο, πολλά΄μπράβοοο για το μπεμπάκη σου :) Όλα θα είναι τέλεια μέχρι το τέλος.Και τώρα, όπως ε'ιπε και η Πίγκυ μας, απόλαυσε τις κλωτσιές!!!χιχι...

Κατερίνα μου έχεις δίκιο, αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο πέρα απο πολλή υπομονή. Είναι δύο και ζουμπουρλούδικα, οπότε λογικό είναι να δυσκολεύεσαι, αλλά αξίζει τον κόπο, ε?

Λένη μου εμεις σε σκεφτόμαστε και πάντα θα σε περιμένουμε στην παρέα μας, Παντως είναι φυσιολογικό να θελεις να αποστασιοποιηθείς λίγο και νομίζω οτι θα σου κάνει καλό. ΌΠοτε μπορείς, μπες να μας λες ένα γειά, αν και σε βρίισκουμε και στο φατσοβιβλίο :)

Εγώ κορίτσια είμαι πολύ στενοχωρημένη. Πήγαμε στην γιατρό απόψε γιατί η Δήμητρα είχε δέκατα εσω και 3 ημέρες. Την εξέτασε η γιατρός και της βρήκε τα γεννητικά της όργανα πολύ κόκκινα και μάλλον έχει ουρολοίμωξη. ΤΗν προσέχω πολύ γιατί είχα ταλαιπωρηθεί κι εγώ μικρή και την άνοιγα απο κάτω για να μμπορεί να ουρεί καλά και να μη κοκκινίζει. Σημερα βρήκε η γιατρός κλειστο απο κάτω με μια μεμβράνη και όταν την τράβηξε να το ανοίξει, το παιδάκι μου τρελάθηκε απο τον πόνο. Μου σκίστηκε η καρδιά... Το χειρότερο είναι οτι η γιατρός μας έγραψε εξετάσει ούρων, αλλά και αίματος για καρκινικούς δείκτες και υπέηρηχο. Θέλει να τα κοιτάξουμε όλα και καλά κάνει, αλλά εγώ έχω τρελαθεί και ο άντρας μου το ίδιο. Κάνω προσευχή και μόνο προσευχή να είναι όλα καλά. Σας παρακαλώ κάντε κι εσείς Δε νομζίω οτι θα είναι κάτι σοβαρο, αλλά με τ'οσα που ακούμε, φοβάμαι.

Ό,τι θέλει ο Θεός, τί να πούμε?

Καλό ξηημέρωμα σε όλες. ΠΟλλά φιλιά!

Εγώ κορίτσια είμαι πολύ στενοχωρημένη. Πήγαμε στην γιατρό απόψε γιατί η Δήμητρα είχε δέκατα εσω και 3 ημέρες. Την εξέτασε η γιατρός και της βρήκε τα γεννητικά της όργανα πολύ κόκκινα και μάλλον έχει ουρολοίμωξη. ΤΗν προσέχω πολύ γιατί είχα ταλαιπωρηθεί κι εγώ μικρή και την άνοιγα απο κάτω για να μμπορεί να ουρεί καλά και να μη κοκκινίζει. Σημερα βρήκε η γιατρός κλειστο απο κάτω με μια μεμβράνη και όταν την τράβηξε να το ανοίξει, το παιδάκι μου τρελάθηκε απο τον πόνο. Μου σκίστηκε η καρδιά... Το χειρότερο είναι οτι η γιατρός μας έγραψε εξετάσει ούρων, αλλά και αίματος για καρκινικούς δείκτες και υπέηρηχο. Θέλει να τα κοιτάξουμε όλα και καλά κάνει, αλλά εγώ έχω τρελαθεί και ο άντρας μου το ίδιο. Κάνω προσευχή και μόνο προσευχή να είναι όλα καλά. Σας παρακαλώ κάντε κι εσείς Δε νομζίω οτι θα είναι κάτι σοβαρο, αλλά με τ'οσα που ακούμε, φοβάμαι.

Ό,τι θέλει ο Θεός, τί να πούμε?

Καλό ξηημέρωμα σε όλες. ΠΟλλά φιλιά!

Κοπελιά μου σε καταλαβαίνω απόλυτα.. Κι εγώ μέχρι κάποια ηλικία ταλαιπωριόμουν πολύ συχνά από ουρολοιμώξεις και μάλιστα μερικές φορές χωρίς κανένα σύμπτωμα κατουρούσα αίμα.. Τελευταία φορά νομίζω ήταν πριν 5 χρόνια; Είχα φτάσει λίγο πριν το σημείο να κάνω κυστεογραφία και πυελογραφία.. απλά ο οργανισμός μου ήταν λίγο ευαίσθητος λόγω πολλών κολπίτιδων που περνούσα παράλληλα.. Η υγεία μου έφτιαξε όταν άλλαξα γυναικολόγο και μου περάσανε δια παντός οι κολπίτιδες..

Εννοείται ότι το μικρό μας δεν έχει κολπίτιδα.. αλλά συνήθως τα μικρά παιδάκια είναι ασυμπτωματικά στις ουρολοιμώξεις.. εκτός αν δείχνουν ότι πονάνε πολύ όταν ουρούνε..

Ξέρω επίσης ότι πολλές φορές αυτός ο υμένας κλείνει στα κοριτσάκια και αφού ήταν κλειστός και στη Δημητρούλα μας ίσως μαζευτήκανε μικρόβια και δημιουργήσανε την ουρολοίμωξη.. Αφού το ανακαλύψατε όμως είμαι σίγουρη ότι πολύ γρήγορα θα περάσει με την κατάλληλη θεραπεία..

Συγχαρητήρια στη γιατρό σας που είναι τόσο ψείρας και τα ψάχνει όλα.. Πολύ σύντομα θα περάσει όλο αυτό!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Πολλές όμορφες καλημέρες σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!

Πίγκυ μου από τώρα ξεκίνησαν τα μικρά σου να θέλουν να είναι όρθια; Αλοίμονο στη μέση και στα χέρια σου.. Μάνα κουράγιο!

L2qIp2.png

καλησπερα κοριτσακια μου εγω ειμαι χαλιαααααα βηχω ολη την μερα και με ποναει η κοιλια μου απο τον πολυ βηχα,πηρα ενα σιροπι και κατι καραμελες πινω ζεστα αλλα ο λαιμος δεν λεει να φτιαξει φοβαμαι μην κανω κακο στα αντρακια μου.Σημερα πηγα στην ενδοκρινολογο ολα καλα ευτυχως και μεχρι τωρα εχω παρει 4,5 κιλα μου ειπε οτι ειναι λιγα και ετσι να συνεχισω να μην παρω πολλα.

Δομνινακι μου δεν μας ειπες ειδες την φατσουλα του γιου σου??????

Κοπελια μου μεγαλη ταλαιπωρεια αλλα αν ολα ειναι περαστικα δεν πειραζει θα τα ξεχασουμε.Περαστικα στην ζουζουνιτσα μας και γρηγορα να γινει καλα και να σας τρελενει με τα χαδακια και τις σκανδαλιες της.

Μισπιγκυ μου μεγαλωσαν τα μωρακια σου και θελουν ολο χερια και να στεκουν ορθια.Απο τωρα μου κοβεται η ανασα οταν ξαπλωνω ανασκελα,αρχισα να φοβαμαι λιγο οτι δεν θα τα καταφερω να φτασω στον 9ο.Δεν ξερω αν φταιει η ηλικια μου ή οτι τα μωρακια ειναι μεγαλα παντως εχω μεγαλο προβλημα δεν μπορω να κοιμηθω δεν μπορω να περπατησω και γενικα κουραζομαι παρα πολυ ευκολα αλλα και ξαπλωμενη παλι δεν με βολευει.

φιλακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςςςς

Καλησπέρα κοριτσάκια μου και καλό σαββατοκύριακο..

Είμαι μες τις ετοιμασίες σήμερα διότι θα έρθουν 3 φιλικά μας ζευγάρια το βράδυ για την γιορτή του άντρα μου και καταλαβαίνετε.. φαί δεν θα φτιάξω.. θα πάρουμε πίτσες απ' έξω αλλά πήγαμε σούπερ για τα αναψυκτικά, τα ποτά και τα σνακ και πήρα και υλικά να φτιάξω μια τούρτα.. Του πήρα κι ένα ζευγάρι μποτάκια που ήθελε για τη γιορτή του και με είχε "πρήξει" εδώ και καιρό και ηρεμήσαμε.. Σκάσαμε 150 Ευρώ και για τα ψώνια και για τα μποτάκια και ηρεμήσαμε. Καλά να είμαστε, την υγεία μας να έχουμε και χαλάλι μας..

Κατερινάκι μου τα μωράκια σου είναι πολύ μεγάλα για την ηλικία τους.. Συνήθως στην 28η βδομάδα κοντεύουν το κιλό κι εσύ ήδη είσαι στην 25η και είναι κοντά στο κιλό το καθένα.. Η καλύτερη στάση για να κοιμάσαι είναι στο αριστερό πλευρό και εσένα σίγουρα θα σε βοηθήσει το μαξιλάρι θηλασμού για να ακουμπάς την κοιλιά σου.. Εγώ ακόμη ευτυχώς δεν έχω κάνει κοιλιά σχεδόν καθόλου και έτσι δεν με ενοχλεί.. Και εγώ ούτως ή άλλως κοιμόμουν πάντα στο αριστερό πλευρό οπότε δεν δυσκολεύομαι καθόλου!

Τη φατσούλα του δεν καταφέραμε να τη δούμε έγχρωμη αλλά την είδα στις φωτό που μας έδωσε μετά από τη β' επιπέδου και τολμώ να πω ότι μοιάζει στον άντρα μου.. Τώρα αν γεννηθεί και δούμε ένα τελείως διαφορετικό παιδί τι να πω.. όλα συμβαίνουν σ' αυτή τη ζωή!

Φιλάκια πολλά σε όλες!

L2qIp2.png

Νομίζω οτι έχει αρχίσει και χαλάει η ομάδα μας :(

Πού είστε όλες? Και εγκυούλες και μέλλουσες και μανούλες?

Εμείς πήραμε τις εξετάσεις σήμερα γιατί δυσκολευτήκαμε με την εξέταση ούρων και - δόξα τω Θεώ - όλα είναι πολύ καλά!!! Η Δημ είναι απύρετη απο το Σάββατο και ξαναέγινε το ζωηρούτσικο και ναζιάρικο αγγελούδι που ήταν :)

Περιμένουμε τα νέα όλων σας...

Για Χριστούγεννα τι προγραμματίζετε?

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε??? εχω χαλιααααααα στο κρεβατι με βηχα ποναει ο λαιμος μου και εδω και πεντε μερες εχω και διαρροια μαυρα χαλιαααααααααααααααααααα αλλα τι να κανω,εκτος απο υπομονη δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο.Το μονο που με απασχολει λιγο ειναι οτι απο χτες δεν με κλωτσανε τα μωρα λετε να εγινε κατι??? εχω τρομαξει λιγο θα δω και σημερα και μετα θα παρω τον γιατρο τηλεφωνο.

Κοπελια μου ωραια που η μικρη σου ειναι καλα τωρα δεν υπαρχει πιο ασχημο πραγμα απο το να βλεπεις το παιδακι σου αρρωστο αλλα αφου τωρα ειναι καλα δεν υπαρχει προβλημα,να της δωσεις πολλα φιλακια απο μενα.

Δομνινακι εσυ πως πας??? εγω θα ξαναπαω στον γιατρο στης 20 του μηνα και θελω να περασουν γρηγορα οι μερες αντε να μπω και στον 7ο να ηρεμησω λιγο γιατι δεν ξερω τωρα εχω ενα απιστευτο αγχος.

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν ????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...