Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημερα.

Εμεις γυριζουμε σημερα και λιγο στενοχωριεμαι γιατι εδω ειναι πολυ ομορφα και αρεσε πολυ και στη Δημητρα. Θα τα πουμε απο Πατρα τωρα,πρωτα ο Θεος!

φιλια σε ολες και στα μωρακια στις κοιλιτσες και στα εξω...

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες και καλο σκ!

Τι κάνετε; Τι σχεδιάζεται γιατι σκ;

Εμείς Σήμερα αφήσαμε τα μικρα στη μαμα μου και πήγαμε σε ένα BBQ δίπλα στη λίμνη. Ήταν πολυ όμορφα... Άλλαξε λίγο παραστάσεις. Βέβαια μου λειψανε τα μικρα μου όπως πάντα αλλα καλη ήταν η αλλαγή.

Το απόγευμα έβαλα τη μικρη στο ριλαξ της και άρχισε να παίζει με την καμυλοπαρδαλη που κρέμεται μπροστα της!!!! Την κουνουσε με το χέρι της και γελούσε!!! Έπαθα πλάκα!

Αυτα κορίτσια. Καλο σκ και πολλα φιλια

c12e25debb.png

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Κατ'αρχας ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες σας!! Να ειστε καλα και ευχομαι να εχουμε ολες οτι επιθυμουμε πιο πολυ!

Πειτε κανενα νεο ρε κοριτσια, χαθηκαμε λιγο η αληθεια ειναι..

Κατερινακι πως τα πας? Πηγες στον γιατρο για καρδουλες? Δεν μας ειπες τα νεα σου..

Δομνινα μου ποτε εχουμε χοριακη? Πως νοιωθεις γενικα?

Κοπελια μου πως τα πατε με την Δημητρουλα? Τι κανετε τωρα που γυρισατε?

Gossamer εβαλες μπρος για τα φαρμακα? Πως παει απο κινηση το νησι?

Lucky μου ελπιζω ο αντρουλης σου να ειναι καλυτερα και να τελειωσε η ταλαιπωρια σας!

Πιγγυ μου τι κανουν τα ζουζουνια σου? Εχουμε κλαματα αυτον τον καιρο? Απο καιρο πως πατε? εχει ζεστη εκει?

Αγγελικουλα, ελπιζω να μην σε εχει ταραξει στις κλωτσιες η μπουμπου σου, χαχα. Ποτε πατε διακοπες?

Εγω χθες περασα πολυ ωραια, εκανα τα γεννεθλια μου σε ενα beach bar και ηταν πολυ χαλαρα γιατι πηγαμε απο τις 7 το απόγευμα, κάποιοι κάνανε και μπάνιο στη θάλασσα, ωραία ήταν. Τωρα βεβαια κοιμαμαι ορθια γιατι άργησα φυσικά να γυρίσω! Κατα τ'αλλα τη Δευτέρα φεύγουμε, αυτη η εβδομάδα ειναι δύσκολη στη δουλεια, με πολλή ζέστη και το μυαλο αλλού!!autoeditadmin

Φιλακια σε όλες!

Καλημέρα κι απο μένα...

Χθες ίσα που πρόλαβα να μπω στο fb να ευχηθώ στη Λένη μας και μετά βγήκα. Η Δήμητρα έχει μια αναστάτωση απο την Κυριακή και μετά γιατί πήγαμε σε μια βάφτιση και το βράδυ την αφήσαμε στη μαμά μου. Απο χθες το πρωί λοιπόν δεν ξεκολάει απο πάνω μας. Δεν θέλει να κοιμηθεί, πετάγεται στον ύπνο της και κρέμεται πάνω μας. Θα συνέλθει, αλλά τώρα υποφερει...

Εσείς τί κάνετε? Για να μην επαναλαμβάνομαι, ρωτάω κι εγώ τα ίδια με τη Λένη, χιχι.

Φιλιά πολλά !!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου πολυυυυυυυ ζεστηηηηηηηηηηηηη αλλα οκ τι να κανω???

Λενακη μου χαιρομαι που περασες πολυ ωραια στα γεννεθλια σου και του χρονου οτι επιθυμεις και να περασεις ακομα καλυτερα,εγω την πεμπτη το απογευμα εχω ραντεβου με τον γιατρο για να ακουσουμε καρδουλες,μακαρι να πανε ολα καλα και να τις ακουσουμε............

δεν γραφω σε καθε μια ξεχωριστα τα νεα μου ειναι τα ιδια φιλακια πολλα σε ολες

Γεια σας...

Λενακι μου τι καλα που το διασκεδασες! Μπραβο φιλεναδα!!! Παντα τετοια και καλυτερα! Θα πας Μαϊαμι τελικα?

Κοπελια μου οι φωτογραφιες σας δεν παιζονται! Ελιωσα...

Κατερινα μου μην το σκεφτεσαι, φυσικα και θα ακουσετε καρδουλες. Και ολα θα πανε μια χαρα.

Εμεις ειμαστε καλα. Τα μικρα μεγαλωνουν τοσο γρηγορα. Τωρα ειμαστε στη φαση που χαμογελαμε και λεμε συλλαβες. Εχουν πολυ πλακα, ολο μιλανε. Με βλεπουν, χαμογελανε και αρχιζουν τις κουβεντες. Δυστυχως απο θεμα υπνου τα ιδια, δηλαδη καθολου... Τι να κανω, υπομονη...

Την Κυριακη ηρθε η κολλητη μου για διακοπες και ειμαι πολυ χαρουμενη! Θα μεινει 2 βδομαδες και νιωθω οτι κανω και εγω διακοπες μαζι της! Εχτες πηγαμε σε μια μπυραρια και οι 5 μαζι. Μια χαρα τα πηγαμε. Μονο που η μικρη ξυπνησε και ηθελε αγκαλια την ωρα που ηρθε το burger μου και το εφαγα λιγο κρυο, αλλα δεν πειραζει....

Αυτα κοριτσια μου. Περιμενω νεα. Σας ε?

c12e25debb.png

καλησπερα κοριτσια μου, τι μου κανετε, μπαινω διαβαζω και δεν προλαβαινω να γραψω.

Δομνινα μου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου τα εμβρυακια σου να ριζωσουν και να μεινουν εκει για 9 μηνες ωσπου να τα παρεις αγκαλια, αντε οι μερες περνανε και την Παρασκευη θα κανουμε παρτυ.

katerina με το καλο να δειτε και να ακουσετε καρδουλες , ειναι φανταστικη και μοναδικη εμπειρια.

Misspiggy μου δωσε πολλα φιλακια και στα δυο μικρα σου , ετσι να πηγαινετε βολτες και να περνατε καλα.

Leni μου, ευχομαι να ανδρα σου γρηγορα να γινει καλα , χρονια πολλα καθυστερημενα , μπραβο που γιορτασατε τοσο ομορφα τα γενεθλια σου , ωραια ιδεα ειχες.

kopelia μου , δωσε και στην Δημητρουλα ενα μεγαλω φιλακι απο εμενα.

Εγω καλα ειμαι δοξα το Θεο, εχω πολυ δουλεια βεβαια, περιμενω πως και πως την Παρασκευη περνω αδεια διοτι κλεινουμε για διακοπες, η μικρουλα δινει κλωτσιτσες καθημερινα και μαρεσει πολυ πολυ.

Εχθες πηγα στον ενδοκρηνολογο μου ειπε ξανα για την διατροφη , πολλα πραγματα μου τα εκωψε. Φρουτα ελαχιστα ,οχι καρπουζι, οχι πεπονι ,οχι σταφιλι, πατατες καθολου, ψωμι οχι , γενικα θελει προσοχη. Θα παω το Σαββατο να κανω την καμπυλη ζαχαρου και εχω αγωνια για να δω τι θα γινει.

Σας φιλω και να ξερετε οτι σας σκεφτομαι.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημερα κοριτσακια μου!Τι μου κανετε?

Συμπεθερα σημερα παμε να ακουσουμε καρδουλες εεεε?Αντε περιμενω με αγωνια νεα σου....

Δομνινακι μου αυριο θα βγαλω το φερμουαρ, ναι?

Μις Πιγκυ μου νομιζω οτι εχετε ξεψαρωσει αρκετα ε?Καφεδακια, BBQ, κτλ κτλ κτλ...μια χαρα σας βρισκω!Ετσι να περνατε ομορφα με τα παιδακια σας!

Λενιω μου εδω ακομα δεν σου εχω πει τις ευχες μου!Να τα εκατοστησεις κουκλιτσα μου,να ειναι η ζωη σου γεματη χρωμα και φαντασια και πολυ πολυ συντομα να αποκτησεις αυτο που λαχταρας!Μα πανω απ'ολα να εχεις υγεια εσυ και οι ανθρωποι που σε χαιρονται και σ'αγαπουν!Οσο για την παρταρα...τι να πει κανεις?Τελειααααααααα....αντε και του χρονου να βουτας αγκαλια με ενα μπεμπεκακι! (με τον αντρουλη σου ολα καλα?)

Αγγελικ μια και σημερα! ;) Εκανε μια φιλη μου διατροφη στον ογδοο, οχι πολλες περικοπες αλλα καθολου ψωμι,πατατες,μακαρονια,ρυζι και το καημενακι μας λυσσαξε στην πεινα!Μαλλον παιζει ρολο και ο μηνας βεβαια!Τι λεμε παντα? Υπομονη :D Πολλα πολλα φιλια στην κοιλιτσα!

Λακι μου.....οποτε μπορεις περιμενουμε νεα σου!

Κοπελια μου για το δελφινακι τι να πει κανεις ε?κουκλιτσα λεμεεεε...και μεταξυ μας νομιζω οτι σαν να εχει αρχισει να σου μοιαζει ολο και πιο πολυ!

Κοριτσακια μου εχω παρει ηδη τα φαρμακα απο το φαρμακειο και περιμενω μονο το γκοναλ που θα μου το φερει το ικα.Εχω μια ερωτηση!Μου εχει γραψει κατι ενεσεις (λεμε τωρα,σχεδον ολα ενεσεις ειναι) τις cetrotide που τις κανεις λεει κοντα στον αφαλο...τις εχει κανει καμια σας και ανα ναι τις κανατε μονες σας η σας τις εκανε κανενας αλλος....ουφ τι θα κανω ο χεστης με τις ενεσεις,ε?μολις τις ειδα τις συγκεκριμενες μου ηρθε ζαλαδα σας το ορκιζομαι...και τις ηπαρινες που θα τις κανω αφου θα κανω τις αλλες?λοιπον επισης δεν εχω ιδεα τι πρωτοκολο κανω...να σας πω τα φαρμακα να μου πειτε εσεις την γνωμη σας? Εχουμε και λεμε Gonal,cetrotide,cyclacur,utrogestan,ovitrelle,prezolon,vibramycin,clexane(ηπαρινες)....ακουω γνωμες!

Σας φιλω γλυκα και καλο μηνα σε ολες μας!

Κοριτσακια μου εχω παρει ηδη τα φαρμακα απο το φαρμακειο και περιμενω μονο το γκοναλ που θα μου το φερει το ικα.Εχω μια ερωτηση!Μου εχει γραψει κατι ενεσεις (λεμε τωρα,σχεδον ολα ενεσεις ειναι) τις cetrotide που τις κανεις λεει κοντα στον αφαλο...τις εχει κανει καμια σας και ανα ναι τις κανατε μονες σας η σας τις εκανε κανενας αλλος....ουφ τι θα κανω ο χεστης με τις ενεσεις,ε?μολις τις ειδα τις συγκεκριμενες μου ηρθε ζαλαδα σας το ορκιζομαι...και τις ηπαρινες που θα τις κανω αφου θα κανω τις αλλες?λοιπον επισης δεν εχω ιδεα τι πρωτοκολο κανω...να σας πω τα φαρμακα να μου πειτε εσεις την γνωμη σας? Εχουμε και λεμε Gonal,cetrotide,cyclacur,utrogestan,ovitrelle,prezolon,vibramycin,clexane(ηπαρινες)....ακουω γνωμες!

Σας φιλω γλυκα και καλο μηνα σε ολες μας!

Κοριτσάκι μου γλυκό,

Κάνεις οι cetrotide είναι ενέσεις καταστολής. Με λίγα λόγια καταστέλλουν τη λειτουργία των ωοθηκών ώστε να μπορέσουν να διεγερθούν με το gonal και να μην κάνουν την ωορρηξία νωρίτερα.

Μεγαλύτερος χέστης από μένα στις ενέσεις δεν υπάρχει. Ένα θα σου πω.. ότι μετά από 5 προσπάθειες εξωσωματικής με άπειρες ενέσεις καταστολής, διέγερσης και ηπαρίνες όπου και να με τρυπήσεις, όσος καιρός κι αν περάσει γίνομαι μωβ.. Έχω καταλήξει να είμαι ένα μωβ μπαλονάκι..

Λοιπόν εμένα όλες τις ενέσεις μου τις έκανε στην αρχή η μητέρα μου και όταν την έχασα νοσοκόμα που ερχόταν στο σπίτι.

Αυτή τη φορά έχω πέσει στην ανάγκη του άνδρα μου διότι δεν δύναμαι να δίνω 5 Ευρώ τη φορά για μια μόνο ένεση.

Οι ηπαρίνες μπορούν να γίνουν και στο μπράτσο και στο μπούτι..

Σου εύχομαι πραγματικά καλό κουράγιο.. Εγώ ακόμη και τώρα όταν έρθει η ώρα της ένεσης ιδρώνω..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Gossamer και εγω χεστης μεγάλος με τις ενέσεις αλλα προσαρμοστηκα... Στην πρώτη πήγα να λυποθυμησω, στην 2η έτρεμα... Η 3η καλύτερα... Μέχρι να γεννησω δεν έπαιρνα χαμπάρι τίποτα.

Όλες μονη μου τις έκανα. Πες στο φαρμακοποιο να σου δείξει πως τις κάνουν στην κοιλια και κάθε φορα που κανεις 1 να σκέφτεσαι μωρακια και θα βρίσκεις κουράγιο.

Εγω είμαι που καλα κι πολυ χαρούμενη! Έχει έρθει η κολλητη μου για διακοπές (σας το ξαναγραψα;). Οπότε έχω εδω τη φιλενάδα μου! Έχω βοήθεια, έχω παρέα... Μου είχε λείψει πολυ και χαίρομαι αφάνταστα που θα δει και τα μωρα!

Οπότε το έχω ρίξει στις βόλτες! Άλλωστε 2 άνθρωποι τα κουμανταρουμε πολυ άνετα τα μικρα και έτσι πάμε παντού!

Αυτα κορίτσια. Φιλια πολλα...

c12e25debb.png

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας.. Έχω ένα νέο να σας πω..

Λοιπόν, είμαι κι εγώ ολίγον έγκυος.. 47 η χοριακή..

Βλέπετε επειδή φεύγω το Σάββατο σε διακοπές και ήθελα να έχω το αποτέλεσμα από το ίδιο μικροβιολογικό εργαστήριο σε περίπτωση που έβγαινε θετικό, μίλησα με το γιατρό προχθές και μου επέτρεψε να την κάνω σήμερα (μιας και βάλαμε βλαστοκύστες)...

Έτσι πριν από λίγο πήρα τηλέφωνο και άκουσα το μαγικό νουμεράκι..

Ομολογώ ότι είμαι πολύ περισσότερο συγκρατημένη απ' ότι περίμενα αλλά όλες πολύ καλά ξέρετε ότι έχω καεί στο χυλό, οπότε οφείλω και με το παραπάνω να φυσάω και το γιαούρτι..

Σας παρακαλώ να είστε ιδιαίτερα συγκρατημένες με τους πανηγυρισμούς για μένα.. Ας πανηγυρίσουμε λίγο πιο έντονα το Σάββατο και μετά από Δευτέρα θα αρχίσουμε τους τρελλούς πανηγυρισμούς..

Μίλησα με το γιατρό και μου είπε ότι θα ηρεμήσω μόνο όταν το γεννήσω.. και έχει απόλυτα δίκιο..

Προς το παρόν ήρεμα, χαλαρά και συγκρατημένα..

Σας ευχαριστώ θερμά για όλες τις προσευχές και τις σκέψεις και θα ήθελα λίγη ακόμη μωρουδόσκονη παρακαλώ!

Σας φιλώ και σας αγαπώ όλες τόσο πολύ!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας.. Έχω ένα νέο να σας πω..

Λοιπόν, είμαι κι εγώ ολίγον έγκυος.. 47 η χοριακή..

Βλέπετε επειδή φεύγω το Σάββατο σε διακοπές και ήθελα να έχω το αποτέλεσμα από το ίδιο μικροβιολογικό εργαστήριο σε περίπτωση που έβγαινε θετικό, μίλησα με το γιατρό προχθές και μου επέτρεψε να την κάνω σήμερα (μιας και βάλαμε βλαστοκύστες)...

Έτσι πριν από λίγο πήρα τηλέφωνο και άκουσα το μαγικό νουμεράκι..

Ομολογώ ότι είμαι πολύ περισσότερο συγκρατημένη απ' ότι περίμενα αλλά όλες πολύ καλά ξέρετε ότι έχω καεί στο χυλό, οπότε οφείλω και με το παραπάνω να φυσάω και το γιαούρτι..

Σας παρακαλώ να είστε ιδιαίτερα συγκρατημένες με τους πανηγυρισμούς για μένα.. Ας πανηγυρίσουμε λίγο πιο έντονα το Σάββατο και μετά από Δευτέρα θα αρχίσουμε τους τρελλούς πανηγυρισμούς..

Μίλησα με το γιατρό και μου είπε ότι θα ηρεμήσω μόνο όταν το γεννήσω.. και έχει απόλυτα δίκιο..

Προς το παρόν ήρεμα, χαλαρά και συγκρατημένα..

Σας ευχαριστώ θερμά για όλες τις προσευχές και τις σκέψεις και θα ήθελα λίγη ακόμη μωρουδόσκονη παρακαλώ!

Σας φιλώ και σας αγαπώ όλες τόσο πολύ!

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!! (Ο πρώτος πανηγυρισμός!!!)

Συγχαρητήρια κοπέλα μου και ειλικρινά σου εύχομαι να πάνε όλα πολύ καλά και να συνεχίσουμε να πανηγυριζουμε και στις επόμενες χοριακές και μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης σου που θα κρατάς το αγγελουδι σου αγκαλιά. Πολύ χάρηκα και συγκινήθηκα. Η ξεκούραση επιβάλλεται τώρα ακόμα περισσότερο...

Μισπίγκυ μου τί ωραία που περνάτε πολύ καλά με τη φίλη σου! Και το πιο σημαντικό είναι οτι σε βοηθάει με τα σκιουράκια σου και ξεκουράζεσαι κι εσύ λίγο. Θα μείνει αρκετό καιρό?

Κατερίνα μου περιμένουμε τα νέα σου απο τις καρδούλες... Συνεχίζεις να πηγαίνεις για δουλειά?

Λένη μου εσύ με τη δουλειά έχεις ακόμα πίεση? Τα προβλήματα ξεπεράστηκαν?

ΑΓΓΕΛΙΚ η ζουζούνα μας σε έχει συγκινησει πολύ, ε? Και που να την δεις μετά τη γέννα και θα την κρατήσεις στα χέρια σου!!! Ετοιμάσου για πολλές χαρές και συγκινήσεις...

Γκοσάμερ μου εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω με τα φάρμακα. Κανένα απο αυτά δεν έπαιρνα εκτός απο τα vibramicyn και τα cyklacoyr.Ούτε ξέρω για τα άλλα πρωτόκολλα. Εγώ είχα κανει αυτό των ανταγωνιστών. Σου ευχομαι όμως να ξεπεράσεις τη φοβία σου για τις ενέσεις και να έχεις μια πολλή καλή επιτυχία και να είσαι η επόμενη εγκυούλα!!! Πότε θα ξακινήσεις?

Τα δικά μας νέα είναι κάθε μέρα πιο ζωηρά... Η Δήμητρα θέλει να τα πιάνει όλα, παρακολουθεί όλες μας τις κινήσεις κι αντιγράφει τα πάντα. Τρώει κάθε μέρα με το πηρούνι της και τα καταφέρνει μια χαρά. Όταν δεν μπορεί να καρφώσει ένα φαγητό, το τρώει με το χέρι και μετα ξαναπροσπαθεί. Είναι όλο χαρές και παιχνίδια, ατελείωτα παιχνίδια... Τώρα έχει άδεια και ο άντρας μου και παίζουν πολύ οι δυο τους ή και οι τρείς μαζί και έχει ξετρελαθεί. Κλείνει χρόνο σε 10 μέρες και μου φαίνεται απίστευτο...

πολλά φιλιά σε όλες και ένα ακόμα στη Δομνίνα μας και στο εμβρυάκι που μεγαλώνει μέσα στην κοιλίτσα της, ωστε νά είναι γερό και να την κάνει τρισευτυχισμένη σε 9 μήνες!!!

Το μόνο που θα ήθελα πραγματικά τώρα κορίτσια είναι να ήμασταν όλες μαζί μαζεμένες κάπου και να με παίρνατε μια αγκαλίτσα... το έχω τόσο ανάγκη.. να φύγει το βάρος από μέσα μου...

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ!

L2qIp2.png

Δομνινακι μου να μια ζεστη αγκαλια απο μενα εστω και νοερη!Αν κλεισεις τα ματια ειμαι σιγουρη οτι θα την νιωσεις!Δεν θα αρχισω να τσιριζω απο τωρα...θα σου κανω και αυτο το χατηρι!Κλεινω τα ματια και ευχομαι μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου να συνεχισει να ανεβαινει και να ανεβαινει και να ανεβαινει η χοριακη σου και απο Δευτερα επιτελους να πανηγυρισουμεεεεεεεεε!Σε φιλω γλυκα κοριτσακι μου και προσεχε τωρα ε?

υγ. Ευχαριστω και για τις συμβουλες!τις ηπαρινες δεν τις φοβαμαι γιατι και στις 2 σπερματεγχυσεις εκανα και τους πηρα τον αερα...με τις αλλες τρομαξα λιγακι αλλα θα το παλεψω και αυτο!Ειναι μεγαλη παρηγορια που εχουμε η μια την αλλη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...