Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι σπάνιο αλλά μπορεί να παράγει αυτός πολλά αντισπερμικά αντισώματα και να δημιουργεί τις συγκολλήσεις ο οργανισμός του. Αλλά εντάξει για να ζητάς συμβουλές από το θέμα εξωσωματικής ε καταλαβαίνεις πόσα σπάνια έχουν δει τα ματάκια μας που πλέον μας φαίνονται όλα πολύ πιθανά! 😆

Γενικα στην θέση τους εγώ θα το έψαχνα παραπάνω. Βασικά εγώ έτσι ξεκίνησα να το ψάχνω, έβαλα τον σύζυγο να κάνει πολλές διαφορετικές εξετάσεις, τον έστειλα σε εξειδικευμένο ανδρολογο, έκανα κ εγώ τα πολύ basic και τα πήγα όλα στον γυναικολόγο μου κ εκείνος μου είπε πως δεν μπορεί να με βοηθήσει από εδώ και πέρα και με παρέπεμψε στον εξωσωματιστη μου. Εκ του αποτελέσματος φτιάξαμε το σπερμα αλλά παιδί δεν ήρθε ποτέ. Και να τώρα περιμένω να περάσει ο καιρός να κάνω εμβρυομεταφορα 🤷🏼‍♀️

καλέ προσωπικά εσάς ρωτάω πρώτα. Εδώ έχουμε ακούσει τόσα πράγματα. Είμαστε οι άτυχες τις υπόθεσης χαχαχα

• Χαχα 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!

Πιγκυ μου τι αδιάκριτο γείτονα που εχεις?Τρομερη η φωτο με το ελαφι!!!ΑΑΑΑ και σου στελνω αμεσως το μειλ μου για να δω και γω τα σκιουρακια σου!!!

Εχω παρα πολυ ευχαριστα νεα!!!!Ξεχασα να σας τα πω αλλα θελω δεν θελω θα το θυμαμαι καθε μηνα!!!Την περασμενη φορα μου ηρθε περιοδος στις 40 μερες αυτη την φορα μου ηρθε στις 33 μερες,εγω εκανα 3-4 μηνες να δω περιοδο!!!Αχ μακαρει επιτελους να φτιαξει αυτη η περιοδος!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

κοριτσια μολις συνειδητοποίησα οτι η θηλή μου βγαζει ενα λευκοκιτρινο υγρο...ειδα υγρασια στην μπλουζα και εσφηξα λιγο το στιφος και εβγαλε μια μικρη σταγονα μηπως γνωριζεται τι ειναι αυτο????Εχω λιγο πανικοβλιθει και δβρησκω ουτε τον γυναικολογο ουτε τον Βασ.

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Καλημέρα!

Κορίτσια είμαι άλλος άνθρωπος σήμερα!! Έχτες βγήκαμε για φαγητο και ποτακι οι 2 μας και περάσαμε τέλεια! Και το βράδυ έπεσα στις 11 και Ξύπνησα στις 6 που ξύπνησε η μικρη!!! Στο ενδιάμεσο δεν ξέρω πόσες φορές έχει σηκωθεί ο καλός μου αλλα εγω δεν πήρα χαμπάρι!! Κατέβασα ρολά! Τώρα νιώθω ότι έχω κοιμηθεί μια βδομάδα!!!

Λακυ μου, δεν ξέρω καθόλου τι να σου πω για το στήθος σου... Καλύτερα να βρεις το Βας. Αλλα μην τρελαινεσαι... Δεν ακούγεται για κάτι επείγον. Θα σου πει εκείνος τι να κανεις. Ίσως κάποια εξέταση για να δεις τα επίπεδα της προλακτινης σου;

Πλάκα είχε το ελάφι! Εδω έχει παρα πολλα και βλέπουμε συχνά στο δρόμο, αλλα τόσο κοντα στο σπίτι δεν είχα ξαναδεί! Δεν μου έστειλες μειλ...

Εδω έχουμε 4ημερο και το έχουμε ευχαριστηθεί παρα πολυ! Παρασκευή κάναμε εκδρομή σε ένα φανταστικο πάρκο, είχε και τέλειο καιρο και λιαστηκαμε... Έχτες βγήκαμε όπως σας είπα. Σήμερα λέμε να πάμε εκδρομή σε μια λίμνη, για να δούμε... Θα σας πω! Θα σας ανέβασε και φωτο! Φιλια πολλα!

c12e25debb.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε με μόνο ευχάριστα νέα..

Σήμερα περιμένουμε τα νέα της Κατερινούλας μας που θα πάει στο γιατρό να δει τα μωρά της... Ας ελπίσουμε ότι όλα θα είναι τέλεια και η εγκυμοσύνη της θα συνεχιστεί ασυνέφιαστη..

Εγώ είμαι καλά.. Έχουν έρθει οι κουμπάροι μου από την Κύπρο για επαναπατρισμό στην Κομοτηνή και τους φιλοξενούμε με τα 3 τους μωρά στο σπίτι.. Έχουν ένα γιο κοντά 4 και ένα σετ διδύμων (εμείς θα βαφτίσουμε το αγοράκι) γύρω στα 2.. Οπότε καταλαβαίνετε τι γίνετε στο σπίτι.. Ο άνδρας μου, μου το ξέκοψε ότι θα κάνουμε 3 παιδιά.. Μου είπε να είμαστε καλά και το δεύτερο θα το κάνουμε με 5 χρόνια διαφορά από το πρώτο.. Του είπα κόψε κάτι γιατί εσύ θα είσαι κοντά 50!

Το Δομνινάκι είναι καλό παιδάκι και ήσυχο. Δεν ταλαιπωρεί καθόλου τη μανούλα.. είναι τόσο καλό που η μανούλα έχει αρχίσει και ανησυχεί μιας και δεν έχει ούτε μια τόση δα αναγούλα, δεν έχει κάνει ούτε έναν τόσο δα εμετούλη... μια ζαλάδα τέλος πάντων.. Αϋπνία έχω μόνο που και που.. Σήμερα σηκώθηκα στις 4 το πρωί και κάτι μικροπονάκια χαμηλά που νομίζω ότι είναι φυσιολογικά.

Αύριο το πρωί έχουμε ραντεβού στο γιατρό και ελπίζω και εύχομαι να είναι όλα τέλεια..

Εννοείται ότι θα ενημερώσω!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

καλησπεραααααααα κοριτσακια μου τι μου κανετε??? Εμεις δοξα το θεο μεγαλωνουμε και ζωηρευουμε

πηγαμε στον γιατρο τα μωρακια μου ειναι μια χαρα μεγαλωνουν κανονικα η αποκολληση τακτοποιηθηκε ευτυχως αλλα μου ειναι να προσεχω παρα πολυ.

Το ενα μωρακι ηταν αρκετα ζωηρο και δεν αφηνε τον γιατρο να το μετρησει χαχαχαχαχ μετα παει να μετρησει το αλλο και ενω ηταν ησυχο αυτο δεν το αφηνε το αλλο να ησυχασει και του κουνουσε το σακο πολυ πλακααααααααα.

Το μεγαλο ειναι 4,33 εκατοστα και το μικρο 3,93.Την αλλη εβδομαδα θα κανω την αυχενικη και ελπιζω να ειναι ολα καλααααααα και εκει να μου φυγει το αγχος.Αυριο το απογευμα θα παω στον καρδιολογο γιατι βρε κοριτσια μου κοβεται η ανασα λιγα βηματα να κανω δεν μπορω να αναπνευσω καλα και μου ειπε ο γιατρος να παω στον καρδιολογο.φιλακια πολλα πολλα σε ολες και περιμενουμε νεα απο την Αγγελικουλα σημερα και απο την Δομνινα μας αυριο,καλο βραδυυυυυυυυυυ

Καλησπέρα :)

Μπράβο Κατερίνα μου για τα μικρούλια σου!!! Να είναι πάντα καλά και να μεγαλώνουν καλά μέσα στην κοιλίτσα σου και μετά έξω απο αυτή... Ωχου τα, παίζουν απο τώρα. Φαντάσου τί έχει να γίνει μετά, χιχι!!! Να πας στον καρδιολόγο για να ησχάσεις πιο πολύ, δεν θα είναι τίποτα. Με τη δουλειά τί έκανες?

Δομνίνα μου πάντα έτσι να είναι το Δομνινάκι σας, ήσυχο παιδάκι και καλό! Περιμένουμε τα νέα απο τον γιατρό αύριο.

ΑΓΓΕΛΙΚ εσύ πήγες? Τί κάνει η κούκλά μας?

Λένη, Μισπίγκυ, Λάκυ, Γκοσάμερ, Rafia, τί κάνετε?

Εμείς ξεκινήσαμε σχολείο σήμερα. Την άφησα λοιπόν την Δήμητρα στη μαμά μου το πρωί, Πέρασαν πολύ καλά, αλλά δεν ήθελε να κοιμηθεί στο παρκοκρέβατο και το μεσημέρι δεν ήθελε να κλείσει τα μάτια γιατί φοβόταν οτι θα φύγω και θα την αφήσω. Κοιμήθηκε τελικά με κλάμματα και αφού την έπαιρνα συνέχεια αγκαλίτσα, αλλά πεταγοταν στον ύπνο της και έκλαιγε. Απόψε ουτε γαλα δεν ήπιε. Έπεσε τάβλα για ύπνο...Θα περάσει ένα διάτημα προσαρμογής για όλους μας και προφανώς θα είναι λίγο δύσκολο. Μου έλειψε αφάνταστα σήμερα. Αύριο δεν θα πάω στο σχολείο γιατί περιμένω να πάρω απόσπαση κι έτσι θα είναι ήρεμη. Θέλει σιγά σιγά...

Καλό ξημέρωμα σε όλη την παρέα!!! Φιλιά πολλά!

Καλημέρα ομορφοκόριτσα και ομορφοσποράκια και μπεμπέκια!

Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλω πως όλα βαίνουν καλώς! Το Δομνινάκι είναι πολύ καλό παιδάκι, τρώει όλο του το φαγητό, μεγάλωσε, έφτασε το 1,65 εκατοστά και η καρδούλα του χτύπαγε πολύ γρήγορα! Είμαστε 8 εβδομάδων και 1 ημέρας και όλα βαίνουν καλώς..

Να μην ανησυχώ που δεν έχω συμπτώματα.. απλά είμαι τυχερή είπε ο γιατρός. Συνεχίζω κανονικά δουλειά, μπορώ να πάω διακοπές (φεύγουμε την άλλη βδομάδα), γράψαμε τις αιματολογικές εξετάσεις και κλείσαμε και το επόμενο ραντεβού μας για 18 Σεπτέμβρη..

Τώρα ομολογώ ότι νυστάζω λιγάκι μιας και τις τελευταίες 2 μέρες δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά το βράδυ αλλά είμαι στη δουλειά και θα περάσει η ώρα γρήγορα..

Κατερινάκι μου τέλεια τα μικράκια σου.. Έφτασε και η πολυπόθητη ώρα της αυχενικής.. Εκεί θα απολαύσεις τα νινάκια σου σε όλο τους το μεγαλείο.. Κι εμείς καλά να είμαστε σε κάνα μήνα θα την κάνουμε..

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

καλημερα κοριτσια μου,

Συγνωμη που δεν σας εγραψα εχθες , αλλα κατι ειχε παθει ο υπολογιστης και δεν μπορουσα να μπω στο internet.

Εγω πηγα χθες στον Βασ συναρπαστικη εμπειρια , οπως καθε φορα.Δοξα το Θεο η μικρουλα μας ειναι πολυ καλα , μεγαλωνει φυσιολογικα , πηγε 1,5 κιλο, απιστευτο ε?

Η μικρουλα μας πιπιλουσε το ενα της χερακι και το αλλο το εχει κοντα στο κεφαλακι της ανοικτο και φαινονταν πολυ αναλυτικα τα δαχτυλακια της , εκανε σαν να μας χαιρεταει . Ο Βασ μας εδειξε και τα μαλακια της , ειπε οτι ειναι αρκετα , κουνιοταν και μας χαιρετουσε. Αλλα δεν μπορεσε να την βγαλει φωτογραφεια διοτι κινιοταν αρκετα.

Θα παμε απο εβδομαδα να κανουμε το ντοπλερ, ευχομαι ολα να ειναι καλα και σε αυτη την εξεταση. Θα το δειτε κοριτσια οσες προσπαθειτε θα τα καταφερετε και δεν θα το πιστευετε οπως εγω τωρα, αρκει να εχεις καλο γιατρο, πιστη και υπομονη.

MissPiggy μου, μπραβο που περασατε ομορφα , ετσι οποτε μπορειτε να βγαινετε και να περνατε σουπερ , φαγητο και ποτο το καλυτερο αλλα και η εκδρομουλες ειναι πολυ ομορφες .

katerina μου, τα μωρακια σου μεγαλωνουν μια χαρα δοξα το Θεο, , μπραβο το ενα λοιπον ειναι πιο ζωηρο ε ? Ενα πιο ζωηρο και ενα πιο ησυχο , μια χαρα το ακουω.Με το καλο να κανεις την αυχενικη και ολα να ειναι μια χαρα.

kopelia μου, ειναι μια περιοδος αυτη προσαρμογης και ευχομαι γρηγορα να βρει το προγραμμα της η Δημητρουλα και να ηρεμησει.Φυσικο ειναι τωρα που ειναι η αρχη να ειναι λιγο πιο δυσκολο για την μικρη σας.

Δομνινα πολυ ευχαριστα τα νεα σου με το μικρουλι σου και εγω δεν ειχα αναγουλες ζαλαδες , ευτυχως που και εσυ δεν εχεις.

Φιλακια πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Μπράβο κοριτσακια! Σούπερ τα νέα σας!! Πάντα τέτοια να ακούμε!!! Και οι 3 εγκυμοσυνες της παρέας βαίνουν καλώς:)

Πιγκυ μου κι εσυ πάντα να περνάς όμορφα:) άρχισαν τα πράγματα να καλυτερευουν και να κάνετε πράγματακια, αυτο ειναι πολυ καλο! Και που είσαι ακόμα!

Κοπέλια μου θέλει χρόνο η δημητρουλα για να συνηθίσει.. Όσο να'ναι δεν σε έχει αποχωριστει ως τώρα..! Όλα θα στρωσουν σιγα σιγα!

Φιλια πολλα σε όλες!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου

Αγγελικουλα αχ τι ωραια περιγραφη μακαρι να μεγαλωσουν και εμενα και τα τα βλεπω να με χαιρετανε,χαιρομαι πολυ που το αστερακι σου ειναι μια χαρα,αρχισε να αγοραζεις τσιμπιδακια και κοκαλακια για τα μαλακια της χαχαχαχα θα ειναι μια υπεροχη τρελοκοτσιδου

Δομνινα μου ουφ σου εφυγε το αγχος εεεεε??? το Δομνινακι μας ειναι μια χαρα τελικα εχουμε 3 εβδομαδες διαφορα λες να γεννησουμε και την ιδια μερα???? ωραια που σου ειπε οτι μπορεις να πας και διακοπες αλλα να προσεχεις ομως ακουςςςςςςςςςςςςς

Κοπελια μου ωχ αρχισαν τα δυσκολα εεεε???? η Δημητρουλα μας δεν θελει να χασει απο κοντα της την μανουλα της εμ με τετοια μαμα λογικο ειναι να την θελει συνεχεις διπλα της,θελει λιγο χρονο αυτο αλλα πρεπει να καταλαβει οτι η μανουλα δουλευει και αναγκαστικα την αφηνει στην γιαγιακα για καποιες ωρες,να μου την φιλησεις και να μην σε στεναχωρει ολο.

Λενακιιιιιιιιιι μου εσυ τι κανεις???? πηγες στον γιατρο σου ή ακομα???μακαρι να ξεκινησεις και εσυ με το καλο απλα θελει ηρεμια οχι αγχος ετσι????

Μισπιγκυ ωραια που ξεφευγεις λιγο απο τα καθημερινα και βγαινεις και εξω εκτος μωρων να το κανετε συχνα θα σας κανει καλο

Lucky μου εσυ πως εισαι τιποτα νεο απο δουλεια???

Συμπεθερααααααα ακομα να τελειωσει η εργασιαααααααααα αντεεεεεεεεεε θελουμε να μαθουμε τα νεα σου

εγω κοριτσια καλα ειμαι δεν θα παω τελικα σημερα στον καρδιολογο γιατι θα δουλευω και αυριο οπως και σημερα και ειπα οτι ειναι καλυτερα να ξεκουραστω το απογευμα και θα παω την πεμπτη το πρωι που δεν δουλευω.Τελικα την αυχενικη θα την κανω την Τριτη το πρωι μακαρι να ειναι καλα τα μωρακια μου ενα ψιλοαγχος το εχω,η αυχενικη γινετε με υπερηχο στην κοιλια ή κολπικο???

φιλακια πολλαααααααααααα

Να'μαι και εγωωωωωω.....

Και τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα απο ολες σας!Μπραβο κοριτσια μου!Μπραβο και στα μωρακια που ειναι στις κοιλιτσες και μεγαλωνουν και χαιρετανε και μας τρελλαινουν!:)

Μπραβο και στα μωρακια που ειναι εξω απο τις κοιλιτσες και αφηνουν την μια μανουλα να βγει για ποτακι και την αλλη να παει για δουλεια (με μια μικρη δυσκολια βεβαιως βεβαιως)

Κοπελια μου θα συνηθησει το δελφινακι μας σιγα σιγα και ολα θα ειναι μια χαρα...αλλωστε ολες μας ξερουμε καλα τι πρεπει να κανεις! Για παμε κοριτσια...ολες μαζι.... Υ Π Ο Μ Ο Ν Η Η Η Η Η :):):):):):):)

Συμπεθερα κατι αντρες να χαρω εγω!που παιζουν στην κοιλιτσα και δεν μπορει να παρει ανασα η μανουλα!Κοριτσακι μου και εγω πιστευω οτι δεν ειναι τιποτα!Τ'αντρακια σου ειναι που μεγαλωνουν και σιγουρα θα κουραζεσαι πιο ευκολα απο πριν...οσο να το πεις δυο αντρακλες κρητικαρους κουβαλας τι περιμενες?ετσι απλα να ειναι τα πραγματα?

Πιγκουλι ποτακια ακουω,βολτιτσες διαβαζω....ελαφακια πανε και ερχονται....τι να κανουν βεβαια και αυτα?αφου ξερουν οτι εχεις δυο σκιουρακια μεσα στο σπιτι, ερχονται και αυτα να γινουν φιλαρακια :)

Αγγελικ μεγαλωσε το κοριτσακι σας και σου γνεφει "ερχομαι μανουλα ερχομαι" με το καλο να το κρατησετε στα χερια σας κοριτσακι μου!

Δομνινα και Δομνινακι ;) εισαστε και οι δυο πολυ καλα παιδια :D το μικρο μας που προσεχει την μανουλα και μπορει ακομα και διακοπες να παει και μπανια να κανει!Μπραβο Δομνινακι μας!Ολα πανε πολυ καλα κοριτσακι μου και να ξερεις οτι μας εχεις δωσει πολυ μεγαλη χαρα!Να προσεχεις το μικρουλι μας!

Λακι μου τι κανεις?μιλησες με τον γιατρο?

Λενιιιιι εισαι στην αναμονη της ακατανομαστης?Εγω μολις τελειωσα και περιμενω την επομενη για να ανεβω να με δει....κανα δυο βδομαδες σκαρτες μου φαινεται θα εχουμε διαφορα!

Λοιπον τα νεα μου κοριτσια ειναι, οπως πολυ καταλαβατε, οτι επιτελους η δουλεια χαλαρωσε και μαζευτικα επιτελους σπιτακι (αααααχ ποσο μου ελειψε!) Σε γενικες γραμμες ειχαμε ενα δυσκολο καλοκαιρι απο θεμα δουλειας, κατι οτι δεν ειχε πολυ δουλεια,κατι οτι φετος δεν ειχαμε και πολυ προσωπικο, τσουπ μες στην μεση και το διαβασμα...δεν εχω λογια να σας περιγραψω....και φυσικα δεν γκρινιαζω γιατι τωρα ξεκιναει καθισιο παλι...αλλα βρε κοριτσια μου να δω και το αγορακι μου λιγο! Βλεπομαστε μονο στην δουλεια και μιλαμε μονο γι'αυτην! Αμ το αλλο, αλλες ωρες πηγαινα εγω για υπνο και αλλες εκεινος!Και μετα μου λεει ο Βασ οτι μπορει να εχουμε και κανα τυχερο!Πως χρυσε μοου?χρειαζονται δυο για το τυχερο!Μπα σε καλο σου γιατρος ανθρωπος :)! Κατα τ'αλλα τα φαρμακα περιμενουν τα μισα στο ντουλαπι και τα υπολοιπα στο ψυγειο, εγω ειμαι σε πολυ καλη φαση (νομιζω...ρωτηστε τους γυρω μου για να σιγουρευτειτε), παρεδωσα την εργασια μου και λεω να ξεκινησω το διαβασμα για την επομενη...Δεν εχω ιδεα τι πρωτοκολο θα ακολουθησω και επισης για ποσο καιρο θα κανω ενεσεις...μα λυστε μου σας παρακαλω αυτη την απορια..εχω 4 κουτια γκοναλ στο ψυγειο που λεει επανω το καθενα 8 ενεσεις...εχω κατι αλλα στο ντουλαπι που πρεπει να ειναι αλλα τοσα...για ποσο καιρο κανεις ενεσεις συνηθως πριν την εξωσ...θα μου μεινει και καβα? :-P

Σας φιλω ολες γλυκα και σας ευχομαι καλο βραδυ! (σκαγια εφαγα τωρα οτι ξεχασα το πλυντηριο και παω)

Γεια σας!!!

Μπραβο ρε κοριτσια... Τετοια να διαβαζουμε παντα να ανοιγει η ψυχη μας!!!

Κατερινακι, Δομνινα και Αγγελικη... Με συγκινησατε με τις περιγραφες σας... Θα δειτε και εσεις οτι οταν γεννησετε θα νιωθετε μια νοσταλγια για την εγκυμοσυνη σας. Ακομα και αν ηταν τοσο δυσκολη, σαν τη δικη μου! Αυτη η προσμονη εχει μια γλυκα!

Gosammer εισαι απολαυστικη στο εχω πει? Με κανεις και γελαω παντα!!Αντε να ξεκινησετε με το Λενακι μας!!

Λακυ κανα νεο απο καμια δουλεια? Αρχισα και εγω διαιτα, θες να κανουμε παρεα? Θελω να χασω 3-4.

Κοπελια μου, καλα μας τα ειπες για τη μικρη. Για τη μαμα δεν μας ειπες? Πως νιωθει που αφηνει το κοριτσακι της??? Εγω θα ημουν χαλια!! Αντε την πρωτη μερα να χαιρομουν λιγο που θα αλλαζα παραστασεις... Μετα...

Εμεις αυριο εχουμε ραντεβου για το σπιτι, θα διαλεξουμε τα μπανια.

Αυτα κοριτσια μου... Σας φιλω!

c12e25debb.png

Ααααα...

Το πιο σημαντικο δεν σας εγραψα. Εχετε ολες πολλα φιλια απο την athenian. Σας στελνει την αγαπη της και μου ειπε να σας πω οτι σας σκεφτεται ολες πολυ και δεν μας ξεχναει, απλα ηθελε λιγο το χρονο της...

Δομνινα, ειδικα σε σενα στελνει τις θερμοτερες ευχες της, μεσα απο την καρδια της σου ευχεται να πανε ολα καλα. Χαρηκε πολυ με τα νεα σου.

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια μου,

Συγνωμη που δεν σας εγραψα εχθες , αλλα κατι ειχε παθει ο υπολογιστης και δεν μπορουσα να μπω στο internet.

Εγω πηγα χθες στον Βασ συναρπαστικη εμπειρια , οπως καθε φορα.Δοξα το Θεο η μικρουλα μας ειναι πολυ καλα , μεγαλωνει φυσιολογικα , πηγε 1,5 κιλο, απιστευτο ε?

Η μικρουλα μας πιπιλουσε το ενα της χερακι και το αλλο το εχει κοντα στο κεφαλακι της ανοικτο και φαινονταν πολυ αναλυτικα τα δαχτυλακια της , εκανε σαν να μας χαιρεταει . Ο Βασ μας εδειξε και τα μαλακια της , ειπε οτι ειναι αρκετα , κουνιοταν και μας χαιρετουσε. Αλλα δεν μπορεσε να την βγαλει φωτογραφεια διοτι κινιοταν αρκετα.

Θα παμε απο εβδομαδα να κανουμε το ντοπλερ, ευχομαι ολα να ειναι καλα και σε αυτη την εξεταση. Θα το δειτε κοριτσια οσες προσπαθειτε θα τα καταφερετε και δεν θα το πιστευετε οπως εγω τωρα, αρκει να εχεις καλο γιατρο, πιστη και υπομονη.

MissPiggy μου, μπραβο που περασατε ομορφα , ετσι οποτε μπορειτε να βγαινετε και να περνατε σουπερ , φαγητο και ποτο το καλυτερο αλλα και η εκδρομουλες ειναι πολυ ομορφες .

katerina μου, τα μωρακια σου μεγαλωνουν μια χαρα δοξα το Θεο, , μπραβο το ενα λοιπον ειναι πιο ζωηρο ε ? Ενα πιο ζωηρο και ενα πιο ησυχο , μια χαρα το ακουω.Με το καλο να κανεις την αυχενικη και ολα να ειναι μια χαρα.

kopelia μου, ειναι μια περιοδος αυτη προσαρμογης και ευχομαι γρηγορα να βρει το προγραμμα της η Δημητρουλα και να ηρεμησει.Φυσικο ειναι τωρα που ειναι η αρχη να ειναι λιγο πιο δυσκολο για την μικρη σας.

Δομνινα πολυ ευχαριστα τα νεα σου με το μικρουλι σου και εγω δεν ειχα αναγουλες ζαλαδες , ευτυχως που και εσυ δεν εχεις.

Φιλακια πολλα σε ολες!

μεγαλωνει η μικρουλα σου κοριτσακι μου....πλησιαζει ο καιρος σιγα σιγα και ολα πανε μια χαρα!!!μια χαρα θα ναι και το ντοπλερ μην ανησυχεις εχεις μια κοριτσαρα που ειναι πολυ δυνατη και ανυπομονει να ρθει στην αγκαλια σας!!! πολυ χαιρομαι με τα νεα σου και που το κοριτσακι μας ειναι τοσο καλο....σου στελνουμε ολη μας την αγαπη σε σενα και στην μπεμπα σου απο μενα και την μπουμπου μου!!!!φιλακια πολλα και να μας γραψεις τα νεα σου :D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...