Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Nels είπε:

Το ιατρείο του είναι στο Ψυχικο, εκεί κάνει τα πρώτα ραντεβού του, τους υπερηχους κλπ. Η κλινική στην οποία κάνει πλεον τις ωοληψιες-εμβρυομεταφορες και λοιπές χειρουργικές πράξεις είναι το Ιασω. Εγώ ειχα κάνει εξωσωματικη πέρυσι μαζί του επιτυχώς με δικά μου ωαρια αλλά ξέρω ότι έχει πολύ κόσμο και με δωρεά, γενικά είναι εξαιρετικος επιστήμονας και ειλικρινής.

Όταν ανέλαβε εσένα είχε χρόνο να σε ενημερώνει, να σε καθοδηγεί, την ωοληψια και την εμβρυομεταφορα στην έκανε ο ίδιος; Ξέρεις αν συνεργάζεται με τράπεζα του εξωτερικού;

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

κουκλιτσες μου ομορφιες μου ,μου λειψατε!!!!!!!!δυστιχως δεν μου εχουν φτιαξει ακομα το ιντερνετ αλλα μολις μου το φτιαξουν θα μπω να σας γραψω μια εκθεση 5 σελιδες.Ο αντρουλης μου ειναι μια χαρα δοξα το θεο!!!χαρηκα παρα πολυ για την Δομνινα μας(κουκλιτσα μουυυυυ εισαι εγκυος ειναι υπεροχο)και για την Κατερινα μας που ολα πανε καλα με τα δυδιμακια της!!!!Πολλα πολλα φιλακια στα μωρακια της παρεας και τα μικρα και τα μεγαλα(εσας εννοω κοπελουδες μου)Σας αγαπω πολυ μου εχεται λειψει πραγματικα ειμαι σε δανικο υπολογιστη και δεν μπορω να σας γραψω πολλα φιλακια πολλα γεια σας!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Καταρχάς Δομνινακι μου σούπερ!!! Όλα καλα! Και έτσι θα πανε μέχρι το τέλος αυτη τη φορα! Είμαι σίγουρη! Να προσεχεις όμως φιλενάδα και να κανεις ότι σου λέει ο γιατρός σου! Περιμένουμε νέα σου οπότε μπορείς.

Λενακθ μου, καλο ταξίδι! Να περάσεις σούπερ εδω στα μέρη μας! Ελπίζω να σου αρέσει και μην ξεχάσεις να ψωνισεις γιατι οραματιστή αξίζει! Οσι για τη σπερματεγχυση, καλα έκανες και την έκανες, καλα κανεις και δεν δίνεις πολυ σημασία. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει... Ποτε να μην απελπιζεσαι όμως! Όλα θα γίνουν, όταν είναι η ώρα τους...

Αγγελική μου είμαι σίγουρη ότι όλα τα είναι καλα, άλλωστε προσεχεις πολυ ήδη. Να μας πεις ε;

Εγω κορίτσια έχω περάσει πολυ καλα τις τελευταίες μέρας. Όλο έξω είμαστε και τα παιδια τα έχω κάνει πάντως καιρου! Είμαστε όλη μέρα εκτός σπιτιού. Τα έχω ταισει και αλλάξει στα πιο απίθανα μέρη!

Σας φιλω πολυ όλες!

c12e25debb.png

Γειά σας κορίτσια...

Χάθηκα λίγο γιατί είμαστε όλο έξω και χθες εκδρομούλα με την Δ'ημητρα και δεν έμπαινα αυτες τις μέρες. Διάβαζα όμως τα νέα σας απο το κινητό.

Δομνίνα μου έχω χαρεί πάρα πολύ. Μπράβο σου κοπέλα μου και να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη κούκλα μου!!! Να προσέχεις όμως, όπως σου λένε και οι άλλες κοπέλες. Βεβαίως εσύ να κάνεις ό,τι σου λέει ο γιατρός σου! Να στείλεις ένα φιλάκι στο σποράκι σου απο μας...

Λένη μου να περάσεις τέλεια στα ξενα... Θα ήθελα να σου ευχηθώ να γυρίσεις εγκυούλα και είναι και η προσευχή μας αυτή, αλλά δεν θέλω να σε αγχώσω, γι αυτό θα είναι μυστική μου προσευχή :)

Κατερίνα μου φαντάζομαι χαρά και συγκίνηση μαζί, ε? Δεν είναι υπέροχα δύο μικρούλια στην κοιλίτσα σου που ούτε καν φαίνονται, αλλά έχουν καρδούλα και ακούγεται τόσο όμορφα και δυνατά...

Λακυ μου άντε, σε περιμένουμε να μας πεις τα ολοσέλιδα νέα σου, χιχι. Σιδερένιος να είναι ο αντρούλης σου!!!

Μισπίγκυ μου απόλασυσέ το όσο μπορείς. Κάνει πολύ καλό το έξω στα μικρούλια. Κουράζονται και θα κοιμούνται περισσότερο...

Γκοσάμερ μου εσύ συνεχιζεις τα μπανάκια? Πότε ξεκινάς τις ενεσούλες?

Αγγελικ να δώσεις ένα φιλάκι στην Ιωάννα μας, όταν αυτή θα σου δίνει μια κλωτσίτσα :) Πότε είναι να ξαναπάς στον γιατρό?

Για μας τί να σας πω? Κυνηγάμε, κυνηγάμε, κυνηγάμε... Η Δήμητρα στέκεται μόνη της τώρα και κάνει απόπειρες να περπατήσει, αλλά φοβάται. Κατα τα άλλα μπουσουλάει και τα ψάχνει όλα μα όλα. Έχει πολύ γέλιο που τρώει καρπούζι. Της αρέσει τόσο πολύ που μπουκώνει και δεν δίνει σημασία σε κανέναν εκείνη την ώρα. Τί να σας πρωτοπώ βρε κορίτσια?Κάνει πολλά κόλπα. Το βράδυ βέβαια είμαστε κατάκοποι όλοι, οικογενειακώς, αλλά αξίζει τέτοια ευτυχία. Χθες που πήγαμε να την κοινωνήσω, στο τέλος ήθελε αντίδωρο και κοιτούσε τον ιερέα που έδινε στον κόσμο. Της μιλούσε μια γνωστή μου και δεν της έδινε καμία μα καμία σημασία. Κοιτούσε μόνο τον ιερέα. Μόλις φτάσαμε κοντά του, άπλωσε και τα δύο χέρια και πήρε αντίδωρο και στα δύο και φυσικά τα έφαγε,χαχα. Τρώει τα πάντα, αλλά ευτυχώς δεν έχει παχύνει γιατί κινείται ασταμάτητα...Παίζει με τα χωματα, με τα νερά, παίζει ση θάλασσα, παίζει με άλλα παιδάκια, γελάει, αλλά και νευριάζει όταν θέλει κάτι και όταν κοιμάται είναι σαν αγγελούδι,ήρεμη και ευτυχισμένη... μακάρι να είναι πάντα έτσι όλα τα παιδάκια και να έχουν όλα υγεία σωματική και ψυχική.

Σας φιλώ πολύ όλες... καλό απόγευμα!

Καλημέρα σε ολες, παρούσες και απούσες :)

Τί κάνετε? Χαθήκαμε πάλι,ε? Διακοπούλες, μπανάκια, ζέστηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!

Φιλιά πολλά σε όλες κι απο΄μένα και απο την ζωηρήηηηηηη Δήμητρα.

Χαίρεται!

Όντως χαθηκαμε πολυ, αλλα αυτο σημαίνει ότι κάνετε τις διακοπές σας και περνάτε καλα και χαίρομαι για όλες σας! Να γεμισετεπαυαριες και να γυρίσετε με διπλή δύναμη και κουράγιο!

Κοπελια μου ποτε είναι τα γενέθλια σας; Πλησιάζουν αλλα δεν θυμάμαι ακριβώς τη μέρα... Θα τα γιορτασετε;

Εμείς είμαστε καλα, μεγαλωνουμε... Ακόμα δεν κοιμούνται το βράδυ αλλα μερικές φορές κάνουν μεγαλύτερα διαστήματα μεταξύ ταισματων. Επίσης τρώνε πιο γρήγορα. Σε μισή ώρα - 3 τεταρτα έχουν φάει και τα 2. Έτσι κοιμάμαι καλύτερα. Όχι καλα, αλλα καλύτερα!

Έχτες έριξα και έναν απογευματινό 2ωρο ύπνο αγκαλια με την κόρη μου! Σούπερ!

Η μικρη έχει πολυ πλάκα, έχει αρχίσει τα ναζια! Κυρίως στον πατέρα της! Είναι απόλαυση!

Αυτα κορίτσια, πάω να συνεχίσω τον ύπνο μου.

Φιλια πολλα!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου πολυυυυυυυυ ζεστηηηηηηηη εχω σκασειιιιιιιιιιιι, τα νεα μου ειναι τα ιδια εκτος απο κατι μικρες ενοχλησεις οπως για παραδειγμα οτι με τραβαει η κοιλια μου αστε που εχει μεγαλωσει παρα πολυ οποιος με βλεπει με ρωταει αν ειμαι εγκυος και δεν θελω να το λεω ακομα τις περισσοτερες φορες αλλαζω συζητηση τι να κανω?????Την δευτερα θα παω παλι στον γιατρο το απογευμα να δουμε πως ειναι τα μωρακια μου ........

φιλακια πολλα σε ολες και να περνατε καλα

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα..

Μπήκα κι εγώ για να σας ενημερώσω ότι σήμερα η χοριακή έφτασε στο 691. Το νούμερο μια χαρά και ο εξωσωματικός γιατρός πολύ ευχαριστημένος. Περιμένω να μιλήσω και με το γυναικολόγο μου για να μου πει πότε θα πάω να με δει.

Κορίτσια είμαι πολύ συγκρατημένη. Ξέρω ότι έχω πολλούς λόγους να χαίρομαι αλλά ειλικρινά φοβάμαι να χαρώ μήπως γίνει κάτι και μου πάρει πίσω τη χαρά..

Γι' αυτό ένα βήμα τη φορά.

Ελπίζω να περνάτε τέλεια όπου κι αν είστε, να χαλαρώνετε, να ξεκουράζεστε - όσο αυτό είναι δυνατό - και να γεμίζετε μπαταρίες. Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλησπέρα στα αγαπημένα μου κοριτσια!

Ζέστη,διάβασμα και αρκετή δουλειά κοριτσια μου για μένα αυτο τον μήνα!Συγχωρηστε με λοιπόν που θα ασχοληθώ με τις φρέσκογκαστρουλες μας!Συμπεθερα μου και που είσαι ακόμα!χιχιχι δεν θα ξέρεις ΑΠΟ που να την πρωτομαζεψεις την κοιλιτσα σου αλλα δεν πειράζει τα μωρά και να είναι καλα!!! :-)

Δομνινακιιιιιιιιι μου δεν κρατιέται αλλοοοοοοοο!Εισαι έγκυος και όλα θα πανε πολυ καλα και θα κρατάς το Δομνινακι μας στην αγκαλιά σου συντομαααααααα!Ααααααχ το είπα και ξαλαφρωσα! :-)

Σας φιλώ όλες γλυκά!!!!Ααααααα λακι μου μπραβο κοριτσάκι μου για τον αντρική σου!Ξαναβαλε μπρος την διατροφή και βούρκο για μωρακι προς όλο ταχως!!!!!

καλησπερα κοροτσια! Ευχομαι ολες να περνατε καλα , και να κανετε μπανακια και διακοπουλες.

Δομνινα μου, τα νεα σου ειναι σουπερ, πραγματικα χαιρομαι πολυ και ξερω οτι το αξιζεις. Θα δεις ολα θα πανε καλα, σε καταλαβαινω που θες να πηγαινεις βημα βημα , μα ολα θα πανε καλα, με το καλο να πας στον γυναικολογο και να δειτε τον σακο και να ακουσετε καρδουλα.

Kopelia μου , η Δημητρουλα πρεπει να ειναι στην πιο καλη φαση της, πως μεγαλωνουν τα παιδακι , ετσι που τα περιγραφεις συγκινουμε.

katerina μου, η κοιλιτσα σου μεγαλωνει ε? Ειναι και δυο τα μικρα σας, αλλα καλυτερα να μην το πολυ λες , ασε να περασει λιγο ο καιρος, να προσεχεις και φιλακια στα μικρα σου.

Εγω κοριτσια πηρα τις απαντησεις του ζαχαρου σε 0 χρονο 60 μοναδες, σε 1 ωρα 150 και σε 2 ωρες 140. Ο ενδοκρινολογος που ειναι πολυ λεπτολογος μου ειπε οτι μονο το 140 θα το ηθελε 120 , αλλα απο οτι εμαθα στις 2 ωρες πρεπει να ειναι εως 153 .Τι να πω ? Τελικα προσεχω αρκετα , κανω και μερικες μετρησεις προληπτικα , αλλα ολα ειναι φυσιολογικα , θα παρω σημερα τον εδοκρινολογο να του πω τις μετρησεις.

Εχθες πηγαμε στον Βασ και ειδαμε την μπεμπουλα μας, εχει μεγαλωσει , ειναι 936 γραμμαρια , κουνουσε τα χερακια της , τα ετρηβε και τα εβαζε στο κεφαλακι της.Δοξα το Θεο , ο Βασ λεει οτι ειναι μια χαρα, οπως ακριβως πρεπει να ειναι και στο βαρος και στην αναπτυξη. Εγω αυτες τις 15 μερες εχασα και 2,5 κιλα με την καλη διατροφη που αρχισα , αλλα η μικρη ειναι μια χαρα και ο Βασ μου ειπε οτι καλο ειναι να κανουμε καλη διατροφη.

Σας στελνω πολλα φιλακια !!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Μπήκα να σας πω ότι έκλεισα ραντεβού με τον γυναικολόγο μου για υπέρηχο στις 22 Αυγούστου. Μέχρι τότε ηρεμία, ησυχία, χαλαρότητα, θετική ενέργεια και υπομονή..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου εγω σημερα δεν ειμαι πολυ καλα νοιωθω ενα μεγαλο βαρος στην κοιλια μου φοβαμαι μηπως δεν ειναι καλα τα μωρακια μου,την δευτερα εχω ραντεβου με τον γιατρο για να δουμε τι θα μας πει,αλλα η αληθεια ειναι οτι εχω φοβηθει λιγο .

Δομνινακιιιιιιιιι μουυυυυυυ ολα τελεια να προσεχεις να εισαι ηρεμη και ολα θα πανε καλα και σε 9 μηνες θα κρατας το δομνινακι σου αγκαλιτσα

Συμπεθεραααααααα αστααααααα μεγαλο βαροςςςςςςςς την βαζω απο εδω την βαζω απο εκει αλλα τα ιδια φαινομαι οτι ειμαι 5 μηνων εγκυος χαχαχαχαχα εσυ κοριτσακι μου αρχισες τις ενεσεις ή ακομα ενημερωσε μας φιλακια πολλα

Αγγελικουλα μου η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να το λεω αλλα φαινεται η κοιλια μου δεν ξερω βρε κοριτσια αν ειναι φυσιολογικο αυτο απο τοσο νωρις αλλα οποιος με δει το καταλαβαινει και με ρωταει και με φερνουν σε δυσκολη θεση.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα τι ωραια που ειδες την μικρουλα σου και ειναι μια χαρα μπραβο κοριτσακι μου ποτε περασε ο καιρος εεεεε? σαν χτες ηταν που περιμεναμε την χοριακη σου και σε λιγους μηνες θα την κρατας αγκαλιτσα,πολλα φιλακια απο την θεια κατερινα να της πεις

Κοπελια μου τι κανει η σκανταλιαρα τσαχπινογαργαλιαρα Δημητρουλα σε τρεχει εεεεεε???? δεν πειραζει να εχει την υγεια του και ολα τα αλλα θα περασουν.Απο μπανακια πως πατε ??? το δελφινακι μας κολυμπαει??? Δωστης ενα μεγαλο φιλι απο μενα.......

Μισπιγκυ μου χαιρομαι παρα πολυ που περνας τελεια αφου εχεις και παρεα την φιλη σου κοιταξε να το απολαυσεις και να γεμισεις τις μπαταριες σου γιατι οταν θα ερθει ο χειμωνας τα κεφαλια μεσα ,φιλακια στα σκιουρακια σου

Lucky μου τι κανετε??? σας εφτιαξαν το καλωδιο ή ακομα θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε......

Λενακι μου γλυκο μαλλον δεν μπορεις να μπεις απο εκει που εισαι κριμααααα γιατι ηθελα να μαθω νεα απο την σπερματεγχυση,ελπιζω να περνας καλα και καλη επιστροφη φιλακια πολλα

καλημερα κοριτσια !

Δομνινα μου με το καλο να δεις το Δομνινακι σου, θα ξετρελαθεις ! Ειναι μονιδικη στιγμη.

Katerina μου, μην φοβασαι ολα καλα ειναι , φυσιολογικο μου ακουγεται να νιωθεις καπος, δυο μωρακι ειναι στην κοιλιτσα σου. Με το καλο να πατε στο γιατρο και να δειτε να μικρουλια σας.

MissPiggy μου να περνατε οσο πιο ομοφρα μπορειτε με την φιλη σου και τα μικρα σου.

kopelια πολλα πολλα φιλακια στην μασκοτ μας!

Εγω κοριτσια θα φυγω για διακοπες στο Πηλιο και θα ειναι δυσκολο φανταζομαι να βρω internet , ευχομαι ολες να περνατε τελεια και ολα να πανε καλα για ολες μας.

Θα μου λειψετε, σας στελνω και εγω και η μικρουλα μου μια τεραστια αγκαλια και πολλα πολλα φιλια!

Θα προσπαθησω να ξαναμπω!

Φιλιααααα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημερα κοριτσια !

Δομνινα μου με το καλο να δεις το Δομνινακι σου, θα ξετρελαθεις ! Ειναι μονιδικη στιγμη.

Katerina μου, μην φοβασαι ολα καλα ειναι , φυσιολογικο μου ακουγεται να νιωθεις καπος, δυο μωρακι ειναι στην κοιλιτσα σου. Με το καλο να πατε στο γιατρο και να δειτε να μικρουλια σας.

MissPiggy μου να περνατε οσο πιο ομοφρα μπορειτε με την φιλη σου και τα μικρα σου.

kopelια πολλα πολλα φιλακια στην μασκοτ μας!

Εγω κοριτσια θα φυγω για διακοπες στο Πηλιο και θα ειναι δυσκολο φανταζομαι να βρω internet , ευχομαι ολες να περνατε τελεια και ολα να πανε καλα για ολες μας.

Θα μου λειψετε, σας στελνω και εγω και η μικρουλα μου μια τεραστια αγκαλια και πολλα πολλα φιλια!

Θα προσπαθησω να ξαναμπω!

Φιλιααααα!

καλες διακοπουλεςςςςςςςςςςς να περασεις καλα να ξεκουραστεις αλλα και να μας προσεχεις την μπεμπουλα σου πολλα πολλα φιλακιαααααααααααα

Κορίτσακια γεια σας κι απο μένα, εδω απο τα ξένα! Αχ πιγγυ μου νοιώθω πιο κοντα σου:) έχουμε 2 ώρες διάφορα νομίζω!

Συγνώμη αν δεν σας γράφω αλλα έξω δεν έχει πουθενα free internet και Σπιτι δεν καθόμαστε και πολυ. Με το που ξυπνά με ετοιμαζόμαστε και φεύγουμε. Μας αρέσει πολυ το μαιαμι, βέβαια ειναι λίγο δύσκολο να κυκλοφόρησεις γιατι ειναι πολυ μεγαααααλο και δεν ξέρεις που να πρωτοπας. Εμείς είμαστε με ένα gps και πάμε! Την πατησαμε ουσιαστικά γιατι η Φιλη μου που μας φιλοξενεί έπρεπε να φύγει για δουλεια και έτσι ψάχνομαστε μόνοι μας γενικα

Δομνινακι μου σούπερ! Προχωράμε καλα, άντε να δεις και το μωρακι στις 22!! Μπράβο!!

Κατερινακι μου να μην στεναχωριεσαι, ειναι λογικό να νοιωθεις και κάποιες αδιαθεσιες! Διδυμακια έχεις! Ρωτα και την πιγγυ!

Μια και με ρωτησες, δεν ξερω ακόμα τίποτα για την σπερμ/ση, ειναι να αδιαθετησω γύρω στις 18, αλλα ειλικρινά δεν περιμένω κάτι..! Εντάξει το σκέφτομαι που και που και λέω "τι ωραία που θα ήτανε" αλλα μέχρι εκει!

Πιγγυ μου πως περνάτε με την κολλητη σου; Θα μείνει ακόμα;

Κοριτσακια δεν γράφω σε όλες, σας φιλω όμως όλες και μόλις μπορέσω θα ξανά γράψω:) :)

Να μαι και γω...

Συγνώμη ρε κορίτσια που δεν σας γράφω τακτικά αλλα προσπαθω να χορτάσαμε τη φίλη μου και να είμαστε έξω όσο περισσότερο γίνεται... Δυστυχώς την Δευτέρα φεύγει :( αλλα περάσαμε πολυ καλα!

Τα μικρα είναι μια χαρα, μεγαλώνουν παρα πυ γρήγορα! Ο Κ έχει γίνει παιδάκι! Η Α είναι πιο μωρο ακόμα. Γελάνε και λιωνω!!

Κοιμούνται και λίγο παραπάνω το βράδυ και είμαι και εγω πυ καλύτερα.

Δομνινακι μου!!! Όλα θα πανε καλα! Χαλάρωσε τώρα στις διακοπές σου και 22 θα ακούσεις καρδούλα και θα το πιστεψεις και εσυ ότι έχεις ένα θυματακι μέσα σου!

Αγγελική μου, καλές διακοπές και φιλια στο αστερακι σου!

Κατερίνα μου, λογικο να έχει και μερικές ενοχλησουλες. Πρέπει να σου θυμίζουν την παρουσία του! Με τα δίδυμα φαίνεται απο νωρίς η εγκυμοσύνη... Δύσκολα κριβεται...

Gossamer εκτός απο διάβασμα και δουλεια να ρίχνεις και καμία βουτιά!

Λενακι μου χαίρομαι πολυ που σου αρέσει! Έτσι να γυρίσετε όσο περισσότερο μπορείτε! Να αλλάξεις παραστάσεις και να γεμισεις μπαταρίες!

Κοπελια μου πηγαίνετε για μπανακια; Η μικρη σου είναι κούκλα! Χαζευα φωτο της... Πως να μην τρελαινεται η μαμα με τέτοια φατσουλα!!

Αυτα κορίτσια μου... Φιλια σε όλες!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...