Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Για υστεροσκοπηση ο συγκεκριμένος γυναικολογος είναι αρνητικος

Από αυτό Κ μόνο θα ζητάγα Κ δεύτερη γνώμη. Η υστεροσκοπηση είναι απλώς μια κάμερα που βλέπει το εσωτερικό της μήτρας Κ αν υπάρχει κάτι όπως πολύποδες το αφαιρητε . Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αποτύχεις πρώτα για να το ψάξετε .

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια...

Agelik το καρδιοτοκογράφημα δεν είναι τίποτε.. Το πολύ πολύ να σε κρατήσουν να γεννήσεις!

Πίγκυ μου έσκασα στα γέλια με τις περιγραφές σου.. Και που είσαι ακόμη..

Μαράκι εμείς τα είπαμε και στο φατσοβιβλίο.. άντρακλες τα μωρά σου! Στα όπα όπα θα σε έχουν, είναι το μόνο σίγουρο!

Τις πήρα τις εξετάσεις μου.. Τα λευκά είναι λίγο ανεβασμένα αλλά αυτό συνηθίζεται στην εγκυμοσύνη.. Όλα τα υπόλοιπα μέσα στις φυσιολογικές τιμές.. πάει κι αυτό..

Σήμερα πάλι στις 5 το πρωί εγερτήριο και κορίτσια το μικρό μου από το πρωί πεινάει συνέχεια.. Αφού στις 7.30 το πρωί έτρωγα πατατάκια αφού ήταν το μόνο που υπήρχε στο σπίτι.. Σε λιγάκι θα πάω να πάρω ένα χυμό πορτοκάλι και ένα σαντουιτσάκι για μεσημεριανό και το βράδυ έχουμε "souvlaki night" Το έχουμε καθιερώσει κάθε Παρασκευή βράδυ και παραγγέλνουμε απέξω!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!

Αγγελική μου, μην ανησυχείς για τον κατδιοτοκογραφο, μαι χαρα εξέταση ειναι! Εγω στο τέλος έκανα τόσες να τόσες φορές!!! Ακούς καρδούλα... Ολα καλα! Θα δεις. Και ολα θα πανε καλα. Σύντομα θα έχεις αγκαλια το κοριτσάκι σου!

Κατερίνα μου!!!! Το ένστικτο της μάνας αποδείχτηκε σωστο!!! Έτοιμα τα γαμπρουδακια!! Όταν θα έρθουν και θα Σου έχουν τέτοια αδυναμία που δεν θα σε νοιάζει τίποτα άλλο! Θα δεις... Οσο για τα αποτελέσματα, εννοείται ότι θα ειναι καλα.

Δομνινα μου, πρωινές τύπος αυτο το μωρο!!!

Ξέρεις ότι ότι ώρα ξυπνανε στην κοιλια, ξυπνανε και μετα ε;; :)

Με το καλο να γεννήσει και η αδερφή σου!

Κοπελια η Δημητρουλα ειναι υπόδειγμα!! Απίστευτο πρώτο παιδι και να μοιράζεται! Αυτο δείχνει ότι έχετε ενα παιδι χορτασμενο, κυρίως απο αγάπη και μπράβο σας!!

Εμείς καροτοκατορθωματα ημέρα 3

Η Α συνεχίζει ακάθεκτη!!! Έφαγε 8 κουταλιες χωρίς κανένα πρόβλημα. Εβλεπε κουταλι, άνοιγε στόμα, καταπινε κανονικα!! Δεν τα εφτυσε ούτε μια φορα!

Τι να πω; Έχω την εντύπωση ότι αυτο το μωρο έτρωγε κρυφά εδω και κανά μήνα και δεν μου το έλεγε!

Ο Κ απο την άλλη... Καμία σχέση. Σήμερα δεν άνοιξε καν το στόμα του για να δοκιμάσει! Δεν θα τον ζορισω άλλο, θα ξαναπροσπαθήσω σε καμία βδομάδα - 10 μέρες.

Το μόνο πρόβλημα έτσι ειναι ότι η Α θα εχει συνεχίσει και με αλλα λαχανικά και θα πρέπει να τους φτιάχνω διαφορετικά φαγητά μέχρι να την φτάσει. Δεν πειράζει...

Σας φιλω πολυ!

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια!!!εχθες το βραδυ γεννησε η AGGELIK μας!!!!της σπασαν τα νερα και εχθες το βραδυ γεννηθηκε η μικρη της πριγκιπισσα!!ολα καλα πηγαν γεννησε με καισαρικη και η μικρη ειναι μια χαρα οπως και η μανουλα της!!!! ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!να ειναι γεροι και οι γονεις της να την καμαρωσουν οπως επιθυμουν!!!πολλα φιλια και τις καλυτερες ευχες μας.....:D:D:D:D αντε σιγα σιγα να παιρνετε ολες σας σειρα!!!πολλα φιλια

καλημερα κοριτσια!!!εχθες το βραδυ γεννησε η AGGELIK μας!!!!της σπασαν τα νερα και εχθες το βραδυ γεννηθηκε η μικρη της πριγκιπισσα!!ολα καλα πηγαν γεννησε με καισαρικη και η μικρη ειναι μια χαρα οπως και η μανουλα της!!!! ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!να ειναι γεροι και οι γονεις της να την καμαρωσουν οπως επιθυμουν!!!πολλα φιλια και τις καλυτερες ευχες μας.....:D:D:D:D αντε σιγα σιγα να παιρνετε ολες σας σειρα!!!πολλα φιλια

να της ζησει καλη ανατροφηηηηηηηηηηη να εχει και να ειναι καλοτυχο στην ζωη του,πω πω η αγγελικουλα μας μανουλα θα τρελαθωωωωωωω........αν μιλησεις μαζι της να της δωσεις τις ευχες μου και πολλα πολλα φιλακια της στελνω :)

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσάκι μου!!!

Με πήραν τα κλάματα!! Ηρθε το κοριτσάκι σου...

Ξέρω με πόση λαχτάρα την περιμενες και ξέρω ότι δεν θα τη χορτασεις ποτε!

Να ειναι πάντα γερή, ευτυχισμένη και να σας γεμίζει χαμογελά!!!

Σ'αγαπω πολυ!

c12e25debb.png

Να μας ζησει!!!!!!!!

Αγγελικ μου να την κοιτας και να μη την χορταινεις ποτε, σε οποια ηλικια κι αν ειναι, να απολαμβανεις καθε στιγμη μαζι της και να δοξαζεις τον Θεο για τι δωρο Του!

Ολες οι ευλογιες και οι ευχες μας να την συνοδευουν!

Εσυ πως εισαι?Θα περιμενουμε νεα σου...

Πολλα φιλια.

Γλυκιά μου αγγελικ !!!! Να σας ζήσει κοριτσάκι μου το αστερακι σας!!! Να ειναι πάντα γερή, καλοτυχη και ευτυχισμένη!!

Πω πω δεν το πιστεύω ότι ήρθε τελικα η ώρα! Το λέγαμε, το ξαναλεγαμε αλλα μου φαίνεται τόσο απίστευτο !

Ειναι πολυ συγκινητικό! Ευχαριστούμε βασιλική που μας έγραψες!!

Φιλακια πολλα σε όλες, θα σας γράψω και μετα!!:)

congratulations.gif

Καλημερα και καλη εβδομαδα....!Κοριτσακια μου,συγγνωμη που εισβαλλω στην παρεα σας...!θελω να ευχηθω στην Αγγελικη....!!

Συγχαρητηρια,γλυκεια μανουλα να σας ζησει...!Να ειναι γερη και τυχερη στην ζωη της...!Αγωνιστηκες και κερδισες ..!Σου αξιζει....!Παντα να εχεις χαμογελα και χαρες στην ζωη σου....!!Αντε και στις δικες μας χαρες....!!Με το καλο να επιστρεψετε οικογενειακος στην φωλιτσα σας....!Καλο σαραντισμο...!!φιλιααααααααα!

Agelik μου να σας ζήσει το κοριτσάκι σου... Να το δεις και να το κρατάς για πάντα στην αγκαλιά σου γερό, τυχερό και ευτυχισμένο..

Η ευτυχία που νιώθεις τώρα είμαι σίγουρη ότι είναι απέραντη.. Καλό σαραντισμό κοριτσάκι μου και σύντομα να είσαι και πάλι κοντά μας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα να έχουμε!

Αυτό το σβκ δεν έκανα απολύτως τίποτε.. Σχεδόν δεν βγήκα από το σπίτι.. Ψιλοβαρέθηκα είναι η αλήθεια αλλά δεν μπορούσα να κάνω και τίποτε άλλο. Όλοι σχεδόν οι φίλοι μας ήταν κρυωμένοι και εννοείται ότι δεν ρισκάρω να κολλήσω τώρα ούτε ένα απλό κρυμωατάκι.. όχι μόνο για μένα και το δικό μου μωρό αλλά και για την αδερφή μου η οποία είναι ετοιμόγεννη και ανά πάσα ώρα και στιγμή περιμένει το γιο της..

Ξεκουράστηκα όμως αρκετά..

Αύριο έχουμε και το ραντεβού με το γιατρό μας και ανυπομονώ να δω πόσο μεγαλώσαμε.

Σήμερα θα πάμε με την αδερφή μου στη Δημόσια Τράπεζα Ομφαλοπλακουντικού αίματος για ενημέρωση και για να πάρει και το κιτ και με την ευκαιρία θα λύσω και όλες μου τις απορίες..

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Καλησπέρα....

Εγω είχα ενα γεμάτο σκ!

Το Σάββατο βγήκαμε το βράδυ με μια παρέα έλληνες που γνωρίσαμε τυχαία σε ενα μαγαζί και περάσαμε πολυ ωραία!

Και την Κυριακή κάναμε τραπέζι σε ενα ζευγάρι συνάδελφο του καλού μου που έχουν και εαυτού δίδυμα 2 μήνες μεγαλύτερα. Ημασταν αφασία 4 γονείς και 4 παιδια στο σπίτι! Κουραστηκαμε λίγο με τις ετοιμασίες αλλα άξιζε.

Ο Κ μάλλον βγάζει δοντακια γιατι κλαίει ασταμάτητα! Και θέλει μόνο αγκαλια, γεγονός που τα κάνει ολα πιο δύσκολα αλλα θα περάσει.

Επιτέλους γνωρίζουμε λίγο κόσμο και αυτο ειναι πολυ, πολυ καλο!

Δομνινα περιμένουμε νέα απο το γιατρό. Για να δούμε, θα δείτε φύλο;

c12e25debb.png

Καλημέρα κι απο μένα!

Μετα απο ενα γολγοθά με συνέδρια, ταξίδια, πίεση κλπ, επέστρεψα στην βάση μου και μπορω να πω ότι είμαι έτοιμη για όλα! Χαχα

Το πσκ όπως ίσως είδατε ήμουν Γιάννενα με τα ξαδερφια μου που ήρθαν απο εξωτερικό, και που όλες αυτές τις μερες τα φιλοξενούσα κιόλας. Οπότε, επειδή αυτο έγινε καπάκι μετα την κοπεγχαγη και απο ολο τον φορτο εργασιασ αυτο τον καιρο, κουράστηκα αρκετά. Τώρα όμως αυτα τελείωσαν και χθες αδιαθετησα κιόλας, και είμαι επιτέλους έτοιμη, θεού θελοντος, να αφοσιωθω στη νέα μου προσπάθεια!

Μίλησα χθες λίγο με την αgelik, ειναι πολυ χαρούμενη, η μικρή μια χαρα. Γεννήθηκε με καισαρικη 3060! Ζωή να έχει, άντε και στα δικά σας κατερινιω και δομνινακι!!

Περιμένουμε νέα απο τον γιατρό δομνινα μου να μας πεις τι είπε και αν είδε φύλο!

Κατερινακι εσυ πως είσαι; Είσαι ακόμα Σπιτι και ξεκουραζεσαι μετα την αμνιο;

Gossamer ποτέ περιμένεις εσυ περίοδο; Εμένα μου ήρθε εννοείται πάλι νωρίτερα, στις 24 μερες, δεν ξερω τι έχει πάθει ρε παιδί μου, τλσπν.. Άντε αν αδιαθετησεις κι εσυ μπορεί να βρεθούμε και στο Medimall!!

Piggy μου αυτές τις μερες διαβάζω τα νέα σου και γελαω. Χαχαχα τα γράφεις πολυ ωραία. Η Α. Τρώει καλα βλεπω ε; Μας βγήκε δύσκολος ο Κ τώρα! Αντρες παιδι μου:);)

Μπράβο που κοινωνικοποιηστε κιόλας και γνωρίζετε κόσμο, ειναι πολυ σημαντικό να έχετε παρεουλες και εσείς αλλα και τα μικρά να βλέπουν κόσμο. Ολα σιγά σιγά γίνονται όλο και καλυτερα! Του Κ του βάζεις καμία αλοιφη στα ουλα όταν πονάει ή δεν βοηθάει κατι τέτοιο; Υπομονη, τι να κανεις;

Κοπέλια μου εσυ και η μασκότ μας τι κάνετε; Εχει πια συνηθίσει να μένει στην Γιαγια της και δεν της κακοφαινεται τόσο ε; Μου κανει εντύπωση πόσο καλο παιδάκι ειναι που μοιράζεται όλα της τα πραγματα και ειναι τόσο γελάστη με όλους και δεν σας γκρινιαζει όταν είστε με κόσμο, μπράβο της, ειναι πολυ ζουζουνα! Να της δώσεις ενα τεράστιο φιλακι απο μένα!!!

Σας φιλω πολυ όλες και περιμένουμε νεααα!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Μια πολύ σημαντική μέρα ξημέρωσε για μένα γιατί το βράδυ κατά τις 9.00 θα υποδεχθούμε στη ζωή τον ανηψούλι μου που με τόση αγωνία τον περιμένουμε όλοι τόσο καιρό. Ο μικρός ζωηρός ζωηρός από την κοιλιά ακόμη έχει μπλεχτεί με τον λώρο και οι παλμοί του είναι σταθεροί μεν αλλά λίγο πιο χαμηλά από το κανονικό.. Ο γιατρός μας αποφάσισε να μην το ρισκάρουμε καθόλου διότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξετυλιχτεί μιας και είναι τυλιγμένος από τον 7ο μήνα και έτσι θα τον πάρει με καισαρική σήμερα το βραδάκι!

Επιτέλους θα δούμε φατσούλα!

Και έχω και άλλα ευχάριστα νέα... Πήγαμε σήμερα στο γιατρό και μεγαλώσαμε! Γίναμε 10 ολόκληρα εκατοστά και κατά 95% έχουμε αγοράκι! Όταν το άκουσε αυτό η μανούλα (δηλαδή εγώ) συγκινήθηκα απίστευτα κορίτσια.. Μακάρι να είναι γερό το μωρό μου και ας βγει ότι θέλει αλλά δεν είχα κρύψει ποτέ την επιθυμία μου και την αδυναμία μου στα αγοράκια!

100% σίγουροι θα είμαστε γύρω στις 18 με 19 βδομάδες αλλά κρατάω αυτό το 95% γιατί με συμφέρει!

Η πίεσή μου είναι λίγο υψηλή και θα πρέπει να την παρακολουθώ αλλά όλα είναι υπό έλεγχο.

Επόμενο ραντεβού στις 6 Νοεμβρίου!!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...