Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

να εισαι καλα κοριτσακι μου και σε σενα ευχομαι γρηγοραααααα να ακουσουμε ευχαριστα,οι μοναδες λες οτι ειναι καλες ε??? μακαρι να μου πανε ολα καλα.........με την δουλεια στεναχωρηθηκα αλλα μακαρι να παει καλα η εγκυμοσυνη μου και δεν με πειραζει τιποτα αλλο........σ'αγαπω πολυ να το ξερεις

Ειναι πολυ καλες οι μοναδες για πρωτη χοριακη! Ευχομαι να πανε ολα καλα, πραγματικα! Και για την δουλεια μην στεναχωριεσαι, μην σου χαλαει την διαθεση αυτο! Εδω εχουμε να κανουμε παρτυ!!! :D:D

Αναμενουμε την Παρασκευη για να ακουσουμε τα διπλασιασμενα νουμερα!! Σε φιλω πολυ πολυ!!

Διαφημίσεις

Κατερινάκι μου το νουμεράκι σου είναι τέλειο... Όλα πήγαν κατ' ευχήν κοριτσάκι μου και να δεις που η εγκυμοσύνη θα εξελιχθεί και θα ολοκληρωθεί στην εντέλεια..

Τώρα για τη δουλειά νομίζω ότι κάλλιστα μπορείς να πας αύριο απλά να μην κουραστείς καθόλου και να μην πιεστείς καθόλου. Η επαναληπτική θα είναι καταπληκτική.. Μπορείς βέβαια και να επικαλεστείς την εγκυμοσύνη σου και έτσι δεν θα μπορέσουν να σε διώξουν αλλά δεν ξέρω αν θες να το πεις από τώρα.. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα είναι. Το μόνο σίγουρο και στο υπογράφω εγώ είναι πως ευχαριστώ δεν πρόκειται να ακούσουμε ποτέ μας και από κανένα αφεντικό όσα και αν τους κάνουμε, όσες ώρες και αν καθόμαστε παραπάνω..

Τα νέα τα δικά μου τώρα.. Η δότρια αδιαθέτησε τελικά τη Δευτέρα και έτσι έχω ξεκινήσει κι εγώ τα Cyclacur.. Την ερχόμενη Τρίτη έχουμε τον πρώτο υπέρηχο για να κάνουμε την μέτρηση του ενδομητρίου και να δούμε πως πάει.. Αν όλα πάνε καλά και σύμφωνα με το πρόγραμμα το πιθανότερο είναι την ερχόμενη Παρασκευή να γίνει η εμβρυομεταφορά - αν τελικά έχουμε εμβρυάκια για μεταφορά, διότι όπως θυμάστε το πρόβλημά μας είναι το σπέρμα..

Το καλό είναι πως δεν είμαι αγχωμένη, η ψυχολογία μου είναι ανεβασμένη και αν πετύχει καλώς.. Αν δεν πετύχει πάλι καλώς... Εμείς να είμαστε καλά και όλα τα άλλα γίνονται..

Σας φιλώ πολύ!

L2qIp2.png

Κατερινάκι μου το νουμεράκι σου είναι τέλειο... Όλα πήγαν κατ' ευχήν κοριτσάκι μου και να δεις που η εγκυμοσύνη θα εξελιχθεί και θα ολοκληρωθεί στην εντέλεια..

Τώρα για τη δουλειά νομίζω ότι κάλλιστα μπορείς να πας αύριο απλά να μην κουραστείς καθόλου και να μην πιεστείς καθόλου. Η επαναληπτική θα είναι καταπληκτική.. Μπορείς βέβαια και να επικαλεστείς την εγκυμοσύνη σου και έτσι δεν θα μπορέσουν να σε διώξουν αλλά δεν ξέρω αν θες να το πεις από τώρα.. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα είναι. Το μόνο σίγουρο και στο υπογράφω εγώ είναι πως ευχαριστώ δεν πρόκειται να ακούσουμε ποτέ μας και από κανένα αφεντικό όσα και αν τους κάνουμε, όσες ώρες και αν καθόμαστε παραπάνω..

Τα νέα τα δικά μου τώρα.. Η δότρια αδιαθέτησε τελικά τη Δευτέρα και έτσι έχω ξεκινήσει κι εγώ τα Cyclacur.. Την ερχόμενη Τρίτη έχουμε τον πρώτο υπέρηχο για να κάνουμε την μέτρηση του ενδομητρίου και να δούμε πως πάει.. Αν όλα πάνε καλά και σύμφωνα με το πρόγραμμα το πιθανότερο είναι την ερχόμενη Παρασκευή να γίνει η εμβρυομεταφορά - αν τελικά έχουμε εμβρυάκια για μεταφορά, διότι όπως θυμάστε το πρόβλημά μας είναι το σπέρμα..

Το καλό είναι πως δεν είμαι αγχωμένη, η ψυχολογία μου είναι ανεβασμένη και αν πετύχει καλώς.. Αν δεν πετύχει πάλι καλώς... Εμείς να είμαστε καλά και όλα τα άλλα γίνονται..

Σας φιλώ πολύ!

ευχαριστωωωωωωωωω πολυ κοριτσακι μου να εισαι καλα και σε σενα ευχομαι να πανε ολα καλα μεσα απο την καρδια μου............αυτο που μου λες για την δουλεια εχεις δικιο ομως το αφεντικο ξερει τον λογο που λειπω τωρα απο την δουλεια του το ειπα απο την πρωτη στιγμη αυτο που με πειραξε πολυ ηταν οτι σημερα που τον πηρα τηλεφωνο για να του πω οτι θα παω την δευτερα δεν ηθελα καν να μου μιλησει και λεει στην αλλη κοπελα πες της οτι αν δεν ερθει αυριο το πρωι θα ψαξω για αλλη,αυτο με στεναχωρησε περισσοτερο...........φιλακια πολλα

Κατερινα μου συγχαρητηριαααα! τελεια! θα μπω το απογευμα για περισσοτερα. ειμαι πολυ χαρουμενη! μπραβο!

ευχαριστω πολυ κοπελια μου να εισαι καλα και να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου,εσενα η χοριακη ποσο ηταν θυμασαι????

Διαφημίσεις

Μπραβοοοοοοο!

Μπράβο κατερινακι μου!!!

Καλα έχω χαρεί πααααααρα πολυ! Σου εύχομαι μια υπεροχη εγκυμοσύνη! Και το νούμερο της χοριακης σου είναι σούπερ! Μην ανησυχείς για τίποτα!

Όσο για τη δουλεια και εγω νομίζω ότι μπορείς να πας. Εγω είχα μείνει σπίτι μόνο την πρώτη βδομάδα μετα την εμβρυομεταφορα και μετα πήγαινα κανονικα.

Δεν ξέρω πως το είχες κανονίσει και ελειπες αυτές τις 2 βδομάδες αλλα τώρα το ξέρεις ότι δεν μπορούν να σε απολαύσουν λόγω εγκυμοσύνης έτσι;

Οπότε πάρε τους τηλ και πες τους τα ευχάριστα και ότι κοινώς την πατησανε γιατι για τα επόμενα 2 χρόνια δεν μπορούν να κάνουν τίποτα! Και μην κανεις καμια χαζαμαρα και φύγεις γιατι έγκυο δεν σε προσλαμβάνει κανεις! Και χρειάζεσαι και την ασφάλεια!

Το πολυ πολυ πας στο γιατρο σου και σου γράφει ένα χαρτί ότι χρειάζεσαι ξεκούραση λόγω υπαπειλουμενης και με αυτο πας στο ΙΚΑ, περνεις το ύφος έτοιμη να βάλεις τα κλάματα και ζητάς απο τον γιατρο του ΙΚΑ να σου τη γράψει... Οπότε είσαι καλυμμένη 100%. Μην σου πω ότι θα σου γράψει 15 μέρες και όχι 3 και αστους να κουρευονται!

Πάντως σου λέω και να πας μπορείς. Αλλα λόγω εγκυμοσύνης είναι δύσκολο να σε διώξουν, αρκεί να είσαι πάντα καλυμμένη και να μην λείπεις αδικαιολόγητα.

Αλλα αυτα δεν είναι τίποτα, σημασία έχει ότι

ΕΊΣΑΙ ΈΓΚΥΟΣ!

Πες μας αντιδράσεις απο τον άντρα σου και τους δικούς σας. Θελουμε λεπτομέρειες ε!

c12e25debb.png

Συμπεθερα έχω χαρεί τόσο πολυ!!!!!καλε δεν έχω σταματήσει να κλαίω απ΄την χαρα μου!!!!!!αστους να κουρευονται συμφωνώ απόλυτα σε όλα με την πιγκουλα!!!ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΟΟΟΟΟΟΣ!μπραβο μπραβο και παλι μπραβο!σε φιλώ γλυκά!

Katerinaki διαβασα για τη χοριακη σου...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!! ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!! ΝΑ εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη τωρα!!

Ευχομαι να δωσεις τη σκυταλη και στα υπολοιπα κοριτσια!

Φιλια και στις μαμάδες και στις μελλουσες:P

SV6vp3.png

LWoFp3.png

katerinaki μου, συγχαρητηρια !!!

Μπραβο , δοξα το Θεο , ολα πανε τελεια. Να εχεις μια πολυ καλη και τελειομενη εγκυμοσυνη. Να κρατησεις με το καλο το μωρακι σου αγκαλια και ειμαι σιγουρη οτι θα γινεις μια υπεροχη μητερα. Οσο για το νουμερο ειναι σουπερ. Εγω ξεκινησα 1 χοριακη 36.

Τωρα για την δουλεια , ο γιατρος σου γιατι επειμενει οτι πρεπει να κατσεις σπιτι? Υπαρχει καποιος λογος, διοτι αν δεν υπαρχει μπορεις να πας , να δωσεις το παρον και φυγε πιο νωρις. Αδεια απο το ΙΚΑ εχεις? Μπορεις να παρεις ακομα και αυριο. Να σε διωξει δεν μπορει 100%, στο λεω γιατι ειμαι λογιστρια και ξερω. Τα ιδια ειχα και εγω φονες καυγαδες , πανικο, τελικα τους περασε. Στην 1 εξωσωμ ειχα κοντεψει να απολυθω. Και τωρα στην 4η πλακωθηκα πολυ αγρια, αλλα να σου κανει τιποτα δεν μπορει να το ξερεις , πας αμεσως επιθεωρηση και ολα λεινονται και απολυση να εχει κανει καποιος θεωρειται ακυρη, γιαυτο μην φοβασαι καθολου , αυτος πρεπει να φοβαται.

Το πιο σημαντικο ειναι οτι εισαι εγκυος , αρχισε να το πιστευεις.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Γειά σας και πάλι...:)

Είμαι πολύ χαρούμενη απο το πρωί που διάβασα τα νέα της Κατερίνας μας...Νομίζω οτι έπαιξε ρόλο το οτι το είδες χαλαρά και το νούμερο της χοριακής είναι παρα πολύ καλό. Εγώ στην πρώτη χοριακή είχα 75. Λες να έχεις πιάσει και διδυμάκια? Περιμένουμε να μας πεις αντιδράσεις του αντρα σου.Πωπω χαρά στο σπίτι σας, ε? Με τη δουλειά έχουν δίκιο τα κορίτσια, δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα. Εξάλλου το οτι εβαλε την άλλη κοπέλα να στα πει σημαίνει οτι έχει άδικο αυτός και δεν ήθελε να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί σου. Εσύ είσαι ΕΓΚΥΟΣ τώρα και άστον να κουρευεται...

Δομνίνα μου εύχομαι να ακούσουμε κι απο σένα τα ευχάριστα σύντομα και απο την Gossamer μας που προηγείται χρονικά :)

Λένη μου ξαναπήγες στον Βασ? Ευχομαι να πάρεις κι εσύ την σειρά σου σύντομα με ένα μωράκι στην κοιλίτσα σου!!!

Οι μανούλες τί κάνετε?

Εμείς απο χθες ξεκινήσαμε και μπουσουλάμεεεεεεεεεεεεεεεεε και ζήτω το κυνηγητό, επίσημο πιά, χαχα. Το τί χαρά έχει που μπορεί να γυρίζει όλο το σπίτι δεν λέγεται. Σήμερα την άφησα για ένα λεπτό να πάω στην τουαλέτα και όταν βγήκα έξω δεν την βρήκα... Την φώναξα και είχε φτάσει στην βεράντα που της αρεσει πολύ να κάθεται εκεί. Γέλαγε τόσο δυνατά που δεν ήθελα να την μαλώσω, αλλά το κατάλαβε οτι τρόμαξα και μου έκανε γλύκες μετά. Αχ, αχ!!! Χθες πήγαμε για καφέ με την ξαδέλφη μου που εχει ένα κοριτσακια ένα χρόνο μεγαλύτερο. Βρε κορίτσια στενοχωρήθηκα γιατί η ξαδελφούλα της της τραβούσε τα μαλλιά της Δήμητρα και ήθελε να την κάνει να κλαίει και να την κοροϊδεύει μετά. Ζήλευε πολύ, αλλά δεν το έχει ξανακάνει να είναι τόσο επιθετική... Τέλος πάντων, μετά τα βρήκαν κάπως, αλλά είμαστε σε επιφυλακή διαρκώς.

Κατερίνα μου να συνεχίζεις να ξεκουράζεσαι και το ή τα μωράκι/α σου να γατζωθούν τόσο γερά στην κοιλίτσα για 9 μήνες που να τρώς κι εσύ τις κλωτσιές σου όταν θα έρθει η ώρα και να το ευχαριστιέσαι, χιχι.

Καλό απόγευμα σε όλες και φιλιά πολλά σε εγκυούλες, μανούλες και μέλλουσες μανούλες.

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου γλυκα καλησπερα σας σας ευχαριστωωωωωωω ολες μα ολες μεσα απο την καρδια μου που χαρηκατε με την χαρα μου μπορω ομως να σας καταλαβω και να νοιωσω οπως νοιωσατε γιατι ξερω πως εκανα εγω οταν περιμενα τις δικιες σας χοριακες, εγω δεν μπορω να το πιστεψω οτι η χοριακη ειναι θετικη την διαβαζω και την ξαναδιαβαζω και δεν μπορω να το πιστεψω............το πρωι δεν θελαμε ουτε εγω ουτε ο αντρας μου να παρουμε τηλεφωνο στο μικροβιολογικο μας ειχε πιασει ενας φοβος αλλα τελικα πηρε ο αντρας μου με το που ακουσα το νουμερο εβαλα τα κλαματα και δεν μπορουσα να σταματησω και αυτος δακρυσε τον καταλαβα οτι συγκινηθηκε αλλα δεν εκλαψε ηρθε με φιλησε και μετα χαιδεψε και φιλησε την κοιλια μου...........στους δικους μας δεν εχουμε πει τιποτα ακομα δεν ξερω αν πρεπει να το πω τωρα ή να περιμενω να ακουσουμε την καρδουλα του εσεις τι λετε??? οταν πηρα τηλεφωνο στο κεντρο για να τους πω για το αποτελεσμα αρχισαν ολες οι μαιες να φωναζουν μπραβο και συγχαρητηρια,ο γιατρος μου ειπε να μεινω ακομα σπιτι για να ειμαι ηρεμη και να κανω και την δευτερη χοριακη να το σιγουρεψουμε.Το προβλημα ειναι οτι επειδη εχω και τον λυκο θα πρεπει να προσεχω διπλα μην εχουμε και εκει καμμια επιπλοκη,η ρευματολογος μου μου ειχε πει οτι καλο θα ειναι να μην δουλευω στην εγκυμοσυνη λογο λυκου θα το δουμε τωρα αυτο.Με την δουλεια εχω στεναχωρηθει παρα πολυ,το ξερω οτι δεν μπορει να με απολυσει αλλα αν μου πει να φυγω θα φυγω,απο την αλλη σκεφτομαι να παω να μου γραψουν αδεια απο το ικα που να μην μπορει να με απολυσει δεν ξερω εχω μπερδευτει δεν χαρηκα οσο θα ηθελα την θετικη χοριακη μου..............τελος παντων σας ζαλιζα............ακουω συμβουλες τι πρεπει να κανω απο εδω και περα ειναι κατι που πρεπει να προσεχω???? ααααααα και κατι αλλο την παρασκευη πρεπει να διπλασιαστει η χοριακη ετσι δεν ειναι?/?????

φιλακια πολλα σε ολες και παλι σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου.

Αχ βρε Κατερινάκι τι όμορφες στιγμές περιγράφεις.. Συγκινήθηκα κι εγώ πολύ με την περιγραφή της αντίδρασης του άνδρα σου.. Περάσατε τόσα πολλά κοριτσάκι μου και νομίζω πως του έκανες το καλύτερο δώρο της ζωής του..

Όσον αφορά τη δουλειά σου τώρα.. δεν ξέρω τι να σου πω από τη στιγμή που υπάρχει και το θέμα του λύκου.. Ας εξελιχθούν όλα καλά, να ακούσετε καρδούλα και μετά συζητάτε με τον γυναικολόγο για το τι μέλλει γενέσθαι.. Η υγεία σου πάνω απ' όλα γιατί ένα μπεμπέκι για να βγει γερό πρέπει να έχει και γερή μανούλα.

Η γνώμη μου είναι πάντως να μην πείτε τίποτε στους δικούς σας ακόμη αν δεν κλείσεις το α' τρίμηνο. Δεν θέλω να σε προσγειώσω απότομα αλλά στις δικές μας ηλικίες καλό είναι να κλείνουμε το α' τρίμηνο και μετά να ανακοινώνουμε την εγκυμοσύνη (για το κακό το μάτι).. τουλάχιστον εγώ αυτό θα κάνω..

Σου είπα πόσο πολύ χάρηκα;

L2qIp2.png

Κατερινακι μου! Έδωσες ζωντάνια στην παρέα μας! Εχω χαρει παρα πολυ:D Η γνώμη μου ειναι να σκεφτείς την υγεία σου και το μωρο σου και τίποτα άλλο σε αυτη τη φάση! Με συγκίνησαν πολυ αυτα που γράφεις για τν άντρα σου και την στιγμη που το μάθατε...:) Αχ το μόνο που εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου ειναι να πανε όλα καλα!!! Λοιπόν, όσο για το αν θα το ανακοινώσεις συμφωνώ με την δομνινα με τη διάφορα ότι εγω θα το έλεγα σε γονείς και αδέρφια όταν άκουγα καρδούλα. Πρέπει να σε προσέχουν όλοι τώρα!!

Γράφω απο το κινητο οπότε δεν σας λέω τώρα τα δικα μου, και για τισ υπολοιπεσ, θα ξανάμπω αν μπορέσω μετα..

Φιλακια!!

Leni και Δομνινα μου και εγω σκεφτομαι οταν θα ακουσουμε καρδουλα και θα εχουμε κατι πιο σιγουρο τοτε θα το πω στους γονεις μας και στα αδελφια μας οι υπολοιποι θα αργησουν να το μαθουν ..............

κοριτσακια μου δεν ξερετε ποσο πολυ με εχετε συγκινησει με τα λογια σας αφου καθε φορα που μπαινω και σας διαβαζω με πιανουν τα κλαματα αλλα ειναι δακρυα χαρας και μονο χαρας................σας ευχαριστω ολεςςςςςςςςς μεσα απο την καρδια μου να χαιρεσται να μωρακια σας τις οικογενειες σας και γρηγορα να ακουσουμε ευχαριστα και απο τα υπολοιπα κοριτσιαααααααα

Λενακι μου περιμενουμε νεα απο τον γιατρο σου εχουμε τιποτα νεοτερο????

Κατερίνα μου, εγω ήμουν πολυ παρορμητική, το έπιασε σε συγγενείς και κοντινούς φίλους απο την πρώτη χοριακη. Επίσης το είπα στον προϊστάμενο μου απο την πρώτη μετα γιατι μου είχε σταθεί παρα πολυ με τις άδειες και του το χρωστουσα. Τέλος το είχα πει στη γραμματέα μου, που με αγαπάει πολυ και με πρόσεχε δεν τα ματια της στη δουλεια... Στους υπόλοιπους, δηλαδή στο γραφείο και σε πιο μακρινούς φίλους και γνωστούς, μετα την Α επιπέδου παρολο πυ φαινοταν. Αλλα αυτο είναι θέμα χαρακτήρα.

Όσο για την δουλεια, ασε τους ηρωισμους και τις παραιτήσεις! Πληρώνεις ΙΚΑ μια ζωη για να είσαι εξασφαλισμένη σε κάτι τέτοιες φάσεις! Αν η ρεύματος όγκος σου λέει ότι δεν πρέπει να δουλεύεις, θα πάρεις αναρρωτικη! Και του αφεντικού σου δεν του στοιχίζεις τίποτα, το ΙΚΑ θα σε πληρώνει. Γι αυτογνωσία λες χαζό! Εκτός αν δουλεύεις απο χόμπι οπότε αλλάζει το θέμα...

Δομνικακι!!! Ήρθε και η σειρά σου; Άντε κοριτσάκι μου, να πανε όλα καλα! Ξέρω πόσο το λαχταρουσες αυτο! Και μην ανησυχείς, σίγουρα θα έχετε εμβρυακια!

Λενακι περιμένουμε νεότερα!

Φιλια σε όλες

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...