Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Κοριτσακια μου γλυκα καλησπερα!

Σας πεταξα την κατραπακια και σας αφησα με αποριες!:cool:

Λοιπον ας τα παρουμε απο την αρχη!Οχι εκεινος ουτε που το ανεφερε!Ηταν δικη μου προταση!Ο Βας μου ειπε να παμε σε φυσικο κυκλο γιατι θεωρει οτι ειναι κριμα να με επιβαρυνει με φαρμακα εφοσον δεν υπαρχει ανταποκριση!Αλλα ας μην γελιομαστε αφου με τοσα φαρμακα δεν μου πηρε αυτο το ενα γιατι προφανως κατι δεν του πηγαινε καλα, δεν βλεπω τον λογο να ταλαιπωρουμαστε για να πιασουμε αυτο το καλο ενα στον φυσικο και ο σημαντικοτερος λογος ειναι η αποσταση!Ναι αν ημουν στην Αθηνα θα το εκανα,δεν το συζητω!Να φευγω ομως καθε φορα απο το σπιτι μου τοσες μερες και να γυριζω με"αδεια χερια" με τσακιζει ψυχολογικα...αν μη τι αλλο ξερετε πολυ καλα οτι η ζεστασια του σπιτιου μας σε αυτες τις καταστασεις ειναι και η παρηγορια μας!Ειναι αλλο να γυρνας μετα απο καθε επισκεψη σπιτι σου,στην αγκαλια του αντρα σου και των "παιδιων" σου (τα ζωακια μου) και αλλο στο πατρικο σου!Καλη η αγκαλια της μανουλας μου δεν λεω αλλα αυτο ειναι κατι δικο μου και του Μιμη μου!Επισης ειναι και το θεμα χρονου...στην περιπτωση μου δεν πρεπει να αφησουμε κανενα κυκλο να παει χαμενος (αν θυμαστε amh 0.3, πολυ πολυ πολυ χαμηλη) ενω στην περιπτωση της δοτριας μπορω να το δοκιμασω οποτε εγω ειμαι ετοιμη χωρις να με πιεζει ο χρονος!Απο την αλλη ο Βας μου ειπε οτι ακομα εχω το "δικαιωμα" να δοκιμασω τον φυσικο :D και δεν το αποκλειω γιατι μπορει να ξυπνησω "αυριο" και να πω οκ θα το κανω, αυτη την στιγμη ομως και η λογικη μου αλλα και η καρδια μου μου λενε ΟΧΙ!Προς το παρον θα κατσω να ασχοληθω με ολα αυτα που εχω "παραμελησει" τους τελευταιους μηνες, θα συγκεντρωσω τις σκεψεις μου και βλεπουμε! Ας μην ξεχναμε οτι πρεπει να ευγνωμονουμε για αυτα που ηδη εχουμε στην ζωη μας και χωρις να θελω να το παιξω "εξυπνακιας", οσο και να με ποναει ολο αυτο που γινεται, ειμαι αρκετα ευχαριστημενη και πολυ ευτυχισμενη στην ζωη μου με αυτα που ηδη εχω και δεν μπορω να το ρισκαρω να τα χασω, με αυτα τα ταξιδια και τις ψυχολογικες μεταπτωσεις καθε λιγο και λιγακι!Αγγελικ μου η πρωτη μου προσπαθεια εξωσ ηταν (και αυτη δεν ολοκληρωθηκε ποτε) και εχω κανει και δυο σπερ/σεις τους τελευταιους 5 μηνες!Το ξερω οτι ισως σας φαινεται οτι "παραδιδω" ευκολα τα οπλα αλλα τα εχω καλα με την συνειδηση μου!Ελπιζω να σας ελυσα ολες σας τις αποριες :D!

Σας ευχαριστω πολυ πολυ για την συμπαρασταση!Παω να τελειωσω με το συμμαζεμα-γενικη (το ξεσπασμα ειναι αυτο, ξερετε εσεις ;) )και τα ξαναλεμε το βραδακι!Φιλια πολλα!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!

Χαθηκαμε ολες ε?

Τι κανετε?

Cossamer μου, εσυ ξερεις πανω απο ολα ποιο ειναι το καλυτερο για εσας. Αν νομιζεις οτι αυτη ειναι η λυση καντω, αλλα θα σου ελεγα μια φορα να προσπαθησεις με φυσικο και αν δεν πετυχει προχωρας.Τα λεφτα δεν ειναι τοσο πολλα και εγω προσωπικα πιστευω πολυ στον φυσικο , διοτι πρωτον μου εφερε το μωρακι μου και δευτερον πιστευω οτι ειναι ο τροπος ο οποιος δεν εχει πολλες παρεμβασεις. Η φυση σε καθοδηγει , η φυση επιλεγει το καλυτερο, γιαυτο και πιστευω σε αυτον τον τροπο και αν γινεται να μην κανετε μικρογονιμοποιηση , αλλα να αφησετε μονο το σπερμα φυσικα να παει στο ωαριο.Σκεψουτα ολα αυτα και αποφαζησεις.

Φιλακια πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Ήρθα κι εγώ!

Και ναι μπορώ επισήμως πλέον να σας πω ότι κυοφορώ αγοράκι 100%... Είμαι τρελλά ευτυχισμένη κορίτσια... όλα πάνε τέλεια και εύχομαι ο Θεός να με αξιώσει να το κρατήσω γερό στην αγκαλιά μου..

Ο γιατρός ευχαριστημένος από όλες τις μετρήσεις και κλείσαμε και το ραντεβού για την β' επιπέδου. Είναι στις 6 Δεκεμβρίου, ειδικά δώρο για τη γιορτή του μπαμπά μας!

Το επόμενο ραντεβού με το γιατρό στις 18 Δεκεμβρίου, μια βδομάδα ακριβώς πριν από τα Χριστούγεννα..

Κορίτσια σας γράφω και το χαμόγελό μου είναι μέχρι τα αυτιά!

Δεν το πιστεύω!

Σας αγαπώ όλες πολύ!

L2qIp2.png

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε??? εγω ετσι και ετσι απο χτες εχω ζαλαδες και ανακατωσουρες και σημερα το πρωι εκανα και εμετο:(.Την Παρασκευη εχω ραντεβου με τον γιατρο για να δουμε τα αντρακια μου και σημερα εκανα και εξετασεις για να δουμε πως ειναι ο αιματοκριτης μου που εχει παρει την κατω βολτα.

Δομνινακι μου αααααααχχχχχ τι ωραια μπραβο με το καλο να κρατησεις το αντρακι σου στην αγκαλια σου και ολα να πανε καλα,στην β επιπεδου θα χασεις τελειως το μυαλο σου οταν θα δεις και την μουριστα του αυτο ειναι ολα τα λεφτα.

Συμπεθερα που εισαι ???? γραψε μας τα νεα σου και τις αποφασεις που πιθανον εχεις παρει.

φιλακια πολλα σε ολες δεν γραφω σε καθε μια ξεχωριστα γιατι δεν ειμαι στα καλα μου φιλακιαααααααααααααα

Γειά σας κορίτσια!

Χάθηκα κι εγώ γιατί περάσαμε όλοι απο ίωση τελικά. Ο άντρας μου, η μητέρα μου, εγώ και χθες πέρασα και γαστρεντερίτιδα που ελπίζω να μη κολλήσει η Δημητρα γιατί έτσι όπως είναι εξασθενημενη, δεν θα μείνει τίποτα...Δεν τρώει κιόλας αυτές τις ημέρες λόγω αντιβίωσης και έχει μείνει η μισή (σχεδόν).

Δομνίνα μου μπράααααααααααααβοοοοοοοοοοοοοοο!!!! Με το καλό να φέρεις τον γιόκα σας στον κόσμό και να τον ομορφήνει με την παρουσία του, όπως θα ομορφύνει τη ζωη σας...

κατερίνα μου κάνε υπομονή κοπέλα μου. Θυμήσου τί τράβηξε και η Μισπίγκυ μας μέχρι να τα φέρει στη ζωή τα σκιουράκια μας.

Λένη , Γκοσάμερ, Αθένιαν σε ποιά φάση βρίσκεστε? Τί απόφαση έχετε πάρει?

Μισπίγκυ τα σκιουράκια σας σας κουραζουν ακόμα? Σε αφήνουν να κοιμηθείς καθόλου?

Αγγελικ κοιμάται περισσότερο τώρα η μικρούλα μας ή ΄ξυπνάει κάθε 3 ώρες για γαλατάκι? Εσύ πώς είσαι? Πονάς, συνήλθες?

Απο μας πολλά φιλιά και περιμένουμε τα νέα σας!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας

Έχτες κάνανε εμβόλια τα μικρα μου και σήμερα έχουν πυρετο και τα 2... Πολυ τα λυπάμαι! Δεν έχουν ξανααρρωστησει, ειναι η πρώτη μας φορα...

Εχει και ο μπαμπάς μας άδεια σήμερα και όλη τη βδομάδα και τα μοιραζόμαστε.

Δομνινακι μου!!! Μπράβο κορίτσι μου!!! Άντε με το καλο!!! Να το πάρεις και αγκαλια το αντρακι σου!!

Κοπελια μου περαστικα σε όλους σας! Ελπίζω να μην κόλλησε η μικρη

Αγγλική μου πως τα πάτε; Πονακια εχει; Κοιμαστε;

Gossamer δεν ξέρω τι να σου πω... Σκέφτομαι τι θα έκανα στην θέση σου και δεν ξέρω. Και δεν εχει και σημασία. Σημασία εχει να πάρεις την απόφαση που θεωρείς καλύτερη για σένα! Αφου αυτο θέλεις, αυτο να κανεις!

Οι υπόλοιπες κοπέλες που είστε;;;

Εμείς με τον ύπνο τα πάμε χάλια!!! Απο το κακο στο χειρότερο!

c12e25debb.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Άυπνη είμαι και σήμερα μιας και χθες έπεσα για ύπνο από τις 22:30 το βράδυ και εννοείται ότι ξύπνησα κατά τις 2:30 για να ξυπνήσω τον άντρα μου που κοιμόταν στον καναπέ για να έρθει στο κρεβάτι.. Αυτό με σκοτώνει βρε κορίτσια γιατί μετά δεν μου κολλάει εύκολα ύπνος.. Και μετά στριφογύριζα 1 ολόκληρη ώρα στο κρεβάτι όπου τελικά δεν κοιμήθηκα και σηκώθηκα.. Με ξαναπήρε ο ύπνος γύρω τις 6.30 το πρωί μέχρι τις 8.30 αλλά τι να μου κάνει; θέλω να κοιμάμαι συνεχόμενα.. Και ο άνδρας μου δεν εννοεί να καταλάβει το πόσο με εκνευρίζει η όλη φάση..

Κατερινάκι υπομονή κοριτσάκι μου.. οι ανακατωσούρες, οι ζαλάδες και οι εμετοί είναι το χειρότερό μου και ευτυχώς εκτός από μια φορά δεν κατάλαβα τίποτε στην εγκυμοσύνη μου μέχρι τώρα αλλά σκέψου ότι το αποτέλεσμα αξίζει την κάθε ταλαιπωρία.. Βάλε κι εσύ ένα τικεράκι για να ξέρουμε που βρίσκεσαι περίπου.. Αλήθεια, εσύ είδες τις φατσούλες τους στη β' επιπέδου; Σε ποιον μοιάζουν;

Κοπελιά μου περαστικά μου κορίτσι μου.. Η γαστρεντερίτιδα είναι σωστή ταλαιπωρία και μακάρι να μην κόλλησε η Δημητρούλα μας μιας και τα παιδάκια η συγκεκριμένη ίωση τα ξεκάνει στην κυριολεξία!

Πίγκυ μου πυρετούλι και τα δύο ε; είναι παρενέργεια από το εμβόλιο.. Ας ελπίσουμε ότι πολύ σύντομα θα γίνουν περδίκια τα καημενούλια μας.. Αλήθεια, ξεκίνησε το κρύο εκεί που βρίσκεσαι ή όχι ακόμη; Εμείς στην Αθήνα 2 μέρες τώρα έχουμε μουλιάσει..

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

καλησπερα κοριτσακια μου εγω ειμαι καλυτερα τωρα αν και μερικες φορες με πιανουν ζαλαδες αλλα ειναι για δευτερολεπτα.Αυριο θα παω στον γιατρο να δω τα μωρακια μου.Ο αιματοκριτης απο το 29 που ηταν πηγε στο 30 κατι ειναι και αυτο.Σημερα πηγα με την αδελφη μου σε ενα μαγαζι για να δουμε τα καροτσακια,να σας πω την αληθεια των διδυμων δεν μου αρεσουν καθολου αλλα τι να κανω,βρηκα ενα της μακλαρεν και μου αρεσε πιο πολυ απο τα αλλα δεν ειναι και πολυ βαρυ και γενικα ειναι πιο συμαζεμενο απο τα αλλα λιγο ακριβο βεβαια 500 ευρω:(.

Δομνινακι μου ναι τις ειδα τις φατσουλες τους αλλα δεν καταλαβαινεις απο τωρα σε ποιον μοιαζουν τα ματακια τους ειναι ακομα κλειστα και εμενα και τα δυο πιπιλιζαν τα χερακια τους χαχαχαχαχαχα πολυ πλακα,μετα μου εδωσε ο γιατρος σε φωτοτυπια μονο την φατσουλα τους σε χαρτι Α4 και τωρα που τα ξανακοιταζω καλα μου φαινονται ασχημουλικα χαχαχαχαχαχαχα

Κοπελια μου περαστικα σας σας ευχομαι και ελπιζω να μην κολλησει η μικρουλα σας,αυτος ο καιρος ολο ιωσης ειναι και κρυολογηματα προσοχη λοιπον και ειδικα εσυ που δουλευεις με παιδακια και θα κουβαλας στο σπιτι σου ολες τις ιωσης.

Μισπιγκυ μου αχουτα μωρε τα σκιουρακια μας που εχουν πυρετουλη,θα τους περασει ομως μην ανησυχεις απο το εμβολιο ειναι,εσυ με την υγεια σου πως εισαι δεν μας εχεις γραψει τελευταια

Λενακι μου που εισαι εσυ???? περιμενω να μαθω τα νεα σου τι κανεις πως προχωρας

Συμπεθερα και για σενα ισχυει το ιδιο γραψε μας τι σκεφτεσαι

Αγγελικουλα μου τι κανει η ιωαννα μας??/?

αθενιαν εσυ που εισαι σε τι φαση εισαι τωρα???

φιλακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςςςςςς

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Σήμερα φόρεσα για πρώτη φορά παντελόνι εγκυμοσύνης και από τη μια χάρηκα τόσο πολύ που έχω φτάσει μέχρι εδώ και από την άλλη αισθάνομαι και λίγο περίεργα γιατί δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη..

Βέβαια πριν λίγο με έπιασε ένας ξαφνικός πόνος στην κοιλιά αλλά νομίζω ότι είναι το έντερό μου και τίποτε άλλο..

Κατερινάκι μου ανυπομονώ να δω κι εγώ τη φατσούλα του στη β' επιπέδου.. Από βάρος αλήθεια πως είστε; εμείς δεν έχουμε ζυγιστεί ακόμη μιας και είπε ο γιατρός ότι είναι αναξιόπιστο το αποτέλεσμα και αρχίζουμε το ζύγισμα με την β' επιπέδου..

Κάθε μέρα που περνάει μου φαίνεται σαν ψέμα. Βέβαια ακόμη δεν έχω ψωνίσει και ούτε πρόκειται να ψωνίσω τίποτε.. θα μου δώσουν πολλά ρουχαλάκια και πραγματάκια η αδερφή μου και διάφοροι φίλοι οπότε το μόνο που νομίζω ότι θα χρειαστώ είναι καρότσι..

Κατερινάκι μου μήπως να δεις μήπως πουλιέται κανένα καρότσι διδύμων ελαφρώς μεταχειρισμένο; Σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερη η τιμή του από καινούργιο.. Για μπες στο φόρουμ των διδυμομανούλων να ρωτήσεις..

Εγώ θέλω να πάρω ένα λειτουργικό καρότσι το οποίο θα βολέψει το μικρό μου από βρέφος έως και νήπιο... Τα Peg Perego έχω ακούσει ότι είναι καλά και της McClaren.. έχουμε όμως καιρό ακόμη!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Σήμερα φόρεσα για πρώτη φορά παντελόνι εγκυμοσύνης και από τη μια χάρηκα τόσο πολύ που έχω φτάσει μέχρι εδώ και από την άλλη αισθάνομαι και λίγο περίεργα γιατί δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη..

Βέβαια πριν λίγο με έπιασε ένας ξαφνικός πόνος στην κοιλιά αλλά νομίζω ότι είναι το έντερό μου και τίποτε άλλο..

Κατερινάκι μου ανυπομονώ να δω κι εγώ τη φατσούλα του στη β' επιπέδου.. Από βάρος αλήθεια πως είστε; εμείς δεν έχουμε ζυγιστεί ακόμη μιας και είπε ο γιατρός ότι είναι αναξιόπιστο το αποτέλεσμα και αρχίζουμε το ζύγισμα με την β' επιπέδου..

Κάθε μέρα που περνάει μου φαίνεται σαν ψέμα. Βέβαια ακόμη δεν έχω ψωνίσει και ούτε πρόκειται να ψωνίσω τίποτε.. θα μου δώσουν πολλά ρουχαλάκια και πραγματάκια η αδερφή μου και διάφοροι φίλοι οπότε το μόνο που νομίζω ότι θα χρειαστώ είναι καρότσι..

Κατερινάκι μου μήπως να δεις μήπως πουλιέται κανένα καρότσι διδύμων ελαφρώς μεταχειρισμένο; Σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερη η τιμή του από καινούργιο.. Για μπες στο φόρουμ των διδυμομανούλων να ρωτήσεις..

Εγώ θέλω να πάρω ένα λειτουργικό καρότσι το οποίο θα βολέψει το μικρό μου από βρέφος έως και νήπιο... Τα Peg Perego έχω ακούσει ότι είναι καλά και της McClaren.. έχουμε όμως καιρό ακόμη!

Σας φιλώ!

Δομνινακι μου και εμενα θα μου δωσει πολλα πραγματα η αδελφη μου που εχει και αυτη διδυμα οπως τα κρεβατακια το καθισματακι αυτοκινητου την αλλαξιερα κουβερτουλες και διαφορα αλλα.Το καροτσακι και αλλα πραγματα που θελω θα μου τα παρουν οι παπουδες και οι γιαγιαδες και οι υπολοιποι συγγενεις οποτε τα δικα μου τα εξοδα θα ειναι ελαχιστα.Εγω οταν εκανα την β επιπεδου ημουν 20 εβδομαδων και 2 ημερων και τα μωρακια μου ηταν 480 γραμ.το ενα και 435 το αλλο,ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι μεγαλα και στρουμπουλα μωρακια και εγραψε στην εξεταση οτι ειναι στο ανωτατο φυσιολογικο οριο χαχαχαχαχαχα.Εγω αυριο παλι θα ξαναπαω στον γιατρο μου να με δει και να δουμε και τι βαρος εχουν παρει,εγω με την δικια μου ζηγαρια φαινεται οτι εχω παρει 3 κιλα απο την αρχη της εγκυμοσυνης βεβαια στην αρχη ειχα χασει και 3 αρα ειμαι στα κιλα πριν την εγκυμοσυνη και τωρα μονο κοιλια εχω,αληθεια ειδες την φωτογραφια στο facebook??? αν οχι μπες στο χρονολογιο μου ισως την δεις εκει αν και τωρα εχει μεγαλωσει ακομα πιο πολυ,χτες για πρωτη φορα εβαλε το χερι του ο αντρας μου και τα ακουσε που κλωτσουσανε και τον ρωτησα πως ενιωσε και μου λεει δεν βλεπεις γελανε και τα αυτια μου χαχαχαχαχαχαχα.Με το καλο να δεις και εσυ την φατσουλα στο δομνινακι σου φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια.

Ειμαι στο κομμωτηριο, τι χαρα!!!Ειπα να φτιαξω μαλλι γιατι τα εχω εγκαταλειψει λιγο.

Απο υγεια ειμαστε καλα,δοξα τω Θεω απο γριππες,γαστρεντεριτιδες κλπ. Η ορεξη της μπουμπους ξανγυρισε και παιζουμε ατελειωτα. Κυριως διαβαζουμε βιβλια που τρελενεται...

Θα σας γραψω αργοτερα σε μια μια γιατι γραφω απο το κινητο.

πολλα φιλια.

Δομνινακι μου και εμενα θα μου δωσει πολλα πραγματα η αδελφη μου που εχει και αυτη διδυμα οπως τα κρεβατακια το καθισματακι αυτοκινητου την αλλαξιερα κουβερτουλες και διαφορα αλλα.Το καροτσακι και αλλα πραγματα που θελω θα μου τα παρουν οι παπουδες και οι γιαγιαδες και οι υπολοιποι συγγενεις οποτε τα δικα μου τα εξοδα θα ειναι ελαχιστα.Εγω οταν εκανα την β επιπεδου ημουν 20 εβδομαδων και 2 ημερων και τα μωρακια μου ηταν 480 γραμ.το ενα και 435 το αλλο,ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι μεγαλα και στρουμπουλα μωρακια και εγραψε στην εξεταση οτι ειναι στο ανωτατο φυσιολογικο οριο χαχαχαχαχαχα.Εγω αυριο παλι θα ξαναπαω στον γιατρο μου να με δει και να δουμε και τι βαρος εχουν παρει,εγω με την δικια μου ζηγαρια φαινεται οτι εχω παρει 3 κιλα απο την αρχη της εγκυμοσυνης βεβαια στην αρχη ειχα χασει και 3 αρα ειμαι στα κιλα πριν την εγκυμοσυνη και τωρα μονο κοιλια εχω,αληθεια ειδες την φωτογραφια στο facebook??? αν οχι μπες στο χρονολογιο μου ισως την δεις εκει αν και τωρα εχει μεγαλωσει ακομα πιο πολυ,χτες για πρωτη φορα εβαλε το χερι του ο αντρας μου και τα ακουσε που κλωτσουσανε και τον ρωτησα πως ενιωσε και μου λεει δεν βλεπεις γελανε και τα αυτια μου χαχαχαχαχαχαχα.Με το καλο να δεις και εσυ την φατσουλα στο δομνινακι σου φιλακια πολλα

Κατερινάκι μου γλυκό όντως τα μωράκια σου για τη βδομάδα που έκανες τη β' επιπέδου ήταν ιδιαιτέρως τσουπωτά και ζουμπουρλούδικα! Όταν έκανε τη β' επιπέδου η αδερφή μου στις 22 βδομάδες ο μπέμπης της ήταν 485 γραμμάρια.. άρα τα δικά σου τρώνε καλά!

Δεν έχω καταφέρει ούτε να δω αλλά ούτε και να βρω τη φωτογραφία σου κοριτσάκι..

Εγώ ιδιαίτερη κοιλιά δεν έχω κάνει και ανυπομονώ για την ώρα που επιτέλους θα ξεχωρίσει.. Εσένα είναι και 2 και γι' αυτό ίσως τα κατάλαβες τόσο νωρίς.. Να δούμε πότε θα δεήσει ο κύριος ο δικός μου να κάνει την εμφάνισή του.. Όσο δεν τον ακούω και περνάνε οι μέρες τόσο ανησυχώ... βλέπεις όταν κλωτσάνε έχεις ένα δείγμα ότι όλα πάνε καλά!

Είσαι πολύ τυχερή που θα σου δώσουνε τόσα πραγματάκια.. Καλό είναι να γίνεται ανακύκλωση σε αυτά διότι είναι πράγματα που στοιχίζουνε από τη μια και από την άλλη χρησιμοποιούνται ελάχιστα!

Περιμένουμε νέα από το γιατρό σου!

L2qIp2.png

Καλησπέρα κοριτσια.

Ειμαι στο κομμωτηριο, τι χαρα!!!Ειπα να φτιαξω μαλλι γιατι τα εχω εγκαταλειψει λιγο.

Απο υγεια ειμαστε καλα,δοξα τω Θεω απο γριππες,γαστρεντεριτιδες κλπ. Η ορεξη της μπουμπους ξανγυρισε και παιζουμε ατελειωτα. Κυριως διαβαζουμε βιβλια που τρελενεται...

Θα σας γραψω αργοτερα σε μια μια γιατι γραφω απο το κινητο.

πολλα φιλια.

Πολύ χαίρομαι που ξεφορτωθήκατε αυτή την παλιογαστρεντερίτιδα!

Φιλιά πολλά και σε σας!

L2qIp2.png

καλησπερα κοριτσακια μου εμεις σημερα πηγαμε στον γιατρο και δοξαααααααα το θεοοοοοοο τα στρουμπουλα μου μωρακια ειναι μια χαρα ειναι γυρω στα 900 γραμμαρια το καθε ενα τρωνε πολυ καλα μου ειπε ο γιατρος μονο που εχω πολυ χαμηλο σιδηρο και με μαλωσε λιγο στο να τρωω κρεας πολυ.Εχω παρει 3 κιλα μου ειπε οτι ειναι λιγα αλλα αφου μεγαλωνουν τα μωρακια μου δεν υπαρχει προβλημα καλυτερα ετσι.Η πιο μεγαλη στιγμη οταν μου εκανε υπερηχο ηταν οταν ειδα το ενα μωρακι και ανοιγε το στοματακι του και επινε αμνιακο υγρο μου λεει ο γιατρος κοιτα τρωει ο ενας χαχαχαχαχαχ δεν περιγραφεται παιδια ηταν πολυ αστειο και συγκινητικο μαζι.Σημερα ρωτησαμε και τιμες για την κλινικη και επαθα ενα μικρο σοκ πολυ ακριβα κοριτσια μου σκεφτομαστε βεβαια να παρουμε δικλινο δωματιο με δυο κρεβατια αλλα το αλλο κρεβατι θα ειναι για τον συνοδο γιατι αν παρω αλλο δωματιο δεν θα μπορει να μεινει ο αντρας μου μαζι μου,βεβαια και η διαφορα απο το εξακλινο ειναι 400 ευρω οποτε θα τα δεινει στην βενζινη αν πηγαινοερχεται καθε μερα γιατι δεν εχουμε που να μεινει στο ηρακλειο.

Δομνινακι το μωρακι σου ισως ειναι σε τετοια θεση που δεν το καταλαβαινεις οταν κουναει και εγω το ενα το ακουω καθε μερα ενω το αλλο σπανια και ρωτησα σημερα τον γιατρο και μου ειπε οτι ο πλακουντας στον εναν ειναι μπροστα και γι'αυτο δεν τον καταλαβαινω συχνα.

Κοπελια μου ωραια που δεν εχετε αλλα προβληματα υγειας και η μπουμπου σας ειναι μεσα στην τρελη χαρα,να μου την φιλησεις

φιλακια πολλα σε ολεςςςςςς

Κατερινάκι μου καλέ τι ωραία νέα είναι αυτά;;;;;

900 γραμμάρια ο καθένας;;; Απίστευτο.. Θα βγουν θηριάκια τελείως... Μπράβο κοπελάρα μου, έτσι να συνεχίσεις και πολύ σύντομα θα τα κρατάς στην αγκαλιά σου..

Εδώ οι τιμές παίζουν στα 1.300 Ευρώ το Μαιευτήριο και στα 1.500 με 1.800 ο γιατρός... για μονό τοκετό.. Βέβαια το Μαιευτήριο παίρνει και επιπλέον 1000 από το ταμείο.. αλλά όντως είναι ακριβούτσικα.. Για δίδυμα τι τιμές σας είπανε;

Όπως βλέπετε πάλι ξύπνια από τις 5 το πρωί!

Καλημέρα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...