Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα έμπειρα κορίτσια της παρέας.. ποια είναι τα βήματα ακριβώς που ακολουθήσατε από την τελευταία περίοδο μέχρι την έμβρυο μεταφορά με ωάρια από δωρεά; Έχουμε έτοιμα τα ωάρια και περιμένουμε την περίοδό μου για να προχωρήσουμε.

Καλησπέρα! Ξέρεις αν θα κάνεις ετ σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό; Εγώ ας πούμε, που πήγα σε τεχνητό κύκλο, ξεκίνησα προετοιμασία την 21 πρώτη μέρα του προηγούμενου κύκλου, όπου μου έκαναν μια ένεση ( είναι γνωστή, αλλά δε θυμάμαι τώρα ποια είναι γιατί έχουν περάσει και δυόμισι χρόνια)για καταστολή των ορμονών μου. Μετά πήρα dyphaston για να έρθει περίοδος και μετά ξεκίνησε η προετοιμασία του ενδομητρίου με χάπια. Στο ενδιάμεσο έκανα και κάποιους υπερήχους για να δούμε το ενδομήτριο και είχα κάνει ετ 17-18 μέρα του κύκλου..

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Γειά σας κι απο μένα :)

Σας διαβάζω καθημερινά, αλλά μέσω κινητού και δεν προλαβαίνω να σας γράψω...

Μισπίγκυ μου χέρια, μέση και πλάτη πονάνε απο τις αγκαλιές στα μωράκια και ακόμα περισσότερο σε σένα που έχεις δίδυμα. Τενοντίτιδα όλοι παθαίνουν, για τα υπόλοιπα όμως πρόσεξέ τα, αρκετά τράβηξες στην εγκυμοσύνη, κοίταξε τον εαυτό σου για να είναι όλοι οι υπόλοιποι καλά και κυρίως τα μωράκια σου....Να κάνεις ό,τι εξετάσεις χρειάζονται και ό,τι σου πουν οι γιατροί.

Δομνίνα μου και Κατερίνα μου τα μικρούλια σας μεγαλώνουν μια χαρά :) Κατερίνα μου σε ταλαιπωρούν λιγάκι τα δικά σου, αλλά μη ξεχνάς οτι είναι και δύο. Δεν θα θυμάστε τίποτα μετά την γέννα :)

ΑΓΓΕΛΙΚ πλησιάζει το τέλος και η αρχή μιας νέας πορείας, μαζί με το αγγελούδι σου :) Τώρα ξεκουράζεσαι που δεν πας για δουλειά ή τρεχετε με τις ετοιμασίες?

Λένη μου όλα τελικά γίνονται για κάποιο λόγο και ευτυχώς που αναβλήθηκε η διαδικασία γιατί με το τρέξιμ που έχεις και με το άγχος, δεν θα πετύχαινε... Εξάλλου και ένα μήνα πίσω να πάει και δύο δεν χάθηκε ο κόσμος. Σημασία έχει να είσαι ήρεμη και χωρίς πίεση απο εξωτερικούς παράγοντες...

Γκοσάμερ μετά την εργασία έχει ξεκούραση και ενασχόληση με το μωράκι ή έχει συνέχεια το διάβασμα και το τρέξιμο? Πότε βλέπεις να ξεκινάς τη διαδικασία εσύ? Περιμενεις περίοδο πρώτα για να επικοινωνήσεις με τον Βασ.?

Εμείς, κορίτσια μου, τρέχουμε, τρέχουμε τρέχουμεεεεεε.... Η Δήμητρα περπατάει πια κανονικά και δεν θέλει να της ΄πιάνουμε το χεράκι οταν είμαστε έξω, θέλει να το απολαμβάνει. ΤΡώει πια μόνη της και τώρα είμαστε στη φ'αση που θέλει να της μάθω να τρώει με το κουτάλι το γιαουρτάκι της... Μπορούμε να συνεννοηθούμε στα πάντα, μόνο που δεν μιλάει. Με τις συλλαβούλες της όμως και με τα νοήματα που κάνει, μας δείχνει τί θέλει να πει ή να κάνει. Με τη μαμά μου τα πηγαίνει πολύ καλά, αλλά μόλις εμφανιστούμε εμείς (ο άντρας μου ή εγώ) δεν θέλει ούτε να πάει κοντά της απο φόβο μήπως την κρατήσει κι εμείς φύγουμε πάλι. Είναι πολύ καλό παιδάκι, πολύ καλόβολη και μου αρέσει που είναι ανεξάρτητη και τα προσπαθεί όλα μόνη της γιατί αν δείτε τί βλέπω στο σχολείο, θα τα χάσετε... Άβουλα παιδάκια, κολλημένα όλη την ημέρα στην τηλεόραση που οι γονείς τα κυνηγάνε για να φάνε και δεν ξερουν ούτε την τσάντα τους να ανοίξουν.Αυτά τα παιδιά πώς να πιάσουν ψαλίδι να κόψουν ή μολύβι να γράψουν? Τα δουλεμένα παιδάκια φαίνονται, όσο και τα αδούλευτα και αυτό με κάνει να ασχολούμαι ακόμε περισσότερο με τη μικρούλα μας για να γίνει πιο υπεύθυνη και ανεξάρτητη...

Σας τρέλανα με την πολυλογία... Καλό απογευμα σε όλους... Πολλά φιλιά!

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααα τσουπρες τι μου κανετε????

Συμπεθερααααααααααα περαστικα αν και τωρα που γραφω σου εχει περασει,αντε τελειωνε με τις εργασιες γιατι εχεις μπροστα σου πολυυυυυυ δουλειαααααααα

Λενακι μου ετσι οπως το ειπες ειναι καθε εμποδιο για καλοοοοοο,καλυτερα ετσι γιατι σε διαβαζα πολυ αγχωμενη και δεν θα ειχαμε καλο αποτελεσμα με αυτην την ψυχολογια,να προσεχεις και να ακους τον γιατρο σου

Κοπελια μου μπραβο κανεις καλη δουλεια με την μικρουλα μας και δεν θα εχεις προβληματα στο μελλον

Αγγελικουλαααααααα εσυ πως εισαι σε χασαμεεεεεεεεεεεε τι κανει το αστερακι μας??

Μισπιγκυ μου εισαι λιγο καλυτερα εκανες εξετασεις ???? να προσεχειςςςςςςςςς

Δομνινακι μου το μωρακι σου ειναι καλο παιδακι και δεν ταλαιπωρει την μαμα του ενω εμενα οι μαντραχαλοι μου δεν με αφηνουν σε ησυχια χαχαχαχαχαχα

Lucky moy πως παει η κουραση?????? φτιαξατε τα φαγητα ????? αρεσαν στα αφεντικα?/???

φιλακια πολλααααααα

Κοριτσάκια καλησπέρα..

Είμαι και σήμερα ξενυχτισμένη μιας και σηκώθηκα από τις 5 το πρωί.. Σηκώνομαι τουλάχιστον δυο φορές το βράδυ για πιπί και μετά που να κολλήσει ο ύπνος.. Πάντως ο αντρούλης μου σηκώθηκε κι αυτός στις 5 μαζί μου για συμπαράσταση.. Βέβαια το βράδυ από τις 22:30 είμαστε στο κρεβάτι για νάνι αλλά δεν μας ενοχλεί καθόλου μιας και έτσι περνάνε οι μέρες πιο γρήγορα!

Το ραντεβού μας με το γιατρό μετατέθηκε από την ερχόμενη Τρίτη για την ερχόμενη Τετάρτη διότι του προέκυψε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Δεν πειράζει.. το μωράκι μου θα είναι μια μέρα μεγαλύτερο και θα μπορέσουμε να το απολαύσουμε καλύτερα..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

καλησπερα κοριτσια ,

Συγνωμη που δεν σας εγραψα μερες αλλα ειχα τρεχαματα αρκετα.

Ειχα μια περιπετεια και δεν μπορουσα να σας γραψω. Απο την προιγουμενη Τεταρτη ειχα παρα πολυ δουλεια πιεστηκα υπερβολικα γιατι επρεπε να παραδωσω κατι καταστασεις στην δουλεια , πολυ πιεση αγχος , στρες , αχ αυτες οι δουλειες τι μας κανουν, και αισθανομουν μια μικρη ενοχληση , πηρα τον Βασ μου ειπε ελα για Καρδιοτοκογραφημα , πηγα το Σαββατο και οι παλμοι οι δικοι μου ηταν πολυ υψηλοι και αυξησαν και τους παλμους του μωρου που αυτο δεν ειναι καθολου καλο , διοτι μπορει να πας και σε προωρο τοκετο.Ξαναπηγα την Τριτη και δοξα το Θεο ηταν παροδικο , τωρα σταματησα την δουλεια και ειμαι πολυ πιο ηρεμη.Η εξεταση βγηκε καλη , οι παλμοι του μωρου ηταν φυσικολογικοι και δεν ειχα και συσπασεις. Ο Θεος μας βοηθησε και τωρα ολα ειναι μια χαρα.

Τι μπορει να παθουμε απο το αγχος και την δουλεια , ουτε μπορουσα να το σκεφτω και ομως. Τωρα το καταλαβα για τα καλα, θελει να ειμαι χαραλη και ηρεμη για να πανε ολα καλα μεχρι το τελος.

Φιλακια πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα σας...

Σας διαβάζω αλλα προσπαθώ να ξεκουραζομαι όσο μπορω και να κοιμάμαι σε κάθε ευκαιρία και δεν έχω προλάβει να σας γράψω... Οτι κάνω μέχρι το Σάββατο που φεύγουν τα πεθερικά μου και μετα θα δω πως θα μπούμε σε ρυθμό και τι θα κάνω... Σήμερα νιώθω λίγο καλυτερα πάντως.

Λενακι μου σε ακούω ξαλαφρωμενη! Καλυτερα έτσι κούκλα μου... Αυτα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο και την ηρεμία τους. Τον άλλο μήνα να γίνουν ολα πιο σωστά. Ευχαριστήσου και το ταξιδάκι σου. Να ξέρεις πόσο μου εχει λείψει ενα τέτοιο ταξιδάκι...

Κατερινακι σε καταλαβαίνω και σε νιώθω! Κουράγιο!

Δομνινα μου σου έγραψα στο φεις... Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλια!

Να σκέφτεσαι το σπορακι σου οκ;

Αγγελική θα βάλω τις φωνές!!! Το παρακανες με τη δουλεια!! Ευτυχώς τώρα θα κάτσεις σπιτάκι σου!

Κοπελια μου, τι ωραία τρεχαλα όμως ε; Εγω τι θα κάνω με 2 σε αυτη τη φάση δεν ξέρω... Κυρίως όταν το ενα θα τρέχει απο τη μια και το άλλο απο την άλλη... Σούπερ! Επίσης καλη η γιαγια αλλα η μαμα και ο μπαμπάς ειναι καλύτεροι ε; Λογικό! Φαντάζομαι πόσο θα σε συγκινεί!

Gossamer περαστικα κουκλιτσα! Τι κάνουν τα ζωακια σου;

Σήμερα λοιπόν είχα αφήσει την μικρη στον καναπέ και την πήρε ο ύπνος. Φτιαχνω λοιπόν το γνωστό οχυρό με μαξιλάρια και την αφήνω. Την βλέπει η Μιλού που τρελαινεται να κοιμάται με τα παιδια και δεν χάνει ευκαιρία και παει και βολεύεται καλα καλα δίπλα της...

Και μετα απο λίγο ακούω ενα πολυυυυ σιγανο κλψουρισμα Μιλούς. Πάω μέσα και τι να δω;

Της μικρής της εχει πέσει η πιπιλα και εχει αρπάξει την ουρά του σκύλου και την τραβάει να την βάλει στο στόμα!!!!!

Σοκ έπαθα!!! Και η κακομοιρα η μιλού δεν αντέδρασε καθόλου παρόλο που την πονουσε. Περίμενε η καημενουλα να πάω να τη σωσω...

Μετα το πρώτο σοκ για τις τρίχες που θα έτρωγε η μικρη και για τον πόνο του σκύλου με έπιασε ενα νευρικό γέλιο... Σε καλο να μου βγει!

Σας φιλω!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλημερα αγαπημενες μου φιλεναδες!

Δομνινακι :cry::cry::cry::cry::cry:

Πιγκυ μου δεν μπορω να σταματησω να γελαω απο την ωρα που διαβασα την περιπετεια τησ Μιλου!

κοριτσια μου εγω γραφω-σβηνω γραφω-σβηνω....απο την αλλη θα ηθελα να σας πω για κατι που με ανησυχησε λιγακι...προχθες το βραδυ μετα την γνωστη πραξη απολαυσης ειδα λιγο ροζακι...να σας πω την αληθεια δεν το εχω ξαναπαθει και σκεφτομαι μηπως ηταν η κυστουλα που εσπασε!Ωορηξια λιγο δυσκολο γιατι ημουν στην 15η μερα αλλα και παλι δεν ειχα ποτε μεχρι τωρα τουλαχιστον τετοια σημαδια.Λετε ο καλος μου να "παρακεντησε" τελικα την κυστη και να ξεκινησω αυτο τον μηνα?Περιοδο περιμενω γυρω στις δεκαπεντε...τι να πω και εγω? θα δειξει!

Ααααααχ Αγγελικ μου ευτυχως που ηταν οι τελευταιες μερες στην δουλεια (πολυ υπουλο πραγμα αυτο το αγχος) και τωρα εισαι σπιτακι σου και στην ηρεμια σου! Να προσεχεις κοριτσακι μου!

Σας φιλω και σας στελνω την καλημερα μου!!!!!!!

Εδώ είμαι κι εγώ.. Από τις 5 το πρωί και σήμερα στο πόδι αλλά τουλάχιστον ξανακοιμήθηκα από τις 7 έως τις 9 το πρωί.. πάλι καλά γιατί διαφορετικά δεν θα άντεχα με τίποτε.. Με το που γυρνάω σπίτι και φάω και αράξω στον καναπέ, αυτό ήταν.. ούτε που καταλαβαίνω για πότε κλείνουν τα μάτια μου.. δεν πειράζει όμως.. έτσι περνάνε οι μέρες πιο γρήγορα!

Agelik μου νομίζω ότι όντως ήταν καιρός να σταματήσεις τη δουλειά και η κορούλα σου βρήκε τρόπο να στο επιβάλλει, γιατί διαφορετικά είμαι σίγουρη ότι θα σταματούσες μια μέρα πριν γεννήσεις! Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν και κοίτα να απολαύσεις τις τελευταίες μέρες ξεκούρασης πριν τη γέννα.. Είναι ώρα να κάνεις ότι ευχαριστεί εσένα και σε ηρεμεί.. Όσο πιο ήρεμη είσαι τόσο πιο ήρεμο θα είναι και το μωράκι σου..

Πίγκυ μου όντως η εικόνα της Μιλού στο μυαλό μου με τα μάτια της γεμάτα απορία και το μωρό με την ουρά στο χέρι μου φέρανε δάκρυα από τα γέλια.. Καλό σκυλάκι και καλό κοριτσάκι.. έχεις τους καλύτερους συνδυασμούς. Να προσέχεις και να ξεκουράζεσαι όσο γίνεται περισσότερο..

Redgloss πολύ πιθανόν να είναι ωορρηξία.. και μακάρι να σταθείτε τυχεροί και αντί για την έλευση της περιόδου να έχουμε την βιολογική έλευση του απογόνου!

Καλό σαββατοκύριακο κορίτσια!

L2qIp2.png

καλησπερα κοριτσια,

Kopelia μου η μικρη μας μασκοτ τρεχει δεξια κια αριστερα ε? Σε εχει τρελλανει για τα καλα, τρωει μονη της , μπραβο ! Πως μεγαλωνουν απο την μια στιγμη στην αλλη.

Katerina μου ολα καλα να πανε στην αμνιοπαρακεντηση , να εισαι χαλαρη και θα δεις που ολα θα ειναι σουπερ.

Δομνινα μου, πολυ χαιρομαι που η αυχενικη σου βγηκε πολυ καλη.Ειναι σημαντικη εξεταση , τωρα χαλαρωσε , ηρεμησε το μωρακι σου ειναι καλα και μεγαλωνει και μαλλον κοριτσακι ε? Θα πειξεις στο ροζ, ελα δες και εμενα , χα, χα!

MissPiggy μου, χαλαρωσε οσο μπορεις , πραγματικα κουραστηκες αλλα πρεπει κατι να κανεις για να βοηθησεις τον εαυτο σου, η μαμα ειναι πολυ σημαντικο να ειναι καλα.Αν γινεται να σε βοηθησουν οι γονεις σου και οποιος αλλλος μπορει για να επανελθει ο οργανισμος σου.

Leni μου , θα σου πω μονο οτι ολα ειναι γραμμενα , κατι δεν πηγαινε καλα σε αυτον τον μηνα απο την αρχη, ηταν και το θεμα της δουλειας σου, καλυτερα λοιπον ο επομενος μηνας , για να εισαι οσο πιο ηρεμη μπορεις.

Εμεις καλα ειμαστε , ηρθε η κουνια μας και η συρταριερα μας, επλυνα τα ρουχαλακια της μικρουλας , τα συδερωσα και τα τακτοποιησα, μου λυπουν ακομα καποια πραγμτα που πρεπει να αγορασω για το μωρακι και για εμανα.Θα παω απο εβδομαδα για να μπαινουμε σε μια σηρα.Απιστευτο μου φαινεται πως περναει ο καιρος. Βαψαμε και το παιδικο δωματιο.Τωρα η κουνια ειναι στο δικο μας δωματιο διπλα στο κρεββατι μας στην μερια μου, δεν μπορω ακομα να πιστεψω οτι αυτη η κουνια θα γεμισει με ενα παιδακι. Ας μας βοηθησει ολες ο Θεος να κρατησουμε τα μωρακια μας , αυτα που περιμενουμε αλλα και αυτα που θα ερθουν(για εσας το λεω Leni και Cossamer).

Φιλακια πολλα !

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλησπερα κοριτσια,

Kopelia μου η μικρη μας μασκοτ τρεχει δεξια κια αριστερα ε? Σε εχει τρελλανει για τα καλα, τρωει μονη της , μπραβο ! Πως μεγαλωνουν απο την μια στιγμη στην αλλη.

Katerina μου ολα καλα να πανε στην αμνιοπαρακεντηση , να εισαι χαλαρη και θα δεις που ολα θα ειναι σουπερ.

Δομνινα μου, πολυ χαιρομαι που η αυχενικη σου βγηκε πολυ καλη.Ειναι σημαντικη εξεταση , τωρα χαλαρωσε , ηρεμησε το μωρακι σου ειναι καλα και μεγαλωνει και μαλλον κοριτσακι ε? Θα πειξεις στο ροζ, ελα δες και εμενα , χα, χα!

MissPiggy μου, χαλαρωσε οσο μπορεις , πραγματικα κουραστηκες αλλα πρεπει κατι να κανεις για να βοηθησεις τον εαυτο σου, η μαμα ειναι πολυ σημαντικο να ειναι καλα.Αν γινεται να σε βοηθησουν οι γονεις σου και οποιος αλλλος μπορει για να επανελθει ο οργανισμος σου.

Leni μου , θα σου πω μονο οτι ολα ειναι γραμμενα , κατι δεν πηγαινε καλα σε αυτον τον μηνα απο την αρχη, ηταν και το θεμα της δουλειας σου, καλυτερα λοιπον ο επομενος μηνας , για να εισαι οσο πιο ηρεμη μπορεις.

Εμεις καλα ειμαστε , ηρθε η κουνια μας και η συρταριερα μας, επλυνα τα ρουχαλακια της μικρουλας , τα συδερωσα και τα τακτοποιησα, μου λυπουν ακομα καποια πραγμτα που πρεπει να αγορασω για το μωρακι και για εμανα.Θα παω απο εβδομαδα για να μπαινουμε σε μια σηρα.Απιστευτο μου φαινεται πως περναει ο καιρος. Βαψαμε και το παιδικο δωματιο.Τωρα η κουνια ειναι στο δικο μας δωματιο διπλα στο κρεββατι μας στην μερια μου, δεν μπορω ακομα να πιστεψω οτι αυτη η κουνια θα γεμισει με ενα παιδακι. Ας μας βοηθησει ολες ο Θεος να κρατησουμε τα μωρακια μας , αυτα που περιμενουμε αλλα και αυτα που θα ερθουν(για εσας το λεω Leni και Cossamer).

Φιλακια πολλα !

γλυκια μου εφτασε ο καιρος ε?αχ διαβαζω τα νεα σου και πραγματικα συγκινουμαι....περιμενω πως και πως να ερθει με το καλο το κοριτσακι σου το γλυκο στον κοσμο!!!ολα θα πανε πολυ καλα ο θεος ειναι μαζι σου και συντομα θα γεμισει το σπιτακι σας απο χαρα ζεστασια και απο αυτην την υπεροχη μυρωδια που εχουν ολα τα αστερακια!!!πολυ χαιρομαι πραγματικα....ποτε εχεις πητ? ελπιζω να μην με ξεχασεις...θα περιμενω ενα μηνυμα σου....καλα??? με το καλο να τα ολοκληρωσετε ολα οσα θελετε για την μικρουλα και το δωματιο της που ειμαι σιγουρη πως θα ειναι πανεμορφο και με το καλο να την υποδεχτειτε!!!να ξερεις οτι σε σκεφτομαι και σου στελνω ολη μου την αγαπη και πολλα γλυκα φιλακια απο τηνμικρη μου ραφαηλια-αθανασια στην μικρη σου πριγκιπισσα!!!!:D:D:D:D:D

καλημερα !

Αχ, vasiliki μου , δεν ξερεις ποσο με συγκινεις με τα λογια σου. Ξερω πραγματικα μεσα μου οτι τα νιωθεις και πολυ συγκινουμε.Σε ευχαριστω πολυ πολυ!!Ευχομαι ολα να πανε καλα και το λουλουδακι μου να ερθει στην ζωη και να ειναι καλα και υγιεστατο.

Δεν θα σε ξεχασω , θα σε παρω τηλ. πιστευω οτι εως της 5-6 Νοεμβριου η μικρουλα να γεννηθει.Τελευταια ημερομηνια μου εχει δωσει 13/10.

Δωσε πολλα πολλα φιλακια στην Ραφαηλια -Αθανασια μας!!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!

Τι μου κανετε σημερα?

Εμεις αυτες τις μερες ετοιμαζουμε δωματιο και ρουχαλακια.Το δωματιο το βαψαμε δυο χρωματα , τους δυο τοιχους κιτρινο και τους αλλους δυο το χρωμα του πορτοκαλιου. Ρωτησαμε ειδικο και μας ειπε οτι τα μωρακια θελουν λιγο πιο εντονο χρωμα απο το ροζ , μωλις μεγαλωσει λιγο θα το βαψουμε ροζ.

Ηρθε η κουνια και η συφηνιερα , ειναι λευκες και εχουν πανω δυο παιδακια φτιαγμενα με στρασακια , δεν ,πορω να στο περιγραψω ακριβως μα ειναι πολυ ομορφα . Η κουνια μπηκε στο δωματιο μας και η αλλαξερια στο δωματιο της μικρουλας μας. Τωρα ετοιμαζω τα ρουχαλιακια της , τα επλυνα , τα σηδερωσα πηγα σημερα και πηρα καπια αλλα ρουχαλακια -πετσετουλες -φορμακια που χρειαζομουν για την μικρη μου και διαφορα για εμενα για να φτιαξω την βαλιτσα μου.

Πολυ ωραια ειναι και η παντα , η κουνουπιερα ολα αυτα ειναι ροζ.

Ευχομαι σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουν να ειναι σιγουρα πως θα φτασουν το στοχο τους και θα βρισκοντε σε αντιστοιχη θεση, με την βοηθηεια του Θεου ολες μας θα κρατησουμε τα μωρακια μας αγκαλια!

Να σας ρωτησω κατι ? Εγω αυριο γινομαι 35 εβδομαδων , τωρα μπαινω στο μηνα μου? κλεινοντας την 35 εβδομαδα? Μπροστα μου εχω 5 εβδομαδες εως οτου γεννησω ή μπαινω την αλλη εβδομαδα , ωστε να εχω 4 εβδομαδες?

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Αχ Αγγελικη μου...

Τι ωραια φαση ειναι αυτη! Με τις ετοιμασιες και την γλυκια αναμονη!

Και τα χρωματα σας πολυ πολυ ωραια, θα τα ευχαριστηθει η μικρη σας!

Την αλλη βδοδαμα μπαινεις στο μηνα σου... Κανε μια βδομαδα υπομονη ακομα και εφτασες!! Και θα στο ξαναπω - ΚΟΙΜΗΣΟΥ τωρα που μπορεις! ακου και μενα που εχω να κοιμηθω 4 1/2 μηνες!

Εμεις περασαμε ενα γεματο σκ. Το Σαββατο εφυγαν οι γονεις του καλου μου και στενοχωρηθηκα... Τους ειχαμε παρεα, καλα ηταν...

Κυριακη πηγαμε σε ενα φεστιβαλ με μικροπωλητες, μουσικες, φαγητα... πολυ ωραια! Μαζεψαμε και πολυ ηλιο. Μονο που τα μικρα κοιμοντουσαν ολη την ωρα! Με το που τα εβαλα στο καροτσι κοιμηθηκαν και ξυπνησαν οταν ξαναμπηκαμε στο αυτοκινητο!

Αυτη η βδομαδα θα ειναι πολυ δυσκολη γιατι ο καλος μου λειπει για δουλεια και θα γυρισει Πεμπτη οποτε ελπιζω να τα καταφερω μονη μου... Θα μου λειψει...

Αυτα, φιλια σε ολες. Περιμενω νεα σας!

c12e25debb.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά..

Σήμερα σας γράφω από το σπίτι διότι λόγω της Γερμανίδας καγκελαρίου (βλέπε Μέρκελ) το Σύνταγμα και το Κολωνάκι είναι αποκλεισμένες περιοχές και απαγορευμένες ζώνες.. Βλέπετε ο καλός μου φοβάται ότι θα γίνουν φασαρίες και το μόνο που μου λείπει στην παρούσα φάση είναι να αναπνεύσω τα χημικά και τα δακρυγόνα και να κάνω ειδικές διαδρομές για να φτάσω σπίτι μου το βράδυ.

Έτσι πήρα τηλέφωνο στη δουλειά και τους είπα ότι δεν θα πάω σήμερα.. Βέβαια στο σπίτι ψιλοβαριέμαι η αλήθεια είναι αλλά χαλάλι για το μωράκι μου..

Αύριο έχουμε γιατρό και την Παρασκευή μπαίνω στην 14η βδομάδα... και μπάι μπάι α' τρίμηνο..

Agelik μου συμφωνώ κι εγώ με την επιλογή των χρωμάτων.. Εμείς έχουμε βάψει ήδη το παιδικό κίτρινο και πράσινο και το μόνο που θα κάνουμε όταν με το καλό γεννηθεί το μπεμπέκι μας είναι να του κάνουμε ένα φρεσκαρισματάκι..

Διαβάζω για τις ετοιμασίες σου και παράλληλα στο μυαλό μου είναι η αδερφή μου η οποία βρίσκεται κι αυτή στην τελική ευθεία. 10 μέρες έχετε διαφορά.. Χθες η αδερφή μου μπήκε στην 34η βδομάδα.. Υπομονή κοριτσάκι μια βδομαδούλα ακόμη και μπαίνεις στο μήνα σου.

Είμαι σίγουρη ότι τα πραγματάκια της μικρούλας σας είναι ονειρεμένα διότι διαλέχτηκαν με πολύ αγάπη.. Με το καλό να την κρατήσεις στην αγκαλιά σου.. Αλήθεια, ονοματάκι έχετε αποφασίσει ή θα είναι έκπληξη;

Πίγκυ μου δεν σε φοβάμαι εσένα.. είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις με τα μωρά, αρκεί να μην τα αφήσεις να σου πάρουν τον αέρα..

Αύριο είναι και το δικό μας ραντεβού με το γιατρό και ανυπομονώ να δω το μικράκι μου.. Παρακαλώ το Θεό να είναι όλα καλά!

Και προς ενημέρωση του κοινού σήμερα ξύπνησα στις 3.30 αλλά ξανακοιμήθηκα από τις 6.30 έως τις 9! Γιούπι!

L2qIp2.png

Γεια σας κοριτσια,

Δεν σας ξεχασα και σας διαβαζω καθε μερα αλλα δεν εχω κουραγιο να γραψω λογω γενικου τρεξιματος

Μεθαυριο φευγω για Κοπεγχαγη και χθες ολη μερα εκανα ανασκαφες στα χειμερινα γιατι εκει εχει κρυο!

Χαιρομαι που ολες ειστε καλα, τα νεα σας ειναι πολυ ωραια Δομνινακι αντε παει το πρωτο 3μηνο που ειναι το δυσκολο και Αγγελικ μου, αντε γρηγορα με το μπεμπακι σας αγκαλια :D

Πιγγυ μου καλο κουραγιο! Οι γονεις σου εχουν φυγει κι αυτοι?

Κατερινακι πως τα πας? Ποτε ειναι η αμνιοπαρακεντιση?

Σας φιλω πολυ ολες και τα λεμε παλι!!

Φιλακιααα

καλησπερα κοριτσια !

Σας ευχαριστω για την βοηθεια σας, την αλλη εβδομαδα μπαινω στο μηνα μου, ο Βασ μου ειχε πει κλεινοντας την 35 εβδομαδα , αλλα εννοει να γινεις 35 και 6 ημερων .

Πολυ χαιρομαι που σας αρεσαν τα χρωματα του δωματιου.Σημερα εβαλα πλυνητηρια τα καινουργια ρουχαλακια του μωρου και τις δικες μου πιτζαμες για το μαιευτηριο.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...