Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι σπάνιο αλλά μπορεί να παράγει αυτός πολλά αντισπερμικά αντισώματα και να δημιουργεί τις συγκολλήσεις ο οργανισμός του. Αλλά εντάξει για να ζητάς συμβουλές από το θέμα εξωσωματικής ε καταλαβαίνεις πόσα σπάνια έχουν δει τα ματάκια μας που πλέον μας φαίνονται όλα πολύ πιθανά! 😆

Γενικα στην θέση τους εγώ θα το έψαχνα παραπάνω. Βασικά εγώ έτσι ξεκίνησα να το ψάχνω, έβαλα τον σύζυγο να κάνει πολλές διαφορετικές εξετάσεις, τον έστειλα σε εξειδικευμένο ανδρολογο, έκανα κ εγώ τα πολύ basic και τα πήγα όλα στον γυναικολόγο μου κ εκείνος μου είπε πως δεν μπορεί να με βοηθήσει από εδώ και πέρα και με παρέπεμψε στον εξωσωματιστη μου. Εκ του αποτελέσματος φτιάξαμε το σπερμα αλλά παιδί δεν ήρθε ποτέ. Και να τώρα περιμένω να περάσει ο καιρός να κάνω εμβρυομεταφορα 🤷🏼‍♀️

καλέ προσωπικά εσάς ρωτάω πρώτα. Εδώ έχουμε ακούσει τόσα πράγματα. Είμαστε οι άτυχες τις υπόθεσης χαχαχα

• Χαχα 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Να'μαι και εγωωωωωω.....

Και τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα απο ολες σας!Μπραβο κοριτσια μου!Μπραβο και στα μωρακια που ειναι στις κοιλιτσες και μεγαλωνουν και χαιρετανε και μας τρελλαινουν!:)

Μπραβο και στα μωρακια που ειναι εξω απο τις κοιλιτσες και αφηνουν την μια μανουλα να βγει για ποτακι και την αλλη να παει για δουλεια (με μια μικρη δυσκολια βεβαιως βεβαιως)

Κοπελια μου θα συνηθησει το δελφινακι μας σιγα σιγα και ολα θα ειναι μια χαρα...αλλωστε ολες μας ξερουμε καλα τι πρεπει να κανεις! Για παμε κοριτσια...ολες μαζι.... Υ Π Ο Μ Ο Ν Η Η Η Η Η :):):):):):):)

Συμπεθερα κατι αντρες να χαρω εγω!που παιζουν στην κοιλιτσα και δεν μπορει να παρει ανασα η μανουλα!Κοριτσακι μου και εγω πιστευω οτι δεν ειναι τιποτα!Τ'αντρακια σου ειναι που μεγαλωνουν και σιγουρα θα κουραζεσαι πιο ευκολα απο πριν...οσο να το πεις δυο αντρακλες κρητικαρους κουβαλας τι περιμενες?ετσι απλα να ειναι τα πραγματα?

Πιγκουλι ποτακια ακουω,βολτιτσες διαβαζω....ελαφακια πανε και ερχονται....τι να κανουν βεβαια και αυτα?αφου ξερουν οτι εχεις δυο σκιουρακια μεσα στο σπιτι, ερχονται και αυτα να γινουν φιλαρακια :)

Αγγελικ μεγαλωσε το κοριτσακι σας και σου γνεφει "ερχομαι μανουλα ερχομαι" με το καλο να το κρατησετε στα χερια σας κοριτσακι μου!

Δομνινα και Δομνινακι ;) εισαστε και οι δυο πολυ καλα παιδια :D το μικρο μας που προσεχει την μανουλα και μπορει ακομα και διακοπες να παει και μπανια να κανει!Μπραβο Δομνινακι μας!Ολα πανε πολυ καλα κοριτσακι μου και να ξερεις οτι μας εχεις δωσει πολυ μεγαλη χαρα!Να προσεχεις το μικρουλι μας!

Λακι μου τι κανεις?μιλησες με τον γιατρο?

Λενιιιιι εισαι στην αναμονη της ακατανομαστης?Εγω μολις τελειωσα και περιμενω την επομενη για να ανεβω να με δει....κανα δυο βδομαδες σκαρτες μου φαινεται θα εχουμε διαφορα!

Λοιπον τα νεα μου κοριτσια ειναι, οπως πολυ καταλαβατε, οτι επιτελους η δουλεια χαλαρωσε και μαζευτικα επιτελους σπιτακι (αααααχ ποσο μου ελειψε!) Σε γενικες γραμμες ειχαμε ενα δυσκολο καλοκαιρι απο θεμα δουλειας, κατι οτι δεν ειχε πολυ δουλεια,κατι οτι φετος δεν ειχαμε και πολυ προσωπικο, τσουπ μες στην μεση και το διαβασμα...δεν εχω λογια να σας περιγραψω....και φυσικα δεν γκρινιαζω γιατι τωρα ξεκιναει καθισιο παλι...αλλα βρε κοριτσια μου να δω και το αγορακι μου λιγο! Βλεπομαστε μονο στην δουλεια και μιλαμε μονο γι'αυτην! Αμ το αλλο, αλλες ωρες πηγαινα εγω για υπνο και αλλες εκεινος!Και μετα μου λεει ο Βασ οτι μπορει να εχουμε και κανα τυχερο!Πως χρυσε μοου?χρειαζονται δυο για το τυχερο!Μπα σε καλο σου γιατρος ανθρωπος :)! Κατα τ'αλλα τα φαρμακα περιμενουν τα μισα στο ντουλαπι και τα υπολοιπα στο ψυγειο, εγω ειμαι σε πολυ καλη φαση (νομιζω...ρωτηστε τους γυρω μου για να σιγουρευτειτε), παρεδωσα την εργασια μου και λεω να ξεκινησω το διαβασμα για την επομενη...Δεν εχω ιδεα τι πρωτοκολο θα ακολουθησω και επισης για ποσο καιρο θα κανω ενεσεις...μα λυστε μου σας παρακαλω αυτη την απορια..εχω 4 κουτια γκοναλ στο ψυγειο που λεει επανω το καθενα 8 ενεσεις...εχω κατι αλλα στο ντουλαπι που πρεπει να ειναι αλλα τοσα...για ποσο καιρο κανεις ενεσεις συνηθως πριν την εξωσ...θα μου μεινει και καβα? :-P

Σας φιλω ολες γλυκα και σας ευχομαι καλο βραδυ! (σκαγια εφαγα τωρα οτι ξεχασα το πλυντηριο και παω)

Κι εγω γελασα πολυ με το μαιλ σου!! Ειχες ρεντα χθες μου φαινεται!! χαχαχα

Τα Gonal που ειναι ενεσεις διεγερσης τα κανεις για περιπου 10-12 μερες, αναλογα βεβαια και το πρωτοκολλο. Οποτε 8 αλλα ισως και παραπανω χρειαζονται.. Τα αλλα γιατι τα εχεις στο ντουλαπι, τι ειναι? Δεν θελουν ψυγειο??

Εγω περιμενω να αδιαθετησω 10 Σεπτ. Μπορει και νωριτερα βεβαια.. Σημερα που θα παω στον Βασ. θα τον ρωτησω ποια ειναι τα πλανα του για μενα!! ;) Εσυ ποτε περιμενεις να αδιαθετησεις?

Αν μου πει οτι θα ξεκινησω αυτο το μηνα, θα ειμαστε κοντα..

Διαφημίσεις

Καλημέρα :)

Σήμερα δεν πήγα στο σχολείο, χιχι. Περιμένω να βγουν οι αποσπάσεις, οπότε είπα να μη τρέχω στην Ακράτα χωρίς λόγο (εκεί είναι η οργανική μου) κι έτσι έμεινα με την Δήμητρα...

Μισπίγκυ μου μη τα ρωτάς καθόλου για το πώς νιώθω που την αφήνω στη μαμά μου. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ καθόλου στο τί μου λένε, Το μυαλό μου είναι συνέχεια στο παιδί και κυρίως επειδή ξέρω οτι δεν θέλει να μένει στη γιαγιά. Όχι οτι περνάει άσχημα, το αντίθετο μάλιστα, περνάει πάρα μα πάρα πολύ καλά γιατί η μαμά μου παίζει πολύ μαζί της, αλλά έχουμε κολλήσει ένα χρόνο τώρα και νιώθει έξω απο τα νερά της όταν δεν είμαι παρούσα. Δυσκολεύεται να κοιμηθεί, να ηρεμήσει, είναι σε άλλο περιβάλλον... Και νιώθω την έντασή της και υποφέρω, αλλά ξέρω οτι έτσιι πρέπει και θα το ξεπεράσουμε και οι δύο. Είναι θέμα χρόνου...Σήμερα που ξύπνησε και με είδε δίπλα της, τρελάθηκε απο την χαρά της. Χοροπηδούσε και τραγουδούσε, χαχα.

Τα νεα σας τα διάβασα και είναι πολύ ευχάριστα απο όλες...

Θα σας γράψω όμως το απόγευμα γιατί έχω βάλει ήδη το σίδερο τώρα που κοιμάται η μπουπού για να τελειώσω...

Πολλά φιλιά σε όλες και στα μωράκια σας!!!

κοριτσακια μου καλησπερα!!!πολυ χαιρομαι που οι εγκυουλες τις παρεας μας ειναι καλα και μας λενε ευχαριστα νεα!!!πιγκυ μου ξεκινα και συ να δω απο που θα τα χασεις τα κιλα που εισαι σαν την οδοντογλυφιδα χαχαχα!!!!Απο δουλεια δεν εχω τιποτα νεοτερο...δυστιχως!!!Θα αρχησω να προοθω τα χειροποιητα που φτιαχνω τωραα ετοιμαζω και μια ιστοσελιδα..α να δουμε και απο κει.εχω και μια παραγγελια για τις 23 του μηνα 110 μπισκοτα σε σχημα καρδιας με τα αρχικα του ζευγαριου για ενα αρραβονα!!!για ρηξτε καμια καλη ιδεα για ονομα για την επιχειριση!!!εγω σκεφτηκα το ''η αλικη στην χωρα των θαυματων'' για πειτε,αλικη ειναι το ονομα μου

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

κοριτσακια μου καλησπερα!!!πολυ χαιρομαι που οι εγκυουλες τις παρεας μας ειναι καλα και μας λενε ευχαριστα νεα!!!πιγκυ μου ξεκινα και συ να δω απο που θα τα χασεις τα κιλα που εισαι σαν την οδοντογλυφιδα χαχαχα!!!!Απο δουλεια δεν εχω τιποτα νεοτερο...δυστιχως!!!Θα αρχησω να προοθω τα χειροποιητα που φτιαχνω τωραα ετοιμαζω και μια ιστοσελιδα..α να δουμε και απο κει.εχω και μια παραγγελια για τις 23 του μηνα 110 μπισκοτα σε σχημα καρδιας με τα αρχικα του ζευγαριου για ενα αρραβονα!!!για ρηξτε καμια καλη ιδεα για ονομα για την επιχειριση!!!εγω σκεφτηκα το ''η αλικη στην χωρα των θαυματων'' για πειτε,αλικη ειναι το ονομα μου

τελειο το ονομαααααααααα μου αρεσει παρα παρα παρα πολυυυυυ καληηηηηηηηηη αρχηηηηηηηηηηη και καλες δουλειες κοριτσακι μου

καλησπερααααααααααααα κοριτσακια μου

Συμπεθεραααααααααααααα καλα εισαι ολαααααααααααααα τα λεφτα εχω διαβασει το μηνυμα σου 3 φορες και εχω σκασει απο τα γελια εισαι η χαρα του φορουμ παντα ετσι να εισαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι γιατι δεν θελω το αντρακι μου να εχει κατσουφα πεθερααααααααα την θελω αερατηηηηηηηη και χαρουμενηηηηηηη,αντε να ξεκινησεις και εσυυυυυυυυυυ να μου κανεις την νυφη μου

Λενακι μου περιμενουμε νεα απο τον γιατρο σου μακαρι να ξεκινησεις αυτον τον μηνα οποτε μπορεις να μπεις να μας γραψεις τα νεα θα περιμενουμε με αγωνια

Κοπελια μου απο την μια μπορει να στεναχωριεσαι οτι αφηνεις μονη την μπουμπου μας αλλα απο την αλλη νομιζω οτι θα της κανει καλο να μην ειναι βρε παιδι μου κολλημενη πανω σου εσυ τι λες ????? τελειωσες το σιδερο ή ακομα αν τελειωσες ελα και απο μενα που περιμενουν τα ρουχα και φωναζουν θελουμε σιδεροοοοοοοο αλλα κανεις δεν τους δινει σημασια χαχαχα

Μισπιγκυ μου με το καλο το καινουργιο σας σπιτακι μονο χαρες και γελια να αντοιχουν μεσα σε αυτο,πες στην athenian οτι και εμεις την σκεφτομαστε και οποτε θελει ας μπει να μας πει τα νεα της

Αγγελικουλα φανταζομαι τωρα θα εχεις πολυ δουλεια αφου λιγες μερες εμειναν ακομα μεχρι την αδεια,να σε ρωτησω οταν εχεις αδεια τοκετου σου κολανε ενσημα???? και το 6μηνο μετα ισχυει ακομα ή μπα????

εγω αυριο θα παω να κανω εξετασεις αιματος και θα παω και στον καρδιολογο φιλακια πολλα σε ολες

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια...

Σήμερα το μικρούλι μου ήθελε ξενύχτι.. Από τις 3.30 το πρωί μέχρι τις 6.30 το μάτι γαρίδα... Ευτυχώς που μετά μπόρεσα και κοιμήθηκα από τις 6.30 μέχρι τις 8.30 γιατί διαφορετικά θα σερνόμουν στην κυριολεξία πάνω στο γραφείο..

Κατερινάκι μου σου κολλάνε ένσημα νομίζω στην άδεια τοκετού αλλά μετρώνται μόνο για τη σύνταξη (δεν έχουν δηλαδή ασφαλιστική ικανότητα) και το 6μηνο ισχύει ακόμη αλλά με τα λεφτά που παίρνεις (νομίζω το ποσό έχει κατέβει στα 500 Ευρώ από τα 680 που ήταν) αν έχεις έναν καλό μισθό στη δουλειά σου δεν νομίζω να συμφέρει να το πάρεις. Εμένα πχ. δεν με συμφέρει καθόλου.. Γιατί δεν είναι και σίγουρο ότι θα πληρώνεσαι και κάθε μήνα..

Κι εγώ αύριο θα πάω για τις αιματολογικές εξετάσεις και για τις εξετάσεις ούρων και το Σάββατο αναχωρώ για Βόλο..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια...

Σήμερα το μικρούλι μου ήθελε ξενύχτι.. Από τις 3.30 το πρωί μέχρι τις 6.30 το μάτι γαρίδα... Ευτυχώς που μετά μπόρεσα και κοιμήθηκα από τις 6.30 μέχρι τις 8.30 γιατί διαφορετικά θα σερνόμουν στην κυριολεξία πάνω στο γραφείο..

Κατερινάκι μου σου κολλάνε ένσημα νομίζω στην άδεια τοκετού αλλά μετρώνται μόνο για τη σύνταξη (δεν έχουν δηλαδή ασφαλιστική ικανότητα) και το 6μηνο ισχύει ακόμη αλλά με τα λεφτά που παίρνεις (νομίζω το ποσό έχει κατέβει στα 500 Ευρώ από τα 680 που ήταν) αν έχεις έναν καλό μισθό στη δουλειά σου δεν νομίζω να συμφέρει να το πάρεις. Εμένα πχ. δεν με συμφέρει καθόλου.. Γιατί δεν είναι και σίγουρο ότι θα πληρώνεσαι και κάθε μήνα..

Κι εγώ αύριο θα πάω για τις αιματολογικές εξετάσεις και για τις εξετάσεις ούρων και το Σάββατο αναχωρώ για Βόλο..

Φιλάκια πολλά!

καλησπερα κοριτσακι μου αχ σου κανει τσαχπινιες το Δομνινακι μας εεεεε?? να σου πω οτι κανονικα η δουλεια μου ειναι εποχιακη δηλαδη τον οκτωβριο αντε το πολυ νοεμβριο θα σταματουσα να κολλαω ενσημα ασχετα αν θα δουλευα ή οχι (θα δουλευα λιγοτερες ωρες το χειμωνα αλλα χωρις ενσημα )ομως σκεφτομουν να κολλαω ενσημα και να παρω και το 6μηνο και να δουλευω συγχρωνος,δεν ξερω τι ειναι πιο καλο να κανω.

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε σημερα??? εγω απο το πρωι τρεχω πηγα και εκανα εξετασεις αιματος και μετα πηγα και στον καρδιολογο.Απο θεμα καρδιας ειμαι οκ δεν ξερει που οφειλεται αυτη η δυσπνοια που με πιανει και το λαχανιασμα ισως μου ειπε οτι ειναι απο το αγχος μου και απο την διδυμη κυηση μου λεει να σκεφτεις οτι χτυπανε 3 καρδιες μεσα σου,τελος παντων μακαρι να περασει

φιλακια πολλα σε ολες και στα μωρακια σας

Καλημερα σας,

Ειπα να πω ενα γεια πριν πεσω για υπνο.

Ειμαι πτωμα σημερα... Ο Κ ειχε μια δυσκολη μερα, ειχε γκρινια και δεν ετρωγε και ηθελε πολλες αγκαλιες και πολυ αγαπη και πονεσε λιγο η μεση μου. Τωρα ευτυχως κοιμαται και θα ξεκουραστει και αυτος ο καημενουλης.

Αυριο περιμενω τον αδερφο μου με την κοπελα του, οποτε θα εχουμε παρεα το σκ.

Σας φιλω και περιμενω νεα σας!

c12e25debb.png

Καλημέρα απο Καρδίτσα! Ήρθα χθες βράδυ για συνέδριο και θα φύγω την Κυριακή.. Αχ εσυ πιγκυ μου με καταλαβαίνεις!

Κατερίνα μου ήμουν σίγουρη ότι θα είσαι μια χαρα γιατι πολλές κοπέλες ταλαιπωρούνται με διάφορα θεματακια όταν έχουν δίδυμα, πχ κι η πιγγυ είχε δύσπνοια αν θυμάμαι, οπότε θα έχεις λίγο ζόρι αλλα χαλάλι βρε Κατερινακι μου!

Όλα θα πανε καλα αλλα pls!!!!σταματα την δουλεια, αφου είπαμε δεν αρεσει στα μικρα μας να δουλεύεις!!χαχα

Το Δομνινακι κάνει κι αυτο τον σαματα του και δεν μας αφήνει να κοιμηθούμε ε; Χαχα υπομονη, αυτές οι αϋπνίες θα υπάρχουν στην αρχη, μετα θα κοιμάσαι πιο άνετα:)

Εγω πήγα προχθές στον βάς, τα είπαμε τα συμφωνήσαμε! Μου είπε να κάνω κολπικη καλλιέργεια και έκανα και παπ, μου έδωσε μια θεραπεία να κάνω για 20 μέρες, και θα αρχίσουμε απο τον επόμενο μήνα, όχι δλδ απο τώρα που θα αδιαθετησω. Θα κάνουμε μια mini IVF τελικα ή αλλιώς το "ιαπωνικό πρωτόκολλο" όπως λεγεται.. Τι να σας πω ρε κορίτσια; Καινούργια κόλπα!

Να ρωτήσω, έχει καμία κανένα Menopur που να μην χρειάζεται; Εγω έχω δυο αλλα θα χρειάστω αλλα 2 και ειναι τρελλη ιστορία να τρέχω πάλι στο Φαρμακειο του ΙΚΑ γιατι ένα απο τα δικαιολογητικά που ζητάνε ειναι σαλπιγγογραφια των 2 τελευταίων χρόνων και εμενα μόλις "έληξε" την είχα κάνει Μάιο του 2010. Οπότε δεν παίζει να κάνω πάλι σαλπιγγογραφια. Θα τα αγοράσω αν δεν βρω!

Αυτα αγαπουλες

Φιλακια σε όλες, πρέπει να πάω στο συνέδριο και δεν έγραψα στην καθεμιά!

Ματς μουτς

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου,

τι μου κανετε σημερα?

MissPiggy μου, ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα με την παρεα που σας ερχεται, τωρα για τον μικρουλι σου υπομονη και που θα παει θα βρει σιγα σιγα το προγραμμα του.

Leni μου , το οτι θα κανεις καινουργιο προτωκολο ειναι πολυ καλο πιστευω , καθε τι καινουργιο φαιρνει το αποτελεσμα , ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε σουπερ .

Θα ξαναμπω φιλακια πολλα σε ολες.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημερα κοριτσακια μου

Λενακι μου ωραια τα νεα σου ψυχολογικα ηρεμησες λιγο ή ακομα μεσα στην ανασφαλεια εισαι???? κοιταξε να ηρεμησεις να χαλαρωσεις και ολα θα πανε καλαααααααααααααααα ακουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς????? θελω να σου στειλω κατι αλλα ακομα δεν μπορω να το βρω και το ψαχνω,αλλα αφου δεν θα ξεκινησεις τωρα εχεις καιρο,φιλακια πολλα

κοριτσακια μου εγω δεν ειμαι και πολυ καλα εχω αρχισει αναγουλες και εμετους πρωι μεσημερι βραδυ πολυ απαισιο αυτο το πραγμα,πηρα και τις αιματολογικες εξετασεις και εχει πεσει ο αιματοκριτης μου στο 36 απο το 38 που ειχα τον προηγουμενο μηνα μαλλον θα μου δωσει σιδηρο ο γιατρος.Αυτα τα νεα μου φιλακια πολλα σε ολες ισως μπω αργοτερα να γραψω σε καθε μια ξεχωριστα.

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Εδώ κι εμείς.. Σήμερα κοιμηθήκαμε κάπως καλύτερα μιας και ξυπνήσαμε στις 4:45 και μετά κατά τις 7 πέσαμε πάλι για ύπνο και ξυπνήσαμε στις 8... Πήγα και έκανα κι εγώ τις αιματολογικές εξετάσεις που μου έγραψε ο γιατρός και Δευτέρα θα είναι έτοιμες.. βέβαια εγώ θα τις πάρω την ερχόμενη βδομάδα μιας και βγαίνω σε άδεια από αύριο αλλά δεν με πειράζει καθόλου.. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι καλές..

Η μόνη μου αγωνία είναι να είναι το μωρό καλά και να ξεπεράσω τον σκόπελο των 9 βδομάδων...

Λένη μου έχω εγώ να σου δώσω Menopur. Μόνο που θα μου επιτρέψεις να κάνω πρώτα την αυχενική (αρχές Οκτώβρη) και αν είναι όλα καλά - που θα είναι - μετά στις δίνω με όλη μου την καρδιά..

Κατερινάκι μου αργά σε θυμήθηκαν οι αναγούλες και οι εμετοί... μήπως είναι τίποτε άλλο; Όσο για τον αιματοκρίτη στη βδομάδα που βρίσκεσαι συνήθως ξεκινούν οι γιατροί τα συμπληρώματα.. Αφού είναι όλα υπό έλεγχο δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε..

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Κοριτσακια μου καλησπερα!

τι μου κανετε?

Εμεις εδω ζουμε μεγαλες στιγμες, ευχαριστες αλλα και δυσαρεστες!Ας ξεκινησω με τα ευχαριστα λοιπον...γεννησε η φιλεναδα μου ενα υγιεστατο αγορακι που δεν ηθελε να βγει με τιποτα και εχουμε πολλες χαρες! οσον αφορα τα δυσαρεστα επιασε φωτια στο βουνο της Ποσειδωνιας οπου αν και δεν εχουμε δεντρα εμεις εδω για να καψει η ζημια ειναι μεγαλη! Να φανταστειτε οτι ολο τον χειμωνα εμεις τον βγαζαμε βολτα στο βουνο με τους φιλους μας και τα σκυλια μας, μαζευαμε χορτα και πιναμε τσιπουρακια να "ζεσταθουμε"! Δυστυχως ολα εγιναν μαυρο τοπιο! Καποια σπιτια που κινδυνεψαν ηταν του Παπαντωνιου και του Στουρναρα (ναι ναι αυτων των γνωστων λαμογιων), παρανομα χτισμενα στην περιοχη με πισινες κλπ και δυστυχως δεν καηκαν! Αυτα τα δικα μας!

Πιγκυ μου τα σκιουρακια μας...τελειες φωτο τα γλυκουλινινια μου!Τα εδειχνα στο αγορακι μου και του ελεγα "τα βλεπεις αυτα τα μπουμπουκακια ε? να δυο τετοια θα μας κανει και μας ο Βασ." χιχιχιχιχι Μα καλα μιλαμε μεγαλωσανε ομως, αλλξε το προσωπακι τους, αρχισαν να γινονται παιδακια αααααααααχ :D Να περασετε τελεια με τον αδερφουλη σου και το κοριτσι του Πιγκουλι μου!

Λενι μου τι γινετε το συνεδριο?Η θεραπεια τι θεραπεια ειναι? ειχες κανα καλοκαιρινο ενθυμιακι? Αλα σου και με τα γιαπωνεζικα τα κολπα δηλαδη το μωρακι θα γεννηθει και το kung fu θα το εχει για πλακα λεμε! :D οποτε οπως μας παει θα ξεκινησω εγω και μετα εσυ ε? η διαφορα μας ομως θα ειναι καπου εκει στις δυο εβδομαδες! ε, ενταξει μια χαρα τα κανονισαμε....χιχιχιχιχι

Δομνινακι μας καλο που ξενυχτας την μανουλα σου...ελπιζω να περνατε πολυ πολυ ομορφα στον Βολο και να μην εχει το κρυο που εβαλε ξαφνικα εδω στο νησι μας!

Συμπεθεραααααααααα να πω οτι δεν στα πα? Ε, οχι δεν θα το πω γιατι στα πα! αχαχαχαχαχα.....Τον γαμπρο μου εχεις εκει μεσα τι νομιζες οτι τοσο ευκολο θα ηταν?Αυτα ειναι αντρακια με τα ολα τους φφφφσσστττ ακους?και την δυσπνοια θα στην εφερουν και την αναγουλα αλλα και τον εμετουλη!χα ειμαστε αντρες εμεις οχι αστεια!Υπομονη και ξεκουραση κοριτσακι μου...υπομονη και ξεκουραση!!!!!!!!

Λακι μου ειναι σουπερ το ονοματακι!Αντε καλη επιτυχια με τα μπισκοτακια και την ιστ"ι"οσελιδα σου ;) Να σου πω και αυτα που φτιαχνεις ειναι φανταστικα και μπορεις να τα προωθησεις και μια κολλητη μου που παραλληλα κανει και εκεινη καποια τετοια πραγματακια μια χαρα χαρτζηλικακι βγαζει.Οσο εχεις χρονο κυνηγα το και ποτε δεν ξερεις τι μπορει να βγει!

Κοπελια μου τελικα η μανουλα ειναι αυτη που κανει τις κοπανιτσες της τωρα που την βολευει ε?Πως περνατε το σκ σας?Πως ειναι το δελφινακι μας?

Αυτα κοριτσακια μου ομορφα!Σας φιλω και περιμενω νεα σας!!!!!!!

καλησπερα και απο εμενα αν σας πω οτι ειμαι καλα θα σας πω ψεμματα,κοριτσιαααααααα παλι εχω αιμα ελεος πιαααααααα δεν κανω τιποτα δεν κουραζομαι καθολου και αυτο εκει,οποτε παλι ξαπλα και αγιος ο θεος

αναγουλες δεν εχω σημερα καθολου (καλο τωρα ειναι αυτο ή κακο) κατα τα αλλα τα ιδια θα δω πως θα ειμαι και αυριο και βλεπουμε μακαρι να σταματησει,φιλακια σε ολες,,,,,,,,,,,,,,

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...