Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Nima21 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Για οσες εχω χασει ευχάριστα νεα, θετικές χοριακες, υπερηχους κλπ να ευχηθώ πολλα πολλά συγχαρητηρια και και στις υπόλοιπες στελνω τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου!! 

Επιστρεφω μετα απο διαγνωστική υστεροσκοπηση η οποια βγηκε καθαρη ευτυχως και σημερα πηρα και το αποτελεσμα της εξετασης ngs για το μικροβιωμα.. 54% γαλακτοβακιλλοι, 45 % bifidobacteriaceae και 1% κατι αλλο..σημ. ενδεικτικο διαταραχης της χλωριδας του ενδομητριου..

Επειδη με τους γιατρους κατα πασα πιθανοτητα θα μιλησω το βραδυ εχετε καμιά ιδεα αν είναι σοβαρο το μικροβιο ή συνηθισμένο; Επισης το ποσοστό των γαλακτοβακιλλων οκ δεν ειναι πολυ μεγαλο, αλλα και το 54 δεν θεωρειται μικρο.. σωστα; Μια φορά εμφυτευση κανω! Τωρα υπαρχει περιπτωση να αποβάλλω εξαιτιας του μικροβιου αυτου; 

Καλησπέρα κορίτσι. Είχες στο παρελθόν ενδομητριτιδα; Οι φυσιολογικές τιμές των γαλακτοβακιλων είναι άνω του 90%. Οτιδήποτε χαμηλότερο λέει θεωρείται φλεγμονή. Ετσι λέει το χαρτί που μου έδωσαν από την εξέταση, κάτω κάτω. Την τελική εκτίμηση θα την κάνει ο γιατρός με βάση και την εικόνα που είχε από την υστεροσκοπηση και το ιστορικό σου. Τα ποσοστά πάνε αναλογικά δλδ από την στιγμή που έχεις 54% γαλακτοβακιλους άρα κάτι άλλο έχεις στο υπόλοιπο 46%, στην δική σου περίπτωση 45% bifidobacteriaceae και 1% λοιπούς οργανισμούς.
      Βιβλιογραφικά και μόνο (χωρίς να σημαίνει κάτι για τα δικά σου αποτελέσματα) οι bifidobacteriaceae είναι επίσης στελέχη της φυσιολογικής μικροχλωρίδας απλά συναντώνται κυρίως στο έντερο. Σε περίπτωσης χρόνιας ενδομητριτιδα έχουν φανεί να κυριαρχούν μαζί με τους γαλακτοβακιλους. Επίσης εντοπίζονται στην μικροχλωριδα του κόλπου γυναικών που δεν έχουν πετύχει εγκυμοσύνη. Επι της εμφύτευσης και στην μήτρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια μελέτη που να εντοπίζει αν είναι καλό ή κακό πιθανώς κάτι θα υπάρχει. Θα σου πει ο γιατρός σου αν θα χρειαστεί να κάνεις κάποια αγωγή ή όχι. Πάντως ότι και να είναι δεν είναι κάτι μη αντιμετωπίσιμο που να σε τρομάζει! Υπομονή και θα σου πει ο γιατρός σου τι θα κάνετε 🤞

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημέρα σας!

Εδω φθινοπωριασε... Βρεχει σήμερα. Θέλω να βγάλω φωτο τα δέντρα που έχουν πάρει απίθανα χρώματα.... Θα τα δείτε στο φεις.

Ο καλός μου ήρθε, πήγαμε και για σουσι Έχτες και οι 4 μαζι! Ευτυχώς οι μικροί κοιμηθηκαν και έφαγε και η μαμα.

Αγγελική μου εγω το είχα ψάξει πααααρα πυ και είχα καταλήξει σε ότι θα τα έδινα σε δημόσια και όχι για το οικονομικό (που και αυτο ειναι ενα θέμα). Καταρχάς στην ιδιωτική δεν ξέρεις ποιο θα ειναι το μέλλον της... Καλώς ή κακώς εταιρίες συχνά κλείνουν. Και το βασικότερο: οι ασθένειες που χρειάζεσαι τα δικά σου βλαστοκυτταρα ειναι πολυ λιγότερες απο τις ασθένειες που χρειάζεσαι βλαστοκυτταρα κάποιου αλλού. Στην δημόσια τράπεζα σου λένε ότι όταν χρειαστεί, θα πάρεις μεν βλαστοκυτταρα αλλα όχι απαραίτητα τα δικά σου και αυτο ειναι καλύτερο.

Για να σου δώσω μια άλλη οπτική, εδω υπάρχουν κυρίως δημόσιες τράπεζες και δεν αποθηκευεις, μόνο χαριζεις. Υπάρχουν και ιδιωτικές πααααρα πολυ ακριβές που κρατάνε τα βλαστοκυτταρα μόνο για 20 χρόνια, μετα δεν εγγυώνται...

Εμείς τελικά δεν δώσαμε, γιατι απο δίδυμα δεν παίρνουν... Πράγμα που στην Ελλάδα δεν μας είχε πει κανεις! Ειναι δύσκολο λέει να διάχυτη δεις τα κύτταρα του κάθε μωρού και το δείγμα σπάνια ειναι σωστό!

Κορίτσια πάω να ταισω... Στις υπόλοιπες θα γράψω μετα!

Σας φιλω!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Γλυκα μου κοριτσακια καλημερα!

Γυρισα χθες 2:30 το βραδυ, κοιμηθηκα στις 3 και σημερα ειμαι σαν κοτοπουλο:cool:. Ωραια ηταν αλλα αρκετο κρυο, τωρα γυρισα εδω και ξαναφορεσα τα καλοκαιρινα μου!:D

Τι μου κανετε? Δεν εχω πολυ χρονο να σας γραψω γιατι επειδη ελειπα εχουν μεινει διαφορα πισω. Διαβασα τα νεα σας ομως και βλεπω οτι ολα πανε καλα για ολες! Μπραβο!!

Κατερινα μου καλη εξεταση αυριο, μην φοβασαι τιποτα!Θα την κανεις και θα εισαι πιο ηρεμη πια! Σε σκεφτομαι και σου στελνω ολη μου την αγαπη!

Gossameraki κι εγω στο τελος του μηνα περιμενω, γυρω στις 25, αν μου ερθει φυσιολογικα για μια φορα επιτελους!!

Δομνινα μου, ετσι θελω να σ'ακουω κι εγω! Να πετας σε ολη την εγκυμοσυνη και ακομα πιο πολυ βεβαια οταν θα εχεις το μπεμπακι σου αγκαλια!

Πιγγυ μου, αγγελικ μου, κοπελια μου, λακι μου σας στελνω πολλα πολλα φιλια!

Καλη εβδομαδα σε ολες!

Καλημέρα σας!

Εδω φθινοπωριασε... Βρεχει σήμερα. Θέλω να βγάλω φωτο τα δέντρα που έχουν πάρει απίθανα χρώματα.... Θα τα δείτε στο φεις.

Ο καλός μου ήρθε, πήγαμε και για σουσι Έχτες και οι 4 μαζι! Ευτυχώς οι μικροί κοιμηθηκαν και έφαγε και η μαμα.

Αγγελική μου εγω το είχα ψάξει πααααρα πυ και είχα καταλήξει σε ότι θα τα έδινα σε δημόσια και όχι για το οικονομικό (που και αυτο ειναι ενα θέμα). Καταρχάς στην ιδιωτική δεν ξέρεις ποιο θα ειναι το μέλλον της... Καλώς ή κακώς εταιρίες συχνά κλείνουν. Και το βασικότερο: οι ασθένειες που χρειάζεσαι τα δικά σου βλαστοκυτταρα ειναι πολυ λιγότερες απο τις ασθένειες που χρειάζεσαι βλαστοκυτταρα κάποιου αλλού. Στην δημόσια τράπεζα σου λένε ότι όταν χρειαστεί, θα πάρεις μεν βλαστοκυτταρα αλλα όχι απαραίτητα τα δικά σου και αυτο ειναι καλύτερο.

Για να σου δώσω μια άλλη οπτική, εδω υπάρχουν κυρίως δημόσιες τράπεζες και δεν αποθηκευεις, μόνο χαριζεις. Υπάρχουν και ιδιωτικές πααααρα πολυ ακριβές που κρατάνε τα βλαστοκυτταρα μόνο για 20 χρόνια, μετα δεν εγγυώνται...

Εμείς τελικά δεν δώσαμε, γιατι απο δίδυμα δεν παίρνουν... Πράγμα που στην Ελλάδα δεν μας είχε πει κανεις! Ειναι δύσκολο λέει να διάχυτη δεις τα κύτταρα του κάθε μωρού και το δείγμα σπάνια ειναι σωστό!

Κορίτσια πάω να ταισω... Στις υπόλοιπες θα γράψω μετα!

Σας φιλω!

Πίγκυ μου χαίρομαι πάρα πολύ που εξηγείς απολύτως κατανοητά γιατί είναι προτιμότερη η Δημόσια Τράπεζα από μια ιδιωτική. Κι εγώ προσπαθώ να εξηγήσω στην αδερφή μου τη διαφορά και νομίζω πως διαβάζοντας τη δική σου εξήγηση θα το καταλάβει απόλυτα..

Ευχαριστώ και πάλι!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια καλημέρα κι από μένα και καλή βδομάδα να έχουμε..

Έλειπα το σβκ εκτός Αθηνών και χθες το απόγευμα που γύρισα δεν είχα καμία όρεξη να κάτσω στον υπολογιστή. Έτσι, σήμερα με το που ήρθα στη δουλειά μπήκα να σας διαβάσω..

Agelik μου όπως πολύ σωστά λέει η Πίγκυ και εγώ για τους λόγους που αναφέρει θα προτιμήσω τη Δημόσια Τράπεζα και όχι την ιδιωτική... Και προσπαθώ να πείσω και την αδερφή μου γι' αυτό.. Αν μπεις στο παρακάτω λινκ http://hcbb.bioacademy.gr/ θα μπορέσεις να διαβάσεις ότι σε ενδιαφέρει. Επίσης γίνονται σχεδόν καθημερινά δωρεάν ενημερώσεις για τη συλλογή των βλαστοκυττάρων και έχω σκοπό όταν ανέβει η αδερφή μου να πάμε να ενημερωθούμε από κοντά.. Νομίζω ότι κι εσύ μπορείς να το κάνεις τώρα στον ελεύθερο χρόνο σου.

Εμείς είμαστε καλά.. θέλω να πιστεύω ότι μεγαλώνουμε και γινόμαστε κοτζάμ παιδιά. Το επόμενο ραντεβού στο γιατρό είναι την ερχόμενη Τρίτη και είμαι πολύ συγκινημένη διότι θα πάω με την αδερφή μου που θα έχει μπει στο μήνα της.. Από την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου ο μπέμπης μπορεί να σκάσει μύτη ανά πάσα στιγμή...

Λενάκι καλώς μας ήλθες.. Χαίρομαι που πέρασες όμορφα και σίγουρα θα ήταν κάτι το διαφορετικό.. Περιμένουμε τις εξελίξεις καθώς και τις εξελίξεις της Redglitter (η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχα τρέλλα με τα glitter)!

Κατερινάκι μου είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια την Τετάρτη. Είναι κάτι που πρέπει να γίνει και σίγουρα κάθε τι που δεν γνωρίζουμε μας προκαλεί ένα μικρό φόβο. Να σκέφτεσαι μόνο ότι είναι για το καλό των μωρών σου..

Φιλάκια πολλά πολλά!

L2qIp2.png

καλησπερα κοριτσια!

Σας ευχαριστω πολυ ολες που ενδιαφερθηκατε και με ενημερωσατε για τα βλαστοκυτταρα. Και εγω πιστευω οτι στην δημοσια τραπεζα θα ειναι καλυτερα, αλλα νομιζω οτι πρεπει εσυ να πας ή να στειλεις με courier , αυτο δεν το εχω καταλαβει ακομα. Πρεπει να ενημερωθω για να ειμαι ετοιμη.

Vasiliki μου εσυ τα εστειλες με courier , θελει ψυγιακη , πως γινεται?

Κοριτσια ειχα παει στην ψυχολογο την Ερασμια και με ειδε που ακομα δεν ημουν 100% σιγουρη για το ποτε μπαινω στον μηνα μου, πηρε μια μαια τηλ και εκεινες εχουν ενα προγραμμα στο computer και βαζουν τελέυταια ημερομηνια τοκετου και βγαζει την μερα που μπαινεις στον μηνα σου.Εβγαλε οτι μπηκα στις 9/10/12 .Δηλαδη ειμαι στον μηνα μου.Απιστευτο μου ακουγεται, αλλα το πιο συναρπαστικο ειναι οτι αυριο γινομαι 36 εβδομαδων.Ο Βασ μου ειχε πει μετα τις 36 δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.Περιμενω πως και πως να παει Τεταρτη να παω στον Βασ, να δω το βαρος της και να δουμε τι θα μου πει και για τον τοκετο.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια και καλή εβδομάδα!

ΑΓΓΕΛΙΚ μου απο δω και πέρα μετράς ημέρες. Έχεις ξεκινήσει να κάνεις καρδιοτογράφημα? Νιώθεις συσπάσεις? Απίστευτο έτσι? Πώς πέρασε ο καιρός!!! Σε λίγο θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά και θα αλλάξει ριζικά η ζωή σου!

Δομνίνα μου είναι πολύ ευχάριστο που εχεις τόσο καλή εγκυμοσύνη...Θα είναι ήσυχο το μωράκι σου και θα την φροντίζει ιδιαιτέρως τη μανούλα του :)

Κατερίνα μου σταμάτησαν οι αναγούλες? Τί κάνουν τα διδυμάκια μας? Αύριο θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματ, μη φοβάσαι.Εσύ να κάνεις ό,τι σου πεί ο γιατρός. Έχεις πάρει άδεια απο τη δουλειά για όλη την εβδομάδα?

Λένη μου καλώς ηλθες και με το καλό να τακτοποιήσεις όλα τα θέματά σου, ώστε να μπει σε προτεραιότητα και η ερχόμενη εγκυμοσύνη... :)

Γκοσάμερ μου σου εύχομαι να είσαι η επόμενη εγκυούλα μαζί με τη Λένη μας και να συζητάμε όλες μαζί για τις δικές σαε εγκυμοσύνες...

Λάκυ μας τί κάνεις?

Μισπίγκυ μου τα σκιουράκια σου θα είναι μέσα στη γλύκα, ε? Για βάφτιση έχετε συζητήσει για πότε?

Εμείς είμαστε μέσα στη γλύκα και το παιχνίδι. ΤΡλαίνεται να παίζει κρυφτό και κυρίως με τη μαμά μου που την κρατάει όταν πηγαίνω στο σχολείο. Κλαίει λίγο την ώρα που φεύγω, αλλά με το που θα κλείσει η πόρτα σταματάει και αρχίζει το παιχνίδι. Αυτό που μου αρέσει είναι οτι δεν την κυνηγαμε μέσα στο σπίτι. Δεν κάνει ζημιές, είναι προσεκτική ακόμα και στο περπάτημα κι έτσι προλαβαίνω να κάνω και τις δουλειές μου. Δεν προλαβαίνω βέβαια να χαλαρώσω καθόλου, αλλά περνάμε ΄τοσο καλά με τη μικρή που χαλαρώνουμε μαζί. Χθες είχαμε παέι στους κουμπάρους μας που εχουν δύο παιδάκια. Το τί παιχνίδι έκαναν, τί χαρά είχε η Δήμητρα, δεν μπορώ να σας περιγράψω... Το πρωί ξύπνησε μέσα στο γέλιο και τις αγκαλιές . Πήρε και 3,5 πόντους στο ύψος και 400 γρμ βάρος. ΤΗν βρήκε πολύ καλά η γιατρός την Παρασκευή...

Αύριο θα πάω κι εγώ στη γυναικολόγο για τα καθιερωμένα τεστ.Έχω βγάλει και κάτι στο στήθος που έχει μεγαλώσει απότομα και με πονάει πολύ απο την Κυραική και μετά και έκλεισα ραντεβού επειγόντως. Ελπίζω να μην είναι κάτι κακό.

Πολλά φιλιά σε όλες!!!

καλησπερα κοριτσια!

Σας ευχαριστω πολυ ολες που ενδιαφερθηκατε και με ενημερωσατε για τα βλαστοκυτταρα. Και εγω πιστευω οτι στην δημοσια τραπεζα θα ειναι καλυτερα, αλλα νομιζω οτι πρεπει εσυ να πας ή να στειλεις με courier , αυτο δεν το εχω καταλαβει ακομα. Πρεπει να ενημερωθω για να ειμαι ετοιμη.

Vasiliki μου εσυ τα εστειλες με courier , θελει ψυγιακη , πως γινεται?

Κοριτσια ειχα παει στην ψυχολογο την Ερασμια και με ειδε που ακομα δεν ημουν 100% σιγουρη για το ποτε μπαινω στον μηνα μου, πηρε μια μαια τηλ και εκεινες εχουν ενα προγραμμα στο computer και βαζουν τελέυταια ημερομηνια τοκετου και βγαζει την μερα που μπαινεις στον μηνα σου.Εβγαλε οτι μπηκα στις 9/10/12 .Δηλαδη ειμαι στον μηνα μου.Απιστευτο μου ακουγεται, αλλα το πιο συναρπαστικο ειναι οτι αυριο γινομαι 36 εβδομαδων.Ο Βασ μου ειχε πει μετα τις 36 δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.Περιμενω πως και πως να παει Τεταρτη να παω στον Βασ, να δω το βαρος της και να δουμε τι θα μου πει και για τον τοκετο.

Φιλακια πολλα!

εμενα μου χαν δωσει ενα κουτι που ειχε μεσα τα μπουκαλακια για να μπουν τα βλαστοκυτταρα μολις γεννησα και τα πηρε η γιατρος μου τα εβαλε στο κουτι και μεσα σε 10 ωρες μας ειπαν πως επρεπε να τα παμε αλλα ο αντρας μου αφου γεννησα και ειδε το μωρο και μενα πηγε κατευθειαν και τα εδωσε ο ιδιος μας τα ετοιμασαν ολα μεσα στο κουτι απο την κλινικη και τα πηγε ο δημητρης...εσυ μπηκες στον μηνα σου ε??αντε λιγο ακομη υπομονη και μετα θα χεις το αστερακι σου στην αγκαλια σου...αντε να πας στον γιατρο σου να μας πεις κι εμας τα νεα σου....θα περιμενω!!!φιλακια πολλααααα:D

καλησπερα κοριτσακια μου

εγω σε γενικες γραμμες ειμαι καλα αν εξαιρεσουμε το λιγο αγχος που εχω για αυριο αλλα οκ θα περασει και αυτο και θα ηρεμησω

Λενακι μου καλως ορισες και με το καλο να ξεκινησεις και εσυ,το ξερω οτι με αγαπας και σου λεω οτι τα αισθηματα ειναι αμοιβαια:)

Συμπεθεραααααααααα θα τα δειρω τα γαμπρουλακια σου γιατι με ταλαιπωρουν πολυυυυυυυ χαχαχαχαχα,εσυ τι κανεις κοριτσακι μου ολα καλα??? αντε να ξεκινησεις με την Λενη μας και ο θεος μαζι σας

Αγγελικουλα μου εφτασε ο καιρος εεεεε???? με τα βλαστοκυταρα που λες δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα η αδελφη μου που ειχε διδυμα τα εδωσε σε ιδιωτικη τραπεζα,δεν το εχω ψαξει να σου πω την αληθεια ειναι νωρις για μενα.Με την ταχυκαρδια που με ρωτας ο γιατρος μου ειπε οτι αν πανε οι παλμοι μου πανω απο 110 να παω στο νοσοκομειο εμενα μεχρι 103 εχουν φτασει

Κοπελια μου οσο μεγαλωνει η Δημητρουλα μας ομορφαινει ειναι κουκλακιιιιιιιιιιιι και τωρα που περπαταει θα κανει και τα ναζακια της σκετη γλυκα

Μισπιγκυ μου εμενα η αδελφη μου που ειχε διδυμα εδωσε βλαστοκυταρα,τα σκιουρακια σου τι κανουν ???

Δομνινακι μου τι κανει το ησυχο σου παιδακι????ποτε θα ξαναπας στον γιατρο???? εγω ακομα δεν εχω παρει ουτε ενα κιλο δεν ξερω αν ειναι αυτο καλο ή κακο θα δουμε.

αυτα κοριτσακια μου δεν ξερω αν θα μπορω να μπω αυριο να σας γραψω τα νεα μου αλλα σας παρακαλω καντε μια προσευχη για μενα και τα μωρα μου,σας στελνω πολλα φιλακιαααααααααααα

Κατερίνα μου, καλη επιτυχία για σήμερα! Οοοολα θα πανε καλα! Να μην αγχωμεσαι καθόλου και τα αποτελέσματα θα ειναι σούπερ και θα ησυχασεις και εσύ;

Να ακούσεις τις οδηγειες του γιατρού και να ξεκουραστεις μετα έτσι;

Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλια και πολυ θετική ενέργεια!

c12e25debb.png

καλησπερα,

σας ευχαριστω ολες ,για τις ευχες σας και τα καλα σας λογια .

Κοριστια ενιωσα λιγο ενα τσικ (πολυ λιγο) απο κατω.Λετε να ειναι φυσιολογικο? Τι νιωθατε τετοια αντιστοιχη περιοδο?

katerinaki ευχομαι ολα να εχουν παει καλα.Περιμενουμε νεα σου.

Φιλακια σε ολες.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα..

Κατερινάκι καλή επιτυχία για αύριο. θα πάνε όλα τέλεια και μετά όταν κρατήσεις τα μωράκια σου γερά στην αγκαλιά σου θα τα θυμάσαι όλα σαν μια ανάμνηση.. Η σκέψη μας είναι μαζί σου..

Καλά αποτελέσματα!

Agelik νομίζω ότι μικροπονάκια είναι φυσιολογικό να νιώθεις αφού μπήκες ήδη στο μήνα σου.. Μην ντραπείς όμως και με το παραμικρό διαφορετικό που θα νιώσεις να πάρεις τον γιατρό τηλέφωνο!

Πίγκυ φιλάκια στα σκιουράκια σου!

L2qIp2.png

Συμφωνω με την αποπανω!

Εγω δεν εφτασα τοσο οσο εισαι εσυ...

Αλλα ειχα ενοχλησεις, συσπασεις και πονους απο πολυ νωριτερα.

Οταν αμφιβαλεις να παιρνεις το Γιαννη

c12e25debb.png

καλημερααααααα οληηηηηη μεραααααα και καθε μερααααααααα

εγω χτες εκαναν την αμνιοπαρακεντηση ευτυχως παει και αυτο τωρα περιμενω με αγωνια τα αποτελεσματα και κανω το σταυρο μου να ειναι ολα καλα.Οταν μου πηραν το υγρο απο την ΜΠΕΜΠΑ δεν πονεσα καθολου ηταν πολυ ησυχη και σε λιγα λεπτα το ειχε παρει,οταν ομως πηγε να παρει απο τον ΜΠΕΜΠΗ πονεσα λιγο αλλα ηταν και η ταλαιπωρεια γιατι η κυρια δεν τον αφηνε να ηρεμησει και τον κουνουσε συνεχεια,αφου ο γιατρος σε καποια φαση μου λεει γυναικες παιδι μου τι περιμενεις χαχαχαχαχαχα.Τωρα ειμαι στο κρεβατι και περιμενω τα αποτελεσματα.Εσεις τι κανετε???Αγγελικουλα μου λιγες μερες μεινανε υπομονη κανε και μην κουραζεσαι για να εχεις αντοχες μετα.φιλακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςςς και στα μωρακια σας

Αχ Κατερινακι μου τι ωραια νεαααα!!!!

Εχεις 1 αγορακι και 1 κοριτσακι!!! Ποσο συγκινηθηκα:D:D:D

Τελεια!!!!! Αντε παει κι αυτο, τωρα ξεκουραση κοριτσακι μου! Περιμενουμε με αγωνια να μας γραψεις τα αποτελεσματα!!!

Σε φιλω πολυ πολυ!

καλημερααααααα οληηηηηη μεραααααα και καθε μερααααααααα

εγω χτες εκαναν την αμνιοπαρακεντηση ευτυχως παει και αυτο τωρα περιμενω με αγωνια τα αποτελεσματα και κανω το σταυρο μου να ειναι ολα καλα.Οταν μου πηραν το υγρο απο την ΜΠΕΜΠΑ δεν πονεσα καθολου ηταν πολυ ησυχη και σε λιγα λεπτα το ειχε παρει,οταν ομως πηγε να παρει απο τον ΜΠΕΜΠΗ πονεσα λιγο αλλα ηταν και η ταλαιπωρεια γιατι η κυρια δεν τον αφηνε να ηρεμησει και τον κουνουσε συνεχεια,αφου ο γιατρος σε καποια φαση μου λεει γυναικες παιδι μου τι περιμενεις χαχαχαχαχαχα.Τωρα ειμαι στο κρεβατι και περιμενω τα αποτελεσματα.Εσεις τι κανετε???Αγγελικουλα μου λιγες μερες μεινανε υπομονη κανε και μην κουραζεσαι για να εχεις αντοχες μετα.φιλακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςςς και στα μωρακια σας

Καλέ τι έκπληξη ήταν αυτή;;; Εγώ γιατί είχα την εντύπωση ότι σήμερα θα έκανες την εξέταση;:rolleyes: Όλα καλά λοιπόν! Και ζευγαράκι.. Ένα κι ένα.. για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Κατερινάκι μου είμαι σίγουρη ότι απολύτως κανένα θέμα δεν θα έχετε με τα αποτελέσματα και τα διδυμάκια σου θα είναι υγιέστατα..

Ξάπλα τώρα στο κρεβάτι και χαλαρά.. όχι ταρζανιές γιατί μαλώνουμε! Για πες, ο μπαμπάς κατουρημένος;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...