Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Όταν ανέλαβε εσένα είχε χρόνο να σε ενημερώνει, να σε καθοδηγεί, την ωοληψια και την εμβρυομεταφορα στην έκανε ο ίδιος; Ξέρεις αν συνεργάζεται με τράπεζα του εξωτερικού;

Ωοληψια, ετ, υπερηχους, εξετάσεις και ότι χρειάζεται τα κάνει αποκλειστικά ο ίδιος. Ενημέρωση είχα πάντα από τον ίδιο στα ραντεβου μας, τώρα για διάφορες οδηγίες με καλούσε και η μαια του μετά από συνεννόηση μαζί του αλλά μπορούσα να μιλήσω και με τον ίδιο οπότε χρειαζόταν,  αν δεν ήταν κάτι επείγον του έστελνα και στο viber και μου απαντούσε εντός της ημέρας. Δε γνωρίζω για τη διαδικασία με δωρεά, αν δλδ βρίσκει δοτριες στην Ελλάδα ή συνεργάζεται και με τράπεζα εξωτερικού, μπορείς να πάρεις τηλ να ρωτήσεις.

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Κοριτσακια μου καλησπερα!

Οπως πολυ καλα καταλαβατε απο το φατσοβιβλιο τελειωσα την εργασια!:D:D:D:D Ενα αγχος το εχω δεν μπορω να πω, απο αυτη κρινεται με τι βαθμο θα τελειωσω το μαθημα! Στο θεμα μας ομως...

Συμπεθερα την τελευταια φορα με ειχες ρωτησει ποτε περιμενα περιοδο....Ε, περιμενα στις 15 ΑΛΛΑΑΑΑΑΑ η καλη μου μου ηρθε εχθες! Ναι,ναι οπως το ακους...19η μερα του κυκλου παρακαλω! Πηρα λοιπον τον Βασ και του ειπα τα νεα και φυσικα ο ανθρωπος μου ειπε να κατσω στα αυγα μου και να παω μολις μου τελειωσει να κανω εναν υπερηχο να δουμε αν εφυγε η κυστη!

Λενι μου απ'οτι καταλαβες παλι σου εκανα πασα....χιχιχιχιχιιιιιιιι!

Δομνινακι, παει εφυγε το το πρωτο τριμηνο....ουφ βαθια ανασα...ευχαριστα νεα και ολα καλα κοριτσακι μου!

Αγγελικ τι ωραια να πασπατευεις τα ρουχαλακια της μικρουλας ε? Εμενα να ξερεις αυτα τα κιτρινο πορτοκαλι πολυ μου αρεσουν στα δωματια...δεν ξερω μου βγαζουν κατι χαρουμενο!

Κοριτσια μου συγχωρεστε με αλλα δεν εχω κουραγιο να πληκτρολογω αλλο...μου ερχεται να φαω το πληκτρολογιο μετα απο τοσες ωρες που ημασταν αγκαλια τις τελευταιες μερες!Οποτε θα σας αφησω και θα τα πουμε αυριο αναλυτικα στο πρωινο μας καφεδακι!

Πολλα πολλα μακια σε ολες!!!!!!

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια...

Διαβάζω τα νεα σας καθημερινά, αλλά δεν προλαβαίνω να σας γράψω γιατί με παίρνει ο ύπνος στο λαπτοπ επάνω. Σημερα ήταν η χειρότερη ημέρα με τη Δήμητρα. Απο το μεσημέρι και μετά που έφαγε δεν έκλεισε μάτι και ενώ νύσταζε, μόλις την πλησιάζαμε στο κρεβάτι της σήκωνε τον κόσμο στο πόδι απο το κλάμα. Έφτασε 11 το βράδυ και μόνο έκλαιγε με αναφιλητά. Την πήρε ο άντρας μου και βγήκαν βολτίτσα και μόλις γύρισαν έπεσε (ΕΥΤΥΧΩΣ!!!) για ύπνο, αλλά ακόμα αναπνέει μα λυγμούς και ροχαλίζει απο τα υγρά στη μύτη και το κλάμα. Μάλλον το πρόβλημα είναι τα δόντια που την ταλαιπωρούν πολύ ή κάτι είχε δει στον υπνο που την τρόμαξε ή είχε υπερένταση επειδή δεν κοιμήθηκε. Τί να πώ? Μακάρι να ηρεμήσει το παιδάκι και να μην έχει ταραγμένο ύπνο.

Καλό ξημέρωμα σε όλες!!!

Καλημέρα σας κυρίες μου!!!

Παλεύω να κοιμησω την μικρη για να κοιμηθώ και εγω... Δεύτερη μέρα χωρίς το μπαμπά, καλα τα καταφέραμε, αλλα κουραστηκα... Άντε να γυρίσει.

Αύριο θα πάω για σουσι με μια φίλη μου και λέω να τα πάρω και τα 2 μαζι μου. Συνήθως παίρνω το ενα και αφήνω το άλλο στη μαμα μου (έτσι ειναι πιο εύκολο για όλους) αλλα αύριο λέω να τα πάρω...

Λενακι καλο ταξίδι!!! Και καλο χειμώνα, γιατι εκει θα εχει καμποσο!

Δομνινα τρέλα ωράρια! Ετσι για να συνηθιζεις! Μην έρθει και δεν είσαι έτοιμη!

Αγγελική αν θες καμία άποψη για τις αγορές πες μας.... Μακάρι να είμασταν κοντά, έχω τόσα ρούχα που δεν προλαβε καν να φορέσει η μικρη. Θα σου τα έδινα με πολυ χαρα!

Φιλία σε όλες!!

c12e25debb.png

Κοπελια μαζι γράψαμε;;;

Αχ μωρε... Στενοχωρηθηκα για τη Δημητρουλα μας... Ελπίζω να περάσει γρήγορα και να μην ταλαιπωρηθεί άλλο... Κρίμα μωρε!

c12e25debb.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σήμερα είμαι πολύ, πολύ μα πάρα πολύ χαρούμενη..

Πήγαμε στο ραντεβού με το γιατρό μας για να δούμε το μικρούλι μας.. Είμαστε μια χαρά.. 8 ολόκληρα εκατοστά από το κεφαλάκι μέχρι το πωπουδάκι, η καρδούλα μας χτυπούσε δυνατά δυνατά και δίναμε και κλωτσιές..

Η μανούλα (δηλαδή εγώ) τσίμπησε ένα κιλάκι αλλά ο γιατρός είναι πολύ ευχαριστημένος.. Μου έβαλε τις καθιερωμένες εξετάσεις αίματος και ούρων και μας περιμένει για το επόμενο ραντεβού μας στις 23 του μήνα που θα πάω με την αδερφή μου διότι έχει και κείνη ραντεβού την ίδια μέρα!

Κορίτσια είμαι και επισήμως στο β' τρίμηνο.. Δεν το πιστεύω λέμε..

Σήμερα το είπα και στη δουλειά και πραγματικά χάρηκαν όλοι πολύ διότι ξέρανε πόσο είχα ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν.. Μακάρι να περάσει και το β' τρίμηνο τόσο ανέφελα όσο και το α'!

Σας φιλώ γλυκά και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Redgloss συγχαρητήρια για το τέλος της εργασίας!

Και η αδερφούλα μου επιτέλους μετά από τόσα χρόνια πέρασε τα δύο τελευταία μαθήματα και ορκίζεται μέσα στον Νοέμβρη.. Ο μπέμπης της έφερε γούρι!

Λενάκι η Κοπεγχάγη είμαι σίγουρη ότι θα είναι υπέροχη πόλη.. Να καταλάβεις και λίγο χειμώνα διότι αν περιμένουμε να τον νιώσουμε στην Αθήνα μάλλον θα περιμένουμε πολύ!

Κοπελιά μου πολλές φορές τα δόντια φέρνουν ανησυχία, κούραση, εκνευρισμό και απίστευτα σάλια.. Μακάρι να είναι μόνο αυτό και τίποτε άλλο!

Κατερινάκι που είσαι;

Πίγκυ μου τα μικρούλια μας μεγαλώνουν τόσο γρήγορα που πραγματικά πολλά ρούχα δεν φοριούνται καν.. Μας πιάνει όμως κι εμάς τις καινούργιες μαμάδες η υπερβολή σε ορισμένα σημεία.. Χαλάλι τους όμως..

L2qIp2.png

Κορίτσια είμαι στο σχολείο και τα μικρούλια κοιμούνται, όοοοοοολα, εκτός απο ένα που δεν κοιμάται ποτέ, οπότε βρήκα ευκαιρία να σας γρ΄ψω πριν ξυπνήσουν όοοοοοολα...

Πήρα την γιατρό τηλ να τη ρωτήσω γιατί και το βράδυ ξυπνούσε συνέχεια στον ύπνο της. Μου είπε οτι είναι αοι τα δόντια, επειδή έχουν σκλυρήνει πολύ τα ούλα της, πονάει και γι αυτό δεν κοιμάται. Με ρώτησε μήπως έχει και συνάχι και της έχει κάνει ωτίτιδα, αλλά δεν έχει τίποτα. Πάντως την Παρασκευή θα πάμε να τη δει, να της κάνει και το εμβόλιο της γρίππης, οπότε θα μας πει και τί γίνεται με τα δοντάκια...

Gossamer συγχαρητήρια για την εργασία! Θα ξεκουραστείς τώρα και θα αφοσιωθείς στο μωράκι σου :)

Μισπίγκυ μου δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα ύπνου με την Δήμητρα, οπότε δικαιολογημένα να μας ταλαιπωρήσει λίγο τώρα. Στενοχωριόμαστε όμως που υποφέρει η ίδια και δεν μπορούμε να τη βοηθήσουμε...Φαντάζομαι την δική σου κούραση με τα μικρούλια σου. ΟΙ γονείς θα μείνουν μόνιμα μαζί σας?

Κατερινα μου τί κάνετε εσύ και τα διδυμάκια σας?

Λένη μου καλά να περάσετε στην Κοπεγχάγη και όταν γυρίσεις θα έχεις ηρεμήσει κι εσύ και ο οργανισμός σου και θα είστε ετοιμοι για το μεγάλο και τελαυταιο βήμα...

Δομνίνα μου να στείλεις ενα φιλάκι στο μωράκι σου απο μένα και την Δημητρούλα μας...

ΑΓΓΕΛΙΚ έφτασε ο καιρός. Ετοιμάσου για τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής σου!!!

Πολλά φιλιά κορίτσια σε όλες και στα μωράκι σας!

καλησπερα κοριτσακια μου

συγγνώμη που χαθηκα αυτες τις μερες αλλα δεν ημουν καλα εμπαινα και διαβαζα τα νεα σας αλλα δεν μπορουσα πολυ να ειμαι στον υπολογιστη.Απο την κυριακη με εχουν πιασει ταχυκαρδιες 103 παλμους και δεν μπορω να κοιμηθω ουτε το βραδυ.Σημερα ειμαι καπως καλυτερα,ειχα παρει τον γιατρο τηλεφωνο και μου λεει παλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ξαπλα και να ειμαι ηρεμη γιατι τα μωρα τραβανε πολυ αιμα απο την καρδια μου και την ταλαιπωρουνε.Βεβαια αυτη την φορα δεν τον ακουσα και παω κανονικα στην δουλεια και μαλιστα ολες τις μερες αφου την επομενη εβδομαδα θα πρεπει να λειψω λογο της αμνιοπαρακεντησης (την τριτη θα την κανω).Τα μωρακια μου ελπιζω να ειναι καλα, η κοιλια μου εχει παρει την πανω βολτα και αντι για κοιλια εχω ενα μπαλονι στην θεση της χαχαχαχαχα ευτυχως κιλα δεν εχω παρει ουτε ενα αν και οι αναγουλες και οι εμετοι εχουν σταματησει αυτην την εβδομαδα μακαρι να μην ξαναεμφανιστουν.Δεν σας κρυβω βεβαια οτι εχω φοβερο αγχος για την αμνιοπαρακεντηση αλλα αφου πρεπει να την κανω θα την κανω και ο θεος ας βαλει το χερι του να πανε ολα καλα.

Συμπεθερααααααααααα ωραιιιιιιιι που τελειωσες την εργασια σου να ηρεμησεις και εσυ λιγο να σου φυγει αυτο το αγχος και μετα βουρρρρρρρ μαζι με την Λενη μας για τα μωρακια σας.Πως ειναι ο καιρος εκει??? εβρεξε καθολου???? εδω τωρα δυο μερες εβρεχε και μυρισε το χωμα ποσο μου αρεσει αυτη η μυρωδια και φυσικα και αυτη η εποχη με τα πρωτοβροχια.

Λενακι μου καλο ταξιδι να εχεις να περασεις καλα να σου φυγει ολο το αγχος και μετα με την συμπεθερα μου να βαλετε μπρος για τα μωρακια σας.

Κοπελια μου αχ μωρε η μικρουλα μας την πονανε τα δοντακια της, υπομονη θα περασει και αυτο απλα θα ταλαιπωρηθει και εσεις και αυτη.Να της δωσεις πολλα φιλακια απο μενα.

Αγγελικουλα μου αχ τι ωραια που φτιαχνεται το παιδικο δωματιο και τα ρουχαλακια της μικρης με το καλο κοριτσακι μου να γεννησεις.

Δομνινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μπραβο κοριτσακι μου πολυ καλα τα νεα σου αφου ειδατε και το μωρακι σου και ειναι μια χαρα,παει και το α τριμηνο σουπερρρρρρρ με το καλο να περασουν και τα αλλα δυο τριμηνα και να κρατησεις στην αγκαλια σου το μωρακι σου .

Lucky μου πως παει η κουραση???? υπομονηηηηηηηηηηηηη

μισπιγκυ μου τι κανουν τα μωρακια σου??? ωραια που θα τα πας βολτουλα.Οι γονεις σου μενουν στο σπιτι σου ή εχουν το δικο τους??? παντως πολυ καλο που τους εχεις εκει και σε βοηθανε ειναι πολυ σημαντικο αυτο.Πολλα φιλακια στα μωρακια σου.

φιλακια σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ματς μουτς και να κανετε και μια προσευχη για μενα για την αμνιοπαρακεντηση

καλημερα κοριτσια!

kopelia μου, τα δοντακια της Δημητρουλας την ταλαιπωρησαν πολυ ε? Τωρα ειναι λιγο καλυτερα? Ευχομαι να περασουν γρηγορα οι πονοι που την ταλαιπωρουν.

Cossamer συγχαρητηρια που τελειωσες την εργασια σου , τωρα με τι καλο βουρ για το μωρακι.

Leni μου να περασεις τελεια στην Κοπεγχαγη, χαλαρωσε απολαυσε γιατι οταν γυρισεις θα φουσκωσει η κοιλιτσα σου με το καλο.

Δομνινα μου, πολυ χαιρομαι που το μωρακι σου μεγαλωνει και ολα πανε καλα.Πλεον εισαι στο Β τριμηνο, ετσι δεν το πιστευα και εγω και ομως θα φτασει γρηγορα η εποχη που θα κρατησεις το μωρακι σου αγκαλια.

MissPiggy μου σε ευχαριστω πολυ που με σκεφτεσαι και θα ηθελες να μου δωσεις ρουχαλακια για την μικρουλα μου, δεν πειραζει που δεν μπορεις , ειναι σαν να το εκανες με την σκεψη σου. Να πηγαινετε βολτιτσες και να περνατε σουπερ και οι τρεις σας ως που να ερθει και ο μπαμπα σας.

Katerina μου , ολα καλα θα πανε με την αμνιοπαρακεντηση, μην αγχονεσαι μια εξεταση ειναι οπως ολες οι αλλες , θα δεις που ολα θα ειναι τελεια. Τωρα για την ταχυκαρδια τι σου ειπε ο γιατρος?Συμβαινει συχνα? Και εγω εχω λιγο ταχυκαρδια , θελει λιγο προσοχη.

Φιλακια πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Είμαστε καλά και πριν λίγο τσιμπήσαμε ένα σαντουϊτσάκι και ήπιαμε και ένα χυμούλι και τώρα γουργουρίζουμε ευχαριστημένοι.

Κατερινάκι μου με δυο μωράκια λογικό είναι να καταπονείσαι σωματικώς και ακόμη περισσότερο η καρδιά σου αφού πρέπει να δουλεύει για 3 τώρα. Να ξεκουράζεσαι όσο γίνεται περισσότερο αν και καταλαβαίνω ότι αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.

Η σκέψη μας θα είναι μαζί σου την ερχόμενη Τρίτη και ελπίζουμε και προσευχόμαστε να είναι όλα τέλεια!

Agelik κοντεύει και για σένα η ώρα!

Φιλιά πολλά σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλημερα!

Εβαλα τα σκιουρακια για υπνο και περιμενω τον καλο μου...

Περασαν οι 4 μερες... επιβιωσαμε! Πηγαμε και βολτα σημερα, να μαζεψουμε λιγο ηλιο γιατι απο αυριο ξεκινανε οι βροχες... Δραμα...

Οι γονεις μου ειναι ακομα εδω, μενουν μαζι μας... καλο και κακο, αλλα διαφορετικα δεν νομιζω οτι θα γινοταν. Θα μεινουν μεχρι τις γιορτες σιγουρα και βλεπουμε, πως θα ειναι τα παιδια και εγω.

Δομνινακι πετας το ξερεις? Λογικο θα μου πεις, αλλα ηθελα να στο πω, σε χαιρομαι!

Gossamer ξεκινας ε??? Αντε κοριτσακι μου! Με το καλο!

Κατερινα μου μην το σκεφτεσαι καν για την αμνιο. Ολα θα πανε μια χαρα και τα μωρακαι σου θα ειναι τελεια!!!

Κοπελια τι κανει η μικρη μας??

Αγγελικη φιλια στην κοοιλιτσα σου και Λενακι καλα να περασεις!

c12e25debb.png

Πίγκυ μου όντως πετάω.. Νομίζω ότι αυτό που μου συμβαίνει δεν συμβαίνει σε μένα αλλά σε κάποιαν άλλη. Βλέπεις δεν έχω και συμπτώματα και αυτό μου δίνει άλλον αέρα.. Σήμερα μάλιστα φόρεσα κι ένα παντελόνι εγκυμοσύνης που μου έδωσε μια φίλη μου γιατί τα παντελόνια μου ενώ μου κάνουν ακόμη με στενεύουν στην κοιλιά και στη μέση και νομίζω ότι δεν κάνει..

Το μπεμπέκι καλά πρέπει να είναι διότι μου δίνει σήματα πείνας συνέχεια.. Την άλλη βδομάδα θα κάνω και τις καθιερωμένες εξετάσεις μηνός και εύχομαι όλα να είναι καλά..

Νομίζω πως πήρες την καλύτερη απόφαση και μετακόμισες στην τόσο όμορφη πόλη που πήγες.. Τα πράγματα εδώ στην Ελλάδα από το κακό πάνε στο χειρότερο αλλά εμείς τουλάχιστον έχουμε κάτι να ελπίζουμε!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

κοριτσια καλημσπερα !

MissPiggy μου , ηρθε ο καλος σου ε? Καλως τον δεκτηκατε.

Δομνινα μου, πραγματικα και εγω πολυ χαιρομαι για εσενα, ετσι παντα να πετας και να εισαι ευτυχισμενη.

Κοριτσια ηθελα την αποψη σας σε σχεση με τα βλαστοκυτταρα.Τι λετε να κανω? Να τα κρατησω ? Σε Δημοσοα ή Ιδιωτικη Τράπεζα? Περιμενω τις αποψεις σας.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

κοριτσια καλημσπερα !

MissPiggy μου , ηρθε ο καλος σου ε? Καλως τον δεκτηκατε.

Δομνινα μου, πραγματικα και εγω πολυ χαιρομαι για εσενα, ετσι παντα να πετας και να εισαι ευτυχισμενη.

Κοριτσια ηθελα την αποψη σας σε σχεση με τα βλαστοκυτταρα.Τι λετε να κανω? Να τα κρατησω ? Σε Δημοσοα ή Ιδιωτικη Τράπεζα? Περιμενω τις αποψεις σας.

Φιλακια πολλα!

Τι κανεις κοριτσακι μου?το κοριτσακι μας το πιο μικρο τι κανει??ετοιμαζεστε??? αντε ωραια!!!!:D:D για τα βλαστοκυτταρα που ρωτας εγω τα κρατησα σε δημοσια τραπεζα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη τωρα βεβαια ειναι προσωπικο θεμα του καθενος αλλα οπου και να τα βαλεις αν θελησεις να τα κρατησεις που για μενα καλο θα ταν κρατα τα ειναι το ιδιο οποτε εσυ αποφασιζεις γλυκεια μου!!! απλα σε δημοσια τραπεζα δεν πληρωνεις τπτ ενω σε ιδιωτικη απ'οτι ξερω πληρωνεις ενα ποσο αρκετουτσικο!!!

Κοριτσια μου καλημερα!

Μετα απο μικρη αποχη απο το πληκτρολογιο ειπα να μπω να πω μια καλημερα!

Τα νεα μου ειναι τα ιδια....σπιτι, ζωακια, μαγειρεμα, διαβασμα και yoga!

Κοπελια μου η μικρουλα ειναι ετοιμη για την "εδρα"! :D:D:D Μωρε ποναει το καημενακι, αλλα τι να καενις? ειναι κατι που πρεπει να το περασει! Φανταζομαι οτι μολις αρχισουν να σκανε θα ειναι ολο και πιο ήπια η κατασταση και να μπορει να ηρεμει λιγακι η μικρουλα μας!

Πιγκυ μου, καλως τον δεχτηκες τον αντρουλη σου! Σημαντικο θεμα που ειναι οι γονεις σου μαζι σας γιατι κακα τα ψεμματα, διδυμακια και μακρυα απο την μαμα πατριδα ειναι ψιλοπακετακι!Απο την αλλη οπως πολυ σωστα λεει και η Δομνινα μακαρι να μπορουσαμε να την κανουμε οοοολοι απο εδω γιατι η κατασταση χειροτερευει δραματικα!Τελικα στο σουσι τα πηρεσ μαζι?

Συμπεθερα λογικες τις ακουω τις ταχυκαρδιες...και η φιλεναδα μου τις ειχε και θυμαμαι που παραπονιοταν να νιωθει ενα βαρος οταν ξαπλωνε να κοιμηθει και δεν μπορουσε να αναπνευσει! Και αυτος ηταν ενας...βγαλε ακρη τωρα με δυο! Οσο για την αμνιο ολα καλα θα πανε και κατα την διαδικασια αλλα και με τα αποτελεσματα!Μην μου στεναχωριεσαι καθολου!Πολλα γλυκα φιλακια στην κοιλιτσα-μπαλονι! :D:D:D Ααααααααα και χαλαρα λεμε με την δουλειααααααα!Τι δεν καταλλλαβαινεις?

Δομνινα μου, πολυ καλο παιδι το Δομνινακι μας που δεν βασανιζει καθολου την μανουλα!Αλλωστε ταλαιπωρηθηκε τοσο για να αποκτησει το σπορακι της, οποτε ας το απολαυσει τωρα!Το δικαιουται (οπως ολες μας) και με το παραπανω!!!! (το ξερω βρε συμπεθερα, μακαρι να ηταν για ολες μας το ιδιο αλλα χαλαλι!τα σπορακια να ειναι καλα!!)

Αγγελικ μου πλησιαζουν οι μερες!Τωρα για τα βλαστοκυτταρα τι να σου πω...νομιζω οτι ειναι προσωπικη αποφαση και το πως θα σου βγει!Ας πουμε στην φαση που ειμαι λεω οτι δεν θα τα κρατησω για τους δικους μου λογους οσον αφορα το θεμα των βλαστοκυτταρων, αλλα οταν ερθει εκεινη η ωρα δεν μπορω να ξερω αν θα εχω την ιδια γνωμη!Απο την αλλη, αν τελικα αποφασεις να τα κρατησεις πιστευω και εγω οτι και το δημοσιο μια χαρα επιλογη ειναι και δεν βρισκω τον λογο να δωσεις λεφτα σε ιδιωτικο και οπως πολυ καλα λεει και η Βασιλικη δεν ειναι καθολου ευκαταφρονητο το ποσο!

Λακιιιι, τι γινεσαι καλεεεεεεεε?Πες μας νεα σου!

Λενι μου ποτε γυρνας? Να δουμε και τι γινεται...να προγραμματιστουμε βρε αδερφε!εγω περιμενω παλι τελος του μηνα και σκεφτομαι να παω μες στην βδομαδα για εναν υπερηχο να δω τι εγινε αυτη η κυστη!

Λοιπον σας αφηνω προς το παρον...να περασουμε ενα υπεροχο σκ!

ΥΓ Δομνινακι εδω και πολυ καιρο θελω να σου πω οτι εχω προσεξει πως το redglitter το κανεις redgloss και γελαω καθε φορα γιατι σκεφτομαι "πω πω πω δεν της αρεσουν καθολου τα glitter!:D:D:D:D:D:D"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...