Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Nels είπε:

Το ιατρείο του είναι στο Ψυχικο, εκεί κάνει τα πρώτα ραντεβού του, τους υπερηχους κλπ. Η κλινική στην οποία κάνει πλεον τις ωοληψιες-εμβρυομεταφορες και λοιπές χειρουργικές πράξεις είναι το Ιασω. Εγώ ειχα κάνει εξωσωματικη πέρυσι μαζί του επιτυχώς με δικά μου ωαρια αλλά ξέρω ότι έχει πολύ κόσμο και με δωρεά, γενικά είναι εξαιρετικος επιστήμονας και ειλικρινής.

Όταν ανέλαβε εσένα είχε χρόνο να σε ενημερώνει, να σε καθοδηγεί, την ωοληψια και την εμβρυομεταφορα στην έκανε ο ίδιος; Ξέρεις αν συνεργάζεται με τράπεζα του εξωτερικού;

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου συγνώμη που δεν σας ενημέρωσα νωρίτερα αλλά ειλικρινά νόμιζα πως σας είχα γράψει..

Όλα καλά με το σποράκι μου.. η ανάπτυξή του είναι η αναμενόμενη και ακούσαμε την καρδούλα του..αχνά βέβαια, διότι ο γιατρός είπε ότι είχε περίπου 2 μέρες που είχε αρχίσει να χτυπάει αλλά την ακούσαμε.

Ο γιατρός αισιόδοξος και μου είπε ότι επιτέλους χαίρεται που με βλέπει να χαμογελάω.. Ανακουφίστηκα είναι η αλήθεια, αλλά όπως καλά ξέρετε η αγωνία δεν τελειώνει ποτέ. Τώρα θα πάω την Παρασκευή στο δικό μου το γυναικολόγο για να το δούμε και να το ακούσουμε καλύτερα..

Φιλάκια σε όλες σας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Να μαι και γω...

Μαζευομαστε σιγα σιγα...

Δομνινα μου!!!! Ωρα να το παρεις αποφαση... εισαι εγκυουλα! Ηρθε η σειρα σου!!

Θα φουσκωσει η κοιλιτσα και ολα αυτα... Φυσικα η αγωνια δεν τελειωνει ποτε και αφου γεννησεις χειροτερευει!

Κατερινακι, μην σε ακουω να αγχωνεσαι με τη δουλεια!!! Θα σε μαλωσω! να θυμασαι οτι κουβαλας 2 ψυχουλες και αυτο μετραει μονο! θυμισε μου, εξεταση θρομβοφιλιας εχεις κανει?

Gossamer, ευτυχως που εχετε δουλεια να λες! Οι εποχες ειναι δυσκολες... Οσο για το διαβασμα, δεν σε φοβαμαι... θα το καταφερεις!

Η Δημητρουλα αλωνιζει, ειμαι σιγουρη, ε κοπελια?

Η Αγγελικη μας κανει διακοπες ακομα φανταζομαι. Το Λενακι μας γυριζει, περιμενουμε πολλα νεα και φωτο!

Εμεις ειμαστε καλα. Κοριτσια μεγαλωνουν τοσο γρηγορα που δεν παιρνεις χαμπαρι!

Δεν ειναι πια μωρα... Ειναι παιδακια!!! Τα καινουργια κατορθωματα ειναι τα εξης

- Μιλανε ασταματητα!!! Λογαια, λογακια, λογακια.... Η αγαπημενη συλλαβη του Κ ειναι "γλεεε" και της μικρης "λεεεε"

- εχουμε ανακαλυψει τα χερια μας... Αρα η παιζουμε με τα δαχτυλα μας ή τα τρωμε!

- Εχουμε ανακαλυψει και τα ποδια μας... δεν τα κανουμε κατι ακομα... αλλα τα κοιταμε με τις ωρες!

Ειναι απιθανα...

Σας φιλω ολες!!!

c12e25debb.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Μπήκα να σας πω μια καλημέρα από μένα και μια από το μικρό Δομνινάκι, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι εξαιρετικά καλό παιδί και δεν ταλαιπωρεί τη μανούλα.. Ελπίζω να είναι καλά, να τρώει όλο του το φαγητό και να μεγαλώνει όπως πρέπει.. Είμαι συγκρατημένη, το ομολογώ και ελπίζω να είναι όλα καλά... αύριο θα πάω πάλι στο γιατρό και έχω αρχίσει να έχω αγωνία..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

καλησπερα κοριτσακια μου

Δομνιναααααααα μπραβο να προσεχεις το δομνινακι σου και ολα θα πανε καλα πολυ χαρηκα για σενα να το ξερεις

Μισπιγκυ μου οχι δεν εχω κανει εξεταση για θρομβοφιλια το ειχα πει στον γιατρο αλλα μου ειπε οτι δεν χρειάζεται γιατι θα κανω ενεσεις ουτως η αλλως, πω πω μεγαλωνουν πολυ γρηγορα τα σκιουρακια σου και που εισαι ακομα του χρονου που θα μιλανε και θα περπατανε θα δεις

εγω κοριτσια τα νεα μου δεν ειναι και τοσο ευχαριστα,πηγα δυο μερες στην δουλεια και παλι εχω αιμα και ειμαι στο κρεβατι απο την τριτη:( δεν ξερω τι συμβαινει ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να συμβαινει για χιλιους δυο λογους μου ειπε να σταματησω την δουλεια και να ειμαι στο κρεβατι για λιγο καιρο ελπιζω,

φιλακια σε ολες και στα μωρακια σας

καλησπερα κοριτσακια μου

Δομνιναααααααα μπραβο να προσεχεις το δομνινακι σου και ολα θα πανε καλα πολυ χαρηκα για σενα να το ξερεις

Μισπιγκυ μου οχι δεν εχω κανει εξεταση για θρομβοφιλια το ειχα πει στον γιατρο αλλα μου ειπε οτι δεν χρειάζεται γιατι θα κανω ενεσεις ουτως η αλλως, πω πω μεγαλωνουν πολυ γρηγορα τα σκιουρακια σου και που εισαι ακομα του χρονου που θα μιλανε και θα περπατανε θα δεις

εγω κοριτσια τα νεα μου δεν ειναι και τοσο ευχαριστα,πηγα δυο μερες στην δουλεια και παλι εχω αιμα και ειμαι στο κρεβατι απο την τριτη:( δεν ξερω τι συμβαινει ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να συμβαινει για χιλιους δυο λογους μου ειπε να σταματησω την δουλεια και να ειμαι στο κρεβατι για λιγο καιρο ελπιζω,

φιλακια σε ολες και στα μωρακια σας

Μου φαίνεται Κατερινάκι μου πως τα μωράκια σου θέλουν τη μαμά τους ξεκούραστη και στο σπίτι.. Δεν εξηγείται διαφορετικά.. Γι' αυτό ξάπλα, χαλαρά και όλα θα πάνε καλά..

Εμείς έχουμε ραντεβού στις 7.30 το απόγευμα στο γιατρό.. Αλήθεια, εσύ έχεις τίποτε συμπτώματα ή ακόμα; λογικά είσαι δυο βδομάδες μεγαλύτερη από μένα..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!!

Γυρισα κι εγω και διαβαζω και πολυ ωραια νεα και χαιρομαι!!!!

Κατερινα μου πρεπει να ακουσεις τον γιατρο σου και ολα θα πανε μια χαρα!!!! Σταματα ομως την δουλεια, αφου βλεπεις οτι δεν θελουν να δουλευουν τα μικρουλια σου, δεν τους αρεσει το γραφειο και η πιεση!!!!;)

Δομνινα μου, τελεια τα νεα σου!! Μπραβο κοριτσακι μου:D

Επιτελους εγινε πραγματικοτητα !!! Περιμενουμε νεα σου απο τον γιατρο!

Πιγκουλινι μου τι γλυκουλια τα μικρα σου... Μεγαλωνουν και δεν το καταλαβαινεις πως περναει ο καιρος! Τα ελεγε η κοπελια!!χαχα

οι υπολοιπες τι κανετε?

Εγω περασα πολυ ωραια αλλα κουραστηκα πολυ γιατι οπως καταλαβαινετε ολο τριγυρνουσαμε!! Θα σας γραψω και πιο πολλα νεα απλα τωρα ειμαι και ζαλισμενη και κοιμαμαι ορθια απο το jet lag:p

πολλα φιλακια και καλα να πανε ολα!!

Γλυκιά μου Λένη καλώς μας ήρθες πίσω...

Χαίρομαι που πέρασες τόσο όμορφα.. Νομίζω πως το ταξίδι αυτό ήταν ότι ακριβώς χρειαζόσασταν... Περιμένουμε με αγωνία λεπτομέρειες για το ταξίδι.

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Μου φαίνεται Κατερινάκι μου πως τα μωράκια σου θέλουν τη μαμά τους ξεκούραστη και στο σπίτι.. Δεν εξηγείται διαφορετικά.. Γι' αυτό ξάπλα, χαλαρά και όλα θα πάνε καλά..

Εμείς έχουμε ραντεβού στις 7.30 το απόγευμα στο γιατρό.. Αλήθεια, εσύ έχεις τίποτε συμπτώματα ή ακόμα; λογικά είσαι δυο βδομάδες μεγαλύτερη από μένα..

καλησπερα κοριτσακι μου λες τα μωρακια να με θελουν ξεκουραστη??? σημερα ειμαι καλυτερα ευτυχως,εγω ειμαι 10 εβδομαδων αλλα δεν εχω συμπτωματα ισως καμμια φορα με πιανει αναγουλα αλλα σπανια και χωρις εμετους,περιμενουμε να μας γραψεις τα νεα απο το μικρο σου Δομνινακι,φιλακια πολλα

Καλημερα σε ολες!!

Γυρισα κι εγω και διαβαζω και πολυ ωραια νεα και χαιρομαι!!!!

Κατερινα μου πρεπει να ακουσεις τον γιατρο σου και ολα θα πανε μια χαρα!!!! Σταματα ομως την δουλεια, αφου βλεπεις οτι δεν θελουν να δουλευουν τα μικρουλια σου, δεν τους αρεσει το γραφειο και η πιεση!!!!;)

Δομνινα μου, τελεια τα νεα σου!! Μπραβο κοριτσακι μου:D

Επιτελους εγινε πραγματικοτητα !!! Περιμενουμε νεα σου απο τον γιατρο!

Πιγκουλινι μου τι γλυκουλια τα μικρα σου... Μεγαλωνουν και δεν το καταλαβαινεις πως περναει ο καιρος! Τα ελεγε η κοπελια!!χαχα

οι υπολοιπες τι κανετε?

Εγω περασα πολυ ωραια αλλα κουραστηκα πολυ γιατι οπως καταλαβαινετε ολο τριγυρνουσαμε!! Θα σας γραψω και πιο πολλα νεα απλα τωρα ειμαι και ζαλισμενη και κοιμαμαι ορθια απο το jet lag:p

πολλα φιλακια και καλα να πανε ολα!!

καλωςςςςςς ορισες Λενακι μου και του χρονου να εχετε την υγεια σας και να ξαναπατε διακοπες

εμενα λιγο με εχουν ταλαιπωρησει τα αντρακια μου αλλα τι να κανω ας πανε ολα καλα και θα τα ξεχασω,περιμενουμε νεα σου με λεπτομεριες απο τις διακοπες σου φιλακια πολλα πολλα

Κοριτσάκια μου γλυκά συγνώμη που δεν μπόρεσα να σας ενημερώσω νωρίτερα αλλά γυρίσαμε από το γιατρό, έπεσα σαν λιμασμένη πάνω σε ένα σουβλάκι, έκανα την ενεσούλα μου και μετά ο άνδρας μου έκατσε στο pc για να δει ταινία... κάποια στιγμή με πήρε ο ύπνος στον καναπέ και τώρα που σηκώθηκα (μάλλον αρχίσανε οι πρωϊνές αυπνίες) βρήκα χρόνο να σας ενημερώσω..

Λοιπόν η φακή μου είναι καλά.. είμαι 7 βδομάδων ακριβώς (και 1 μέρα σήμερα) και ο γιατρός είναι ευχαριστημένος και αισιόδοξος.. Ομολογώ πως είμαι ήρεμη και αισιόδοξη κι εγώ (παράδοξο αλλά αληθινό) και επόμενο ραντεβού την Τρίτη 4/9/2012!

Ο γιατρός με άφησε κιόλας να κάνω μπάνιο στη θάλασσα κι έτσι κι εγώ σήμερα θα πάω Σαλαμίνα στους κουμπάρους μας για να αντιμετωπίσω τον καύσωνα που θα έχουμε στην Αθήνα..

Σας φιλώ γλυκά και σας σκέφτομαι όλες..

Κατερινάκι κάνε κουράγιο... όλα θα πάνε καλά.. λίγο θες ακόμα για να ξεπεράσεις το κρίσιμο διάστημα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλεναδιτσες μου!

Λενι μου γουελ καμ χομ!

Συμπεθερα μου κάτσε σπιτάκι σου!αφου τα αντρακια σου δεν θέλουν να πηγαίνουν δουλειά! :-)

Δομνινακι μου όλα πανε καλα και μας έδωσες πολυ μεγάλη χαρα με τα νέα σου κοριτσάκι μου!

Κοπέλα μου και Πιγκουλι διαβάζω τα νέα και τα κατορθώματα σας και γελάει μονη μου σαν χαζό! :-)

Σας φιλώ και μου λειπετε αλλα σύντομα θα παραδώσω και την εργασία και θα μπω να σας ΠΩ αναλυτικά νέα!

Καλημέρα κορίτσια!

Με έχει πιάσει το jetlag ενω νόμιζα ότι την γλύτωσα και κοιμαμαι 3-3:30 γιατι δεν νυσταζω πιο νωρισ και το πρωι ξυπναω 12:30-1. Να δουμε πωσ θα παω αυριο δουλεια!! :(

Αχ, τι να σας πρώτολέω, ήταν πολυ ωραία αν και νοιώθω τώρα ότι θέλω κι άλλες διακοπές! To miami ειναι παρα πολυ ομορφο με φοινικες, με μεγαλους δρομους, με μαρινες παντου και σπιτακια που βλεπουν στην θαλασσα και σε λιμνη, το κατι αλλο! Εχει μια τεραστια παραλια που πιανει ολη την πολη απο πανω ως κατω και οπου και να εισαι εχεισ κοντα σου παραλια!! Πηραμε και μια κρουαζιερα και πηγαμε μπαχαμες -στην πρωτευουσα που λεγεται Nassau- και key West που ηταν κι εκει φοβερα, ειδικα στο nassau ειχε τελεια τιρκουαζ νερα με ασπρη αμμο! Και μετα πηγαμε ορλαντο σε παρκο της disneyland, στην ΝΑSA και στο Universal studios που εχει διαφορα θεματα απο ταινιες, τρελλη κατασταση, πολυ φαντασμαγορικα. Ηταν πολυ γεματο ταξιδι, πραγματικα! Παρολαυτα για πρωτη φορα το μυαλο μου δεν ξεφυγε τελειως... Υπηρχε αυτο το παραθυρακι στο μυαλο μου που ανοιγε συχνα και μου θυμιζε το θεμα της εξωσωματικης...

Δεν σασ κρυβω οτι με απασχολεί αρκετα, πιο πολυ απο τις αλλες φορες... Φοβάμαι, αλλα παρα πολυ όμως.... Και ενω πάντα ανυπομονουσα να ξεκινήσω, τώρα σκέφτομαι απο μεσα μου, "ε, και τι θα καταλάβω κι αν μείνω έγκυος; Αφου μετα δεν προχωράει. Γιατι στην ουσία δεν ξέρουμε γιατι δεν προχωράει, άρα δεν μπορούμε και να το διορθώσουμε...."

Ήταν καλο που πήγα μακρυα είδα πολλές καινούργιες εικόνες και πέρασα πολυ ωραία δεν θέλω να ειμαι αχάριστη, απλα μέσα μου υπάρχει αυτο το παράπονο που καμία άλλη φορα δεν είχα τόσο έντονο.

Gossamer μου σ'ευχαριστω για το γουελκαμ, αντε κι εσυ να τελειωσεις με εργαιες και δουλειες και να δουμε τι θα κανουμε! Εγω εσυ κι η lucky εχουμε σειρα!! Αληθεια, ηρθαν οι ενεσεις?

Δομνινακι χαιρομαι απιστευτα που ολα πανε καλα!! Πραγματικα επιτελους ηρθε η ωρα σου!! Εκανες κι εσυ παρα πολυ υπομονη!!

Κατερινακι μου πως ειμαστε? ξαπλα?? προσοχη βρε κοριτσακι μου! Α! Να σου πω! Εχω χασει καποιο επεισοδιο? ξερουμε οτι ειναι αγορακια?? γιατι βλεπω οτι γραφετε τα αντρακια... Το υποθετεις φανταζομαι?

Πολλα φιλια σε ολες και καλη κυριακη!

Καλημέρα κορίτσια!

Με έχει πιάσει το jetlag ενω νόμιζα ότι την γλύτωσα και κοιμαμαι 3-3:30 γιατι δεν νυσταζω πιο νωρισ και το πρωι ξυπναω 12:30-1. Να δουμε πωσ θα παω αυριο δουλεια!! :(

Αχ, τι να σας πρώτολέω, ήταν πολυ ωραία αν και νοιώθω τώρα ότι θέλω κι άλλες διακοπές! To miami ειναι παρα πολυ ομορφο με φοινικες, με μεγαλους δρομους, με μαρινες παντου και σπιτακια που βλεπουν στην θαλασσα και σε λιμνη, το κατι αλλο! Εχει μια τεραστια παραλια που πιανει ολη την πολη απο πανω ως κατω και οπου και να εισαι εχεισ κοντα σου παραλια!! Πηραμε και μια κρουαζιερα και πηγαμε μπαχαμες -στην πρωτευουσα που λεγεται Nassau- και key West που ηταν κι εκει φοβερα, ειδικα στο nassau ειχε τελεια τιρκουαζ νερα με ασπρη αμμο! Και μετα πηγαμε ορλαντο σε παρκο της disneyland, στην ΝΑSA και στο Universal studios που εχει διαφορα θεματα απο ταινιες, τρελλη κατασταση, πολυ φαντασμαγορικα. Ηταν πολυ γεματο ταξιδι, πραγματικα! Παρολαυτα για πρωτη φορα το μυαλο μου δεν ξεφυγε τελειως... Υπηρχε αυτο το παραθυρακι στο μυαλο μου που ανοιγε συχνα και μου θυμιζε το θεμα της εξωσωματικης...

Δεν σασ κρυβω οτι με απασχολεί αρκετα, πιο πολυ απο τις αλλες φορες... Φοβάμαι, αλλα παρα πολυ όμως.... Και ενω πάντα ανυπομονουσα να ξεκινήσω, τώρα σκέφτομαι απο μεσα μου, "ε, και τι θα καταλάβω κι αν μείνω έγκυος; Αφου μετα δεν προχωράει. Γιατι στην ουσία δεν ξέρουμε γιατι δεν προχωράει, άρα δεν μπορούμε και να το διορθώσουμε...."

Ήταν καλο που πήγα μακρυα είδα πολλές καινούργιες εικόνες και πέρασα πολυ ωραία δεν θέλω να ειμαι αχάριστη, απλα μέσα μου υπάρχει αυτο το παράπονο που καμία άλλη φορα δεν είχα τόσο έντονο.

Gossamer μου σ'ευχαριστω για το γουελκαμ, αντε κι εσυ να τελειωσεις με εργαιες και δουλειες και να δουμε τι θα κανουμε! Εγω εσυ κι η lucky εχουμε σειρα!! Αληθεια, ηρθαν οι ενεσεις?

Δομνινακι χαιρομαι απιστευτα που ολα πανε καλα!! Πραγματικα επιτελους ηρθε η ωρα σου!! Εκανες κι εσυ παρα πολυ υπομονη!!

Κατερινακι μου πως ειμαστε? ξαπλα?? προσοχη βρε κοριτσακι μου! Α! Να σου πω! Εχω χασει καποιο επεισοδιο? ξερουμε οτι ειναι αγορακια?? γιατι βλεπω οτι γραφετε τα αντρακια... Το υποθετεις φανταζομαι?

Πολλα φιλια σε ολες και καλη κυριακη!

κοριτσακι μου χαιρομαι παρα πολυ που περασες τοσο καλα και σου αρεσε και του χρονου να εχετε την υγεια σας και να ξαναπατε διακοπες,,,,,,,,,,, για τα αντρακια που λεω το υποθετω ακομα ειναι νωρις για να δουμε τι ειναι, γερα να ειναι και οτι θελει ας ειναι,,,,,,,,,εγω ξαπλα ειμαι τωρα 2-3 μερες εχω αναγουλες και πιστεψε με δεν τις μπορω με τιποτα το κακο ειναι οτι δεν μπορω και να φαω τιποτα μου εχει κοπει η ορεξη και ο γιατρος φωναζει γιατι χανω κιλα,τι να πω μακαρι να ερθουν και τα καλυτερα γιατι μεχρι τωρα δεν θελω να ειμαι αχαριστη αλλα δεν μπορωωωωωωωωω,,,,,,,,,,,,,τωρα για σενα που λες οτι σκεφτεσαι την εξωσωματικη νομιζω οτι ειναι απολυτος φυσιολογικο να σκεφτεσαι ετσι ομως κοιταξε να ηρεμησεις γιατι εσυ μου ελεγες οτι η ψυχολογια παιζει μεγαλο ρολο στην εξωσωματικη,ποτε λες να ξεκινησεις ??? παντως μετα που εκανα εγω σε καταλαβαινω απολυτα εγω μια εκανα και ειπα οτι αν δεν πετυχει δεν θα ξανακανω ενα μεγαλο μπραβο σε σενα για το κουραγιο σου και την δυναμη της ψυχης που εχεις και θα δεις δεν θα πανε οι κοποι σου χαμενοι ειμαι σιγουρη,απλα ηρεμησε κανε το σταυρο σου και ολα θα πανε καλα.........σ'αγαπαω πολυ και σου στελνω τα φιλια μου

κοριτσακι μου χαιρομαι παρα πολυ που περασες τοσο καλα και σου αρεσε και του χρονου να εχετε την υγεια σας και να ξαναπατε διακοπες,,,,,,,,,,, για τα αντρακια που λεω το υποθετω ακομα ειναι νωρις για να δουμε τι ειναι, γερα να ειναι και οτι θελει ας ειναι,,,,,,,,,εγω ξαπλα ειμαι τωρα 2-3 μερες εχω αναγουλες και πιστεψε με δεν τις μπορω με τιποτα το κακο ειναι οτι δεν μπορω και να φαω τιποτα μου εχει κοπει η ορεξη και ο γιατρος φωναζει γιατι χανω κιλα,τι να πω μακαρι να ερθουν και τα καλυτερα γιατι μεχρι τωρα δεν θελω να ειμαι αχαριστη αλλα δεν μπορωωωωωωωωω,,,,,,,,,,,,,τωρα για σενα που λες οτι σκεφτεσαι την εξωσωματικη νομιζω οτι ειναι απολυτος φυσιολογικο να σκεφτεσαι ετσι ομως κοιταξε να ηρεμησεις γιατι εσυ μου ελεγες οτι η ψυχολογια παιζει μεγαλο ρολο στην εξωσωματικη,ποτε λες να ξεκινησεις ??? παντως μετα που εκανα εγω σε καταλαβαινω απολυτα εγω μια εκανα και ειπα οτι αν δεν πετυχει δεν θα ξανακανω ενα μεγαλο μπραβο σε σενα για το κουραγιο σου και την δυναμη της ψυχης που εχεις και θα δεις δεν θα πανε οι κοποι σου χαμενοι ειμαι σιγουρη,απλα ηρεμησε κανε το σταυρο σου και ολα θα πανε καλα.........σ'αγαπαω πολυ και σου στελνω τα φιλια μου

Katerinaki μου γλυκο, ειναι λογικο να εχεις βαρεθει ολο μεσα, και να εχεις ηδη κουραστει κλπ, ποσο μαλλον που τωρα εχεις και ενοχλησεις ... Πιστευω οτι οταν χαλασει λιγο κι ο καιρος και φυγει η καλοκαιρινη διαθεση θα νοιωθεις λιγο καλυτερα, γιατι τωρα ολοι ειναι εξω, ολοι ειναι ξεσηκωμενοι, κανουν μπανια κλπ και ισως ειναι ενας ακομα λογος που σου την σπαει, που εσυ πρεπει να εισαι ξαπλωμενη! Υπομονη λοιπον γιατι σου συμβαινει το πιο ομορφο πραγμα του κοσμου και πιστευω οτι θα παρει λιγο καιρο αλλα θα καταλαβεις ποσο πολυ αξιζε τις θυσιες! Εμεις βεβαια εδω ειμαστε να ακουμε τα παραπονα σου και τους προβληματισμους σου! Μπορεις και να μας γκρινιαξεις οσο θες!!!!! ;) κι εγω δεν σας γκρινιαζω??

Εγω δεν ξερω ακομα ουτε τι θα κανω ουτε πότε. Αν γινοταν αυριο, πραγματικα θα πηγαινα αυριο... αλλα θα περιμενω να αδιαθετησω, θα παρω τον Βασιλοπουλο να τα συζητησουμε να δουμε τι μου προτεινει....και μια απο τα ιδια........

Φιλακια σε ολες, καλη εβδομαδα και καλη σεζον!

Γειά σας κορίτσια και καλή εβδομάδα σε όλες και στα μωράκια σας!!!

Λένη μου καλώς ήλθες απο τα μέρη τα μακρινά! Σήμερα πώς ήταν στη δουλειά? Τα κατάφερες να ξυπνήσεις? Όσο για την εξωσωματική, μη το αφηνεις να σε πάρει απο κάτω ούτε καν στη σκέψη. Συζήτησε όλα τα ενδεχόμενα με τον Βασ και αποφασίστε μαζί τί είναι το καλύτερο για σένα...Εμείς πάντως είμαστε εδώ για να πεις ό,τι θέλεις και όποτε θέλεις. Εξάλλου αρχίζουμε και μαζευόμαστε, οπότε θα μιλάμε όλες πιο συχνά...

Κατερίνα μου τα μωράκια σου και τα μάτια σου. Οι πρώτοι μήνες είναι δύσκολοι γιατί θέλει ξεκούραση για να σταθεροποιηθούν τα μικρούλια. Οι υπολοιπο μήνες έχουν άλλες δυσκολίες, αλλά όχι τόση επικινδυνότητα. ΓΙ αυτό να ακούς τον γιατρό σου και μη παίρνεις θάρρος... Εχεις εμετούς τελικά? Πώς είσαι?

Δομνίνα μου τί κάνει το μωράκι σου? Να μας ενημερώσεις όταν πάς στον γιατρό...Εχεις συμπτώματα ή τίποτα? Σου εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και σε 9 μήνες να κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά και να είσαι μια ευτυχισμένη μητέρα!

Μισπίγκυ μου τί κάνουν τα σκιουράκια σου? Είναι πανέμορφα ακόμα περισσότερο τώρα, ε? Κοιμούνται λίγο παρπάνω?

Γκοσάμερ καλή επιτυχία να εχεις με την εργασία σου. Η σκέψη μας είναι μαζί σου.Ήρθαν οι ενέσεις τελικά? Μίλησες με τον γιατρό σου?

Αγγελικ τί κάνει η μικρούλα σου? Πώς πήγαν οι διακοπές σας? Γυρίσατε ή όχι ακόμα?

Λάκυ που είσαι?

Εμείς χθες γιορτάσαμε τα γενέθλια της Δήμητρας σε παιδότοπο εξωτερικό. Κορίτσια περάσαμε υπέροχααααααα. Είχαμε περίπου 15 παιδάκια λίγο μεγαλύτερα απο τη Δήμητρα και κάποια στην ίδια ηλικία και τρελάθηκαν στο παιχνίδι. ΟΙ γονείς είναι όλοι φίλοι μας κι εμείς περάσαμε πολύ καλά γιατί παίζαμε με τα παιδάκια μας και το διασκεδάσαμε τρελά. Έπεσε φυσικα και η συγκίνηση και το σχετικό δάκρυ την ώρα της τούρτας που όλοι τραγουδούσαν για το ζουζούνι μας και γενικά ήταν μια πολύ έντονη ημέρα χθες. Ακόμα μεγαλύτερη είναι η χαρά μου που παίρνουν τηλ οι φίλες μου σήμερα και μου μιλάνε τα παιδάκια τους και μου λένε πόσο ωραία πε΄ρασαν. Αχ, κορίτσια ξετρελάθηκα. Θέλω κι άλλο παιδότοπο με όλα τα παιδάκια μαζίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Θέλω να παίξω πάλι με τις φίλες μου.... Αυτά γιατί αν σας πω όσα νιώθω, θα βαρεθείτε να διαβάζετε, χιχι.

Καλό απόγευμα σε όλες!!! Φιλιά πολλά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...