Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημέρα.

Λένη και Gemini να έχετε και οι δύο πολλή καλή επιτυχία!!! Αρχίζει η περίοδος της ξεκούρασης και της μεγάλης και γλυκιάς αναμονής. Όταν η χοριακή σας όμως θα είναι θετική, που θα είναι και το ευχομαι κι εγώ και η μπέμπα, αυτή η αναμονή θα σας φα'ινεται ένα τίποτα μπροστά στην χαρά σας... Εμείς εξάλλου θα είμαστε εδώ για να σας κάνουμε παρέα και να συζητάμε ό,τι θέλετε...

Εμείς είμαστε καλά σήμερα. Χθες πονούσε στην κοιλίτσα η μπεμπούλα και έκλαιγε,αλλά το βράδυ κοιμήθηκε ήρεμα, ευτυχώς!

Σας στέλνουμε πολλά φιλιά σε όλη την παρέα!!!

με το καλο Gemini85 ολα να πανε καλα μεχρι το τελος και με το καλο να γινεις μια υπεροχη μανουλα! Με το καλο να ριζωσουν τα εμβρυακια μεσα σου και να ολοκληρωθει το ονειρο.Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καλη επιτυχια και να εισαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις. Να προσεχεις και να μην κουραζεσαι καθολου.Φιλια πολλα!

Σας ευχαριστώ πολύ και τις δύο!!!! Μακάρι να έιναι έτσι.... Η μια να ξέκινήσει την προσπάθεια και να αποκτήσει μωράκι, και η άλλη να καμαρώνει τη μπεμπούλα!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια! Μολις γυρισα σπιτι:-)

Βαλαμε τα εμβρυακια μας. Ο γιατρος ειναι πολυ θετικος. Το ενα τελικα ηταν βλαστοκυστη και τα αλλα 2 ενα βημα πριν γινουν βλαστοκυστες. Αν και τα υπολοιπα γινουν σημερα το βραδυ βλαστοκυστες, θα βαλουμε και καταψυξη. Αν και δεν θα χρειαστει, ετσι δεν ειναι?????

Gemini μου καλη επιτυχια και σε σενα αυριο!!!! σου ειπε ο γιατρος πώς πανε τα εμβρυα?

Απο αυριο θα περιμενουμε μαζι:wink:

Kopelia μου γιατι ποναει η μικρουλα μας? μηπως εχει κωλυκους??

Φιλια σε ολες!!!

Μπράβο καλή μου!!! Ξεκούραση τώρα!!! Και τα έμβρυα πολύ καλά τα ακούω!

Εμένα δυστυχώς δε μου έιπε...πήρα τηλ να ρωτήσω αφού τα χει βγάλει από την Τρίτη και μου έιπε οτι άυριο θα ξέρουμε πως έιναι...Περίεργο μου φάινεται....λέτε να μην έιναι καλά και να μην ήθελε να μου πει ΄τιποτα:confused:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μπράβο καλή μου!!! Ξεκούραση τώρα!!! Και τα έμβρυα πολύ καλά τα ακούω!

Εμένα δυστυχώς δε μου έιπε...πήρα τηλ να ρωτήσω αφού τα χει βγάλει από την Τρίτη και μου έιπε οτι άυριο θα ξέρουμε πως έιναι...Περίεργο μου φάινεται....λέτε να μην έιναι καλά και να μην ήθελε να μου πει ΄τιποτα:confused:

Οχι,δεν ειναι αυτο, υπαρχει εξηγηση! Αυτοι τα εχουν στο εργαστηριο μεσα σε ενα κλιβανο. Για να δουν την εξελιξη και πώσ πανε γενικως πρεπει να τα βγαλουν απο τον κλιβανο. Ομως αυτο δεν τους κανει πολυ καλο ( το να βγαινουν στον αερα). Ετσι προτιμανε να μην τα βγαζουν συνεχεια για να αναπτυχθουν οσο καλυτερα γινεται και να μην τουσ χαλασουν την αναπτυξη. Αυτα τα εμαθα κι εγω τωρα, μου τα εξηγησε ο γιατρος..

Ευχαριστω πολυ ρε κοριτσια! Εδω, καθομαι και δεν κουνιεμαι!!

Κάθησε όπως είσαι :) Δεν θα κάνεις τίποτα μέχρι να κάνεις την χοριακή. Η άποψή μου είναι να μη σηκώνεσαι απο κρεβάτι ή απο καρέκλα εκτός απο τουαλέτα. Ας λένε οι γιατροί οτι απλά ξεκούραση χρειάζεται, καλύτερα είναι να είσαι ξαπλωμένη. Λίγες μέρες είναι, θα περάσουν... Όσο για την κατάψυξη, να βάλεις να έχεις και για επόμενο παιδάκι... Στο ένα θα μείνεις? Εκτός αν κάνει δίδυμα , αλλά και ένα τρίτο μετά δεν θα ήταν άσχημο,ε? :)

Πάντως αυτή η φορά θα είναι η τυχερή σου και για σένα και για τη Gemini. Το λέει και η μπεμπούλα και σας στέλνει όλη την μωρουδιακή της ενέργεια...

Σήμερα δεν είχε πονάκια, είναι πολύ ήσυχη...

Πολλά φιλιά και με το καλό Gemini κι εσύ αύριο. Περιμένουμε τα νέα σου.

Καλό ξημέρωμα!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! Leni μου ξεκουρασου και ολα θα πανε τελεια και θα μεινεις εγκυος , αυτο να σκεφτεσαι, θετικη ενεργεια και αισιοδοξια.

Gemini καλη επιτυχια για σημερα , μην αγχωνεσαι καθολου, ηρεμια και ξαπλα.Οσο για τα ωαρια ειναι αυτο που λεει η Leni.

kopelia καλημερα, φιλια στην μπεμπουλα, να μας στελνει την θετικη της ενεργεια, την χρειαζομαστε.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημερα κι απο μενα. Μολις εφαγε το αγγελουδι μου και τωρα ξανακοιμηθηκε. Ξαπλωσα κι εγω να ξανακοιμηθω,αλλα μεχρι να νυσταξω μπηκα να διαβασω τα πρωινα σας νεα. Αγγελικ συντομα θα κρατατε ολες τα μωρακια σας στην αγκαλια σας. Εγω καποτε δεν το πιστευα οτι θα φτασει αυτη η στιγμη. Τωρα δεν το πιστευω οτι εχω την κορουλα μου κι εγινα μητερα. Το κοιταζω και τωρα που κοιμαται και βλεπω το τεραστιο θαυμα πως απο δυο κυτταρα εγινε ολοκληρος ανθρωπος και τα χανω. Ειναι και η επιλοχεια που συμβαλλει στην υπερβολικη συγκινηση και ειμαι μονιμα δακρυσμενη.

ΤΖΕΜΙΝΙ καλη επιτυχια να εχεις.

Λενη πως νιωθεις σημερα?

Μισπιγκυ εσυ σημερα εκανες την ενεση? πως νιωθεις?

Καλη σας ημερα και δυναμη σε ο,τι κανετε!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ το εχασα οσο σας ειχα γραψει!!!

Παμε παλι λοιπον!

Καλημερα σε ολες!

Λενη μου καλη επιτυχια! Ηρεμια και χαλαρωση!!! Ολα θα πανε καλα!

Gemini καλη επιτυχια για σημερα. Περιμενουμε νεα σου μολις γυρισεις!

Κοπελια εισαι η αισιοδοξια μας, πραγματικα!

Αγγελικη αντε να ερθει και η σειρα μας!

εγω πηγα σημερα...Ολα καλα μου ειπε. Εχω καταβολες και απο τις 2 ωοθηκες και περιμενω εξετασεις αιματος για να μου πει τι κανω και θα ξαναπαω τη Δευτερα...

Μεχρι τοτε προχωράμε

Πολλα φιλια σε ολες και καλημερες!

(η 2η εκδοση μου βγηκε πιο περιεκτικη...)

c12e25debb.png

Καλημερα σε ολες!!

Gemini περιμενουμε νεα σου! Ολα ενταξει?

Εγω σπιτακι, εδω, κλωσαω! Χαχα

Το κακο ειναι οτι με χτυπησε η δυσκοιλιοτητα, ποναει λιγο η κοιλια μου, αλλα δεν θελω να πιεστω και δεν ξερω τι να κανω... Εχετε καμια ιδεα? υποθετο γλυκερινης ισως?

Κοπελια μου, πως να μην συγκινεισαι βλεποντας την μπεμπουλα σου? ειναι λογικο! Μετα απο τοση προσπαθεια και τοσα ονειρα...δεν μπορεις να φανταστεις οτι ειναι αληθινο αυτο που σου συμβαινει!! ευχαριστω πολυ για την θετικη ενεργεια που μου στελνετε:-)

Τι αλλα οι υπολοιπες? τι θα κανετε το σκ? Αντε να περασουν λιγο οι μερες να ετοιμαζεται και η 2η φουρνια:-)

Θα εχουμε ολες θετικοοοοοο!!!!!

Leni μου εγω για την δυσσκοιλιοτητα πιστευω οτι βοηθανε τα δαμασκηνα.Και τις αλλες φορες ετρωγα καθημερινως για να μην πιεζομαι προληπτικα.Δεν ξερω μηπως χρειαζεσαι κατι πιο δραστικο.Παντως δοκιμασε το.Κανει καλο.Χαλαρωσε στο κρεβατακι σου και σε λιγες μερες θα ακουσουμε τα ευχαριστα . Ειμαι σιγουρη.Εγω περιμενω πως και πως να ερθει η περιοδος για να αρχισω.Μαλλον 20-21 θα δειξει.Κοντευω δηλαδη.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!!

Gemini περιμενουμε νεα σου! Ολα ενταξει?

Εγω σπιτακι, εδω, κλωσαω! Χαχα

Το κακο ειναι οτι με χτυπησε η δυσκοιλιοτητα, ποναει λιγο η κοιλια μου, αλλα δεν θελω να πιεστω και δεν ξερω τι να κανω... Εχετε καμια ιδεα? υποθετο γλυκερινης ισως?

Κοπελια μου, πως να μην συγκινεισαι βλεποντας την μπεμπουλα σου? ειναι λογικο! Μετα απο τοση προσπαθεια και τοσα ονειρα...δεν μπορεις να φανταστεις οτι ειναι αληθινο αυτο που σου συμβαινει!! ευχαριστω πολυ για την θετικη ενεργεια που μου στελνετε:-)

Τι αλλα οι υπολοιπες? τι θα κανετε το σκ? Αντε να περασουν λιγο οι μερες να ετοιμαζεται και η 2η φουρνια:-)

Θα εχουμε ολες θετικοοοοοο!!!!!

Εμένα για την δυσκοιλιότητα η γυναικολόγος μου είχε δώσει duphalac. Λαδάκι είναι και βοηθάει πολύ για να μη σφίγγεσαι. Αν δεν σε πιάσει παιρνεις υπόθετο γλυκερίνης. Αλλά να τρως πολλά ακτινίδια και δαμάσκηνα και το πρωί ένα μπωλ με δημητριακά και θα στρώσει το εντεράκι... Είναι τα φάρμακα που προκαλούν δυσκοιλιότητα και η ξάπλα :) Και μετά στην εγκυμοσύνη μπορεί να έχεις, αλλά αν τρώς σωστα αντιμετωπίζεται.

Καλή συνέχεια στην ξεκούραση!!! Διαβάζεις κανένα βιβλίο? Πώς περνάς την ώρα σου?

Κορίτσια καλησπέρα!!!! Επέστρεψα κι εγώ και τα 3 εμβρυάκια μου. Ο γιατρός δε μου έιπε διαιρέσεις, μόνο οτι έιναι βλαστοκύστες. !! Η διαδικασία δεν ήταν τίποτα!!

Τώρα έιμαι στον καναπέ, αλλά όλο και σηκώνομαι για ....δικαιολογίες. Ίσως άυριο να έιμαι πιο ήρεμη γιατί σημερα απ τη χαρα μου έχω υπερένταση!!

Σας φιλώ όλες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini μπραβο !!! Καλα αποτελεσματα! Διαιρεσεις δεν εχουν νομιζω οι βλαστοκυστες, ειναι και τα 3 πολυ καλα εμβρυα!! Με διδυμα σε βλεπω κι εσενα σαν την μελανια:-)

Ποτε σου ειπε να κανεις χοριακη?

Εγω κοπελια μου σημερα αραχτη. Ηθελα να διαβασω το βιβλιο μου αλλα τελικα ολο στο τηλεφωνο μιλουσα!μετα ηρθε κι ο αντρας μου, φαγαμε και τωρα παλι ξαπλα!

Αγγελικη μου κοντευουν οι μερες και για σενα:wink: υπομονη λιγο ακομα. Αφου θα κανεις και το βραχυ προγραμμα, δεν θα το πολυκαταλαβεις, θα γινουν ολα γρηγορα..

Πολλα φιλια σε ολες!

Gemini!!Καλή επιτυχία και καλή ξεκούραση!!

Ευχαριστώ πολύ!:D:D

Gemini μπραβο !!! Καλα αποτελεσματα! Διαιρεσεις δεν εχουν νομιζω οι βλαστοκυστες, ειναι και τα 3 πολυ καλα εμβρυα!! Με διδυμα σε βλεπω κι εσενα σαν την μελανια:-)

Ποτε σου ειπε να κανεις χοριακη?

Εγω κοπελια μου σημερα αραχτη. Ηθελα να διαβασω το βιβλιο μου αλλα τελικα ολο στο τηλεφωνο μιλουσα!μετα ηρθε κι ο αντρας μου, φαγαμε και τωρα παλι ξαπλα!

Αγγελικη μου κοντευουν οι μερες και για σενα:wink: υπομονη λιγο ακομα. Αφου θα κανεις και το βραχυ προγραμμα, δεν θα το πολυκαταλαβεις, θα γινουν ολα γρηγορα..

Πολλα φιλια σε ολες!

Αχ μακάρι!!!!!! Και σε σένα το ίδιο έυχομαι.... ;);)

Απ οτι θυμάμαι δεν είναι η πρώτη σου εξωσωματική...την προηγούμενη φορά δεν είχες βάλει βλαστοκύστες??

Χοριακή μου είπε 27/09, αν και σκέφτομαι να κλεψω μια μέρα :rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...