Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Γεια σας και παλι,

Πιγγκυ μου σορρυ (και σε σενα) που δεν σου εγραψα χθες χρονια πολλα!!

Κανατε τιποτα για τα γεννεθλια σου? Σβησατε τουρτιτσα?:D

Α θα μου πεις εγραψες οτι ηρθε κοσμος στο σπιτι.. ! Μπραβο που αρχισατε να ανοιγεστε και να κανετε οικογενειακες εξοδους! Σιγα σιγα θα ειναι ακομα πιο ευκολα τα πραγματα!!

Εμεις χθες ειχαμε κατι ιστοριες με τον αντρα μου. Αρχισε να πρηζεται στο σημειο κατω απο το αυτι και νομιζαμε οτι ειναι ο αδενας. Τελικα τον βαλανε να κανει μαγνητικη και εχει μια πετρα στον σιελογονο αδενα (οπως λεμε πετρα στα νεφρα) και ειναι λιγο ιστορια. Τελοσπαντων, θα δουμε πως θα παει με την αντιβιωση που του δωσανε.

Κατα τ'αλλα ηταν πολυ ωραια στην Τζια, ξεφευγεις απο την πολυκοσμια των παραλιων της αττικης!

Αγγελικ τι εγινε με τον γιατρο? Ειδες την μπουμπου σου? Δεν μας ειπες!

Gossamer μου καλα κανεις και ξεκινας απο τωρα με τα φαρμακα ωστε μετα να εισαι ηρεμη και να ξεκινησεις χωρις αναμονη. Κι εγω για τελη Σεπτεμβριου με βλεπω αν και ειναι η χειροτερη εποχη απο αποψη δουλειας.. Ομως αποφασισα να μην ξαναπρογραμματισω. Οτι κατσει απο δω και περα!

Καλα εκανες και εκοψες το τσιγαρο και η καλη διατροφη παντα βοηθαει επισης;) Κανε τωρα τα μπανακια σου και ολα τα αλλα θα ερθουν με το καλο!!!!

Φιλια σε ολες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Εδώ είμαι κι εγώ.. Εν αναμονή της αυριανής μέρας.. Ομολογώ πως λίγη αγωνία την έχω..Σήμερα ξύπνησα κατά τις 4 το πρωί, έκατσα για λίγο στο κομπιούτερ και κατά τις 5.30 ξανακοιμήθηκα μέχρι τις 8...

Γέννησε μια φιλενάδα μου χθες δίδυμα αγοράκια και θα πάω σήμερα να τη δω στο μαιευτήριο να πάρω μωρουδόσκονη από πρώτο χέρι.. Έχει άλλο ένα αγόρι και σ' αυτή την εγκυμοσύνη δεν μάθανε το φύλο διότι θα τους έπεφτε κάπως αν μαθαίνανε ότι έχουνε 2 αγόρια.. Έτσι τους ήρθε κεραμίδα το αποτέλεσμα αλλά ήδη η φίλη μου χαμογελάει!

Μακάρι να συνεχιστεί το θετικό σερί κορίτσια!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Γεια σας κοριτσια.

Ειχα γραψει ολοκληρο μην και αναφερομουν σε καθε μια χωριστα,αλλα μου το εσβησε. Δεν εχει και δυνατο σημα και δεν το εσωσα...

Κατερινα μου συγχαρητηρια και παλι.Χαρηκα παρα πολυ.Οντως εισαι πολυ τυχερη κι σου ευχομαι να εισαι παντα γιατι σου αξιζουν πολλα. Ο αντρας σου πως αντεδρασε?Το ειπατε στους δικους σας?Να προσεχεις πολυ απο δω και περα...

Δομνινα και τα δικα σου πολυ ευχαριστα. Ηρθε η σειρα σου νομιζω...Με το καλονα μαθουμε και για την δικη σου τεραστια χοριακη!!!

Γκοσαμερ,Λενη πλησιαζει η σειρα σας. Απολαυστε τα μπανακια σας τωρα και μετα βουρ στο ψητο!!!

Πιγκυ μου χρονια σου πολλα,να τα εκατοστησεις και να εχετε παντα ομορφες οικογενειακες στιγμες!!!

Λακυ μου πως ειστε?

εμεις περναμε πολυ ωραια και ξεκουραστα!Η Δημητρα απολαμβανει τη θαλασσα και τα παιχνιδια κι εμεις απολαμβανουμε την Δημητρα και το οτι ειμαστε και οι 3 μαζι ολες τις ωρες.

Πολλα φιλια σε ολες!

ΥΓ.Αγγελικ μου ξεχασα να σου πω οτι περιμενουμε τα νεα απο το αστερακι σου...

καλησπερα κοριτσια!

Συγνωμη που δεν σας εγραψα εχθες , αλλα γυρισα απο τον γιατρο και ημουν πολυ κουρασμενη και επεσα ξερη για υπνο.Σημερα ειχα πολυ δουλεια στο γραφειο και τωρα που ειμαι σπιτι διαβασα τα νεα της παρεα μας και ενθουσιαστηκα.

katerina μπραβο και παλι μπραβο, διδυμακια , τι τελεια νεα, αν και εγω μεσα μου το πιστευα οτι ειναι δυο, διπλη χαρα, να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και με το καλο να ερθει η ωρα να κρατησεις τα μωρακια σου αγκαλια. Οσο για την δουλεια σου, για εμενα πρεπει να την ξεχασεις και να κανεις οτι σου πει ο γιατρος σου, αν σου ειπε οτι πρεπει να μην δουλειες να μην δουλεψεις πανω απο ολα τα μικρακια που εχεις στην κοιλιτσα σου.

Δομνινα , τα νεα σου ειναι και αυτα τελεια, δοξα το Θεο που το παιδακι της αδελφη σου ειναι μια χαρα , θα ηρεμησατε. Δευτερον και σημαντικοτερο 8 εμβρυακια ειναι σουπερ , αν φτασουν 4-5 βλαστοκιστες θα ειναι το τελειο, με το καλο να γινει αυριο η εμβρυομεταφορα και να γατζωθουν τα μικρακια σου στην κοιλιτσα σου, το αξιζεις πραγματικα, να ξερεις και εμεις σαγαπαμε πολυ και ειμαστε η μικα διπλα στην αλλη.

Kopelia μου, να περασετε τελεια, να κανετε μπανακια και να ευχαριστηθειτε οσο μπορειτε.

Leni μου, ευχομαι να μην ειναι τιποτα αυτο με το αυτι του ανδρα σου και να περασει γρηγορα.

Τα νεα μας λοιπον , κοριτσια η μικρουλα μου μεγαλωνει και μαλιστα απο οτι μου ειπε ο Βασ μεγαλωνει πολυ πολυ καλα, εξαιρετικα. Ειναι 650 γραμ και ειναι ολα οπως ακριβως πρεπει να ειναι, ετσι μου ειπε. Την ειδαμε στο υπερηχοραφημα , εχει μεγαλωσει , εχει κατι μαγουλακια υπεροχα , ενα χερακι ζουμπουρλουδικο, μια πολυ ομορφη μυτουλα , εχει γινει μωρακι, δοξα το Θεο που ολα πανε πολυ καλα. Κουνιοτανε , ειχε βαλει το χερακι της στο μετωπο της και το κουνουσε , ειναι φανταστικη και καθε μερα την αισθανομαι ολο και πιο πολυ , και στην δουλεια και στο σπιτι. Φαινεται πολλες φορες και η κοιλια μου που κουνιεται. Κοριτσια απιστευτη εμπειρια , ευχομαι πραγματικα μεσα απο την καρδια μου , γρηγορα ολες να νιωσεται αυτη την αισθηση.

Σας φιλω γλυκα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλησπερα κοριτσια!

Συγνωμη που δεν σας εγραψα εχθες , αλλα γυρισα απο τον γιατρο και ημουν πολυ κουρασμενη και επεσα ξερη για υπνο.Σημερα ειχα πολυ δουλεια στο γραφειο και τωρα που ειμαι σπιτι διαβασα τα νεα της παρεα μας και ενθουσιαστηκα.

katerina μπραβο και παλι μπραβο, διδυμακια , τι τελεια νεα, αν και εγω μεσα μου το πιστευα οτι ειναι δυο, διπλη χαρα, να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και με το καλο να ερθει η ωρα να κρατησεις τα μωρακια σου αγκαλια. Οσο για την δουλεια σου, για εμενα πρεπει να την ξεχασεις και να κανεις οτι σου πει ο γιατρος σου, αν σου ειπε οτι πρεπει να μην δουλειες να μην δουλεψεις πανω απο ολα τα μικρακια που εχεις στην κοιλιτσα σου.

Δομνινα , τα νεα σου ειναι και αυτα τελεια, δοξα το Θεο που το παιδακι της αδελφη σου ειναι μια χαρα , θα ηρεμησατε. Δευτερον και σημαντικοτερο 8 εμβρυακια ειναι σουπερ , αν φτασουν 4-5 βλαστοκιστες θα ειναι το τελειο, με το καλο να γινει αυριο η εμβρυομεταφορα και να γατζωθουν τα μικρακια σου στην κοιλιτσα σου, το αξιζεις πραγματικα, να ξερεις και εμεις σαγαπαμε πολυ και ειμαστε η μικα διπλα στην αλλη.

Kopelia μου, να περασετε τελεια, να κανετε μπανακια και να ευχαριστηθειτε οσο μπορειτε.

Leni μου, ευχομαι να μην ειναι τιποτα αυτο με το αυτι του ανδρα σου και να περασει γρηγορα.

Τα νεα μας λοιπον , κοριτσια η μικρουλα μου μεγαλωνει και μαλιστα απο οτι μου ειπε ο Βασ μεγαλωνει πολυ πολυ καλα, εξαιρετικα. Ειναι 650 γραμ και ειναι ολα οπως ακριβως πρεπει να ειναι, ετσι μου ειπε. Την ειδαμε στο υπερηχοραφημα , εχει μεγαλωσει , εχει κατι μαγουλακια υπεροχα , ενα χερακι ζουμπουρλουδικο, μια πολυ ομορφη μυτουλα , εχει γινει μωρακι, δοξα το Θεο που ολα πανε πολυ καλα. Κουνιοτανε , ειχε βαλει το χερακι της στο μετωπο της και το κουνουσε , ειναι φανταστικη και καθε μερα την αισθανομαι ολο και πιο πολυ , και στην δουλεια και στο σπιτι. Φαινεται πολλες φορες και η κοιλια μου που κουνιεται. Κοριτσια απιστευτη εμπειρια , ευχομαι πραγματικα μεσα απο την καρδια μου , γρηγορα ολες να νιωσεται αυτη την αισθηση.

Σας φιλω γλυκα!

πολυ χαιρομαι με τα νεα σου κοριτσακι μου!!!η μικρουλα σου μεγαλωνει και εχετε ολο και περισσοτερη επικοινωνια!!!πραγματικα ειναι απο τα πιο ομορφα συναισθηματα αυτα που νιωθεις τωρα αν και θα ερθουν και αλλα καλυτερα!!! ο καιρος περναει πολυ γρηγορα ουτε που θα το καταλαβεις ποτε θα ερθει η ωρα της γεννας!!!πραγματικα χαιρομαι παρα πολυ και για σενα και για το κοριτσακι μας που μεγαλωνει σωστα!!!!να ξερεις οτι σε σκεφτομαι ασχετα που δεν μπορω να μπαινω πολυ συχνα τωρα εχω και κατι τελευταια να κανονισω με την βαφτιση της μικρης μου και ο χρονος μου ειναι πολυ λιγος αλλα συνεχεια σε σκεφτομαι και ευχομαι ολα να πανε καλα και με το καλο να φερεις στον κοσμο το αγγελακι σου!!!πολλα φιλακια απο την μπουμπου μου στην κουκλιτσα σου!!!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυ σας ευχαριστω ολες παρα πολυ για τις ευχες

Αγγελικουλα μου ααααααχχχχχχχ τι ωραια που ειδες το αστερακι σου και μεγαλωσε φανταζομαι την συγκινηση σου :)

Δομνινακιιιιιιιιιι με το καλο αυριοοοοοοοοοοο ολα να πανε καλα μεσα απο την καρδια μου και να φουσκωσει η κοιλιτσα σου,οταν μπορεις γραψε μας νεα σου

Λενακι μου γλυκο ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο αυτο με τον αντρα σου και να ειναι περαστικα γρηγορα,χαιρομαι που περασες καλα το σαββατοκυριακο και ελπιζω την επομενη φορα που θα ξαναπατε να μην εχεις περιοδο και να κανεις μπανακια......:eek:

Συμπεθεραααααααα χαχαχαχαχαχα μου αρεσε αυτο με τα γαμπρουλακια που ειπες,με το καλο να ξεκινησεις και εσυ τα φαρμακα και να ειναι το δωρο γεννεθλιων για τον αντρουλη σου στο ευχομαι ολοψυχα αντε σιγα σιγα να γινεται η νυφουλα μου χαχαχαχαχα

Κοπελια μου τελεια περνατε απο οτι μας περιγραφεις φανταζομαι την Δημητρουλα μας τι χαρες θα κανεις πολλα πολλα φιλακια να της δωσεις :)

Μισπιγκυ μου εσεις τι κανετε????? με πηρε χτες η Lucky τηλεφωνο και επειδη δεν εχει ιντερνετ μου ειπε να σου μεταφερω τις ευχες της για τα γεννεθλια σου πολυχρονη και ευτυχισμενη

εγω καλα ειμαι με την δουλεια υπαρχει προβλημα γιατι τελικα δεν θα ερθει η αδελφη μου και τωρα πρεπει να ψαξω αλλη κοπελα να με αντικαταστησει και ειναι λιγο δυσκολο.............η κοιλια μου φουσκωσε και δεν μου κλεινουν τα παντελονια μου φαινεται λιγο παραξενο γιατι ειναι νωρις αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο να δουμε που θα φτασει χαχαχαχαχαχα αν και τρωω κανονικα εχω χασει και 1 κιλο.Η ζυγαρια του γιατρου με εδειξε 67 κιλα ενω η δικια μου στο σπιτι με δειχνει 72 μαλλον η δικια μου θα ειναι χαλασμενη χαχαχαχαχα

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Ήρθα κι εγώ και εκτός από μένα αυτή τη στιγμή είναι στην παρέα σας τα 3 και μοναδικά Δομνινάκια που φτάσανε σε βλαστοκύστες και που αποφασίσαμε να βάλουμε στην κοιλίτσα μου...

Δυστυχώς το πρόβλημα του σπέρματος δεν λύθηκε κορίτσια και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από το γεγονός ότι τελικά προχωρήσανε μόνο αυτά τα 3 εμβρυάκια..

Να πω ότι δεν στενοχωρήθηκα; θα πω ψέματα και δεν το θέλω.. ναι, στενοχωρήθηκα γιατί πάλι στο μηδέν είμαστε χωρίς ούτε ένα έμβρυο στην κατάψυξη για μελλοντική χρήση..

Βέβαια τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα - να μην επιβίωνε κανένα έμβρυο και έτσι σταματάω εδώ την γκρίνια..

Όλα πήγαν καλά στην τοποθέτηση, ο γιατρός είναι αισιόδοξος και χοριακή την άλλη Παρασκευή 3 Αυγούστου..

Από τώρα και μέχρι την άλλη Παρασκευή ξεχνάω το γεγονός και το ίδιο θέλω να κάνετε κι εσείς..

Εύχομαι και προσεύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους αυτή τη φορά..

Σας ευχαριστώ που πιστεύετε σε μένα και στα Δομνινάκια και ξέρω πως ότι μου λέτε είναι βγαλμένα από την καρδιά σας..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλημερα σας...

Σημερα δυστυχως ειχα μια πολυ δυσκολη μερα με πολυ γκρινια και πολλα κλαματα/ Ισως επειδη ειχε ζεστη αναστατωθηκαν. Δεν ξερω....

Το απογευματακι ομως που ηρεμησαν τα πηραμε και πηγαμε για καφεδακι, καθησαμε εξω και ειδαμε ηλιοβασιλεμα και μου αρεσε πολυ που ειμασταν τα 4 μας...

Δομνινακι μου σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε οοοολα καλα. Θα εισαι στη σκεψη μου και στις προσευχε μου. Να ξερεις οτι σε αγαπαμε πολυ και ειμαστε διπλα σου! Και μην λες οτι δεν πηγατε καλα. 3 εμβρυακια ειναι τελεια! Ειπαμε, ενα και τυχερο χρειαζεται!

Λενακι, περαστικα! Ελπιζω να μην ειναι τιποτα! Να μας ενημερωσεις ε?

Λακυ μου ευχαριστω για τις ευχες. Ελπιζω και εσυ και ο αντρας σου να ειστε καλα.

Αγγεικη μου... τι ωραια νεα... συγκινουμε καθε φορα

ΚΑτερινα ελπιζω να μην κουραζεσαι! τι θα κανεις με τη δουλεια?

Κοπελια γεμιζεις μπαταριες ε? Το φανταζεσαι, περσυ εισασταν οι 2 σας και φετος το κοριτσακι σας κοντευει να χρονισει!

Gosammer ελπιζω να κανεις μπανακια γιατι εχεις να κανεις και για μενα που δεν θα κανω....

Φιλια κοριτσια. Πρεπει να την πεσω, δεν την παλευω αλλο!

c12e25debb.png

Κοριτσακια μου καλημερουδια!

Πιγκουλι μην σε νοιαζει απο μπανια ειμαι full on οποτε ολα και θα σε δροσιζω!Αυτα τα γνωστα περι υπομονης τα ξερεις...φυσικα δεν αλλαζει η κουραση σου και ειναι κατανοητο!Θα τις εχουνε μωρε αυτες τις γκρινιτσες τα σκιουρακια μας και νομιζω οτι το ενα θα ξεσηκωνει και το αλλο σε λιγο καιρο....αλλα ολα αυτα θα περασουν πολυ γρηγορα!Καλα με την φωτο εχω παθει πλακα!εισαστε τελειοι και οι τρεις!τα συγχαρητηρια μου στον καλλιτεχνη του σπιτιου!

Δομνινακι μου σου ευχομαι καλη καλη επιτυχια και να πανε οοοολα τελειαααα!Ζιιιιπ εβαλα φερμουαρ και δεν ξαναμιλαμε γι'αυτο!:D

Συμπεθεραααα τι κανεις?τα μωρα μας?

Λενακι μου τελικα τι εγινε με το θεματακι του αντρα σου?Πως παει με την αντιβιωση?Περαστικα να ειναι κοριτσακι μου!

Αγγελικ.....ααααααααχ καθε φορα με πιανει ανατριχιλα γλυκια οταν διαβαζω τις περιγραφες της μπεμπουλας!

Λακι μου τι γινεται?Ευχομαι να ειναι ολα καλα!Περιμενουμε νεα σου!

Κοπελια μου να μου φιλισεις το δελφινακι μας και περιμενω με αγωνια τις φωτο με τα νεα κατορθωματα της!

Κοριτσια μου εδω τα νεα ειναι ησυχα!!!!!!Απο τουρισμο και κατα συνεπεια και απο δουλεια δυστυχως φετος πολυ πεσμενα τα πραγματα!την υγεια μας να εχουμε ομως πανω απ'ολα και ολα θα πανε καλα!Το διαβασμα καλα κρατει το ιδιο και τα μπανια!Βρε κοριτσια μου θελω να σας εκμυστηρευτω κατι...αυτο τον μηνα που λετε δεν εχω καμια διαθεση για σεξ...σιγουρα εχουν παιξει ρολο οι απογοητευσεις που πηραμε αλλα δεν νομιζω οτι μπορω να του εξηγησω του αντρουλη μου τι ακριβως μου συμβαινει!Βασικα δεν θελω να εχω ουτε ιχνος ελπιδας οτι μπορει να εγινε το "θαυμα"!Δεν ξερω αν καταλαβαινετε τι εννοω και αν το καλαβαινετε πειτε μου αν εχει συμβει σε καποια απο σας!

Σας φιλω!!!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα σας..

Σήμερα κοιμήθηκα μέχρι τις 9.30 το πρωί.. πρωτοφανές αυτό για μένα.. αλλά βλέπετε τις τελευταίες μέρες ξύπναγα στις 5 το πρωί οπότε μάλλο συσσωρεύτηκε όλη η κούραση και το χρειαζόμουν..

Σας ευχαριστώ για την πίστη σας στα Δομνινάκια μου.. εύχομαι να μη σας απογοητεύσουν και την άλλη Παρασκευή να κάνουν αισθητή την παρουσία τους..

Σας σκέφτομαι και σας αγαπώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια μου θελω να σας εκμυστηρευτω κατι...αυτο τον μηνα που λετε δεν εχω καμια διαθεση για σεξ...σιγουρα εχουν παιξει ρολο οι απογοητευσεις που πηραμε αλλα δεν νομιζω οτι μπορω να του εξηγησω του αντρουλη μου τι ακριβως μου συμβαινει!Βασικα δεν θελω να εχω ουτε ιχνος ελπιδας οτι μπορει να εγινε το "θαυμα"!Δεν ξερω αν καταλαβαινετε τι εννοω και αν το καλαβαινετε πειτε μου αν εχει συμβει σε καποια απο σας!

Σας φιλω!!!!!

Κοριτσάκι μου γλυκό,

Πίστεψέ με δεν είσαι η μόνη που αισθάνεσαι έτσι... Και για μας είχε περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα που εγώ δεν είχα καμία διάθεση για σεξ.. Βλέπεις σε μας τις γυναίκες παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ψυχολογία και καλώς ή κακώς όταν καταφεύγουμε στην εξωσωματική αναπόφευκτα συνδέουμε το σεξ με την αναπαραγωγή.. Οπότε εγώ προσωπικά είχα φτάσει στο σημείο να θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνω σεξ αφού δεν υπήρχε ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να μείνω έγκυος.. Είναι και οι ορμόνες, είναι και τα φάρμακα και όλα μας πειράζουν.. Το καλό στη δική μου περίπτωση ήταν ότι ο άνδρας μου είχε πάρα πολύ δουλειά οπότε και δεν "απαιτούσε"..

Νομίζω ότι μια ειλικρινής συζήτηση με τον άνδρα σου θα βοηθήσει τα πράγματα. Πρέπει να καταλάβει ότι δεν είμαστε μηχανές και πάντα έτοιμες για σεξ...

Ελπίζω πάντως αυτή η φάση να κρατήσει λίγο διότι κακά τα ψέματα.. η σεξουαλική πράξη ενώνει τα ζευγάρια.. αρκεί να το θέλουν και οι δύο..

L2qIp2.png

Καλημερα σας απο την ομορφη και αερατη Κυληνη.

Το δελφινακι αφου παλεψε με τα κυμματα,επεσε φια υπνο πτωμα απο κουραση...Η αληθεια ειναι οτι της εβγαλα λιγο την ψυχη σημερα, αλλα θυμηθηκα τον πατερα μου τον συγχωρεμενο που παιζαμε στα κυμματα και ηθελα να τα χαρει και η Δημητρα και τα καταχαρηκε,χαχα.

Δομνινα μου καλη επιτυχια μεσα απο την καρδια μου και η Αγια Παρασκευη να κανει το θαυμα της!!!

Γκοσαμερ μου το θεμα του σεξ το περασαμε ολες και το συζηρουσαμε εδω για να παρουμε θαρρος και να το αντιμετωπισουμε. Συζητησε το με τον αντρουλη σου...

Κατερινα μου τα μωρακια μας σου εφεραν συμπτωματακια? Το ανακοινωσατε τελικα? φανταζομαι τι θα εγινε!!!

Πιγκυ μου κοιμουνται λθγο παραπανω το βραδυ τα σκιουρακια μας? Θηλαζεις ακομα? Να τα φιλησεις...

Λενη μου πες μας τι εγινε με τον αντρα σου οταν μπορεσεις. Περαστικα να ειναι!

Αγγελικ φιλακια πολλα στην Ιωαννα μας. Πως πανε οι κλωτσιτσες? Δεν ειναι υπεροχο να τη νιωθεις?

Λακυ ολα καλα?

Πολλα φιλια σε ολρς,να περνατε καλα και θα βαλω φωτογραφιες οταν γυρισουμε απο το δελφινοκοριτσο...

Καλημερα στο παρεακι μας,

Δομνινα μου τα νεα σου ειναι πολυ καλα, ξερω βεβαια τί εννοεις οτι θα ηθελες να εχεις και στην καταψυξη..σε καταλαβαινω απολυτα. Κι εγω το ιδιο ευχομουν γιατι τωρα θα ειχα καβατζα για Σεπτεμβριο. Ομως εμεις θα προσευχομαστε να ειναι αυτα τυχερα και τιποτα αλλο!! Ειμαστε κοντα σου και σε σκεφτομαστε κοριτσακι μου. Θετικη σκεψη και την αλλη Παρασκευη να εχουμε τα ευχαριστα!

Αγγελικ μου χαιρομαι πολυ που η μπεμπουλα σας μεγαλωνει και σας κανει ηδη απο την κοιλιτσα τα ναζια της! 650 γρ ε? Μπρααααβο! Μεγαλωσε το αστερακι μας! Ειναι οντως πολυ συγκινητικες στιγμες και φανταζομαι ποσο χαρουμενη σε κανουν. Αντε με το καλο να την εχεις και στην αγκαλια σου!!

Πιγγυ μου γκρινιτσες τα μικρα μας ε? Αχ κουραγιο κοριτσακι μου, οπως τα λεει και η Gossamer. Τουλαχιστον εχετε ηδη καποιες ομορφες στιγμες οι 4 σας και αυτο ειναι πολυ σημαντικο. Συντομα αυτες θα γινονται ολο και περισσοτερες και μετα θα λες εσυ σε μας "υπομονη":wink:

Κατερινακι εσυ πως πας; Δεν πιστεύω να κουράζεσαι! Ποτε θα ξαναπας στον γιατρο να ακούσεις καρδουλες; Και για σένα προσεύχομαι να πανε όλα καλα μέχρι τέλους.. Να προσεχείς όμως τον εαυτό σου ε;;;

Κοπέλια μου μπραβο που περνάτε ομορφα και κάνετε τα παιχνιδια σας στην θαλασσα!! Η μικρη μας θα εχει ξετρελαθει:D! Πολλα φιλακια να της δωσεις!!

Lucky μου οπότε ευκαιρεσεις γράψε μας να μας πεις πως τα πάτε..

Gossamer ειναι απόλυτα φυσιολογικό να νοιωθεις έτσι, όσο κι αν προσπαθούμε να είμαστε αισιόδοξες και θετικές υπάρχει αυτο το κάτι που μας στεναχωρεί και μας απογοητεύει όταν αποτυγχανουμε, οπότε επειδη μας φόβιζει μια ακόμα απογοήτευση δεν θελουμε να προσπαθήσουμε καν, για να μην ελπίζουμε άδικα και τελικα στεναχωρηθουμε.. Όμως! Επειδη όντως ποτε δεν ξέρεις, εσυ προσπαθησε να μην χανεις τυχον ευκαιριες γιατι ακομα κι αυτες θα σε κανουν να νοιωσεις καλυτερα οτι τουλαχιστον εσυ προσπαθησες. Τα λεω φυσικα για να τα ακουσω κι εγω! Γιατι κι εγω εχω χασει την διαθεση μου αλλα προσπαθω να μην χανω επαφη με το "αθλημα", και για να νοιωσω οτι εγω εκανα οτι μπορουσα, αλλα και για το καλο της σχεσης. Φυσικα δεν τα καταφερνω παντα αλλα ειναι κι αυτο μες στο προγραμμα!

Κατα τ'αλλα ο αντρας μου ειναι καλυτερα με την αντιβιωση αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αυτη η πετρα εφυγε, οποτε βλεποντας και κανοντας στο μελλον...ελπιζω να μην χρειαστει χειρουργειο..

Απο χθες κι εγω ειμαι αρκετα πεσμενη με καποια θεματα στην δουλεια που γενικα υπηρχαν αλλα εχουν ξαναβγει στην επιφανεια και καθε φορα που ξαναβγαινουν με στεναχωρουν...Ξερω ειναι πολυ ασαφες αυτο που λεω αλλα ειναι δυσκολο και να εξηγησω...

Το μονο καλο ειναι οτι παιζει να παμε τον Αυγουστο προς την Ηπειρο της Πιγγυς!! Εχω μια φιλη στο μαιαμι που μας εχει καλεσει επανηλειμενως και ειπαμε, μια και δεν εχουμε κλεισει τιποτα αλομα για διακοπες, να ψαξουμε εισητηρια για εκει. Θα ειναι κατι διαφορετικο, και μια και ακομα μπορουμε να το κανουμε, ειναι ευκαιρια!

Αυτα κουκλιτσες, πολλα φιλακια σε ολες

καλησπερααααααα κοριτσακια μου τι κανετε????

Δομνινακιιιιιιιιιιιιιιι μεσα απο την καρδια μου να ριζωσουν να γαντζωθουν και να μεινουν εκει και ενα και δυο και γιατι οχι και τα τρια εμβρυακια σου για 9 μηνες,να προσεχεις τωρα κοριτσακι μου και να σκεφτεσαι θετικα εμεις σου στελνουμε την θετικη μας ενεργεια και προσευχομαστε για σενα ........

Συμπεθεραααααααααα απολυτα φυσιολογικα ειναι αυτα που αισθανεσαι ολες τα εχουμε περασει καθησε να συζητησεις με τον αντρα σου και ολα θα πανε καλα.............τα γαμπρουλακια καλα πρεπει να ειναι ελπιζω τουλαχιστον......

Κοπελια μου αχ τι ωραια σας φανταζομαι στην θαλασσα με το δελφινοκοριτσο να κολυμπαει τελειαααααααα καλα να περνατεεεεεε

Λενακι μου ωραια μακαρι να πατε το ταξιδι που λετε και να περασετε τελειαααααααααααααααα,ακομα ελπιζω να περασε αυτο το προβλημα με τον αντρα σου και να ειναι καλα τωρα...........

Αγγελικουλα μου το αστερακι μας ποσο μεγαλωσεεεεεεεεεεεε ποτε θα σταματησεις απο την δουλεια??/??

Μισπιγκυ μου αχουτα μωρα θα ζεσταθηκαν και αυτα και γι'αυτο θα γκρινιαζαν, καλα τελεια η φωτογραφια που εβαλες στο fb μου αρεσε παρα πολυ ............

κοριτσια μου εγω το ειπα στους γονεις μας και δεν μπορω να σας περιγραψω την χαρα τους,ο πατερας μου που με τοσα προβληματα υγειας που εχει και μας ελεγε οτι θελει να πεθανει τωρα λεει δεν θελω να πεθανω θελω να ζησω να δω τα μωρακια μας,η πεθερα μου με πηρε τηλεφωνο και μου λεει οτι με το νεο που τους ειπα τους εδωσα 10 χρονια ζωης εχουν ξετρελαθει ολοι τους.Εγω θα παω στης 2 αυγουστου να ακουσουμε αν θελει ο θεος τις καρδουλες τους και μακαρι να ειναι ολα καλα εχω λιγο αγχος.Σημερα απο το πρωι εχω αρκετα υγρα και λιγο εχω φοβηθει αν και τωρα το απογευμα εχουν λιγοστεψει,πηρα τον γιατρο μου ειπε οτι οι εγκυες εχουν παραπανω υγρα και ειναι φυσιολογικο αλλα να το κοιταζω μεχρι αυριο το πρωι και να τον ενημερωσω ξανα.Απο συμπτωματα τωρα απο χτες οταν πινω πολυ νερο μου φερνει αναγουλα και γενικα αν πινω υγρα αλλα κατα τα αλλα καλα ειμαι .............αυτα τα νεα μου φιλακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααα ολη μερααααααααααααααααα δεν εχω νεα να σας γραψω αλλα ηθελα να πω μια καλημερα και να περασετε ενα υπεροχο σαββατοκυριακοοοοοοοοοοοοοοοοο:):):):):):):):):):):)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...