Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα έμπειρα κορίτσια της παρέας.. ποια είναι τα βήματα ακριβώς που ακολουθήσατε από την τελευταία περίοδο μέχρι την έμβρυο μεταφορά με ωάρια από δωρεά; Έχουμε έτοιμα τα ωάρια και περιμένουμε την περίοδό μου για να προχωρήσουμε.

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Γειά σας :)

Είχα γραψει και χθες, αλλά δεν δημοσιεύθηκε το μήνυμα...

Rafia καλώς ήλθες και στην παρέα μας... Τί κάνει το κοριτσάκι σου?Πώς περνάει ο καιρός!!! 5 χρονων η δική σου κούκλα, ε? Να την χαίρεσαι και πάλι.Η Ρόδος πώς είναι φέτος? Είχατε κίνηση απο τουρισμό?

Georgkat Εγώ προσωπικά τον Λαϊνά τον έχω πολύ ψηλά. Εξαιτίας του έγινε το θαυματάκι που λέγεται Δήμητρα και μας έχει γεμίσει ευτυχία και υπέροχες στιγμές...Ο τίτλος έμεινε απο το parents γιατί οι περισσότερες έχουν άλλον γιατρό.

Λάκυ μου τί δουλειά ψάχνεις?Πάντως είναι γενικότερα πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά οι Έλληνες είμαστε δυνατοί και θα τα καταφέρουμε...΄Όσο για τα κιλά είναι πολύ καλά τα 7 και με τόσα που έχεις περάσει τον τελευταίο καιρό...

Λένη μου ο Βας θα σε ηρεμήσει και θα σε κάνει να σκέφτεσαι πιο αισιόδοξα. Το έχει βάλει πείσμα αυτός, όπως κι εσύ να μείνεις έγκυος και θα μείνεις. Είναι θέμα χρονου.

ΟΙ εγκύούλες τί κάνετε? Να προσέχετε τα μωράκια σας και να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε...ακούς Κατερίνα και Δομνίνα και Αγγελικ? Να τους στείλετε και φιλάκια απο μας :)

Μισπίγκυ πώς τα πας με τα διδυμάκια σου? ΤΡέχεις κι εσύ όπως και η Τζέμινι?

Γκοσάμερ καλή επιτυχία στην εργασία σου! Ήρθαν οι ενέσεις τελικά?

Εμείς είμαστε μια χαρά. Χθες πήγαμε στις κούνιες και δεν ξεκόλαγε με τίποτα. Έκλαιγε όταν την σήκωνα για να κάνουν και άλλα παιδάκια. Μόνο όταν νύσταξε ζήτησε να σηκωθεί απο κει. Είναι μια γλύκα και πολύ καλό παιδάκι. Ούτε ζημιές κάνει και ακούει σε γενικές γραμμές ποιό είναι το σωστό. Μακάρι να είναι πάντα έτσι, όχι άβουλο φυσικά

Καλό απόγευμα σε όλες και πολλά φιλιά!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου γλυκά καλησπέρα!

Πρώτα απ΄ολα κοπελια μου να σου ξαναευχηθω για το δελφίνακι μας να είναι καλοτυχο και πολυ πολυ ευτυχισμένο!

Συμπεθερα ξαπλα μείνε λεμε! Αχε εχεις πετύχει και σε εποχη που πνιγομαι και δεν προλαβαίνω ουτε να σε μαλωσω όπως παλιά! Σ΄αγαπω και σε σκεφτομαι όμως συνέχεια όπως όλες φυσικά και ΑΠΟ Δευτέρα θα έχω πολυ περισσότερο χρόνο!

Λενι μου πες λεπτομέρειες. Εγω πήρα τον Βας να του ΠΩ ότι ήρθαν οι ενέσεις και θ΄ανεβω στην επόμενη περίοδο να με δει και απ΄οτι κατάλαβα να ξεκινήσουμε!

Λακι μου πάνω απ΄ολα υγεία να έχετε και όλα θα γίνουν! Το πιο σημαντικό είναι ότι ο αντρουλης σου είναι καλα και εσύ σε καλη διάθεση να συνεχισεις την δίαιτα...7 κιλά μείον; Τελειααααα!

Γκεορκατ καταρχάς καλώς ήρθες στην παρέα μας! Είμαι και εγω μια ΑΠΟ τις Βασιλοπουλεικες και δεν μπορώ να σε βοηθήσω!

Δομνινακι μου.....δεν εχω να σου ΠΩ κάτι συγκεκριμένο αλλα κάθε φορά που σε ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ έχω ΈΝΑ τεράστιο χαμόγελο στην ΜΟΥΡΗ μου!Ελπιζω αυτο να στα λέει όλα!!!!!

Κοριτσακια μου δεν μπορώ να γράψω άλλο ΑΠΟ το τηλ.ΑΠΟ δευτέρα που θα έχω παραδόσει εργασία και θα έχω τελειώσει και με την δουλειά θα σας ΠΩ τα πάντα!

Σας φιλώ όλες μα όλες γλυκα γλυκα!

Κατερινα... και για οσες δεν με ξερετε οταν η κοπελια ειχε ανοιξει πρωτη το τοπικ στο parents forum και ζητουσε πληροφοριες για το κεντρο ανταποκριθηκα και της ειπα οτι ολοι την ιστορια μου και ποσο ευχαριστημενη εμεινα μετα απο τοσα πολλα προβληματα που υπηρχαν και ομως ολα πηγαν καλα τωρα εχω ενα κοριτσακι πεντε χρονων απιστευτοοοοοοοο πως περασε ο χρονος και ολα εγιναν τα ασχημα παρελθον για μενα....ευχομαι σε ολες σας το ιδιο να συμβει.Παντως δεν ξεχνω και δοξαζω το θεο πως και σε μενα τοτε σταθηκαν ατομα που με βοηθησαν ψυχολογικα και με στηριξαν ετσι καπως ειχαμε αρχισει να μιλαμε με τα κοριτσια.

Να σου ζησει το κοριτσακι σου και οπως επιθυμεις να το δεις.............:)

Αχ Κατερινακι μου, στην δουλεια νυσταζωωωωωωωωωωωωωωωωω:roll::cool:

χθες κοιμηθηκαμε 1 το βραδυ αλλα ολες τις προηγουμενες μερες αστα!

Στον Βασιλοπουλο εκλεισα ραντεβου για την αλλη εβδομαδα γιατι θελω να κανω κι ενα Παπ, οποτε θα τα πουμε κιολας λιγο.

Πως εισαι εσυ? αναγουλες? Ποτε θα ξαναπας στον γιατρο να δεις τα μωρακια σου? Εγω λεω οτι θα ειναι ενα κοριτσακι ενα αγορακι! :D

καλησπερα κοριτσακι μου ωραια που θα πας στον γιατρο σου την αλλη εβδομαδα καλα νεα να εχεις και να μας ενημερωσεις τι θα σου πει.............εγω εχω λιγες αναγουλες αλλα δεν κανω εμετο γενικα δεν εχω ορεξη να φαω αφου να φανταστεις απο την αρχη της εγκυμοσυνης εχω χασει 2 κιλα, στον γιατρο θα παω την δευτερα 3/9 το απογευμα για να δουμε αν ειναι καλα τα μωρακια μετα την αποκολληση.Μακαρι να ειναι ενα αγορακι και ενα κοριτσακι και εγω θα το ηθελα πιο πολυ αυτο αλλα δεν ξερω γιατι εχω προαισθημα για 2 αγορακια και ο αντρας μου για 2 κοριτσακια χαχαχαχαχαχα αφου καθε πρωι χαιδευει την κοιλια μου και λεει τι κανουν σημερα οι κοριτσαρες μου??? και του απανταω καλα ειναι τα αντρακια μου :)

καλημερα κοριτσια!

Leni μου , γυρισες στην δουλεια ε? Αντε να προσαρμοστεις . Τι μερα εκλεισες στον Βασ, εγω θα παω Δευτερα.

Gemini πολυ χαιρομαι που ολα πανε τελεια και μεγαλωνουν τα μωρακια σου και ζητε απιστευτες στιγμες, ευχομαι ολες μας να τις ζησουμε αυτες τις στιγμες. Δωσε φιλακια στα μωρακια σου.

katerina μου , εγω εκατσα στο κρεββατι 1 εβδομαδα, αλλα σηκωνομουν μονο για τουαλετα, πηγα στο γιατρο και επιβεβαιωσε οτι ειχε κλεισει το σημειο που ειχε γινει η αποκοληση, αλλα εγω δεν περπατουσα και μετα για κανα μηνα, με πηγαινοφερναν στην δουλεια , οταν γυρναγα σπιτι καθομουν ξαπλα με τα ποδια ψηλα για κανα μηνα , ειχα φοβηθει λιγο και ειπα να κανω οτι μπορω. Η μικρη κλωτσαει, σιγουρα οταν την νιωθεις ηρεμεις , εχεις δικιο οτι στο σταδειο που εισαι και εγω ελεγα ποτε θα παω στο γιατρο να δω αν ειναι καλα το μωρακι.Στην δουλεια θα παω την Δευτερα , σημερα πηγα και πηρα και την αδεια τοκετου, πρεπει να αρχιζει απο 15/09 .

Rafia, Georgkat καλως ηλθατε στην παρεα μας.Georgkat για τον Λαινα δεν ξερω , εμεις εδω οι περισσοτερες ειμαστε στον Βασιλοπουλο Ιωαννη , σουπερ γιατρος.

Φιλακια πολλα σε ολες!

καλησπερα κοριτσακι μου την ιδια μερα θα παμε στον γιατρο και εγω την δευτερα θα παω και ελπιζω να ειναι καλα τα μωρακια μου.Και εγω μια εβδομαδα εμεινα στο κρεβατι την πρωτη φορα που ειδα αιμα και αλλη μια εβδομαδα την δευτερη,σημερα πηγα στην δουλεια για λιγες ωρες και μετα που γυρισα ξαπλααααααα αλλα αυτο που νοιωθω ειναι ενα βαρος στην κοιλια σαν να μου εχουν βαλει πετρες μεσα αφου αρκετες φορες δεν μπορω να ισιωσω το κορμι μου και παω καμπουριαστα το παθαινες εσυ αυτο???? πηρες την αδεια τοκετου εεεε??? πως περναει τοσο γρηγορα ο καιρος??? σαν χτες ηταν που περιμεναμε την χοριακη σου και σε λιγους μηνες γεννας,ολα να πανε καλα κοριτσακι μου μεσα απο την καρδια μου,φιλακια πολλα πολλα

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Εγώ ξύπνησα σήμερα στις 4 το πρωί με μια πείνα άλλο πράγμα.. Τσάκισα μισό κομμάτι κέηκ και κατά τις 6 ξαναξάπλωσα μέχρι τις 8 το πρωί όπου και τελικά σηκώθηκα.. Μου φαίνεται ότι σήμερα όλη τη μέρα πεινάω...

Σας φιλώ γλυκά!

χαχαχαχαχαχαχα δεν πειραζει να τρως κανει καλο στο μωρακι σου εγω τρωω με το ζορι αλλα δεν εχω καθολου ορεξη δεν ξερω ποτε περναει η ωρα και φτανει η στιγμη που πρεπει να φαω δεν θελω το φαγητοοοοοοοοοοο μου αρεσει ομως να πινω φρεσκο χυμο πορτοκαλιιιιιιιι μμμμμμμμμμμμμ τελειοοοοοοοο αλλα μονο αυτο δεν φτανει,φιλακια πολλα σε σενα και στο Δομνινακι σου

ΗΡΘΑ!!!! επιτελους λιγο χρονο για να σας γραψω!!!!τι μου κανετε?Σας σκεφτομαι συνεχεια και ευχομαι ολα να πηγαινουν υπεροχα στην ζωη σας!!!Ας αρχισω σιγα σιγα!!!!εγω εχω χασει μεχρι τωρα 7 κιλα και συνεχιζω....ο αντρουλης μου απο θεμα υγείας ειναι μια χαρα!!!Τον Αυγουστο τον εβγαλαν με αδεια ανεφ αποδοχων και το αφεντικο ειπε οτι απο τον Σεπτεμβρη θα το δουλεψει μονος του το εργαστήριο!!!!οποτε τωρα ειμαστε δυο ανεργοι μεσα στο σπιτι!!!!Και το κακο ειναι οτι δεν μπορει να βρει δουλεια γιατι περνει μια αναπηρική συνταξη και δεν μπορει να βαλει ένσημα και κανεις δεν προσλαμβανει παρανομα!!!Οποτε βγαινω εγω στην αγορα εργασίας εχω δωσει καμια 50αρια βιογραφικα εχω κανει και καμια 20αρια δοκιμαστικα αλλα τιποτα ακομα!!!υπομονη και επιμονη!!!!Παρολα αυτα δεν πτοουμε αν βρεθει δουλεια καλως αλλιως θα περασουμε με τα λιγα που εχουμε,την εξωσωματικη θα την κανω αν με αξιοσει ο θεος και θα προσπαθισω να προσφερω στο παιδι μου οσα μπορω τι να κανουμε ηρθαν δυσκολες εποχες!!!Πηγαμε και καμια δεκαρια μερες και μαζευαμε σταφυλια εγω τα πεθερικα μου και ο αντρας μου αρα φανταζεσται πιος τραβηξε ολο το ζορι....

θα με συνχωρεσεται παλι αλλα θα σταματησω εδω θα προσπαθησω να μπω πιο βραδυ να γραψω σε μια μια αναλιτικα φιλια πολλα!!!!

κοριτσακιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυ τι κανεις χαθηκαμε το ξερω οτι ειμαι γαιδουρα δεν σε πηρα ουτε ενα τηλεφωνο αλλα δεν ημουν και στα καλυτερα μου και δεν ειχα και πολυ ορεξη για κουβεντα,τι εγινε τελειωσατε με τα αμπελια???? 7 κιλα εεεεεεεεεεεε???? μπραβοοοοοοοοο ετσι να συνεχισεις και ολα θα πανε καλαααααα,οσο για την δουλεια σε καταλαβαινω και εμενα ο αντρας μου δεν δουλευει και εγω δεν ξερω αν θα μπορω να δουλεψω αυριο αστα να πανε λοιπον αλλα υγεια να εχουμε και ολα θα ερθουν,φιλακια πολλα πολλααααααααα να προσεχεις και να συνεχισεις ετσι δυναμικα την διαιτα σου

Γειά σας :)

Είχα γραψει και χθες, αλλά δεν δημοσιεύθηκε το μήνυμα...

Rafia καλώς ήλθες και στην παρέα μας... Τί κάνει το κοριτσάκι σου?Πώς περνάει ο καιρός!!! 5 χρονων η δική σου κούκλα, ε? Να την χαίρεσαι και πάλι.Η Ρόδος πώς είναι φέτος? Είχατε κίνηση απο τουρισμό?

Georgkat Εγώ προσωπικά τον Λαϊνά τον έχω πολύ ψηλά. Εξαιτίας του έγινε το θαυματάκι που λέγεται Δήμητρα και μας έχει γεμίσει ευτυχία και υπέροχες στιγμές...Ο τίτλος έμεινε απο το parents γιατί οι περισσότερες έχουν άλλον γιατρό.

Λάκυ μου τί δουλειά ψάχνεις?Πάντως είναι γενικότερα πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά οι Έλληνες είμαστε δυνατοί και θα τα καταφέρουμε...΄Όσο για τα κιλά είναι πολύ καλά τα 7 και με τόσα που έχεις περάσει τον τελευταίο καιρό...

Λένη μου ο Βας θα σε ηρεμήσει και θα σε κάνει να σκέφτεσαι πιο αισιόδοξα. Το έχει βάλει πείσμα αυτός, όπως κι εσύ να μείνεις έγκυος και θα μείνεις. Είναι θέμα χρονου.

ΟΙ εγκύούλες τί κάνετε? Να προσέχετε τα μωράκια σας και να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε...ακούς Κατερίνα και Δομνίνα και Αγγελικ? Να τους στείλετε και φιλάκια απο μας :)

Μισπίγκυ πώς τα πας με τα διδυμάκια σου? ΤΡέχεις κι εσύ όπως και η Τζέμινι?

Γκοσάμερ καλή επιτυχία στην εργασία σου! Ήρθαν οι ενέσεις τελικά?

Εμείς είμαστε μια χαρά. Χθες πήγαμε στις κούνιες και δεν ξεκόλαγε με τίποτα. Έκλαιγε όταν την σήκωνα για να κάνουν και άλλα παιδάκια. Μόνο όταν νύσταξε ζήτησε να σηκωθεί απο κει. Είναι μια γλύκα και πολύ καλό παιδάκι. Ούτε ζημιές κάνει και ακούει σε γενικές γραμμές ποιό είναι το σωστό. Μακάρι να είναι πάντα έτσι, όχι άβουλο φυσικά

Καλό απόγευμα σε όλες και πολλά φιλιά!

Αχ τι καλο παιδακι που εχεις φτου φτου να μην το ματιασω ησυχο και υπακουω μπραβοοοοο βεβαια ειναι και ο τροπος που το μεγαλωνεις αρα τα μπραβο μαλλον στους γονεις της αξιζουν και μετα στην μικρη μας,να της δωσεις πολλα πολλα φιλακια

Κοριτσακια μου γλυκά καλησπέρα!

Πρώτα απ΄ολα κοπελια μου να σου ξαναευχηθω για το δελφίνακι μας να είναι καλοτυχο και πολυ πολυ ευτυχισμένο!

Συμπεθερα ξαπλα μείνε λεμε! Αχε εχεις πετύχει και σε εποχη που πνιγομαι και δεν προλαβαίνω ουτε να σε μαλωσω όπως παλιά! Σ΄αγαπω και σε σκεφτομαι όμως συνέχεια όπως όλες φυσικά και ΑΠΟ Δευτέρα θα έχω πολυ περισσότερο χρόνο!

Λενι μου πες λεπτομέρειες. Εγω πήρα τον Βας να του ΠΩ ότι ήρθαν οι ενέσεις και θ΄ανεβω στην επόμενη περίοδο να με δει και απ΄οτι κατάλαβα να ξεκινήσουμε!

Λακι μου πάνω απ΄ολα υγεία να έχετε και όλα θα γίνουν! Το πιο σημαντικό είναι ότι ο αντρουλης σου είναι καλα και εσύ σε καλη διάθεση να συνεχισεις την δίαιτα...7 κιλά μείον; Τελειααααα!

Γκεορκατ καταρχάς καλώς ήρθες στην παρέα μας! Είμαι και εγω μια ΑΠΟ τις Βασιλοπουλεικες και δεν μπορώ να σε βοηθήσω!

Δομνινακι μου.....δεν εχω να σου ΠΩ κάτι συγκεκριμένο αλλα κάθε φορά που σε ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ έχω ΈΝΑ τεράστιο χαμόγελο στην ΜΟΥΡΗ μου!Ελπιζω αυτο να στα λέει όλα!!!!!

Κοριτσακια μου δεν μπορώ να γράψω άλλο ΑΠΟ το τηλ.ΑΠΟ δευτέρα που θα έχω παραδόσει εργασία και θα έχω τελειώσει και με την δουλειά θα σας ΠΩ τα πάντα!

Σας φιλώ όλες μα όλες γλυκα γλυκα!

Συμπεθερααααααααααα μουυυυυυυ και εγω σε αγαπαωωωω πολυυυυυυυ αντε αφου ηρθαν και οι ενεσουλες να αρχισεις με το καλο να φουσκωσει η κοιλιτσα σου.Πως παει η εργασια σου εισαι ευχαριστημενη ή δεν εχεις πολυ χρονο λογο δουλειας???? αντε να τελειωσεις και την δουλεια και την εργασια να ηρεμησεις και εσυ λιγο και να σε εχουμε και πιο συχνα στην παρεα μας,αλλα να μη με μαλωνεις :( ειμαι και ευαίσθητη χαχαχαχαχα πλακα κανω το ξερω οτι με μαλωνεις απο αγαπη αν και μεταξυ μας δεν εχεις και πολυ αδικο καλα μου κανεις ομως να ξερεις οτι προσεχω οσο μπορω και ακομα παραπανω,φιλακια πολλα πολλαααααααααααα

Καλησπέρα!!

Να μαι και γω! Δεν σας ξέχασα, σας διαβάζω κάθε μέρα αλλα Δυσκολευομαι να βρω χρόνο να σας γράψω!

Τα σκιουρινια μου είναι πολυ διαφορετικα τώρα. Είναι ξύπνια το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και περνάμε πολυ ωραία όλοι μαζι! Λέμε τραγουδάκι, διαβάζουμε παραμύθια και ξεκίνησαν να παίζουν και με παιχνιδακια. Οπότε όλο μου το χρόνο ασχολούμε με αυτα! Επίσης προσπαθώ να μην κοιμούνται ταυτόχρονα κατα τη διάρκεια της ημέρας για να έχω και αποκλειστικό χρόνο με το καθένα χωριστά...

Κατερίνα ετοιμάσουν! Πολυ δουλεια τα δίδυμα!!!

Ραφια καλώς μας ξαναβρηκες!!! Πω πω η κόρη σου είναι ήδη 5;;;; Απίστευτο!!! Γράψε μας για τα κατορθώματα της!

Αγγελική μου σας Έχτες μου φαίνεται που πίναμε καφε και ήμουν εγω έγκυος... Και κοντεύει η άδεια σου!!

Δομνινακι πρόσεχε με την όρεξη γιατι στην αρχη και στο τέλος ανεβαίνουν τα κιλά χωρίς να το καταλάβεις!!!

Κοπελια μου τι υπέροχο πλάσμα μεγαλώνεις!!!

Λενακι θα περιμένουμε νέα! Όπως και απο τη gossamer μόλις ηρεμησει απο το πολυ τρέξιμο.

Λακυ μου, εσείς να είστε καλα. Αυτο μετράει! Απο τι εργαστήρι σταματησες; Με τι ασχολείσαι;

Gemini εγω δεν τα κατάφερα με το θηλασμο και σε ζηλεύω πολυ! Μέχρι τώρα βγάζω με το θηλαστρο όμως για να παίρνουν και μητρικο, αλλα μειώνεται η παραγωγη μου και θα σταματήσω...

Αυτα κορίτσια μου. Σας φιλω πολυ!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Georgkat εγω ξεκίνησα στο Λαινα... Έκανα 2 σπερματεγχυσεις εκει. Δεν μου άρεσε απο την πρώτη στιγμη και έφυγα τρέχοντας... Θεωρώ ότι επρεπε να έχω φύγει νωρίτερα!!

Πήγα στο Βασιλοπουλο και πραγματικα πινω νερό στο όνομα του!

c12e25debb.png

Καλημερα κοριτσακια!

Αρχιζουμε και μαζευομαστε και μ'αρεσει! :)

Κατερινακι μου δεν θυμασαι η πιγγυ ποσα κιλα ειχε χασει με την εγκυμοσυνη? Τα διδυμα εχουν μια εγκυμοσυνη που θελει προσοχη και υπομονη! Αξιζει τον κοπο ομως γιατι μετα θα ειστε μια τρισευτυχισμενη οικογενεια:)

Agelik μου εγω θα παω την Τεταρτη στον Βασ., ηθελα να ερθω Δευτερα για να δω κι εσενα γιατι θυμομουν που ειχες πει οτι θα πας 3/9 αλλα δεν ειχε καθολου ραντεβου.. Χαιρομαι πολυ που ολα πανε καλα και παιρνεις και την αδεια σου σε λιγες μερες... περασε ο καιρος φιλεναδα μου! Κι εγω θυμαμαι αυτο που λεει η Πιγκυ, που ειχαμε παει για καφε οι 3 μας και η Πιγκυ ηταν εγκυος και μας ελεγε οτι θα φυγει για το Σιατλ και εμεις λεγαμε τον πονο μας. τωρα αν βρισκομασταν θα ελεγα μονο εγω τον πονο μου χαχαχαχα

Περιμενουμε λοιπον νεα σου την Δευτερα!!

Δομνινα μου σου ανοιξε η ορεξη ε?? Ενταξει, θα περνανε μερες που θα πεινας, αλλες που δεν θα θες να δεις φαγητο... δεν πειραζει αρκεί να μην ξεφυγεις γενικα και δεν μπορείς μετα να το μαζέψεις! Κι απο σένα θα έχουμε νεακια για το μωρακι σου την Δευτέρα, ε;

Gossamer ίσως και να ξεκινήσουμε μαζι! Εγω περιμένω να αδιαθετησω 10 Σεπτέμβρ. Βέβαια ίσως να μου έρθει και νωρίτερα γιατι τις 2 τελευταίες φορές μου ήρθε νωρίτερα. Τελοσπαντων, αν μου πει ο βάς ότι μπορω να ξεκινήσω αυτο το μήνα, θα ξεκινήσω.. Να δούμε τι θα μου προτείνει γενικα. Εσυ θα κανείς κανονική εξωσωματικη ε; Εγω μάλλον φυσικο ή ημιφυσικο... Να δούμε...

Κοπέλια μου υπερεχεις ξεκάθαρα απο άλλες μαμάδες που όλη μέρα παραπονιούνται και κουράζονται κλπ . Εσυ βιώνεις την κάθε στιγμη της δημητρας με χαρα και μπράβο σου γιαυτο! Ποσο μου αρέσει ο ενθουσιασμός σου για κάθε τι που μας περιγραφεις! Αυτο το κοριτσάκι ειναι πολυ τυχερό και έχει βγει και τόσο καλο παιδάκι γιατι έχει τόσο καλούς γονείς! Να έχετε όλοι την υγεία σας και να την χαίρεστε πάντα..... Άντε και με ένα αδερφακιιι

Lucky μου πολυ χάρηκα που διάβασα νέα σου! Μπράβο που και ο άντρας σου ειναι καλα απο υγεία, και εσυ που έχασες 7 κιλά!!! Πηγαίνεις ακόμα στην διατροφολογο; Με τη δουλεια ειναι δύσκολα τα πράγματα... Που στέλνεις εσυ βιογραφικά; Μακάρι να βρεθεί κάτι γρήγορα!!! Στο εργαστήριο δλδ δεν θα ξαναπαει ο αντρας σου? Σε αλλο εργαστηριο δεν υπαρχει περιπτωση να βρει? Θεσ να ρωτησω κανεναν γνωστο μηπως χρειαζονται ατομα? (πιγγυ μου ειναι οδοντοτεχνικο εργαστηριο)

Georgkat, κι εγω οταν μπηκα σ'αυτο το φορουμ ρωτουσα για τον Λαινα και εκτος απο την κοπελια δεν ακουσα πολυ καλα λογια και γιαυτο δεν πηγα. Μπορει να ειναι καλος, τι να σου πω? Απλα ακουσα οτι ειναι γενικα λιγο αποτομος και απο την Πιγκυ ειδα οτι επειδη δεν εκανε εξωσωματικη δεν την προσεξε. Δεν μου αρεσε αυτο..

Ειμαι κι εγω στον Βασιλοπουλο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Αν θελησεις βοηθεια σε οτιδηποτε και πληροφοριες, πες μας!

Πιγκυ μου μπραβο σου που προσπαθεις να αφιερωνεις χρονο για το καθε σκιουρακι σου ξεχωριστα! Πολυ καλη ιδεα κι ας ειναι στην ουσια κουραστικη μια και θα μπορουσες να κοιμιζεις και τα 2 και να ξεκουραζεσαι κι εσυ! Αρχιζουν πια και μεγαλωνουν και επικοινωνουν περισσοτερο μαζι σας και αυτο ειναι πολυ ωραιο ε??:D

Geminaki μου και για σενα χαιρομαι που τα καταφερνεις, ακομα αποκλειστικα θηλαζεις ρε θηριο? Μπραβο! Αυτο δεν το εχω ξανακουσει απο καμια διδυμομανουλα, οχι οτι δεν θελουν απλα δεν ειναι καθολου ευκολο φανταζομαι.

Rafia μου να σου ζησει το κοριτσακι σου και ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες!!

Πολλα φιλακια σε ολες !!!

καλημερα κουκλες!!!

Κατερινα μου που εισαι σε περνω τηλ και τπτ παλι στην δουλεια????δεν θα μαλωσω εσενα το αφεντικο σου ομως ειμαι σιγουρη οτι μεχρι να γεννησεις θα τον εχω σφαλιαρωσει!!!Το ξερω οτι προσεχεις με το παραπανω τα μικρουλια σου,αλλα προσεχε λιγο ακομα και για το χατήρι μου.Οσο για την δουλεια μην ανχωνεσαι εμεις τα παιδακια μας θα τα μεγαλωσουμε με το ρυζι!!Μην γελας τοσα κινεζακια που το τρωνε κατι ξερουν!!!χαχαχα

Κοπελια μου να χαιρεσαι τον αγγελο που σου εστειλε ο θεουλης πριν ενα χρονο και να ζησετε μαζι πολλα ευτυχισμενα χρονια!!!

Πιγκυ μου ποσο τελεια ειναι τα μωρακια σου τωρα που εχουν αρχισει να μπαινουν σε μια σειρα...τωρα που θα αρχισουν και τα σκερτσα τους θα σας αποτρελανουν με τα ναζια τους!!!Να μου τα φιλισεις τα σκιουρακια σου!!!

Λενη μου καλως ηρθες πισω πρεπει να περασες τρομερα!!!!Μαζευεις εμπειριες για να εχεις να λες ιστοριουλες στα εγγονια σου ε?Αντε κοριτσακι μου με το καλο να αρχίσεις και συ και να ειναι η τελευταια φορα για φετος την επομενη φορα που θα ξανακανεις εξωσωματικη να ειναι για δευτερο μωρακι!!!!Οσο για την δουλεια του αντρα μου το κακο ειναι οτι οπου και να δουλεψει θα πρεπει να παει παρανομα και κανεις δεν τον περνει!!!

Δομνινα μου ακομα δεν μπορω να το πιστεψω οτι εχουμε ενα μικρο δομνινακι στην παρεα!!!σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσινη!!!

Gossamer Reedglitter εχεις πεσει με τα μουτρα στο διαβασμα!!!!Καλη υπομονη!!!και καλη αρχη κουκλιτσα μου με την νεα σου προσπαθεια αντε να ειστε μαζι μαζι με την Λενη μας!!!Αντε ο γαμπρος ερχεται οπου να ναι!!!

Αγγελικ μου πραγματικα την ιδια αισθιση εχω και εγω ποπο πως περασε ο καιρος....οπου να ναι θα εχετε παιδικα γελακια μεσα στο σπιτι σας!!!

Οσο για την δουλεια που με ρωτησατε εχω πτυχιο μαγειρικης της σχολης τουριστικων επαγγελματων...εστειλα βιογραφικα σε ολα τα ξενοδοχεια που ψαχνουν προσωπικό,σε παιδικους σταθμουςκαι σε κεντρα εκδηλώσεων.Αλλα ψαχνω οτι διποτε απο λαντζα,πολιτρια οτι να ναι μεχρι και φιλαδια σκεφτηκα να μοιρασω!!!!Κατα τα αλλα μια χαρα πρωτα ο θεος να χασω τα κιλακια μου και παω βουρρρρ στον Βας.Εδω ακομα φτιαχνουν τον δρομο κοριτσια δεν φανταζεστε για τι σκονη μιλαμε εχω βαρεθει να ξεσκονιζω...καθαριζω το τραπεζακι του σαλωνιου και μεχρι να τελειωσω την τραπεζαρια εχει παλι σκονη απανω δραμα η κατασταση!!!!

Χθες βεβαια να σας πω οτι ετρεμε το φιλοκαρδι μου χθες ηταν του Αγιου Ιωαννη του ριγολογου και κανονικα δεν τρωμε ουτε λαδι αλλα εγω ξεχαστικα και ειχε η διατροφη τοστακι για πρωινο και γω το εφαγα!!Οταν το θυμήθηκα δεν φανταζεσται!!!Πριν μια δεκαρια χρονια ειχε φαει ο παππους μου κρεας και τον επιασε δυνατο ρίγος και δεν μπορουσε να σταθει στα ποδια του!!!!Αλλα δοξα τον θεο δεν εγινε κατι τετοιο με την δικη μου περιπτωση.

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

καλημερα κοριτσια!

Τι μου κανετε σημερα?

Leni και MissPiggy σαν και τωρα θυμαμαι το ραντεβου μας για καφεδακι , ειχαμε περασει πολυ ομορφα , και τοτε λεγαμε τον πονο μας στην MissPiggy εγω και η Λενη. Ο Βασ τα καταφερε μαζι μου , εχει πεισμα και το ξερουμε καλα αυτο. Ειμαι σιγουρη οτι θα κανει τα παντα , οτι περναει απο το χερι του και θα δεις Leni μου, πως θα τα καταφερει και μαζι σου. Να εισαι αισιοδοξη και πιστευω οτι θα αντιμετωπισεις αυτην την προσπαθεια με διαφορετικο τροπο , αφου εχεις και την βοηθεια της Ερασμιας και θα δεις πως θα πετυχεις.

MissPiggy μου , τα μικρακια σου αρχιζουν και μπαινουν σε προγραμα ε? Μπραβο , αυτο ειναι το ιδανικο.

Kopelia μου η Δημητρουλα ειναι τελειο παιδακι , αλλα πρεπει να το παραδεκτουμε οτι εχει και τελεια μανουλα.

Lucky , πραβο σου που εχασες 7 κιλα ,ειναι σουπερ, ετσι να συνεχεις και βουρ στον Βασ για να πετυχεις με το καλο.Οσο για την δουλεια , ειναι μεγαλο προβλημα ευχομαι γρηγορα να βρεφει κατι.

Δομνινα μου , αρχισες να πεινας ε? Πειναει το Δομνινακι ε?

Katerina μου, πραγματι απιστευτο ειναι πως περναει ο καιρος , ουτε εγω δεν μπορω να το πιστεψω καλα καλα οτι σε 15 μερες βγαινω σε αδεια εγκυμοσυνης, θα δεις θα περασει και για σενα ο καιρος και θα ερθει η στιγμη που θα κρατησεις τα μωρακια σου στην αγκαλια σου. Οσο για το βαρος στην κοιλια που με ρωτας , εχω δεν το ειχα αυτο, αλλα καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Αυτο που παντως εχω καταλαβει ειναι οτι μονο με την ξεκουρασει ολα περνανε , γιαυτο πανω απο ολα τα μωρακια σου.

Εγω περιμενω πως και πως να ερθει η Δευτερα να ξαναδω το μωρακι μου και παρακαλω τον Θεο ολα να ειναι καλα.

Φιλακια πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημερα κοριτσακια!

Αρχιζουμε και μαζευομαστε και μ'αρεσει! :)

Κατερινακι μου δεν θυμασαι η πιγγυ ποσα κιλα ειχε χασει με την εγκυμοσυνη? Τα διδυμα εχουν μια εγκυμοσυνη που θελει προσοχη και υπομονη! Αξιζει τον κοπο ομως γιατι μετα θα ειστε μια τρισευτυχισμενη οικογενεια:)

Agelik μου εγω θα παω την Τεταρτη στον Βασ., ηθελα να ερθω Δευτερα για να δω κι εσενα γιατι θυμομουν που ειχες πει οτι θα πας 3/9 αλλα δεν ειχε καθολου ραντεβου.. Χαιρομαι πολυ που ολα πανε καλα και παιρνεις και την αδεια σου σε λιγες μερες... περασε ο καιρος φιλεναδα μου! Κι εγω θυμαμαι αυτο που λεει η Πιγκυ, που ειχαμε παει για καφε οι 3 μας και η Πιγκυ ηταν εγκυος και μας ελεγε οτι θα φυγει για το Σιατλ και εμεις λεγαμε τον πονο μας. τωρα αν βρισκομασταν θα ελεγα μονο εγω τον πονο μου χαχαχαχα

Περιμενουμε λοιπον νεα σου την Δευτερα!!

Δομνινα μου σου ανοιξε η ορεξη ε?? Ενταξει, θα περνανε μερες που θα πεινας, αλλες που δεν θα θες να δεις φαγητο... δεν πειραζει αρκεί να μην ξεφυγεις γενικα και δεν μπορείς μετα να το μαζέψεις! Κι απο σένα θα έχουμε νεακια για το μωρακι σου την Δευτέρα, ε;

Gossamer ίσως και να ξεκινήσουμε μαζι! Εγω περιμένω να αδιαθετησω 10 Σεπτέμβρ. Βέβαια ίσως να μου έρθει και νωρίτερα γιατι τις 2 τελευταίες φορές μου ήρθε νωρίτερα. Τελοσπαντων, αν μου πει ο βάς ότι μπορω να ξεκινήσω αυτο το μήνα, θα ξεκινήσω.. Να δούμε τι θα μου προτείνει γενικα. Εσυ θα κανείς κανονική εξωσωματικη ε; Εγω μάλλον φυσικο ή ημιφυσικο... Να δούμε...

Κοπέλια μου υπερεχεις ξεκάθαρα απο άλλες μαμάδες που όλη μέρα παραπονιούνται και κουράζονται κλπ . Εσυ βιώνεις την κάθε στιγμη της δημητρας με χαρα και μπράβο σου γιαυτο! Ποσο μου αρέσει ο ενθουσιασμός σου για κάθε τι που μας περιγραφεις! Αυτο το κοριτσάκι ειναι πολυ τυχερό και έχει βγει και τόσο καλο παιδάκι γιατι έχει τόσο καλούς γονείς! Να έχετε όλοι την υγεία σας και να την χαίρεστε πάντα..... Άντε και με ένα αδερφακιιι

Lucky μου πολυ χάρηκα που διάβασα νέα σου! Μπράβο που και ο άντρας σου ειναι καλα απο υγεία, και εσυ που έχασες 7 κιλά!!! Πηγαίνεις ακόμα στην διατροφολογο; Με τη δουλεια ειναι δύσκολα τα πράγματα... Που στέλνεις εσυ βιογραφικά; Μακάρι να βρεθεί κάτι γρήγορα!!! Στο εργαστήριο δλδ δεν θα ξαναπαει ο αντρας σου? Σε αλλο εργαστηριο δεν υπαρχει περιπτωση να βρει? Θεσ να ρωτησω κανεναν γνωστο μηπως χρειαζονται ατομα? (πιγγυ μου ειναι οδοντοτεχνικο εργαστηριο)

Georgkat, κι εγω οταν μπηκα σ'αυτο το φορουμ ρωτουσα για τον Λαινα και εκτος απο την κοπελια δεν ακουσα πολυ καλα λογια και γιαυτο δεν πηγα. Μπορει να ειναι καλος, τι να σου πω? Απλα ακουσα οτι ειναι γενικα λιγο αποτομος και απο την Πιγκυ ειδα οτι επειδη δεν εκανε εξωσωματικη δεν την προσεξε. Δεν μου αρεσε αυτο..

Ειμαι κι εγω στον Βασιλοπουλο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Αν θελησεις βοηθεια σε οτιδηποτε και πληροφοριες, πες μας!

Πιγκυ μου μπραβο σου που προσπαθεις να αφιερωνεις χρονο για το καθε σκιουρακι σου ξεχωριστα! Πολυ καλη ιδεα κι ας ειναι στην ουσια κουραστικη μια και θα μπορουσες να κοιμιζεις και τα 2 και να ξεκουραζεσαι κι εσυ! Αρχιζουν πια και μεγαλωνουν και επικοινωνουν περισσοτερο μαζι σας και αυτο ειναι πολυ ωραιο ε??:D

Geminaki μου και για σενα χαιρομαι που τα καταφερνεις, ακομα αποκλειστικα θηλαζεις ρε θηριο? Μπραβο! Αυτο δεν το εχω ξανακουσει απο καμια διδυμομανουλα, οχι οτι δεν θελουν απλα δεν ειναι καθολου ευκολο φανταζομαι.

Rafia μου να σου ζησει το κοριτσακι σου και ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες!!

Πολλα φιλακια σε ολες !!!

Leni7 κι εγω εχω ακουσει διαφορα για τον λαινα...βεβαια το θεμα των γιατρων ειναι σχετικο παντα...αλλα πραγματικά έχω ακούσει τέρατα για τον λαινα αλλα και πολλές γυναίκες που τον εχουν θεό τους...

ο βασιλόπουλος που μου ειπες, σε ποιό μαιευτήριο ειναι? μπορείς να μου στειλεις στοιχεία σε πμ?

σε ευχαριστω πολύ εκ των προτερων.....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...