Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Gossamer Reedglitter κοριτσακι μου τι να πω την επομενη φορα θα μου κανεις την νυφη για να εχουν και μια διαφορα με τον γαμπρο (σε πειραζω μηπως και σου φτιαξω λιγο την διαθεση) το επομενο βημα σου ποιο ειναι το εχετε σκεφτει????? σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια και πολλα φιλακια..........

κοριτσια εγω εκανα την δευτερη χοριακη δεν διπλασιαστηκε η πρωτη ηταν 173,60 και η δευτερη 270,19 η μαια μου ειπε οτι ειναι μια χαρα και να μην ανησυχω αλλα γιατι σε σας διπλασιαζοταν????? θα ξανακανω την δευτερα και ο θεος να μας βοηθησει .........

φευγω τωρα γιατι εχω ραντεβου με το αφεντικο θα τα πουμε αργοτερα φιλακια πολλα σε ολες

Διαφημίσεις

Gossamer Reedglitter κοριτσακι μου τι να πω την επομενη φορα θα μου κανεις την νυφη για να εχουν και μια διαφορα με τον γαμπρο (σε πειραζω μηπως και σου φτιαξω λιγο την διαθεση) το επομενο βημα σου ποιο ειναι το εχετε σκεφτει????? σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια και πολλα φιλακια..........

κοριτσια εγω εκανα την δευτερη χοριακη δεν διπλασιαστηκε η πρωτη ηταν 173,60 και η δευτερη 270,19 η μαια μου ειπε οτι ειναι μια χαρα και να μην ανησυχω αλλα γιατι σε σας διπλασιαζοταν????? θα ξανακανω την δευτερα και ο θεος να μας βοηθησει .........

φευγω τωρα γιατι εχω ραντεβου με το αφεντικο θα τα πουμε αργοτερα φιλακια πολλα σε ολες

Συμπεθερα όλα κι όλα δεν θα μου τον βγάλεις αγχωτικο τον γαμπρό! :-) η Μαρία σου είπε να μην ανησυχείς!ολα πανε καλα και την Δευτέρα περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερη!!!!!!

Καλη επιτυχία με το αφεντικό που απ΄οτι φαίνεται είναι βλάκας!

Gossamer μου χαιρομαι που το ηθικο σου ειναι καλο!! Εχει πολυ σημασια αυτο! Κι εγω παντως μια φορα που εκανα σπερ/ση δεν περιμενα τιποτα για καποιο λογο. Δεν ξερω το ειχα παρει τελειως αψηφιστα.

Παρολ'αυτα με εχει προβληματισει κατι και θελω την γνωμη σας κοριτσια

Ο λογος που σε ρωτησα Gossamer αν σου εκανε την νεα μεθοδο σπερμ/σης ειναι ο εξης:

Πηγα σημερα στον Βασ. και ειδαμε στον υπερηχο οτι εσκασε το αυγουλακι οποτε σημερα θα ερθουμε σε επαφη!!(τρελλα γλεντια,χαχα)

Τον ρωτησα αν υπαρχει περιπτωση να μεινω εγκυος ετσι αφου οπως μου ειπε το ωαριο δεν ηταν τοσο καλο. Μου λεει, δεν σου ειπα οτι δεν ειναι καλο απλα το μεγεθος σε σχεση με την οιστραδιολη την Τεταρτη που ηρθες μας δειχνει οτι δεν αξιζε να το παρουμε. Ισως αν ερχοσουν την Πεμπτη ας πουμε να βλεπαμε καλυτερο νουμερο και να αξιζε. :confused:

Παρολ'αυτα μου λεει, οπως καταλαβαινεις, ο φυσικος κυκλος εχει πολλες φορες απογοητευσεις. Μπορει να παρεις το ωαριο και να μην ειναι καλο και τον αλλο μηνα να μην εχεις ωαριο και τον αλλο μηνα κατι αλλο κλπ και να κυνηγας το ωαριο και αυτο τελικα να σου προκαλεσει αγχος.

Και μου λεει:

Τι θα ελεγες απο Σεπτεμβριο να κανουμε για 2-3 μηνες αυτες τις νεες σπερμ/σεις για να εισαι κι εσυ πιο χαλαρη και να μην μπεις στην διαδικασια εξωσωματικων παλι? Μου λεει, συνηθως δεν μου αρεσουν τα πισωγυρισματα αλλα επειδη ειμαστε σε ενα κομβικο σημειο, λεω μηπως κανουμε κατι διαφορετικο. Εγω εκεινη την στιγμη, δεν ξερω απογοητευτηκα λιγο, γιατι δεν εχω πιστη στις σπερμ/σεις και απορησα λιγο που μου το προτεινει, δεν εδειξα να συμφωνω ή να διαφωνω και το μονο που ειπα ειναι οτι "καλα, αστο τωρα και το βλεπουμε τον Σεπτεμβριο".

Σκεφτηκα αμεσως την Gossamer που ειμαστε ιδια ηλικια, που εχει κανει 2 σπερμ/σεις και δεν ειχαν τελικα επιτυχια. Και απορω που μου το προτεινε αφου δεν εχει και πολλες επιτυχιες με αυτο.. Δεν ξερω ρε κοριτσια, αν δεν βαριεστε να τα διαβασετε ολα αυτα που εγραψα, ;), εσεις τι λετε?

Επισης, Gossamer αν μπορεις μου λες σε παρακαλω ποσο ειχε αυτη η σπερμ/ση?

Λενι μου σου εχω στειλει μην...

Λοιπον μια φιλη μου στα 38 εκανε μια και μονο σπερμ/ση με φαρμακα (ενεσεις) και τωρα εχει το αγορακι της να μας τρελλαινει ολους!Ολα ειναι θεμα τυχης...ποτε δεν ξερεις ποτε θα σε βρει!Αλλωστε εχω ακουσει αρκετες φορες για κοπελες που μετα απο εξωσω αποτυχημενες εχουν κανει σπερμ/ση και πιασαν και αλλες τοσες που τελικα μειναν φυσιολογικα...ελα εσυ και πες μου λοιπον τι να σκεφτει κανεις....Εγω την σπερμ/ση την εχω στο μυαλο μου σαν μια ενισχυση των επαφων και εφοσον ειμαστε συνομηλικες και δεν εχεις τις δικες μου γερασμενες ωοθηκες θα σου ελεγα να το σκεφτεις αρκετα σοβαρα,δεν εχεις να χασεις τιποτα!το οικονομικο κοστος ειναι αστειο σε σχεση με αυτο της εξωσ. Εγω το εβλεπα οτι ξερεις κατι αυτα τα χρηματα θα τα χαλουσα για πλακα καπου αλλου και χαζα κιολας....Εχθες μου ειπε επι λεξη "κανε τα μπανακια σου και θελω να περασεις το τελειο καλοκαιρι και μεχρι τον Σεπτεμβρη μπορει να μην με χρειαζεσαι πια!" αλλο αν εγω του ελεγα "ναι καλα" γιατι ειχα την απογοητευση μου!Σιγουρα εχει δει πολλα περισσοτερα απο αυτα που μπορουμε να ξερουμε εμεις απο συζητησεις!Ολα παιζουν κοριτσακι μου...ΟΛΑ ομως....

Χαλαρωστε με το αγορακι σου,καντε τις διακοπουλες σας και απο Σεπτεμβρη βλεπεις...Απλα στο πισω μερος του μυαλου σου μην αποκλειεις τιποτα και που ξερεις μεχρι τον Σεπτεμβρη μπορει να μην τον χρειαζεσαι τον καλο μας Βασ ουτε εσυ!!!!!!!

Ελπιζω να σε καλυψα!χιχι

Διαφημίσεις

Λενάκι μου γλυκό..

Αν το πρόβλημά σας δεν βρίσκεται στο σπέρμα εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και την σπερματέγχυση.. θα είναι σίγουρα μια πολύ πιο ήρεμη και χαλαρή φάση και δεν θα υποβάλλεις τον εαυτό σου και πάλι στη διαδικασία των ενέσεων..

Αν ο άνδρας μου δεχόταν να χρησιμοποιήσουμε σπέρμα δότη (Διότι το δικό μας πρόβλημα βρίσκεται στο σπέρμα) εγώ 1000 φορές θα προτιμούσα την σπερματέγχυση από την εξωσωματική...

Αλλά βρε κορίτσια αυτό που λέει η Redgloss είναι αλήθεια.. ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου έρθει.. Απλά όλες μας ευχόμαστε και ελπίζουμε να έρθει από τον πιο σύντομο και με τον πιο ανώδυνο τρόπο.

Redgloss χαίρομαι που το πήρες τόσο καλά και ακόμη περισσότερο που είσαι έτοιμη για το επόμενο βήμα σου.. Ουσιαστικά θα είναι η πρώτη ολοκληρωμένη προσπάθεια που θα κάνεις και έχεις πολλούς λόγους να ελπίζεις ότι όλα θα πάνε καλά με την πρώτη προσπάθεια.

Κατερινάκι μου γλυκό.. Δεν είναι απαραίτητο να διπλασιάζεται ακριβώς η χοριακή. Μας φτάνει να υπάρχει μια άνοδος του 60% τουλάχιστον κάθε φορά και εσύ είσαι στο όριο... Άλλωστε πάντα υπάρχει περίπτωση να πιάσανε τα δυο στην αρχή και τώρα να προχωράει μόνο το ένα οπότε είναι φυσιολογική η συγκεκριμένη αύξηση.

Κοίτα να κάνετε μια ειλικρινή κουβέντα με το αφεντικό σου και να ξεκαθαρίσετε αμφότεροι τις προθέσεις σας.. Είμαι σίγουρη ότι όλο και κάποια λύση θα βρεθεί.

Εγώ σκοπεύω και αυτό το σβκ να λιώσω στην παραλία... Ίσως είναι τα τελευταία μπάνια που κάνω για φέτος και θέλω να το ευχαριστηθώ όσο περισσότερο γίνεται..

Σας φιλώ πολύ!

L2qIp2.png

καλημερα κοριτσια!

Τα νεα απο οτι διαβαζω ειναι πολλα!

Cossamer , ολες εχουμε περασει τετειες απογοητευσεις και ξερουμε τι σημαινουν και σε καταλαβαινουμε απολυτα. Αλλα εγω νιωθω οτι πας εμεσως στο επομενο βημα και δεν σε αφηνει να σε παρει απο κατω και αυτο ειναι το καλυτερο. Να περασεις ενα τελειο καλοκαιρι και απο Σεπτεμβριο πας για το επομενο βημα.

Leni μου , εγω πιστευω οτι καλο ειναι να προσπαθειτε διαφορετικους τροπους, σε ολες τις γυναικες δεν ειναι σιγουρο οτι ταιριαζει η εξωσωματικη , εγω το πιστευω πραγματικα οτι μπορει τα φαρμακα να μην κανουν καλο σε καποιες γυναικες. Ο φυσικος ειναι διαφορετικος τροπος και εγω πιστευω οτι πρεπει να τον δοκιμασεις , τωρα για τις σπερματ/ση τι να σου πω ,αν τα χρηματα δεν ειναι πολλα μια δοκιμη δεν θα ηταν κακη.Παντος το οτι υπαρχουν γυναικες που ενω εκαναν εξωσωμ μετα μενουν εγκυες μονες τους αυτο ειναι σιγουρο. Μια γνωστη μου 4 ή 5 εξωσωμ πρεπει να εχει κανει εμεινε φυσικολογικα, απιστευτο και ομως αληθινο.

katerina μου, το νουμερο ειναι πολυ καλο, δεν χρειαζεται ακριβως να διπλασιαζεται , σιγουρα να αυξανεται, ολα πανε τελεια, μην αγχονεσαι καθολου. Περιμενουμε νεα απο το αφεντικο σου.

MissPiggy μου τα μικρουλια σου τι κανουν? Δωστους πολλα φιλακια!

Kopelia μου, μπουσουλαι η Δημητρουλα ε? Μπραβο , με το καλο να περπατησει μονη της.Πολλα φιλακια στα ομορφα μαγουλακι της.

Εγω καλα ειμαι εδω πολυ δουλεια, εχω και την αντικαταστατρια και προσπαθω να της μαθω οτι μπορω. Την μικρουλα την νιωθω ιδιαιτερα οταν γυριζω σπιτι και ξαπλωνω, απιστευτο συναισθημα.

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Katerina μου το καλο ειναι οτι ανεβηκε! Επειδη ηταν πολυ καλο το νουμερο εξ'ααρχης ισως γιαυτο να μην διπλασιαστηκε. Αν ειχες δλδ 70 μοναδες θα επρεπε να παει οπωσγηπουε 140. Τωρα ομως ειναι διαφορετικα. Ασε που συμφωνω με αυτο που λεει η Δομνινα. Μπορει να ηταν 2 και να εμεινε 1.

Gossamer με καλυψες. Αν και τις γερασμενες οωθηκες κατα τον Τσιριγωτη (τον γιατρο που ειχα πριν) κι εγω τις εχω. Και αυτο σημαινει οτι δεν εχουμε τοσο καλα ωαρια για την ηλικια μας. Κι εγω το ιδιο θεμα εχω. Το σπερμα ειναι πολυ καλο κι ισως γιαυτο μπορουμε να δοκιμασουμε την σπερ/ση. Ειμαι επιφυλακτικη παρ'ολα αυτα. Θα δουμε τον Σεπτεμβρη ομως... Τωρα οτι και να λεω, τα πραγματα πολλες φορες αλλαζουν!

Δομνινα μου ΛΙΩΣΕ στις παραλιες!! Περνα καλα γιατι συντομα θα ειναι στην κοιλιτσα τα εμβρυακια!! Οντως ποτε δεν ξερεις πως θα σου ερθουν τα πραγματα, να ειμαστε καλα και ολα θαγινουν... υποθετω:P

φιλια σε ολες! παω να δουλεψω γιατι τα εχω ριξει στον κοκορα!

κοριτσακια μου μολις γυρισα απο την δουλεια.............ηταν λιγο ψυχρος στην αρχη αλλα και εγω δεν κολωσα του μιλησα εξω απο τα δοντια και ετσι μαλακωσε.............απο αυριο ξεκιναω δουλεια και μαλλον θα πηγαινω πρωι απογευμα για να την φερω στην μερα της ..........απο τον αλλο μηνα θα παρουμε και την αδελφη μου στην δουλεια και ετσι και να λειπω δεν θα υπαρχει προβλημα ελπιζω να πανω ολα καλα............περιμενω την δευτερα να ξανακανω χοριακη να δουμε πως παει............

Συμπεθερα όλα κι όλα δεν θα μου τον βγάλεις αγχωτικο τον γαμπρό! :-) η Μαρία σου είπε να μην ανησυχείς!ολα πανε καλα και την Δευτέρα περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερη!!!!!!

Καλη επιτυχία με το αφεντικό που απ΄οτι φαίνεται είναι βλάκας!

συμπεθερααααααααα τον προσεχω τον γαμπρο σου μην φοβασαι,αφου σκεφτομαι οταν θα γεννηθει με το καλο να στον στειλω στην Συροοοοοοο χαχαχαχαχαχαχα να κανει και η πεθερα κατι χαχαχαχαχαχαχ

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου μολις γυρισα απο την δουλεια.............ηταν λιγο ψυχρος στην αρχη αλλα και εγω δεν κολωσα του μιλησα εξω απο τα δοντια και ετσι μαλακωσε.............απο αυριο ξεκιναω δουλεια και μαλλον θα πηγαινω πρωι απογευμα για να την φερω στην μερα της ..........απο τον αλλο μηνα θα παρουμε και την αδελφη μου στην δουλεια και ετσι και να λειπω δεν θα υπαρχει προβλημα ελπιζω να πανω ολα καλα............περιμενω την δευτερα να ξανακανω χοριακη να δουμε πως παει............

Μπράβο βρε Κατερινάκι μου.... είδες που τελικά όλα γίνονται και για όλα υπάρχει λύση;

Όλα θα πάνε τέλεια.. Είμαι σίγουρη πια γι' αυτό..:P

Και τακτοποίησες και την αδερφούλα σου!

L2qIp2.png

συμπεθερααααααααα τον προσεχω τον γαμπρο σου μην φοβασαι,αφου σκεφτομαι οταν θα γεννηθει με το καλο να στον στειλω στην Συροοοοοοο χαχαχαχαχαχαχα να κανει και η πεθερα κατι χαχαχαχαχαχαχ

Καλα ε τώρα είδα ότι το τηλ αντί για μαια έγραψε Μαρία!αχαχαχα!!!!να μου τον στείλεις καλε!να μου τον στειλεις!ακους εκει!φυσικα να κάνει κάτι κ η πεθερά!

Τωρα τι να πω? καλημερα η καλησπερα?

Εδω ειναι 4 το πρωι και ειμαι στο 2ο νυχτερινο ταισμα, στο 2ο μωρο...

Κοριτσια τα εχω παιξει απο την κουραση, τα εχω δει ολα... Αλλα δεν θα ασχοληθω με αυτο τωρα.

Gossamer ακουγεσαι ηδη πολυ καλα. Φαινεται οτι εισαι δυνατος και αισιοδοξος ανθρωπος οποτε ειμαι σιγουρη οτι την επομενη φορα θα πανε ολα καλα! Προς το παρον βουρ για θαλασσα!

Δομνινα και εσυ μαζι! Λιωσε στην παραλια τωρα που μπορεις και μην ξεχνατε πρεπει να κανετε μπανια και για μενα που δεν θα κανω!

Κατερινα μου, μια ζαρα ειναι η χοριακη σου! Μην ανησυχεις. Αφου ξεκαθαρισες και το θεμα της δουλειας μην ανησυχεις για τιποτα.

Λενακι μου δεν εχω αποψη για αυτα που σου ειπε για να σε βοηθησω.... Δεν ξερω καν τι ειναι αυτη η καινουρια σπερματεγχυση. Για διαφωτιστε με! Ποτε δεν ξερετε, μπορει να την χρειαστω για το 3ο (χαχαχα Ανεκδοτο).

Προς το παρον ευχαριστησου τον αντρουλι σου σημερα, το καλοκαιρι σου μετα και ολα τα αλλα θα τα βρεις σιγα σιγα

Κοπελια μπουσουλαει η μικρη!!!! Ενθουσιαστηκα που το διαβασα. Θα ειναι πολυ χαρουμενη τωρα! Θα αλωνιζει συνεχεια, ειμαι σιγουρη!

Αγγελικη με το μαλακο στη δουλεια. Ασε την αντικαταστατρια να τα κανει!

Ρε κοριτσια, ανησυχω για τη lucky, ελπιζω να ειναι καλα ο αντρας της. Μου ειχε φανει αγχωμενη στο τελευταιο της μηνυμα. Μηπως οποια εχει το τηλεφωνο της να την παρει κανενα τηλεφωνο να της δωσει φιλια απο ολες μας;;;;

Αυτα κοριτσια... Ωρα να ξανακοιμηθουμε... Φιλια

c12e25debb.png

Piggy μου ταλαιπωρεισαι ε? δεν κοιμασαι καθολου καημενουλα μου?

Τι να πω, θελει υπομονη και ψυχραιμια.. Τα διδυμα ειναι δυσκολο πραγμα! Παρολ΄αυτα δεν σε λυπαμαι:D οση κουραση κι αν τραβας, εχεις 2 θαυματακια στα χερια σου που σου δινουν τοση χαρα!!

:D

Οσο για την σπερματεγχυση που με ρωτας μπορεις να δεις στο

http://www.iutpi.eu/ για το τι ακριβως ειναι. Εγω το ειχα ξαναψαξει για να πω την αλξθεια και ειχα σκεφτει να παω σ'αυτον τον γιατρο, τον Μαμά, που το κανει... Αλλα τελικα δεν το αποφασισα.. Τελοσπαντων αυτα!

κουκλιτσες μου καλησπερα!!!Εδω ειμαι και γω συνχωρεστε με για την απουσια μου αλλα εχουν ερθει τα πανω κατω στην ζωη μας!!!

Ημασταν 7 μερες στο νοσοκομειο και βγηκαμε την τριτη και απο τοτε γινετε χαμος στο σπιτι κοσμος παει και ερχεται συνεχεια!!!!ολο πανω απο το τσικαλι ειμαι δεν μου φτανει που εχω τον αντρα μου και δεν μπορει να σηκωθει μονος του καλα καλα ερχοντε φιλοι και συγκενεις και καθοντε ωρες ατελειωτες(μπορει να φταιει και η κουραση που το βλεπω ετσι)!!!Λοιπον τι μας ειπαν οι γιατροι!!Στο νοσοκομειο καναμε μαγνιτικη αξωνικη σπινθυρογραφημα οστων υπερηχο θυροειδη και την τριτη παμε για γαστροσκοπιση κωλονοσκοπιση,και τωρα θα ρωτησετε απο ενα πονο στην πλατη πως φτασαμε στην κολονοσκοπιση αμ εδω ειναι το θαυμα...βρεθηκαν δυο εστιες στις εξετασεις μια στον θ9 σπονδυλο και μια στο δεξι λαγωνιο και η γιατρουδαρα που μας ανελαβε πιστευει οτι ειναι εστιες μεταστατικου καρκινου και ψαχνει να βρει που ειναι ο αρχηκος καρκινος εξου και η γαστροσκοπιση κωλονοσκοπιση!!!Μην μου ανχωνεστε!!!!Γνωστο της πασης πλεων μου λειπει μονο το πτυχίο της ιατρικης και ετοιμη η ντοκτορεσα χαχαχα ψαχτηκα στο ιντερνετ για τον συγκεκριμενο σπονδυλο και βρηκα οτι σε ατομα με οστεοπωροση ειναι συχνο φαινομαινο τα καταγματα σε αυτο τον σπονδυλο,το ειπα φυσικα στην γιατρουδαρα αλλα δεν ακουγε κουβεντα ειναι σιγουρος οτι ειναι καρκινος και να σημειωσω οτι ο γιατρος ξερει ολο το ιστορικο του αντρα μου ειναι διευθιντης(τρομαρα του)στην μοναδα μεσογειακης!!!!Μολις λοιπον ξεπονεσε το αντρακι μου το φορτωσα στο αμαξι και πηγαμε σε ενα ορθοπαιδικο οταν του ειπαμε την ιστορια με το νοσοκομειο ο ανθρωπος δεν μπορουσε να σταματησει να γελαει!!!! επιβεβαίωσε την υποψια μου με αποδειξεις (ενας καρκινος χτυπαει και τους μαλακους ιστους οχι μονο τον σπονδιλο)(καλα δεν το ειδανε)οσο για το λαγωνιο καταπονιτε γιατι ο αντρας μου εχει νεκρωση αριστερου ισχιου και κουτσενει ετσι το γερο ποδι(το δεξι)υποφερει!!Του εδωσε λοιπον ενα κηδεμονα στιρηξης και απολυτη ξεκουραση και ολα θα φτιαξουν!!!Την κολονοσκοπιση θα την κανουμε για καλο και για κακο αλλα δεν νομιζω να βρουμε κατι!!!Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερεις πιο να πιστεψεις απο τους δυο γιατρους αλλα ο καιρος θα δειξει αν ο πονος υποχωρισει με τον καιρο ειναι καταγμα αν οχι παμε για βιοψια!!!!Σημερα φοραει τον κηδεμονα ολη μερα και νιωθει πολυ καλυτερα!!!!

Καταλαβαινετε φυσικα οτι περασα την εβδομαδα των παθων τα ονειρα μου γκρεμιστικαν σε λιγες ωρες μεσα αρχησε και οαντρας μου να μου λεει τρελα του τυπου να ξαναπαντρεφτεις να σε αποκαταστησω κτλ και ευχαριστω τον θεο που ειναι διπλα μου καθε στιγμη και δεν με αφησε ουτε μια φορα να λυγισω μπροστα του και να τον στεναχωρισω παρισσοτερο αντηθετος μου εδινε τοση δυναμη (παρα την αυπνια μου)και εκανα και καλαμπουρι του ελεγα ναι σιγα τωρα που βρηκα το κοροιδο να με ταιζει και να με ποτιζει θα το αφησω να φυγει?δεν σου τα ειπανε καλα!!!τρελοκομειο η δικια σου!!!τι να κανω με τους επιστημονες που εμπλεξα!!!

μου λειψατε παρα πολυ!!!Σας παραμελησα και γω αλλα εχω γινει σαν την ΠΙγκη μας μολις βρω λιγο χρονο τα ματια μου κλεινουν!!!μονο την κατερινα επερνα τηλ να μαθω αποτελεσματα κτλ μαθενα και απο αυτην τα νεα σας να ναι καλα η κοπελα!!!

ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ποτε στεναχωρια μεσα στις οικογενειες σας,και οτι κιαν βρεθει στο διαβα σας να ειναι περαστικο!!!Υποσχομαι αυριο να σας γραψω σε μια μια ξεχωριστα,τωρα θα σας αφησω γιατι πρεπει να μαζεψω ενα σπιτι χαος γιατι αυριο πρωι πρωι ολο και καποιος θα ερθει!!!χαχαχα

Αχ ομορφιες μου εκατσα 10 λεπτα να σας γραψω και αμεσως ηρέμησα φτου φτου εσεις ειστε το ανχολιτικο μου χαχα!!!Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερων φιλακια πολλα πολλα!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...