Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Γεια σας...

Δεν σας ξέχασα, πέρασα όμως ενα πολυυυυ δύσκολο 4ημερο!

Ήταν και τα 2 άρρωστα, λίγο πυρετο, πολυ βήχα και μυξες...

Ταυτόχρονα είχα εδω τον αδερφο μου και την κοπέλα του, τους οποίους φυσικα δεν είδα καθόλου και την Πέμπτη είχα τραπέζι σε 8 άτομα για thanksgiving...

Αφήστε, πεθανα!

Τα μωρακια μας μεγαλώνουν ε;

900 γραμμάρια! Πολυ καλα! Η ιδέα του μονοκλινου με τον άντρα σου ειναι πολυ καλη γιατι μετα την καισαρικη θα χρειάζεσαι βοήθεια.

Δομνινα απο ξενυχτι καλα τα πας! Θα έρθει ο μικρός και θα έχεις κάνει προπόνηση!

Κοπελια πως βγήκαν τα μαλλια;

Φιλια πολλα σε όλες!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια σε ολες τι κανετε??

Μισπιγκυ μου αχουτα μωρα αρρωστουλικα και τα δυο εεε???περαστικα κοριτσακι μου ελπιζω σήμερα να ειναι καλυτερα.Ειναι δυσκολο να βλεπεις τα μωρουλια να εχουν πυρετουλι αλλα οτι ειναι περαστικο μετα το ξεχνας,να τους δωσεις πολλα φιλακια

Δομνινακι μου εσενα τι κανει το μωρακι σου??? ποτε θα ξαναπας στον γιατρο??? Εμας εδω οι κλινικες ειναι πανακριβες αφου μου λεει ο αντρας μου καλυτερα να παμε να μεινουμε στο χιλτον πιο λιγα θα μας στοιχισει.Για το δικλινο 2600 + 450 για υγειονομικο υλικο κτλ.+400 για δυο νεογνολογους-παιδιατρους + αμοιβη γιατρου που δεν ξερω ακομα ποσο θα μας παρει θα μας πει λεει την αλλη φορα που θα παμε.Και εγω που θελω να κρατησουμε και βλαστοκυταρα υπολογιζω γυρω στης 10000 θα μας στοιχισει αστααααααααααααα ουτε να γεννησει κανεις δεν μπορει χαχαχαχαχα.Απο την αλλη λεω να πανε ολα καλα και χαλαλι τους.

τα υπολοιπα κοριτσια που χαθηκατε???? περιμενουμε τα νεα σας

Σας στελνω τα φιλια μου

καλημερουδια σε ολες τι κανετε??

Μισπιγκυ μου αχουτα μωρα αρρωστουλικα και τα δυο εεε???περαστικα κοριτσακι μου ελπιζω σήμερα να ειναι καλυτερα.Ειναι δυσκολο να βλεπεις τα μωρουλια να εχουν πυρετουλι αλλα οτι ειναι περαστικο μετα το ξεχνας,να τους δωσεις πολλα φιλακια

Δομνινακι μου εσενα τι κανει το μωρακι σου??? ποτε θα ξαναπας στον γιατρο??? Εμας εδω οι κλινικες ειναι πανακριβες αφου μου λεει ο αντρας μου καλυτερα να παμε να μεινουμε στο χιλτον πιο λιγα θα μας στοιχισει.Για το δικλινο 2600 + 450 για υγειονομικο υλικο κτλ.+400 για δυο νεογνολογους-παιδιατρους + αμοιβη γιατρου που δεν ξερω ακομα ποσο θα μας παρει θα μας πει λεει την αλλη φορα που θα παμε.Και εγω που θελω να κρατησουμε και βλαστοκυταρα υπολογιζω γυρω στης 10000 θα μας στοιχισει αστααααααααααααα ουτε να γεννησει κανεις δεν μπορει χαχαχαχαχα.Απο την αλλη λεω να πανε ολα καλα και χαλαλι τους.

τα υπολοιπα κοριτσια που χαθηκατε???? περιμενουμε τα νεα σας

Σας στελνω τα φιλια μου

Κατερινάκι η ιστορία με τα βλαστοκύτταρα είναι μούφα. Ευτυχώς πήγαμε με την αδερφή μου μια μέρα πριν γεννήσει στην Ελληνική Τράπεζα Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος και ενημερωθήκαμε και καταλάβαμε πολύ καλά τι παιχνίδι παίζεται στις πλάτες των γυναικών και των μωρών.. Ήταν πολύ κατατοπιστική η ενημέρωση και τελικά η αδερφή μου δώρισε ομφαλοπλακουντικό αίμα δωρεάν και δεν πλήρωσε τίποτε. Αυτό πρέπει να κάνεις κι εσύ. Θα σου βάλω το Link για να μπορέσεις να διαβάσεις ότι σε ενδιαφέρει και να ξέρεις ότι γίνεται και τηλεφωνική ενημέρωση σε όσες μανούλες μένουν εκτός Αθηνών ή Θεσσαλονίκης.. Μην πληρώσεις τζάμπα λεφτά σε πράγματα που ουσιαστικά θα σου είναι άχρηστα.. Το link είναι: http://hcbb.bioacademy.gr/

Όντως οι τιμές που αναγράφεις είναι τσιμπημένες αλλά πάρε τηλέφωνο και ρώτα γιατί λογικά θα πρέπει η κλινική να είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΠΥ και να πάρει κατευθείαν το επίδομα τοκετού οπότε θα σου βγει αρκετά λιγότερα!

L2qIp2.png

Γεια σας...

Δεν σας ξέχασα, πέρασα όμως ενα πολυυυυ δύσκολο 4ημερο!

Ήταν και τα 2 άρρωστα, λίγο πυρετο, πολυ βήχα και μυξες...

Ταυτόχρονα είχα εδω τον αδερφο μου και την κοπέλα του, τους οποίους φυσικα δεν είδα καθόλου και την Πέμπτη είχα τραπέζι σε 8 άτομα για thanksgiving...

Αφήστε, πεθανα!

Τα μωρακια μας μεγαλώνουν ε;

900 γραμμάρια! Πολυ καλα! Η ιδέα του μονοκλινου με τον άντρα σου ειναι πολυ καλη γιατι μετα την καισαρικη θα χρειάζεσαι βοήθεια.

Δομνινα απο ξενυχτι καλα τα πας! Θα έρθει ο μικρός και θα έχεις κάνει προπόνηση!

Κοπελια πως βγήκαν τα μαλλια;

Φιλια πολλα σε όλες!

Πίγκυ μου περαστικά σας.. όταν είναι δύο τα μωρά είναι αρκετά δύσκολο γιατί πολλές φορές κολλάει το ένα το άλλο.. ας ελπίσουμε ότι δεν θα ταλαιπωρηθείτε περισσότερο και ότι σύντομα θα ανακάμψετε..

Αλήθεια, η ημέρα των Ευχαριστιών είναι όντως έτσι όπως τη βλέπουμε στις ταινίες; για πες..

Φιλάκια στα σκιουράκια σου!

L2qIp2.png

Καλησπέρα σε όλη την παρέα, παρούσες και απούσες...

Πολλές αισθητές απουσίες έχουμε, ε? Λένη, Γκοσάμερ, Αθένιαν, Αγγελικ που είστε?

Κατερίνα μου είναι μεγάλα τα μωράκια σου και θα σε κουράζουν σαν βάρος, αλλά αξίζει τον κόπο. Θα κουραστείς στη αρχή, αλλά θα είναι απόλαυση η ζωή μαζί τους! Πάντως την φωτογραφία δεν την έχω δει ούτε εγώ. Για τα βλαστοκύτταρα και η γυναικολόγος μου μου είπε οτι δεν χρειάζεται να κρατήσουμε γιατί δεν υπάρχει κάτι στο οποίο να χρειάζονται και δεν κρατήσαμε ούτε εμείς...

Δομνίνα μου καλά κρατούν τα ξενύχτια, ε? Στη δουλειά κουράζεσαι? Πότε παίρνεις άδεια με το καλό?

Μισπίγκυ μου πώς είναι τα σκιουράκια μας τώρα? Σε ταλαιπωρούν και ταλαιπωρούνται και τα ίδια, αλλα θα περάσου΄ν όλα και θα ξαναωρείτε τους ρυθμούς σας. Εσύ κόλλησες ή αντέχεις?

Εμείς ακόμα άρρωστοι είμαστε. Η Δήμητρα ξεπέρασε πυρετο, αμυγδαλές κλπ, αλλά εμείς υποφέρουμε απο λαιμό, μύτη και σήμερα είδα οτι και η Δημ είχε δακρυσμένα μάτια και ήταν κάπως. Πάλι θα την κολλήσαμε...Γενικά πάντως είναι πολύ ζουζούνα. Κάνει πολλά κόλπα και νάζια και είναι όλο χαμόγελα. ΤΡελή ευτυχία κορίτσια και μας κάνει όλους να γελάμε και να την καμαρώνουμε και πάνω απο όλα να δοξάζουμε τον Θεο για το δώρο Του.

Καλό ξημέρωμα σε όλες και πολλά φιλιά!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου.. τι μου κάνετε; ελπίζω να είστε καλά..

Κι εμείς καλά είμαστε αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι χθες ο Δομνίνος γύρισε σπίτι με ένα στομάχι χάλια.. έχει γενικά θέμα με το στομάχι του και παίρνει φάρμακα αλλά χθες όταν τον έπιασε στη δουλειά δεν είχε μαζί του τα χάπια που παίρνει και έτσι ταλαιπωρήθηκε ο καημένος.. Βέβαια έκανε εμετό, δεν έβγαλε τίποτε παρά μόνο υγρά και έτσι παίζει να ήταν και από το στρες στη δουλειά. Βλέπετε έχει απογραφή το σβκ που μας έρχεται και τον έχουν πρήξει τον κακομοίρη... Για καλό και για κακό δεν με φίλησε ούτε τον φίλησα.. δεν είναι ώρα τώρα να κολλήσω το οτιδήποτε!

Κοπελιά μου κανονικά είναι να βγω σε άδεια γύρω στις 18 Φλεβάρη.. δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω.. Βλέποντας πως είναι οι δυνάμεις μου θα το σκεφτώ και θα το συζητήσω με τα αφεντικά μου.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε μέρα που περνάει βαραίνω λίγο περισσότερο και πλέον το περπάτημα με κουράζει αλλά ας όψεται που πρέπει να περπατάω κιόλας..

Να σου κάνω μια ερώτηση κιόλας μιας και εσύ το έχεις ζήσει και ξέρεις να μου απαντήσεις.. Εδώ και κάτι μέρες αισθάνομαι κάτι τιναγματάκια στην κοιλιά μου στο ξεκάρφωτο τελείως.. όχι όμως χαμηλά αλλά δεξιά στη μέση της κοιλιάς.. υπάρχει περίπτωση να είναι το μωρό;

Περαστικά σας και πάλι..

Αλήθεια τα υπόλοιπα κοριτσάκια που είστε;

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

καλησπερα στην ομορφη παρεα,Χαθηκα λιγακι, αλλα εμπαινα διαβαζα και πριν να παω να γραψω με χρειαζοταν η μικρουλα μου.

Δομνινα μπραβο κοριτσι μου, αγορακι τελεια ειναι, χαιρομαι πολυ και για εσενα και για την κατερινα μας.

MissPiggy μου περαστικουλια στα μικρα μας !

kopelia μου και σε εσας περαστικουλια.

εμεις καλα ειμαστε η μικρουλα την προιγουμενη παρασκευη ηταν 4020 κιλά.Ξενυχταμε λιγακι φυσικο ειναι, δεν παραπονιεμαι , εχω την μικρουλα μου αγκαλια, καθε τρεις ωρες τρωει το φαγητο της.Εκανε και λιγο νινιδα και της βαζω λαδακι ευχομαι να περασει.Θελει πολυ αγκαλιτσα η μικρη μου, και θελει να κοιμαται και στο κρεββατι μας.Ωραια ειναι δεν με πειραζει καθολου.Τωρα κλαοει και πρεπει να σας αφησω πολλα φιλακια σε ολες.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Σταματησε να κλαιει και ναμε εδω ξανα.Εχθες κοριτσια εννοειται οτι ειχα ξυπνησει 2 φορες μεσα στην νυχτα και στις 6 το πρωι ξυπνα η μικρη με πολυ κλαμα , φοβηθηκα και τυναχτηκα πανω και αρχισε ολο το δωματιο και γυριζε , επαθα υλιγκο, δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεββατι με τιποτα ουτε να κατσω δεν μπορουσα γυρναγε το δωματιο, ευτυχως ηρθε η μητερα μου και κρατησε την μικρουλα και κοιμηθηκα λιγο , πηρα καιενα υποθετο για τους υλιγκους και σηκωθηκα στις 10, απο τις 6 το πρωι.Το εχει παθει καμια σας αυτο, ευχομαι να ειναι περαστικο.

Η μικρουλα μου ειναι μια χαρουλα, την χαζευω και θελω να την φιλω στο κεφαλακι της, θελει πολυ αγκαλια , αν δεν κοιμαται θελει συνεχεια αγκαλια. Δεν με πειραζει ομως γιατι ειναι η αγαπη μου η μοναδικη και η μεγαλη. Ολες θα τα καταφερετε αυτο να σκεφτεστε και θα τα καταφερετε.

Σας φιλαμε και οι δυο μας.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημέρα...

Σήμερα η Δήμητρα ξύπνησε απο τις 7 και τώρα καθόμαστε και βλέπουμε Μίκυ Μάους...

Δομνίνα μου είναι τα πρώτα φτερουγίσματα του μωρού σουπου σε ειδοποιεί οτι είναι εκεί :) Απο δω και πέρα ετοιμάσου για μεγάλες απολαύσεις.

Αγγελικ μου είσαι κουρασμένη μάλλον και σου λείπει ύπνος, γι αυτο και ζαλίστηκες.Και πάλι πάρε τον γιατρό σου ένα τηλεφωνάκι :)

Οι υπόλοιπες κοπέλες καλά?

Πολλά φιλιά σε όλες.

ΥΓ. Σήμερα χόρτασα χάδια απο τα απαλά χεράκια της μικρούλας μας.

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Εδώ είμαι κι εγώ.. Δεν έχω νέα να σας πω πέρα του ότι σε μια βδομάδα ακριβώς είναι η εξέταση της β' επιπέδου και την περιμένω πως και τι όλο αγωνία.. Μακάρι να πάνε όλα καλά κοριτσάκια μου..

Κοπελιά μου δεν το χωράει ο νους μου ότι καταλαβαίνω το μωρό μου! και όσο για τις αγκαλιές από τα χεράκια της μικρούλας σου και τα χαδάκια... είναι ανεπανάληπτες στιγμές.. φέρνω στο νου μου παρόμοιες στιγμές με τα ανηψάκια μου και το βαφτιστήρι μου και τρελλαίνομαι!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Αχ Κοπελια το μου κανεις... Πεθαινω μονο που το σκέφτομαι να μου κάνουν αγκαλιές και χάδια!!! Δεν το χωράει ο νους μου!

Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!

Δομνινα ναι, ετοιμασου!!! Έχεις να φας κλωτσιά... Αυτο ειναι, μα τρως κλωτσιά και να χαίρεσαι! :) ολα καλα θα ειναι στη Β επιπέδου, μην το σκέφτεσαι!

Αγγελική μου μια χαρα σε ακούω! Τέλεια τα πάτε! Μεγαλωνετε κιόλας.

Κοιτά να προσεχείς λίγο τον εαυτό σου! Να κοιμάσαι όσο μπορείς, να τρως και να συνεχίσεις τις βιταμίνες σου! Μη το κανεις σαν εμένα που κόντεψε να πεσω κάτω!

Εμείς είμαστε καλα. Λέω να τους αρχίσω και κρέας απο βδομάδα. Προσπαθώ να τα βάλω και σε ενα προγραμμα με τον ύπνο γιατι δεν αντέχω άλλη αϋπνία!

Κατα τα αλλα ειναι 2 γλυκές! Ολο γελακια, ναζακια παιχνίδια... Δεν τα χορταινω!!

c12e25debb.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σήμερα στη δουλειά γίνεται της τρελλής και έχω τα νεύρα μου.. Μου τη σπάνε απίστευτα που δυο συναδέλφισες βρίσκουν συνεχώς δικαιολογίες για να μην πατάνε στη δουλειά και μας γίνεται εμάς το στομάχι τσίχλα από το στρες...

Ελπίζω με το καλό να φτάσω στον Φλεβάρη όπου και θα ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου...

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε??? εγω σημερα δεν πηγα στην δουλεια και απο εβδομαδα θα πηγαινω λιγες μερες και ωρες,με εχει πιασει δυσπνοια και δεν μπορω να αναπνευσω μερικες φορες ειναι σαν να μην εχω οξυγονο.

Δομνινακι μου ηρεμαααααααα σε ακουει και το μωρακι σου τωρα δεν εισαι μονη σου με το καλο να κανεις την β επιπεδου και να δεις και το μουτρακι του εκει θα τα ξεχασεις ολα χαχαχαχαχα

Μισπιγκυ μου τα σκιουρακια μας τι κανουν ???? ελπιζω να ειναι καλα τωρα και να μην σε ταλαιπωρουν αληθεια σε ποια εβδομαδα γεννησες εσυ????

Κοπελια μου η μπουμπου μας ειναι καλυτερα?/??? με αυτον τον καιρο ολο ιωσεις κυκλοφορουν και πρωτα απο ολους κολλανε να μικρουλια,να μας την φιλησεις

Αγγελικουλα να προσεχεις τον εαυτο σου ισως ολη η κουραση της εγκυμοσυνης και της γεννας βγαινει τωρα,να τρως καλα και να κοιμασε οσο μπορεις περισσοτερο.Η μικρουλα απο οτι διαβαζω μεγαλωνει μια χαρα και σας εχει τρελανει ολους χαχαχαχαχα

Συμπεθεραααααααααα που χαθηκες παιδι μου εσυ????

Λενακιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυ και εσυ χαθηκες γιατι????

φιλακια πολλα σε ολες

Καλησπερα και χρόνια πολλά απο Πάτρα γιατί σήμερα είναι η γιορτή του πολιούχου μας Αγίου Ανδρέα. Έχετε κανέναν Αντρέα ή Αντριάννα?

Δομνίνα μου όχι αναστατώσεις τώρα ειδικά που άκουσες και το μωράκι σου. Υπομονή και κάνε οτι δεν καταλαβαίνεις κάποιες φορές.

Κατερίνα μου καλά κάνεις και θα πηγαίνεις λιγότερο γιατί όσο περνάει ο καιρός θα νιώθεις όλο και πιο δύσκολα. Εδώ δυσκολευόμουν εγ'ώ που είχα ένα, φαντάζομαι εσύ που έχεις δύο, όπως και η Πίγκυ μας.

Μισπίγκυ μου πώς τα πάτε με το πρόγραμμα του ύπνου? Θέλει να είσαι λίγο αυστηρή και να μην υποχωρείς εύκολα στις απαιτησεις τους και κυρίως να μην αφγήνεις κανέναν να στο χαλάει το πρόγραμμα γιατί χάθηκες μετά... Θα τα καταφέρεις με επιμονή και υπομονή.

Εμείς είμαστε καλά τώρα, αν εξαιρέσετε λίγο συναχάκι που μας ταλαιπωρεί. Σήμερα πήγαμε στη λιτανεία της τιμίας κάρας του Αγίου Ανδρέα και η Δήμητρα έκανε και τον σταυρό της κουνώντας το χερακι της πάνω κάτω...Κάνει πολλά τώρα που μας αφηνει άφωνους και κάθε μέρα και κάτι καινούριο.

Πολλά φιλιά σε όλες :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...