Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

καλημερουδιαααααααααααα κοριτσακια μου

α πα πα πα πα τι ζεστη ειναι αυτη ???? χτες κοιμηθηκα με το αρκουδισιον και σημερα παλι πριν κανενα μισαωρο το ξαναεβαλα δεν αντεχα αλλο.Εγω καλα ειμαι χαλαρη θα ελεγα δεν σκεφτομαι πολυ την αυριανη μερα αν και θελω να περασουν οι ωρες να ερθει για να ξερω το αποτελεσμα ομως οχι οτι με εχει πιασει το αγχος.Παντως οποιο και να ειναι το αποτελεσμα δεν θελω να μου στεναχωριεσται ουτε να μου πειτε οτι δεν πειραζει κτλ κτλ γιατι ολες ξερουμε οτι ενα αρνητικο αποτελεσμα πειραζει και παραπειραζει αλλα αν το θελει ετσι ο θεος εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα,εγω οτι ηταν να κανω απο την μερια μου νομιζω οτι το εκανα και με το παραπανω τωρα τα υπολοιπα ειναι θελημα θεου............αυτα τα λιγα απο μενα θα ξαναμπω αργοτερα να διαβασω νεα σας..........φιλακια σε ολες και σε καθε μια ξεχωριστα και φυσικα στα ομορφα μωρακια σας .............:D

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια.

katerina μου , λιγες ωρες εμειναν απο την στιγμη που θα μαθουμε τα ευχαριστα νεα σου , ευχομαι πραγματικα μεσα απο την καρδια μου να εχεις μια τεραστια χοριακη , θα περιμενουμε με αγωνια.

MissPiggy μου κουραγιο, καταλαβαινω οτι οταν τα μωρακια βγαινουν απο το προγραμμα ειναι δυσκολα τα πραγματα.

Leni μου, πολυ καλη ιδεα μου φαινεται να σε παρακολουθησει χαλαρα ο Βασ, και εκεινη η φιλη μου που πηγε για πρωτη φορα στον Βασ ετσι χωρις να το περιμενει της λεει καλο φαινεται το ωαριο αυτου του μηνα , θα κανουμε φυσικο , και πετυχε. Ευχομαι ολα να πανε καλα.

Εγω εχω αρκετη δουλεια διοτι προσπαθω να μαθω τα παντα στην αντικαταστατρια, μπαινω διαβαζω αλλα δεν μπορω να γραψω.

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Katerina μου καλα αποτελεσματαααααα!!!!!!

Θα περιμένουμε με πολυ αγωνία, μην μας αφήσεις να ανησυχούμε!!!

Τι ώρα θα μάθεις περίπου; Σου είπαν;

Καλημέρα και να έχουμε καλα νέα!!

καλημερα κοριτσακια μου πηγα το πρωι εδωσα αιμα και κατα της 12 θα εχω τα αποτελεσματα,τα συναισθηματα μου ειναι λιγο μπερδεμενα την μια λεω σιγουρα αρνητικο θα ειναι και την αλλη λεω σιγουρα θετικο,κατα της 12 θα ξερω και θα μπω να σας ενημερωσω,σας ευχαριστω ολες για την συμπαρασταση .......φιλακια πολλα και ο θεος να μας βοηθησει ολες μας.........

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια μου!!!!

Αντε συμπεθερα να έχουμε ευχάριστα αποτελέσματα!!!!!!!λιγο υπομονή ακόμα και θα ξέρουμε!!!!θετικη σκέψη μόνο ΑΠΟ όλες μας!!!!!! Ωμμμμμμμ!

σας ειπα τα ευχαριστα να σας πω και τα δυσαρεστα με πηραν απο την δουλεια τηλεφωνο οτι αν δεν παω αυριο το πρωι να μην ξαναπαω.......... ο γιατρος μου μου ειπε να μεινω στο σπιτι μεχρι την δευτερα,την παρασκευη θα κανω και την δευτερη χοριακη να δουμε πως πανε...............ειμαι πολυ χαρουμεμη απο την μια και πολυ στεναχωρημενη απο την αλλη (με την δουλεια)τελικα οτι και να κανεις ευχαριστω δεν ακους απο κανενα μουτζωνω τον εαυτο μου που καθομουν τοσες ωρες και δουλευα παραπανω απο το κανονικο καλα να παθω πηρα το βραβειο της ανοιχτης παλαμης............

Katerinaki μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

Δεν βγηκα λαθος τελικα!!! Ειχα πολυ καλο προαισθημα!!!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη για σενα:D:D

Οσο για τη δουλεια, να σου πω, εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει λογος να μην πας, εγω εμεινα σπιτι 5 μερες και μετα πηγαινα κανονικα δουλεια. Τωρα παλι αν ειναι να κινδυνευει η εγκυμοσυνη... καλυτερα οντως να μην πας! Ομως δεν καταλαβαινω, δεν μπορουν να κανουν υπομονη 2 μερες??

Τοσο τραγικο ειναι να πας απο Δευτερα?

Καλα, δεν ξερω εσυ τι λες, αλλα εγω ειμαι πολυ χαρουμενη! Ειναι τελειο το νουμερο της χοριακης!! :D:D:D

Katerinaki μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

Δεν βγηκα λαθος τελικα!!! Ειχα πολυ καλο προαισθημα!!!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη για σενα:D:D

Οσο για τη δουλεια, να σου πω, εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει λογος να μην πας, εγω εμεινα σπιτι 5 μερες και μετα πηγαινα κανονικα δουλεια. Τωρα παλι αν ειναι να κινδυνευει η εγκυμοσυνη... καλυτερα οντως να μην πας! Ομως δεν καταλαβαινω, δεν μπορουν να κανουν υπομονη 2 μερες??

Τοσο τραγικο ειναι να πας απο Δευτερα?

Καλα, δεν ξερω εσυ τι λες, αλλα εγω ειμαι πολυ χαρουμενη! Ειναι τελειο το νουμερο της χοριακης!! :D:D:D

να εισαι καλα κοριτσακι μου και σε σενα ευχομαι γρηγοραααααα να ακουσουμε ευχαριστα,οι μοναδες λες οτι ειναι καλες ε??? μακαρι να μου πανε ολα καλα.........με την δουλεια στεναχωρηθηκα αλλα μακαρι να παει καλα η εγκυμοσυνη μου και δεν με πειραζει τιποτα αλλο........σ'αγαπω πολυ να το ξερεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...