Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια?

Καμία δεν μπήκε σήμερα? Είστε όλες καλα?

Κατερίνα πώς νιώθεις?

Εμείς κυνηγάμε την Δήμητρα η οποία δεν μαζεύεται με τίποτα. Ακόμα και την ώρα του φαγητού, κάθεται να φάει τις πρώτες μπουκιές και μετά θέλει όρθια να ακουμπαει στην καρέκλα της και να τρώει. Να σας πω και το καινούριο της? Μάλλον δύο είναι... Το ένα είναι οτι απο χθες με φωνάζει κανονικά "μαμά" και το λέει και με νάζι και πέφτω στα πατώματα και το άλλο οτι σήμερα πήρε το πηρουνάκι και άρχισε να καρφώνει τις μπουκίτσες της. Ο άντρας μου μόλις το είδε δεν το πίστευε με τίποτα. Στο τέλος κατάφερε να βάλει και δύο πηρουνιές στο στόμα και να φάει μόνη της. Αχ μεγαλώνει πολύ γρήγορα και δεν έχω προλάβει να τη χορτάσω μωράκι...

Εδώ έχουμε μεγάλες φωτιές και κινδύνεψαν σπίτια και άνθρωποι. Μακάρι να σβήσουν όλες και να τελειώσουν όλα γρήγορα για να αναπνεύσουμε γιατί θα σκάσουμε απο τον καπνό και τις στάχτες...

Πολλά φιλιά και καλό απόγευμα!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!

Kopelia μου, πρεπει να τρελλαθηκες και με το δικιο σου, σε ειπε καθαρα Μαμα, φανταζομαι ποσο πολυ ευτυχισμενη νιωθεις. Η Δημητρουλα μεγαλωνει γρηγορα, να χαιρεσαι καθε στιγμη μαζι της, αρχισε να θελει να τρωει και μονη της ε? Τωρα θα θελει να ανακαλυψει τον κοσμο.Δωστεις πολλα πολλα φιλακια.

Ευχομαι ολες να ειστε καλα, φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Πω πω... Ειπε μαμα!!! Παραλιγο να παρουν εμενα τα ζουμια!

Α, ρε κοπελια, σαν χτες μου φαινεται που γεννουσες και εκανα διακοπες. Και τωρα εχω γεννησει και εγω! Απιστευτο!

Εγω κοριτσια σημερα ειχα αδεια! Πηγα κομμωτηριο!

Σας ακουγεται αστειο ε? θα ερθει και η σειρα σας και θα δειτε τι πολυτελεια ειναι...

Εχω λοιπον ωραια μαλλια!

Λοιπον, παω γιατι λειπω ωρα και μου λειψανε!

Φιλια σε ολες!

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια!

MissPiggy μου, δεν μου ακουγεται καθολου αστειο, φανταζομαι οτι δεν προλαβαινεις για τον εαυτο σου παρα ελαχιστα πραγματα και φυσικο ειναι, λιγο υπομονη να μεγαλωσουν λιγακι και μετα θα δεις. Ποπο μαμα απιστευτο και εμενα μου ακουγεται να στο λεει ενα μικρο παιδακι.

Φιλακια!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Kopelia μου ειπε μαμα το ζουζουνι σου!! Θα ελιωσες μιλαμε! Μπαμπα τιποτα? χαχα. Μοναδικες στιγμες αυτες κοριτσια. Τωρα θελει να τρωει και μονη της, ποιος την πιανει! Μεγαλώνουν τα άτιμα όμως αυτο που χαίρομαι σε σένα ειναι ότι απολαμβάνεις κάθε της στιγμη.. Ειναι άλλοι γονείς που λένε δεν αντέχω, δεν μπορω, άντε να μεγαλωσει λίγο κλπ κλπ και τελικα έρχεται η ώρα που παει 18 και λένε, Αχ τι ωραία που ήταν μικρουλι το παιδάκι και τέτοια. Μπράβο σου κοριτσάκι μου, έχεις πολυ αγαπη και υπομονη και η Δήμητρα ειναι τυχερή!

Πιγγυ μου έχεις ενθουσιαστει με το καινούργιο μαλλι; Λογικό ειναι! Κάημενουλι μου τι τραβάς κι εσυ, τα καταφέρνεις όμως μια χαρα και είσαι κι εσυ αξία θαυμασμού που έχεις κάνει τόση υπομονη και κουράγιο με τα διδυμακια σου. Αν κρίνω πάντως απο την τελευταία Φωτο, ειναι να τα φας, τι ωραία πατουσακια ειναι αυτα!!!!

Lucky μου πως τα πήγατε με την εξέταση;

gossamer όλα οκ με την εργασία;

Αγγελικ μου κλωτσαμε; Κλωτσαμε; Χαχα, ωραία αίσθηση..!

Κατερινακι πως παει; Που χάθηκες εσυ;; Είσαι καλα; Σήμερα έχεις πάλι χοριακη; Περιμένουμε νέα σου!

Δομνινακι με το καλο αύριο- μεθαύριο η ωοληψια, θα έχουμε κρίσιμο ΣΚ! Να πανε όλα καλα!

Εγω χθες κορίτσια έκανα φανταστικό μπάνιο στην βουλιαγμενη και μου έφτιαξε η διάθεση! Αύριο πάω τζια, εντάξει δεν μπορω να πω έχω βρει τον ρυθμό μου και είμαι πολυ καλύτερα. Πάντα βέβαια υπάρχει αυτο το παραθυρακι στο πλάι του μυαλού μου και δεν μ'αφηνει 100% ξεγνοιαστη αλλα ειναι λογικό..

Σας φιλω πολυ ολες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Χθες κάναμε τον υπέρηχο της καρδούλας του μπέμπη μας και ευτυχώς είναι όλα τέλεια.. Τώρα περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα της άμνιο την Δευτέρα - είμαι σίγουρη ότι και αυτά θα είναι τέλεια - και θα αφήσουμε στο παρελθόν όλη αυτή την δυσάρεστη εμπειρία.

Η δική μας ωοληψία προγραμματίστηκε για αύριο τελικά.. Αχ κορίτσια, ένα ένα μπαίνουν τα κομμάτια στη θέση τους.. Η δική μου αγωνία βέβαια θα κρατήσει μέχρι να μάθω το πόσα γονιμοποιήθηκαν αλλά ας αγχωθώ καλύτερα το Σάββατο το πρωί..

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να περνάτε όλες τέλεια!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Χθες κάναμε τον υπέρηχο της καρδούλας του μπέμπη μας και ευτυχώς είναι όλα τέλεια.. Τώρα περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα της άμνιο την Δευτέρα - είμαι σίγουρη ότι και αυτά θα είναι τέλεια - και θα αφήσουμε στο παρελθόν όλη αυτή την δυσάρεστη εμπειρία.

Η δική μας ωοληψία προγραμματίστηκε για αύριο τελικά.. Αχ κορίτσια, ένα ένα μπαίνουν τα κομμάτια στη θέση τους.. Η δική μου αγωνία βέβαια θα κρατήσει μέχρι να μάθω το πόσα γονιμοποιήθηκαν αλλά ας αγχωθώ καλύτερα το Σάββατο το πρωί..

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να περνάτε όλες τέλεια!

Σας φιλώ!

Oλα θα πανε μια χαρά! και στα 2 μετωπα...

Ειμαι σιγουρη οτι το μωρακι της αδερφης σου θα ειναι μα χαρα και τα αυγουλακια σας θα ειναι πολλα, γερα αλλα κυριως καλοτυχα!

Να μας κρατας ενημερες! Μην χαθεις!

Λενακι να περασεις τελεια! ακομα καλυτερα απο την προηγουμενη φορα, τωρα που δεν θα εισαι και αδιαθετη.

Αγγελικη εσυ θα ξαναπας για μπάνιο?

c12e25debb.png

καλησπερα κοριτσακια μου τι μου κανετε???

Κοπελια μουυυυυυυ ααααααααχχχχχχχχχχχ τι ωραια που σε ειπε μαμα ελιωσες εεεεεεεεεεε?????απο εδω και περα αρχιζουν τα καλα...........να της δωσεις πολλα πολλα φιλακια

Αγγελικουλα μου τι κανει το αστερακι μας???? θα ξαναπατε θαλασσα το σ/κ???

Μισπιγκυ μου πω πω κουραση εεεε???? αλλαξε η διαθεση σου με το να φτιαξεις τα μαλλια σου???? πως ειναι τα σκιουρακια μας?????

Δομνινακι μου καλη επιτυχια μεσα απο την καρδια μου για αυριο να γονιμοποιηθουν οσα ωαρια θελετε και να ειναι και πολυ καλης ποιοτητας,οσο για το μωρακι της αδελφης σου υπομονη λιγες μερες μεχρι να βγει η εξεταση και θα δεις που ολα θα ειναι καλα ..........

Συμπεθεραααααααα πως πηγες με την εργασια σου????? μπανακια κανουμε?????

Lucky μου ολα καλαααααααααααα με τον αντρουλη σου,δεν μου λες ποτε θα ορικιστεις για το πτυχιο σου να ερθουμε χαχαχαχαχαχαχα

athenian ελπιζω να εισαι καλα και γρηγορα να μπεις να μας γραψεις νεα σου

geminaki οι ποδοσφαιριστες μας τι κανουν????? πως τα πανε με την ζεστη????

Λενακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυυ χαιρομαι πολυ που περνας καλα και που θα περασεις ακομα καλυτερα το σαββατοκυριακο.φιλακια πολλα πολλα και να προσεχεις,κοιταξε να χαλαρωσεις και να απολαυσεις το καθε λεπτο της ζωης σου.............

λοιπον τα δικα μου τωρα.............εκανα και σημερα χοριακη και ηταν 2847,62 ο γιατρος μου ειπε πολυ καλη και μου εκλεισε ραντεβου την δευτερα το πρωι να δουμε το μωρακι ή τα μωρακια μας πρωτα ο θεος .Βεβαια δεν ξερω τι θα κανω αλλα πρεπει να κανω δυο οποσδηποτε σημερα το ειπα στα μικρα της αδελφης μου (2,5 στα 3 χρονων) και μαλωναν ποια θα το προσεχει το μωρο και με ποια θα κοιματε μαζι της στο κρεβατι χαχαχαχαχα ειχαν πολυ πλακα.Αν ολα ειναι καλα την δευτερα μετα θα το πω και στους γονεις μας,στην αδελφη μου το εχω πει και χαρηκε παρα πολυ το ιδιο και ο γαμπρος μου,στον αδελφο του αντρα μου ή μαλλον να το πω καλυτερα στην γυναικα του αδελφου του αντρα μου,για να πω την αληθεια θα ηθελα αν γινοταν να μην το λεγαμε καθολου αλλα θα ειναι λιγο δυσκολο............σας φιλω ολες και να περνατε καλα

Καλημερα σε όλες!

Τέλεια χοριακη Κατερίνα μου! Ανεβαίνει μια χαρα!! Άντε Δευτέρα θα δείτε και το μωρακι! Πόσες εβδομάδες θα είσαι την Δευτέρα; Είμαι πολυ χαρούμενη για σένα!

Δομνινα μου καλη επιτυχία!!!! Να έχετε πολλα ή λίγα (δεν έχει σημασία) αλλα τυχερά πανω απ'ολα, αυγουλακια! Θα περιμένουμε τα νέα σου!

Επίσης θα περιμένουμε τα νέα της αδερφουλα σου, θα περνάει μεγάλη αγωνία αλλα αφου το καρδιογραφημα βγήκε καλο ειναι πολυ σημαντικο!!!

Εγω σήμερα φεύγω για τζια μετα τη δουλεια αλλα δεν θα το πιστεψετε! Μόλις αδιαθετησα! Κορίτσια δεν υπάρχει αυτο! Ειναι 21η μέρα! Εντάξει, and the winner iiiiiiis: leni! The best gademo of the year! Χαχαχα τέλος πάντων! Αυτα!

Φιλια σε όλες!

Καλημερα σε όλες!

Τέλεια χοριακη Κατερίνα μου! Ανεβαίνει μια χαρα!! Άντε Δευτέρα θα δείτε και το μωρακι! Πόσες εβδομάδες θα είσαι την Δευτέρα; Είμαι πολυ χαρούμενη για σένα!

Δομνινα μου καλη επιτυχία!!!! Να έχετε πολλα ή λίγα (δεν έχει σημασία) αλλα τυχερά πανω απ'ολα, αυγουλακια! Θα περιμένουμε τα νέα σου!

Επίσης θα περιμένουμε τα νέα της αδερφουλα σου, θα περνάει μεγάλη αγωνία αλλα αφου το καρδιογραφημα βγήκε καλο ειναι πολυ σημαντικο!!!

Εγω σήμερα φεύγω για τζια μετα τη δουλεια αλλα δεν θα το πιστεψετε! Μόλις αδιαθετησα! Κορίτσια δεν υπάρχει αυτο! Ειναι 21η μέρα! Εντάξει, and the winner iiiiiiis: leni! The best gademo of the year! Χαχαχα τέλος πάντων! Αυτα!

Φιλια σε όλες!

Όχι!!!! Πραγματικα όχι!!! Δηλαδή δεν γίνεται!!!

Πλάκα μας κανεις; Πες ότι μας κανεις πλάκα!!

Ρε φιλενάδα, μήπως δεν σε θέλει η Τζια; Μήπως να πας Ανδρός; Η Κυθνο; Και αυτα κοντά είναι, ίσως σου πανε καλύτερα...

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Πέρα απο την πλάκα, μην μασάς! Να περάσεις τέλεια!!!

Εννοειται, καλα θα περασω, απλα αυτα οπως ειπες κι εσυ, πραγματικα δεν γινονται!! Να αδιαθετησω 1 εβδομαδα πριν και ακριβως την ημερα που φευγω, δλδ ΕΛΕΟΣ!

Εντωμεταξυ, ειχαμε στοχευσει και τις 2 μερες τις ωορηξιας μηπως και... αλλα μπααα.. Καλα βεβαια αυτο δεν με στεναχωρησε γιατι δεν περιμενα και τιποτα αλλα λεμε τωρα.

Τελοσπαντων:-P, καλα να ειμαστε και ολα θα γινουν!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια..

Πριν από λίγο μίλησα με το κέντρο και με ενημέρωσαν ότι η δότρια έδωσε 13 ωάρια (ούτε στα όνειρά μου τέτοιο νούμερο θα έβγαζα εγώ κορίτσια)... Πήγα το πρωί και παρέδωσα το υλικό του συζύγου και έτσι τώρα ελπίζουμε να βάλει ο Θεός το χέρι του (και το πόδι του μη σας πω) και αύριο να ακούσουμε ευχάριστα νέα. Ο γιατρός μου είπε ότι σε σχέση με το σπέρμα θα είναι πολύ ευχαριστημένος αν έχουμε 6 ή 7 καλά εμβρυάκια.. Μακάρι κορίτσια μου.. Αύριο τέτοια ώρα θα ξέρω και θα ξέρω επίσης για πότε θα είναι η εμβρυομεταφορά.. Ή Δευτέρα ή Τετάρτη... Κορίτσια κάντε μια προσευχή και για μένα..

Κατερινάκι τέλειο το νούμερό σου.. Άντε και τη Δευτέρα θα έχουμε αγωνία να δούμε πόσα μικράκια έχεις στην κοιλίτσα σου.

Λενάκι είναι απίστευτο αυτό που σου συνέβη... Αλλά δεν μασάμε.. Ταμπόν κι Άγιος ο Θεός... Καλά να περάσεις στην Τζιά..

Εγώ πάλι θα λιώσω στη θάλασσα αυτό το σβκ. Αύριο θα πάω μετά του συζύγου αλλά την Κυριακή θα πάω με μια φίλη μου και σκοπεύουμε να κάτσουμε όλη μέρα..

Σας φιλώ όλες πολύ!

L2qIp2.png

καλημερα κοριτσια!

karetina μου , τελειο νουμερο χορικης , μπραβο, αντε με το καλο να δειτε το ΄΄η τα μικρακια σας, απιστευτη εμπειρια , θα τρελλαθειτε και οι δυο απο την χαρα σας.

Leni μου, δεν μπορω να το πιστεψω , μια εβδομαδα πριν και την μερα που φευγευς, μηπως πραγμτι δεν σε παει η Τζια? Δεν πειραζει να περασετε οσο πιο ομορφα μπορειτε, να χαρειτε την καθε στιγμη.

Δομνινα τα νεα σου ειναι σουπερ , 13 ωαρια τελειο νουμερο, αντε με το καλο να ακουσουμε και για τα γονιμοποιημενα, εχω πολυ καλο προαισθημα για εσενα , θα δεις οτι ολα θα δουλεψουν ρολοι, στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ,και θα προσευχομαστε για εσενα . Να περασεις τελεια στην θαλασσα , καλες βουτιτσες.

Εγω θα παω την Δευτερα να δω την μικρουλα μου, ευχομαι να ειναι καλα και να εχει μεγαλωσει με την βοηθεια του Θεου, αχ θα την ξαναδω........

Μαλλον θα οαμε και για κανα μπανακι σημερα απογευματινο.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας!

Σήμερα έχω 2 ευχάριστα νέα να μοιραστώ μαζί σας!

Τα αποτελέσματα της αδερφούλας μου βγήκαν χθες και είναι πεντακάθαρα!! Το αγοράκι μας είναι υγιέστατο και η αδερφούλα μου ηρέμησε! Τώρα μπορούμε να περιμένουμε όλοι όλο χαρά την έλευσή του..

Και το δεύτερο καλό νέο είναι ότι από τα 13 ωάρια που πήραμε χθες, τα 12 ήταν ώριμα και γονιμοποιήθηκαν τα 8! Πρωτοφανές νούμερο αυτό για μας... Έτσι θα τα αφήσουμε να πάνε βλαστοκύστες και θα είμαι ευχαριστημένη κορίτσια αν έχουμε έστω 4 ή 5 καλές βλαστοκύστες.. Θα μιλήσω με την εμβρυολόγο τη Δευτέρα για να δούμε την εξέλιξη και αν όλα πάνε καλά εμβρυομεταφορά την Τετάρτη!

Κορίτσια μου άλλο ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο!

Σας αγαπώ όλες, σας το είπα; Δεν σας το είπα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...