Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα έμπειρα κορίτσια της παρέας.. ποια είναι τα βήματα ακριβώς που ακολουθήσατε από την τελευταία περίοδο μέχρι την έμβρυο μεταφορά με ωάρια από δωρεά; Έχουμε έτοιμα τα ωάρια και περιμένουμε την περίοδό μου για να προχωρήσουμε.

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια και ελπιζω να ειναι καλη μερα για ολες μας,εγω εχω ακομα καφε και χτες μεχρι της 2,30 τα ξημερωματα ημουν στο νοσοκομειο,με επιασε κατα της 11 ενας δυνατος πονος στο στομαχι και ο πονος πηγαινε πισω στην πλατη,με το που πηγα στο νοσοκομειο απο τον πονο αρχισα τους εμετους.Το ευχαριστο ειναι οτι τα μωρακια μου ειναι καλα δοξα το θεο μου εκαναν υπερηχογραφημα ακουσαμε και τις καρδουλες τους.Μετα απο εξετασεις αιματος που μου εκαναν δεν μου βρηκαν κατι ουτε και αυτοι ξερουν γιατι πονουσα,ο αιματοκριτης μου ομως ειναι στα πατωματα 32,βεβαια μου ειπαν οτι ισως κατεβηκε τοσο πολυ απο τον πονο.Αυτα απο μενα φιλακια πολλα σε ολες

Διαφημίσεις

Katerina μου τώρα διάβασα τα μηνύματα σου και τα δυο, πωπω περασες άσχημο βράδυ ρε κοριτσάκι μου .. Αίμα γιατι να ειχες; Έκανες υπερηχο να δουν αν παίζει κάποια αποκόλληση;; Εμετοι μάλλον ειναι απο την εγκυμοσύνη ε; Δεν νομίζω να ειναι κανένας ιός.. Άλλωστε δεν είχες πυρετο ή κάτι άλλο.. Τι να πω ελπιζω να ήταν αυτο και να μην σου συνεχιστεί!! Σε σκέφτομαι, Αχ σε ταλαιπωρούν τα μικρακια σου, θα τα μαλωσω! Τα κάνουν όμως για να μην πας δουλεια! Αυτο ειναι σίγουρα!!! Χαχα περαστικα γλυκουλα και ξεκούραση! Εκμεταλλευσου το τώρα γιατι μετα θα τρεχεις! :)

Πω πω Κατερινακι μου! Περαστικά να είναι όλα αυτα! Το βασικο είναι ότι τα μωρα μας είναι καλα. Ξέρεις ότι σε νιώθω και συμπασχω... Αλλα πίστεψε με, μόλις τα δεις θα τα ξεχάσεις όλα αυτα

Λάκυ το όνομα μου αρέσει παρα πολυ!

Εγω πέρασα ένα πολυ ωραίο σκ με τον αδερφο μου και τώρα με έχει πιάσει αυτη η μελαγχολία της Κυριακής...

Σας φιλω όλες!

c12e25debb.png

Καλημερα σε ολες, καλη εβδομαδα, επιστροφη στην Αθηνα και παλι ξυπνημα πολυ δυσκολο για την δουλεια ... :?

Κατερινα μου πως εισαι??? Καλα? Πες μας τα νεα σου και φυσικα καθεσαι στα αυγα σου και κλωσσας χωρις δευτερη κουβεντα!! :wink:

Πιγκυ μου για ολους ειναι "blue" η Κυριακη, ομως περασες ενα ομορφο ΣΚ αυτο εχει σημασια!! Τα μικρα σου εδειξαν καλο χαρακτηρα στον θειο?

Gossamer μου να ζησει το νεο μωρακι της παρεας! οσο για τις φωτιες σε καταλαβαινω, ειναι παρα πολυ κριμα, τι να πεις? δεν τα καταλαβαινω αυτα τα πραγματα και νευριαζω κιολας!

Η θεραπεια που μου εδωσε ειναι μαλλον προληπτικη, οι εξετασεις απο παπ και κολπικη καλλιεργεια θα βγουνε σημερα. Βασικα προσπαθουμε να ερευνησουμε και να καταπολεμησουμε τις αιτιες για τις οποιες ενω μενω εγκυος, μετα δεν προχωραει. Παιρνω λοιπον μια δυνατη αντιβιωση που ισως βοηθησει με διαφορους τροπους.. Τελοσπαντων.....

Το θεμα ειναι οτι εγω υπολογιζα αρχικα να αρχισω αυτον τον μηνα και τωρα που θα αρχισω τον επομενο, βλεπω οτι πεφτει ακριβως τις μερες που θα ειμαι σε συνεδριο στην κοπεγχαγη.. εχω σκασει και φοβαμαι οτι θα μου πει ο Βασ. για Νοεμβριο..

Δομνινακι μου δεν πιστευω να σε κραταει παλι ξαγρυπνη το σπορακι σου και στις διακοπες σου! Να περασετε τελεια!

Οσο για τα menopur ειμαι σιγουρη οτι δεν θα τα χρειαστεις, εκτος αν θες να τα κρατησεις για το 2ο ;) Το βλεπουμε οπως και να εχει!

Κοπελια μου εσυ τι κανεις? Πηγες παλι δουλεια?

Lucky μου ειναι πολυ ωραιο το ονομα που διαλεξες! Ταιριαζει κουτι!

Αγγελικουλα μας εσυ τι κανεις? Πως νοιωθεις? Αντε σε μια εβδομαδα σταματας και δουλεια! Ερχεται ο καιρος σιγα σιγα :D

Σας φιλω πολυ ολες και περιμενω νεα σας!

Καλημερα κοριτσακια μου!

Συμπεθερα πως εισαι?σταματησε το αιμα?οι εμετοι?κυκλοφορει μια ιωση εδω σε εμας δεν πιστευω να την τσιμπησες πουθενα....γρηγορα μεσα και ξαπλα...πρεπει να εχεις φαει μεγαλη φρικη κοριτσακι μου ομως κανε λιγο υπομονη...οσο να'ναι ειναι δυο και η κοιλιτσα προσπαθει να συνηθησει το βαρος...κατσε στο κρεβατι τωρα για να μπορεις να εισαι μια χαρα μετα...αντε καλο μου κοριτσι χρυση σε καναμε...μ'αυτη την παλιοδουλεια...Περιμενουμε νεα σου το συντομοτερο!Σε φιλω και σε σκεφτομαι παντα...ααααααααα και τωρα που ειπα παντα (ασχετο αλλα λεμε τωρα) σου ειπα οτι ο ανιψιος του αντρα μου περασε Ιεραπετρα και ετοιμαζομαστε να επισκεφτουμε συντομα την Κρητη την λεβεντομανα?Ε, στο λεω και αυτο και οτι α κανονισω να ερθω να σε δω (και σενα Λακι μου και σενα,μην φωναζεις).

Κοριτσια μου φιλια σε ολες,παω να κανω καμια δουλιτσα και τα λεμε το βραδακι!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια !!

katerinaki μου, διαβασα τα νεα σου, τι περασες... Περαστικουλια! Το πιο σημαντικο ειναι οτι τα μικρα σου ειναι καλα, ξεκουραση λοιπον και παλι ξεκουραση.Ευχομαι το καφε να εχει φυγει και ολα να πανε καλα. Οσο για τους εμετους θελει υπομονη ,μολις μπεις στον 4 μηνα με το καλο θα περασουν.

Leni μου, καλα ειμαι δοξα το Θεο, θα συνεχισω 2 εβδομαδες επιπλεον την δουλεια για να μπορεσω να κατσω μαζι με την μικρουλα μου. Θα σταματησω τελικα τελος Σεπτεμβρη , αν μπορεσω και δουλεψω αυτες τις 2 εβδομαδες. Οσο για τον Οκτωμβρη ή Νοεμβρη , καθε εμποδιο για καλο, ετσι σκεψου και οτι ειναι τυχερο να γινει θα γινει.

Vasikiki μου σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου.Πηρα και το προσκλητηριο για την βαφτιση της μικρουλας σου, ειναι πολυ ομορφο και συγχαρητηρια που βοηθησες το Χαμογελο του παιδιου.Σεε ευχαριστω πολυ που με καλεσες , δυσκολο βεβαια να ερθω , αλλα που θα παει θα τα πουμε και απο κοντα.Δωσε φιλακια στην μικρουλα σου.

MissPiggy μου , ετσι ειναι η Κυριακη μελαγχολικη για ολους , τα μικρουλια σου ειναι ησυχα σημερα?

Εμενα αυριο γενναει η αδελφη μου , την ξεγεννα ο καλος ο γιατρος ο Βασ, ετσι ειμαστε ολο χαρα που θα ερθει καινουργιο μωρακι στην οικογενεια.Με το καλο ολες μας να ζησουμε τετοιες στιγμες.

Φιλακια πολλα σε ολες

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Γειά σας κι απο μένα και καλή εβδομάδα να έχουμε όοοοοολες!!!

Χάνομαι λίγο, παρόλο που διαβάζω τα νέα σας κυρίως απο το κινητό μου, αλλά ψάχνω και υλικό για το νηπιαγωγείο και κάτι νέα συστήματα που υπάρχουν και δεν τα ξέρω καλά γιατί απέχω δύο χρόνια απο το σχολείο... Βρε κορίτσια δεν θέλω να πάω με τίποτα για δουλειά. Θα είμαι στο ολοήμερο, δηλ θα είμαι την μια εβδομάδα πρωινή και την άλλη απόγευμα (θα σχολάω στις 4 μ.μ.). Μου αρέσει γιατί κάποια πρωινά θα ειμαι με το αγγελούδι μου που μου λείπει πολύ όσο είμαι στο σχολείο...ουφ!

Κατερίνα μου πώς είσαι σήμερα? Μη φοβάσαι για το αίμα, ειδικά όταν γίνεται καφέ. Αλλά θέλει ξεκούρασηηηηηηηηηηηη!!! Με τη δουλειά δεν έκανες κάτι, ωστε να μη πηγαίνεις?

Γκοσάμερ μου χαίρομαι που μειώθηκε το τρέξιμο σου και είναι καλό αυτό, ειδικά τώρα που θα ξεκινήσεις την προσπάθειά σου που εύχομαι να είναι και η τυχερή σου! Με το καλό να πάτε και στην Κρήτη και να μας φιλήσεις τις κούκλες της παρέας μας όταν τις δεις.

Λένη μου μην απογοητεύεσαι με τον χρόνο. Ένα μήνα αργότερα δεν έχει σημασία, αρκεί να έχουμε ευχάριστα αποτελέσματα. Νομίζω οτι είναι η σειρά σου μαζί με την Γκοσάμερ μας.

Λάκι μας τί κάνεις? Συνεχίζεις με την διατροφή? ΠΟλύ ωραία η ονομασία για τα χειροποιήματα σου και σου΄εύχομαι να έχεις πολύ καλές δουλειές!

Δομνίνα και Αγγελικ να μας προσέχετε τα μωράκια μας και όχι πολλές δουλειές....

Σήμερα πήγα την Δήμητρα να κάνει εξετάσεις αίματος΄. Μου είχε γίνει εφιάλτης εδώ και λίγες ημέρες αυτή η εξέταση. Τελικά δεν τη έβρισκαν φλέβα και μου το τρύπησαν το μικρούλι μου 3 φορές. Απο το κλάμα μελάνιασε και σταμάτησαν να ψάχνουν για να πάρει λίγο αέρα το παιδάκι μου. Ράγισε η καρδιά μου, αλλά ευτυχώς της πέρασε γρηγορα και μετά μας έδειχνε το σημείο που την τρύπησαν. Έκανα και δικές μου εξετάσεις γιατί απο τον τοκετό και μετά δεν έχει κάνει και ήθελα έναν έλγχο. Αύριο θα ξέρουμε τα αποτελέσματα...

Πολλά φιλιά σε όλες!!! Καλό απόγευμα!

καλησπερα κοριτσουλια μου

εγω καλα ειμαι σταματησε το καφε ευτυχως,σημερα εκανα την αυχενικη διαφανεια ο ακτινολογος μου ειπε οτι ειναι μια χαρα αλλα την αφησα να την δει και ο γυναικολογος μου και θα μιλησουμε στο τηλεφωνο το απογευμα να μου πει,παειιιιιιιιιιιιιιιι και αυτοοοοοοοοοοο,αυριο θα παω στην δουλεια και θα πηγαινω 2 φορες την εβδομαδα για καποιες ωρες.

Συμπεθερααααααααα ποτε θα ερθειςςςςςςςςςςςςςςςς???/??αντε με το καλο σε περιμενουμεεεεεεεεεεεε

Κοπελια μου ωωωωωχχχχχχχχχ εκλαιγε η Δημητρουλα μας εεεεε????να της δωσεις ενα φιλακι στο χερακι πω πω σε αυτην την ηλικια ειναι οτι χειροτερο να τους παρουν αιμα τα λυπαμαι τα καημενα τα παιδακια αλλα αν πρεπει τι να κανουμε?????

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν???? φιλακια πολλα σε ολες

καλησπερα κοριτσια !

katerina μου, δοξα το Θεο που τελειωσε το καφε, μπραβο που η αυχενικη ηταν μια χαρα.Ειναι πολυ σημαντικο η αυχενικη διαφανεια να βγει καλη.Μπραβο και παλι μπραβο.

Μηπως πρεπει να σκεφτεις οτι δεν πρεπει να ξαναπας στην δουλεια ? Για το καλο των μωρων σου.Πανω απο ολα τα πλασματακια που εχουμε μεσα μας. Τι σου ειπαν για το αιμα, απο τι προερχετε?

Kopelia μου, αχ πονουσε η Δημητρουλα μας ε? Ειναι δυσκολο να βλεπεις το παιδι σου να κλαιει και να πονα.

Η αδελφη μου γεννησε το πρωι με τον Βασ , δεν καταλαβε τιποτα σε σχεση με τον προιγουμενο γιατρο στην 1η γεννα της. Γεννησε ενα πολυ ομορφο κοριτσακι, αντε κοριτσια θα δειτε ολες θα ζησουμε αυτες τις στιγμες,θα το πιστεψουμε και θα γινει.

Εγω θα παω αυριο για το doppler ευχομαι ολα να ειναι καλα.

Φιλακια πολλα σε ολες.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

athenian μου , πολυ χαρηκα που εμαθα οτι εισαι καλα απο την MissPiggy, ευχομαι ο χρονος να σε βοηθησει , εμεις εδω ειμαστε, σε περιμενουμε και σε αγαπαμε και εμεις πολυ και φυσικα σε σκεφτομαστε.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μπήκα να διαβάσω νέα και να σας στείλω 2 φιλια γιατι μου λείπεις πααααρα πολύς ύπνος και θέλω να κοιμηθω...

Αγγελική μου να σας ζήσει και με το καλο και το αστερακι μας!

Κοπελια φαντάζομαι την στενοχώρια σου... Όλα τόσο περαστικά να είναι πάντα!

Κατερίνα τα μωρα και τα ματια σου! Αλήθεια δεν είδε φύλο; Εμενα στην αυχενικη τα είχαν δει.

Λενακι ξέρω ότι δεν σου αρέσει να σε βγάζουν απο το προγραμμα σου (και εγω το μισω!) αλλα κάτσε να δούμε πως θα πέσουν οι μέρες...

Φιλια σε όλες!

Πάω να πεσω...

c12e25debb.png

Καλησπερα σε οοολα τα κοριτσια μου!

Εχω μια νυστα που δεν σας βλεπω!Στα γρηγορα λοιπον....

Αγγελικ να σας ζησει το μωρακι σας!Να ειναι πανω απ'ολα γερο και ευτυχισμενο στην ζωη του!

Συμπεθερα θα σε παρω τηλ μην ανησυχεις καθολου!Με τον γιατρο τι εγινε?τι σου ειπε?

Δομνινακι μου διακοπουλες ακομα ε? Αυτα ειναι...ζωααααρα αγαπη μου! :D

Πιγκουλι, Λενακι, Κοπελια μου σας στελνω την αγαπη μου και παω για νανακια γιατι τα επαιξα σημερα, ολη μερα στους δρομους ουφ!

Ονειρα γλυκα σε ολες!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια!

MissPiggy -Cossamer σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας στο νεο μας μωρακι.Ειναι πολυ καλα και πολυ ομορφουλα.Κοριτσια αυτο πρεπει να εχουμε ολες στο μυαλο μας για να πετυχουμε , οτι θα γινουμε μανουλες και θα εχουμε ενα μωρακι στην αγκαλιτσα μας .

Εγω χθες πηγα στο Ιασω για το doppler. Δοξα το Θεο το μωρακι μεγαλωνει φυσιολογικα και η ροη του αιματος που ειδε ο γιατρος ειναι φυσιολογικη. Το μονο που μου ειπε ειναι οτι το μωρακι ειναι 2 κιλα και ισως ειναι λιγακι μεγαλο, οχι βεβαια πολυ.Θα ξανααρχισω να προσεχω πολυ την διατροφη μου. MissPiggy -Kopelia θυμασται περιπου στην εβδομαδα που ειμαι ποσο ηταν τα δικα σας μωρακια? Τι σας ζητω τωρα ε? Το βλεπετε μεγαλουτσικο?

Βεβαια μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα και το πιο σημαντικο ειναι οτι ειναι υγιεστατο και μεγαλωνει καλα.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Αγγελική μου, δεν θυμάμαι καθόλου... Αλλα εμενα δεν ήταν το ίδιο γιατι ήταν 2... Αν σε βοηθάει υπολόγισε ότι γέννησα 36 εβδομάδων και ήταν 2200 και 2650. Μην ανησυχείς, αν είναι μεγάλο θα γεννήσεις λίγο νωρίτερα. Η νύφη μου γέννησε 39 εβδομάδων αντι για 40 γιατι ήταν μεγάλο το μωρο. Δεν μας έχεις πει τα πλάνα σου. Θα πας για φυσιολογικο;

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια!

MissPiggy -Cossamer σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας στο νεο μας μωρακι.Ειναι πολυ καλα και πολυ ομορφουλα.Κοριτσια αυτο πρεπει να εχουμε ολες στο μυαλο μας για να πετυχουμε , οτι θα γινουμε μανουλες και θα εχουμε ενα μωρακι στην αγκαλιτσα μας .

Εγω χθες πηγα στο Ιασω για το doppler. Δοξα το Θεο το μωρακι μεγαλωνει φυσιολογικα και η ροη του αιματος που ειδε ο γιατρος ειναι φυσιολογικη. Το μονο που μου ειπε ειναι οτι το μωρακι ειναι 2 κιλα και ισως ειναι λιγακι μεγαλο, οχι βεβαια πολυ.Θα ξανααρχισω να προσεχω πολυ την διατροφη μου. MissPiggy -Kopelia θυμασται περιπου στην εβδομαδα που ειμαι ποσο ηταν τα δικα σας μωρακια? Τι σας ζητω τωρα ε? Το βλεπετε μεγαλουτσικο?

Βεβαια μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα και το πιο σημαντικο ειναι οτι ειναι υγιεστατο και μεγαλωνει καλα.

Φιλακια πολλα!

να σας ζησει η μπεμπουλα κοριτσακι μου.....:D:D:Dαντε με το καλο να ρθει και η δικη σου η σειρα που δεν αργει!!!!ολα καλα και με το doppler ειδες? ολα πανε κατευχην!!!η μπομπου σου μεγαλωνει καλα και ας ειναι λιγακι μεγαλη δεν πειραζει.....ολοκληρη γυναικα ειναι!!!σ'αρεσε το προσκλητηριο?ηταν το πιο κοντινο στο θεμα της βαφτισης που ειναι η πριγκιπισσα!!!!θα σου στειλω και μπομπονιερα μετα την βαφτιση να μου πεις αν θα σου αρεσουν!!!!πολλα φιλακια και να μου φιλησεις και την μπουμπου σου!!!:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...