Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου!

Συμπεθερα μου δεν μπορουσα να εκφραστω χθες οπως ηθελα γιατι ημουν ολη μερα εξω και συνεχεια με κοσμο, οποτε οτι μπορεσα να γραψω ηταν απο το τηλ.

Κοριτσακι μου ανεβασες την ομαδα στα υψη!!!!!Ειδες τελικα το ζαχαρονειρο?:D

Αγαπη μου γλυκια θα γινεις μανουλα!Το εχεις συνηδητοποιησει καθολου το μεγαλειο που συμβαινει αυτη τη στιγμη στο σωμα σου? Ναι ειπες? εεεεεε τοτε χ..τον τον καραγκιοζη που θα μας πει οτι αν δεν πας θα σε διωξει!εχεις δικαιωματα αγαπη μου και μολις πολλαπλασιαστηκαν!Ακριβως οπως το λεει η Πιγκυ μας....μια ζωη δουλευεις γι'αυτα τα δικαιωματα και τωρα ηρθε η στιγμη να παρεις κατι πισω!Η γνωμη λοιπον ειναι πως η απλα του λες οτι εισαι εγκυος και αν θελει να φερει καινουρια κοπελα ας το κανει αλλα μετα θα τρεχει και δεν θα φτανει γιατι θα τον πας στην επιθεωρηση (ναι,ναι απειλη!μπορουμε και εμεις να απειλουμε,αμ πως!) η πας στον γιατρουλη και γραφεις μια ωραιοτατη αναρρωτικουλα και παλι θα τρεχει και δεν θα φτανει!καλο? οχι απλα καλο!ΤΡΙΚΑΛΟ!!!!!χαχαχαχα:D ακους εκει να του κανεις την χαρη και να φυγεις!ακους εκει να στεναχωριεσαι στην κατασταση σου! Τωρα οσο για το αν θα το πεις στους γονεις...εγω στην θεση σου μαλλον θα περιμενα λιγο....δεν ξερω ποσο ακριβως ομως!αν βλεπεις ομως οτι αυτο σε ζοριζει και εχεις αναγκη να μοιραστεις την χαρα σου τοτε καντο ακομα και τωρα!νομιζω οτι αυτο ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα και προσωπικοτητας....Ξερεις ποσο αυθορμητος εισαι και παρορμητικος κλπ κλπ!Ααααααααααααααααααχ ποσο χαιρομαι ααααααααχ!

Λενακι μου ξερεις αυτα τα τυχαια και ελα μωρε ας παρακολουθησουμε δεν εχουμε να χασουμε τιποτα συνηθως ειναι τα πιο καλα και ευχομαι καρδουλα μου να σου πανε ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!Αντε να δουμε....ειχαμε καλο ποδαρικο αυτον τον μηνα!!!!!!!

Δομνινακι και εσυ μπηκες σε μια σειρα.....περιμενουμε και απο σεν ατις καλυτερες εξελιξεις γιατι και εσυ τι ταλαιπωρια εχεις περασει βρε κοριτσακι μου...πανω απο ολα ψυχραιμια και ολα θα πανε καλα!

Πιγκουλι μου,κοπελια μου,λακυ,τζεμινακι και αγγελικ πολλα πολλα φιλια!

τρεχω να τελειωσω την εργασια μου!

ααααα απο μενα αυριο λογικα ειναι τελευται μερα αναμονης...λογικα και παλι μεχρι το πρωι θα ξερουμε.....αλλα τελικα υπαρχει λογικη σ'αυτα? :tongue:

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου εγω καλα ειμαι σημερα το πρωι ζαλιζομουν λιγο και ειχα ταση για εμετο αλλα ισως να ηταν και απο την ζεστη γιατι νομιζω απο την εγκυμοσυνη ειναι νωρις ακομα ετσι δεν ειναι????Παντως μου ηρθε στο μυαλο η Μισπιγκυ μας που ειχε ζαλαδες και εμετους στην εγκυμοσυνη της και ταλαιπωρηθηκε αρκετα...............κατα τα αλλα καλα ειμαι δεν εχω αλλο προβλημα σημερα μιλησα και με την ρευματολογο μου και μου ειπε οτι να πω στην γυναικολογο μου να μου γραψει αδεια και να σταματησω την δουλεια......το αφεντικο μου το ηξερε οτι κανω εξωσωματικη απο την πρωτη στιγμη,δεν το εκρυψα,χτες μιλησα και με ενα φιλο μου που αυτος ουσιαστικα μου ειχε βρει την δουλεια (το αφεντικο του ειχε πει οτι κανω εξωσωματικη και δεν πηγαινα στην δουλεια) και με πηρε τηλεφωνο για να με ρωτησει πως ειμαι και του ειπα τα ευχαριστα η απαντηση του ηταν σε λαθος στιγμη εμεινες εγκυος τωρα που υπαρχει πολυ δουλεια δεν επρεπε να το κανεις αυτο,:(:(:( και του εξηγω οτι αν το εκανα αργοτερα του χρονου θα γεννουσα τετοια εποχη και θα επρεπε να μεινω εκτος δουλειας για πιο πολυ χρονικο διαστημα και περιττον να σας πω οτι αυτος ο φιλος μου με εχει φαει κανε και κανε παιδι και χεστα ολα και αλλα τετοια...............τελος παντων απο χτες σκεφτομαι την δουλεια και δεν μπορω να ησυχασω............Κοριτσια μπορω να παρω 9 μηνες αδεια ???? θα τις εγκρινει η επιτροπη του ικα ή οχι????

Συμπεθερααααααα αυριο δηλαδη θα ξερουμε και τα δικα σου εεεεεε??/?? πως την βλεπεις την κατασταση????

φιλακια πολλα πολλα σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς και παλι σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για ολααααααααααααααα...........αυριο θα παω για την δευτερη χοριακη........................

οσο γι'αυτο που με ρωτατε αν θα το πω στους δικους μου η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να το πω θελω να το σιγουρεψω αρκετα και μετα ομως απο την αλλη το εμαθαν καποια ατομα και θα το μαθουν και αλλοι που ισως τους το πουν και δεν θα ηταν ομορφο να το μαθουν απο ξενους (εκει που δουλευω η λογιστρια ειναι θεια μου ) αυτα.............

Γεια σας κοριτσια!!:D

Εχω πολυ δουλεια σημερα και δεν προλαβαινω να γραψω πολλα!

Εν ταχει, χθες πρωι πηγα στον Βασ και ειδαμε οτι ειχα 2 ωαρια(!!) και το ενα φαινοταν και πολυ καλο. Μου ειπε, θες αν βγει καλη και η οιστραδιολη να σου το παρω και να κανουμε φυσικο? Εγω σαστισα αλλα ειπα οκ, οτι πεις.

Τελικα το μεσημερι με πηρε τηλ και μου ειπε οτι η ποιοτητα δεν ηταν τοσο καλη τελικα και δεν αξιζει να το παρουμε. Εμενα δεν με πειραξε καθολου γιατι ετσι κι αλλιως δεν ειχα σκοπο να κανω κατι τωρα. Το μονο που με προβληματιζει ειναι το μετα, δλδ αν αυτο συμβει πολλες φορες θα ειναι λιγο ψυχοφθορο. Μου ειπε παρολ'αυτα να ξαναπαω αυριο πρωι ωστε να δουμε αν εσκασε μυτη το αυγουλακι ετσι ωστε να ερθουμε σε επαφη..Αυτα κοριτσια!

Ανυπομονω για τα αποτελεσματα της Gossamer αυριο και για την δευτερη χοριακη της Κατερινας!!

Κατερινα μου αν ειναι ετσι τα πραγματα εγω θα ελεγα να το πεις στους γονεις, δεν θα ηταν καθολου ωραιο να το μαθουν απο τριτους!

Πιγγυ μου μαλλον δεν εχεις καταλαβεις οτι θα κανεις λιγα χρονια να ξανακοιμηθεις σαν ανθρωπος ε? χαχα αξιζει ομως τετοιο ξενυχτι!

Κοπελια μου εμπρος καλα μου ποδαρακια τωρα με την Δημητρουλα!!

Δομνινακι καλη αρχη και να εχουμε τυχερα εμβρυακια συντομα στην κοιλιτσα!

Κοριτσια σας φιλω ολες!!

Γειά σας κορίτσια!

Τί ζέστη είναι αυτή!!!

Κατερίνα μου είσαι τυχερή γιατί τους δύσκολους μήνες με την μεγάλη κοιλιά θα τους περάσεις τον χειμώνα και δεν θα υποφέρεις απο τη ζέστη. Χιχι, φαντάζεσαι τον εαυτό σου με κοιλίτσα και με μωράκι ή μωράκια μέσα να κολυμπούν και να κλωτσούν? Αχ τί ωραία! Όσο για τη δουλειά και τις άδειες απο το ΙΚΑ δεν ξέρω καθόλου να σου πω. Εγώ απο το δημόσιο έπαιρνα άνετα...Κι εγω νομίζω οτι τουλάχιστον στους γονείς πρέπει να το πείτε.Όχι παραπέρα...

Gossamer αύριο περιμένουμε και τα δικά σου ευχάριστα που το εύχομαι ολόψυχα να είναι έτσι :) Θα πας το πρωί για χοριακή ή θα περιμένεις να δεις αν θα έρθει περίοδος πρώτα (που να μην έρθει για 9 μήνες!!!) ?

Λένη μου μ' αρέσει ο Βασ που δεν σε αγχώνει. Το πάει σιγά σιγά και χαλαρά κι έτσι κι εσύ δεν είσαι στην τσίτα. Θα δεις οτι έτσι θα έχεις καλά αποτελέσματα χωρίς να το περιμένεις... Μακάρι :)

Μισπίγκυ μου ξυπνουν χωριστά? Είναι μαρτύριο αυτό όντως. Θα μπουν σε προγραμμα όμως όπου νάναι. Κοιμούνται το βράδυ λίγο παραπάνω απο πριν ή ξυπνούν κάθε 3 ή 4 ωρες?

Δομνίνα μου άντε έφτασε ο καιρός που θα περιμένουμε με αγωνία τις δικές σου ανακοινώσεις κι ευχόμαστε να ειναι ευχάριστες :)

Τζεμινάκι πώς πάνε οι ποδοσφαιρστές σου? Ηρέμησαν λίγο απο τη γκρινίτσα τους?

Lucky είστε ακόμα στο νοσοκομείο? Ο αντρούλης σου πώς είναι? Οι εξετάσεις τί έδειξαν ?

ΑΓΓΕΛΙΚ η Ιωάννα μας τί κάνει? Κλωτσάει κλωτσάει??? χιχι.

Εμείς είμαστε καλά, δόξα τω Θεώ. η Δήμητρα αλωνίζει όλο το σπίτι και φωνάζει χαρούμενη και μετά χτυπάει και παλαμάκια, χαχα.

Πάω να την ξυπνήσω τώρα και να την τρελάνω στα φιλιά και μετά να φάμε...

Πολλά φιλιά και καλο απόγευμα!!!

Διαφημίσεις

ησυχασω............Κοριτσια μπορω να παρω 9 μηνες αδεια ???? θα τις εγκρινει η επιτροπη του ικα ή οχι????

Κοριτσάκι μου γλυκό... τώρα τι να σου απαντήσω;

Να σου απαντήσω ότι αν δεν έχεις δίδυμα ή αιμορραγία οι γιατροί δεν θεωρούν την κύηση επαπειλούμενη και ότι δεν γράφουν την άδεια; Θα σε στενοχωρήσω και δεν το θέλω..

Η αλήθεια είναι ότι τώρα έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα (και έχουν σφίξει προς το χειρότερο εννοείται) τα ψάχνουν πολύ όλα πλέον για να μπορέσεις να πάρεις αναρρωτική.

Ξέρω κοπέλα που ο γιατρός του ΙΚΑ πήγε σπίτι της για να την εξετάσει και να της γράψει την αναρρωτική διότι δεν δεχότανε τη βεβαίωση του γιατρού της.

Αν πέσεις σε τέτοιο γιατρό η σύγχυση που θα τραβήξεις φτάνει από μόνη της για να ταλαιπωρηθείς..

Επίσης είναι και το θέμα το οικονομικό. Δεν ξέρω τι εισόδημα έχετε όπως επίσης δεν ξέρω και τι δουλειά κάνει ο άντρας σου. Πλέον το επίδομα που παίρνεις από το ΙΚΑ είναι ελάχιστο.. νομίζω ότι σου δίνει μόνο τον βασικό μισθό και τίποτε άλλο για τους μήνες που παίρνεις ως αναρρωτική άδεια..

Βέβαια εσύ και το μωράκι σου να είστε πάνω απ' όλα καλά...

L2qIp2.png

Δομνινακι μου η εγκυμοσυνη με λυκο ειναι υψηλου κυνδινου και θελει μεγαλη προσοχη ετσι μου ειπε η ρευματολογος,αυριο θα παω να μιλησω με το αφεντικο μου και βλεπουμε ειμαι πολυ στεναχωρημενη με αυτη την εξελιξη........

Κοριτσακια δυστυχως αποτυχαμε!

Αχ κοριτσάκι μου... Κρίμα.

Ξέρουμε πως νιώθεις και είμαστε δίπλα σου...

Δεν θελουμε όμως ούτε στενοχωριες, ούτε να σε πάρει απο κάτω! Να θυμάσαι ότι είναι μόνο μια μάχη και τίποτα παραπάνω. Μόλις μιλήσεις με το Βας θα δεις πως θα προχωρήσετε και θα πάρεις πάλι τα πάνω σου.

Σου στέλνω μια πολυ μεγάλη αγκαλια!

c12e25debb.png

Κοριτσακια δυστυχως αποτυχαμε!

Αχ ρε κοριτσάκι μου, δεν μ'αρεσει καθόλου να αναγκαζόμαστε να έχουμε και αυτές τις στεναχωρες αποτυχίες.. Ηθελα πολυ να ακούσω κι απο σένα θετικό.. Τι έγινε; Σου ήρθε η περίοδος; Πως είσαι γενικα; Τι να πω; Κουράγιο..

ΕλΠιζω να ειναι η τελευταία αποτυχία ρε κοριτσάκι μου και απο δω και πέρα μόνο χαρές! Σε φιλω πολυ..

Διαφημίσεις

Gossamer μου πως εισαι?

Να σε ρωτησω, εκανες την κανονικη σπερματεγχυση ή την ενισχυμενη που κανει τωρα ο Βασ (μεθοδο του γιατρου Μαμα) με τα 10ml?

Katerina περιμενουμε νεα σου απο την χοριακη!!

Φιλια!

Καλημερα.

Gossamer μου στενοχωρηθηκα που διαβασα τα νεα σου,αλλα θα σου μιλησω ειλικρινα...δεν ειμαι υπερ της σπερματεγχυσης. Την θεωρω δυσκολη να πετυχει και οτι παει ο χρονος και η ψυχικη αντοχη χαμενη. Ο Βασ ηταν υπερ της η εσεις θελατε να προσπαθησετε πρωτα ετσι? Παντως εσυ ξερεις καλυτερα τον τροπο για να μη σε παρει απο κατω και περιμενουμε νεα απο το επομενο βημα...Εμεις σε αγαπαμε και ειμαστε διπλα σου.

Κατερινακι τι ωρα θα εχουμε νεα? Με τη δουλεια τι εκανες?

Λενη μου ξαναμιλησες με τον Βας? σας ειπε για προγραμματισμενη επαφη?

Οι υπολοιπες κοπελες καλα? Φιλια σε ολες!

Κοριτσακια μου καλημερα!

Ειμαι καλα σημερα μην μου ανησυχειτε....οκ απογοητευτικα,εκλαψα,ξεσπασα αλλα προχωραμε μπροστα!Αλλωστε εχουμε και την χαρα της συμπεθερας που πρεπει να εστιασουμε εκει ολη μας την θετικη σκεψη και το Δομνινακι μας που ξεκιναει την προσπαθεια του!Τα ασχημα μενουν πισω μας και σημερα που ξημερωσε η καινουρια μερα περιμενουμε τα ευχαριστα!!!!!ΑΚΟΥΣ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑ :D !!!!

Μισ Πιγκυ μου σ'ευχαριστω για την ζεστη αγκαλια που μυριζε μωρουδιλα..παλι αυπνο εισαι,ε?Λοιπον με μαθηματικη ακριβεια για να σου απαντησω στην ερωτηση που εθεσες στο φατσοβιβλιο εσυ κοιμασαι ωρα 0!Υπομονηηηηηηη αγαπη μου!

Λενακι μου ημουν ετοιμη για ολα και εδω και αρκετες μερες μεσα μου ηξερα οτι δεν εχει γινει τιποτα,μονο μια ελπιδα ειχα....καλυτερα ομως που ηρθαν ετσι τα πραγματα παρα μια θετικη χοριακη και να μην συνεχισει μετα!Ειμαι σιγουρη οτι την επομενη φορα θα πανε ολα καλα και οχι μονο για μενα αλλα για ΟΛΕΣ μας...ακουτε καλε?Αθενιαν και σενα βαζω μεσα κοριτσακι μου και ελπιζω να εισαι καλα,πες μας νεακια σου οποτε νιωσεις ετοιμη!Μας λειπεις!

Λενιω μου την νεα μεθοδο καναμε με τον Βασ και μαλιστα καναμε και πλακα οτι ειμαι απο τις πρωτες και του ελεγα "αααα δηλαδη ειμαι το πειραματοζωο σου "και γελαγαμε...δυστυχως ομως δεν καταφερα να του ανεβασω το ποσοστο επιτυχιας!Εχθες τον πηρα κατευθειαν τηλεφωνο να του πω τα νεα.Βρε κοριτσια μου τι ανθρωπος ειναι αυτος καταπληκτικος?Σου παιρνει το αγχος σε χρονο dt.Κανονισαμε λοιπον και μιλησα ηδη με την γραμματεα του για να συγκεντρωσω τα χαρτια που χρειαζομαστε για να μου γραψει τα φαρμακα και απο δευτερα περιμενω τηλεφωνο τους για τις τελευταιες οδηγιες για το πως και ποια θα παρω ωστε να ειμαστε ετοιμοι απο σεπτεμβρη να ξεκινησουμε την προσπαθεια μας!Και φυσικα να με παρηγορισει και να μου πει εγω να κοιταξω να περασω ενα τελειο καλοκαιρι γιατι το 2013 θα εχω ενα μωρακι στην αγκαλια μου οπως μου ειχε εξαρχης υποσχεθει,ο γλυκος μας!

Σας ευχαριστω ολες για ολα αυτα που μοιραζομαστε ολο αυτο το καιρο και πραγματικα ειστε οι "ανθρωποι μου" που μπορω να μοιραστω τα παντα και να με καταλαβουν απολυτα!Σας αγαπω πολυ πολυ ολες σας!

ΥΓ Αντε συμπεθερα μου φτιαξε μας την μερα με την υπερδιπλασιασμενη χοριακαρα σου!

Κοπελια μου ο Βασ ηθελε να την κανουμε για να μην παει εντελως χαμενος αυτος ο κυκλος και επειδη δεν ηθελε να κανω εξωσωματικη αυτο τον μηνα για ψυχολογικους λογους...οπως δηλδη οτι ειμαι στο νησι και δεν θα μπορω να ειμαι στην θαλασσα που απο την αρχη του ελεγα οτι ειναι το μοναδικο πραγμα που με ηρεμει και με χαλαρωνει...Βασει των εξετασεων μας μιλησαμε εξαρχης για εξωσωματικη αλλα οπως σας εχω πει οι ωοθηκες ειναι αρκετα γερασμενες οποτε αφου θα κανουμε που θα κανουμε σεξ καλοκαιριατικο μου λεει ελατε να το ενισχυσουμε και λιγο γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει και ετσι αποφασισαμε και με το αγορακι μου οτι αφου δεν κοστιζει και τιποτα ας παμε γιατι καμια φορα αν δεν κανεις κατι εχεις αμφιβολιες και για το αν επρεπε να το ειχες κανει η οχι αλλα ειναι αργα.Τωρα τουλαχιστον δεν θα με τρωει αυτο...και να σας πω και κατι ακομα..εχω πολυ καλο προαισθημα οτι ενω θα ειναι η πρωτη μου προσπαθεια εξωσ,την μετραω σαν τριτη στο να αποκτησω μωρο και οτι θα ειναι η τυχερη μου... κροσ γιορ φινγκερσ μαι γκερλς!!! :-)

Το ξερω οτι μ'αγαπατε και σας αγαπω και εγω το ιδιο....κανε μου μακια και την Δημητρουλα μας τωρα ε?!

Gossamer μου χαιρομαι που το ηθικο σου ειναι καλο!! Εχει πολυ σημασια αυτο! Κι εγω παντως μια φορα που εκανα σπερ/ση δεν περιμενα τιποτα για καποιο λογο. Δεν ξερω το ειχα παρει τελειως αψηφιστα.

Παρολ'αυτα με εχει προβληματισει κατι και θελω την γνωμη σας κοριτσια

Ο λογος που σε ρωτησα Gossamer αν σου εκανε την νεα μεθοδο σπερμ/σης ειναι ο εξης:

Πηγα σημερα στον Βασ. και ειδαμε στον υπερηχο οτι εσκασε το αυγουλακι οποτε σημερα θα ερθουμε σε επαφη!!(τρελλα γλεντια,χαχα)

Τον ρωτησα αν υπαρχει περιπτωση να μεινω εγκυος ετσι αφου οπως μου ειπε το ωαριο δεν ηταν τοσο καλο. Μου λεει, δεν σου ειπα οτι δεν ειναι καλο απλα το μεγεθος σε σχεση με την οιστραδιολη την Τεταρτη που ηρθες μας δειχνει οτι δεν αξιζε να το παρουμε. Ισως αν ερχοσουν την Πεμπτη ας πουμε να βλεπαμε καλυτερο νουμερο και να αξιζε. :confused:

Παρολ'αυτα μου λεει, οπως καταλαβαινεις, ο φυσικος κυκλος εχει πολλες φορες απογοητευσεις. Μπορει να παρεις το ωαριο και να μην ειναι καλο και τον αλλο μηνα να μην εχεις ωαριο και τον αλλο μηνα κατι αλλο κλπ και να κυνηγας το ωαριο και αυτο τελικα να σου προκαλεσει αγχος.

Και μου λεει:

Τι θα ελεγες απο Σεπτεμβριο να κανουμε για 2-3 μηνες αυτες τις νεες σπερμ/σεις για να εισαι κι εσυ πιο χαλαρη και να μην μπεις στην διαδικασια εξωσωματικων παλι? Μου λεει, συνηθως δεν μου αρεσουν τα πισωγυρισματα αλλα επειδη ειμαστε σε ενα κομβικο σημειο, λεω μηπως κανουμε κατι διαφορετικο. Εγω εκεινη την στιγμη, δεν ξερω απογοητευτηκα λιγο, γιατι δεν εχω πιστη στις σπερμ/σεις και απορησα λιγο που μου το προτεινει, δεν εδειξα να συμφωνω ή να διαφωνω και το μονο που ειπα ειναι οτι "καλα, αστο τωρα και το βλεπουμε τον Σεπτεμβριο".

Σκεφτηκα αμεσως την Gossamer που ειμαστε ιδια ηλικια, που εχει κανει 2 σπερμ/σεις και δεν ειχαν τελικα επιτυχια. Και απορω που μου το προτεινε αφου δεν εχει και πολλες επιτυχιες με αυτο.. Δεν ξερω ρε κοριτσια, αν δεν βαριεστε να τα διαβασετε ολα αυτα που εγραψα, ;), εσεις τι λετε?

Επισης, Gossamer αν μπορεις μου λες σε παρακαλω ποσο ειχε αυτη η σπερμ/ση?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...