Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημέρα! Έχω ξυπνήσει πρωι πρωι γιατι έχω συνέδριο... :?

Οπότε δεν ξερω για βολτουλες σήμερα Κατερινακι..

Λοιπόν όντως θα σε μαλλωσω! Καταρχας εγω για κάποιο λόγο πιστεύω ότι θα είσαι έγκυος, έχω το ίδιο προαισθημα που είχα και στην αγγελικ. Κατα δεύτερον συμφωνώ με την Κοπέλια. Γιατι να τελειωσουν ολα εδω δλδ; Λοιπόν δεν θέλω να ακούω βλακείες! Εσυ είσαι τόσο θετικός άνθρωπος!! Εινα δυνατόν να τα λες αυτα; ασε που δεν θέλω να τα σύ ζητάω κάνω γιατι θα είσαι έγκυος! Οπότε 3 μέρες υπομονη ακόμα!

Κοπέλια μου όσο για σένα έχω να πω ότι σε θαυμάζω πολυ, όλα στην πορεία έχουν δείξει ποσο με πίστη και στωικοτητα, βήμα βήμα, τα κανείς όλα με τον τροπο σου και τελικα αυτο βγαίνει σε καλο.. Παρόλο που σου λέγανε οι γιατροί άλλα, εσυ ήθελες να βάλεις 2 εμβρυακια, παρόλο που έχεις στην κατάψυξη 3 ακόμα, προτιμά να σου το φέρει ο θεός κι ας περιμένεις λίγο ακόμα.. Ο τρόπος που μεγαλώνεις τη Δήμητρα επίσης δείχνει ποσο υπομονετικη και καλη μαμα αλλα και άνθρωπος είσαι.. Δεν ξερω, πιστεύω ότι μπορει να σου δώσει το δεύτερο παιδάκι ο θεός χωρίς εξωσωματικη γιατι το άξιζεις πραγματικα:)autoeditadmin

Αυτα .... πάω να ετοιμάστω γιατι θα άργησω!

Φιλακια!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!

Συγγνωμη που θα ξεκινησω με γκρινια αλλα σημερα η ψυχολογια μου ειναι στο μηδεν!Απο χθες ποναει η μεση μου και η κοιλια μου,το βραδυ οταν ξαπλωσα να φανταστειτε οτι ηταν σαν να εχω πρωτη μερα περιοδο.....οποτε λεω τζιφος και παλι!μακαρι να μην ειναι ετσι αλλα δεν το βλεπω βρε κοριτσακια μου!Το ειπα και στον καλο μου εχθες και φυσικα μου ελεγε μην απογοητευεσαι και δεν θα το βαλουμε κατω και συμφωνω απολυτα μαζι του....αλλα εχω αναγκη να περασω και απο αυτο το σταδιο για να ξανασηκωθω...και μονο εσεις τελικα μπορειτε να με καταλαβετε γιατι το βιωνετε η το εχετε βιωσει.....ειναι κουραστικο να σου λενε να εισαι αισιοδοξη και να σκεφτεσαι θετικα και ολα θα πανε καλα ανθρωποι που δεν μπορουν ουτε στο ελαχιστο να καταλαβουν το τι περναμε!

Και παλι συγγνωμη που σας μαυρισα την μερα αλλα μονο σε εσας μπορουσα να τα πω!!!!!!!!!

κοριτσια καλημερα ! Συγνωμη που δεν μπορεσα να γραψω , αλλα εχει ερθει στην δουλεια η αντικαταστατρια μου και ειμαι ολη την ωρα απο πανω της, δεν μπορω να μπω λεπτο στο internet , προσπαθω να της μαθω τα παντα για να τα καταφερει, ευχομαι να μπορεσει.

Εγω καταλαβα την μικρουλα , ειμασταν με τον αδελφο του ανδρα μου στην βεραντα και τσουκ κλοτσιτσα , ηταν απιστευτη εμπειρια , απο εκεινη την ημερα καθε μερα την καταλαβαινω , κοροτσια ειναι πολυ συγκινητικο και απιστευτω , τωρα καταλαβαινεις οτι εχεις μαζι σου εναν ανθρωπο και σου δινει σημαδεια.

katerina-Cossamer μην ψαχνετε για σημαδεια, ολα θα γινουν οπως θα θελουμε.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλησπερααααααααααααααα και απο μενα καλα κανατε και με μαλωσατε μια σκεφτομαι ετσι μια αλλιως δεν παω καλα τελευταια.............σημερα ξυπνησα μες την καλη χαρα ηρθε ο αντρας μου και μου λεει τι κανουν τα μωρα μου???? και εγω του απαντησα καλα ειμαστε και τα 3 σου μωρα και μετα λεω πειτε καλημερα στον μπαμπακα και αμεσως τον ειδες και αλλαξε η διαθεση του, τον εχω τρελανει τον ανθρωπο μια του γκρινιαζω οτι εφυγαν και οτι η κοιλια μου ειναι αδεια και μια του λεω οτι ειναι γατζωμενα 2.Χτες ειδα και ενα παραξενο ονειρο κοιμομουν λεει και ξυπνησα και ηταν το κρεβατι μου γεματο ζαχαρη και αρχισα και φωναζα λεω αν ειναι δυνατον εφερες ζαχαρη στο κρεβατι??? και εμφανιζεται η πεθερα μου και μου λεει εγω την εβαλα ετσι κανουν για να ειναι γλυκα τα μωρακια μας και ειχε λεει τρελαθει απο την χαρα της,τωρα δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο ή οχι εγω το περνω για καλο.Παντως οταν τελικα τους πω τα ευχαριστα γιατι θα ειναι σιγουρα ευχαριστα ειμαι σιγουρη θα τρελαθουν ολοι απο την χαρα τους.Αρχισα να σηκωνομαι λιγο να καθομαι στον καναπε αλλα εχω και την κακη πεθερα (τον αντρα μου) που δεν με αφηνει σε χλωρο κλαρι,ακομα και για να κανω μπανιο πρεπει να το λεω μια μερα και φυσικα με βοηθαει δεν με αφηνει μονη μου.

Συμπεθερα μου γιατι εκανες σπερατεγχυση και οχι εξωσωματικη????? ολα θελουν θετικη σκεψη τελικα πρωτα απο ολα να εισαι εσυ καλα με τον αντρα σου και ολα θα ερθουν και να σου πω και κατι??? ετσι δηλαδη το σκεφτομαι εγω και αν δεν κανω παιδι δεν πειραζει αρκει να εχουμε την υγεια μας και να υπαρχει αγαπη μεσα στο σπιτι μου,υπαρχουν τοσα παιδακια φτωχα και μονα που εχουν την αναγκη μας μανα δεν ειναι αυτη που γενναω αλλα αυτη που μεγαλωνει...........

Κοπελια μουυυυυυυυυυυ χαχαχαχαχα καλα δηλαδη την ειπα γοργονιτσα την Δημητρουλα μας ή να την πω καλυτερα δελφινακι???? της αρεσε η θαλασσα εεεε???? μπραβο αυτο ειναι πολυ καλο και να της κανεις οσα μπανια μπορεις περισσοτερο για να μην κρυωνει τον χειμωνα........ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ερθει το αδελφακι της Δημητρουλας γρηγορα και να μην χρειαστει να τρεχεις παλι στους γιατρους για εξωσωματικη............

Λενακι μου ωωωωωωωωωωχχχχχχχχ και εχει και ζεστη σημερα και αντι να εισαι σε μια παραλια εισαι αναγκασμενη να δουλευεις,δεν πειραζει κανε υπομονη το καλοκαιρι τωρα ξεκινησε εχεις πολλα σαββατοκυριακα να περασεις καλα και να κανεις τα μπανια σου.........

Αγγελικουλααααααααααα μουυυυυυυυυυυυ αααααχχχχχχχχ τι ωραια που ακουσες την Χρυσοβαλαντω μας, ειναι ζωηρο παιδακι???? τωρα δηλαδη θα την ακους καθημερινα ετσι δεν ειναι ????? χαιρομαι πολυ για σενα.........

Δομνινακι εσυ που εισαι παλι στο καινουργιο σου σπιτακι και στην παραλια????

Μισπιγκυ μου τα σκιουρακια μας τι κανουν??? οι γονεις σου θα μεινουν πολυ σε σενα ή θα φυγουν σε λιγο καιρο????

Lucky μου ακομα στο νοσοκομειο εσυ εεεεε??? θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε .........

geminaki οι ποδοσφαιριστες σου???? πατε βολτουλες ????

αυτα απο μενα σας αφηνω και σας στελνω την αγαπη μου και τα φιλια μου

κοριτσακια μου καλησπερα!!!εμεις ακομα στο νοσοκομειο και δεν ξερουν τι εινααι αυτο που εχει δεν εχουμε καθαρη εικονα,την δευτερα θα κανουμε αξωνικη με σκιαγραφηκο και βλεπουμε εχουμε αφησει ανοιχτα ολα τα ενδεχομενα απο κακη αιματωση στο σημειο εως κακοηθεια...ουτε οι γιατροι δεν ξερουν!!!ηρθα στης μαμας μου να ισιωσω λιγο το κορμι μου γιατι το δωματιο ειναι γεματο και 5 μερες κοιμαμαι στην καρεκλα!!!Ο αντρουλης μου ειναι με αυτοκολητα μορφινης και χθες καταφερε να σηκωθει λιγο!!!Λοιπαμε πολυ αλλα ο χρονος με περιοριζει και δεν μπορωνα διαβασω τα νεα σας ευχομαι ολα να πηγενουν καλα με τις προσπαθειες σας!!!και τα μωρακια τις παρεας να ειναι πολυ καλα!!!φιλακια κοριτσακια μου!!!κατερινα μου το κινητο μου εκανε μπανιο στον καφε και δεν εχω το τηλ σου να σε παρω ελπιζω να τα πουμε καποια στιγμη!!!!

φιλακια πολλα

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια...

δεν παμε βολτες δυστυχως, εχουμε γκρινιτσες τα απογευματα, παρολο που εχουμε αποφυγει κολικους...Τωρα το γινεται ακριβως δεν ξερω:? Επίσης εχω συνεχεια κοσμο σπιτι... Τεσπα, κατα τα αλλα ειμαστε καλά και μεγαλώνουμε!;)

Kopelia μεγαλωσε η Δημητρουλα και βουταει στη θαλασσα!!! Μπραβο σας!!

Katerina φαινεσαι θετικος ανθρωπος, συνεχισε ετσι και θα δεις οτι θα ανταμοιφθεις και συντομα θα μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα νέα!

Αgelik ωραιο συναισθημα η κλωτσια! Και ακομα ειναι η αρχή!

Leni παλι συνεδριο?? Μην κουραζεσαι, ειναι καλοκαιρακι και ριχνουμε τους ρυθμους μας!

Σας φιλω ολες...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα κοριτσια μου!

Πως περνατε?Λενιω τρεξιμο πολυ?

Κοπελια μου το δελφινακι μας τι κανει?

Geminaki υπομονη,θα περασουν και οι γκρινιτσες!Θα ξεπεταχτουν οι ποδοσφαιριστες και θα τρεχουν πισω απο μια μπαλα και εσυ πισω απο εκεινους χωρις να καταλαβεις πως περασε ο καιρος!

Αγγελικουλα ειδες το μπουμπουκακι....σου εδωσε το σημαδακι της!Μπραβο κοριτσακι μου!

Μις Πιγκυ την εκανες και την Αμερικανια σου δηλαδη την μερα της ανεξαρτησιας εεεεε?:D

Συμπεθερααααα πως παν τα κεφια σημερα?καλε λιγωσα με τοση ζαχαρη!και εγω το ιδιο ευχομαι κοριτσακι μου να ειναι σημαδι οτι θα πανε ολα καλα το ονειρο σου!που θα πανεεεεε αλλα ε να μας το επιβεβαιωσει και το ονειρακι μωρε,ωχου!

Lucky μου κοριτσακι μου περαστικα περαστικα περαστικα!Ευχομαι ολοψυχα να μην ειναι τιποτα τελικα και γι'αυτο να μην μπορουν να το βρουν και ετσι τσουπ να περασει ο πονος και να γυρισετε σπιτακι σας κουκλιτσα μου!Σε σκεφτομαι ολ δε ταιμ λεμε!

Δομνινακι εισαι στο Δομνινοσπιτο να υποθεσω ε?Να περασετε τελεια κοριτσακι μου και τωρα που εισαι και χαλαρη με το θεμα της δοτριας καντε και καμια τρελλιτσα παραπανω....Ξερω γω βρε παιδι μου τοσα και τοσα γινονται...γιατι να μην γινει και σε μια απο μας?

Κοριτσακια εχθες πηγα παραλια απο το πρωι και μαζευτηκα αργα το βραδυ και μπορω να πω οτι με βοηθησε αρκετα!ουτε πονους στην μεση ενιωθα ουτε στην κοιλια τιποτα....τι να πω δεν ξερω αν ειναι ψυχολογικο η οχι αλλα σιγουρα δεν ειναι της φαντασιας μου.....ενιγουεϊ επειδη ψιλοφρικαρα σαββατιατικο λεω αντε απο δω καλε και κανε οτι θες πια....και πολυ σημασια σου δωσαμε...θες να κατεβεις κοκκινε στρατε...κατεβα....δεν θα σου κανω την χαρη να σκασω κιολας...αλλωστε και plan c εχω και δουλειες εχω που πρεπει να γινουν σοουουουουου αντε γεια ρεντ αρμι....:P

Σας φιλω!Καλο υπολοιπο Κυριακης σε οοοοοολες!

καλησπερααααααααααα κοριτσακια μου τι κανετε???? φανταζομαι οτι οι περισσοτερες λιαζεται τις κορμαρες σας σε καμμια παραλια ...........εγω καλα ειμαι εδω ξαπλα ολη μερα ειχα το αρκουδισιον χαχαχαχαχα σημερα γιατι ειχε φοβερη ζεστηηηηηηηη τα μωρα μου ειναι καλα χιχιχιχιχι η ψυχολογια μου ανεβασμενη δεν εχω πολυ αγχος,το μονο που με πιανει ειναι οτι συνεχεια θελω να κοιμαμαι εχω χορτασει υπνο ολες αυτες τις μερες και ενω αλλες φορες ξαπλωνα και επρεπε να περασει καμμια ωρα μεχρι να με παρει ο υπνος τωρα δεν θελω πολλα παρακαλια με το που κλεινω τα ματια μου εχω ξεραθει κιολας μαλλον τα φαρμακα μου προκαλουν υπνηλια,εχω και τον αντρα μου που μου λεει οτι ειναι επειδη κουραζομαι ολη μερα γι'αυτο κοιμαμαι τοσο πολυ χαχαχαχαχα..................

Gossamer Reedglitter συμπεθεραααααααααα καλα οποτε διαβαζω νεα σου μου ανεβαζεις την διαθεση με το χιουμορ σου μπραβο κοριτσακι μου παντα ετσι αισιοδοξη να εισαι και ειπαμε ολα γινονται για καποιο σκοπο που μονο ο θεος ξερει.......:? αααααααα ατιμουλικο πηγες και μπανακι σημερα εεεεεε??? θελω και εγωωωωωωω αλλα οκ δεν θα τρελαθω κιολας ας πανε ολα καλα και ας μην κανω ουτε ενα μπανιο φετος,του χρονου θα πηγαινω με τα μωρα μου (ακομα δεν τον ειδαμε και Γιαννη τονε βγαλαμε το εχω δεσει σχοινι κορδονι οτι θα ειναι δυο) χαχαχαχαχαχα

τα υπολοιπα κοριτσακια πηγατε μπανακι?????

Αγγελικουλα εσυ μπορεις να πας στην θαλασσα ή δεν στο επιτρεπει ο γιατρος σου????

Κοπελια μου το δελφινακι μας το πηγατε και σημερα στην θαλασσα???

Λενακι μου δεν πιστευω και σημερα να εχεις καμμια υποχρεωση απο την δουλεια εεεεεεε????

Μισπιγκυ μου τα σκιουρακια μας τι κανουν ???

gemini μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια να χαιρεσαι τους ομορφαντρες σου......

Δομνινακι μην λιωνεις τοσο πολυ στην παραλια θα γινεις καταμαυρηηηηηη χαχαχαχαχαχα

Lucky μου ελπιζω να πανε ολα καλα μεσα απο την καρδια μου και κοιταξε να ξεκουραστεις και εσυ και το βραδυ να πηγαινεις για υπνο......

περιμενω με λαχταρα να ερθει η τεταρτη παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι εκεινη την ημερα θα κλαιω τωρα απο χαρα θα ειναι απο στεναχωρια δεν ξερω,βεβαια προσπαθω να προετοιμαζω τον εαυτο μου για ολα για να μη μου ερθει κεραμιδα,αν τελικα δεν ειμαι εγκυος ο θεος θα το εκανε για καποιο λογο και στο κατω κατω δεν καταλαβα δηλαδη ολοι πρεπει να κανουμε παιδια?????? αν ειναι θελημα θεου να γινει θα γινει.......... φιλακια πολλα πολλααααααααααααα

καλημερα κοριτσια!

Πως τα περασατε Σαβ/κο, ευχομαι ολες τελεια. Η αντικαταστατρια δεν εχει ερθει ακομα στο γραφειο και ετσι τσουπ να δω τι κανετε.

katerina μου, χαιρομαι πολυ που εισαι αισιοδοξος ανθρωπος και θα δεις που θα σε ανταμειψει αυτο.

Cossamer μην κανεις πολλες δουλεις χαλαρα . Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν πρεπει να ψαχνετε για σημαδεια , δεν υπαρχουν , χαλαρωστε και θα δειτε που θα εχουμε δυο ευχαριστα.

athenian σε σκεφτομαι , ευχομαι να εισαι καλυτερα, οποτε μπορεις μπες να μας πεις τι κανεις, να εισαι δυνατη και θα βρειτε την ακρη, αυτο ειναι σιγουρο.

Lucky μου, ευχομαι περαστικουλια στον ανδρα σου, ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο και να ξεπεραστει αμεσα.

Leni μου, σε εφαγαν τα σεμιναρια αυτο το Σαβ/κο , ευχομαι το επομενο βουρ για παραλιες.

Kopelia μου, η Δημητρουλα μεγαλωνει και ειναι πολυ ομορφο που της αρεσει η θαλασσα.

Gemini φιλακια στους ποδοσφαιριστες σου.

MissPiggy μου, πως τα πας με τα μωρακια σου , μπαινουν σε προγραμμα σιγα σιγα.

Δομνινα μου σε το καλο να ερθουν τα πραγματα οπως ακριβως τα θελετε.Το αξιζεις και θα δεις που θα γινεις μια υπεροχη μανουλα.

Εμενα που με ρωτατε , επιτρεπεται το μπανιο στη θαλασσα , αλλα σε καθαρη θαλασσα. Ο αδελφος του ανδρα μου εχει εξοχικο στην Λουτσα και παμε εκει για Σαβ/κο , αλλα δεν κανω μπανιο, γιατι νομιζω οτι δεν ειναι πολυ καθαρα, δεν ξερω που να παω εκει κοντα.Λετε ο Μαραθωνας να ειναι καλυτερα? Αν εχετε καμια ιδεα πειτε μου και εμενα.

Ο Βασ ειπε οτι το μπανιο ειναι πολυ καλη ασκηση και αρεσει πολυ και στο μωρακι. Τωρα για δακοπες μαλλον καπου κοντα , σκεφτομαι Ευβοια ή Πηλιο, αλλα ειναι λιγο πιο μακρια. Τι να πω , ακομα σκεφτομαστε.

Φιλακια πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Γεια σας κι απο μενα!

Σαββατο συνεδριο, και Κυριακη τρελλη βαρεμαρα. Θελαμε να παμε να κανουμε μπανιο στη θαλασσα αλλα πού να πας με αυτη τη πολυκοσμια? Ακομα και Σαρωνιδα/ Αναβυσσο που εχουμε σπιτι και η θαλασσα ειναι καλη γενικα, την Κυριακη δεν αξιζει. Καναμε το λαθος τελικα και πηγαμε Ζουμπερι στο La Costa, για οσες ξερουν, επειδη ηταν κατι φιλοι, και κοριτσια ειχα χρονια να το δω αυτο. Δεν χωρουσες ουτε να περασεις αναμεσα απο τις ξαπλωστρες και τις καρεκλες!!!!! Ξενερωσα τη ζωη μου ειλικρινα. σκεφτηκα οτι δεν ξαναμενω Αθηνα το ΣΚ. Εκει με επιασαν τα ψυχολογικα μου, οτι δλδ τί θελω και κανω εγω εδω περα, και τωρα αν ημουν εγκυος θα ειχα ενα σκοπο στη ζωη μου και δεν θα ερχομουν σ'αυτα τα μερη για μια κ.....βουτια και διαφορα τετοια! Δεν ξερω ημουν πολυ πεσμενη χθες!

χαχα σας ζαλισα, λοιπον

Κατεριναααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

1 και σημεραααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Υπομονη και τελειωνει αυτη η αναμονη!! Εχω πολυ καλο προαισθημα εχω να σου πω!!

Gossameraki εσυ πως πας? Ε με τα καταγαλανα νερα της Συρου πώς να μην χαλαρωσεις? Και μονο που μενεις σε αυτο το ομορφο νησι ειναι χαλαρωτικο!! Ευχομαι να εχουμε τα ευχαριστα και απο σενα την Παρασκευη!!

Πιγγυ μου πως τα πας? Τα βγαζετε περα? Κοπελια μου τρεχεις και δεν φτανεις με την Δημητρουλα? Geminaki εσυ κρατας γερα?? χαχα, ευτυχως εισαι μικρουλα και εχεις αντοχες!!

Lucky μου τι να πω? Περαστικα και με το καλο γρηγορα σπιτακι σας..

Athenian σε σκεφομαι και ελπιζω να εισαι λιγο καλυτερα.. Θα κανονισεις κατι για διακοπες?

Δομνινα μου ειχαμε κανενα νεο απο την κοπελα? Πηγες για μπανακια το ΣΚ?

Αγγελικ μου δεν θα σου προτεινα την Λουτσα με τιποτα! Για καθαρη θαλασσα κανενα Σουνιο/ Λεγραινα, και Σαρωνιδα Αναβυσσο Βουλιαγμενη μονο καθημερινες και εκτος αττικης ακομα καλυτερα. Παντως το Πηλιο εχει κρυο νερο και επισης δεν θα σου το προτεινα.. Τωρα παλι οτι σου πει κι ο καλος μας Βασ! Οι κλωτσιτσες συνεχιζονται? Ειναι ζωηρη η μικρη σου?

Κοριτσια εγω πηγα σημερα στον Βασ. Τον πηρα για κατι ασχετο το Σαββατο και μου ειπε, δεν ερχεσαι λιγο να σε δω την Δευτερα? Μια και ειναι η 10η μερα του κυκλου μου. ειπαμε να κανουμε ετσι μια παρακολουθηση να δουμε το ωαριο μου πως προχωραει. Θα ξαναπαω Τεταρτη. Βγηκε τελειως αυθορμητα και ειπαμε να τεσταρουμε λιγο την ποιοτητα, δλδ υπερηχο σε σχεση με οιστραδιολη. Αυτα, σε δουλεια να βρισκομαστε..:P

φιλια σε ολες, αντε εχει πεσει η ομαδα! Συντονιστειτε!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες...

Λενη μου μου αρεσε πολυ αυτο που εκανες σημερα με τον Βασ. Ποτε δεν ξερεις...Οσο για την διαθεση σου χθες,παει περασε...Παντως παραλιες με τοσο κοσμο ειναι οντως αηδια.

Κατερινα μου εφτασε η Τεταρτη. Λες δυο,ε? Τελεια θα ειναι! Στο ευχομαι κοπελα μογ να γινει οπως ακριβως το επιθυμεις!!!

Η Συριανη μας τι κανει? Εκανες μπανακι και το ευχαριστηθηκες. Ποτε περιμενεις να δεις καθυστερηση?

Μισπιγκυ και Τζεμινι πως τα πατε? Πολυ τρεξιμο? Μισπιγκυ δεν θυμαμαι αν το εχεις αναφερει,τα πηγατε τα σκιουρακια για σαραντισμο εκει?

Δομνινα πως εισαι? Εκανες τις βουτιες σου?

Λακυ μου ευχομαι να ειναι περαστικα στον αντρουλη σου και να βγειτε γρηγορα απο το νοσοκομειο υγιεις και χαρουμενοι.

Αγγελικ πως πανε οι κλωτσιες? Νομιζω οτι ειναι απο τις πιο ομορφες στιγμες της εγκυμοσυνης που δυσκολα ξεχνιουνται.

Εμεις το σκ μουλιασαμε στη θαλασσα. Η Δημητρα δεν εβγαινε με τιποτα και οσο εβλεπε και τα αλλα παιδακια τρελαινοταν απο χαρα. Περασαμε παρα πολυ ωραια!!! Θα παμε και σημερα το απογευμα που θα σχολασει ο αντρας μου. Εχει και πολυ ζεστη οποτε μονο οι βουτιες μας σωζουν.

Πολλα φιλια σε ολες!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά εδώ είμαι κι εγώ..

Το σβκ έλιωσα στις παραλίες.. και το κακό είναι ότι θέλω κι άλλο.. Δεν πήγα στο χωριό.. μείναμε Αθήνα διότι πολλά τα έξοδα κορίτσια και τώρα με την προσπάθεια μπροστά μας και με την εφορία κολλητή μας δυσκολεύουν τα πράγματα.. Πήγαμε το Σάββατο με τον άνδρα μου στο Βαρνάβα και περάσαμε τέλεια.. Η θάλασσα ήταν πεντακάθαρη, σαν πισίνα, είχε ένα ελαφρύ αεράκι και πολύ το χαρήκαμε.. φάγαμε κιόλας εκεί σε μια ταβερνίτσα με πεντανόστιμο και πάμφηνο φαγητό και ήταν σαν να ήμασταν διακοπές. Χθες, πήγα με μια φίλη μου και το κοριτσάκι της για μπάνιο κοντά στην Αγ. Μαρίνα.. χαμός από κόσμο αλλά ευτυχώς στα βαθιά τα νερά ήταν πεντακάθαρα..

Η δότρια πολύ αργεί να αδιαθετήσει μου φαίνεται.. κανένα νέο ακόμη ... οπότε κι εγώ σε αναμονή..

Κατερινάκι μου κι εγώ νομίζω ότι θα ακούσουμε ευχάριστα την Τετάρτη.. Αν μη τι άλλο έχεις τη θετική μας σκέψη και ενέργεια αρωγούς σε αυτή σου την προσπάθεια..

Redgloss είδες που μια βουτιά στη θάλασσα διορθώνει αμέσως όλα τα προβλήματα; Κι εγώ ξεχνιέμαι και χαλαρώνω απίστευτα στην παραλία.. μάλλον είναι η λύση για όλα τα θέματα. Απόλαυσέ το τώρα που μπορείς διότι σε λίγο καιρό θα απαγορεύεται δια ροπάλου..

Λενάκι μου γλυκό να ήξερες πόσο μα πόσο σε καταλαβαίνω.. Αυτές οι σκέψεις έχουν περάσει και από το δικό μου μυαλό ουκ ολίγες φορές.. Θα τα καταφέρουμε όμως, να είσαι σίγουρη..

Lucky εύχομαι πραγματικά να μην συμβαίνει τίποτε δυσάρεστο στον άνδρα σου.. να είναι κάτι τόσο απλά που πραγματικά να μην πηγαίνει καν εκεί το μυαλό των γιατρών.. Περαστικά σας και γρήγορα σιδερένιος..

Κοπελιά μου νομίζω ότι ανατρέφεις τον θηλυκό Μόμπυ Ντικ... Ατρόμητη η μικρή μας Δήμητρα..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

καλησπερααααααααααααα κοριτσακια μου και σας ευχαριστω ολες για την θετικη σας ενεργεια.............εγω καλα ειμαι δεν εχει αλλαξει κατι το ιδιαιτερο απλα εχω κατι πονακια χαμηλα στην κοιλια οχι ομως πονοι περιοδου καπου καπου ακουω κατι τσιμπηματακια και πιο πολυ οταν σηκωνομαι απο το κρεβατι,μηπως μπορει να μου δωσει καμμια τα φωτα σας????? κατα τα αλλα το στηθος μου ειναι πρησμενο ακομα και ποναει αααααα εχει πρηστει και η κοιλια μου προφανως απο τα φαρμακα εσεις το ειχατε αυτο????

Λενακι μουυυυυυυυυυυυυυ 1 και σημεραααααααααα απο ψυχολογια καλα ειμαι αλλα στην ακρη ακρη του μυαλου μου δεν σου κρυβω οτι εχω ενα ψιλοαγχος, κοριτσακι μου για χτες που μας γραφεις οτι επεσε η ψυχολογια σου με στεναχωρησες το να κανεις ενα παιδι δεν ειναι το Α και το Ω στην ζωη απλα σκεψου να ειχατε αρρωστιες στην οικογενεια σου δεν θα ηταν πολυ πολυ χειροτερο??? ωραιο αυτο που εγινε με τον βασ.να δεις που εκει που δεν το περιμενεις θα ερθει το μωρακι σου στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου θελω να γινεις μανουλααααααααααα............

Δομνινακι του εδωσες και καταλαβε το σαββατοκυριακο εεεεε/?? καλα εκανες γιατι μετα δεν θα μπορεις να κανεις τιποτα.Αντε να αδιαθετησει η κοπελια να βαλεις και εσυ μπρος.Δεν ξερω αν την τεταρτη θα ακουσεις ευχαριστα απο μενα αλλα εγω τα μιλησαμε και τα συμφωνησαμε με τον εαυτο μου οτι οποιο και να ειναι το αποτελεσμα θα το δεχτω ψυχραιμα ετσι πρεπει και για μενα αλλα και για τον αντρα μου γιατι μετα απο οτι περασε και αυτος με την καρδια του δεν ειναι για πολλες στεναχωριες .......

Κοπελια μου τι ωραια που της αρεση η θαλασσα στην μικρουλα μας φανταζομαι τι τσαχπινιες θα κανει........εμενα ναι μου εχει καρφωθει στο μυαλο οτι θα ειναι δυο και μαλιστα τους μιλαω και με τα ονοματα τους χαχαχαχαχαχα και κολλησα και τον αντρα μου και τους μιλαει και αυτος:),βεβαια ειναι καλυτερα να ειναι ενα για πολλους λογους αλλα δεν ξερω γιατι μου εχει καρφωθει στο μυαλο μου ετσι,τελος παντων την τεταρτη θα ξερω και μαζι με μενα και εσεις ............

Αγγελικουλα μου εσυ ολα καλα,κλωτσαει η μικρουλα μας???? ποτε θα σταματησεις την δουλεια ???

Athenian να ξερεις οτι σε σκεφτομαστε ολες και ελπιζουμε να εισαι καλα......

Gemini μου φανταζομαι οτι θα γινεται χαμος με τους συγγενεις και φιλους που θα ερχονται να βλεπουν τα μωρα σου,υπομονηηηηηηηη

Μισπιγκυ μου εσεις τι κανετε???? ζωηρευουν τα μικρα μας???

φιλακια πολλα σε ολες και παλι σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας......

Κοριτσακια μου!καλησπερα και απο μενα....

μια χαρα σας βρισκω ολες!μπραβο βρε κοριτσια,να ανεβαινουμε λιγο γιατι εχουμε ολοκληρο καλοκαιρι ακομα μπροστα μας!

Λενι μου νομιζω οτι τετοιες σκεψεις τις εχουμε κανει ολες λιγο-πολυ αλλα οπως πολυ σωστα λεει και η συμπεθερα εχουμε την υγεια μας πανω απο ολα και επειτα αγαπη στη ζωη μας που μας βοηθαει να συνεχιζουμε με το κεφαλι ψηλα!

Κοπελια μου τωρα για σας τι να πουμε?Το δελφινακι του δινει και καταλαβαινει πλεον.Μπραβο το μωρο μας!καλε η μικρη χρονιζει κιολας οπου να'ναι ε?

Συμπεθερα μπραβο κοριτσι μου....ετσι σε θελω ηθικο ακμαιοτατο και βουρ για την χοριακη της τεταρτης....παμε γερα λεμεεεεεεεεεεεεε!

Αθενιαν κοριτσακι μου ελπιζω να εισαι λιγο καλυτερα!

Μις Πιγγυ σε εχουν φαει τα ξενυχτια παλι να υποψιαστω?

Aggelic και δωστου οι κλωτσιες ε?αχ απολαυσε το κοριτσακι μου με οοολα τα κυτταρρα του κορμιου σου το μεγαλειο που ζεις!!!!!αντε και στα δικα μας οι αγκαστρωτες :D

Δομνινα δεν προσπαθεις να τους πιεσεις λιγο να παρεις πιο σαφεις απαντησεις?τουλαχιστον να μην σου δημιουργουνται αποριες και αγχη...Ο σκοπος ειναι να εισαι ηρεμη και κανετε τοσο καλη δουλεια με τον αντρουλη σου γι'αυτο το λογο με τις μινι διακοπουλες σας....

Κοριτσια μου εγω ολο το πρωι γραφω-σβηνω,γραφω-σβηνω την εργασια μου και το μεσημερι βαζω μαγιο και βουρ θαλασσα!σημερα ομολογω οτι μου φανηκε λιγο πιο κρυα μαλλον επειδη φυσουσε κιολας...Βεβαια υποτιθεται οτι κοντευουν και οι μερες να αδιαθετησω οποτε δεν ξερω τι απο ολα φταιει...τουτη δανα (συριανο) την στιγμη που μιλαμε νιωθω κατι ενοχλησεις περιοδου,κατι η μεσουλα, κατι η κοιλιτσα, κατι πρηστηκε και το βυζακι κλπ κλπ!ε μεχρι την παρασκευη θα ξερω,μην ειναι και νωριτερα μην σας πω....

Αυτα τα νεα κοριτσακια...παω να χαζεψω καμια ταινια και μετα νανακιααααα!

Φιλια σε ολες και στα μωρακια μας και αυτα που ειναι στα κρεβατακια τους τετοια ωρα αλλα και αυτα που ειναι στις κοιλιτσες!

Να μαι και γω...

Κορίτσια μου, τα χω παίξει! Πέρασα ένα πολυ δύσκολο σκ που παρόλο που είχα πολυ βοήθεια γιατι ήρθε και ο αδερφός μου με την κοπέλα του να μας δουν, τα μικρα βγήκαν εκτός προγράμματος τελείως με αποτέλεσμα να έχουμε γκρίνια και πολλα πολλα κλάματα. Νομίζω 2 μέρες ένα απο τα δυο θα εκλαιγε σίγουρα! Μπορει και τα 2... Αφήστε που τρωγανε κάθε μια ώρα απο 40 μλ... Μου έχει βγει η ψυχή να τα συμαζεψω απο χτες. Κατάφερα τουλάχιστον να κοιμηθούν κανονικα, το φαγητο ακόμα προσπαθώ.

Είναι πολυ μικρα ακόμα, θέλουν ησυχία και ηρεμια.

Η ξαδερφη του βέβαια στην Ελλάδα που είναι μια βδομάδα πιο μικρη κοιμάται 7 ώρες το βραδυ... Αλλα προσπαθώ να μην το σκέφτομαι! Εμενα αν κοιμηθούν 4 μου φαίνεται ότι έχω κοιμηθεί 2 μέρες!!!

Λενακι να μην στενοχωριεται σε παρακαλώ! Και όταν σε πιάνουν τέτοιες σκέψεις να με παίρνεις να σου λέω απο ποτε έχω να κοιμηθω να σου περνάνε!!

Η ιδέα του Βας είναι πυ καλη! Έτσι μια παρακολούθηση, χωρίς άγχος, χωρίς πολλές προσδοΓκλω εκίες! Έτσι συμβαίνουν τα καλύτερα !

Lucky σε έχω πολυ στο μυαλό μου, ελπίζω να μην είναι τίποτα και να πάτε σπιτάκι σας! Κουράγιο ε;

Athenian και εσένα σε σκέφτομαι πολυ! Ελπίζω να είσαι καλύτερα...

Κοπελια μου, όχι, δεν έχω καταφέρει να πάμε εκκλησία. Βασικά είναι πολυ μακρυά η ορθόδοξη εκκλησία. Οπότε μέχρι να ταισω 2 μωρα να τα ετοιμασω και να φτάσουμε θα είναι πάλι ώρα να φάνε και φοβάμαι ότι θα χαλάσουν τον κόσμο με τις φωνές τους... Έστειλα τα μαμα να πάρει μια ευχή για αυτα. Δεν είμαι έτοιμη για τόσο μεγάλη εξόρμηση...

Αγγελική Φιλικια στο αστερακι σου.

Δομνινα να κανεις μπάνιο και για μένα που δεν θα δω καν θάλασσα!

Κατερίνα και redglitter περιμένουμε τα ευχάριστα έτσι!!!

Εσένα ειδικά κατερινακι είναι και κοντά η μαγική μέρα! Όλα θα έχουν παει καλα! Θα δεις!

Φιλια πολλα κορίτσια!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...