Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Nels είπε:

Το ιατρείο του είναι στο Ψυχικο, εκεί κάνει τα πρώτα ραντεβού του, τους υπερηχους κλπ. Η κλινική στην οποία κάνει πλεον τις ωοληψιες-εμβρυομεταφορες και λοιπές χειρουργικές πράξεις είναι το Ιασω. Εγώ ειχα κάνει εξωσωματικη πέρυσι μαζί του επιτυχώς με δικά μου ωαρια αλλά ξέρω ότι έχει πολύ κόσμο και με δωρεά, γενικά είναι εξαιρετικος επιστήμονας και ειλικρινής.

Όταν ανέλαβε εσένα είχε χρόνο να σε ενημερώνει, να σε καθοδηγεί, την ωοληψια και την εμβρυομεταφορα στην έκανε ο ίδιος; Ξέρεις αν συνεργάζεται με τράπεζα του εξωτερικού;

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλησπέρα κι απο μένα...

Δεν γράφω σε μια μια χωριστα γιατί είμαι πολύ κουρασμένη, αλλά όλες σας σκέφτομαι και για κάθε μια σας εύχομαι και προσεύχομαι για τα καλύτερα!!!

Κορίτσια αύριο, μάλλον σήμερα κλείνει η Δήμητρα τον πρώτο της χρόνο και είμαστε πολύ συγκινημένοι. Αφήστε που με φωνάζει πια καθαρά μαμά και αυτές τις μέες είναι όλο γλύκες και αγκαλιές... Είναι πια παιδάκι και μωράκι παράλληλα. Αχ, αχ και πάλι αχ!!!

Γενέθλια θα της κάνουμε στις 26 του μηνός γιατί τώρα νηστεύουμε για της Παναγίας και τα ΣΚ έχουμε όλο βαφτίσεις και γάμους. Έχουμε κλείσει σε παιδότοπο...Σήμερα το απόγευμα κάναμε αρτοκλασία σε ένα εκκλησάκι της Παναγίας για να ευχαριστήσουμε τον Θεό για το θαύμα που μας έστειλε και ήταν πολύ όμορφα και συγκινητικά...

Σας φιλώ πολύ όλες και να περνάτε πολύ καλά!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι απο μένα...

Δεν γράφω σε μια μια χωριστα γιατί είμαι πολύ κουρασμένη, αλλά όλες σας σκέφτομαι και για κάθε μια σας εύχομαι και προσεύχομαι για τα καλύτερα!!!

Κορίτσια αύριο, μάλλον σήμερα κλείνει η Δήμητρα τον πρώτο της χρόνο και είμαστε πολύ συγκινημένοι. Αφήστε που με φωνάζει πια καθαρά μαμά και αυτές τις μέες είναι όλο γλύκες και αγκαλιές... Είναι πια παιδάκι και μωράκι παράλληλα. Αχ, αχ και πάλι αχ!!!

Γενέθλια θα της κάνουμε στις 26 του μηνός γιατί τώρα νηστεύουμε για της Παναγίας και τα ΣΚ έχουμε όλο βαφτίσεις και γάμους. Έχουμε κλείσει σε παιδότοπο...Σήμερα το απόγευμα κάναμε αρτοκλασία σε ένα εκκλησάκι της Παναγίας για να ευχαριστήσουμε τον Θεό για το θαύμα που μας έστειλε και ήταν πολύ όμορφα και συγκινητικά...

Σας φιλώ πολύ όλες και να περνάτε πολύ καλά!!!

χρονια της πολλαααααααααααααααα να τα χιλιασει γερη και καλοτυχη να ειναι σε ολη της την ζωη να την χαιρεστε και γρηγορα να της κανετε και ενα αδελφακι για να εχει παρεουλα και να υπαρχουν 2 χαρες μεσα στο σπιτι σας...........να της δωσεις πολλα πολλα φιλακια απο μενα και τα μωρακια μου,πολυχρονηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Δελφινακι μας να τα εκατοστησεις! Να είσαι πάντα γερή καλοτυχη και ευτυχισμενη!!!!!

Κοριτσια μου σας αγαπώ και σας ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ συνέχεια!!!!! Λίγες μερες μείνανε ακόμα με πολυ τρέξιμο και μετα θαμπω να σας ΠΩ νέα μια αναλυτικά!!!!

Καλα το τι γράφουν τα κινητά μας δεν λέγεται χιχιχιχι :-)

Να περνάτε οοοοοολες πολυ πολυ καλα!!!!!

χρονια της πολλαααααααααααααααα να τα χιλιασει γερη και καλοτυχη να ειναι σε ολη της την ζωη να την χαιρεστε και γρηγορα να της κανετε και ενα αδελφακι για να εχει παρεουλα και να υπαρχουν 2 χαρες μεσα στο σπιτι σας...........να της δωσεις πολλα πολλα φιλακια απο μενα και τα μωρακια μου,πολυχρονηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Δελφινακι μας να τα εκατοστησεις! Να είσαι πάντα γερή καλοτυχη και ευτυχισμενη!!!!!

Κοριτσια μου σας αγαπώ και σας ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ συνέχεια!!!!! Λίγες μερες μείνανε ακόμα με πολυ τρέξιμο και μετα θαμπω να σας ΠΩ νέα μια αναλυτικά!!!!

Καλα το τι γράφουν τα κινητά μας δεν λέγεται χιχιχιχι :-)

Να περνάτε οοοοοολες πολυ πολυ καλα!!!!!

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ήταν μια άκρως συγκινητική ημέρα με τρελές αναμνήσεις και πολύ γέλιο και κλάμα απο ευτυχία και αγάπη!!!

Σας φιλώ όλες και σας στέλνω την αγάπη μου...

κοριτσακια μου καλησπερα

εγω δεν ειμαι καλα σημερα ξυπνησα το πρωι 4,30 πηγα τουαλετα και εχω αιμα οχι πολυ αλλα ειναι αιμα,ειμαι ξαπλα στο κρεβατι σταματησε τωρα το αιμα και εχω καφε θα παω το απογευμα στον γιατρο να δουμε τι εχει γινει ειμαι πολυ στεναχωρημενη:(

Διαφημίσεις

Κατερίνα μου μη φοβάσαι...

Όλες έχουμε δει αίμα και ειδικά όταν γίνεται καφέ δεν είναι ανησυχητικό. Εσύ όμως να μείνεις ξαπλωμένη και να πας στον γιατρό, πιο πολύ για να ηρεμήσεις. Εχεις δίκιο να στενοχωριεσαι, αλλά όλα θα είναι πολύ καλά!!! Τα μωράκια σου θα είναι εκεί και θα ζουζουνίζουν :)

Οι υπόλοιπες είστε όλες καλά?

Εμείς μια χαρά. Η Δήμητρα αλωνίζει και μας κάνει τόσα νάζια που δεν την προλαβαίνουμε...

Καλό απόγευμα και περιμένουμε τα νέα απο τον γιατρό, Κατερίνα μου.

κοριτσακια μου καλησπερα πηγα στον γιατρο το απογευμα και εχω μια μικρη αποκολληση γι'αυτο ειχα το αιμα τωρα συνεχιζω να εχω καφε αλλα μου ειπε οτι θα τα εχω για καποιες μερες πρεπει να καθησω στο κρεβατι καμμια εβδομαδα και μετα μαλλον θα σταματησω την δουλεια γιατι μου ειπε οτι ειναι υψηλου κινδυνου και πρεπει να προσεχω πολυ.Το ευχαριστο ειναι οτι τα μωρακια μου ειναι πολυ καλα ακουσαμε τις καρδουλες τους εχουν μεγαλωσει το ενα ειναι 2,04 cm και το μικρουλι μου 1,48 cm ειδα τα χερακια τους τα ποδαρακια τους το κεφαλακι τους και φυσικα την καρδουλα τους ,μακαρι να πανε ολα καλα παντως τα εταξα στην παναγια την χαρακιανη τωρα που περνουσαμε που η χαρη της γιορταζεται την τεταρτη λεω να ειναι καλα τα μωρακια μου και οσα κιλα γεννηθουν τοσα κιλα κερι θα παω στην χαρη της,σας φιλιω και εγω και τα αντρακια μου καληνυχταααααααααα

Ουφ, μπράβο Κατερίνα μου!!!

Να μείνεις στο κρεβατι κοπέλα μου όσο σου λέει ο γιατρός και ακόμα περισσότερο... Τα αντρακια σου θα τα φυλάει η Παναγία, αλλά κ εσύ να ακούς και να προσέχεις :)

Να τους στείλεις πολλά φιλιά εκεί μέσα...

Καλημέρα...

Κορίτσια μου χίλια συγνώμη που δεν σας έχω γράψει (αν και σας διάβαζα) αλλα ήθελα να χορτάσαμε τη φίλη μου!

Δυστυχώς έφυγε Έχτες... Περάσαμε πολυ ωραία πάντως! Βγήκαμε πολυ, κάναμε βόλτες... Έκανα και εγω διακοπές μαζι της.

Κατερινακι μου, ευτυχώς όλα καλα! Να κανεις ότι σου λέει ο γιατρός και η Παναγία θα σε προστατεύει. Όλα θα πανε καλα. Όσο για την κοιλιτσα, έτσι είναι με τα δίδυμα, δύσκολα κριβονται. Αυτα να ναι καλα και δεν πειράζει!

Κοπελια μου, χρόνια πολλα και απο δω. Να τα χιλιάσει το κοριτσάκι σας και να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη! Να την καμαρωνετε σε κάθε βήμα της... Προσπαθώ να φανταστώ πόσο συγκινητικό θα είναι να σκέφτεσαι τον τοκετο σου ένα χρόνο μετα και να θυμάσαι όλες τις λεπτομέρειες...

Gossamer πως είναι το νησί; Έχετε κόσμο;

Εγω κορίτσια έχω 2 νέα:

Το πρώτο είναι ότι η ώρα είναι 6:09 και η Α ακόμα δεν έχει ξυπνήσει, απο τις 10:00 που την κοιμησα! Το πρώτο βράδυ που κοιμάται σερί!!! Υπάρχει ελπίδα!!

Φυσικα αυτο δεν σημαίνει ότι κοιμήθηκα και εγω γιατι ο Κ καμία σχέση... Ξυπνάει και ξαναξυπναει και το χειρότερο είναι ότι δεν τρώει... Τρώει 30μλ και ξανακοιμαται και μετα ξαναξυπναει και παει λέγοντας. Δεν ξέρω πως θα μπει σε προγραμμα.

Το δεύτερο είναι ότι πήραμε σπίτι! Μάλλον οικόπεδο, το σπίτι θα είναι έτοιμο μέσα στο Γενάρη. Ελπίζω να γίνει ωραίο και να μας βολέψει. Πάντως είμαι θα χαρούμενη. Το οικόπεδο είναι γωνιακό και έχει φοβερή θέα. Η γειτονια είναι πολυ ωραία και ήσυχη και μένουν κυρίως οικογένειες με παιδια. Γνωρίσαμε ήδη τους δίπλα, έχουν 2 αγοράκια 1,5 και 3. Οι παραδίπλα έχουν 6!!! Απίστευτο;

Την Τετάρτη θα πάμε να οριστικοποιησουμε και τα σχέδια και θα σας πω περισσότερα.

Αυτα κορίτσια, περιμένουμε νέα και απο τις υπόλοιπες μόλις μαζευτούν. Ελπίζω να περνάνε τέλεια όπου και να είναι και οι έγκυες να προσέχουν!!'

Φιλια πολλα!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!!!

Χρόνια πολλά για της Παναγίας και η Παναγία μας να είναι βοήθεια σε όλες μας προσωπικά, οικογενειακά και πάνω απο όλα στην πατρίδα μας που βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!!!

Πίγκυ μου καταρχήν χρόνια πολλά για την γιορτή σου. Να χαίρεσαι τα μπουμπουκια σου και να είστε πάντα μια ευτυχισμένη οικογένεια. Καλορίζικο το σπίτι σας και να το χαρείτε και να το γεμίσετε με παιδικά γελάκια και στιγμές αγάπης!!!

Κατερίνα μου χρόνια πολλά και για σένα και με το καλό να μεγαλώσουν τα μικρούλια σου, να νιώσεις τις κλωτσίτσες τους και να τα φέρεις στον κόσμο με υγεία!!!

Δομνίνα μου πώς είσαι? Πώς περνάς? Προσέχεις έτσι? Άντε έφτασε ο καιρός να δεις τον σάκο και να ακούσεις καρδούλα :)

ΑΓΓΕΛΙΚ πώς περνάς στις διακοπές? Η κουκλίτσα σου? Πότε είναι να ξαναπάς στον γιατρό?

Λένη είδα κάτι ωραίες φωτογραφίες απο τις διακοπές σας... Περνάτε καλά?

Γκοσάμερ μου εσύ ξεκίνησες με τις ενεσούλες? ΄Πώς είσαι? Συνεχίζεις τα μπανάκια, ε?

Λάκυ είστε όλοι καλά? Η διατροφή συνεχίζεται?

Τζέμινι τί κάνουν οι ποδοσφαιριστές σας?

Εμείς περάσαμε πολύ καλά! Η Δήμητρα έκανε δειλα τα πρώτα της βηματάκια, αλλά φοβάται ακόμα να αφεθεί και κάνει μικρές προόδους κάθε φορά. Κορίτσια είναι πολύ καλό παιδάκι. Καταλαβαίνει τα πάντα και προσέχει να μη κάνει ζημιές. Τρώει ό,τι φαγητό κ αν έχουμε και πολλά φρούτα ( δεν μου έμοιασε). Την Κυριακή βαφτίζουμε ένα αγοράκι με τον άντρα μου και εχουμε τρέξιμο αυτές τς ημέρες και την άλλη Κυριακή θα κάνουμε το πάρτυ γενεθλίων της μικρούλας μας σε παιδότοπο...

Περιμένουμε και τα δικά σας νέα... Πολλά φιλιά!!!

Κοριτσακια γεια σας κι απο μένα! Επιτέλους Ίντερνετ πάλι, γιατι εκτός απο 5' λεπτά που βρέθηκα σε ένα starbucks στο key west, αυτές τις

Μέρες δεν είχα καθόλου! Τώρα έχουμε έρθει ορλαντο και θα πάμε σε Disneyland και universal studios!

Τα νέα μου ειναι ότι αδιαθετησα πριν 4 μέρες, ενω κανονικά περίμενα σήμερα ή αύριο. Η αλήθεια ειναι ότι με αιφνιδίασε και γιαυτο και δεν στενάχωρέθηκα. Εντάξει ήμουν 95% σίγουρη ότι δεν θα πετύχει. Πάμε γι αλλα λοιπόν!

Κοπέλια μου να σου ζησει η μικρη σου, να την χαίρεσαι και πάντα να έχει υγεία και να ειναι ευτυχισμένη!!!

Πιγγυ μου χρόνια πολλα και σε σένα για την γιορτή σου!!! Μέγεια και το καινούργιο Σπιτι! Άντε φτιάξτο για να σου έρθω, χιχι

Να δώσεις φιλακια στα μικρακια σου!

Κατερίνα μου μην μας στεναχωριεσαι, απλα ξεκούραση ε;;

Πολλα φιλακια σε όλες και θα τα πούμε σύντομα και πιο αναλυτικά!!

Καλημερα κοριτσακια μου!Χαθηκα λιγακι αλλα δεν προλαβαινα ουτε για πιπι να παω!Βλεπετε μπορει να μην δουλευω ολο τον χρονο αλλα οταν ερθει η ωρα για δουλεια ξεχναω και το ονομα μου!Και φυσικα μ'αυτα και μ'αυτα εμεινα πισω και στο διαβασμα....σε δεκα μερες πρεπει να παραδωσω εργασια και οπως καταλαβαινετε θα χαθω και παλι λιγακι!:cry:

Δεν εχω κανενα νεο απο τις ενεσεις μου...ουτε που βρισκονται δεν ξερω...δεν τις εχουν παραλαβει στο ικα εδω και ελπιζω οτι θα γινει και αυτο μεσα στην εβδομαδα!

Συμπεθερα το νου σου!Να κανεις οτι σου λεει ο γιατρος και ασε κανεναν αλλον να γινει ηρωας στην δουλεια σου!

Δομνινακι τι γινεται?πες μας νεα!

Φιλια σε ολες κοριτσακια μου!και στα μωρακια σας! <3

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας...

Γυρίσαμε κι εμείς στο κλεινόν άστυ και ομολογουμένως δεν το θέλαμε καθόλου, ούτε εγώ ούτε ο άνδρας μου να γυρίσουμε αλλά τι να κάνουμε.. Η ανάγκη βλέπετε..

Το ραντεβού με τον γιατρό μου είναι την Τετάρτη αλλά επειδή μια ανησυχία και ανυπομονησία την έχω πήρα σήμερα τηλέφωνο τον εξωσωματικό μου και κανονίσαμε να πάω το βράδυ να με δει.. Θα πάω γύρω στις 9.30 διότι το ιατρείο του είναι κλειστό για διακοπές και σήμερα βλέπει τις κοπέλες που παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.. Δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσω πάντως ότι νέα και να έχω - που ελπίζω να είναι καλά - θα σας τα γράψω αύριο πρωί - πρωί..

Επ' ευκαιρίας θα μου γράψει και τις αντιπηκτικές οι οποίες είναι πανάκριβες..

Πείτε μια ακόμη προσευχούλα για μένα κοριτσάκια μου.. Την έχω τόσο ανάγκη!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

καλησπερα κοριτσακια μου εγω ειμαι καλα και ελπιζω και τα μωρακια μου,σημερα πηγα στην δουλεια και δεν μπορω να σας περιγραψω τι δουλεια εχει μαζευτει τρελαθηκααααααααα.Στης 3 του Σεπτεμβρη εχω ραντεβου με τον γιατρο μου για να δουμε αν ειναι καλα τα μωρακια.Βρε κοριτσια να σας ρωτησα κατι αρκετες φορες οταν περπαταω δεν μπορω να ισιωσω το κορμι μου γιατι με τραβαει προς τα κατω η κοιλια μου εσεις το ειχατε αυτο??? ακομα λιγο να περπατησω λαχανιαζω και δεν μπορω να αναπνευσω κανονικα με τρομαζει λιγο αυτο.

Δομνινακι μου γιατι δεν μας γραφεις σημερα τα νεα σουυυυυυυυ θα περιμενουμε μεχρι αυριο???? ολα καλα θα ειναι κοριτσακι μου το δομνινακι σου,περιμενουμε με αγωνια τα νεα σου........

Συμπεθεραααααααααα μη δουλευεις τοσο πολυ θα παθεις τιποτα,να προσεχεις και να ξεκουραζεσαι οποτε μπορεις.

Κοπελια μου εσεις τι κανετε???? αρχισε να περπαταει η Δημητρουλα μας εεε??? θελει πολυ προσοχη τωρα να μην πεσει και φοβηθει,μου αρεσει που νοιωθεις τοσο υπερηφανη που την εχεις μακαρι να ειμαι και εγω ετσι με τα δικα μου..............

Μισπιγκυ μου τι κανουν τα μωρακια σου??? εφυγε η φιλεναδα και εισαι μοναχουλα τωρα εεε???δεν πειραζει σκεψου να μην ειχε ερθει καθολου δεν θα ηταν χειροτερα τα πραγματα????

Λενακι μουυυυυυυυυ πρεπει να περνας πολυ ωραια στις διακοπες σου και χαιρομαι παρα πολυ γι'αυτο ,πότε επιστρεφεις???

Lucky μου τα κεφαλια μεσα τωρα εεεεεε???? αρχισατε να τρυγατε???? υπομονηηηηηηηηη τα πρωτα 100 χρονια ειναι δυσκολα

Αγγελικουλα μου εσεις ακομα διακοπες εεεεεε???? να περασετε τελεια και να προσεχεις το αστερακι σου

geminaki που χαθηκες τι κανουν τα αντρακια σου????

φιλακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςςςς

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...