Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Μπράβο δομνινακι μου!! Τι ωραία νέα ειναι αυτα!!! Άντε με το καλο να έχουμε 4-5 καλα εμβρυακια και να μπούνε στην κοιλιτσα! Θα έχουμε κι εσένα έγκυουλα το καλοκαίρι! Μπράβο και για την αδερφουλα σου!! Όλα να πανε καλα κοριτσάκι μου:)

Φιλακια σε όλες απο το νησί!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Έμπλεξα με ψώνια, βάφτιση στο Αίγιο και σιδερώματα γιατί την Δευτέρα φεύγουμε για 5 μερούλες και δεν πρόλαβα να σας γραψω. Διαβ'αζω όμως τα νέα σας σε κάθε ευκαιρία απο το κινητό μου....

Απο που να αρχίσω?

Κατερίνα μου τέλεια η χοριακή σου! Πίστεψέ το κι εσύ και αντρούλης σου.Είσαι εγκυούλα!!! Τη Δευτέρα θα δείτε και σάκο ή σάκους? Και μετά θα το ανακοινώσετε? Τί ωραίες στιγμές!!! Τί όμορφα συναισθήματα θα ζήσεις!!! Είναι απο αυτά που μένουν αξέχαστα...

Λένη μου τί κρίμα να είσαι και πάλι αδιάθετη, αλλά εσύ είμαι σίγουρη οτι θα περάσεις πολύ ωραία, όπως και να είναι... Να ξεκουραστείς κι εσύ και ο αντρούλης σου και να γυρίσετε ανανεωμένοι! Όσο για την υπομονή που μου γράφεις οτι έχω, όταν αποκτάς παιδί μετά απο τόσες δυσκολίες και πολλή αναμονή, βλεπεις το θαύμα μπροστά σου και δεν σε νοιάζει ό,τι και να κάνει. Όχι δεν σε νοιάζει ακριβώς, αλλά είναι αυτό που λες...κάνεις υπομονή απο πολλή αγάπη και απο την πολλή λαχτάρα που νιώθεις γι αυτό το παιδί. Υπάρχουν στιγμές που φορτώνω κι εγώ και εκνευρίζομαι όταν η Δήμητρα έχει γκρίνια ή επιμένει να κάνει το δικό της, ή όταν είμαι πτώμα και θέλω να κοιμηθω και η Δήμητρα δεν θέλει. Αλλά επιμένω, προσπαθώ να είμαι αυστηρή στο πρόγραμμά της και βρίσκω ώρες να ηρεμήσω κι εγώ. Έτσι κι αλλιώς το να μεγαλώνεις ένα παιδί έχει αρκετή πίεση κι ευθύνη, αλλά είναι τόσο γλυκά όλα αυτά και η αγάπη τα υπερκαλύπτει... Θα τα ζήσεις και μάλιστα πιστέυω ειλικρινά οτι εσύ θα είσαι μια υπέροχη μανούλα με πολύ μεγαλύτερη υπομονή και πολύ μεγαλύτερη αγάπη γιατί επιμένεις και θέλεις πολύ να αποκτήσεις ένα παιδάκι που θα αφοσιωθείς σ' αυτό με όλη σου την αγάπη που κρύβεις μέσα σου γι αυτό.

Δομνινα μου πολύ χάρηκα για τον γιόκα της αδελφής σου. Αλλά δύο περιστατικά ΄΄εχω που τους είπαν οτι κάτι φαίνεται και τελικά όλα ήταν πολύ καλά... Τί τρομάζουν τους ανθρώπους? Φαντάζομαι την αγωνία σας αυτές τις ημέρες. Και τώρα ακολουθεί η δική σας χαρά. Με το καλό κοπέλα μου να βάλεις τα εμβρυάκια στην κοιλίτσα σου και να είσαι η επόμενη εγκυούλα μας!!!

Μισπίγκυ πώς πάει το ξενύχτι? Ο Κ ποναει ακόμα? Τους πρώτους 3 μήνες λένε οτι πονάνε κυρίως τα αγόρια. Εσύ έχεις περάσει τόσα πολλά που σίγουρα έχεις αντοχές και είσαι δύνατή. Είναι γλυκούλικα όμως και ένα τους χαμόγελο διώχνει την κούραση μακριά, έτσι δεν είναι?

ΑΓΓΕΛΙΚ να μας περιγράψεις πώς είναι τώρα η Ιωάννα μας, όταν πας για υπέρηχο... Χεράκια, προσωπάκι, ποδαράκια, όλα να μας τα πεις :)

Η υπόλοιπη παρεούλα μας, όλες καλά?

Εμείς θα πάμε στην Κυλλήνη για 5 μερούλες , εκεί που είχαμε πάει και περυσι που ήμουν έγκυος. Ειναι ιδανικό μέρος για μωρά :) Αν βρισκω ιντερνετ θα μπαίνω να διαβαζω τα νέα σας, αλλιώς θα τα διαβάσω το Σάββτο που θα γυρίσουμε, αν και δεν νομίζω να αντέξω τόσο πολύ, κάπου θα βρώ.

Πολλά φιλιά σε όλες και καλό υπόλοιπο σκ!

Φιλεναδιτσες μου καλημερα!

Πως περνατε?Με τετοια νεα βεβαια στο παρεακι μας ειναι δυσκολα να μην περναμε καλα,ε?

φερστ οφ ολ λοιπον.....Συμπεθερα μου περιμενω με αγωνια την αυριανη μερα!Να δουμε σακουλακι/α με φασολακι/α...να ξεκουραζεσαι ετσι...γιατι βλεπω οτι δεν πολυγραφεις και εχω μια ανησυχια...καλα ειναι ειπαμε η δουλεια!Ξεκουραση, χαλαρωση και αγαπουλες με τον αντρουλη σου τωρα που εχετε χρονο γιατι ερχετε το/α μπεμπεκι/α μας λεμεεεεεεεεε!

Δομνινακιιιιιιιιιιιι ουφ...ολα καλα με τον ανιψιο,ολα καλα και με τα ωαριακια μας!Νανα νανα νανα θα εχουμε κι αλλη εγκυουλα!:D Ε ψιτ καλε και εμεις σ'αγαπαμε!Να περασεις σουπερ ντουπερ σκ γιατι "για δε" (συριανο) απο το αλλο θα κλωσσας!

Λενακι,και ξυπνας λοιπον την 21η μερα και λες "ε,την βγαζω και σκ να κανω μπανια" και ζντουπ παρε την κεραμιδα κατακουτελα....ποσες φορες...μα ποσες φορες αυτη η αναθεματισμενη 21η μερα :D αλλα δεν μασαμε!Και μηπως την επομενη να ερθεις Συρο μπας και ευχαριστηθεις μπανακια? χιχιχιχι.....

Κοπελια μου,να περασετε υπεροχα και θα περιμενουμε τις φωτο απο το δελφινακι μας!

Αγγελικουλα, θα δεις και εσυ αυριο το κοριτσακι μας!!!!!Να του δωσεις πολλα πολλα φιλια και απο μας!Και ελπιζω να συνεχιζεις μπανακια ε?

Πιγκουλινι μου,τι κανετε?Τα σκιουρακια μας?Καταφερατε να κοιμηθειτε καθολου?

Λακυυυυυ περιμενουμε νεα σας...Πως ειστε?ελπιζω τα αποτελεσματα να ειναι μια χαρα απο τις εξετασεις σας!

Κοριτσακια μου τελειωσα την εργασια μου,την εστειλα κιολας και ηρεμισα!Τωρα ομως εχει ερθει ο αδερφος μου με την νυφη μου και ειναι και κατι λιγο και η δουλεια που αρχισε να ανεβαινει σιγα-σιγα οποτε ψιλοτρεχω!Σας διαβαζω ομως κααααααααθε μερα!Και επειδη περασε κιολας η ωρα παω να ετοιμαστω για να βοηθησω τον καλο μου!

Λαβ γιου ολ σοου ματσ!:P

μακιααααααααα!!!!!!!!!!

καλησπερα κοριτσακια μου πολυ ζεστηηηηη αλλα που θα παει θα περασει θα ερθει και ο χειμωνας που θα χουχουλιαζουμε διπλα στο τζακι........εγω καλα ειμαι δεν εχω τιποτα συμπτωματα ομως δεν μπορω να φαω κατι γλυκο γιατι με ανακατεβει κατα τα αλλα ολα νορμαλ φαρμακα ενεσεις και παει λεγοντας,περιμενω την αυριανη μερα για να δουμε τον/τους σακους να ηρεμησω λιγο αλλα δεν ξερω αν θα ακουσουμε καρδουλα μηπως ειναι νωρις ακομα????και βρε κοριτσια εγω τωρα ποσο ειμαι ???? τελευταια περιοδος 17/6 δεν ξερω πως τα μετρανε οι γιατροι..........

Κοπελιααααααα μουυυυυυ καλα να περασετε και περιμενουμε φωτογραφιες σεξυ με το μοντελο μας την Δημητρουλααααααα............πολλα πολλα φιλακια

Αγγελικουλα μου ωραια που θα πας και εσυ την δευτερα και θα δεις το αστερακι σου θελουμε περιγραφη αναλυτικη...........και φυσικα συναισθηματα...........

Συμπεθερααααααααααααα τι κανεις κοριτσακι μου????? το ξερω οτι δεν γραφω συχνα αλλα δουλευω και σαββατο και κυριακη και απο της 8 το βραδυ με πιανει υπνηλια και με δυσκολια κραταω τα ματια μου ανοιχτα το αργοτερο μεχρι της 10 εχω ξεραθει καλο τωρα ειναι αυτο ή οχι???? απο μπανακια πως παμε???? ποιο θα ειναι το επομενο βημα σου???? ωχ πολλα ρωταω ε???? καλα ντε μην φωναζεις σταματαω της ερωτησεις χαχαχαχαχαχ

Δομνινακιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ τι ωραια νεα ειναι πολυ χαρηκα για το μωρακι της αδελφης για το αντρακι σας και με το καλο να ερθει στον κοσμο.Τελειααααααα τα δικα σου νεα μια χαρα με την γονιμοποιηση αντε να ειναι ολα οκ και να γινει με το καλο η εμβρυομεταφορα να περιμενουμε τα θετικα σου αποτελεσματα,κοιταξε να χαλαρωσεις και να εισαι πολυ ηρεμη νομιζω οτι παιζει πολυ βασικο ρολο πως αισθάνεσαι,ολα να πανε καλα μεσα απο την καρδια μου κοριτσακι μου...........αααααα και κατι αλλο και εμεις σε αγαπαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Μισπιγυ μου ζοριιιιιιιιιιιιι εεεεεεεεεε???? υπομονη κοριτσακι μου και μην θελεις να περνανε ολα απο το χερι σου ασε και τους αλλους να σε βοηθανε και δοξα το θεο εχεις αρκετα χερια για βοηθεια,φιλησε μου τα πανεμορφα μωρακια σου και να προσεχεις τον εαυτο σου..........

Λενακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυ δεν ξερω αν πρεπει να γελασω ή να κλαψω μα να σου ερθει περιοδος μια εβδομαδα νωριτερα???? ελεος δηλαδηηηηηηηηηηηηη καποιος σε εχει ματιασει φτου φτου ,ελπιζω παντως να περασεις πολυ πολυ ομορφα ασχετα αν κανεις μπανιο και σεξ χαχαχαχαχα,φιλακια πολλααααααααααααα

Lucky μου τι κανετε πιασε απο την αρχη την διαιτα και ασε τις ατασταλιες σε βλεπωωωωωωωω χαχαχαχαχαχαχα και γραψε μια ταμπελα εξω απο την πορτα του σπιτιου σου απαγορευονται οι επισκεψεις εντολη γιατρου χαχαχαχαχαχα φιλακια πολλα πολλα

Gemini που χαθηκες ???? ολα καλα?/??

Athenian εσυ πως εισαι???? γραψε μας τα νεα σου αν θελεις ..........

αυτα απο μενα αυριο θα σας γραψω τα νεα μου αλλα μαλλον το απογευμα γιατι μετα το γιατρο θα παω στην δουλεια και δεν θα μπορεσω ........φιλακια πολλα πολλα σε ολεςςςςςςςςςςς

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα...

Καλη εβδομαδα σε ολες και με καλα αποτελεσματα κι ευχαριστα νεα!!!

Εμεις φευγουμεεε επιτελους για λιγες διακοπουλες. Σας φιλω ολες. Να περασετε πολυ καλα!

Καλημερα σε ολες!

Δομνινα μου, διαβασα τα νεα σου προχτες και χαρηκα παρα πολυ!

Καταρχας για το ανιψακι σου... Αντε τωρα με το καλο να ερθει.

Οσο για τα αυγουλακια σας! Σουπερ! Να μας πεις και σημερα πως πανε. Ενα βηματακι εμεινε! Ολα θα πανε καλα...

Κατερινα και αγγελικη θελουμε πληρη ανταποκριση απο τα σπορακα σας... Εχουμε αγωνια!

Κοπελια μου να περασετε τελεια!! Φιλια στη Δημητρουλα, περιμενουμε φωτο!

Gossamer καλα αποτελεσματα στην εργασια σου.

Λενακι τα περασες τελεια?

Λακυ, πως ειστε?

Εμεις ειμαστε καλα. Ειχαμε γεματο σκ.

Το Σαβ. πηγαμε και οι 4 σε ενα bbq. Ηταν η μεγαλυτερη εξοδος μας ως τωρα και ολα πηγαν πολυ καλα. Χωρις κλαματα και τετοια και το ευχαριστηθηκαμε ολοι! Μετα μαλιστα καναμε και μια μεγααααλη βολτα με το αυτοκινητο.

Εχτες ειχαμε τραπεζι εδω σε κατι φιλους. Και αυτο πηγε καλα, αλλα για να μπορεσω να φαω τα κρατησε η μαμα λιγο επανω. Πριν το φαγητο και στον καφε τα ειχαμε παρεα μας... Χαρηκα που ειχαμε κοσμο σπιτι... Χαρηκα που ειδα οτι και με 2 παιδια μπορεις να κανεις τοσα πραγματα... Ειχα λιγο αγχος.

Νομιζω θελει λιγη προσαρμογη το ζευγαρι για α κυκλοφορει με παιδια αλλα ειναι ωραια τελικα! Επισης οοοοολοι ξετρελαινονται οταν βλεπουν διδυμα! Οοοολοι θελουν να τα δουν, σου πιανουν κουβεντα... Εχει πλακα!

Αυτα κοριτσια. Παω να συνεχισω τον υπνο μου. Φιλια πολλα!

c12e25debb.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα και καλή βδομάδα!

Για μένα τουλάχιστον ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις μιας και με πήραν από το κέντρο και με ενημέρωσαν ότι και τα 8 εμβρυάκια μας συνεχίζουν να εξελίσσονται μια χαρούλα και έτσι η εμβρυομεταφορά θα γίνει την Τετάρτη στις 1.30 το μεσημέρι..

Κοριτσάκια μου είμαι πολύ χαρούμενη. Θέλω κι εγώ να ελπίζω ότι αυτή θα είναι η τυχερή μας προσπάθεια και πως όλα θα πάνε καλά!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα και καλή βδομάδα!

Για μένα τουλάχιστον ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις μιας και με πήραν από το κέντρο και με ενημέρωσαν ότι και τα 8 εμβρυάκια μας συνεχίζουν να εξελίσσονται μια χαρούλα και έτσι η εμβρυομεταφορά θα γίνει την Τετάρτη στις 1.30 το μεσημέρι..

Κοριτσάκια μου είμαι πολύ χαρούμενη. Θέλω κι εγώ να ελπίζω ότι αυτή θα είναι η τυχερή μας προσπάθεια και πως όλα θα πάνε καλά!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες!

τελειαααααααααααα νεαααααααααα μπραβο κοριτσακι μου με το καλο την τεταρτη να γινει η εμβρυομεταφορα και να γινεις και εσυ εγκυουλααααααααα στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ,φιλακια πολλαααααααααααααααααααα

καλησπερα κοριτσακια μουυυυυυυυυυυ τι μου κανετε???? εμεις δοξα το θεο καλα λιγο κουραση και ταλαιπωρια σημερα αλλα οκ πριν λιγο γυρισα απο την δουλεια και ξαπλωσα γιατι κουραστικα πολυ σημερα............

το πρωι πηγαμε στον γιατρο και ειδαμε 2 σακουςςςςςςςςςς εχω 2 σπορακια κοριτσια μου ο γιατρος ελεγε και μου ξαναελεγε εισαι πολυ κολοφαρδη με την ηλικια σου και να πιασεις και διδυμα με την πρωτη χαχαχαχαχαχα

τωρα ομως θελει πολυ προσοχη μου ειπε οτι πρεπει να σταματησω την δουλεια λογο του λυκου και λογο των διδυμων γιατι ειναι εγκυμοσυμη υψηλου κινδυνου,μιλησα σημερα με το αφεντικο και θα πηγαινω 2 φορες την εβδομαδα και βλεπουμε.Καρδουλες δεν ακουσαμε γιατι ειναι νωρις ακομα 5,5 εβδομαδων ειμαι τωρα αλλα μου εκλεισε ραντεβου στης 2/8 φιλακιααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μουυυυυυυυυυυ τι μου κανετε???? εμεις δοξα το θεο καλα λιγο κουραση και ταλαιπωρια σημερα αλλα οκ πριν λιγο γυρισα απο την δουλεια και ξαπλωσα γιατι κουραστικα πολυ σημερα............

το πρωι πηγαμε στον γιατρο και ειδαμε 2 σακουςςςςςςςςςς εχω 2 σπορακια κοριτσια μου ο γιατρος ελεγε και μου ξαναελεγε εισαι πολυ κολοφαρδη με την ηλικια σου και να πιασεις και διδυμα με την πρωτη χαχαχαχαχαχα

τωρα ομως θελει πολυ προσοχη μου ειπε οτι πρεπει να σταματησω την δουλεια λογο του λυκου και λογο των διδυμων γιατι ειναι εγκυμοσυμη υψηλου κινδυνου,μιλησα σημερα με το αφεντικο και θα πηγαινω 2 φορες την εβδομαδα και βλεπουμε.Καρδουλες δεν ακουσαμε γιατι ειναι νωρις ακομα 5,5 εβδομαδων ειμαι τωρα αλλα μου εκλεισε ραντεβου στης 2/8 φιλακιααααααααααααααααα

Τα καλύτερα νέα μας έφερες Κατερινάκι! Μ' έναν σμπάρο δυο τρυγόνια λοιπόν!!!

Φιλάκια πολλά στην κοιλίτσα!

L2qIp2.png

Τα καλυτερα νεα και απο τις 2!!!

Δομνινα μου εσυ εισαι η επομενη! Πανε καλα τα εμβρυακια! Σουπερ!

Κατερινα μου, συγκινηθηκα! Να σου πω κατι, το περιμενα! Οι χοριακες σου ηταΝ πολυ ψηλες. Αλλα δεν ηθελα να σου πω κατι να μην σου βαλω ιδεες και απογοητευτεις μετα. Διπλη χαρα λοιπον!!! Να προσεχεις πολυ ομως. Δεν θελει κουραση!

Με το καλο κοριτσακι μου!

c12e25debb.png

Μπραβο συμπεθερα!Το πες και το κανες!!!!!Ετοιμα τα γαμπρουδακια!!!!να προσεχείς ακούς;μην κατέβω εκει παε μωρε και κάμω φασαρία!

Δομνινακι μου με το καλο η εμβρυομεταφορα!Μπηκε το νερό στο αυλάκι και όλα θα πανε τελειααααα!Θα είσαι το Αυγουστιάτικο κλωσσακι μας!!!!!!

Φιλια σε όλες!!!!! :-)

Katerinaki μου σορρυ που δεν σου εγραψα απο χθες! Δεν υπαρχει αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!! Ηξερα οτι μπορει να ειναι 2 αλλα και παλι ενθουσιαστηκα τοσο με τα νεα σου!! Μπραβο κοριτσακι μου, αντε να πας την αλλη εβδομαδα να ακουσεις και τις καρδουλες!! Ομως, πραγματικα πρεπει να ακουσεις τις συμβουλες του γιατρου σου! οχι κουραση κοριτσακι μου, να εισαι προσεκτικη, πανω απο ολα τα μωρακια σου ε? Πολυ διδυμομανουλα εχουμε στο φορουμ κοριτσια ε? ;)

Αντε ευχομαι τωρα και στη Δομνινα μας να πανε ολα καλα και να εχουμε κι αλλη καλοκαιρινη εγκυουλα! Δομνινα μου απο αυριο κι εσυ ξαπλα:D

Καλημερα κοριτσακια μου!

Κοπελια μου πως περνατε?Η μικρουλα μας?Διορθωστε με αν κανω λαθος σας παρακαλω, αλλα η Δημητρουλα μας δεν ειναι το γουρι σε αυτο το παρεακι? Μετα την μικρη σκασανε μυτη σκιουρακια, ποδοσφαιριστες και ειμαστε σε αναμονη για αστερακι και γαμπρουδακια.....μμμμ τελικα νομιζω οτι το δουλευουμε καλα!:D

Εχουμε ετοιμο και το Δομνινακι μας,ολος ο Αυγουστος δικος σου κοριτσαρα μου...Εχεις ολη μου την θετικη σκεψη και ενεργεια με το μερος σου...Για παμε να περνουμε σειρα και οι υπολοιπες μια-μια....Για ψηλα το κεφαλι! Τεσσερις μειναμε μονο....Leni, Lucky kai Athenianακουτε?Τα νουμερακια σας και στην θεση σας!

Τα νεα μου εμενα κοριτσια μου εχουν ως εξης :περιμενω την συνταγη απο τον Βασ για να παω να παραγγειλω τα φαμακα με την ησυχια μου.Εδω στην Συρο μου ειπαν οτι θα κανουν καμια δεκαπενταρια μερες να ερθουν αλλα ετσι κι αλλιως δεν βιαζομαστε!Σκεφτομαι την εξωσ να την κανω στον κυκλο του Οκτωβριου,ωστε να εχουν περασει τα γεννεθλια μου που συνηθως κανουμε καποιο ταξιδακι αλλα και να εχω παραδωσει την τελευταια εργασια του μαθηματος!Ας ειναι το δωρο για τα γεννεθλια του καλου μου (25/10) δεν με χαλαει καθολου!Α, το αλλο δεν σας ειπα!Πολυ καλος φιλος μικροβιολογος που ξερει μεσες ακρες το θεμα μας και ειναι στο νοσοκομειο εδω,μας εχει στριμωξει αγρια με κατι φυτικα συμληρωματα και με προσεγμενη διατροφη για να αποτοξινωθουμε και να ειμαστε λεει "αγνοι" οταν ερθει η ωρα και φυσικα παραλληλα θα κανουμε καθε μηνα εξετασεις αιματος γενικες και ορμονικες και ειμαι περιεργη βρε κοριτσια για το ποσο θα αποτοξινωθω με ολα αυτα...το μονο καλο ειναι οτι μου εκοψε οριστικα το τσιγαρο....

Αυτα λοιπον τα νεακια απο το νησι της Συρου!

Πολλα φιλια σε οοοολες τις μανουλες και στα μωρακια σας, στις μελλουσες μανουλες και στις κοιλιτσες σας αλλα και στις γουονα μπι φυσικα!!!!!!!!!

Και παλι καλημερα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...