Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημέρα :)

Lucky μου καλώς ήλθες στην παρέα μας και πάλι, αν και όλες αυτές τις ημέρες η σκέψη μας ήταν μαζί σου και ανησυχούσαμε για σένα. Πολύ χαίρομαι που ο άντρας σου είναι πολύ καλύτερα απο ό,τι σας έλεγαν. Καλά που δεν σας είπαν και ποσο χρόνο ζωής έχει ακόμα....Βρε κάτι γιατροί που υπάρχουν, για κρέμασμα είναι!!! Κοίτα τώρα να ηρεμήσεις κι εσύ και ο αντρούλης σου και εύχομαι γρήγορα να περάσουν αυτοί οι πόνοι και να επανέλθετε στην ζωή σας όπως ήταν πριν, όλο χαρά και ζωντάνια και ετοιμασία για παιδάκι :)

Κατερίνα πώς είσαι σήμερα? Άρχισαν τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης? Κάτι είπες για ζαλάδες νομίζω??? Ε πάρτο απόφαση, είσαι έγκυος, χιχι. Όσο για τη δουλειά, δεν θα κουράζεσαι καθόλου εκεί, ούτε σωματικά, ούτε ψυχολογικά. Ό,τι κι αν σου λένε, μπαινάκης - βγαινάκης εσύ!!! ΤΟ μωράκι σου να είναι καλά! Και όσο μπορείς να παίρνεις άδειες για να ξεκουράζεσαι, αφού θα πάει και η αδελφή σου... Ο άντρας σου σε περιποιείται τώρα? Το είπατε στους δικούς σας?

Gossamer μου είσαι καλά? Ηρέμησες? Καλά με τόσες βουτιές εκεί στις παραλίες σας, είναι να μην ηρεμήσεις? Αδειάζει ο νους απο όλα...

Λένη μου ψάξτο για τις σπερματεγχύσεις. Μπορεί σε σένα να πιάσει σαν μέθοδος. Εγώ έχω εκφράσει την αντίθεσή μου. Έχω όμως και γνωστή που και τα δυό της παιδιά τα έπιασε με σπερματέγχυση. Τί να πω, είναι και θέμα τυχης τελικά.

Οι υπόλοιπες κοπέλες, είστε όλες καλά?

Εμείς κάθε μέρα αποκτούμε δυνάμεις και ετοιμαζόμαστε για περπάτημα. Στέκεται όλο και πιο πολύ μόνη της και όταν την κρατάω, περπατάει σφαίρα... Η Δημητρα, η μικρή εξερευνήτρια έγινε τώρα. Πάμε και για μπάνιο αυτές τις μέρες και τρελαίνεται να πλατσουράει. Θα βάλω φωτογραφίες κανούριες στο fb να τη δείτε με γυαλί πάνω στο μαλλί...ψψψψψψψψψψψψ και πολύ μούρη, χαχα (η μαμά το ψώνιο!!!).

Αυτά :) Σας φιλώ όλες και να έχετε καλό ΣΚ!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου εγω καλα ειμαι ελπιζω να ειναι καλα και το μωρο μου απο συμπτωματα τωρα τι να σας πω δεν εχω και πολλα ή μαλλον δεν εχω καθολου μονο μια φορα ειχα ταση για εμετο πριν κατι μερες αλλα περασε το μονο που παθαινω ειναι οτι καμμια φορα οταν παω να ξαπλωσω στο πλαι με μοναει η κοιλια μου και νιωθω να τραβαει που μαλλον οφειλεται στις ενεσεις,αυριο θα παω για χοριακη να δουμε τι θα δειξει και αυτη.Αληθεια κοριτσια μετα απο ποσο καιρο θα παω για υπερηχο????? θα κανω και αλλη χορικαη ή οι 3 φτανουν???? βρε κοριτσια και κατι αλλο δεν μου κουμπωνουν τα παντελονια μου η κοιλια μου εχει φουσκωσει εχω παρει βεβαια και ενα κιλο που αμεσως το περνω στην κοιλια αλλα δεν ειναι λιγο νωρις??? μηπως κατι δεν παει καλα??/?

Εγω πηγα χτες για δουλεια και θα παω και σημερα,κοριτσια γινεται χαμος δεν ξερω πως θα τα βγαλω περα πολυ δουλεια και ολα θα περασουν απο τα χερια μου τελος παντων ,,,,,,,,,,σας φιλω ολες και θα γραψω σε μια μια ξεχωριστα το απογευμα γιατι τωρα πρεπει να ετοιμαστω για να φυγω..........

καλημερα κοριτσια!

Απιστευτη ζεστη σημερα!

Lucky μου, ευχομαι γρηγορα να περασουν τα προβληματα με τον ανδρα σου και να μην ειναι τιποτα το σοβαρο.Ευτυχως που εισαι ψυχραιμη και αντιμετωπιζεις σωστα τις καταστασεις.

katerina μου, περιμενουμε νεα σπο την χοριακη σου, να μην κουραζεσαι στην δουλεια, πανω απο ολα το μωρακι σου. Για υπερηχο πας 6 με 7 εβδομαδα.

Leni μου πηγες για κανα μπανακι?

Δομνινα μου εσυ πωε τα περνας?

MissPiggy μου , ειναι δυσκολα με δυο μικρα μωρακια, εδω ενα και ολες κοπελες δεν μπορουν ευκολα να τα βγαλουν περα.

Εγω καλα ειμαι, δοξα το Θεο. Πηγα την Παρασκευη απογευμα και το Σαββατο για μπανιο, το πρωτο μπανιο του καλοκαιριου, πολυ ωραια ηταν.

Φιλακια πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια και καλη εβδομάδα!

Πώς περάσατε το ΣΚ? Φαντάζομαι μπανάκια και βολτίτσες, ε?

ΑΓΓΕΛΙΚ καλά εκανες και έκανες μπανακι. Σου κάνει καλό, είναι η καλύτερη γυμναστική και σίγουρα θα αρέσει και στη μπουμπου σου :)

Κατερίνα μου περιμένουμε τα νέα της χοριακής σου...

Εμείς πήγαμε για μπάνιο και Παρακσευή και ΣΚ, αλλά μου ήρθε περίοδος χθες και δεν έκανα. Δεν περιάζει, έκανε η Δήμητρα και το καταευχαριστήθηκε.

Αντε να επιστρέφουμε μια μια :)

Πολλά φιλιά και καλό απόγευμα!

καλησπερα κοριτσακι μου πολυυυυυυυυυυ ζεστηηηηηηηηηη θα σκασωωωωωω και το κακο ειναι οτι βγηκα και εξω σημερα και πηγα στις τραπεζες ειχε νευρα το αφεντικο και δεν μπορουσα να του πω οτι δεν θελω να παω:( στην δουλεια γινεται χαμος θα δουλευω σιγουρα και το αλλο σαββατοκυριακο μηπως και τα φερω στην μερα τους............λοιπονννννννν εγω πηγα σημερα για την 3 χοριακη μου 785,14,η πρωτη 173,60 η δευτερη 270,19 και τωρα η τριτη 785,14 η μαια μου ειπε οτι ειναι πολυ καλη αλλα θα κανω και την αλλη πεμπτη που λογικα πρεπει να ειναι η τελευταια και μετα θα κλεισω ραντεβου για να δουμε το μωρακι ή μονο το σακο θα δουμε???? δεν ξερω παντως θελω κατι να δουμε να ηρεμησω λιγο.........

βλεπω περασατε καλα το σαββατοκυριακο μπανακι παραλια και χαλαρωση μια χαραααααααααααα.......

Αγγελικουλα μπραβο που πηγες και εκανες το πρωτο σου μπανιο,η μικρη τι κανει κλωτσάει???

Λενακι μου εσυ πως περασες???? μαυρισες καθολου????

Μισπιγκυ μου ζορι πολυ με τα δυο μωρακια εεεεε? το συζητουσα προχτες με την αδελφη μου που εχει και αυτη διδυμακια αλλα μου ελεγε οτι μια χαρα ηταν δεν την κουρασαν και πολυ μονο που δεν κοιμοταν πολυ...........

Κοπελια μου περιμενουμε νεες φωτογραφιες απο την τσαχπινογαργαλιαρα Δημητρουλα............

Δομνινακι ελιωσεςςςςςςςςςςςςς στην παραλια εεεεεεεεεεεεε?????? τι νεα εχουμε απο το φλεγον θεμα??/??

Lucky μου εμεις πριν λιγο μιλησαμε και στο τηλεφωνο αλλα θελω και απο εδω να σου πω καλη επιτυχια στον αντρουλη σου για αυριο,ολα θα πανε καλα ειμαι σιγουρη...............

Geminaki μου εσεις πηγατε θαλασσα ή ειναι πολυ μωρακια ακομα?/??

Συμπεθερααααααααααααα φτανει η ηλιθεραπειααααααααααα σοκολατενια θα γινεις..............

κοριτσια χτες κοιμηθηκα απο της 8 το βραδυ με πιανει υπνηλιαααααααα ειναι φυσιολογικο αυτο???? κατα της 12 με ξυπνησε ο αντρας μου για να πιω τα φαρμακα και τσουπ γυρισα πλευρο και ξανακοιμηθηκα.............

φιλακια πολλα πολλα πολλα σε ολεςςςςςςςςςςςςς

Καλησπερα κουκλιτσες μου τι κανετε?παρα πολυ ζεστη σημερα ουφ εσκασα!!!Το σαββατοκυριακο γινοταν χαμος στο σπιτι τοσο κοσμο ειχα να τον δω απο τον γαμο μας χαχαχαχα!!!!!Σημερα κανει ο αντρουλης μου προετημασια και αυριο εχει την κολονοσκοπιση-γαστροσκοπιση!!!Κοριτσια πρεπει να πιει 4 λιτρα νερο με μια σκονη μεσα που το κανει εφαλμυρο και γλυφο απεσιο....γιακ!!!

Κατερινιο μου πολυ χαιρομαι για τα νεα σου και που καταφερες και εισαι εγκυουλα και που πανε ολα καλα και η χοριακη σου ολο αυξάνεται!!Και οπως σου ειπα και στο τηλεφωνο αν ειναι δίδυμα εγω θελω να βαφτίσω το ενα σίγουρα!!!Να σε κανω συντεκνισα!!!χαχαχα

Αγγελικ μου δεν φανταζεσαι ποσο πολυ χαρηκα οταν διαβασα οτι το αστερακι σου κανει την παρουσια του αισθιτη καθε μερα!!!Πολυ θα θελα να δω την εκφραση σου οταν ενιωσες την πρωτη κλοτσια!!!

Κοπελια μου η κοριτσαρα σου ειναι υπεροχη με το μαγιουδακι και τα γυαλια την ειδα και ξετρελαθηκα την αλλη φορα που θα πατε στην θαλασσα δωστης ενα φιλακι στο αλμυρο μπουτακι της!!!

Αθενιαν μου σε σκεφτομαι συνεχεια κοριτσακι μου θελω να εισαι καλα,δυνατη και μολις νιωσεις ετοιμη εδω ειμαστε να σε βοηθεισουμε να προχωρισεις στο επομενω βημα!!!

Λενι μου τι κανεις εσυ?πολυ δουλεια σημερα ε????Οσο για την σπερματενχυση μην το σκεφτεσαι δοκιμασε το και αυτο που ξερεις μπορει απο κει που δεν το περιμενεις να γινει το θαυμα!!!

Gossamer Reedglitter βρε κοριτσι τι να πω για σενα με εχεις αφησει εκπλικτη πρεπει να εισαι τρελο τυπακι τελικα!!!Πολυ χαιρομαι που το πηρες τοσο καλα μην πτοησε με τπτ και το σεπτεμβρη βουυυυρρρρ!!!Οπως λεει και η συμπεθερα σου ο γαμπρος πρεπει να ειναι πιο μεγαλος απο την νυφη χαχαχα!!!

Πιγκυ μου πως τα πας εσυ με τα σκιουρακια σου?με αυτα και με κεινα εγω φωτο απο τα σκιουρακια δεν ειδα θα σου στειλω αμεσως το μειλ μου θελω και γω να παρω μια δοση μωρουδωσκονης!!!

Δομνινα μου εσυ ποτε ξεκινας με το καλο???

κουκλιτσες μου καλο βραδυ!!!Να σας πω την αληθεια αυτο το μνμ το ξεκινησα στις 8κ10 και το τελειωσα τωρα γιατι ειχαμε παλι επισκεψεις!!!χαχαχα θα με τρελανουν

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Κοριτσακια μου καλησπέρα!

Μπαίνω και σας διαβάζω αλλα προσπαθώ να τελειώσω την εργασία μου και γι'αυτο δεν σας έχω γράψει!Συμπεθερα ακούς;καλα θα ήταν να έκανα ηλιοθεραπεία και μπανακια....ήταν και η ακατανομαστη στη μέση!Οσο για τα νέα της χοριακης πρεπει να σου πω ότι είναι το καλύτερο νέο που έμαθα τις τελευταίες μερες! :-)

Λακι μου εύχομαι να πανε όλα καλα και ΑΎΡΙΟ!

Κοριτσια μου πάω να συνεχίσω και ΑΎΡΙΟ που θα την παραδώσω θα μπω να σας γράψω αναλυτικά!

Σας αγαπώ και σας σκέφτομαι!!!!

Καλησπερα,

Ο Κ κοιμαται πανω μου και η Α διπλα μου και ο μπαμπας φτιαχνει γαλατα.

Κοριτσια η κατασταση εχει γινει πολυυυυ δυσκολη. Ο Κ ποναει ολη μερα και κλαιει οοοολη μερα. Θελει συνεχεια αγκαλια... Εχει βαρυνει κιολας και κουραζονται τα χερια μου. Τα εχω παιξει!

Ειχα ανησυχησει οτι εχει κατι αλλο το παιδι αλλα σημερα ξαναπηγαμε γιατρο και μας ειπε οτι φαινεται μια χαρα. Ειναι μονο οι κολικοι. Θα δοκιμασω και διαφορετικο γαλα, μηπως αυτο βοηθησει αλλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο, μονο υπομονη.

Κατα τα αλλα ειναι και τα 2 καλα, μεγαλωνουν... Ειδικα η Α μεγαλωνει με τρελους ρυθμους. Καλα κανουν γιατι ηταν μικρουλια και εχουν εδαφος να καλυψουν!

Καναμε και τα εμβολια μας σημερα. Φωναξανε πολυ αλλα τους περασε γρηγορα. Τωρα νομιζω οτι ο Κ εχει και λιγο πυρετο και μολις ξυπνησει θα του δωσω και λιγο ντεπον. Καλα να ειναι τα παιδακια μου και αυτα θα περασουν.

Παντως κανουν πολλες χαρητομενιες και παιρνεις κουραγιο... Χαμογελανε οταν τα κοιτας και εχουν μαθει τη φωνη μου και οταν με ακουνε με ψαχνουν! Σημερα η Α σηκωσε τα χερια της να πιασει την κουδουνισρα της... Ειναι Φοβερα!

Κατερρινακι μου, πας σουπερ! Μια χαρα η χοριακη σου. Να προσεχεις!

Λακι μου, απιθανη ιστορια και απιθανη ταλαιπωρια. Ευχομαι ολα καλα αυριο και περαστικα! Ευτυχως που ψαχνεις και μονη σου....

Πρεπει να ταισουμε, οποτε σας αφηνω... Συγνωμη ρε κοριτσια που δεν γραφω σε ολες... Να ξερετε οτι σας σκεφτομαι ολες!

Φιλια

Αυτα

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα!

Κι εγω αυτες τις μερες δεν εχω πολυ χρονο, στην δουλεια ειχαμε καποια ζορια και γενικα ολο τριγυρναω, δεν καθεται καθολου ο κωλος μου στο σπιτι και στον καναπε, χαχα

Κατερινα μου χαιρομαι παρα παρα πολυ με τα αποτελεσματα της χοριακης! Μπηκα αρκετες φορες απο το κινητο και με αγχωσε λιγο που δεν ειχες γραψει νεα! Μπραβο κοριτσακι μου, προχωραμε γερα!!!!!

Πιγγυ μου υπομονη, ειναι πολυ μικρουλια ακομα και ειναι δυσκολη η αποστολη σου.. Μετα τον χρονο απ'οτι ξερω απο διδυμομανουλες, θα καλυτερεψουν πολυ τα πραγματα! Θα ξεπεταχτουν, θα σταματησουν κι οι πονοι και θα ομαλοποιηθει η κατασταση. Κι εγω σε σκεφτομαι και ξερω οτι δεν εχεις καθολου χρονο, μην αγχωνεσαι!

Αγγελικ μου ωραιο το μπανακι ε? Που πηγες τελικα?

Διακοπες θα φυγετε για λιγο? Ποτε θα ξαναπας να δεις το αστερακι σου?

Κοπελια μου το ευχαριστηθηκε παλι η Δημητρουλα το μπανιο ε? Μια χαρα τα παει με την θαλασσα βλεπω.Αντε την αλλη εβδομαδα θα κανεις κι εσυ! Κανενα καινουργιο απο την μικρη?

Lucky μου γλυκια, τι να πω για τους γιατρους και την ταλαιπωρια που φαγατε? Ευτυχως που εισαι εξυπνη και τα εψαξες και μονη σου, θα σας ειχαν τρελλανει αυτοι οι κομπογιαννιτες! Αντε καλη εξεταση και σημερα και περιμενουμε να μας πεις νεα !

Δομνινακι εσυ πως περασες το ΣΚ?

Gossamer καλη επιτυχια με την εργασια σου! Αντε να τελειωσεις και να πας ξανα για λιωσιμο στις ομορφες παραλιες του νησιου! Σε ζηλευω πραγματικα!

Ειναι τρομερη η κατασταση τα Σαβ/κα στην Αθηνα κοριτσια. Εδω και 2-3 Σαβ/κα μας πιανει τρομερος εκνευρισμος με τον αντρα μου που επειδη δεν θελουμε να κατσουμε και σπιτι και να μην κανουμε ενα μπανιο στη θαλασσα, αναγκαζομαστε να παμε να κανουμε μια βουτια να δροσιστουμε και γινεται τοσο χαμος που τελικα το μετανοιωνουμε. Ισως ειναι και αυτη η τρομερη ζεστη αυτες τις μερες (σημερα ευτυχως δροσισε) που δεν αντεχεται! Το ΠΣΚ μας ειπε μια ξεδερφη του οτι θα παει Τζια και μου ζητουσε πληροφοριες επειδη ειχαμε παει προσφατα, και τελικα ειπαμε θα παμε κι εμεις ξανα. 1 ωρα ειναι μονο και εδω τι κανουμε αλλωστε? Ετσι την Παρασκευη θα ξαναπαμε Τζια. Πολυ χαιρομαι να σας πω την αληθεια!

Αυτα τα νεα, πολλα φιλια σε ολες!

Καλημεραααααααααα!

Αχ κοριτσια επιτελους φυσηξε!Οχι οτι δροσισε κιολας αλλα αυτο το αερακι τι ωραιο που ειναι!

Για να σας πιασω τωρα μια μια να δω τι εχετε κανει ολες αυτες τις μερες!Και φυσικα θα ξεκινησω με την φρεσκογκαστρουλα.....εεεεε συμπεθερα σ'αρεσε το κανουριο παρατσουκλι σου?Ολα πανε καλα κοριτσακι μου αλλα να προσεχεις...μην ξεγελαστεις και ξεθαρεψεις η σε πιασει στο φιλοτιμο "αυτος".Πανω απο ολα να μην κουραζεσαι...το μωρο μας και τα ματια σου...χμ!Να κανεις και την επομενη χοριακη να τελειωνουμε τα τρυπηματα και να πας επιτελους να δεις τον γαμπρο μου και να του στειλεις δυο γλυκα φιλια και απο μενα! :D

Αγγελικ μου, τι ωραια που ξεκινησες μπανακια!Φανταζομαι ποσο ομορφα θα ενιωσες και δροσιστικα,χιχιχι....τι mojito και αηδιες...βουτιες παιδι μου!Θαλασσιτσα.....

Λενακι σουπερ ιδεα να ξαναπατε Τζια...Δεν θα εχεις και την ακατανομαστη αυτη τη φορα...χα!

Δομνινακιιιιι ακομα παραλια εισαι παιδι μου?Τι νεα εχουμε απο την κοπελα?

Λακι μου τρελλο τυπακι,χαζο τυπακι,αγαθο τυπακι δεν ξερω αν ειμαι...αυτο που ξερω ειναι οτι μια ζωη την εχουμε και πρεπει να την ζουμε...με τα καλα της αλλα και τα ασχημα της...Αλλωστε καποτε ενας φιλος μου μου ειχε πει οτι ερχεται μια μερα που ακομα και το πιο δυσαρεστο πραγμα που σου συνεβη το κοιτας απο μακρυα και γελας :D Ετσι λοιπον θα ερθει μια μερα που ολες μας θα εχουμε τα μωρακια μας αγκαλια και θα ερχονται στο μυαλο μας αναμνησεις απο τις απογοητευσεις μας και τις στεναχωριες μας και θα μας φαινονται τοσο μικρα και αστεια πια!Σε οποιον Θεο και να πιστευεις η οχι!Ολα θα πανε καλα για ολες μας!Περαστικουλια σας και περιμενουμε νεα απο τις εξετασεις σας!

Μισ Πιγκυ μου οσο και να σου πουμε υπομονη καταλαβαινω οτι η κουραση παραμενει κουραση...καλε σας εχω πει οτι τα μικροτερα αδερφια μου ειναι διδυμα?Ε, ναι!Οποτε σε καταλαβαινω γιατι και η μανα μου ζοριστικε.Δεν ειχε ουσιαστικη βοηθεια απο πουθενα,μονο εμενα που τα ειχα δει τα μωρα μας παιχνιδι (στα δεκα μου)και τα προσεχα μεχρι να ετοιμασει το γαλα και λιγο αργοτερα να ταιζω εγω το ενα και εκεινη το αλλο.Οταν μεγαλωσαν ομως λιγακι και μενανε στο παρκο τους δεν καταλαβαιναμε οτι υπηρχαν μωρα μεσα στο σπιτι...παιζανε με τις ωωωωρες τα δυο τους.Γερα να ειναι πανω απο ολα και τι ειπαμε....θα ερθει μια μερα που θα σκεφτεσαι την κουραση που περασες και θα γελας!

Κοπελια μου και εσυ αυτη την σιχαμενη μες στον καυσωνα κοριτσακι μου ε?Παλι καλα που εκανε το δελφινακι μας μπανακια να δροσιστουμε οταν το διαβαζουμε!Τι καλα που της αρεσει η θαλασσα τοσο πολυ...και κανει και πολυ καλο,θωρακιζει σου λεει παιδι μου τον οργανισμο για τον χειμωνα!Να σας πω την αληθεια μου εχω αλλεργικη βροχιτιδα (κουσουρι απο την παλια δουλεια) και ο γιατρος μου ελεγε μπανιααααα το καλοκαιρι και οντως με βοηθουσαν παρα πολυ...την εβγαζα με μια κρισουλα ολο τον χειμωνα που σε αλλη περιπτωση το αερολιν αγκαλια και παμε!

Τζεμινακι οι ποδοσφαιριστες τι κανουν?τα πηγατε καθολου θαλασσα?

Αθενιαν μου σε σκεφτομαι συνεχεια!

Δεν νομιζω οτι ξεχασα καμια ε?οποια δεν ακουσε το ονομα της να σηκωσει το χερι....:D

Και παλι την καλημερα μου αγαπες μου!

Κορίτσια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας..

Ξέρω ότι εξαφανίστηκα αλλά είχα σοβαρό λόγο.. Βλέπετε το σβκ ήμουν από το πρωί μέχρι το βράδυ στη θάλασσα και δεν ήθελα να γυρίσω σπίτι λέμε.. ήταν υπέροχα και ευτυχώς που έγινε έτσι διότι με τον καύσωνα δεν θα ανεχόμουν ούτε το δέρμα μου λέμε.. Ο άνδρας μου όμως που δεν είναι ιδιαίτερα φίλος της θάλασσας έκατσε σπίτι και εγώ εξέδραμα με φίλες μου και περάσαμε υπέροχα..

Χθες όμως φάγαμε ένα χοντρό πακέτο που μας ταρακούνησε αρκετά. Βλέπετε ήταν κανονισμένο χθες να κάνει η αδερφή μου την Β' επιπέδου και μετά κατευθείαν να πάει στο γιατρό της να τη δει. Η αδερφή μου μένει μόνιμα στην Πάτρα πια αλλά αποφάσισε να γεννήσει με τον δικό της γυναικολόγο εδώ στην Αθήνα και όχι στην Πάτρα. Έτσι συνδυάζει τις εξετάσεις με το ραντεβού στο γυναικολόγο της για να μην πηγαινοέρχεται συνέχεια..

Για να μη σας τα πολυλογώ στη Β' επιπέδου της βρήκαν δύο ευρήματα τα οποία σχετίζονται με το σύνδρομο Down και έκανε άμεσα χθες αμνιοπαρακέντηση για να εξαλείψουμε κάθε αμφιβολία και πιθανότητα να ισχύει όντως κάτι τέτοιο.

Η μικρή είναι τρομοκρατημένη και με το δίκιο της και από χθες και μέχρι την Παρασκευή θα μένει στο σπίτι μου γιατί δεν κάνει να κουνήσει και να μετακινηθεί. Αύριο θα πάμε να κάνουμε και ένα υπερηχογράφημα καρδιάς του εμβρύου για να αποκλείσουμε κάποια σύνδρομα και μετά θα περιμένουμε όλο αγωνία τα αποτελέσματα που λογικά θα βγουν Δευτέρα - Τρίτη..

Τα δικά μου νέα είναι καλά. Πήγα σήμερα και έκανα μέτρηση ενδομητρίου το οποίο το βρήκε ο γιατρός στο 9,6 και μου είπε ότι είναι τέλειο και πως είμαι έτοιμη. Η δότρια ανταποκρίνεται καλά στα φάρμακα και το πιθανότερο είναι ότι η ωοληψία θα γίνει Παρασκευή ή Σάββατο αλλά αυτό στα σίγουρα θα το ξέρουμε αύριο το βράδυ. Μετά αναλόγως του πόσα θα γονιμοποιηθούν και τι εξέλιξη θα έχουν θα αποφασίσουμε και πότε θα τα βάλουμε.

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι επειδή ακριβώς τα ωάρια προέρχονται από δωρεά θα παίρνω πολύ λιγότερα φάρμακα..

Σας φιλώ πολύ και σας σκέφτομαι όλες!

L2qIp2.png

Αχ Δομνινα μου...

Τωρα διαβασα τα νεα της αδερφης σου και ανατριχιασα... Θυμασαι που μου ειχαν βρει και εμενα ενα ευρημα?χανεις τη γη κατω απο τα ποδια σου... Δεν περιγραφεται...

Εκανε πολυ καλα και εκανε αμνιο! Εγω μετανιωνα που δεν την ειχα κανει μεχρι την τελευταια μερα της εγκυμοσυνης μου. Μην κοιτας που δεν το ελεγα, η ψυχουλα μου το ξερει ποσο αγχος το ειχα.

Ακομα και στο χειρουργιο ακουγα το κλαμα τους και περιμενα τον παιδιατρο να μου πει οτι ειναι καλα με τοση αγωνια....

Ειμαι σιγουρη οτι θα βγει μια χαρα η αμνιο και ολα αυτα θα τα αφησετε πισω σας την αλλη βδομαδα... Ισα ισα που θα εχει περασει την τρομαρα, αλλα δεν θα ειναι τιποτα, θα δεις...

Να την προσεχεις αυτες τις μερες γιατι θα ειναι δυσκολα και χωρις τον αντρα της και να της δωσεις τα φιλια και τις ευχες μας!

Οσο για σενα, τα νεα σου ειναι σουπερ! Τελειο το ενδομητριο! Εχεις φτιαξει ενα υπεροχο σπιτακι για τα εμβρυακια σου. Αυτη η φορα θα ειναι η τυχερη!

Σε φιλω

c12e25debb.png

καλησπερα κοριτσια!

katerina μου, τα νεα σου ειναι τελεια, δοξα το Θεο ολα πανε καλα και εισαι πια μια υπεροχη εγκυουλα, αλλα να προσεχεις ,να μην τρελλενεσαι με την δουλεια, πανω απο ολα το παιδι.

Lucky μου , ευχομαι η εξεταση του ανδρα σου να εγινε και ολα να ειναι καλα, απιστευτη ταλαιπωρια τραβατε, ευτυχως που τα ψαχνεις αναλυτικα.

Δομνινα μου, φανταζομαι την αδελφη σου και φυσιολογικο ειναι να της εχουν κοπει τα ποδια, Ευχομαι να ειναι ολα καλα και την αλλη εβδομαδα να ηρεμησετε με το καλο.

Οσο για εσενα , τα νεα σου τα βρησκω σουπερ, πολυ καλο ενδομητριο , αντε με το καλο να γινει η ωοληψια και μετα η εμβρυομεταφορα.

MissPiggy μου, εχεις ταλαιπωρηθει με τα μωρακια, σιγουρα ειναι δυσκολα , αλλα που θα παει θα περασουν οι μηνες , οι κολικοι θα τελειωσουν και θα δεις που ολα θα ειναι μια χαρα με το προγραμμα τους.

Leni μου , πολυ καλα θα κανετε και θα πατε Τζια , ετσι να κανετε μπανακια και να περνατε ομορφα.Το μωρακι μου θα παμε να το δουμε την Δευτερα στις 23/07 με το καλο. Για μπανιο πηγαμε στο Πορτο Γερμενο , ειναι 1:30 ωρα απο το σπιτι μας και εχει πολυ καθαρη παραλια.

Cossamer μπραβο σου που αντιμετωπιζεις ετσι τις καταστασεις , ειναι πολυ καλο και ειναι σιγουρο οτι ολες μας θα κρατησουμε τα μωρακια μας αγκαλια και ολα θα τα ξεχασουμε και θα γελαμε.

kopelia μου, ειναι πολυ ομορφο που αρεσει τοσο πολυ η θαλασσα στην Δημητρουλα, μπανακια λοιπον και παιχνιδακια στην θαλασσα καθε Σαβ/κο .

Εγω καλα ειμαι , η μικρουλα κλοτσαει ολο και πιο πολυ καθε μερα και στην δουλεια και στο σπιτι. Με το καλο κοροτσια ολες να μεινετε εγκυες συντομα και να νιωσετε τα μικρα σας.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...