Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι σπάνιο αλλά μπορεί να παράγει αυτός πολλά αντισπερμικά αντισώματα και να δημιουργεί τις συγκολλήσεις ο οργανισμός του. Αλλά εντάξει για να ζητάς συμβουλές από το θέμα εξωσωματικής ε καταλαβαίνεις πόσα σπάνια έχουν δει τα ματάκια μας που πλέον μας φαίνονται όλα πολύ πιθανά! 😆

Γενικα στην θέση τους εγώ θα το έψαχνα παραπάνω. Βασικά εγώ έτσι ξεκίνησα να το ψάχνω, έβαλα τον σύζυγο να κάνει πολλές διαφορετικές εξετάσεις, τον έστειλα σε εξειδικευμένο ανδρολογο, έκανα κ εγώ τα πολύ basic και τα πήγα όλα στον γυναικολόγο μου κ εκείνος μου είπε πως δεν μπορεί να με βοηθήσει από εδώ και πέρα και με παρέπεμψε στον εξωσωματιστη μου. Εκ του αποτελέσματος φτιάξαμε το σπερμα αλλά παιδί δεν ήρθε ποτέ. Και να τώρα περιμένω να περάσει ο καιρός να κάνω εμβρυομεταφορα 🤷🏼‍♀️

καλέ προσωπικά εσάς ρωτάω πρώτα. Εδώ έχουμε ακούσει τόσα πράγματα. Είμαστε οι άτυχες τις υπόθεσης χαχαχα

• Χαχα 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας και καλή βδομάδα να έχουμε..

Είμαι στο γραφείο ύστερα από ένα πολύ όμορφο σβκ στη Σαλαμίνα με τους κουμπάρους μας.. Και γελάσαμε, και ξεκουραστήκαμε και μπάνια κάναμε... τέλεια περάσαμε..

Το μικράκι μου πρέπει να είναι καλά...δεν δέχομαι κάτι διαφορετικό ως ενδεχόμενο! Συμπτώματα δεν μπορώ να πω ότι έχω ιδιαιτέρως.. πεινάω αρκετά, ψιλοκουράζομαι εύκολα, κοιμάμαι νωρίς το βράδυ.. αυτά και κάποια ψιλοπονάκια.. ελπίζω να παραμείνουμε σε αυτά και το μικράκι μου να μην με ταλαιπωρήσει.. ελπίζω να είναι καλό παιδί, να τρώει όλο του το φαγητό και να μεγαλώνει κανονικότατα..

Επόμενο ραντεβού στις 3/9 στο γιατρό!

Κοπελιά μου να χαίρεστε τη Δήμητρα και κάθε χρόνο να είστε όλο και πιο ευτυχισμένοι - αν αυτό είναι δυνατόν!

Λένη μου είμαι σίγουρη πως θα βρείτε τη λύση.. Αποφάσισε εσύ πως θες να προχωρήσεις και όλα θα γίνουν..

Άλλωστε πέρασες ένα υπέροχο καλοκαίρι το οποίο θα ακολουθήσει ένα υπέροχο φθινόπωρο!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτισια , μαζευτηκα και εγω. Περασαμε πολυ ομορφα , αλλα εκει δεν ειχε internet και μου λειψατε πολυ. Διαβασα τα νεα σας.

Εμεις στο Πηλειο περασαμε πολυ ομορφα , γυρισαμε και τα χωρια και παραλιες και ολα ηταν υπεροχα με πολυ πολυ πρασινο και καταρακτες. Μετα πηγα στην αδελφη μου στην Ακρατα που ειχαν νοικιασει σπιτι και περασαμε και εκει πολυ ομορφα.

Την μικρουλα μου την καταλαβαινω καθε μερα και ενθουσιαζομαι συνεχεια. Στον Βασ θα παω στις 03/09 με το καλο να δουμε την μικρουλα μας, ευχομαι ολα να ειναι καλα.

Λενι μου, πρεπει να περασατε τελεια στις διακοπες , μπραβο πολυ χαιρομαι, τωρα οσο αφορα την εξωσωματικη φυσικο ειναι να το σκεφτεσαι , θα δεις και εγω το πιστευω οτι θα βρειτε την λυση , θα το δεις.

katerina να προσεχεις και να ξεκουραζεσαι και εγω αν θυμασαι ειχα παθει αποκοληση, αλλα θελει πολυ ξεκουραση , μην σκεφτεσαι την δουλεια σκεψου τα μικρα σου και ολα θα πανε καλα.

kopelia μου , να χαιρεσαι την Δημητρουλα σου , λεει καθαρα μαμα ε? Αχ πως περναει ο καιρος...

MissPiggy με την φιλη σου περασατε πολυ ομορφα απο οτι καταλαβα , ετσι παντα να περνατε, με το καλο να παρετε το καινουργιο σας σπιτι και η ζωη σας να ειναι γεματη απο χαρα και ευτυχια .

Δομνινακι μου τα νεα σου απο το μικρακι σου ειναι σουπερ ,μπραβο, δοξα το Θεο ολα πανε καλα, θα μεγαλωσει και θα δεις πως θα περασει ο καιρος που δεν θα το καταλαβεις.

Φιλακια σε ολες.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Γεια σας κοριτσια, οι πιο παλιες με ξερετε αλλωστε με καποιες μαζι ξεκινησαμε αλλα οταν μας κοψανε εχασα την επαφη καθοτι ασχετη λιγο με internet και οχι τοσο fan.Eκανα την εγραφη στο καφε αλλα δεν ειναι ενεργοποιηση καλα το κωδικο μου και ετσι μονο σας διαβαζα δεν μπορουσα να συμμετεχω στην συνομιλια σας και φυσικα δεν ειχα χρονο να κατσω να δω πως θα το ενεργοποιησω σημερα εκατσα και τα καταφερα.

Κοπελια να χαιρεσαι το κοριτσακι σου την δημητρουλα σου πραγματικα πως περασε ο χρονος.....να τα εκατοστησει και να την δεις οπως επιθυμεις.

MISS PIGGY διαβαζα και τα δικα σου τα ευχαριστα ολα καλα ειδες και δυο μπραβοοο οσο για τις υπολοιπες δεν ειχαμε μιλησει αλλα σας ευχομαι τα καλυτερα εξαλλου τωρα θα μιλαμε και θα σας γνωρισω καλυτερα οπως και εσεις.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ...ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΑ ΚΑΦΕ...

ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΙΝΑ...ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΠΕΛΑΤΙΣΣΕΣ ΤΟΥ?

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Γειά σας κορίτσια και καλή εβδομάδα σε όλες και στα μωράκια σας!!!

Λένη μου καλώς ήλθες απο τα μέρη τα μακρινά! Σήμερα πώς ήταν στη δουλειά? Τα κατάφερες να ξυπνήσεις? Όσο για την εξωσωματική, μη το αφηνεις να σε πάρει απο κάτω ούτε καν στη σκέψη. Συζήτησε όλα τα ενδεχόμενα με τον Βασ και αποφασίστε μαζί τί είναι το καλύτερο για σένα...Εμείς πάντως είμαστε εδώ για να πεις ό,τι θέλεις και όποτε θέλεις. Εξάλλου αρχίζουμε και μαζευόμαστε, οπότε θα μιλάμε όλες πιο συχνά...

Κατερίνα μου τα μωράκια σου και τα μάτια σου. Οι πρώτοι μήνες είναι δύσκολοι γιατί θέλει ξεκούραση για να σταθεροποιηθούν τα μικρούλια. Οι υπολοιπο μήνες έχουν άλλες δυσκολίες, αλλά όχι τόση επικινδυνότητα. ΓΙ αυτό να ακούς τον γιατρό σου και μη παίρνεις θάρρος... Εχεις εμετούς τελικά? Πώς είσαι?

Δομνίνα μου τί κάνει το μωράκι σου? Να μας ενημερώσεις όταν πάς στον γιατρό...Εχεις συμπτώματα ή τίποτα? Σου εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και σε 9 μήνες να κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά και να είσαι μια ευτυχισμένη μητέρα!

Μισπίγκυ μου τί κάνουν τα σκιουράκια σου? Είναι πανέμορφα ακόμα περισσότερο τώρα, ε? Κοιμούνται λίγο παρπάνω?

Γκοσάμερ καλή επιτυχία να εχεις με την εργασία σου. Η σκέψη μας είναι μαζί σου.Ήρθαν οι ενέσεις τελικά? Μίλησες με τον γιατρό σου?

Αγγελικ τί κάνει η μικρούλα σου? Πώς πήγαν οι διακοπές σας? Γυρίσατε ή όχι ακόμα?

Λάκυ που είσαι?

Εμείς χθες γιορτάσαμε τα γενέθλια της Δήμητρας σε παιδότοπο εξωτερικό. Κορίτσια περάσαμε υπέροχααααααα. Είχαμε περίπου 15 παιδάκια λίγο μεγαλύτερα απο τη Δήμητρα και κάποια στην ίδια ηλικία και τρελάθηκαν στο παιχνίδι. ΟΙ γονείς είναι όλοι φίλοι μας κι εμείς περάσαμε πολύ καλά γιατί παίζαμε με τα παιδάκια μας και το διασκεδάσαμε τρελά. Έπεσε φυσικα και η συγκίνηση και το σχετικό δάκρυ την ώρα της τούρτας που όλοι τραγουδούσαν για το ζουζούνι μας και γενικά ήταν μια πολύ έντονη ημέρα χθες. Ακόμα μεγαλύτερη είναι η χαρά μου που παίρνουν τηλ οι φίλες μου σήμερα και μου μιλάνε τα παιδάκια τους και μου λένε πόσο ωραία πε΄ρασαν. Αχ, κορίτσια ξετρελάθηκα. Θέλω κι άλλο παιδότοπο με όλα τα παιδάκια μαζίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Θέλω να παίξω πάλι με τις φίλες μου.... Αυτά γιατί αν σας πω όσα νιώθω, θα βαρεθείτε να διαβάζετε, χιχι.

Καλό απόγευμα σε όλες!!! Φιλιά πολλά!

κοπελια μου να σου στειλω και απο εδω τις ευχες μου για την πανεμορφηηηηη και τσαχπινα Δημητρουλα μας πολυχρονη και ευτυχισμενη να ειναι στην ζωη της και εσεις να την καμαρωνεται............εγω ακομα ειμαι ξαπλα αλλα σκεφτομουν ισως να παω καποιες ωρες αυριο στην δουλεια να κανω μια συζητηση με το αφεντικο και αν συμφωνει να πηγαινω 2 φορες την εβδομαδα αλλιως μαλλον θα σταματησω,απο εμετους δεν εχω τιποτα μονο αναγουλες και αυτο οχι καθε μερα απλα οταν ειμαι ορθια νιωθω ενα βαρος στην κοιλια μου εσυ το ειχες αυτο???? φιλακια πολλα πολλα και ιδιαιτερα στην μασκωτ μας

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτισια , μαζευτηκα και εγω. Περασαμε πολυ ομορφα , αλλα εκει δεν ειχε internet και μου λειψατε πολυ. Διαβασα τα νεα σας.

Εμεις στο Πηλειο περασαμε πολυ ομορφα , γυρισαμε και τα χωρια και παραλιες και ολα ηταν υπεροχα με πολυ πολυ πρασινο και καταρακτες. Μετα πηγα στην αδελφη μου στην Ακρατα που ειχαν νοικιασει σπιτι και περασαμε και εκει πολυ ομορφα.

Την μικρουλα μου την καταλαβαινω καθε μερα και ενθουσιαζομαι συνεχεια. Στον Βασ θα παω στις 03/09 με το καλο να δουμε την μικρουλα μας, ευχομαι ολα να ειναι καλα.

Λενι μου, πρεπει να περασατε τελεια στις διακοπες , μπραβο πολυ χαιρομαι, τωρα οσο αφορα την εξωσωματικη φυσικο ειναι να το σκεφτεσαι , θα δεις και εγω το πιστευω οτι θα βρειτε την λυση , θα το δεις.

katerina να προσεχεις και να ξεκουραζεσαι και εγω αν θυμασαι ειχα παθει αποκοληση, αλλα θελει πολυ ξεκουραση , μην σκεφτεσαι την δουλεια σκεψου τα μικρα σου και ολα θα πανε καλα.

kopelia μου , να χαιρεσαι την Δημητρουλα σου , λεει καθαρα μαμα ε? Αχ πως περναει ο καιρος...

MissPiggy με την φιλη σου περασατε πολυ ομορφα απο οτι καταλαβα , ετσι παντα να περνατε, με το καλο να παρετε το καινουργιο σας σπιτι και η ζωη σας να ειναι γεματη απο χαρα και ευτυχια .

Δομνινακι μου τα νεα σου απο το μικρακι σου ειναι σουπερ ,μπραβο, δοξα το Θεο ολα πανε καλα, θα μεγαλωσει και θα δεις πως θα περασει ο καιρος που δεν θα το καταλαβεις.

Φιλακια σε ολες.

καλως ορισατεεεεεεε και του χρονου με υγεια να ξαναπατε...........ελπιζω να ξεκουραστηκες και να γεμισες τις μπαταριες σου,ναι θυμαμαι που και εσυ ειχες καθει την αποκολληση καθησες πολλες μερες στο κρεβατι???? ποτε γυριζεις στην δουλεια τελειωσε η αδεια σου ή εχεις ακομα??? η μικρη κλωτσαει εεεεε? χαχαχαχαχα δεν πειραζει νομιζω οτι οταν ακους το μωρο εχεις λιγοτερο αγχος για το αν ειναι καλα το μωρο ή οχι ενω στην δικη μου φαση περιμενω να παω στον γιατρο για να ειμαι σιγουρη.Την Δευτερα θα ξαναπαω το απογευμα να δουμε πως ειναι τα μωρακια μου,φιλακια πολλα

Γεια σας κοριτσια, οι πιο παλιες με ξερετε αλλωστε με καποιες μαζι ξεκινησαμε αλλα οταν μας κοψανε εχασα την επαφη καθοτι ασχετη λιγο με internet και οχι τοσο fan.Eκανα την εγραφη στο καφε αλλα δεν ειναι ενεργοποιηση καλα το κωδικο μου και ετσι μονο σας διαβαζα δεν μπορουσα να συμμετεχω στην συνομιλια σας και φυσικα δεν ειχα χρονο να κατσω να δω πως θα το ενεργοποιησω σημερα εκατσα και τα καταφερα.

Κοπελια να χαιρεσαι το κοριτσακι σου την δημητρουλα σου πραγματικα πως περασε ο χρονος.....να τα εκατοστησει και να την δεις οπως επιθυμεις.

MISS PIGGY διαβαζα και τα δικα σου τα ευχαριστα ολα καλα ειδες και δυο μπραβοοο οσο για τις υπολοιπες δεν ειχαμε μιλησει αλλα σας ευχομαι τα καλυτερα εξαλλου τωρα θα μιλαμε και θα σας γνωρισω καλυτερα οπως και εσεις.

καλως ορισες στην παρεα μας γραψε μας λιγα λογια για σενα εμεις που δεν σε γνωριζουμε να μαθουμε σε ποιο σταδιο εισαι εχεις κανει εξωσωματικη ή θα κανεις τωρα????

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ...ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΑ ΚΑΦΕ...

ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΙΝΑ...ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΠΕΛΑΤΙΣΣΕΣ ΤΟΥ?

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

καλως ορισες και εσυ στην παρεα μας εγω δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι ειμαι απο κρητη και ο γιατρος μου ειναι εδω,η κοπελια εχει γιατρο τον λαινα και θα σε βοηθησει........

Λενακιιιιιιιιι μου πως τα πας με την δουλεια συνηθησες ή ακομα???? θελει λιγο χρονο το ξερω αλλα ενταξει θα τα καταφερεις.Ποτε σκεφτεσαι να πας στον βασιλοπουλο????

Καλησπερα κοριτσια!

Δεν προλαβαινω να σας διαβαζω! Ειμαστε ολοι πολύ καλά ομως! Τα αγορια μου μεγαλωνουν και παιζουμε! ΑΠιστευτο ποσο γρηγορα περναει ο καιρος. Υπαρχει πολλή κουραση φυσικά. Θηλαζω αποκλειστικά ακομα οπότε δεν μπορω να απομακρυνομαι και πολύ. Και γενικα προσπαθω να μην τους χαλαώ τη ρουτινα γιατι γκρινιαζουν καπως..ειδικα ο μικρός! Ειμαι ομως πολύ χαρουμενη!

Να ευχηθω στην κοπελια να χαιρεται τη Δημητρούλα της!!!!:D:D Να ειναι πολύχρονη κ ευτυχισμενη και να την καμαρωνει!

Κατερινα και σε σενα ευχομαι τα διδυμακια να μεγαλώσουν στην κοιλιτσα και γρηγορα να τα αγκαλιάσεις!! Ξεκουρασου τωρα γτ μετά αστα να πάνε!

Αγγελικ κοντευεις κι εσυ οπου να ναι! Ετοιμασου να ζησεις μεγάλες στιγμες!

Λενη μου οτι καλυτερο τωρα και σε σενα! Πιστευω και ο Βασ το εχει βαλει πεισμα και θα κανει τα παντα! Και σε λιγο καιρο θα παραπονιεσαι κι εσυ για κλεισουρα κτλ!

Μις Πιγκυ κι εσυ να περνας καλά με τα μικρουλια σου!!

Luckym εσυ ολα καλά? δε διαβασα καποιο νεο σου νομιζω..

Και σε ολες τις κοπελες που ειναι καινουριες ευχομαι να γρηγορα με ενα σπορακι στην κοιλίτσα!

Σας φιλώ!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Κατερινα... και για οσες δεν με ξερετε οταν η κοπελια ειχε ανοιξει πρωτη το τοπικ στο parents forum και ζητουσε πληροφοριες για το κεντρο ανταποκριθηκα και της ειπα οτι ολοι την ιστορια μου και ποσο ευχαριστημενη εμεινα μετα απο τοσα πολλα προβληματα που υπηρχαν και ομως ολα πηγαν καλα τωρα εχω ενα κοριτσακι πεντε χρονων απιστευτοοοοοοοο πως περασε ο χρονος και ολα εγιναν τα ασχημα παρελθον για μενα....ευχομαι σε ολες σας το ιδιο να συμβει.Παντως δεν ξεχνω και δοξαζω το θεο πως και σε μενα τοτε σταθηκαν ατομα που με βοηθησαν ψυχολογικα και με στηριξαν ετσι καπως ειχαμε αρχισει να μιλαμε με τα κοριτσια.

Λενακιιιιιιιιι μου πως τα πας με την δουλεια συνηθησες ή ακομα???? θελει λιγο χρονο το ξερω αλλα ενταξει θα τα καταφερεις.Ποτε σκεφτεσαι να πας στον βασιλοπουλο????

Αχ Κατερινακι μου, στην δουλεια νυσταζωωωωωωωωωωωωωωωωω:roll::cool:

χθες κοιμηθηκαμε 1 το βραδυ αλλα ολες τις προηγουμενες μερες αστα!

Στον Βασιλοπουλο εκλεισα ραντεβου για την αλλη εβδομαδα γιατι θελω να κανω κι ενα Παπ, οποτε θα τα πουμε κιολας λιγο.

Πως εισαι εσυ? αναγουλες? Ποτε θα ξαναπας στον γιατρο να δεις τα μωρακια σου? Εγω λεω οτι θα ειναι ενα κοριτσακι ενα αγορακι! :D

καλημερα κοριτσια!

Leni μου , γυρισες στην δουλεια ε? Αντε να προσαρμοστεις . Τι μερα εκλεισες στον Βασ, εγω θα παω Δευτερα.

Gemini πολυ χαιρομαι που ολα πανε τελεια και μεγαλωνουν τα μωρακια σου και ζητε απιστευτες στιγμες, ευχομαι ολες μας να τις ζησουμε αυτες τις στιγμες. Δωσε φιλακια στα μωρακια σου.

katerina μου , εγω εκατσα στο κρεββατι 1 εβδομαδα, αλλα σηκωνομουν μονο για τουαλετα, πηγα στο γιατρο και επιβεβαιωσε οτι ειχε κλεισει το σημειο που ειχε γινει η αποκοληση, αλλα εγω δεν περπατουσα και μετα για κανα μηνα, με πηγαινοφερναν στην δουλεια , οταν γυρναγα σπιτι καθομουν ξαπλα με τα ποδια ψηλα για κανα μηνα , ειχα φοβηθει λιγο και ειπα να κανω οτι μπορω. Η μικρη κλωτσαει, σιγουρα οταν την νιωθεις ηρεμεις , εχεις δικιο οτι στο σταδειο που εισαι και εγω ελεγα ποτε θα παω στο γιατρο να δω αν ειναι καλα το μωρακι.Στην δουλεια θα παω την Δευτερα , σημερα πηγα και πηρα και την αδεια τοκετου, πρεπει να αρχιζει απο 15/09 .

Rafia, Georgkat καλως ηλθατε στην παρεα μας.Georgkat για τον Λαινα δεν ξερω , εμεις εδω οι περισσοτερες ειμαστε στον Βασιλοπουλο Ιωαννη , σουπερ γιατρος.

Φιλακια πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Εγώ ξύπνησα σήμερα στις 4 το πρωί με μια πείνα άλλο πράγμα.. Τσάκισα μισό κομμάτι κέηκ και κατά τις 6 ξαναξάπλωσα μέχρι τις 8 το πρωί όπου και τελικά σηκώθηκα.. Μου φαίνεται ότι σήμερα όλη τη μέρα πεινάω...

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

ΗΡΘΑ!!!! επιτελους λιγο χρονο για να σας γραψω!!!!τι μου κανετε?Σας σκεφτομαι συνεχεια και ευχομαι ολα να πηγαινουν υπεροχα στην ζωη σας!!!Ας αρχισω σιγα σιγα!!!!εγω εχω χασει μεχρι τωρα 7 κιλα και συνεχιζω....ο αντρουλης μου απο θεμα υγείας ειναι μια χαρα!!!Τον Αυγουστο τον εβγαλαν με αδεια ανεφ αποδοχων και το αφεντικο ειπε οτι απο τον Σεπτεμβρη θα το δουλεψει μονος του το εργαστήριο!!!!οποτε τωρα ειμαστε δυο ανεργοι μεσα στο σπιτι!!!!Και το κακο ειναι οτι δεν μπορει να βρει δουλεια γιατι περνει μια αναπηρική συνταξη και δεν μπορει να βαλει ένσημα και κανεις δεν προσλαμβανει παρανομα!!!Οποτε βγαινω εγω στην αγορα εργασίας εχω δωσει καμια 50αρια βιογραφικα εχω κανει και καμια 20αρια δοκιμαστικα αλλα τιποτα ακομα!!!υπομονη και επιμονη!!!!Παρολα αυτα δεν πτοουμε αν βρεθει δουλεια καλως αλλιως θα περασουμε με τα λιγα που εχουμε,την εξωσωματικη θα την κανω αν με αξιοσει ο θεος και θα προσπαθισω να προσφερω στο παιδι μου οσα μπορω τι να κανουμε ηρθαν δυσκολες εποχες!!!Πηγαμε και καμια δεκαρια μερες και μαζευαμε σταφυλια εγω τα πεθερικα μου και ο αντρας μου αρα φανταζεσται πιος τραβηξε ολο το ζορι....

θα με συνχωρεσεται παλι αλλα θα σταματησω εδω θα προσπαθησω να μπω πιο βραδυ να γραψω σε μια μια αναλιτικα φιλια πολλα!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...