Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια μουυυυυυυ

Δομνινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυυυυυ πω πω πολυ χαρηκα αλλα ενταξει δεν φωναζω θα συγκρατηθω και την Δευτερα θα αρχισω να τσιριζω χαχαχαχαχαχαχα ολα καλα να σου πανε κοριτσακι μου και το μωρακι σου να μεινει εκει 9 μηνες και να φουσκωσει η κοιλιτσα σου.............περιμενουμε τα νεα σου με αγωνια και σου στελνουμε την θετικη μας ενεργεια θα την χρειαστεις .....................σου στελνω πολλα φιλακια

Συμπεθεραααααααααααα αντε με το καλο να αρχισεις και εσυ για τις ενεσεις αυτες δεν ξερω να σου πω εγω εκανα αλλες αλλα γενικα με τις ενεσεις δεν εχω προβλημα βεβαια αν δεις την κοιλια μου ειναι ενα μωβ χρωμα οληηηηηη γιατι ακομα κανω ενεσεις και πινω και τα cyclacur kai ta utrogestan kai prezolon,ta utrogestan πινω ενα το πρωι ενα το μεσημερ και ενα το βραδυ και βαζω και κολπικα 2 πρωι 2 μεσημερι 2 βραδυ, αυτα βεβαια ειναι ορμονη προγεστερονη αυτα τα ,,,,,,,,,,,,,,, λιγα χαχαχαχ φιλακια πολλα

Μισπιγκυ αχ τι ωραια που ηρθε η φιλεναδα σου και εχεις και παρεα και βοηθεια με τα μικρακια σου,να περασετε πολυ καλα και να δωσεις δυο γλυκα φιλακια στα σκιουρακια σου

Κοπελια μου τωρα αρχιζουν τα καλυτερα για το ζουζουνακι σου την φανταζομαι να προσπαθει να φαει μονη της το φαγητο της εεεεεεε ρε γλεντιαααααααα,εγω μια χαρα ειμαι πηγαινω κανονικα στην δουλεια και νομιζω οτι θα συνεχισω ο γιατρος μου ειπε οκ αρκει να προσεχω και να μην βγαινω εξω στις τραπεζες.

Αγγελικουλα μου ωραια που θα ξεκουραστεις λογο διακοπων να περασεις καλα,αληθεια που θα πατε διακοπες ή λογο της μικρης δεν θα πατε πουθενα???

Λενακι μου γλυκο πως εισαι???? ο αντρας σου ειναι καλυτερα??? δεν μου λες κυρια μου που θα ξεπορτησεις παλι το σαββατοκυριακο εεεεεεεεεεε???? παντως οπου και να πας ευχομαι να περασεις τελειααααααααααααα φιλακια πολλα πολλα

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν???? ααααα να σας πω οτι η Lucky μας ειναι μια χαρα απλα δεν μπορει να μπει γιατι δεν εχει ιντερνετ λογο μιας βλαβης στο καλωδιο του οτε και περιμενει να της το φτιαξουν,της λεω εγω τα νεα σας

Λοιπον να σας πω τα δικα μου τωραααααααααααα

Σημερα πηγα στον γιατρο και ακουσαμε τις καρδουλιτσες τους παιδια τρελαθηκα στην αρχη τα ειχα χασει γιατι ειχα και αγωνια για το τι θα γινει και οταν ο γιατρος μου λεει για ακου και ακουσα τις καρδουλες τρελαθηκα δοξα το θεο μεγαλωνουν καλα το ειναι ειναι 9,20 χιλιοστα και το αλλο 9,12 θα ξαναπαω ή στης 13 ή στης 16 του μηνα να με ξαναδει ,ουφ μου εφυγε ενα αγχος μου εδωσε να κανω και εξετασεις σημερα αυτα κοριτσακια μου φιλακια πολλα πολλα σε ολες

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!

Τι ωραια μερα!Τι ωραιες στιγμες ζει το παρεακι μας!

Συμπεθερα μου να μου φιλησεις γαμπρουδακια και να στειλεις τα φιλια μου και στην Λακι μας!

Δομνινακι μου αγκαλιτσαααααααα! :)

Λενι μου λεω να κανονισουμε μεταξυ μας το ποτε θα ξεκινησουμε!Μας παει καλυτερα μια-μια!Δουλευει καλυτερα η θετικη ενεργεια στο παρεακι μας!:D

Φιλια πολλα πολλα σε ολες!

Λαβ γιου γκαϊζ σοου ματς!!!!!!!

Κοριτσακια καλημέρα!

Τα σπάει η ομάδα μας:) χαχα

Δομνινα μου το πρώτο βήμα έγινε, η χοριακη ειναι θετική και αυτο ειναι το σημαντικο! Τώρα απλα προσευχόμαστε να πανε όλα τέλεια!!!!

Κατερίνα μου τέλεια τα νέα σου, με συγκινησες ρε κοριτσάκι μου.. 2 καρδουλες.... Πω πω τι ωραία!! Να πανε όλα τέλεια και σε σένα γλυκιά μου, να προσεχείς:)

Πιγγυ μου κουτί σου έκατσε που ήρθε η κολλητη σου, σου χρειαζόταν λίγο διασκέδαση επιτέλους:) να περάσετε φανταστικά και να ξεσκασεις γιατι το χρειάζεσαι!!! Πολλα φιλακια στα ζουζουνακια σου!

Gossamer μου έτσι ειναι όπως τα λες. Μια μια άλλη φορα! Χαχα

Οι ενέσεις ειναι πανευκολο, πιο πολυ ειναι ο φόβος παρα η δυσκολία;)

Δίνω σε όλες πολλα φιλακια γιατι γράφω απο το κινητο και θα σας ξανάγράψω πάλι πριν φύγω γιατι απο εκει θα ειναι δύσκολο..

;*

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Τελευταία μέρα στη δουλειά σήμερα και ανυπομονώ να περάσει η ώρα να σχολάσω για να ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου και να μη σκεφτώ τίποτε για τις δυο επόμενες βδομάδες!

Σας ευχαριστώ όλες και για τις αγκαλίτσες και για τις ευχές. Εξακολουθώ να είμαι πολύ συγκρατημένη και ομολογώ ότι περιμένω να ακούσω αύριο ένα καλό νούμερο για να μπορέσω να αναπνεύσω ελεύθερα..

Κάθε μέρα που περνάει είναι κι ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο.. Έτσι το βλέπω..

Κατερινάκι μου άκουσες και τις δυο καρδούλες.. Δεν είναι συγκλονιστικός αυτός ο ήχος; όλα θα πάνε τέλεια κοριτσάκι μου θα το δεις..

Redgloss την ένιωσα την αγκαλίτσα και με το παραπάνω.. όντως αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα..

Λενάκι να περάσεις υπέροχα και να γυρίσεις ανανεωμένη..

Εγώ λογικά που και που θα μπορώ να σας γράφω τα νέα μου μιας και στο σπίτι του αδερφού μου υπάρχει internet..

Θα τα ξαναπούμε λίαν συντόμως..

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Δομνινακι μουυυυυυ!

Σημερα τα περιμενα τα νεα... Μπηκα με πολυ αγωνια! Και τι νεα!

Ολα θα πανε καλα κοριτσι μου! Θα δεις! Εγω σου στελνω διπλη δοση μωρουδοσκονης να ξερεις... Πρεπει να μπεις να μας πεις νεα αυριο ομως! Δεν θα μας αφησεις ετσι?

Κατερινα μου! Τα χανεις με τις 2 καρδουλες ε? απιθανο ειναι! Να προσεχεις και ολα θα πανε καλα μεχρι τελους.

Εγω περναω τελεια!!!! Ειναι σαν να κανω εγω διακοπες...

Σας φιλω γιατι ταιζω τον Κ. Θα μπω αργοτερα...

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Περιμένουμε τα νέα της δομνινας! Εύχομαι να έχει εκσφενδονιστει η χοριακη!!

Πιγγυ μου πολυ χαίρομαι που περνάς τόσο ωραία! Ακούγεσαι πολυ ευχαριστημένη! Μπράβο κοριτσάκι μου!!!!

Εγω ετοιμάζονται για την Δευτέρα. Είχα μια δύσκολη εβδομάδα και δεν έχω κάνει τίποτα. Ο άντρας μου ειναι καλα απλα κάποια στιγμη ίσως να πρέπει να κάνει μια επέμβαση να βγάλει αυτη τη πέτρα. Θα δούμε.

Τα δικα μου νέα ειναι ότι χθες έκανα μια σπερματεγχυση, αυτη που έκανε και η gossamer, με την καινούργια μέθοδο. Το έκανα πιο πολυ δοκιμαστικά για να πω ότι το έκανα κι αυτο! Δεν σας το είπα γιατι δεν το θεωρώ καθόλου σημαντικο γενικα, αφου να φανταστείτε ούτε φάρμακα θα πάρω ούτε τίποτα, θα κάνω και υπερατλαντικο ταξίδι, ε, οπωσ καταλαβαινετε δεν περιμενω κατι!εκτός αν γίνει ένα θαύμα, χαχα Τελοσπαντων αυτα κοριτσακια!!!

Σας αγαπώ πολυ, φιλακιααα

Γεια σας κορίτσια!

Περιμένουμε τα νέα της δομνινας! Εύχομαι να έχει εκσφενδονιστει η χοριακη!!

Πιγγυ μου πολυ χαίρομαι που περνάς τόσο ωραία! Ακούγεσαι πολυ ευχαριστημένη! Μπράβο κοριτσάκι μου!!!!

Εγω ετοιμάζονται για την Δευτέρα. Είχα μια δύσκολη εβδομάδα και δεν έχω κάνει τίποτα. Ο άντρας μου ειναι καλα απλα κάποια στιγμη ίσως να πρέπει να κάνει μια επέμβαση να βγάλει αυτη τη πέτρα. Θα δούμε.

Τα δικα μου νέα ειναι ότι χθες έκανα μια σπερματεγχυση, αυτη που έκανε και η gossamer, με την καινούργια μέθοδο. Το έκανα πιο πολυ δοκιμαστικά για να πω ότι το έκανα κι αυτο! Δεν σας το είπα γιατι δεν το θεωρώ καθόλου σημαντικο γενικα, αφου να φανταστείτε ούτε φάρμακα θα πάρω ούτε τίποτα, θα κάνω και υπερατλαντικο ταξίδι, ε, οπωσ καταλαβαινετε δεν περιμενω κατι!εκτός αν γίνει ένα θαύμα, χαχα Τελοσπαντων αυτα κοριτσακια!!!

Σας αγαπώ πολυ, φιλακιααα

Λενακι μου γλυκο καλημερα καμμια φορα απο εκει που δεν το περιμενεις τσουπππ και ηρθε γι'αυτο κανε την προσευχη σου να σκεφτεσαι θετικα και να εισαι ηρεμη και ολα θα ερθουν,ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πετυχει και να εισαι και εσυ εγκυουλα.Ποτε θα κανεις χοριακη????? μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι να πανε ολα καλααααααααααα και ολο το συμπαν να συνομοτησει και να εχουμε θετικα αποτελεσματα............φιλακια πολλα πολλα πολλαααααααααααααααα και καλο σου ταξιδι

καλημερουδια στα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε???? εγω καλα ειμαι οπως τα ξερατε δεν εχει αλλαξει τιποτα..............

Μπηκα μηπως και εχουμε νεα απο την Δομνινα μας αλλα τιποτα ακομα,αντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε που εισαι θα μας σκασεις :)

Για σας κοριτσια, τι νεα ομορφα διαβαζω, πολυ χαρηκα με ολα τα καλα νεα.

Δομνινα ευχομαι μια μεγαλη χοριακη και σου στελνω πολυ μωρουδοσκονη, συγκινηθηκα με τα ευχαριστα νεα σου, ολα θα πανε καλα, περιμενουμε με αγωνια.

katerina μου , πραγματι δυο καρδουλες ειναι σουπερ, με το καλο να κρατησεις τα μωρακια στην αγκαλια σου.

Leni ,μην ειναι σιγουρη οτι δεν θα γινει κατι, σου θυμηζω οτι εγω πηγαινα για ημιφυσικο με φαρμακα κτλ , αυτο ηταν το πλανο, τυχαια ειπαμε να κανουμε και ενα φυσικο και ειδες τι εγινε.Το πλανο ηταν αλλο. Γιαυτο να εισαι αισιοδοξη και ολα μπορουν να γινουν.

MissPiggy μου πολυ χαιρομαι που ηρθε η φιλεναδα σου και περνας ομορφες στιγμες.

Εγω σημερα εκανα την καμπυλη ζαχαρου, εχω λιγο ανχος και φοβο μηπως ειναι τσιμπημενη λιγακι, θα δουμε.Πηγαμε και στον ενδοκρινολογο και μας ειπε τι πρεπει να κανουμε αν ειναι υψηλο το ζαχαρο. Ευχομαι ολα να ειναι καλα και να μην χρειαστει μετρησεις και αλλα. Προσεχω οσο μπορω στο φαγητο.

Σας στελνω πολλα φιλια και την αγαπη μου.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Είμαι ασυγχώρητη το ξέρω που δεν σας ενημέρωσα νωρίτερα αλλά εδώ που είμαι δεν έχω υπολογιστή ούτε εύκολη πρόσβαση σε κάποιον για να μπορέσω να ενημερώσω. Σήμερα τα κατάφερα όμως.. και έτσι μπήκα να σας πω εν ολίγοις τα νέα μου.

Λοιπόν έκανα και χθες χοριακή η οποία δόξα το Θεό όντως διπλασιάστηκε και κάτι παραπάνω.. οπότε όλα καλά. Πρόκειται για ένα Δομνινάκι το οποιο Θεού θέλοντος θα έρθει στην αγκαλιά μου. Ο γιατρός μου πρότεινε αντί για Δευτέρα να κάνω επαναληπτική την Τετάρτη για να μπορέσουμε να δούμε μια αξιόλογη άνοδο αλλά και για να μην ταλαιπωρούμαι συνέχεια και σωματικά και ψυχικά.. Κι εγώ συμφώνησα..

Έτσι είμαι στο χωριό μου, κάνω τα μπάνια μου (απλά βουτάω, βγαίνω αλλάζω μαγιό και φτου από την αρχή) γιατί αυτή τη φορά σκοπεύω να ακολουθήσω το ένστικτό μου.. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε σάκος ούτε τίποτε ακόμη δε νομίζω να επηρεάζει κάπου αρνητικά η θάλασσα. Ίσα ίσα τα νερά είναι πεντακάθαρα και η ψυχολογία μου ενισχύεται.

Έτσι επόμενη χοριακή την Τετάρτη και Θεού θέλοντος θα έχουν πάει όλα τέλεια..

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ που με σκέφτεστε.. Μου είστε πολύτιμες..

Καλά να περνάτε και θα προσπαθήσω να ενημερώσω το συντομότερο.. Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Είμαι ασυγχώρητη το ξέρω που δεν σας ενημέρωσα νωρίτερα αλλά εδώ που είμαι δεν έχω υπολογιστή ούτε εύκολη πρόσβαση σε κάποιον για να μπορέσω να ενημερώσω. Σήμερα τα κατάφερα όμως.. και έτσι μπήκα να σας πω εν ολίγοις τα νέα μου.

Λοιπόν έκανα και χθες χοριακή η οποία δόξα το Θεό όντως διπλασιάστηκε και κάτι παραπάνω.. οπότε όλα καλά. Πρόκειται για ένα Δομνινάκι το οποιο Θεού θέλοντος θα έρθει στην αγκαλιά μου. Ο γιατρός μου πρότεινε αντί για Δευτέρα να κάνω επαναληπτική την Τετάρτη για να μπορέσουμε να δούμε μια αξιόλογη άνοδο αλλά και για να μην ταλαιπωρούμαι συνέχεια και σωματικά και ψυχικά.. Κι εγώ συμφώνησα..

Έτσι είμαι στο χωριό μου, κάνω τα μπάνια μου (απλά βουτάω, βγαίνω αλλάζω μαγιό και φτου από την αρχή) γιατί αυτή τη φορά σκοπεύω να ακολουθήσω το ένστικτό μου.. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε σάκος ούτε τίποτε ακόμη δε νομίζω να επηρεάζει κάπου αρνητικά η θάλασσα. Ίσα ίσα τα νερά είναι πεντακάθαρα και η ψυχολογία μου ενισχύεται.

Έτσι επόμενη χοριακή την Τετάρτη και Θεού θέλοντος θα έχουν πάει όλα τέλεια..

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ που με σκέφτεστε.. Μου είστε πολύτιμες..

Καλά να περνάτε και θα προσπαθήσω να ενημερώσω το συντομότερο.. Σας φιλώ όλες!

Δομνινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυυυ τελειαααααααααααα μπραβο με το καλο να κρατησεις στην αγκαλια σου το μικρο Δομνινακι,γνωμη μου βεβαια ειναι οτι καλυτερα να προσεχεις γιατι τωρα στην αρχη ειναι το πιο δυσκολο καλυτερα να ξεκουραζεσαι και να εισαι ξαπλα οποτε μπορεις ,πολυ χαρηκααααααααααααα με τα νεα σου πω πω ολο μωρα θα εχουμε το 2013 με το καλο κοριτσακι μου στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου πως νιωθεις??????

Γεια σας κοριτσακια! Πως περνατε?

Μπραβο Δομνινακι μου πολυ χαρηκα!! Αντε και την Τεταρτη να ειναι φοβερη και τρομερη η χοριακη σου!! Βεβαια κι εγω δεν ξερω κατα ποσο κανεις καλα με το να μπαινεις στη θαλασσα αλλα εσυ ξερεις καλυτερα!! Ελπιζω να μην ειναι πολυ κρυο το νερο..

Εγω κοριτσακια σας χαιρετω για λιγες μερες, πεταω αυριο πρωι. αν εχει εκει που θα μενω ιντερνετ θα σας διαβαζω οταν μπορω κι ισως να σας φραψω και κανενα νεο. Κατα τ'αλλα καλα να περασετε και να εχουμε παντα τοσο ευχαριστα νεα!!

Φιλακια κουκλες!!!!

Γεια σας κοριτσακια! Πως περνατε?

Μπραβο Δομνινακι μου πολυ χαρηκα!! Αντε και την Τεταρτη να ειναι φοβερη και τρομερη η χοριακη σου!! Βεβαια κι εγω δεν ξερω κατα ποσο κανεις καλα με το να μπαινεις στη θαλασσα αλλα εσυ ξερεις καλυτερα!! Ελπιζω να μην ειναι πολυ κρυο το νερο..

Εγω κοριτσακια σας χαιρετω για λιγες μερες, πεταω αυριο πρωι. αν εχει εκει που θα μενω ιντερνετ θα σας διαβαζω οταν μπορω κι ισως να σας φραψω και κανενα νεο. Κατα τ'αλλα καλα να περασετε και να εχουμε παντα τοσο ευχαριστα νεα!!

Φιλακια κουκλες!!!!

καλο ταξιδι κοριτσακι μουυυυυυυυυυυυυ να περασεις τελειααααααααααα οταν μπορεσεις να μας γραψεις τα νεα σου και να μας πεις τι εγινε και με την σπερματεγχυση εχουμε αγωνια και το ξερεις φιλακια πολλα πολλααααααααααααα

καλημερα κοριτσια!

Δομνινα μου, μπραβο και παλι μπραβο.Με το καλο να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και να κρατησεις το Δομνινακι σου στην αγκαλια σου, και εγω θα σου ελεγα να προσεχεις , χαλαρα και ξεκουραση συνεχεια και ολα θα πανε καλα, με το καλο τα νεα αποτελεσματα της Τεταρτης.

Leni μου καλο ταξιδι να εχεις και να περασεις τελεια.

Εγω σημερα περιμενω να παρω την καλπυλη ζαχαρου να δουμε αν ειναι αυξημενη.

Σας φιλω !

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...