Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , cris88 είπε:

Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα έμπειρα κορίτσια της παρέας.. ποια είναι τα βήματα ακριβώς που ακολουθήσατε από την τελευταία περίοδο μέχρι την έμβρυο μεταφορά με ωάρια από δωρεά; Έχουμε έτοιμα τα ωάρια και περιμένουμε την περίοδό μου για να προχωρήσουμε.

Καλησπέρα δεν έχει σημασία αν θα προχωρήσεις με δικά σου ή με δοτρια .από την στιγμή που σου έρθει η περίοδος ενημερώνεις το κέντρο κάνεις ορμονολογικες ίσως σε δώσουν σικλακιουρ και κάνεις και υπέρηχο ώστε να ελεγχουν τα εκατοστά του ενδομητριου. Καλή επιτυχία κορίτσι μου 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας..

Καλή βδομάδα να έχουμε και ελπίζω την Πέμπτη που είναι η αυχενική μας να ακούσω μόνο ευχάριστα πράγματα.. Το σκέφτομαι συνέχεια και ένα άγχος το έχω αλλά το παλεύω να μη με πάρει από κάτω.. δεν έχω λόγο να σκέφτομαι κάτι άσχημο αφού μέχρι στιγμής όλα καλά πάνε, έτσι δεν είναι;

Κάντε μια προσευχούλα και για μας κοριτσάκια μου..

Σας αγαπώ πολύ όλες και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνινα μου ολα θα πανε καλα , θα δεις οτι η αυχενικη θα ειναι σουπερ. Να σκεφτεσαι μονο θετικα , θα προσευχομαστε για εσενα.

Εγω κοριτσια πηγα στον Βασ , η μικρη μας ειναι μια χαρα δοξα το Θεο , ειδαμε και τους πνευμονες της , αναπνεε και αυτο μας ειπε οτι ειναι πολυ καλο , πολλες φορες δεν συμβαινει στην εβδομαδα που ειμαστε, αλλα αργοτερα. Η μικρουλα εβγαλε την γλωσσιτσα της , κουνουσε τα χερακια της και βλεπαμε τα δακτυλακια της. Το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι στο Ιασω η μετριση που ειχε γινει ειπε ο Βασ δεν ηταν σωστη , διοτι ειχαν μετρησει την κοιλιτσα λιγο λαθος και βγηκε λαθος το αποτελεσμα του βαρους της. Η μικρη μας τωρα ειναι 1900 γραμμαρια , ενω πριν 10 μερες ελεγαν οτι ηταν 2 κιλα. Ετσι μας ησυχασε οτι ολα ειναι πολυ καλα.

Σας φιλω ολες γλυκα και ευχομαι ολες μας να κρατησουμε τα μωρακια μας αγκαλια !

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλησπέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!

Είμαι απόγευμα στο σχολείο αυτή την εβδομάδα (σε ολοήμερο νηπιαγωγείο δουλεύω) και όταν γυρίζω κοιταζω πώς να χορτάσω την Δήμητρα. Σήμερα πήγαμε σε ένα εκκλησάκι της Αγίας Ευφροσύνης (είναι η γιορτούλα μου αύριο) και είχαν χορούς μετά τον εσπέρινο και η Δήμητρα δεν έβαλε κ...ο κάτω χαχα. Όλο παλαμάκια και χορούς ήταν. Κοιμάται όμως απο τις 10 κατάκοπη απο την κούραση.

Διαβάζω τα νέα σας καθημερινά, αλλά δεν προλαβαίνω να σας απαντήσω με λεπτομέρειες...

Σας φιλώ όλες. Καλό ξημέρωμα!

Αχ Κοπελια... Τι καλή η μικρη μας!! Δεν θα μαζεύεται με τίποτα, θα δεις!!!

Χρόνια πολλά φιλενάδα μου για αύριο! Οτι καλύτερο για σένα και την οικογένεια σου, γιατι το αξιζεις και με το καλό να γίνεται και 4.

Αγγελική μου τέλεια!!! Δεν χρειάζεται να ανησυχείς και για το βάρος της. Ολα θα πανε μια χαρά μέχρι το τέλος. Σε 7 βδομάδες θα έχεις την πιο γεμάτη αγκαλιά του κόσμου :)

Δομνινα δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι! Θα ειναι τέλεια η αυχενικη. Το Δομνινακι θα ειναι σούπερ! Πήγα να γράψω σούπερ κορίτσι... Λες να έχω κανά σωστο προαισθημα;;; Εσύ έχεις καμία προτίμηση στο φίλο;

Κορίτσια εγω σήμερα είμαι πολυ χαρούμενη!! Απο χτες τα παιδιά έχουν αρχίσει να με αγκαλιάζουν!!! Τα παίρνω αγκαλια και βάζουν μόνα τους το ενα χεράκι στον έναν ώμο και το άλλο στον άλλο!!! Εχω πάθει πλάκα! Ολη μέρα παίρνω αγκαλιά μια το ενα και μια το άλλο και δεν χορταινω!!!

Αυτά απο μένα. Φιλία σε όλες!

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια!

MissPiggy μου, τι ωραιο συναισθημα πρεπει να ειναι αυτο με την αγκαλια που περιγραφεις. Μπραβο , τελεια , ετσι παντα να ειστε ευτυχισμενοι και χαρουμενοι .

Φιλακια πολλα σε ολες.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Καλημερα αγαπημενες μου φιλεναδιτσες!

Πολυ χαιρομαι για τα νεακια σας!Μωρα που αγκαλιαζουν (Α και Κ), που μεγαλωνουν και σε λιγο θα ειναι στον κοσμο μας (Ιωαννα), που κανουν την μανουλα να τρεχει και να μην φτανει (Δημητρουλα), που κοψαν τα γερμανικα νουμερα (Δομνινακι) και φυσικα μωρα που κρατανε την μανουλα σε φορμα (Διδυμακια) :D:D:D:D:D:D:D:D!!!!!!!!

Κοριτσακια μου εχθες το βραδυ επεστρεψα Συρο!Το μεσημερι ειχα ραντεβου με τον μαστολογο και ολα καλα...μπορω να ξεκινησω χωρις αγχος και οταν με το καλο μεινω εγκυος να με δει την δωδεκατη εβδομαδα!Αααααααααχ κοριτσια μου θελω να μοιραστω μαζι σας μια μοναδικη εμπειρια!Ειμαι και εγω ενας απο τους πολλυς υποστηρικτες του χαμογελου του παιδιου (ξερετε αγοραζω πραγματακια τους, στελνω μηνυματακια για να φτιαχτουν καινουρια σπιτια κλπ κλπ) αυτο που λιγο πολυ ολοι κανουμε!Τελος παντων μεσα στο καλοκαιρι ειχα την ευκαιρια να γνωρισω μια εθελοντρια και μου μιλησε για τις αναγκες που εχουν τα σπιτια και ετσι με το που ανεβηκα πηρα τηλεφωνο σ'ενα απο αυτα να πουν τι χρειαζονται αμεσα και βουτηξα μια φιλη μου και πηραμε σβαρνα μαγαζια και σουπερ μαρκετ!Αφου ψωνισαμε τα φορτωσαμε και ξεκινησαμε για το σπιτι....κοριτσια δεν μπορω να σας περιγραψω το ποσο καλη δουλεια κανουν!Τα παιδακια ζουν σε ενα πεντακαθαρο περιβαλλον (το αυτονοητο δηλαδη, αλλα για σκεφτειτε οτι ζουν περιπου 30 παιδακια σε καθε σπιτι!) σε δωματια που κουκλιστικα ανα τρια, και ολα να γελανε!!!!!!!Τους παρεχουν τα παντα!Η Αφροδιτουλα εβαλε τα σιδερακια της,τα αγορια πανε καθε Κυριακη για ποδοσφαιρο, εθελοντες πανε και τα βοηθανε με το διαβασμα τους καλα και δεν συζητω για τα 0-3!Αλλα το πιο εντυπωσιακο ειναι οτι ειναι ευτυχισμενα!Απιστευτη εμπειρια μοναδικη!και οπως καταλαβαινετε περιμενω πως και πως να ξανανεβω και να ξαναπαω οσα περισσοτερα πραγματα μπορω! Σε αυτο το σημειο θα ηθελα να σας ζητησω μια χαρη! Σημερα γινεται ενας τηλεμαραθωνιος για να ανοιξουν 2 καινουρια σπιτια, οποια λοιπον απο εσας θελει και μπορει ας στειλει ενα μυνηματακι στο 54020 με την λεξη "χαμογελο"! Απ'οτι μου ειπαν οσοι ανθρωποι μιλησα μεσα στο σπιτι αυτη η γραμμουλα με τα μηνυματα εχει βοηθησει παρα πολυ και εκει που οταν ανοιξε ηταν να κλεισουν καποια σπιτια τωρα καταφερνουν και ανοιγουν κι αλλα!!!!!!

Αυταααααααα λοιπον τα νεα!

Σας φιλω ολες γλυκα και πεφτω με τα μουτρα στο διαβασμα να παραδωσω την τελευταια εργασια του μαθηματος!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Σήμερα το Δομνινάκι ξύπνησε τη μανούλα νωρίς το πρωί (γύρω στις 5) για πιπί (το 3 κατά σειρά της νύχτας) και μετά δεν μπόρεσε να ξανακοιμηθεί. Έτσι κατά τις 5.30 πίναμε τσάι και τρώγαμε μπισκότα..

Μακάρι κοριτσάκια μου να πάνε όλα καλά στην αυχενική για να μπορέσω να αναπνεύσω ελεύθερα και να μου φύγουν οι κακές οι σκέψεις.. Πίγκυ μου γερό να είναι πάνω απ' όλα αλλά εγώ προσωπικά προτιμώ αγόρι και ο άντρας μου κορίτσι.. έτσι κάποιος από μας θα είναι απόλυτα ευτυχισμένος..

Κοπελιά μου χρόνια σου πολλά για σήμερα.. Να σε χαίρονται όλοι όσοι σε αγαπούν και εμείς μαζί.

Gossamer κι εγώ έχω σκεφτεί πολλές φορές το χαμόγελο του παιδιού και μάλιστα ήθελα να ασχοληθώ πιο ενεργά.. αλλά μου είπαν ότι δυστυχώς αν δεν έχω δική μου οικογένεια δεν γίνεται.. Είναι άξιο το έργο τους και μακάρι να συνεχιστεί επ' αόριστον.. Τα δικά σου νέα τα βρίσκω πολύ καλά.. άλλωστε τι έμεινε μέχρι να έρθει ο Οκτώβρης; μόλις 6 μέρες..

Φιλάκια πολλά σε όλες!

L2qIp2.png

καλησπερα κοριτσακια μου

εγω χτες πηγα στον γιατρο τα μωρακια μας ειναι μια χαρα μεγαλωνουν και ζωηρευουν,στης 16 οκτωβριου θα κανω την αμνιοπαρακεντιση και ελπιζω να πανε ολα καλα γιατι με εχει πιασει αγχος γι'αυτην την εξεταση πρεπει να το ομολογησω.Κιλα δεν εχω παρει ουτε ενα ευτυχως αλλα οι αναγουλες συνεχιζονται,ελπιζω τωρα που μπηκα στον τεταρτο να ηρεμησω λιγο.

Δομνινακι μου μην φοβασαι ολα καλα θα πανε με την αυχενικη σου θα ξετρελαθεις που θα δεις το μωρακι σου τοσο καλα και τοσο κοντα,

Κοπελια μουυυυυυυυυυυυ χρονια πολλα για χτες οτι επιθυμεις και να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου,η μικρουλα μας τι κανει??? να μου την φιλησεις.

θα ξαναμπω σε λιγο να γραψω στις υπολοιπες εχω κοσμο στο σπιτι

Καλησπέρα σας...

Και καλημέρα μου...

Σήμερα είμαι πτωωωωμα! Ξύπνησα 4 φορές νέα την νύχτα και τα χω παίξει!

Gossamer υπεροχή η χειρονομία που έκανες!! Έχω παει και εγω σε σπίτι του χαμόγελου και ειναι όντως όπως τα περιγραφεις. Ευτυχώς τα παιδιά ζουν ευτυχισμένα εκεί. Να στείλετε και για μένα κανά μηνυματακι που δεν μπορώ να στείλω πια.

Δομνινακι μου, κάνετε καλή παρέα με το μικρό σου ε; Μπράβο φιλενάδα!!

Κατερίνα μου, ολα καλα θα πανε με την αμνιο και καλα κανείς και την κανείς για μένα... Θα είσαι ήσυχη μετά.

Εγω πέρασα όλων εκείνο τον πανικό με τη β επιπέδου που αν γυρνά για το χρόνο πίσω σίγουρα θα είχα κάνει την αμνιο...

Αγγελική μου αν μπορείς κρατά μέρες για να χάσεις μετά το μωρακι σου όσο πιο πολυ μπορείς! Πόσο θα λείπεις απο τη δουλεια; Θα πάρεις 6μηνο ΟΑΕΔ; Ποιος θα στην κρατάει μετα;

Φιλία σε όλες!

c12e25debb.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!

Περιττό να σας πω ότι είμαι ένα πτώμα.. Χθες το βράδυ άργησα να κοιμηθώ και όταν τελικά κοιμήθηκα κοιμήθηκα μόνο για 3.5 ώρες.. 5 το πρωί ήμουν στο πόδι.. με τσάι και μπισκότα την έβγαλα μέχρι να ξυπνήσει ο άνδρας μου το πρωί..

Λοιπόν 8.5 ήμασταν στο ΙΑΣΩ για την αυχενική.. Έκανα το σταυρό μου τουλάχιστον 5 φορές διότι τα περιστατικά που παρουσιάζονται μέχρι να περάσει οποιαδήποτε κοπέλα στο εξεταστήριο μόνο άγχος φέρνουν..

Εντέλει μπήκα, ξάπλωσα, κράτησα το χέρι του άνδρα μου και ξεκίνησε η εξέταση.. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι όλα είναι καλά.. Είμαστε 5 ολόκληρα εκατοστά, έχουμε χεράκια, ποδαράκια, κοιλίτσα, στομαχάκι, κεφαλάκι, νεφράκια όλα στη θέση τους αλλά βαριόμασταν να κουνηθούμε (μοιάσαμε στον μπαμπά μας που βαριέται γενικότερα) και έτσι ο γιατρός χτυπούσε και ταρακουνούσε την κοιλιά της μανούλας μπας και αλλάξουμε πλευρό και μπορέσουμε να δούμε τη μυτούλα..

Αυχενική διαφάνεια: 1,80, ρινικό οστό ορατό και όλα καλά!

Ρωτήσαμε για το φύλο αλλά δεν ήταν σίγουρος ο γιατρός οπότε μας είπε ότι μάλλον πάμε για ...... κοριτσάκι αλλά να μη το δέσουμε και κόμπο γιατί τα μωρά πολλές φορές την κάνουν γυριστή και τους κάνουν ρεζίλι τους γιατρούς.. Ο μπαμπάς μας βέβαια κατουρήθηκε με αυτή την προοπτική αλλά εγώ του είπα να κρατήσει και μια πισινή..

Τώρα θα περιμένουμε τα αποτελέσματα των αιματολογικών αλλά ο γιατρός μου με τον οποίο μίλησα αμέσως μετά ήταν καθησυχαστικότατος.. Άντε δυο βδομάδες ακόμη να κλείσουμε το α' τρίμηνο και μετά ποιος μιας πιάνει!

Σας αγαπώ και σας φιλώ όλες!

• Μου αρέσει 1

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου

εγω χτες πηγα στον γιατρο τα μωρακια μας ειναι μια χαρα μεγαλωνουν και ζωηρευουν,στης 16 οκτωβριου θα κανω την αμνιοπαρακεντιση και ελπιζω να πανε ολα καλα γιατι με εχει πιασει αγχος γι'αυτην την εξεταση πρεπει να το ομολογησω.Κιλα δεν εχω παρει ουτε ενα ευτυχως αλλα οι αναγουλες συνεχιζονται,ελπιζω τωρα που μπηκα στον τεταρτο να ηρεμησω λιγο.

Δομνινακι μου μην φοβασαι ολα καλα θα πανε με την αυχενικη σου θα ξετρελαθεις που θα δεις το μωρακι σου τοσο καλα και τοσο κοντα,

Κοπελια μουυυυυυυυυυυυ χρονια πολλα για χτες οτι επιθυμεις και να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου,η μικρουλα μας τι κανει??? να μου την φιλησεις.

θα ξαναμπω σε λιγο να γραψω στις υπολοιπες εχω κοσμο στο σπιτι

Κατερινάκι μου γλυκό χαίρομαι απίστευτα που τα ζουζούνια σου μεγαλώνουν και ζωηρεύουν και μακάρι να συνεχίσουν μέχρι τέλους να είναι ζωηρά για να μην ανησυχούν τη μανούλα..

16 Οκτωβρίου δεν είναι νωρίς κοριτσάκι μου για την άμνιο; Υπολογίζω ότι θα είσαι 17-18 βδομάδων τότε ή κάνω λάθος; Να σκέφτεσαι ότι είναι για το καλό των μωρών σου και μόνο αυτό..

Σου φιλώ την κοιλίτσα!

L2qIp2.png

καλημερα κοριτσακια μου εγω σημερα εμεινα σπιτι δεν πηγα δουλεια και σερφαρω να περασει η ωρα μου .

Αγγελικουλα λιγος καιρος εμεινε ακομα που θα κρατας το αστερακι σου στην αγκαλια σου ολα να πανε καλα

Μισπιγκυ μου εχω λιγο αγχος με την αμνιοπαρακεντηση αλλα τι να κανω αφου πρεπει να γινει???τα σκιουρακια σου καθε μερα μεγαλωνουν και ομορφαινουν ειναι κουκλια και τα δυο,να μου τα φιλησεις

Λενακι μου εσυ τι κανεις??? φανταζομαι εχεις πολυ τρεξιμο στην δουλεια σου ισως βεβαια αυτο σου κανει καλο για να ξεχνιεσαι και να μην εχεις αγχος για την εξωσωματικη που ευχομαι μεσα απο την καρδια μουυυυυυυυυ να ειναι η τελευταια σου

Lucky μου καλη αρχηηηηηηηηηη στην δουλεια σου πως τα πας??? εχει τρεξιμο????

Κοπελια μου καλο κανει και σε σενα και στην Δημητρουλα που δεν ειναι συνεχεια μαζι σου,αφου εισαι και νηπιαγωγος θα τα ξερεις καλυτερα αυτα,τωρα την προσεχει η μαμα σου ????

Δομνινακιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυυυυυ παντα χαρες μεχρι να γεννηθει το μωρακι σου μηπως ειδατε τι ειναι??/??

Συμπεθεραααααααααααααααααααα μπραβο και παλι μπραβο με την κινηση που εκανες για το χαμογελο του παιδιου σου βγαζω το καπελο,να ξερεις οτι εχω στειλει πολλα μηνυματακια αφου ειναι για καλο σκοπο,να κανεις παντα το καλο και ο θεος δεν θα σε αφησει ετσι θα σου το ανταπωδωσει

φιλακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Κατερινάκι μου γλυκό χαίρομαι απίστευτα που τα ζουζούνια σου μεγαλώνουν και ζωηρεύουν και μακάρι να συνεχίσουν μέχρι τέλους να είναι ζωηρά για να μην ανησυχούν τη μανούλα..

16 Οκτωβρίου δεν είναι νωρίς κοριτσάκι μου για την άμνιο; Υπολογίζω ότι θα είσαι 17-18 βδομάδων τότε ή κάνω λάθος; Να σκέφτεσαι ότι είναι για το καλό των μωρών σου και μόνο αυτό..

Σου φιλώ την κοιλίτσα!

δεν κανεις καθολου λαθος 17+2 θα ειμαι,γιατι λες οτι ειναι νωρις?

Γειά σας κορίτσια :)

Τί κάνετε? Εγω γύρισα απο το σχολείο στις 4.30 και πήγα να πάρω το αγγελούδι μου, αλλά κοιμόταν στη μαμά μου. Τελικά ξύπνησε κατά τις 5 και μας την έφερε η μαμά μου στο σπίτι, αλλά δεν προλάβαμε να ξεκουραστούμε καθόλου με τον άντρα μου. Με τη μαμά μου τα πάνε πολύ καλά, αν και όταν είναι να την αφήσω, κλαίει λίγο, αλλά δεν μπορεί να ρυθμίσει καλά το πρόγραμμα του υπνου. Ενώ το έχουμε φτίάξει έτσι, ώστε να μας βολεύει όλους και πιο πολύ την Δ'ημητρα, η μαμά μου μας το χαλάει λίγο γιατί δεν την περιμένει να κοιμηθεί. Μόλις κλάψει λίγο η Δήμητρα, την παίρνει αγκαλιά και την σηκώνει με αποτέλεσμα να κοιμάται όταν εμείς γυρίζουμε απο τη δουλειά και να ξυπνάει όταν είναι να ξαπλώσουμε λίγο να χαλαρώσουμε... Τέλος πάντων, σημασία έχει οτι τα πάνε καλά και πιστέυω οτι και η μαμά μου θα μάθει τις συνήθειες της μικρούλας μας.

Δομνίνα μου κοριτσάκι θα είναι...Έτσι λένε γιατί φοβούνται μήπως δεν το έχουν δει καλά,αλλά συνήθως πέφτουν μέσα. Σου εύχομαι να είναι όλα πολύ καλά, όπως μέχρι τώρα, μέχρι το τέλος! Πολύ μεγάλη συγκίνηση η αυχενική έτσι?

Κατερίνα μου θα τα δεις κι εσύ στην αυχενική και θα ξετρελαθείς.Θα είναι πολύ ωραία!!! Εγώ δεν είμαι φαν της αμνιοπαρακέντησης,ούτε ο Λαινάς ήταν, ούτε η γιατρός μου, αλλά εσύ θα κάνεις αυτό που σου λένε οι γιατροί και αυτό που νιώθεις εσυ σωστό για σένα και τα μωράκια σου.

Λένη μου τι κάνεις?

Λάκυ εσύ?

ΓΚοσάμερ μου να είσαι πάντα καλά και να σκορπίζεις απλόχερα την αγάπη σου στα παιδάκια που έχουν ανάγκη και θα δεις οτι ο Θεός θα σε ανταμείψει και θα σου γεμίσει την αγκαλιά με δικά σου παιδάκια :)

ΑΓΓΕΛΙΚ τί κάνει η μικρή μας? Διεκδικεί τον χωρο της μέσα στην κοιλιά σου? ΣΕ πιέζει τώρα?

Μισπίγκυ τί ωραία που είναι τα μικρά σου τώρα που αρχίζουν και επικοινωνούν μαζί σας με τον δικό τους τρόπο. Αυτό το άγγιγμά τους και το χαμόγελό τους είναι μαγικά και εξαφανίζουν κάθε είδος κούρασης... Να τα απολαμβάνεις πάντα σε όποια ηλικια κι αν βρίσκονται και είμαι σίγουρη οτι θα τα έχεις γιατί είσαι πολύ γλυκιά μανούλα και τα παιδιά το εισπράττουν αυτό.

Καλό απόγευμα σε όλες και πολλά φιλιά!

Καλησπερα!!!

ΔΟΜΝΙΝΑΚΙ!!!! Εβαλες και τικερακι... Ειναι πια επισημο ε??? Το πηρες και εσυ αποφαση καλα καλα!!! Εισαι μανουλα!!! Μπραβο κοριτσακι μου που ειναι ολα καλα! Ημουν σιγουρη, αλλα ειναι ανακουφιση αυτη η εξεταση.

Κοπελια ετσι ειναι οι γιαγιαδες... Δεν τις νοιαζουν τα προγραμματα, τις νοιαζου τα εγγονια τους. Και να σου πω και κατι, δεν πειραζει. Εσυ δεν ειχες γιαγια να σε κακομαθαινει? Εγω ειχα.

Και μενα η μαμα μου ετσι ειναι. Αν ειναι να λειψω 2 ωρες τις τα γραφω. Στις 11 ο Κ 130μλ και στις 12 η Α 120. Γυρναω και ρωταω φαγανε τα παιδια? Ναι αμε, η Α εφαγε 50μλ και μετα ο Κ εφαγε 40 και μετα ξαναφαγανε απο 20... και μετα...

Ευχαριστω μαμα που μου πηρε 3 μερες να τα βαλω σε σειρα και τα αφησα 2 ωρες και παλι απο την αρχη... Αφου μεγαλωσες εμενα και τον αδερφο μου ομως, ποια ειμαι εγω να σχολιαζω... Αφου παιρνανε καλα μαζι σου δεν με νοιαζει τιποτα αλλο!

Κατερινακι καλα εκανες και εμεινες σπιτι!

Φιλια σε ολες, ξυπναει η μικρη...

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...