Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Gemini85 καλή επιτυχία μέσα απο την καρδιά μου!!! Μακάρι να είναι και δίδυμα, αλλά ό,τι θέλει ο Θεός! Ξεκούραση τώρα μαζί με τη Λένη. Να προσέχετε και οι δύο και μέχρι το τέλος του μήνα να γιορτάζουμε τα χαρούμενα αποτελέσματά σας!

Πολλά φιλιά!

Διαφημίσεις

Καλη επιτυχια τζεμινι! Ολα θα πανε καλα! Μονο προσπαθησε να εισαι ηρεμη, οσο πιο ηρεμη γινεται!

Εμενα τελικα μου αυξησε τη δοση σε 225... Ελπιζω να πανε ολα καλα...

c12e25debb.png

Gemini85 καλή επιτυχία μέσα απο την καρδιά μου!!! Μακάρι να είναι και δίδυμα, αλλά ό,τι θέλει ο Θεός! Ξεκούραση τώρα μαζί με τη Λένη. Να προσέχετε και οι δύο και μέχρι το τέλος του μήνα να γιορτάζουμε τα χαρούμενα αποτελέσματά σας!

Πολλά φιλιά!

Ευχαριστούμε Ευχαριστούμε!!!! Κι εσύ φιλιά στη μπέμπα!

Καλη επιτυχια τζεμινι! Ολα θα πανε καλα! Μονο προσπαθησε να εισαι ηρεμη, οσο πιο ηρεμη γινεται!

Εμενα τελικα μου αυξησε τη δοση σε 225... Ελπιζω να πανε ολα καλα...

Ευχαριστώ! Όλα καλά θα πάνε, να ,εχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα κοριτσια! Leni -Gemini ετσι μπραβο, να ειστα αραχτες και ολα θα πανε καλα.Θα δειτε σε μερικες μερες θα εχουμε τα ευχαριστα νεα σας.Να ειστε αισιοδοξες και να σκεφτεστε θετικα.Φιλια!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!

Καλα παει η αναμονη, αν και εμενα με ποναει αρκετα η κοιλια μου απο την ωοληψια και μετα και ολο εχει προβληματα και με ταλαιπωρει λιγο αυτο. Κι ειναι και φουσκωμενη σαν τουμπανο!!

Κατα τ΄αλλα, σημερα τελευταια μερα σπιτι, αυριο θα παω δουλεια αλλα θα καθομαι πολυ φρονιμη στο computer μου, τηλεφωνα κλπ

Εσυ gemini πως τα πας? θα μεινεις σπιτι ολες τις μερες ή θα πας δουλεια καποια στιγμη?

MissPiggy σου αυξησε τη δοση ο γιατρος ε? ποτε θα ξαναπας να σε δει? Υπολογιζεις περιπου ποτε θα ειναι η ωοληψια?

φιλακια σε ολες και στην μπεμπουλα μας που δινει θετικη αυρα στη παρεα!!

:-) :-)

καλημερα κοριτσια! Leni -Gemini ετσι μπραβο, να ειστα αραχτες και ολα θα πανε καλα.Θα δειτε σε μερικες μερες θα εχουμε τα ευχαριστα νεα σας.Να ειστε αισιοδοξες και να σκεφτεστε θετικα.Φιλια!

ευχαριστουμε Angelik! ευχομαι γρηγορα να αρχισεις κι εσυ και να ακουσουμε θετικα κι απο σενα!!;)

Καλημερα κοριτσια!

Μόλις γύρισα από το κέντρο.

Σημερα ειχα 7 αυγουλάκια... 2 απο τη μια και 5 από την αλλη... Ηταν πολύ ευχαριστιμένος. Μάλλον θα μου ξαναμειώσει και τη δόση.

Παρασκευή. Σάββατο ή το αργότερο Δευτέρα η ωοληψία... Ελπίζω να μην πονέσω πολύ. Με νάρκωση την κάνουν ε?

Για να δούμε...

Λενάκι ποσες μέρες έμεινες σπίτι? εμένα ο γιατρος μου είπε οτι 2 μέρες ειναι αρκετες αρκει να μην κάνεις καμια δυσκολη σωματικά δουλεια και να μην φορας τακούνια. Οπότε κομένα τα τακούνια....

c12e25debb.png

Καλημερα κοριτσια!

Σημερα ειχα 7 αυγουλάκια... 2 απο τη μια και 5 από την αλλη... Ηταν πολύ ευχαριστιμένος. Μάλλον θα μου ξαναμειώσει και τη δόση.

Παρασκευή. Σάββατο ή το αργότερο Δευτέρα η ωοληψία... Ελπίζω να μην πονέσω πολύ. Με νάρκωση την κάνουν ε?

Για να δούμε...

Λενάκι ποσες μέρες έμεινες σπίτι? εμένα ο γιατρος μου είπε οτι 2 μέρες ειναι αρκετες αρκει να μην κάνεις καμια δυσκολη σωματικά δουλεια και να μην φορας τακούνια. Οπότε κομένα τα τακούνια....

Μπραβο κοριτσακι! κοντευεις :-) Σου κανουν μεθη και δεν πονας καθολου, μην ανησυχεις! Ενταξει, μετα ισως πονας λιγο αλλα μην φανταστεις κατι τραγικο..

Εγω εκανα την μεταφορα την Πεμπτη και μου ειπε απο δευτερα να παω δουλεια. Ομως ειπα να παω τριτη (συνολικα 5 μερεσ δλδ).

Γενικα θεωρω οτι 3-4 μερες ειναι πιο ασφαλες απ'οτι 2 μερες που σου ειπε... Αν μπορεις να παρεις αδεια, καλυτερα μεινε σπιτι λιγο παραπανω...

Διαφημίσεις

Μπραβο κοριτσακι! κοντευεις :-) Σου κανουν μεθη και δεν πονας καθολου, μην ανησυχεις! Ενταξει, μετα ισως πονας λιγο αλλα μην φανταστεις κατι τραγικο..

Εγω εκανα την μεταφορα την Πεμπτη και μου ειπε απο δευτερα να παω δουλεια. Ομως ειπα να παω τριτη (συνολικα 5 μερεσ δλδ).

Γενικα θεωρω οτι 3-4 μερες ειναι πιο ασφαλες απ'οτι 2 μερες που σου ειπε... Αν μπορεις να παρεις αδεια, καλυτερα μεινε σπιτι λιγο παραπανω...

Λέω να πάρω 3 μέρες... και ελπίζω να πέσει και ενα σκ κοντά... και να τις κάνω 5.

Θα λείψω και στην ωοληψία αλλη μια... Ε μην το παρακάνω. Αν και δεν έχω πολύ προβλημα, αλλωστε και από το σπίτι τα απαραίτητα θα τα κάνω...

Δεν με χάνουνε κιόλας...

c12e25debb.png

Ευχαριστουμε! Ευχαριστούμε!! Μακάρι να κάνουμε καλή αρχή με τη Leni και να σας δώσουμε τη σκυτάλη!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Για να δούμε...

Ωραία τα νέα σου! Πλησιάζει και η ώρα.... Η ωοληψία δεν πονάει γιατί σου κάνουν μέθη και δεν καταλαβαίνεις τίποτα:tongue:. Εγω΄μετα πονούσα λίγο, αλλά πίνεις παυσίπονο. Και μη φανταστείς τρομερό πονο, απλά σαν περιόδου.. Όλα καλά θα πάνε, θα το δεις!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα σε ολες!

Καλα παει η αναμονη, αν και εμενα με ποναει αρκετα η κοιλια μου απο την ωοληψια και μετα και ολο εχει προβληματα και με ταλαιπωρει λιγο αυτο. Κι ειναι και φουσκωμενη σαν τουμπανο!!

Κατα τ΄αλλα, σημερα τελευταια μερα σπιτι, αυριο θα παω δουλεια αλλα θα καθομαι πολυ φρονιμη στο computer μου, τηλεφωνα κλπ

Εσυ gemini πως τα πας? θα μεινεις σπιτι ολες τις μερες ή θα πας δουλεια καποια στιγμη?

MissPiggy σου αυξησε τη δοση ο γιατρος ε? ποτε θα ξαναπας να σε δει? Υπολογιζεις περιπου ποτε θα ειναι η ωοληψια?

φιλακια σε ολες και στην μπεμπουλα μας που δινει θετικη αυρα στη παρεα!!

:-) :-)

Υπομονή! Θα ξεφουσκώσει η κοιλίτσα σιγά σιγά και μετά θα φουσκώσει μια και καλή ;)

Εχω άδεια μεχρι το τεστ γιατί δουλέυω εκτός νομου και δεν ήθελα να το διακινδυνεύσω... Κι αυτός είναι κι ένας λόγος που θα ΄θελα να κάνω και το τεστ τη δευτέρα...να ξέρω τι θα κάνω και μ αυτο...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...