Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Όπως πάντα εγώ είμαι αυτήν που πετάω και τα άσχετα, αχχαχαχα, μήπως γνωρίζετε κανένα μαγαζί με οικονομικά έπιπλα??? Κοιτάω για μπουφέ και κάτω από 500 δεν βρίσκω 

Δύσκολα μας βάζεις ! 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια.

Συγνωμη που δεν σας εγραψα, μπαινω διαβαζω και δεν προλαβαινω να γραψω. Και τωρα εχω αγκαλιτσα την μικρουλα και σας γραφω.Κλαιει λιγακι και την εχω αγκαλιτσα.Ηρθε και η παιδιατρος την Παρασκευη , ειναι πολυ καλα, πηρε και βαρος απο 2770 , πηγε 3420 , δοξα το Θεο ειναι καλα και παιρνει και το βαρος της. Ειναι μια μουρλια , θες την την φας απο τα φιλια.Το βραδυ ξενυχταμε , αλλα δεν πειραζει, μια την εχουμε μονακριβη. Ενω την μερα κοιμαται στην κουνια την νυχτα θελει να κοιμαται στην αγκαλια μου και αρκετες φορες κοιμομαστε παρεουλα, εγω σε ορθη γωνια και εκεινη στην αγκαλια μου , την βαζω και στο κρεββατι μας, τι να κανω κλαιει.Ισως δεν ειναι σωστο να την βαζω στο κρεββατι μας, αλλα δεν μπορω να την βλεπω να σπαραζει απο το κλαμα.Ειναι μικρουλα ακομα ευχομαι σιγα σιγα να βρει τον ρυθμο της. Τωρα με το φαγητο τρωμε ανα τρεις ωρες.Αλλα στην ουσια ανα δυο, διοτι μπορει να φαει 10εως 11 , μετα θα φαει 13:00 εως 14:00, αναλογα αν θα φαει ολο το φαγητο με την μια ή αν θα φαει θα ρευτει και θα ξαναφαει και θα ξαναρευτει, σε αυτη την δευτερη περιπτωση μας παιρνει μια ωρα το φαγητο.Σας σρςλνει μια τεραστια αγκαλια και πολλα πολλα φιλακια. Κοριτσια-μαμαδες εσας τα μωρακια σας ειχαν τετοια συμτωματα?

Cossamer μην απογοητευεσαι καθολου, καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη, και εγω εβγαζα 25 ωαρια και δεν γινοταν τιποτα και με ενα κοιτα τι εγινε.

Misspiggy εχουν πονακια ε?

Lenaki μου καλο ειναι να ξεκουραστεις και να ησυχασεις λιγακι.

Σας φιλω ολες.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Ενα βιαστικο μήνυμα για:

Gossamer κρατά μην χάνεις το κουράγιο σου!!! Περίμενε να τα πρώτα.

Ενα και τυχερό θελουμε! Πες ότι κανεις ενα φυσικό, 1 θα είχες και τότε!

Περίμενε να δεις πως θα παει...

Σου στέλνω όλη μου τη θετικη ενέργεια!

Αγγελική μου έτσι ειναι, πονάνε και θέλουν αγκαλιτσα. Δεν έχεις τίποτα άλλο να κανεις απο το να την κρατάς για να νιώθει λίγο καλυτερα.

Εμείς κοιμόμαστε και οι 4 μαζι ακόμα!

Οι νέες μελέτες λένε ότι το co-sleeping ειναι πολυ καλο για τα μωρα κυρίως όταν το χρειάζονται και το ζητάνε. Οπότε να ξέρεις ότι κανεις κάτι καλο για το κοριτσάκι σου όταν κοιμαστε αγκαλιτσα. Αλλωστε ειναι τόσο ωραία...

Σας φιλω όλες, συγνώμη που δεν γράφω σε όλες, δύσκολη μέρα...

Θα σας τα πω

c12e25debb.png

Καλημερα σε ολες!

Gossamer τι γινεται? Τι σου ειπε σημερα ο Βασ.? Τωρα που εισαι Αθηνα που μενεις?Εχεις συγγενεις?

Αγγελικ μου καλα κανεις και παιρνεις την μικρη στο κρεβατι. Δεν υπαρχει πιο ωραιο πραγμα να την εχεις διπλα σου. Και στην τελικη ας κακομαθει και λιγο, τοσα τραβηξαμε! χαχα

Κι εσυ Πιγκυ μου, και οι 4 μαζι ε? πολυ πλακα!

Κατερινακι δεν ειδα φωτο στο fb.. Που ειναι? Πως τα πας εσυ? Εχεις ακομα δυσπνοια ? Η καποιες μερες μονο?

Δομνινακι μαλλον κοιμασαι καλυτερα αυτες τις μερες γιατι δεν ειδα στο fb καμια ανακοινωση;) Οντως, εχω κουραστει κι εγω με τα συνεδρια, ειμαι συνεχως με μια βαλιτσα...τι να κανω ομως? Και ακομα δεν τελειωσαν να φανταστεις...

Αθενιαν περιοδος ελπιζω οχι ακομα ε?

Κοπελια μου πως τα πας? Πολυ κουραση?

Εγω κοριτσια μου γενικα εχω μια κουραση και εναν εκνευρισμο.. Ισως επειδη ναι μεν ξεφυγα το ΣΚ που ημουν Αλεξ/πολη αλλα κουραστηκα και πολυ οποτε δεν ειχα λιγο χρονο να χαλαρωσω.. Ειναι να αδιαθετησω κιολας συντομα, μπορει και γιαυτο..

Το αλλο ειναι οτι γενικα σκεφτομαστε με τον αντρα μου να παρουμε σκυλακι, το λεμε 2-3 μηνες αλλα δεν το αποφασιζουμε λογω δεσμευσης. Αλλα το θελουμε και μαλλον θα το αποφασισουμε τελικα..

Εσεις που εχετε, τι με συμβουλευετε?

Πολλα φιλακια!!

Καλημέρα, μπήκα στα γρήγορα να σας πω ένα γεια γιατί είμαι στη δουλειά και επικρατεί ένας πανικός και εκνευρισμός χωρίς λόγο. Τέλος πάντων….προσπαθώ να παίρνω βαθιές ανάσες και να μη δίνω σημασία.

Gossamer μου τι κάνεις? Πως είσαι?

Agelik & Piggoula μια χαρά είναι που κοιμάστε παρέα…. Εγώ νομίζω ότι όλη μέρα με το μωρό στην αγκαλιά μου θα ήμουν…. Βλέπεις όταν δυσκολεύεσαι να τα αποκτήσεις τους κάνεις όλα τα χατίρια!

Lenaki δε το πιστεύω αυτό που έγραψες…κοίτα σύμπτωση…. Και εμείς για σκυλάκι σκεφτόμαστε εδώ και κάτι μήνες πολύ έντονα… Είναι δέσμευση αλλά το θέλουμε… κάποια στιγμή διαβάζαμε και για τις ράτσες.

Ο άντρας μου λεει ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε στο μυαλό μας ότι δεν αντικαθιστά το παιδάκι που δεν έχει έρθει ακόμα. Έχει δίκιο σε αυτό, αλλά δε μπορώ να αποφασίσω εάν έχουμε τόση ανάγκη για σκυλάκι επειδή θέλουμε μωρό. Βέβαια και οι 2 μας παλαιοτέρα είχαμε σκύλους στα σπίτια μας, αλλά ως παιδιά τα είχαμε φορτώσει στους γονείς μας! Προς το παρόν εμείς είπαμε να το δούμε από την άνοιξη εκτός εάν προκύψει γρηγορότερα στα ξαφνικά! Όσο για το εάν αδιαθέτησα, ευτυχώς ακόμα όχι. Σήμερα είναι η 26η μέρα και εδώ και 3 μέρες έχω έντονους πόνους περιόδου. Σήμερα με πιάνει σιγά σιγά και ο πονοκέφαλός μου, οπότε πιστεύω ότι αύριο θα αδιαθετήσω. Ε 27η μέρα είναι καλύτερα από την 24η. Εσύ πότε υπολογίζεις? Θα συμπέσουμε?

Φιλάκιαααα

Κορίτσια μου καλημέρα!

Σταματησαμε την προσπάθεια!Ο Βας μου είπε οτι ναι θα μπορούσε αυτό το ενα να ειναι το παιδί μου αλλά με τόσα φάρμακα και με αυτή την ανταπόκριση δεν ήθελε να προχωρήσουμε γιατί θέλει να μπορεί να με κοιτάει στα ματιά και έχει να κανει με το οικονομικό με δική του πρωτοβουλία!Δεν σας κρύβω οτι το εκτίμησα παρά πολύ όλο αυτό και νομίζω οτι και εγώ και εκείνος ξέραμε πολυ καλά οτι δεν θα πετυχαίνει!Ειμαι πολυ καλά,μου έχει φύγει ενα βάρος και φυσικά για ακόμα μια φορά ο γιατρός μας απέδειξε οτι πάνω απ΄ολα ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ όλες!το επόμενο βήμα μας θα ειναι η δοτρια!Αλλα θα σας τα πω αναλυτικά αύριο που θα είμαι ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!

Διαφημίσεις

Γειά σας κι απο μένα και την άρρωστη Δήμητρα :(

Γκοσάμερ μου καλύτερα που σταματήσατε αφού έτσι σου είπε κι ο γιατρός. Μετά απο τόσες επιτυχίες στην παρεα μας, σίγουρα ξέρει και βλέπει καλύτερα. Περιμένουμε να μας πεις και για τη δότρια. Καλή επιστροφή να έχεις!

Λένη μου καλό κάνει η εργασία για να ξεκουράζεις το μυαλό σου απο το θέμα του παιδιού, αλλά όχι και να κουράζεσαι εσύ παραπάνω απο ο,τι πρέπει. Για το σκυλάκι, εγώ συμφωνώ απόλυτα. Είναι πολύ καλή συντροφιά, το τέλειο αγχολυτικό και η καλύτερη παρέα για το παιδάκι σας αργότερα. Ειναι δέσμευση βέβαια και θέλει φροντίδα σχεδόν όπως ένα παιδί. Αλλά εισπράττεις τόση αγαπη και αφοσίωση που νομίζω οτι αξιζει τον κόπο. Αρκεί να μη το περιφρονήσετε οταν θα έρθει το μωρό γιατί θα υποφέρει πολύ. Πάντως εγώ δεν το μετάνιωσα που η Δήμητρα μεγαλώνει με το σκυλάκι μας μαζί. Το λατρεύει, όσο κι αν η σκυλίτσα μας την ζηλεύει ακόμα λίγο. Σήμερα όμως που πήρα την Δήμητρα στο κρεβλατι το πρωί γιατί είχε κρυάδες, ήρθε και το σκυλάκι μας δίπλα της και έπεσε πάνω στο χεράκι της για να την παρηγορήσει... Ήταν υπέροχα.

Αθένιαν δεν χρειάζεται απογοήτευση. Πίστη, υπομονή και επιμονή χρειάζεται. Διάβαζα χθες οτι ο Θεός δεν βιάζεται, εμεις βιαζόμαστε...Αυτός κινείται και ενεργεί ήρεμα και με υπομονή, εμείς τα θέλουμε όλα τώρα. Ανθρώπινα βέβαια όλα αυτά, αλλά πρέπει να πειμένουμε, δεν γίνεται αλλιώς.

Μισπίγκυ μου δεν φοβάστε μη τα πατήσετε τα σκιουράκια σας? Εγώ το φοβαμαι πολύ, όταν την έχω στο κρεβάτι μου και διαβάζουμε παραμύθι...Είναι όμως ωραία αίσθηση, ανεπανάληπτη.

Κατερίνα μου πώς είσαι?

Δομνίνα μου μέχρι πότε θα πηγαίνεις στη δουλειά εσύ?

Αγγελικ να μας φιλήσεις την μικρούλα σας. Δεν προλαβαίνεις να ξεκουραστείς, αλλά είναι για λίγες ημέρες. Μεγαλώνοντας, θα κοιμάται και περισσότερο...

Η Δήμητρα χθες ανέβασε πυρετό. Πήγαμε στην παιδίατρο και έφτασε 39, της έδωσε αντιπυρετικό και αντιβίωση γιατί έχει αμυγδαλές. Μάλλον της το έφερα εγώ απο το σχολείο. Όλο το βράδυ είχε ρίγη και κοιμ'ηθηκε κατά τις 2 με πυρετο. ΤΟ πρωί απύρετη και τώρα πάλι 38,3. Της δίνουμε με σύριγκα τα φαρμακάκια της και κλαίει, αλλά ευτυχώς ηρεμεί αμέσως και κάνει μορφασμούς, χιχι.

Πολλά φιλιά σε όλες και καλό απόγευμα!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Αρκετή δουλειά έχει πέσει αυτές τις μέρες στο γραφείο, γι' αυτό άλλωστε αργώ να εμφανιστώ!

Λενάκι μου ναι, κοιμάμαι καλύτερα αυτές τις μέρες.. κάτι ψιλοπονάκια αισθάνομαι το βράδυ αλλά φαντάζομαι ότι είναι φυσιολογικά μιας και η μήτρα λογικά μεγαλώνει με το μπεμπέ μέσα και το βράδυ που ο οργανισμός χαλαρώνει τα καταλαβαίνω πιο έντονα.. Ελπίζω να μην είναι κάτι ανησυχητικό μιας και δεν έχω κανένα άλλο σύμπτωμα και καμία άλλη ενόχληση!

Εγώ λατρεύω τα ζώα.. Είχα 3 γάτες σπίτι μου για χρόνια.. Ο άντρας μου πάλι λατρεύει τα σκυλιά αλλά σκυλί σε διαμέρισμα δεν βάζω.. Δεν μου πάει η καρδιά να είναι όλη μέρα μόνο του και να έχω και το νου μου να το βγάζω βόλτα 3 φορές την μέρα.. Εγώ σκέφτομαι πότε θα πάω σπίτι να αράξω στον καναπέ.. όχι να σκέφτομαι να φτάσω σπίτι για να βγάλω το σκύλο βόλτα.. άσε που όπου και να πας θα πρέπει να τον παίρνεις μαζί σου αν δεν υπάρχει άνθρωπος να τον προσέξει.. Αν όμως εσείς το θέλετε πραγματικά, τότε φυσικά και να πάρετε σκυλάκι!

Redglitter όντως ο Βασιλόπουλος είναι άνθρωπος πάνω απ' όλα.. Τιμή του που σου φέρθηκε με αυτόν τον τρόπο.. Η ψυχολογική πίεση και η αγωνία θα ήταν σαφώς πολύ μεγάλη για σένα... Ότι θες να μάθεις για τη διαδικασία της δότριας εδώ, ειδικότητά μου..

Κοπελιά μου περαστικά σας.. Η αμυγδαλίτιδα σε τόσο μικρή ηλικία είναι και επώδυνη και ταλαιπωρία για το μικρούλι σου. Μακάρι να περάσει το συντομότερο. Όσο για το πότε θα σταματήσω τη δουλειά.. Ο νόμος επιβάλλει να σταματήσω 56 μέρες πριν την ΠΗΤ δηλαδή κάπου κοντά στις 18 Φεβρουαρίου. Εγώ θα ήθελα να μείνω λιγάκι παραπάνω για να κάτσω περισσότερο με το μωρό μου αλλά επειδή δουλεύω σε δικηγορική εταιρεία δεν ξέρω κατά πόσον αυτό θα είναι εφικτό.. εννοώ αν θα το δεχτούν οι εργοδότες μου.. Μόλις μπει ο Φλεβάρης θα κάνω μια κουβέντα μαζί τους για να δω τι σκέφτονται και θα πράξω ανάλογα!

Θέλω κι εγώ ένα μωράκι να το παίρνω συνέχεια αγκαλίτσα.. Θυμάμαι την αδερφή μου όταν ήταν 2 με έξι που έφευγε κάθε βράδυ από το κρεβάτι της και ερχόταν στο δικό μου να κοιμηθούμε παρέα.. Όντως, τρομερή αίσθηση..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε??? εγω οσο μπορω προσπαθω να ειμαι καλα αν και κουραζομαι πολυ ευκολα και δεν ξερω αν αυτο ειναι φυσιολογικο,πηγαμε προχτες με την αδελφη μου να δουμε σε ενα μαγαζι καροτσακια γυρω στα 250 μετρα απο το σπιτι μου και δεν μπορεσα να παω καθομασταν καθε λιγα μετρα δεν το ξανακανω με τα ποδια,δυσπνοια δεν εχω συνεχεια ευτυχως μερες μερες με πιανει και οταν τα μωρα ειναι πολυ ψηλα.

Γκοσαμερ μου μπραβο στον γιατρο που δεν προχωρησε μονο και μονο για να σου παρει τα λεφτα πρωτα απο ολα ανθρωπος.Περιμενουμε να μας πεις τα σχεδια σας για την δοτρια

Λενακι μου γιατι δεν βλεπεις την φωτογραφια???? αν μπεις στο χρονολογιο μου ισως την δεις παντως αρκετοι την εχουν δει και εχουν σχολιασει,αν δεν την δεις πες μου να στην στειλω στο χρονολογιο σου.Και εγω παντα ηθελα να παρω σκυλακι αλλα μεσα στο διαμερισμα δεν το ηθελα θα το ειχα φυλακισμενο ετσι τουλαχιστον το εβλεπα εγω,εσυ σε διαμερισμα μενεις ή σε μονοκατοικια???

Κοπελια μου αχ μωρε το κοριτσακι μας που εχει πυρετουλη, που θα παει θα περασει ομως και θα αρχισει παλι τις σκανδαλιες της ,να της δωσεις πολλα φιλακια απο μενα και περαστικα να ειναι γρηγορα.

Μισπιγκυ μου τρεχεις και δεν φτανεις με τα σκιουρακια σας ε???? αχ τι ωραιο να κοιμαστε μαζι το ιδιο κρεβατι αν και εγω θα φοβομουν λιγο μην τα χτυπησω χαχαχαχαχα.Ο Κ πως ειναι του περασε ο πονος απο τα δοντακια??/

Αγγελικ μου τι κανει το αστερακι σου???? και εσυ αγκαλιτσα κοιμασε μαζι της ε???? στειλε μας καμμια φωτογραφια να την δουμε

αθενιαν αντε να αδιαθετησεις με το καλο και να ξεκινησεις και εσυ τις προσπαθειες σου και ολαααααααααα να πανε καλα

Δομνινακι μου ακομα δεν φουσκωσε η κοιλιτσα σου????εσυ ειδες την φωτογραφια στο facebook ή ουτε εσυ μπορεις να την δεις????

φιλακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςςςςςς

καλησπερα κοριτσια.

Συγνωμη που δεν σας εγραψα, μπαινω διαβαζω και δεν προλαβαινω να γραψω. Και τωρα εχω αγκαλιτσα την μικρουλα και σας γραφω.Κλαιει λιγακι και την εχω αγκαλιτσα.Ηρθε και η παιδιατρος την Παρασκευη , ειναι πολυ καλα, πηρε και βαρος απο 2770 , πηγε 3420 , δοξα το Θεο ειναι καλα και παιρνει και το βαρος της. Ειναι μια μουρλια , θες την την φας απο τα φιλια.Το βραδυ ξενυχταμε , αλλα δεν πειραζει, μια την εχουμε μονακριβη. Ενω την μερα κοιμαται στην κουνια την νυχτα θελει να κοιμαται στην αγκαλια μου και αρκετες φορες κοιμομαστε παρεουλα, εγω σε ορθη γωνια και εκεινη στην αγκαλια μου , την βαζω και στο κρεββατι μας, τι να κανω κλαιει.Ισως δεν ειναι σωστο να την βαζω στο κρεββατι μας, αλλα δεν μπορω να την βλεπω να σπαραζει απο το κλαμα.Ειναι μικρουλα ακομα ευχομαι σιγα σιγα να βρει τον ρυθμο της. Τωρα με το φαγητο τρωμε ανα τρεις ωρες.Αλλα στην ουσια ανα δυο, διοτι μπορει να φαει 10εως 11 , μετα θα φαει 13:00 εως 14:00, αναλογα αν θα φαει ολο το φαγητο με την μια ή αν θα φαει θα ρευτει και θα ξαναφαει και θα ξαναρευτει, σε αυτη την δευτερη περιπτωση μας παιρνει μια ωρα το φαγητο.Σας σρςλνει μια τεραστια αγκαλια και πολλα πολλα φιλακια. Κοριτσια-μαμαδες εσας τα μωρακια σας ειχαν τετοια συμτωματα?

Cossamer μην απογοητευεσαι καθολου, καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη, και εγω εβγαζα 25 ωαρια και δεν γινοταν τιποτα και με ενα κοιτα τι εγινε.

Misspiggy εχουν πονακια ε?

Lenaki μου καλο ειναι να ξεκουραστεις και να ησυχασεις λιγακι.

Σας φιλω ολες.

τι κανουν τα κοριτσια??τι ωραια εικονα....να εχεις το μωρακι σου αγκαλια!! ειναι τελειο!!!μην στεναχωριεσαι καθολου που την εχεις στο κρεββατι μαζι σου εδω η δικια μου επειδη βγαζει το 3ο της δοντακι εχει πονακια και το βραδυ ξυπναει και θελει αγκαλιτσα και καμμια φορα κοιμαται μαζι μας,μονο ετσι ηρεμει....τι να κανουμε θα περασει ειναι ακομη μικρουλια και μονο μαζι μας νιωθουνε ασφαλεια θα ρθει η στιγμη που θα πανε στο κρεββατακι τους!!! να της δωσεις ενα μεγαλο φιλι απο μας και να ξερεις πως σας σκεφτομαστε!!! να μπαινεις οποτε μπορεις να μας γραφεις τα νεα σας!!!φιλακια πολλα:D

Καλημέρα κοριτσάκια μου.. Ελπίζω να είστε όλες καλά..

Κι εγώ καλά είμαι δόξα το Θεό. Τις τελευταίες μέρες κοιμάμαι μια χαρά και έτσι ξεκουράζομαι αρκετά.. Μόνο που νομίζω ότι σιγά σιγά ξεκίνησαν κάποιες ελαφριές καούρες που απ' ότι γνωρίζω είναι φυσιολογικό για την περίοδο της εγκυμοσύνης!

Η κοιλίτσα μου νομίζω ότι φούσκωσε αλλά λίγο.. το στομάχι μου νομίζω ότι έχει φουσκώσει αρκετά..

Κατερινάκι ούτε εγώ μπόρεσα να δω τη φωτογραφία σου..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα στην ομορφη παρεα μας.

Σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας , ειναι λοιπον φυσικο που θελει να κοιμαται στην αγκαλια και στο κρεββατι μας η μικρη μας.Αφου MissPiggy μου κοιμαστε και οι 4 μαζι , φυσικο ειναι να θελει και η μικρουλα μου το ιδιο.

Vasiliki μου και εσυ λες οτι καλα κανω και την βαζω στο κρεββατι μας, η αισθηση πραγματικα δεν περιγραφετε. Ειναι διπλα μου , βαζω και το σφηνακι απο την αλλη πλευρα μην την χτυπισει καταλαθος ο μπαμπας , της κρατω το χερι , αισθανεται την ανασα μου και ηρεμη, απιστευτη εμπειρια. Κοριτσια εσεις που προσπαθειτε να ειστε σιγουρες πως θα τα καταφερετε και ζησετε αυτες τις εμπειριες.

Leni μου το σκυλακι μου ακουγετε πολυ ωραια ιδεα , αν πραγματικα το θελετε να το παρετε, ειναι πολυ καλος φιλος.

Cossamer πιστευω οτι πολυ καλα εκανε ο Βασ και δεν συνεχισε, κατι ξερει παραπανω.Πραγματι ειναι πολυ καλος ανθρωπος , δεν τον ενδιαφερει το χρημα , αλλα να βοηθησει στο να αποκτησουμε παιδακια εμεις που δυσκολευομαστε.Το βιωνει και ο ιδιος μαζι μας.Στην λυπη μας λυπατε και το παιρνει και προσωπικα και βαζει στοχους και στην χαρα μας χαιρετε.Εγω αυτο εχω να πω απο την εμπειρια μου.

Cossamer μου να εισαι σιγουρη οτι μανουλα θα γινεις , περιμενουμε νεα σου.

kopelia μου περαστικα στην Δημητρουλα μας, ευχομαι γρηγορα να γινει καλα, πολλα φιλακια να της δωσεις απο εμενα και την μικρουλα μου.

Πολλα φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλησπερα στην ομορφη παρεα μας.

Σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας , ειναι λοιπον φυσικο που θελει να κοιμαται στην αγκαλια και στο κρεββατι μας η μικρη μας.Αφου MissPiggy μου κοιμαστε και οι 4 μαζι , φυσικο ειναι να θελει και η μικρουλα μου το ιδιο.

Vasiliki μου και εσυ λες οτι καλα κανω και την βαζω στο κρεββατι μας, η αισθηση πραγματικα δεν περιγραφετε. Ειναι διπλα μου , βαζω και το σφηνακι απο την αλλη πλευρα μην την χτυπισει καταλαθος ο μπαμπας , της κρατω το χερι , αισθανεται την ανασα μου και ηρεμη, απιστευτη εμπειρια. Κοριτσια εσεις που προσπαθειτε να ειστε σιγουρες πως θα τα καταφερετε και ζησετε αυτες τις εμπειριες.

Leni μου το σκυλακι μου ακουγετε πολυ ωραια ιδεα , αν πραγματικα το θελετε να το παρετε, ειναι πολυ καλος φιλος.

Cossamer πιστευω οτι πολυ καλα εκανε ο Βασ και δεν συνεχισε, κατι ξερει παραπανω.Πραγματι ειναι πολυ καλος ανθρωπος , δεν τον ενδιαφερει το χρημα , αλλα να βοηθησει στο να αποκτησουμε παιδακια εμεις που δυσκολευομαστε.Το βιωνει και ο ιδιος μαζι μας.Στην λυπη μας λυπατε και το παιρνει και προσωπικα και βαζει στοχους και στην χαρα μας χαιρετε.Εγω αυτο εχω να πω απο την εμπειρια μου.

Cossamer μου να εισαι σιγουρη οτι μανουλα θα γινεις , περιμενουμε νεα σου.

kopelia μου περαστικα στην Δημητρουλα μας, ευχομαι γρηγορα να γινει καλα, πολλα φιλακια να της δωσεις απο εμενα και την μικρουλα μου.

Πολλα φιλακια σε ολες!

δεν υπαρχει αυτη η αισθηση το ξερω.....κι εγω οταν εχω την μικρη μου μαζι μας στο κρεββατι νιωθω υπεροχα!!!ειναι μικρουλικα και εχουν αναγκη την μανουλα τους....θα μεγαλωσουν και μετα θα τα κυνηγαμε για ενα φιλι!!! γι'αυτο ας τα χορτασουμε οσο μπορουμε ....:))))) η δικια σου ειναι ακομη πιο μικρουλα οποτε της κανει πολυ καλο και νιωθει μεγαλυτερη ασφαλεια!!! αγκαλιασε την μικρουλα σου και δωστης πολλα φιλια!!!

Ουφφφφ... Κορίτσια συγνώμη που χαθηκα.

Είχε πολυ δύσκολες μέρες με κακά νεα και δεν έχω τα κέφια μου. Θα σας τα γράψω... Αλλα όχι τώρα.

Τα μικρα μου ειναι καλα, αλλα έχουν δώσει ρεσιτάλ βραδινου ξυπνηματος και μας έχουν ισοπεδώσει και τους 2!

Gossamer κοριτσάκι μου... Τι να πω; Σε καταλαβαίνω, σε νιώθω... Αλλα μες την ατυχία σου ήσουν τυχερη γιατι το είδατε απο την αρχη και δεν μπηκες σε διαδικασίες και αναμονες άδικα. Ο Β δεν σου άφησε καν περιθώριο για άλλη μια προσπάθεια; Θεωρεί ότι πρέπει να πας σε δανεικά; Πως νιώθεις; Πες μας πως είσαι και πως το σκέφτεσαι;

Λενακι τι να σου πω τώρα εγω για το σκύλο;;; Την ξέρεις τη γνώμη μου. Απλα να είστε σίγουροι και αποφασισμένοι και να ξέρετε ότι θα ειναι μέλος της οικογένειας σας για 15 χρόνια. Η φροντίδα του δεν ειναι τόσο φοβερή όσο ακούγεται και όταν συνηθισεις τις βόλτες του μετα τις θέλεις και εσυ πολυ, ειναι χαλαρωτικες. (Καλα κάτι βραδιά με ψοφοκρυο και βροχη ειναι λίγο κάπως, αλλα ποσά τέτοια έχουμε στην Αθήνα;).

Αν το αποφασίσεις σε παρακαλω μην πάρεις απο pet shop! Αυτο το εμπόριο ζώων δεν το αντέχω! Πάρε ενα αδεσποτακι ειναι δίπλα το καλο! Αν θες ράτσα συγκεκριμένη βρες έναν νόμιμο εκτροφεα. Αλλα τα ημιαιμα ειναι τα καλυτερα! Στο λέω εκ πείρας! Και αν αποφασίσεις να του κανεις εκπαίδευση (που θα σου το πρότεινα) έχω την καλύτερη εκπαιδευτρια!

Γενικά αν το αποφασίσετε πες μου και μπορω να σε βοηθήσω σε ολα...

Αγγελική μου δεν υπάρχει πιο γλυκος ύπνος απο αυτόν που περιγραφεις!!

Κοπελια μου, όχι δεν ανησυχώ... Δεν ξέρω, ειναι ένστικτο αλλα νομίζω αποκλείεται να τα πλακωσουμε... Περαστικα στο κοριτσάκι μας!!!

Αθενιαν εχει δίκιο ο άντρας σου, το σκυλί δεν ειναι υπικαταστατο παιδιού! Αλλα στο τέλος το αγαπάς σαν παιδι σου!!! Αδεια που εμένα μου έφερε και τύχη! Ιούλιο πήρα το σκύλο, Σεπτέμβριο έμεινα έγκυος!!!

Εγκυουλες φιλια στις κοιλιές σας και να προσέχετε τα μωρακια μας!

Πάω για ύπνο, κλείνουν τα ματιά μου... Σας φιλω!

c12e25debb.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Μπήκα να σας πω μια καλησπέρα και να ενημερώσω ότι αύριο πάω Πάτρα να δω τον ανηψιό μου ο οποίος έγινε αισίως 1 μήνα σχεδόν και τον ακούω στο τηλέφωνο να βγάζει κραυγούλες και λιώνω..

Η αδερφή μου περνάει δύσκολα διότι της τυχαίνουν απανωτά χτυπήματα τα οποία ούτε καν μπορούσε να φανταστεί αλλά είναι παλικάρι και θα τα βγάλει πέρα.. Απλά στενοχωριέμαι που δεν μπορεί να χαλαρώσει και να χαρεί τη γέννηση του παιδιού της..

Εμείς λογικά είμαστε καλά.. Την Τρίτη έχουμε το ραντεβού μας με το γιατρό και πραγματικά ανυπομονώ.. Χθες το βράδυ πάντως πήρα μια λαχτάρα... εκεί που κοιμόμουν ένιωσα μια γροθιά στην κοιλιά και πετάχτηκα πάνω από τον πόνο και την έκπληξη.. Ο άνδρας μου έβλεπε σε εφιάλτη ότι τον κυνηγούσαν και προσπαθούσε να αμυνθεί και ξυλοφορτώνοτας τον φανταστικό εχθρό ξυλοφόρτωσε και μένα... Μετά από τις τύψεις δεν μπορούσε να κοιμηθεί ο γλυκούλης μου.. Όλο συγνώμη μου ζήταγε.. Ελπίζω το μικρό μας να μην έχει πάθει τίποτε..

Σας φιλώ όλες γλυκά!

L2qIp2.png

καλησπερα κοριτσια!

MissPiggy μου, ευχομαι αυτα τα δυσαρεστα νεα να αντικατασταθουν με ευχαριστα και να ξαναβρεις το κεφι σου.

Cossamer πραγματι αυτο που ρωταει η MissPiggy και εμενα μου περασε απο το μυαλο. Ο Βασ αλλη προσπαθεια(οχι με δανεικα) δεν σου ειπε να κανετε? Ποσες προσπαθειες εχεις κανει μεχρι σημερα? γιατι τωρα δεν θυμαμαι.Ειναι απολυτος σε αυτην την αποψη με τα δανεικα, αν και την βρησκω μια χαρα ιδεα, αν δεν γινεται αλλιως .

Kopelia μου η μικρουλα σου πως παει , ειναι καλυτερα σημερα?

Vasiliki μου εχεις απολυτο δικιο.Ειναι μικρουλικα και μονο εμας εχουν στον κοσμο και μας θελουν συνεχεια διπλα τους για να νιωθουν ασφαλεια.Σημερα ομως κοιμηθηκε και στο κρεββατι της , το πρωι κατα τις 8:00 την πηρα λιγακι, το βραδυ κοιμηθηκε στην κουνιτσα της.Δωσε πολλα φιλακια στην μικρουλα σου.

Το βραδι η μικρουλα μου ηταν πολυ καλυτερα, ξυπναγε ακριβως ανα τρεις ωρες.Δηλαδη μπορεσα και κοιμηθηκα αναμεσα σε καθε γευμα 1,3 με 2 ωρες καθε φορα.Δοξα το Θεο καλα ηταν. Ηρθε και ο Παπας και μας εδωσε την μιση ευχη σημερα.Η μικρουλα μου ειναι μια χαρα , σημερα που την ζυγισα ηταν η μερα της ειναι 3730 , πηρε 310 γραμμαρια απο την προιγουμενη Παρασκευη καλα δεν ειναι ?

Σας φιλαμε ολες μια μια και εγω και η μικρουλα μου!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...