Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Όταν ανέλαβε εσένα είχε χρόνο να σε ενημερώνει, να σε καθοδηγεί, την ωοληψια και την εμβρυομεταφορα στην έκανε ο ίδιος; Ξέρεις αν συνεργάζεται με τράπεζα του εξωτερικού;

Ωοληψια, ετ, υπερηχους, εξετάσεις και ότι χρειάζεται τα κάνει αποκλειστικά ο ίδιος. Ενημέρωση είχα πάντα από τον ίδιο στα ραντεβου μας, τώρα για διάφορες οδηγίες με καλούσε και η μαια του μετά από συνεννόηση μαζί του αλλά μπορούσα να μιλήσω και με τον ίδιο οπότε χρειαζόταν,  αν δεν ήταν κάτι επείγον του έστελνα και στο viber και μου απαντούσε εντός της ημέρας. Δε γνωρίζω για τη διαδικασία με δωρεά, αν δλδ βρίσκει δοτριες στην Ελλάδα ή συνεργάζεται και με τράπεζα εξωτερικού, μπορείς να πάρεις τηλ να ρωτήσεις.

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!

Και σήμερα το μικρό έδωσε το έναυσμα για πρωϊνό κατούρημα στις 4.30 και μετά πάλεψα να κοιμηθώ και πάλι γιατί δεύτερη μέρα στη σειρά ξύπνια από τις 4.30 δεν έλεγε με τίποτε. Με τα πολλά κατάφερα και κοιμήθηκα πάλι και ξύπνησα στις 8 όπου ντύθηκα και έφυγα κατευθείαν για να πάω στο διαγνωστικό να κάνω τις εξετάσεις.. Αποστολή εξετελέσθη, έδωσα αίμα και ούρα και τα αποτελέσματα αύριο το βραδάκι..

Το μικρό μου ελπίζω να μεγαλώνει και να είναι καλά.. Μομεντάκι θέλω να ελπίζω ότι την Τρίτη θα έχουμε μια ευκαιρία να διαλευκάνουμε το μυστήριο του τι είναι το Δομνινάκι απλά και μόνο για να δούμε αν ο μπαμπάς μας θα κατουρηθεί περισσότερο, μιας και όποιο κοριτσάκι δει στην τηλεόραση φαντάζεται ότι είναι το δικό του και χαζογελάει συνέχεια.. Θα τον μαζεύω μου φαίνεται αν τελικά είναι κόρη!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα,

σας ευχαριστω ολες ,για τις ευχες σας και τα καλα σας λογια .

Κοριστια ενιωσα λιγο ενα τσικ (πολυ λιγο) απο κατω.Λετε να ειναι φυσιολογικο? Τι νιωθατε τετοια αντιστοιχη περιοδο?

katerinaki ευχομαι ολα να εχουν παει καλα.Περιμενουμε νεα σου.

Φιλακια σε ολες.

εχεις μπει στον μηνα σου κοριτσακι μου οποτε εινα φυσιολογικα να νιωθεις διαφορα τωρα αλλα καλο θα ηταν για καθετι που νιωθεις να ενημερωνεις τον γιατρο σου....ολα με το καλο θα γινουν....αντε αντε εφτασε ο καιρος!!!! ειμαι πολυ χαρουμενη!!!μην ξεχνας να μας ενημερωνεις.....:D:D:D φιλακιααααα

Γειά σας κορίτσια!

Είμαι στο σχολείο και σε 2 λεπτά ξυπνούν τα μικρά γι αυτο και σας γράφω βιαστικά.

Κατερίνα μου θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα, θα δεις, δηλ είμαι σίγουρη!!! Κοριτσάκι και αγοράκι, ε? Ουάου!!! Άλλα δύο σκιουράκια στην παρέα μας, χιχι!

Σας φιλώ όλες και θα μπω να σας ξαναγράψω...

καλησπερα κοριτσια!

Σας ευχαριστω και παλι που με σκεφτεστε και εχω την θετικη σας ενεργεια.

Ολα δοξα το Θεο ειναι μια χαρα, το βαρος την μικρουλας μας ειναι 2800 πολυ καλα ειπε ο Βασ μας. Το μωρακι μας μεγαλωνει και ειναι ετοιμο, μου ειπε και τωρα να γεννησω ολα ειναι μια χαρα, τα πονακια ειναι φυσιολογικοτατα. Θα παω το Σαββατο να κανω καρδιοτοκογραφημα. Ημερομηνια μας εδωσε 30/10/12 , απιστευτο ε? Αν δεν σπασουν τα νερα ή αν κατι αλλο δεν συμβει, η μικρουλα μας θα ερθει με το καλο στον κοσμο 30/10/12. Θα γινει με καισαρικη, δεν μπορω να βαλω το παιδακι μου σε κινδυνο , διοτι και οι δικοι μου οι παλμοι ειναι υψηλοι.Ετσι θελω να γεννηθει και να ειναι καλα , μονο αυτο.

Katerinaki μου, μπραβο , ολα τελεια θα ειναι , με το καλο να παρετε τα αποτελεσματα.Ενα κοριτακι και ενα αγορακι ειναι το καλυτερο.

Σας φιλω ολες !!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλησπερα και απο μενα!

Νομιζω πως ηρθε η ωρα να πουμε οτι η ομαδα πεταει στο καφε μας ετσι?

Αγγελικ μου καλη λευτερια λοιπον!

Συμπεθερα εμεις τα ειπαμε και στο φατσοβιβλιο...τελικα ομως ειδες γιατι τοση ταλαιπωρια?ειναι το τσουπρακι εκει δα να και ταλαιπωρει το γαμπρουδακι!Γι'αυτο και η μανουλα τα εχει δει ολα!Γερα να ειναι τα μωρα μας οοοοοολα και ολα καλα θα πανε!

Δομνινακι τα ξενυχτια καλα βαστουν βλεπω!;) πες στον μπαμπα να ξενυχταει και εκεινος μαζι σου για προπονηση....γιατι τον βλεπω να μην κλεινει ματι σαν φανει η θυγατερα!:D

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Κατερινακι μου στα είπα και στο φεισμπουκ, υπέροχα τα νέα σου!!!

Πραγματικα υπέροχα!!!! Τώρα να προσεχείς έτσι; Κρεβατακι και ξεκούραση και μην σε νοιάζει τίποτα. Τα αποτελέσματα θα ειναι σούπερ, στο υπογραφών εγω!!

Κοπελια να μας γράψεις κατορθώματα οπότε προλαβεις!!

Δομνινα μου, άντε να δούμε τι ειναι και το δικό σου να μας φύγει η απορία!!! Οτι και να ναι ο μπαμπάς ζημιά θα πάθει! Απλά δεν το ξέρει ακόμα!

Αγγελική μου, ολα έτοιμα;;; Έχεις ακόμα πραγματάκια που σας λείπουν; Μην αγχωμένος, σου είπα, όταν ειναι έτοιμη θα έρθει, αλλιώς 30/10!!! Απίστευτο!

Λενακι και gossamer, έρχεται η σειρά σας!!!!

Εμείς σήμερα φάγαμε καροτο!!!!

Τους το αλεσα και το αραιωσα με αρκετό γάλα...

Ξεκίνησα με τον Κ, ο οποίος απο χτες ήταν πολυ ενθουσιασμένος με το καινούριο του καρεκλακι και κάθησε με πολυ χαρα. Του έδωσα την πρώτη κουταλια και πήρε ενα ύφος τρελλος αηδιας!!! Σαν να του είχα δώσει σκέτο λεμόνι... Φυσικα μου το εφτυσε...

Του έδωσα άλλες 4 κουταλιες, δεν είχε την ίδια αηδία αλλα δεν κατάπιε, μου το εφτυνε. Δεν παραπονέθηκε, δεν εκλαψε αλλα δεν ήθελα να τον ζορισω και δεν δοκίμασα άλλο.

Η μικρη ήταν πιο επιφυλακτική με το καρεκλακι της αλλα είχε τρέλα κέφια και γελούσε με μένα, άρπαξε τη σαλιαρα της και τέτοια. Στην πρώτη μπουκιά πήρε ενα ύφος απορίας "τι ειναι αυτο; Αυτο δεν ειναι γάλα! Δεν το αναγνωρίζω" και το κατάπιε κιόλας!!!

Μετα μου εφτυσε 2 μπουκιες, κατάπιε άλλη μια και μετα την τελευταία μου την εφτυσε! Για αρχη μια χαρα τα πήγε! Δεν έχω παράπονο!!

Είχαν πολυ πλάκα!! Το διασκεδασαμε όλοι!

c12e25debb.png

καλησπερα κοριτσια!

Σας ευχαριστω και παλι που με σκεφτεστε και εχω την θετικη σας ενεργεια.

Ολα δοξα το Θεο ειναι μια χαρα, το βαρος την μικρουλας μας ειναι 2800 πολυ καλα ειπε ο Βασ μας. Το μωρακι μας μεγαλωνει και ειναι ετοιμο, μου ειπε και τωρα να γεννησω ολα ειναι μια χαρα, τα πονακια ειναι φυσιολογικοτατα. Θα παω το Σαββατο να κανω καρδιοτοκογραφημα. Ημερομηνια μας εδωσε 30/10/12 , απιστευτο ε? Αν δεν σπασουν τα νερα ή αν κατι αλλο δεν συμβει, η μικρουλα μας θα ερθει με το καλο στον κοσμο 30/10/12. Θα γινει με καισαρικη, δεν μπορω να βαλω το παιδακι μου σε κινδυνο , διοτι και οι δικοι μου οι παλμοι ειναι υψηλοι.Ετσι θελω να γεννηθει και να ειναι καλα , μονο αυτο.

Katerinaki μου, μπραβο , ολα τελεια θα ειναι , με το καλο να παρετε τα αποτελεσματα.Ενα κοριτακι και ενα αγορακι ειναι το καλυτερο.

Σας φιλω ολες !!

λιγες μερες μεινανε ακομη....30/10??αντε με το καλο κοριτσακι μου μ'ενα πονο σου ευχομαι!!!ολα θα πανε πολυ καλα και οπως και να γεννησεις φυσιολογικα η με καισαρικη σημασια εχει να ειναι καλα το μωρο κι εσυ!!!λιγες μερες ακομη λοιπον υπομονη και ερχεται το μικρο μας αστερακι!!!τελεια!!!!:D:D:D

Έρχεται λοιπόν η μικρή της Agelik μας.. Με το καλό κοριτσάρα μου να την κρατήσεις στην αγκαλιά σου και να την πνίξεις στα φιλιά και στα χάδια.. Είναι τόσο συγκινητικό όλο αυτό.. Σε 12 μέρες δηλαδή... Σκορπάκι γνήσιο και η κορούλα σου..

Πίγκυ μου καρότο με γάλα πρώτη φορά το ακούω... Κι εγώ την ίδια αηδία θα σου έδειχνα... Πως και δεν ξεκινήσατε με ρυζάλευρο; Αλήθεια, παρόλο που είναι τόσο μικρούλια μπορούν και κάθονται στο καρεκλάκι τους; Ανεπτυγμένα μωράκια τα σκιουράκια μας...

Σήμερα θα πάρω και τα δικά μου αποτελέσματα και ελπίζω να είναι όλα καλά..

Από σήμερα και μέχρι να γεννήσει θα έχω την αδερφούλα μου σπίτι μου.. Πήγε σήμερα και έκανε το doppler.. Ο μικρός 2 μέρες πριν μπει στο μήνα της είναι περίπου 2.500 κιλά και ο πλακούντας είναι βαθμού 2-3... Φαντάζομαι ότι σε δέκα με δεκαπέντε μέρες το πολύ θα γεννήσει.. Ανυπομονώ να δω τον ανηψιό μου..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

καλησπερα κοριτσια!

Τι μου κανετε σημερα?

MissPiggy μου και εμενα περιεργο μου φαινεται αυτο με το καροτο, ειχαν πλακα ομως τα σκιουρακια ε?

Κοριτσια θελω κατι να μοιραστω μαζι σας. Για να φτασω εδω που εφτασα ειμαι σιγουρη οτι με βοηθησε πολυ η Αγια Ειρηνη η Χρυσοβαλαντο , που οι περισσοτερες ξερετε, αλλα και ενας αλλος Αγιος , ο Αγιος Λουκας ο Ιατρος. Σκεφτηκα οτι αφου εγω τον εμαθα μεσω μιας κοπελας απο το φορουμ που εμεινε εγκυος με την βοηθεια του, πηγα στο Μοναστηρι παρακαλεσα και Δοξα το Θεο οτι εχω ζητησει με εχει βοηθησει πολυ, καλο θα ειναι να το πω και σε εσας και ιδιαιτερα σε οσες κοπελες προσπαθουν.Προκειται λοιπον για τον Αγιο Λουκα τον Ιατρο, που βρησκετε στην Μονη Σαγματα στην Θηβα.Εγω θεωρω οτι με εχει βοηθησει παρα παρα πολυ και τον πιστευω παρα πολυ.Πηγα στην Θηβα , στο Μοναστηρι, παρακαλεσα , προσκηνησα τα Ιερα του ληψανα και πηρα την ευχη απο τον μοναχο, πριν μεινω εγκυος εννοειται. Οτι εχω ζητησει μου το εχει κανει, ειναι απο τους πιο προσφατους Αγιους.Μπορει να ειναι λιγο μακρια αλλα πραγματικα αξιζει τον κοπο.

Ευχομαι να μην σας ταλαιπωρησα με ολα αυτα που εγραψα, αλλα σκεφτηκα οτι ισως φοηθηθουν και αλλες κοπελες.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Αηδία ακούγεται το ξέρω...

Αλλα καλο ειναι ότι τους δίνεις στην αρχη να εχει και γάλα για να ειναι οικία η γεύση. Αλλωστε για να γίνει αραιά κρέμα το καροτο χρειάζεται κάτι...

Δομνινα κάθονται με υποστήριξη μια χαρα! Οπότε σε ολα τα καρεκλακια κάθονται κανονικά!

Αν δεν κάθονται δεν ξεκινάς στέρεες.

Καροτοκατορθωματα ημέρα 2.

Ο Κ είδε το καρεκλακι και χάρηκε! Κάθησε πολυ γελαστος. Με το που ήρθε το καροτο δν άνοιγε στόμα με τίποτα! Τι κόλπα κάναμε τίποτα!!!

Ήθελε να πάρει το κουταλι να παίξει, το πιάτο το ίδιο... Αλλα στόμα ερμητικά κλειστό! Ούτε να μπει στη διαδικασία να φάει και να το φτυσει!!

Η Α κάθησε σκεφτηκη, σκεφτηκη στο καρεκλακι... Με το που είδε το κουταλι κάνει ενα Αααα και ανοίγει στόμα, έφαγε την πρώτη, ξινισμενη λίγο μούτρα με αηδία αλλα κατάπιε.

Την έπιασα στον ύπνο σκέφτηκα... Αλλα μπα... Βλέπει το κουταλι, ανοίγει πάλι στόμα! Έφαγε 7 κουταλιες!!! Εφτυσε ελάχιστο!!

Μετα δεν ήθελε άλλο.

Και να σας θυμίσω ότι υποτίθεται ότι η Α ήταν το πρόωρο έτσι...

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολη την παρεα...

Μισπιγκυ μου κρεμουλα δεν ξεκινησατε? Στο καροτο σας πηγε ο γιατρος? Ο καθενας εχει το συστημα του. Αυτο που το ανακατευεις με το γαλα, το καναμε εμεις με το αυγο και την φρουτοκρεμα,αλλα δεν το εφαγε τελικα. Παντως μολις αρχισουν να καθονται τα ξεκινουν τωρα στερεες τροφες, και παλι οχι ολοι οι γιατροι. Με καθε φαγητο καινουριο θα κανεις υπομονη μεχρι να το συνηθισουν και ειδικα τωρα στην αρχη που δεν ξερουν να μασουν καλα.

Δομνινα μου με το καλο να γεννησει η αδελφουλα σου και μετα θα περιμενετε με μαγελυτερη λαχταρα το δικο σας!

Αγγελικ εφτασε η ωρα. Απολαυσε τις τελευταιες κλωτσιες στην κοιλιτσα και σε λιγες μερες, μπορει και ωρες θα κρατας αυτα τα πqτουσακια στα χερια σου...Για τον οσιο Λουκα το εχω ξανακουσει και οτι κανει πολλα θαυματα. Εμεις εχουμε τον αγιο Νεκταριο γι αυτο και της δωσαμε και το ονομα του σαν δευτερο στη Δημητρα.

Λενη μου και Γκοσαμερ περιμενετε κοντα περιοδο,ε? Μιλησατε με βασ? Τι πρωτοκολο θα ακολουθησετε?

Κατερινακι τι κανουν ο μπεμπης και η μπεμπα? Οι αναγουλες εχουν σταματησει?

Τα δικα μας ειναι καθε μερα γεματη περισσοτερη χαρα κ τρελα. Η Δημητρα εξελισσεται σε ενα πολυ καλο παιδακι. Ειχε ερθει μια φιλη της προχθες να παιξουν και της εδινε ολα τα παιχνιδια,την πηγαινε στο δωματιο της και καθονταν κατω κι επαιζαν χωρις να μqς ενοχλησουν. Ειναι και ζουζουνι γιατι θελει να τα βλεπει και να τα εξερευνα ολα,θελει να μπερδευεται κατω απο καρεκλες και να σφηνωνει στα πιο απιθανα σημεια και οτσν την βγαζουμε σκαει στα γελια,θελει να πειραζει το σκυλακι και να παιζουν ασταματητα με αποτελεσμα η Ρουμπυ να νευριαζει,αλλα εχει τοσο ναζι που μας ξετρελαινει. Με τον αντρα μου παιζουν πολυ και κρεμεται πανω του για να παιξουν. Εχει αρχισε και κατι λεξουλες,αλλα ακομα δεν εχω κατσλαβει τι εννοει.Μονο το κατω πογ το λεει εκο και την αγελαδα με αναγραμματισμο. Αααα λεει και το ελα σαν εγια και το σκυλακι-βαβ και την γατα-ατα. Αυτα. ..

Σας φιλω ολες και θα διαβασω τα νεα σας...Καλη συνδχεια!

καλημερα κοριτσακια μου τι μου κανετε???εγω ειμαι καλα πριν λιγο με πηρε ο γιατρος βγηκαν τα πρωτα αποτελεσματα και τα μωρακια μου δοξα το θεο ειναι καλα με μια μονο διαφορα οτι τελικα ειναι και τα δυο αγορακια χαχαχαχα αρα η προαισθηση μου βγηκε αληθινη,να σας πω την αληθεια μου ηρθε καπως γιατι το ειχα δεσει οτι ειναι μια μπεμπα και ενας μπεμπης αλλα δεν πειραζει αυτο που εχει σημασια ειναι να ειναι γερα και να γεννηθουν με το καλο ολα τα υπολοιπα δεν με πειραζουν.........αυτα τα νεα μου φιλακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςςςςς

καλημερα κοριστια!

MissPiggy μου, την Α την βλεπω πολυ καλη και θετικη, εφαγε και το καροτακι μια χαρα, που θα παει και ο Κ κατι θα φαει, θελει λιγο υπομονη.

kopelia μου, η Δημητρουλα ειναι τελειο κοριτσακι, δινει και τα παιχνιδια της, τι παιδι καλο ειναι αυτο?

katerina μου, και δυο αγορακια τελεια ειναι. Το πιο σημαντικο ειναι οτι τα αποτελεσματα της εξετασης ειναι καλα.Μπραβο , με το καλο να τα κρατησεις στην αγκαλια σου!

Εγω αυριο θα παω στο Ιασω να ξανακανω Καρδιοτοκογραφημα, ευχομαι να πανε ολα καλα .Η αληθεια ειναι οτι αυτη η εξεταση με φοβηζει λιγακι.

Φιλακια σε ολες

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημερα κοριστια!

MissPiggy μου, την Α την βλεπω πολυ καλη και θετικη, εφαγε και το καροτακι μια χαρα, που θα παει και ο Κ κατι θα φαει, θελει λιγο υπομονη.

kopelia μου, η Δημητρουλα ειναι τελειο κοριτσακι, δινει και τα παιχνιδια της, τι παιδι καλο ειναι αυτο?

katerina μου, και δυο αγορακια τελεια ειναι. Το πιο σημαντικο ειναι οτι τα αποτελεσματα της εξετασης ειναι καλα.Μπραβο , με το καλο να τα κρατησεις στην αγκαλια σου!

Εγω αυριο θα παω στο Ιασω να ξανακανω Καρδιοτοκογραφημα, ευχομαι να πανε ολα καλα .Η αληθεια ειναι οτι αυτη η εξεταση με φοβηζει λιγακι.

Φιλακια σε ολες

να μην αγχωνεσαι και να μην φοβασαι κοριτσακι μου....τωρα πια μπορεις να γεννησεις ανα πασα στιγμη....!!!ολα πηγαν καλα δοξα το θεο και ετσι θα πανε μεχρι να παρεις την μικρουλα σου στην αγκαλια σου!!!να σκεφτεσαι πως σε λιγο θα σαι με την κορουλα σου....οτι καλυτερο!!!!:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...