Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Καλή επιτυχία!! εύχομαι τριψήφια χοριακή!!!

Καλημέρα κορίτσια!!

Γράφω αυτή τη φορά εκ μέρους μιας φίλης μου που δεν θέλει η ίδια να γραφτεί στο φόρουμ και με παρακάλεσε να ρωτήσω εγώ. Λοιπόν στο σπερμοδιαγραμμα του άντρα της βρέθηκαν αρκετές συγκολλήσεις, όλες οι άλλες τιμές αριθμός κινητικότητα ph κτλπ είναι καλές. Επίσης οι φυσιολογικές μορφές αντί για 4% είναι 3%. Ο γιατρός δεν εξήγησε πολλά και έχει αγχωθει. Εν ολίγοις τους είπε ότι δεν ξέρουμε πού οφείλονται οι συγκολλήσεις και ούτε υπάρχει τρόπος θεραπείας. Έδωσε κάποιες βιταμίνες για βελτίωση στις φυσιολογικές μορφές και τους είπε να επαναλάβουν το σπερμοδιαγραμμα. Επίσης υπέρηχος και κλινική εξέταση όλα καλά. Μήπως γνωρίζει κάποια κάτι περισσότερο για τις συγκολλησεις? Η έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία? Ευχαριστούμε πολύ!!! Επίσης, τους είπε λόγω συγκολλήσεων να έρχονται σε επαφή συχνά μέσα στην ημέρα κοντά στην ωορρηξία, προσπαθούν τα παιδιά ένα χρόνο και δεν έχει έρθει εγκυμοσύνη και όλα τα υπόλοιπα από εξετάσεις είναι άριστες. Αυτό το αποτέλεσμα είναι απαγορευτικό για φυσική σύλληψη; 

Καλημέρα Χριστίνα, Θα σου πω τη γνώμη μου από προσωπική εμπειρία...Εξαιτίας του παλιού μου γυναικολόγου ο οποίος με έβλεπε για χρόνια (>10) για τον τυπικό έλεγχο και μου έλεγε ακόμα και στα 40!!! ότι έχω χρόνο να προσπαθήσω φυσιολογικά (να σημειώσω ότι δεν έχω πολυκυστικές ή κάποιο άλλο πρόβλημα και είναι όλα οκ) παρά τις ανησυχίες μου και το προβληματικό σπερμοδιάγραμμα του συζύγου, έχασα ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ και καθυστέρησα να ξεκινήσω με την ivf στα 45... Κατά τη γνώμη μου να της μεταφέρεις να ξεκινήσει άμεσα τη διαδικασία για εξωσωματική σε έναν εξειδικευμένο γιατρό και όχι γενικό γυναικολόγο και να μην αγχώνεται. Υπάρχει απίστευτη παραπληροφόρηση, μεγάλη εκμετάλλευση (είναι πολλά τα λεφτά Άρη), και αργούμε να μπούμε στο σωστό δρόμο και να βρούμε κατάλληλο γιατρό.

πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Για οσες εχω χασει ευχάριστα νεα, θετικές χοριακες, υπερηχους κλπ να ευχηθώ πολλα πολλά συγχαρητηρια και και στις υπόλοιπες στελνω τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου!! 

Επιστρεφω μετα απο διαγνωστική υστεροσκοπηση η οποια βγηκε καθαρη ευτυχως και σημερα πηρα και το αποτελεσμα της εξετασης ngs για το μικροβιωμα.. 54% γαλακτοβακιλλοι, 45 % bifidobacteriaceae και 1% κατι αλλο..σημ. ενδεικτικο διαταραχης της χλωριδας του ενδομητριου..

Επειδη με τους γιατρους κατα πασα πιθανοτητα θα μιλησω το βραδυ εχετε καμιά ιδεα αν είναι σοβαρο το μικροβιο ή συνηθισμένο; Επισης το ποσοστό των γαλακτοβακιλλων οκ δεν ειναι πολυ μεγαλο, αλλα και το 54 δεν θεωρειται μικρο.. σωστα; Μια φορά εμφυτευση κανω! Τωρα υπαρχει περιπτωση να αποβάλλω εξαιτιας του μικροβιου αυτου; 

Αχ και εγώ θα κάνω υστεροσκόπηση τον άλλο μήνα! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

δεν κανεις καθολου λαθος 17+2 θα ειμαι,γιατι λες οτι ειναι νωρις?

Απλά νομίζω ότι γίνεται λίγο αργότερα αλλά για να στο λέει ο γιατρός σου σίγουρα αυτός ξέρει καλύτερα.. Μην ανησυχείς θα είναι όλα τέλεια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Αχ αυτές οι γιαγιάδες.. Όταν πρόκειται για τα παιδιά τους είναι στρατηγοί.. όταν όμως πρόκειται για τα εγγόνια τους γίνονται χαλί να τις πατήσουν... Αδυναμίες είναι αυτές και δεν κρύβονται..

Όμως όπως πολύ σωστά είπε η Πίγκυ μας αφού μεγάλωσαν εμάς και τα αδέρφια μας σίγουρα κάτι σωστό κάνανε!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!

Δομνινακι μου ετοιμασου για κορδελιτσες,φορεματακια,κοτσιδακια....αααααχ η ζωη σου ειναι ροζ!!!!!

Συμπεθερααααα μου τι κανουν τα αγορια μας?

Κοπελια μου εχει απολυτο δικιο η Πιγκουλα μας!Εμας μια χαρα μας μεγαλωσαν...ας κανουν και λιγο το κομματι τους στα εγγονια τους!

Λακι τελειωσες με γαμους και αρραβωνες?Η διαιτα πως παει?

Αγγελικ μου τελευταια μερα σημερα?Αντε τωρα να ετοιμασεις το δωματιο της μικρουλας σου και τα πραγματακια της!!!!Εισαι και εσυ ροοοοοοζ!:D

Πιγκυ μου μια χαρα σε βρισκω!Σαν να ξεσαλωνεις ενα πραμα!Μα να σου πω πιασε αυτα τα σκιουρακια και δωσ'τους δυο σβουρηχτα ζουμπηχτα φιλια στα μαγουλακια τους!

Λεεεεν βρε Λεεεεεν τρεχεις και δεν φτανεις?Τι γινεται που εισαι?περιοδος ηρθε?

Κοριτσια μου εχω παλι εργασια αυτες τις μερες (αντε να τελειωσει αυτο το μαθημα γιατι μας ξεπατωσε...καθε 40 μερες εργασια) και οπως καταλαβαινετε μπαινω διαβαζω νεα,γελαω σαν χαζο μονη μου και συνεχιζω το διαβασμα!

Σας αγαπω και σας σκεφτομαι συνεχεια!

ΥΓ Κοπελια μου, να μου φιλησεις και εσυ το τσαχπινογαργαλιαρικο το δελφινακι μας!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Καλημέρα σε όλες!! Συγνώμη που δεν σας έχω γράψει αλλα ειναι δύσκολη περίοδος στην δουλειά αλλα και γενικά!!

Καταρχάς, αδιαθετησα χθες, 6 μέρες νωρίτερα!!! Εκτός λοιπόν απο το ότι έχω αγχωθει γιατι δεν έχω ούτε τα φάρμακα ούτε τη συνταγή ούτε τίποτα, τίθεται και το θέμα της κοπεγχαγης(που έχω συνέδριο) 11-14 Οκτωβρίου, το οποίο όπως καταλαβαίνετε πέφτει τωρα ακριβώς πάνω στις ημέρες της ωοληψιας! Χαχα δλδ Αστα βραστα! Αύριο πρωι θα πάω να με δει ο βάς και θα μου πει και τι φάρμακα να πάρω, αλλα μάλλον θα πρέπει να τα αγοράσω εγω αυτή τη φορά γιατι ταμείο δεν παίζει.. Ακουστε να δειτε!!! Εχουν περάσει 2 χρόνια απο τότε που έκανα την σαλπιγγογραφια και πρέπει να την ξανάκάνω αν θέλω να πάρω απο το Ικα τα Menopur. Αυτη εχει "ληξει". Και πες ότι εγω δεν θέλω Menopur και θέλω να μου γράψουν τα υπόλοιπα. Δεν γίνεται!!! Χωρίς μενοπουρ δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την προσπάθεια! Σου λέει, γιατι χρειάζεσαι ας πούμε μόνο ενέσεις καταστολής και ηπαρινης; Δλδ δεν μπορει κανεις ας πούμε να θελει να κανει φυσικό κύκλο και να μην χρειάζεται μενοπουρ ;;; Τελοσπαντων!! Τα είπα και ξαλαφρωσα!!

Οσο για εσάς κοριτσακια μου χαίρομαι πολυ για τα νέα σας γιατι εννοείται σας διαβάζω κάθε μέρα!

Δομνινα μου χαίρομαι παρά πολυ που πέρασε ο γολγοθας της αυχενικης και όλα ειναι καλά!! Εγω ξετρελλαθηκα που μάλλον ειναι κοριτσάκι, σαν τον άντρα σου κι εγω:) άντε περνάει ο καιρός και θα φτάσεις σαν την αγγελικ να γεννας σε λίγο και δεν θα το πιστεύεις!!

Αγγελικ μου εσυ μπήκες στην τελική ευθεία ε; Τέλος η δουλειά; Σε σκέφτομαι πολυ. Τώρα θα φτιάξετε και το παιδικό δωματιακι, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ωραίες ασχολίες!!:D

Kopelia mou Kai piggy ας ειναι καλά οι γιαγιάδες και ας κακομαθαινουν τα παιδάκια σας, και ας τους αλλάζουν το προγραμμα, δεν πειραζει!! Χρειάζεται κι αυτο:)

Gossameraki καλο κουράγιο με την εργασία.... Ουφ!!

Ποτέ περιμένεις πάλι περίοδο;

Οι κοπελουδες οι κρητικες τι κάνουν; Κατερινακι πως την βγάζεις; Φύλα δεν σου είπαν ακόμα;;; Εχουμε αγωνία!! Λακυ μου εσύ; Πως παει με την δουλειά;

Πολλά φιλακια σε όλες και καλή Κυριακή!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου, καλό μήνα και καλή βδομάδα να έχουμε..

Τι είναι αυτό πάλι σήμερα; Τι ζέστη αφόρητη είναι αυτή; Στεκόμουν σε ουρά για 30 ολόκληρα λεπτά για να βγάλω κάρτα απεριορίστων διαδρομών και κόντεψα να πάθω ηλίαση.. Μιλάμε ο καιρός έχει τρελλαθεί κι εγώ ήρθα στη δουλειά σαν παραζαλισμένο κοτόπουλο..

Έχω την αδερφή μου εδώ και 5 μέρες στο σπίτι γιατί αύριο θα πάμε και οι δυο στο γιατρό.. Προχθές ξεχωρίζαμε διάφορα μωρουδιακά που της δώσανε και αναρωτιόμασταν πως είναι δυνατόν ένα τόσο δα πλασματάκι να χωράει εκεί μέσα.. Δυο βδομάδες ακόμη και η αδερφή μου μπαίνει στο μήνα της.. Μου φαίνεται απίστευτο.. Εντωμεταξύ θα κάτσει σπίτι μου καμιά δεκαριά μέρες αφού γεννήσει και το περιμένω πως και τι.. Θα έχω ένα νεογέννητο σπίτι μου κορίτσια.. Δεν το πιστεύω λέμε!

Το δικό μου το σποράκι πρέπει να είναι καλά.. σήμερα είχαμε εγερτήριο στις 5 και εδώ και λίγη ώρα έχει αρχίσει να δίνει το πρόσταγμα για μαμ.. Άντε να δούμε αν θα καταφέρω να πείσω το γιατρό να το ακούσουμε αύριο!

Φιλάκια πολλά!

Λενάκι μην αγχώνεσαι.. και ο επόμενος μήνας δεν χάθηκε που θα είσαι πιο χαλαρή.. Περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου από την επίσκεψη στον Βασιλόπουλο!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου καλοοοοοοοοοοοοοο μηναααααααααααα να εχουμεεεεεεεεεεεε

Εγω περασα ενα πολυ ασχημο σαββατοκυριακο με αναγουλες και εμετους δεν μπορωωωωωω αλλοοοοοοοοοοοο,σημερα πηγα στην δουλεια αλλα δεν ημουν και πολυ καλα,τα μωρακια μου μου περνουν ολο το οξυγονο και δεν μπορω να αναπνευσω οι παλμοι μου δεν πεφτουν κατω απο 106 αλλα η πιεση μου ειναι κανονικη 11 με 6,5.

Λενακι μου μη σε πιανει το αγχος σε παρακαλω καθε εμποδιο για καλο λενε ολα στην ωρα τους το ξερω οτι εχεις απογοητευτει αλλα θα δεις θα κανεις το μωρακι σου και θα τα ξεχασεις ολα,ακομα δεν ξερουμε τι ειναι τα μωρακια μου αλλα στης 16 του μηνα που θα κανω την αμνιοπαρακεντηση τοτε θα ξερουμε σιγουρα και θα σας πω.Γερα να ειναι και οτι θελει ας ειναι δεν με αποσχολει και πολυ να σου πω την αληθεια .

Δομνινακι μου πως περασε ο καιρος με την αδελφη σου σαν χτες ηταν που μας ελεγες οτι εκανε την αυχενικη και την αμνιοπαρακεντηση,πω πω τι ωραια που θα εχεις το ανηψακι σου σπιτι σου αντε να μαθαινεις και εσυ σιγα σιγα.Ακομα εχεις εσυ ορεξη για φαγητο εεεεε??? εχεις παρει κιλακια??? εγω ευτυχως δεν εχω παρει κανενα αλλα και με το φαγητο δεν τα παω και πολυ καλα.

Συμπεθερααααααααααααααα εσυ τι κανεις??? χαλαρωσες λιγο ή ακομα??? πες μας τα νεα σου σε τι φαση εισαι τωρα περιμενεις να αδιαθετησεις????

Αγγελικουλα ετοιμο το παιδικο δωματιο για το αστερακι σας???/ περιμενουμε περιγραφη και εντυπωσεις...........

Μισπιγκυ μου τα σκιουρακια μας τι κανουν???? να τους δωσεις πολλα φιλακια

Κοπελια μου τρεχεις και δεν φτανεις τωρα με την δουλεια εεεεε??? υπομονη κοριτσακι μου και μην στεναχωριεσαι που αφηνεις την πιτσιρικα μας για καλο της ειναι.

Geminaki που χαθηκες εσυ?/?? δεν σε αφηνουν οι ποδοσφαιριστες μας να παρεις ανασα εεεεε???περιμενουμε νεα σου

Lucky μου εμεις τα ειπαμε και απο το τηλεφωνο υπομονηηηηηηηηη και ολα θα πανε καλα με την δουλεια μην μου αγχωνεσαι,,,,,,,,,,

σας φιλω ολες καλο σας βραδυ

Καλησπερα...

Κοριτσια, ετοιμαστειτε για γκρινια.

Πηγα στη γιατρο σημερα. Ειχα απο καιρο ενα μουδιασμα στα χερια αλλα με τοσο τρεξιμο εδω μεσα δεν ειχα δωσει σημασια. Εφτασε ομως ο κομπος στο χερι και πηγα.

Κρατηθειτε:

1. Υπερκοπωση

2. Αφυδάτωση

3. Αβιταμινωση

4. Συνδρομο καρπιαιου σωληνα και πρεπει να δω ορθοπαιδικο

5. Υποψιες για θυροειδη

6. Πρεπει να κανω και αλλες εξετασεις για τη θρομβοφιλια

7. Μου εκανε 3 σελιδες εξετασεις αιματος

...

Σκατα... Και μου εκανε κηρυγμα οτι πρεπει να ξεκουραζομαι και να κοιμαμαι... Πλακα μου κανει? Και εχει μεγαλωσει 9 παιδια, δεν ξερει πως ειναι?

Οκ, θα κανω οικονομια δυναμεων αλλα ποσο? Γινεται?

Στενοχωρηθηκα...

Λενακι να μην στενοχωριεσαι, καπως θα τα βολεψετε! Δες τι φαρμακα θα σου πει μηπως τα βρουμε απο το φορουμ.

Δομνινα μου!!!!! Φανταζομαι τη χαρα σου!!! Εγκυος αι με το ανηψακι σου στο σπιτι... Απολαυση!

Κατερινα κουραγιο... Ετσι ειναι τα διδυμα. Αξιζει ομως τον κοπο!

Gossamer καλο διαβασμα...

Φιλια πολλα πολλα σε ολες...

Σορρυ για την κακη διαθεση :(

c12e25debb.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ξεκιναω!!!

Πήγα χθες στον βάς με είδε και μου έδωσε και την συνταγή. Δεν έπαιζε να ψάξω να τα βρω απο το φόρουμ τα φάρμακα γιατι έπρεπε να ξεκινήσω απο χθες. Τώρα όσο για τα μενοπουρ μάλλον θα μου δώσει κι ο βάς. Ευτυχώς με βοήθησε μια Φιλη και τα πήρα λίγο πιο φτηνά απο ενα γνωστό της Φαρμακειο αλλα γενικά σε μαδανε ρε παιδί μου χωρίς ταμείο... Ασε τελοσπαντων! ! Το θέμα με το συνέδριο το σκέφτηκα κι αλλιώς! Δεν θα σκασω! Θα προσπαθήσω να πάω για μια νύχτα, θα δω πως θα πέσουν οι μέρες ..

Αυτά απο μένα.

Πιγγυ μου, τι ειναι αυτά τα πράγματα; Δεν είχες εξεταστεί καθόλου μετα τη γέννα; Ολα τα επαθες πια; Κοιτά, αφού έχεις γονείς στο Σπιτι Εκμεταλλευσου το τώρα λίγο για να πάρεις τα πάνω σου. Ειναι σημαντικό να είσαι εσυ πάνω απ'ολα καλά για να ειναι και τα μωρακια σου και ο άντρας σου καλά. Να προσπαθήσεις να κανεις αυτά που σου είπε ο γιατρός! Οσο για το χέρι, πολλοί παθαίνουν τενοντιτιδες και αλλα τέτοια.. Προσοχή λοιπόν για να μην έχουμε αλλα!

Κατερινακι μου υπάρχει αυτή η λέξη "υπομονή" που όλοι πρέπει να την κάνουμε δυστυχώς χαχα. Ομως κι εσυ επίσης πρέπει να προσεχείς και να βοηθήσεις τον εαυτό σου, μην ζόριζεσαι να πας δουλεια αν έχεις ταχυκαρδιες και νοιωθεις δυσφορία.. Μα θέλεις να σε μαλλωσουμε;;; Πάνω απ'ολα τα μωρακια σου κοριτσάκι μου:)

Δομνινακι τέλεια που έχεις την αδερφουλα σου, όντως πέρασε ο καιρός, απίστευτο! Πολυ ωραίες στιγμές, να τις χάρεις στο έπακρο!!

Φιλακια καλημερα σε όλες, πρέπει να ντυθω για την δουλεια!

Α!!! Δεν σας είπα και τα νέα!!! Είδα και την Athenian στο Medimall!! Χάρηκα παρά πολυ που την γνώρισα απο κοντά!! Ξεκινάει κι αυτή! Άντε εύχομαι να πανε όλα καλά...:)

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι είδα τον ανηψιό μου πρώτη μούρη σήμερα.. Όπως σας είχα πει και χθες πήγαμε με την αδερφή μου στο γιατρό και κορίτσια είδαμε τη μουρίτσα του.. είναι ήδη 2 κιλά σχεδόν και η αδερφή μου θέλει 3 βδομάδες ακόμη για να μπει στο μήνα της. Έχει μαλλάκια και ένα πολύ γλυκό προσωπάκι.. Πολύ συγκινητικό..

Και μετά παρακάλεσα τον γιατρό να ακούσουμε και το δικό μας το σποράκι.. Η καρδούλα του χτύπαγε μια χαρά και είχε μεγαλώσει από την Πέμπτη που το είδαμε. Πόσο δεν ξέρω μιας και δεν ήθελα να καθυστερήσω περισσότερο το γιατρό. Το θέμα είναι ότι είναι καλά και η μαμά του πολύ χαρούμενη.. Το επόμενο ραντεβού μας είναι την Τρίτη που μας έρχεται..

Επίσης κατάφερα και έγραψα και τα φάρμακα που χρωστούσα στον φαρμακοποιό και έτσι μου έφυγε και η στενοχώρια που είχα για τον άνθρωπο..

Κατερινάκι μου υπομονή.. καταλαβαίνω πως είναι ότι χειρότερο οι αναγούλες και οι εμετοί καθώς και η δυσφορία αλλά τα μωράκια είναι δυο και είναι απαιτητικά. Με το καλό να κάνεις την αμνιοπαρακέντηση, τα αποτελέσματα να είναι τέλεια και εσύ να ηρεμήσεις επιτέλους.. Για τη δουλειά μην αγχώνεσαι. τα μωράκια είναι πάνω απ' όλα.

Πίγκυ μου δίκιο έχουν τα κορίτσια. Αφού έχεις τους γονείς σου κοντά σου φρόντισε να το εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο. Κι εσύ πρέπει είναι πάνω απ' όλα καλά για να μπορέσουν και τα σκιουράκια σου να έχουν μια γερή μανούλα κοντά τους.. Είμαι σίγουρη πως θα την βρεις στην άκρη και σύντομα θα επανέλθεις στην προτέρα καλή σου κατάσταση.

Λενάκι καλή αρχή κοριτσάκι και με ένα καλό τέλος... Δεν θα σκάμε για πράγματα που διορθώνονται. Πρέπει να μπουν κάποιες προτεραιότητες σε όλα και θέλω να πιστεύω πως είσαι σε θέση να το κάνεις..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

καλησπερα κοριτσακια μου

Λενακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυ με το καλοοοοοοοοοοοοο μεσα απο την καρδια μου να πανε ολαααααααααααααααααααααααα καλααααααααααααααα και γρηγορα να φουσκωσει η κοιλιτσα σου.Μην ξεχνας να μας ενημερωνεις να ξερουμε τι γινεται,θα κανω την προσευχη μου για σενα να το ξερεις γιατι θελω πολυ να γινεις μανουλα σου στελνω πολλα πολλα φιλακια.............

Μισπιγκυ μου αχ κοριτσακι μου ολα αυτα μαζι???? κοιταξε τον εαυτο σου να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις γιατι τα μωρακια σου σε θελουν δυνατη και υγιεις,περαστικα κοριτσακι μου και να προσεχεις τον εαυτο σου.

Δομνινακι μου απο τωρα διακρινω μια αδυναμια στον ανηψιο σου ή κανω λαθος???? χαχαχαχαχα .Πολυ ωραια που ειδατε το μουτρακι του αλλα πιο ωραιο ηταν οτι ακουσες και το δικο σου Δομνινακι και ησυχασες λιγο.Εγω περιμενω με αγωνια και παρα παρα παρα πολυ αγχος να περασουν οι μερες να κανω την αμνιοπαρακεντηση.Φομαβαι λιγο μην παθουν τιποτα τα μωρακια μου αλλα αφου πρεπει να γινει τι να κανω????

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν ????

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!

Κοριτσακια μου τι κανετε?Τι υπεροχα νεα ειναι αυτα?Ειχα κανα δυο μερες να μπω γιατι ημουν με 38 πυρετο!Τι αρπαξα,που και γιατι δεν το γνωριζω!καταροη,πονολαιμο και χαλια μαυρα!Και σημερα ξυπνησα και ηταν σαν να μην περασα τιποτα απο ολα αυτα!Τι να πεις! :)

Πιγκουλι μου, τι εγινε βρε παιδι μου? :? Κανε τις εξετασεις σου να δουμε τι γινεται και να ηρεμησουμε και προσπαθησε να ξεκουραστεις οσο μπορεις τωρα που εχεις βοηθεια!Περαστικα κοριτσακι μου και στο τελος θα δεις δεν θα ειναι τιποτα...ε καλα τωρα με το χερι ξερεις πως ειναι αυτα...θα σε ταλαιπωρησει λιγο αλλα νομιζω οτι αν δεν κανεις συγκεκριμενα πραγματα δεν θα εχεις προβλημα!

Λενακι μου βουρ στο ψητοοοο!αχαχαχαχαχα ολα για καποιο λογο γινονται!Επρεπε να ξεκινησεις πριν απο μενα!ειναι θεμα προτεραιοτητων!:D το ενδεχομενο να μην πας καθολου σ'αυτο το συνεδριο δεν παιζει?Σκεφτομαι την κουραση σου μονο με το πηγαινε-ελα!Ελπιζω να εδωσες πολλα πολλα φιλια στο κοριτσακι μας απο ολες μας!

Συμπεθερααααα υπομονη!Οχι οχι δεν σε κοροιδευω αλλα τι να κανεις βρε κοριτσακι μου...μπορεις να κανεις και αλλιως?Τα μωρα μας να ειναι καλα!

Δομνινακι μου γλυκο με ποσες ελπιδες με γεμιζεις καθε φορα που σε διαβαζω δεν περναει απο το μυαλο σου!Το Δομνινακι μας ειναι καλα και μεγαλωνει με γρηγορους ρυθμους!Να περασετε τελεια με την αδερφουλα σου και με το καλο να υποδεχτεειτε τον ανιψιο!

Κοπελια μου τι να πρωτοκανεις?σχολειο,Δημητρουλα...χαμος εεεεε!Σας σκεφτομαι συνεχεια!:D

Αγγελικ τελικη ευθεια κοριτσακι μου...αντε και επισημα πια....με το καλο κοριτσι μου καλη λευτερια!:):):):):):)

Οπως καταλαβατε τις τελευταιες μερες δεν καταφερα να ανοιξω βιβλιο και πρεπει να πεσω παλι με τα μουτρα γιατι η καθηγητρια απο το επομενο μαθημα ηδη επικοινωνησε και προσπαθει να μας βαλει σε μια ταξη και εγω ακομα χαζολογαω με την εργασια...πφφφφφφφφφφφφ!

Σας φιλω οοοολες και εστω και με μια μικρη καθυστερηση σας ευχομαι καλο μηνα!

Καλημερα κοριτσακια,

Σημερα πηγα στον Βασ. και μου ειπε τελικα Ακυρο για αυτο το μηνα! Ειδαμε ενα ωοθυλακιο 20 εκ. που μεγαλωσε ετσι ξαφνικα και δεν συμβαδιζει με τα υπολοιπα και γενικα υπαρχει μια ανωμαλια στον κυκλο. ακομα και η περιοδος που μου ηρθε στις 22 μερες δεν ειναι φυσιολογικο..

Δεν θα το πιστεψετε αυτο που θα σας πω αλλα χαρηκα! Κοριτσια την Δευτερα που πηγα και μου ειπε οτι ξεκιναμε δεν ειχα καθολου καλο προαισθημα και επειδη ειχα και αγχος λογω δουλειας που ειναι πιεσμενη αυτο το καιρο, ειχα αγχωθει παρα πολυ. Αφου απορησε ο Βασ που το πηρα τοσο ελαφρυα χαχα

Τελοσπαντων, τελικα Gossamer παιρνεις την σκυταλη και παλι!! Να κανεις εσυ την καλη αρχη για να ακολουθησω μετα κι εγω!:cool:

Σας φιλω ολες, πρεπει να σας αφησω!! θα τα πουμε!!

Εεεεε δεν το πιστεύω!!!!ουτε σκυταλοδρομία στους Ολυμπιακούς να τρεχαμε οι δυο μας!!!!αχαχαχα Και όπως λέμε πάντα κάθε εμπόδιο για καλό!!!!

Ααακριβωωως!!!

Το καλο πραγμα αργει να γινει;)

Είδες Λενάκι που τελικά η φύση έδωσε τη λύση από μόνη της; Ζορίστηκε ο οργανισμός σου και αντέδρασε..

Δεν πειράζει όμως.. τώρα θα ηρεμήσεις, θα πας στο συνέδριο στην πανέμορφη Κοπεγχάγη και θα ξεκινήσεις με το καλό τον επόμενο μήνα..

Μπορεί να είστε κιόλας μαζί με τη Redgloss..

Εμείς είμαστε καλά και κάθε μέρα που περνάει και καλύτερα..

Σας φιλάμε και οι δυο μας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...