Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Για υστεροσκοπηση ο συγκεκριμένος γυναικολογος είναι αρνητικος

Από αυτό Κ μόνο θα ζητάγα Κ δεύτερη γνώμη. Η υστεροσκοπηση είναι απλώς μια κάμερα που βλέπει το εσωτερικό της μήτρας Κ αν υπάρχει κάτι όπως πολύποδες το αφαιρητε . Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αποτύχεις πρώτα για να το ψάξετε .

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια μου εγω πηγα σημερα στην δουλεια και το μεσημερι που σχολασα δεν μπορουσα ουτε να ξαπλωσω γιατι με εχει πιασει η μεση μου.Την παρασκευη θα παω στον γιατρο για να δουμε πως ειναι τα αντρακια μου και στης 6 του νοεμβριου θα παω για τον υπερηχο β επιπεδου.

Δομνινακι μου με το καλο να γεννησει η αδελφη σου και ολα να πανε καλα.ΑΑΑΑχχχχχχ τι ωραια που εχεις αγορακι αφου το ηθελες τοσο πολυ γερο και καλοτυχο να ειναι και οτι θελει ας ειναι

Λενακι μου με το καλο κοριτσακι μου να ξεκινησεις και εσυ να φουσκωσει η κοιλιτσα σου στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μουυυυυυυυ

Μισπιγκυ μου καλα διαβαζω τα κατορθωματα των παιδιων σου και σκαω στα γελια τσαουσα η Α εεεεε??? να μου τα φιλησεις

Κοπελια μου τι κανει το ομορφο κοριτσακι μας???? βγαζει δοντακια ποναει???

Συμπεθερααααααα εσυ που εισαι?/?? περιμενουμε νεα σου

φιλακια πολλα πολλα σε ολες

Διαφημίσεις

It's a boy!!!! Είχα βρει πολυ ωραία φωτο να σου βάλω αλλα δεν ξέρω πως!!!

Αλλα δεν πειράζει!!! Άντε κοριτσάκι! Να έρθει και να γεμίσει η αγκαλια σου!!!

Λενακι, δεν σε βάζω τυχαία δεύτερη!!! Είσαι η επόμενη!!! Ετοιμάσουν!!!

Δεν το συζητω αυτη τη φορα! Είσαι η επόμενη, πίστεψε το απο τώρα γιατι σου το λέω εγω!

Αν μιλήσεις με τη Αγγελική ξανά δως της την αγάπη μου

Και μετα gossamer... Μην ξεχνιέσαι!

Κατερινακι μην ξεθαρρευεις ε; Προσοχή!

Εγω κορίτσια τα ξεπατωσα τα παιδια μου σήμερα!

Φύγαμε 2.30, πήγαμε για φαγητο και μετα για ψώνια και μαζευτηκαμε στις 7!!!

Ο Κ βαρέθηκε λίγο και μου γκρινιαξε, αλλα είχα προνοησει και είχα και μαρσιπο μαζι, το έβαλα στο μαρσιπο και χαζευε τον κόσμο και ξεχάστηκε! Η Α ειναι κορίτσι και καταλαβαίνει απο ψώνια! Δεν παραπονέθηκε καθόλου!

Δεν ψώνισα όμως και στενοχωρηθηκα... Κλαψ...

Είδα ενα φανταστικό ζευγάρι παπούτσια και δεν τι είχε στο νούμερο μου :(

Πήρα μερικα χριστουγεννιάτικα για το σπίτι...

Ο μπαμπάς μας τελικα δεν θα γυρίσει νωρίτερα... Παρασκευή. Κρίμα...

Αυτα απο δω, καλημέρα σας!!

c12e25debb.png

Καλησπερα κοριτσαρεσ μου!

Καλε εδω γινεται χαμος....πηξαμε στο τσ.....ι! :oops:

Πολλοι αντρες μαζευτηκαν στην παρεα μας και να ειναι ολοι τους γεροι φυσικα αλλα μας βαζετε σε δουλεια και εμας που ακολουθουμε....:D:D:D:D:D

πρεπει να παραγουμε νυφες τωρα!

Λοιπον Δομνινακι μου και απο δω να τον χαιρεσαι τον ανιψιο σου κοριτσακι μου!Υγεια πανω απ'ολα και ευτυχια στην ζωουλα του και με το καλο να υποδεχτει τον ξαδερφουλη του!

Συμπεθερα τα αντρακια μας μας βγηκαν πολυ τζαναμπετικα και πονηρουληδες!Ακους εκει να μας κρυβονται και να μας μπερδευουν...αλλα εσυ το ελεγες η μανα απο την αρχη και δεν σ'ακουγαμε...τι να πω δεν το λεγες? "γιους θα κανω, κρητικαρους!" δωσε τωρα απο ενα φιλι στο καθε κοπελι!!!!!!

Καλα που εκανε και η Αγγελικ μας κοριτσακι μπας και ισορροπησουμε λιγακι :tongue:

Κοπελια μου τι κανεις? Τρεχεις φανταζομαι και δεν προκαμεις ουτε να τσαταρεις λιγο!Το Δημητρουλι μας τι κανει?

Λενι μου εγω περιμενω περιοδο στις 31 και θ'ανεβω μετα απο 5 μερες...ε αν μας θελει θα ειμαστε παρεουλα!:cool:

Πιγκυ μου τα ξετιναξες τα παιδακια καλεεεεε!Και αυτον τον Κ τον καημενο δεν τον λυπασαι?την μια γαλα με καροτο και την αλλη σοπινγκ θεραπι χωρις τελος?Καλα η Α θεα ετσι...υγειηνες διατροφες και ψωνια!Αυτα ειναι το κοριτσι μας!Ααααχ μεγαλωνουν και τα σκιουρακια!

Κοριτσια μιλησα στο φμπυκ με την Αθενιαν...ειναι μια χαρα και μου υποσχεθηκε οτι θα μπει ξανα στο καφεδακι μας....η προσπαθεια της σταματησε νωρις γιατι τελικα εκανε μονο ωαριο και οχι καλο οποτε θα παει μετα σε φυσικο κυκλο!Της εστειλα φυσικα πολλα φιλια απο ολες και εκεινη ειπε οτι θα μπει να μας τα δωσει! χα

Και οπως ηδη ανεφερα περιμενω περιοδο σε μια εβδομαδα και μπορω να πω οτι ενα αγχος το εχω (μπορει και δυο) γιατι φοβαμαι οτι παλι κατι θα στραβωσει...τελος παντων εχω πλακωθει στην yoga, μιλαμε για καθε μερα ομως, και στον "διαλογισμο" το τι ωμμμμμμμ εχω πει τις τελευταιες μερες για την καλη ροη της ενεργιας δεν λεγεται ;) οπως λεει και η Λενη μας ολα ειναι τακτοποιημενα και ειμαι και εγω ετοιμη για ολα και οτι ηθελε προκυψει!Τι να πω?

Αυτα τα νεα μας απο κυκλαδες, σας ευχαριστουμε που μεινατε μαζι μας, επομενη ενημερωση το συντομοτερο δυνατον!

Κοριτσάκια μου γλυκά σας γράφω ως μια χαζοθεία ενός ξανθούλη, ροζουλί ανηψιού 2.620kg.... Ο μικρός γεννήθηκε στις 21:15 το βράδυ της Τρίτης με καισαρική τομή και εκτός από περιτύλιξη είχε και στραβά το κεφαλάκι του σφηνωμένο οπότε η αδερφούλα μου δεν υπήρχε περίπτωση να γεννήσει φυσιολογικά! Βγήκε αταλαιπώρητος, ροζ και φωνάζοντας! Βέβαια τον έχουν με λίγο οξυγόνο γιατί παρουσίασε μια ελαφριά ταχύπνοια αλλά αυτά είναι περαστικά και θέλουμε να ελπίζουμε ότι σήμερα επιτέλους θα τον πάρει στην αγκαλιά της..

Η αδερφούλα μου είναι μια χαρά, της τα βγάλανε όλα τα συμπράγκαλα και μάλιστα σηκώθηκε, περπάτησε και έφαγε..

Και ναι, είναι ένας κούκλος..

Εμείς πάλι είμαστε καλά και ευτυχώς δείχνει να μειώνονται οι αυπνίες.. Τις τελευταίες μέρες ευτυχώς ξυπνάω φυσιολογικές ώρες..

Αύριο κορίτσια μπαίνω στην 16η βδομάδα!

Σας φιλώ και σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις ευχές για την αδερφή μου!

L2qIp2.png

Γειά σας κορίτσια...

Δομνίμα μου είσαι μια χαζοθεία, ε? Χιχι. Και που να δεις πώς θα είσαι με το δικό σου το μωράκι!!! Εντελώς χαζομαμά. Πωπω τί ωραία που τα ξαδελφάκια θα είναι ίδιας ηλικίας με διαφορά λίγων μηνών! Η πείνα καλά κρατεί? Περπατάς καθόλου?

Κατερίνα μου εσύ πώς τα πας με τα αντράκια σου? Σε ταλαιπωρούν?

Γκοσάμερ μου δηλ το τέλος του 2012 θα είναι για σένα η καλύτερη αρχή. Πριν καλά καλά βγεί εσύ θα έχεις αρχίσει να φουσκώνεις και θα κάνετε συναγωνισμό με τη Λένη μας ποιά θα φουσκώσει περισσότερο και γρηγορότερα... Και φυσικά σας το εύχομαι μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου!!!

Λένη μου εσύ πώς τα πας με τη δουλειά? Πολύ τρέξιμο?

Μισπίγκυ τα σκιουράκια αρχίζουν να γίνονται μικρούλικα παιδάκια και τώρα θα αρχίζουν να δείχνουν τον χαρακτήρα τους και να διαφοροποιείται το ένα απο το άλλο. Ό,τι και να κανουν θα είναι μια γλύκα ή μάλλον δύο γλύκες.

ΑΓΓΕΛΙΚ πότε γυρίζεις στο σπίτι με την μικρούλα? Πώς είσαι? Η μπουμπούκα μας?

Η Δήμητρα έχει ζωηρέψει πολύ. Περπατάει ασταμάτητα, τρέχει, πάει και χώνεται μέσα σε έπιπλα, σκαρφαλώνει στις καρέκλες (με λίγη βοήθεια ακόμα), τα βγάζει όλα έξω (αλλά προσπαθεί να τα ξαναβάλει στη θέση τους), γελάει, κλαίει μόνο όταν πονάει και γενικά είναι η χαρά των γονιών της, δηλ εμάς, χιχι. Μας φαίνεται κάθε μέρα και πιο όμορφη και πιο ναζιάρα. Συνεννοούμαστε σε πολλά, καταλαβαίνει τα περισσότερα απο όσα της λέμε και προσπαθεί να πει τα δικά της στη δική της γλώσσα. Αύριο είναι η γιορτούλα της, αλλά δεν θα κάνουμε κάτι στο σπίτι.Το Σάββατο θα βγούμε με τους κουμπα΄ρους μας και την ξαδελφούλα της και την άλλη Κυριακή θα κάνουμε τραπέζι στους παππούδες.

Πολλά φιλιά σε όλες και στα μικρά σας!

Διαφημίσεις

Κοπελια μου να σας ζήσει η Δημητρουλα σας!! Να ειναι πάντα γερή, χαρούμενη & τυχερή!!! Και να ειναι πάντα η χαρα των γονιών της:D

Να της δώσεις ενα γλυκο φιλακι απο μένα!

Καλημέρα σε όλες !!

Κοπελιά μου να χαίρεστε το πανέμορφο και πανέξυπνο κοριτσάκι σας!

Καλημέρα κοριτσάκια μου...

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες! Ο ανηψούλης μου είναι ξανθούλης, ζόρικος μάγκας από τώρα και με μαλλί καρφάκια.. Ίδιος ο πατέρας του! Ας με αξιώσει ο Θεός σε λίγους μήνες να κρατάω κι εγώ το αγγελούδι μου αγκαλιά!

Σας φιλώ όλες γλυκά και να χαιρόμαστε όσους γιορτάζουν σήμερα!

L2qIp2.png

καλησπερα κοριτσια!!

Ηρθε στον κοσμο η πριγκιπισσα μας!!!

Σας ευχαριστω ολες σας, για τις ευχες σας.Ξερω καλα οτι με νοιωθεται και με αγαπατε!

Σας ευχαριστω ολες , μια μια .Με το καλο ολες να νιωσετε αυτην την απεραντη ευτυχια!

Και να ειστε σιγουρες οτι αυτο θα γινει και θα γινει.

Γεννηθηκε η μικρη μας στις 22:15 στις 20/10/12 .Ειχαμε παει το πρωι για καρδιοτοκογραφημα, ειχε λιγες συσπεσεις πολυ φυσιολογικες και 20:00 το βραδυ πηγαμε να αγορασουμε ενα λουλουδι διοτι θα πηγαιναμε επισκεψη .Και μολις το αγοραζουμε και παμε να μπουμε στο αμαξι νιωθω κατι υγρα.Μπα λεω υγρα ειναι απλα, βγαινω απο το αμαξι και ξαναμπαινω και γινομαι γεματη υγρα μεχρι το καθησμα.Δεν μπορουσα να το πιστεψω οτι ερχοταν η στιγμη.Πηγαμε στο Ιασω στις 21:40 καΙ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ την πανεμορφη μας στις 22:15.Δεν καταλαβα τιποτα απο την καισαρικη εκεινη την ωρα.Οταν την εβγαλε ο Βασ απευθειας μου την εδειξε και την τυλιξαν χωρις να την πλυνουν και μου την εδωσαν στην αγκαλια μου.Με κοιταζε με ενα βλεμα, ιδιος ο ανδρα μου ειναι ,σαν να ειδα το βλεμμα του.

Κοριτσια η χαρα ειναι απεραντη , κλαμμα πολυ πολυ , φυσικα ειναι ευτυχιας.Καθομαι την κοιτω και κλαιω .Τι δωρο μου εδωσε ο Θεος!

Εχουμε ελθει σπιτι,ηλθαμε την Τεταρτη, η πρωτη βραδια ηταν λιγο δυσκολη διοτι αλλαξε περιβαλλον.Την ειχα στο μαιευτηριο συνεχεια μαζι μου στο δωματια και στο μαιευτηριο ηταν ησυχη στο σπιτι θελει λιγο το χρονο της.Ηλθε σημερα η παιδιατρος , ειναι μια χαρουλα, δοξα το Θεο, γερη , θελει λιγο προσοχη στο φαγητο της .Γεννηθηκε 3060 , φηγαμε απο το μαιευτηριο 2810 και σημερα ειμαστε 2770.Πρεπει να κανουμε προσπαθεια να τρωμε λιγο παραπανω.

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ ολες !!

Φιλακια πολλα πολλα!

Kopelia μου να σου ζησει η Δημητρουλα σου!! Η μασκοτ μας σημερα γιορταζει.Χρονια Πολλα!!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Κοπελια μου, χρόνια πολλα για την υπεροχη Δημητρουλα σας! Να την χαίρεστε κάθε μέρα και περισσότερο.

Γεμάτη ευτυχία να ειναι ολόκληρη η ζωη της, όπως τα υπέροχα παιδικα χρόνια που της χαριζετε!

c12e25debb.png

Αγγελική μου, για μια ακόμα φορα καλη ανατροφή! Να την χαίρεστε κάθε της μέρα!

Κάθε μέρα θα την αγαπάς και περισσότερο... Ναι, γίνεται... Θα δεις...

Είπα και εγω, σε μιση ώρα γέννησε;

c12e25debb.png

καλησπερα κοριτσακια μου τι μου κανετε??? εγω σημερα πηγα στον γιατρο τα αντρακια μου ειναι μια χαρα δοξα το θεο εχω ομως ενα θεμα με τον σιδηρο και τον αιματοκριτη ειναι πολυ χαμηλα αν και πινω σιδηρο,ο γιατρος μου εδωσε διπλη δοση και να τρωω μοσχαρι πολυ.

Στης 6 του νοεμβριου θα κανω και τον υπερηχο β επιπεδου

Αγγελικουλα μου αχ τι συγκινητικη στιγμη οταν την πηρες στην αγκαλια σου ε???? και παλι να σου ζησει καλη ανατροφη να εχει κοριτσακι μου

Δομνινακι χαζοθειαααααααααααα να σας ζησει το μικρουλη και με το καλο να κρατησεις και το δικο σου

Κοπελια μου χρονια πολλα και απο εδω για την πανεμορφη τσαχπινογαργαλιαρα Δημητρουλα να της δωσεις πολλα φιλακια

Λενακι μου γλυκο εσυ τι κανεις περιμενουμε τα νεα σου

Συμπεθερα και απο σενα περιμενουμε νεα

Lucky μου ζεις ???? αντεχειςςςςςςςς???? πως παει η κουραση???

φιλακιααααααααααααααααα

καλησπερα κοριτσια!!

Ηρθε στον κοσμο η πριγκιπισσα μας!!!

Σας ευχαριστω ολες σας, για τις ευχες σας.Ξερω καλα οτι με νοιωθεται και με αγαπατε!

Σας ευχαριστω ολες , μια μια .Με το καλο ολες να νιωσετε αυτην την απεραντη ευτυχια!

Και να ειστε σιγουρες οτι αυτο θα γινει και θα γινει.

Γεννηθηκε η μικρη μας στις 22:15 στις 20/10/12 .Ειχαμε παει το πρωι για καρδιοτοκογραφημα, ειχε λιγες συσπεσεις πολυ φυσιολογικες και 20:00 το βραδυ πηγαμε να αγορασουμε ενα λουλουδι διοτι θα πηγαιναμε επισκεψη .Και μολις το αγοραζουμε και παμε να μπουμε στο αμαξι νιωθω κατι υγρα.Μπα λεω υγρα ειναι απλα, βγαινω απο το αμαξι και ξαναμπαινω και γινομαι γεματη υγρα μεχρι το καθησμα.Δεν μπορουσα να το πιστεψω οτι ερχοταν η στιγμη.Πηγαμε στο Ιασω στις 21:40 καΙ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ την πανεμορφη μας στις 22:15.Δεν καταλαβα τιποτα απο την καισαρικη εκεινη την ωρα.Οταν την εβγαλε ο Βασ απευθειας μου την εδειξε και την τυλιξαν χωρις να την πλυνουν και μου την εδωσαν στην αγκαλια μου.Με κοιταζε με ενα βλεμα, ιδιος ο ανδρα μου ειναι ,σαν να ειδα το βλεμμα του.

Κοριτσια η χαρα ειναι απεραντη , κλαμμα πολυ πολυ , φυσικα ειναι ευτυχιας.Καθομαι την κοιτω και κλαιω .Τι δωρο μου εδωσε ο Θεος!

Εχουμε ελθει σπιτι,ηλθαμε την Τεταρτη, η πρωτη βραδια ηταν λιγο δυσκολη διοτι αλλαξε περιβαλλον.Την ειχα στο μαιευτηριο συνεχεια μαζι μου στο δωματια και στο μαιευτηριο ηταν ησυχη στο σπιτι θελει λιγο το χρονο της.Ηλθε σημερα η παιδιατρος , ειναι μια χαρουλα, δοξα το Θεο, γερη , θελει λιγο προσοχη στο φαγητο της .Γεννηθηκε 3060 , φηγαμε απο το μαιευτηριο 2810 και σημερα ειμαστε 2770.Πρεπει να κανουμε προσπαθεια να τρωμε λιγο παραπανω.

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ ολες !!

Φιλακια πολλα πολλα!

Kopelia μου να σου ζησει η Δημητρουλα σου!! Η μασκοτ μας σημερα γιορταζει.Χρονια Πολλα!![/quote

γλυκο μου κοριτσακι ποσο χαιρομαι για σενα!!!ειστε επιτελους στο σπιτι σας με το κοριτσακι σας αγκαλια!!!!τωρα σιγα σιγα θα μπειτε στο προγραμμα θα γνωρισετε καλυτερα η μια την αλλη...και ολα μια χαρα!!!!δεν μπορεις να φανταστεις ποση συγκινηση νιωθω....πραγματικα χαιρομαι που ολα πηγαν καλα και εχεις το κοριτσακι σου αγκαλια!!!αξιζεις τα καλυτερα κοριτσι μου και ειδες ο θεος δεν μας αφηνει...ευχομαι να ειστε γεροι και οι δυο γονεις να μεγαλωσετε το κοριτσακι σας και να το καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!!!να της δωσεις ενα μεγαλο φιλι απο μενα!!!να μπαινεις να μας λες τα νεα σας οποτε μπορεις....καλα???φιλακιαααααα!!!!

Καλημέρα κι απο μένα!

Τι ωραίο φόρουμ, όλο ευχές και χαρές και πανηγύρια!! :D

Agelik μου και πάλι να σας ζήσει!! Τα είπαμε και με τον βάς. Και ήταν πολυ χαρούμενος για σένα! Σαν ψέμματα μου φαίνεται ότι γεννήσες! Πάντα τετοια ευχάριστα να έχουμε!!

Κατερινακι μπράβο κοριτσάκι μου που ειναι καλα τα αντρακια σου. Σε ταλαιπωρούν λίγο λιγότερο απ'οτι έχω καταλάβει; Στις 6 Νοεμβρίου θα έχουμε και τα ευχάριστα της β επιπέδου και κλείσαμε! Χαχα

Κοπέλια μου πως περάσατε; Κανατε τραπέζι τελικα για την δημητρουλα μας;

Πιγγυ μου πως περνάτε το ΣΚ σας; Κάνετε τις βολτιτσες σας;

Εγω κορίτσια σήμερα θα κάνω την 3η μου ένεση! Ξεκίνησα απο προχθές:) να ειναι καλα το δομνινακι που συναντηθήκαμε και μου έδωσε μενοπουρ γιατι δεν θα μου φτανανε:) η πιγγυ μας έδωσε στην δομνινα, και η δομνινα σε μένα. Δεν ειναι τυχαίο νομίζω!!!!! Αυτη τη φορα θα πετύχει!!

Gossamer μου αν θελήσεις κι εσυ απο τα τυχερά μενοπουρ σίγουρα θα μου μείνουν!!

Φιλακια πολλα σε όλες και καλη Κυριακή:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...