Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , cris88 είπε:

Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα έμπειρα κορίτσια της παρέας.. ποια είναι τα βήματα ακριβώς που ακολουθήσατε από την τελευταία περίοδο μέχρι την έμβρυο μεταφορά με ωάρια από δωρεά; Έχουμε έτοιμα τα ωάρια και περιμένουμε την περίοδό μου για να προχωρήσουμε.

Καλησπέρα δεν έχει σημασία αν θα προχωρήσεις με δικά σου ή με δοτρια .από την στιγμή που σου έρθει η περίοδος ενημερώνεις το κέντρο κάνεις ορμονολογικες ίσως σε δώσουν σικλακιουρ και κάνεις και υπέρηχο ώστε να ελεγχουν τα εκατοστά του ενδομητριου. Καλή επιτυχία κορίτσι μου 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια μου

τα δικα μου νεα δεν εχουν αλλαξει αναγουλες πολλες τις τελευταιες μερες αλλα χωρις εμετους ομως νομιζω οτι ειναι χειροτερο αυτο,τα μωρα μου ελπιζω να ειναι καλα την τριτη εχω ραντεβου με τον γιατρο να τα δουμε,αυριο θα παω να κανω εξετασεις για τον θυρεοειδη και την παρασκευη το πρωι θα παω στην ενδοκρινολογο μου να δουμε τι θα μου πει και αυτη.Στην δουλεια παω 3 φορες την εβδομαδα για 5 ωρες την ημερα κουραζομαι λιγο αλλα μου κανει και καλο νομιζω.

Λενακι μου θα σε μαλωσω τι ειναι αυτα που λες???? θελουμε να μας λες οτι σκεψη στου περναει απο το μυαλο και θελουμε να μαθαινουμε τα νεα σου δεν μας κουραζεις καθολουυυυυυυυυυυυ να το ξερεις αυτο ισα ισα με το να μας τα γραφεις χαλαρωνεις και εσυ και αυτο ειναι πολυ σημαντικο,ακομα και οταν γκρινιαζεις εισαι γλυκια χαχαχαχαχαχα

Δομνινακι μου μπραβο που το μωρακι σου ειναι καλα με το καλο και την αυχενικη και ολα ειναι ειναι καλα μακαρι να δεις και τι ειναι το μωρο σου,εμενα δεν φαινοταν μου ειπε ο γιατρος :(

Μισπιγκυ μου ποσο μεγαλωσαν τα σκιουρακια σου ο χρονος περναει πολυ γρηγορα τελικα να μου τα φιλησεις

Κοπελια μου τι κανετε??? πως πατε με το περπατημα??? φανταζομαι θα αλλωνιζει το σπιτι η μικρουλα μας και η μαμα της να την κυνηγαει χαχαχαχαχα

Αγγελικουλα εσυ πως εισαι εχεις αδεια ή απο εβδομαδα θα την παρεις??? αντε λιγο εμεινε ακομα μεχρι να κρατησεις το αστερακι σου στην αγκαλιτσα σου με το καλοοοοοοοοο ευχομεεεεεεεε

Lucky μου που χαθηκες εσυ???? τελικα πηγες στα χανια???

Συμπεθεραααααααααααα με το καλο να ξεκινησεις και ολαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα να πανε πολυ πολυ καλαααααααααααααα γερο μωρακι ή μωρακια να κανεις και ας ειναι οτι θελει ο θεος δεν θα τα χαλασουμε εκει χαχαχαχαχαχαχα

σας στελνω την αγαπη μου και τα φιλια μου σε ολεςςςςςςςςςςς

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια...

Καταρχήν να μαλώσω τη Λένη μας γιατί λέει οτι μας κουράζει. Δηλ, όταν σε κουράζουμε εμείς με τα δικά μας είναι καλά? Εδώ μιλάμε τόσο καιρό και λέμε ο,τι αισθανόμαστε γιατί οι άλλοι δεν μπορούν να μας καταλάβουν. Τώρα λοιπόν είναι η σειρά σου μαζί με την Γκοσάμερ μας να λέτε, να λέτε, να λέτε...κι εμείς να ακούμε και να απαντάμε...Εμείς θα σκεφτόμαστε θετικά και θα ευχόμαστε αυτή τη φορά ο Θεός να βάλει το χέρι Του και να μεγαλώσεις το ή τα μωράκι/α σου στην κοιλίτσα και μετά στην αγκαλιά σου.

Μισπίγκυ μου τί όμορφες φωτογραφίες και τί υπέροχο δώρο!!! Έχουν φαντασία οι γονείς σου και σου έκαναν πολύ ωραία έκπληξη. Τα σκιουράκια σου να μας τα φιλήσεις και κάθε μέρα θα είναι και καλύτερα, μην ανησυχείς.

Δομνίνα μου μας το είπε και η γιατρός για τα δοντάκια οτι θα τα βγάλει, απλά είναι το θέμα συζήτησε για το παιδί και με εκνευρίζει λίγο αυτό. Η πεθερά μου ειδικά όλο αυτό λέει και με τσαντίζει...Το δομνινάκι σου θέλει μαμ, ε? χιχι. Θα είναι μεγάλο μωράκι και γερό.

Κατερίνα μου κάνε υπομονή με τις αναγούλες, είναι λογικό και με διδυμάκια. Πιέζονται όλα μέσα στην κοιλιά και ανακατεύονται. Σε ποιά εβδομάδα είσαι τώρα? Στη δουλειά πηγαίνεις?

ΑΓΓΕΛΙΚ η Ιωάννα μας τί κάνει? Κλωτσάει δυνατά? Σε κάνει να ανυπομονείς να την γνωρίσεις απο κοντά? Ζήσε τις στιγμές αυτές,είναι ανεπανάληπτες, αλλά πιο όμορφες είναι αυτές που θα την κοιτάξεις και θα την κρατήσεις στα χέρια σου :)

Γκοσάμερ άντε να ξεκινήσεις κι εσύ και να έχουμε θετικά αποτελέσματα και απο σένα και απο τη Λένη για να μη "γκρινιάζει" μόνη της :)

Λάκυ????

Εμείς αλωνίζουμε το σπίτι περπατώντας, μποσουλώντας και όπως μπορούμε. Με πονάνε τα ποδια μου, η μέση μου, η πλάτη μου, τα χέρια μου, αλλά δεν το αλλάζω με τίποτα. Είναι υπέροχα, αχ αχ αχ!!! Είναι τόσο χαρούμενη η Δήμητρα που καταφέρνει καινούρια πράγματα που δεν την χορταίνουμε να τη χαζεύουμε. Με το σχολείο καλά τα πάω, αν και τα παιδιά είναι λίγο δύσκολα γιατί είναι κάποια τσιγγανάκια και δεν ξέρουν απο πειθαρχία,αλλά μου λείπει η Δήμητρα πολύ...

Αυτά τα δικά μας... Πολλά φιλιά σε όλες!!!

καλημερουδιαααααααα εγω σημερα δεν θα παω δουλεια θα μεινω σπιτι το πρωι πηγα και εδωσα αιμα για τις εξετασεις του θυρεοειδη και θα παρω τα αποτελεσματα το απογευμα και αυριο το πρωι εχω ραντεβου με την γιατρο μου.

Κοπελια μου τωρα ειμαι στην 14η εβδομαδα,στην δουλεια παω 3 φορες την εβδομαδα για 5 ωρες την καθε μερα,προσεχω οσο μπορω.

κοριτσια να σας ρωτησω κατι εσεις κανατε αμνιοπαρακεντηση???? την τριτη που εχω ραντεβου με τον γιατρο θα το συζητησω μαζι του,στην αυχενικη μου ειπαν οτι ολα ειναι φυσιολογικα αλλα εγω απο την μια θελω να κανω και την αμνιοπαρακεντηση αλλα απο την αλλη φοβαμαι μην παει κατι στραβα με τα μωρα και χτυπαω μετα το κεφαλι μου,εσεις τι λετε????

φιλακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςςς

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σήμερα το Δομνινάκι δεν ξύπνησε τη μανούλα από τα χαράματα αλλά την έβαλε νωρίς για ύπνο το βράδυ.. 9.15 έβλεπα μια σειρά στον Alpha και ξαφνικά ανοίγω τα μάτια και η ώρα είχε πάει 22:30... έτσι αποχαιρέτησα τον αντρούλη μου που έβλεπε ποδόσφαιρο και πήγα στο κρεβατάκι μου όπου συνέχισα τον ύπνο μου μέχρι τις 6.30 το πρωί.. Μετά ξανακοιμήθηκα από τις 7.30 μέχρι τις 9.00.. δεν μπορώ να πω.. σήμερα χόρτασα ύπνο... και τώρα πεινάω και πάλι.. υπομονή μέχρι το μεσημεράκι όμως..

Κοπελιά μου όταν η πεθερά σου σου κάνει κουβέντα για τα δόντια της Δήμητρας θα της λες το εξής: "Μην ανησυχείτε.. όσο περισσότερο αργούν τα δόντια να βγούν τόσο πιο γερά θα είναι είπε ο γιατρός"... Νομίζω ότι με αυτή την ατάκα θα την αποστομώσεις..

Σε Δημοτικό είσαι δασκάλα; Τι τάξη έχεις φέτος;

Κατερινάκι μου είμαι σίγουρη ότι ο γιατρός σου θα σου προτείνει 100% να κάνεις την αμνιοπαρακέντηση λόγω ηλικίας και μόνο.. Αν κάνεις την β' επιπέδου και είναι όλα καλά μετά εναπόκειται στη δική σας θέληση για το αν θα κάνεις την εξέταση ή όχι...

Εγώ προσωπικά αν έβλεπα στη β' επιπέδου ότι είναι όλα καλά δεν θα την έκανα με τίποτε.. Και ούτε θα την κάνω μιας και είμαστε με δανεικά ωάρια και η δότρια ήταν ηλικίας 25 ετών... Δεν ξέρω γιατί αλλά τη φοβάμαι τη συγκεκριμένη εξέταση (βέβαια φοβάμαι όλων των ειδών τις βελόνες)...

Λένη μου ελπίζω και προσεύχομαι αυτή τη φορά όλη η τύχη του κόσμου να είναι με το μέρος σου!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Φιλεναδες μου λειψατε!!

Εχτες πηγα για φαγητο με τη φιλη μου, περασα πολυ πολυ καλα... Και μονο η αλλαγη σκηνικου μου εκανε καλο.

Σημερα πηγα με τα πεθερικα μου για ψωνια. Νομιζω το ευχαριστηθηκαν. Πηρα και την Α μαζι... να μαθαινει. Χα χα... Τον Κ τον κρατησε η μαμα μου.

Αρτεμακο μου!!! Χρονια πολλα και απο δω!!

Να σε χαιρομαστε!! ΝΑ εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη... Και συντομα με μια γεμαααααααααατη αγκαλια!!

Λενακι μου, μην μας ξαναπεις τετοια! Εμεις ειμαστε εδω για να ακουμε και να στεκομαστε η μια στην αλλη για οσες φορες χρειαστει!! Δεν μας νιαζει ποσες... Αλλα για σενα αυτη θα ειναι η τελευταια! Να το ξερεις! Τα κανονισες με τα ταξιδια σου?

Κοπελια μου ειμαι σιγουρη οτι θα τα πειθαρχησεις τα παιδακια σου με τον δικο σου υπεροχο τροπο... Ειναι πολυ γλυκο που σου λειπει η Δημητρουλα σου. Εκεινη συνηθισε με τη μαμα σου?

Κατερινακι μου σε νιωθω τοσο με τις αναγουλες σου... Κουραγιο...

Δομνινα μου, το σπορακι σου σε σκεφτηκε σημερα ε? Σε αφησε να ξεκουραστεις...

Αγγελικη μου, ποτε σταματας τελικα? Ποτε εχεις ΠΗΤ?

Ξυπνησε ο Κ... Παω για αγκαλιτσες γιατι μου ελειψε σημερα!

Ξεχασα να σας πω... Ο γιοκας μου σημερα ξυπνησε στις 2 τη νυχτα και μεχρι τις 6 ηταν ξυπνιος, με τη μανουλα του και τα λεγανε!! Σουπερ!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλημέρα!

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχές σας!

Να σας ΠΩ λοιπόν τα νέα μου....εχθές το δώρο μου ήταν η περίοδος ΑΠΟ νωρίς το πρωί και πακεταρισα άκρον άκρον και ανέβηκα Αθήνα!ξυπνησα το πρωί που λέτε και πήγα στον Βας....ψυχολογία στα ύψη....μου πήραν αίμα και μπήκα να μου κάνει υπέρηχο....ψυχολογία στα σύννεφα....στον υπέρηχο είδαμε ΈΝΑ τεράστιο ωοθυλακιο στην αριστερή ωοθηκη που δεν είχε σπάσει ακομα....η διαδικασία αναβάλλεται για τον επόμενο μήνα....ψυχολογία;στα πατωματα!!!!!ξερω πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο και κάθε εμπόδιο για καλο αλλα σήμερα δεν είναι η μέρα μου!

Καλημερα κουκλες!

Gossamer δλδ ειχες κυστη? Δεν ειχε γινει ωορρηξια? Πωπω θα απογοητευτηκες που εκανες και ολο το ταξιδι.. Τι να πεις? Ποτε δεν ξερεις πως ερχονται τα πραγματα τελικα.. Ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε... ;)αντε μην απογοητευεσαι, τον επομενο μηνα ολα θα πανε καλα!!

Πιγγυ μου καλα περναμε ε? Τι ειπε η Α? Της αρεσε το shopping? χαχα

Ο Κ τον χαβα του ε? Αυτος θα γινει μεγαλος clubber, θα ξενυχταει και στα μπουζουκια!:D

Δομνινακι πολυ αυπνια ρε αδερφε! Πεινουσε το Δομνινακι σημερα? 'Η απλα το ματι γαριδα?

Κατερινακι περιμενουμε τα νεα σου απο τις εξετασεις! Αναγουλες θα εχεις, η Πιγγυ μας ειχε εμετους μεχριτελους! Διδυμα εχουμε οχι αστεια!!! Υπομονηηηηηηηη!!!!!

Κοπελια μου σε τρεχει η μικρη μας ε? χαχα σε φανταζομαι ολη μερα να κυνηγας! Αληθεια με την μαμα σου πως τα παει οταν λειπεις? Αρχισε να συνηθιζει? Εσυ εχεις δυσκολους μαθητες ε? Θα τους στρωσεις ομως δεν σε φοβαμαι!!

Εγω δεν εχω καταφερει να κανω κατι σε σχεση με το ταξιδι και την εξωσωματικη, οποτε ας αδιαθετησω πρωτα και βλεπουμε. Οπως ειδαμε και απο την Gossamer τιποτα δεν μπορει να προγραμματιστει σιγουρα στο θεμα αυτο.

Πολλα φιλια σε οοοολες!!!

Gossameraki μου...

Τι να σου πω τώρα ρε κούκλα. Αυτη η ιστορία με τις κυστες ήταν και εμενα το Δράμα μου. Ούτε που ξέρω πόσες φορές μου έτυχε.

Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορω να πω που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα...

Τον άλλο μήνα όλα θα είναι μια χαρα! Αυτο να σκέφτεσαι μόνο!

Σε φιλω

c12e25debb.png

Ααα επίσης να σας πω ότι η Α θα είναι υπεροχη παρέα στο ψώνια! Μια χαρα περάσαμε! Φυσικα πιο πολυ της άρεσε που οοοολοι την χαζευανε και ρωτούσαν για αυτη!

Ο Κ καλα το λέει η Λενη μας, τρελλος clubber! Τώρα κοιμήθηκε, οπότε την Πεφτω και εγω. Σας φιλω!

c12e25debb.png

καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε???

εγω πηγα σημερα στην γιατρο την εδοκρινολογο εχω αποκτησει αλλον ενα οζο και αυτοι που ειχα εχουν λιγο μεγαλωσει μου αλλαξε την δοσολογια του φαρμακου που επερνα και θα ξανακανω παλι εξετασεις σε 2 μηνες και βλεπουμε,εχω χασει αλλο ενα κιλο αλλα μου ειπε δεν πειραζει καλυτερα,την τριτη που θα παω στον γυναικολογο μου θα δω τι θα μου πει και αυτος.εκανα και γλυκοζυλιωμενη και μου βγηκε 5,7 μεσα στα φυσιολογικα ορια αλλα μου ειπε οτι ειναι πολυ και θα προτιμουσε να κανω μια καμπυλη ζαχαρου να δουμε πως ειναι.

Συμπεθεραααααααααα την ψυχολογια σου την θελω πολυυυυυυυυυυυ ψηλαααααααααααααααααααα στα συννεφα και ακομα παραπανω,το καλο πραγμα αργει να ερθει δεν το ξερεις αυτο??

Μισπιγκυ μου αρχισε και η Α να βγαινει για ψωνια εεεεε μια χαραααααααααα θα εχεις και παρεα τι αλλο θελεις εεεε?

Δομνινακι το μωρακι σου σημερα πως ηταν??? δεν πιστευω να σε ταλαιπωρησε ε???

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν??? φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!

Σήμερα το μικρό μου ήταν κύριος / κυρία και άφησε τη μανούλα να κοιμηθεί μέχρι τις 8.. Βέβαια χθες το βράδυ κοιμήθηκα γύρω στις 1.30 οπότε λογικό το βλέπω..

Κατερινάκι το καλό είναι ότι χάνεις βάρος και θα είσαι ένα μοντέλο μαμά.. Το κακό είναι ότι ο θυροειδής είναι ύπουλο πράγμα, αλλά αφού το ελέγχεις όλα καλά.. νομίζω κι εγώ ότι καλό θα είναι να κάνεις την καμπύλη ζαχάρου για να προλάβουμε το οτιδήποτε προτού να είναι αργά.. Εσύ κοίτα να είσαι όσο περισσότερο ήρεμη και χαλαρή γίνεται..

Πίγκυ μου ήδη άρχισες την κολλητή παρέα με την κόρη σου.. Σε λίγο θα αρχίσει να παίρνει και ο μπαμπάς σας τον Κ στο γήπεδο :rolleyes:

Σήμερα θα επισκεφτώ μια πολύ καλή μου φίλη η οποία γέννησε δίδυμα αγοράκια πριν 2 μήνες.. Ανυπομονώ να μυρίσω μωρουδίλα και να τα κρατήσω στην αγκαλιά μου.

Redgloss καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου και μάλιστα όταν μεσολαβεί και ένα ταξίδι.. όμως όπως είπες κι εσύ κάθε εμπόδιο για καλό... λίγη υπομονή ακόμη λοιπόν και το τερπνόν μετά του ωφελίμου θα είναι πραγματικότητα!

Να έχουμε ένα όμορφο σαββατοκύριακο!

L2qIp2.png

Κουκλιτσες μου τι κανετε?

Αγγελικ μου να σου ζησει το ανιψακι και με το καλο να κρατησεις και το κοριτσακι σου!! Αλήθεια ποτε το περιμενουμε το αστερακι σου??

Δομνινα μου τι κανει το Δομνινακι?Ειναι λιχουδικο το μικρο μας????πως νιωθεις?εχει φουσκωσει η κοιλιτσα σου καθολου?

Λενι μου κρατα δυνατα!!!!Σε λιγο καιρο θα μας μιλας και συ για το μωρακι σου και η Gossamer Reedglitte και γω θα σας λεω ακομα για την διαιτα!!!μην πτοησε καθολου καθε εμποδιο για καλο θα δεις στο τελος θα ερθει το πολυποθητο αποτελεσμα παρε παράδειγμα απο την Αγγελικ και την Δομνιμα που κουράστηκαν πολυ αλλα τα καταφεραν και σε λιγο καιρό θα κρατανε τα μωρακια τους αγκαλια!!

Μισπιγκυ μου καλα ο μπαμπας σου απεχτος φοβερη ιδεα!!!και τα σκιουρακια σου που τα ειδα στις φωτο ειναι μουρλια σκετη γλυκα και εσυ διπλα τους λαμπεις!!!Κοιτα πως μεγαλωσαν σε λιγο θα τρωνε κανονικο φαγητο!!!

Κατερινακι μου οι αναγουλες καλα κρατουν ?αμ τι νομιζες θα σε αφηναν ετσι τα μωρακια σου?κανουν αισθητή την παρουσια τους συνεχεια!!!!

Κοπελια μου εσυ τι κανεις πως παει η μεση σου?Αρχισε το κοριτσακι μας να περπαταει ουουουου ποιος την πιανει τωρα???Καλη δυναμη κουκλιτσα μου!!!

οσο για τα δοντακια μην σε ανησυχεί και γω αργησα να τα βγαλω απλα να ξερεις οτι θα καθυστερισουν και να πεσουν!!

Gossamer Reedglitte μην πτοησε δεν μας εκατσε αυτος ο μηνας θα κατσει ο επομενος και το ευχομαι ολοψυχα!!!Καμια εργασια δεν εχεις τωρα να ξεχαστεις λιγο???

εμεις μια χαρα!Ξεκιναω και δουλεια σε ενα εστιατοριο κουζινα ξεκιναω την τριτη,οσο για αυτο που ξεκινησα εχω ενα αρραβωνα αυριο και τον αλλο μηνα μαλλον θα αναλαβω και ενα γαμο!!α να δουμε μακαρι να παει καλα!!!φιλια πολλα ομορφιες μου!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Λακυ μου καλη αρχη! Και να συνεχισεις με γαμους και τετοια, σε λιγο δεν θα χρειαζεσαι αλλη δουλεια!

Εδω ξεκινησε βροχη σημερα... Δεν μου κακοφαινεται.. Αρκει να μην κρατησει 6μηνες! Λεμε να παμε στο πανηγυρι της ελληνικης κοινωτητας σημερα... Θα σας πω αργοτερα.

Φιλια πολλα!

c12e25debb.png

Καλημέρα σας...

Χάλια το πανηγύρι!!! Αλλα είχε τόσο πολυ κόσμο... Μου εκανε εντύπωση.

Αλλα κορίτσια, μετα απο 6 μήνες εδω Έφαγα σουβλάκι!!! Κανονικό original ελληνικό σουβλάκι!! Με το τζατζίκι του και όλα... Παει η δίαιτα σήμερα. Αλλα χαλάλι!

Εσείς πως παιρνατε το σκ;

c12e25debb.png

καλησπερα κοριτσια.

Συγνωμη που δεν σας εγραψα, εμπαινα διαβαζα και δεν προλαβαινα να γραψω.Πηγαινω ακομα στην δουλεια , τελος της εβδομαδας σταματω.Το κανονισα ετσι για να κατσω λιγο αργοτερα με το μωρακι μου. Προσπαθουμε να φτιαξουμε το παιδικο δωματιο και εχουμε πολυ δουλεια απο οτι καταλαβαινεται.Το ειχαμε γραφειο και τωρα μεταφερουμε τα παντα βιβλια κτλ γιατι πρεπει να το βαψουμε.Σημερα θα παω στις 5:30 στον γιατρο και ευχομαι και προσευχομαι ολα να ειναι καλα.

Leni μου, δεν θελω να λες τετοια πραγματα , ουτε καν να τα σκεφτεσαι.Εδω ειμαστε για να ακουει η μια την αλλη , να συμπαραστεκεται στα παντα.Εγω παντως ακουω πολυ θετικα το θεμα της θεραπειας σου.Ειναι κατι καινουργειο και ειμαι σιγουρη οτι θα σε βοηθησει. Σιγουρα βοηθης την τυχη σου και αυτο ειναι πολυ σημαντικο. Ξερει ο Βασ και θα κανει το καλυτερο που μπορει και θα δεις πως θα τα κατφερει.Και εμενα με την δευτερη φορα τα καταφερε, να το θυμασαι και να περνεις κουραγιο.Θα δεις οτι ολα θα πανε καλα.

Cossamer καθε εμποδιο για καλο.Το εχω ζησει και το πιστευω.Δεν μπειραζει μην απογοητυευεσαι , ισως γινεται γιατι ο αλλος μηνας ειναι και ο τυχερος.

MissPiggy μου πολυ χαιρομαι που περνας καλα, πηγατε και για shopping , σουπερ ε?

Lucky συνεχισε την διαιτα και ολα θα παρουν το δρομο τους. Σε ευχαριστω για τις ευχες σου. Με το καλο μαλλον το βλεπω για τελος Οκτωμβρη αρχες Νοεμβρη.

Δομνινα μου σε ταλαιπωρει λιγακι το μικρο σου ε?Υπομονη εχει και αυπνιες και λιγουρες η περιοδος αυτη και αλλα τελεια που ερχονται.

Katerinaki μου θα δεις αμα παρακολουθησε απο ενδοκρινολογο ολα θα πανε σουπερ.Μην φοβασαι τιποτα.

Kopelia μου τρεχεις πισω απο την Δημητρουλα ε? Πολυ χαιρομαι ομως που το αντιμετωπιζεις με αυτο τον τροπο , ξεχνας πονους μεσης , ποδιων τα παντα.

Φιλακια πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...