Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλησπέρα...

Κορίτσια δεν προλαβαίνω να μπαίνω καθόλου μέσα στην ημέρα...Όταν κοιμάται η Δήμητρα (που είναι για λίγο πια) τρέχω να μαζέψω το σπίτι, να μαγειρέψω για να μη τα έχω όταν ξυπνήσει γιατί θέλει περπάτημα και παιχνίδια ασταμάτητα...

Κατερίνα και Gossamer νομίζω οτι θα σας μαλώσω και τις δύο. Τί ψαχνετε για συμπτώματα και μάλιστα απο τώρα? Δεν είπαμε οτι δεν τα κοιτάμε αυτά? Εσείς θα κάνετε ό,τι σας είπε ο γιατρός σας και τα υπόλοιπα αφήστε τα στον Θεό...ΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ γιατί είπαμε οτι υπάρχουν και πολλά λόγω των φαρμάκων και των ενέσεων ή μπορεί και να μην υπάρχουν...

Οι υπόλοιπες κοπέλες τί κάνετε?

Καλό ξημέρωμα σε όλες! Πολλά φιλιά απο την εξουθενωμένη μαμά της τσαχπινογαργαλιάρας Δήμητρας, χαχα

Διαφημίσεις

Hello,

Εδω η αλλη εξουθενωμενη μαμα των μικρων σκιουρων...

Σημερα ειναι 4 Ιουλιου και ειναι η μεγαλυτερη αμερικανικη γιορτη. Ολα ειναι κλειστα, ολοι μαζευονται οικογενειακώς, κάνουν BBQ, έχουν πυροτεχνίματα... Οπότε ειπαμε να ακολουθήσουε την παραδοση. Κάναμε και εμεις BBQ, είχε και πολύυυυ ωραία μέρα και λιαστήκαμε λίγο. Καλά ηταν. Εγω δεν πολυπρόλαβα να φάψ γιατι ξύπνησε η μικρη και ηθελε αγκαλια αλλα στο προγραμμα ειναι και αυτο...

Κατερινα και Gossamer μην ψάχνετε για σημάδια. Είναι πολύ παραπλανητικά. Να ακουτε μόνο το ενστικτο σας αλλα και παλι να ειστε αισιοδοξες. τιποτα αλλο δεν μπορειτε να κάνετε.

Κοπελια μου, νομιζω οτι το καθε σταδιο των παιδιών μας ειναι μαγικό. Αλλα συνειδητοποιώ και κάτι ακόμα. Δεν θα ξαναξεκουραστούμε ποτε! Αυτό ηταν, οτι καναμε κάναμε! Απο δω και περα τρεξιμο! Ευχαριστο τρεξιμο τουλαχχιστον...

Αγγελικη μου, ολα τελεια λοιπον με το αστερακι μας! Μπραβο κοριτσάκι! Ευχαριστησου τωρα την εγκυμοσυνη σου χωρις αλλα αγχη!

Λένη περιμενουμε ανταπόκριση!

Φιλια σε όλες!!

c12e25debb.png

Καλημερα κοριτσακια,

Ειμαι λιγο πιεσμενη στη δουλεια γιατι ελειπα 2 μερες και εκκρεμουσαν διαφορα. Εχουμε και συνεδριο το Σαββατο και βαριεμαι τη ζωη μου.:?

Η αληθεια ειναι βεβαια οτι με ανανεωσε πολυ η Τζια. Ετυχε να εχουμε και καλη παρεα που αυτο βοηθησε πολυ. Ηταν πιο ξεγνοιαστα. Μου αρεσε το νησακι πολυ. Ωραια θαλασσα, ωραιο φαγητο, τα δωματια μας πολυ ομορφα.. αξιζε η αποδραση :D Σημερα εχω να παω στην Ερασμια. Ειναι η δευτερη φορα και νοιωθω οτι ειμαι σαφως καλυτερα απο την προηγουμενη που πηγα.. Δεν σας κρυβω βεβαια οτι το θεμα δεν φευγει απο το μυαλο μου οπου κι αν ειμαι. Και με τα νεα της Athenian το ξαναεζησα λιγο... Στεναχωρηθηκα πολυ γιατι ξερω πως ειναι. Ευχομαι να εχουμε καλα νεα απο την Κατερινα μας και την Gossamer μας και να ανεβει παλι η ομαδα!

Κατερινα μου δεν θελω να εισαι εκνευρισμενη και αγχωμενη.. Ειναι μια πολυ δυσκολη φαση αυτη η αναμονη αποτελεσματων, για μενα η πιο δυσκολη απ'ολη την εξωσωματικη και γενικα χρειαζεται πολυ υποστηριξη το ζευγαρι απο φιλους και γονεις, ομως επειδη αυτο δεν ειναι παντα εφικτο, προσπαθησε μονη σου λιγο να δινεις δυναμη στον εαυτο σου, να σκεφτεσαι θετικα, να βλεπεις καμια κωμωδιουλα να ξεχνιεσαι, να διαβαζεις κανενα κουτσομποπιστικο περιοδικο... πραγματα που δεν θελουν να εχεις και πολυ το μυαλο σου συγκεντρωμενο. Εγω βιβλιο ας πουμε δεν μπορουσα να διαβασω γιατι δεν ημουν καθολου συγκεντρωμενη και διαβαζα και ξαναδιαβαζα την ιδια σελιδα 100 φορες!! Το εχω περασει 5 φορες αυτο το μαρτυριο και σε καταλαβαινω απολυτα αλλα πρεπει να εισαι λιγο χαλαρη και επισης το κλαμα δεν κανει καλο, μην καθεσαι και κλαις, ειχε δικιο η φιλη σου που δεν στο ειχε πει για τον αντρα της, δεν χρειαζεται μεγαλες συγκινησεις γενικα! Εμεις να ξερεις ειμαστε κοντα σου, και μαλιστα χθες που δεν προλαβαινα να γραψω στο φορουμ ηθελα να σε παρω αλλα δεν ειχα το τηλ σου.. Στειλτο μου αν θες σε πμ!

Κοριτσια ξαναμπαινω σε λιγο..

Καλησπέρα...

Κορίτσια δεν προλαβαίνω να μπαίνω καθόλου μέσα στην ημέρα...Όταν κοιμάται η Δήμητρα (που είναι για λίγο πια) τρέχω να μαζέψω το σπίτι, να μαγειρέψω για να μη τα έχω όταν ξυπνήσει γιατί θέλει περπάτημα και παιχνίδια ασταμάτητα...

Κατερίνα και Gossamer νομίζω οτι θα σας μαλώσω και τις δύο. Τί ψαχνετε για συμπτώματα και μάλιστα απο τώρα? Δεν είπαμε οτι δεν τα κοιτάμε αυτά? Εσείς θα κάνετε ό,τι σας είπε ο γιατρός σας και τα υπόλοιπα αφήστε τα στον Θεό...ΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ γιατί είπαμε οτι υπάρχουν και πολλά λόγω των φαρμάκων και των ενέσεων ή μπορεί και να μην υπάρχουν...

Οι υπόλοιπες κοπέλες τί κάνετε?

Καλό ξημέρωμα σε όλες! Πολλά φιλιά απο την εξουθενωμένη μαμά της τσαχπινογαργαλιάρας Δήμητρας, χαχα

xaxaxaxaxaxaxaxa μου αρεσε που εγραψες Πολλά φιλιά απο την εξουθενωμένη μαμά της τσαχπινογαργαλιάρας Δήμητρας..............εχεις δικιο κοριτσακι μου απολυτοοοοοοοοοοοο δικιο σε οσα μας λες και καλα κανεις και μας μαλωνεις:( αλλα ξερεις δεν εχουμε με τι να ασχοληθουμε και ψαχνουμε,ομως χτες δεν ξερω αν ηταν τυχαιο αλλα η διπλανη μου ειχε ντολμαδες στο φουρνο και μου ηρθε η μυρωδια και ενω μου αρεσουν παρα πολυ αρχισα απο την μυρωδια να ανακατευομαι, τωρα δεν ξερω αν ολα ειναι στο μυαλο μου ισως και να ειναι γιατι ψαχνω αφορμες για να πω ααααααααα να αυτο ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης,περιμενω με πολυ λαχταρα και αγωνια να ερθει η τεταρτη να κανω την χοριακη,ο αντρας μου και για να πω την αληθεια και εγω ειναι σιγουρος οτι θα ειναι θετικη τωρα ο θεος μαζι μας και ας μα βοηθησει ................αληθεια εσυ τι θα κανεις ???? σκεφτεσαι για δευτερο παιδι???? φιλακια στην μπουμπουκα σου...........:D

Καλημερα κοριτσακια,

Ειμαι λιγο πιεσμενη στη δουλεια γιατι ελειπα 2 μερες και εκκρεμουσαν διαφορα. Εχουμε και συνεδριο το Σαββατο και βαριεμαι τη ζωη μου.:?

Η αληθεια ειναι βεβαια οτι με ανανεωσε πολυ η Τζια. Ετυχε να εχουμε και καλη παρεα που αυτο βοηθησε πολυ. Ηταν πιο ξεγνοιαστα. Μου αρεσε το νησακι πολυ. Ωραια θαλασσα, ωραιο φαγητο, τα δωματια μας πολυ ομορφα.. αξιζε η αποδραση :D Σημερα εχω να παω στην Ερασμια. Ειναι η δευτερη φορα και νοιωθω οτι ειμαι σαφως καλυτερα απο την προηγουμενη που πηγα.. Δεν σας κρυβω βεβαια οτι το θεμα δεν φευγει απο το μυαλο μου οπου κι αν ειμαι. Και με τα νεα της Athenian το ξαναεζησα λιγο... Στεναχωρηθηκα πολυ γιατι ξερω πως ειναι. Ευχομαι να εχουμε καλα νεα απο την Κατερινα μας και την Gossamer μας και να ανεβει παλι η ομαδα!

Κατερινα μου δεν θελω να εισαι εκνευρισμενη και αγχωμενη.. Ειναι μια πολυ δυσκολη φαση αυτη η αναμονη αποτελεσματων, για μενα η πιο δυσκολη απ'ολη την εξωσωματικη και γενικα χρειαζεται πολυ υποστηριξη το ζευγαρι απο φιλους και γονεις, ομως επειδη αυτο δεν ειναι παντα εφικτο, προσπαθησε μονη σου λιγο να δινεις δυναμη στον εαυτο σου, να σκεφτεσαι θετικα, να βλεπεις καμια κωμωδιουλα να ξεχνιεσαι, να διαβαζεις κανενα κουτσομποπιστικο περιοδικο... πραγματα που δεν θελουν να εχεις και πολυ το μυαλο σου συγκεντρωμενο. Εγω βιβλιο ας πουμε δεν μπορουσα να διαβασω γιατι δεν ημουν καθολου συγκεντρωμενη και διαβαζα και ξαναδιαβαζα την ιδια σελιδα 100 φορες!! Το εχω περασει 5 φορες αυτο το μαρτυριο και σε καταλαβαινω απολυτα αλλα πρεπει να εισαι λιγο χαλαρη και επισης το κλαμα δεν κανει καλο, μην καθεσαι και κλαις, ειχε δικιο η φιλη σου που δεν στο ειχε πει για τον αντρα της, δεν χρειαζεται μεγαλες συγκινησεις γενικα! Εμεις να ξερεις ειμαστε κοντα σου, και μαλιστα χθες που δεν προλαβαινα να γραψω στο φορουμ ηθελα να σε παρω αλλα δεν ειχα το τηλ σου.. Στειλτο μου αν θες σε πμ!

Κοριτσια ξαναμπαινω σε λιγο..

καλημερααααααα κοριτσακι μου ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου το ξερω οτι με εχεις στο μυαλο σου και εσυ και ολα τα κοριτσια εδω μεσα και εγω δεν μπορω να διαβασω βιβλια δεν καταλαβαινω τι λενε ακομα και ο υπολογιστης με εκνευριζει καποιες φορες,οσο για τους δικους μου που μου λες οτι πρεπει να μου συμπαρασταθουν ειναι δυσκολο γιατι δεν το εχουμε πει σε κανενα μονο στην φιλη μου που τωρα θελει αυτη συμπαρασταση και στεναχωριεμαι που δεν μπορω να ειμαι διπλα της, χαιρομαι παρα πολυ που περασες ωραια στο νησακι και γεμισες τις μπαταριες σου,το επομενο βημα σου ποιο ειναι το εχεις σκεφτει???? φιλακια πολλα πολλα .........θα σου στειλω το τηλεφωνο μου με πμ.

Διαφημίσεις

Λοιπον θα σας γραφω με δοσεις, χαχα

Gossamer, μπραβο που δεν εχεις αγχος αλλα απο την αλλη μην το παρακανεις κιολας με δουλειες και τρεξιμο! Χαλαρα! Σε ποσες μερες δλδ περιμενεις περιοδο? Σκεφτεσαι να μην κανεις χοριακη? Μακαρι να εχουμε σε λιγες μερες 2 θετικα ρε κοριτσια το χρειαζομαστε!

Kopelia μου γλυκια, ειδες πως περναει ο καιρος? Μεγαλωσε η μικρουλα σου και ειναι πια παιδακι:D¨Φανταζομαι ποσο ξετρελαινεσαι μαζι της! Ποσο Αυγουστου ειπαμε εχει γεννεθλια? Πως θα της τα γιορτασετε? Ειναι γλυκα παντως η κορουλα σου και οσο κι αν σε κουραζει, ειναι ωραια κουραση...;)

Piggy μου ωραια το γιορταζουν δλδ εκει ε? Καλη φαση, βλεπεις και καινουγια εθιμα! Η μικρουλα σου ειχε τιποτα πονακια και ηθελε αγκαλιτσες? Αν και ετσι ειναι γενικα τα μωρακια! Σπανια θα καταφερουν οι μαμαδες να τελειωσουν το φαγητο τους οταν ειναι καπου, χαχα. Να τους δωσεις ενα φιλακι στο καθενα

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Για σκιουράκια διαβάζω, για ανακατωσούρες, για διακοπούλες, για κούραση.. Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι..

Και οι ανακατωσούρες, και η κούραση και τα σκιουράκια.. όλα στην ώρα τους και με τη σειρά τους θα έρθουν..

Redgloss λυπάμαι για τα δυσάρεστα νέα που μάθατε.. αφού το περιμένατε ίσως ο πόνος να ήταν πιο ήπιος.. Ζωή σε σας και τώρα να έχεις μόνο ευχάριστα μπροστά σου.. η ανακατωσούρα που ένιωσες ίσως ήταν κάτι παροδικό.. Κι εγώ κάποιες φορές χωρίς να είμαι έγκυος φυσικά νιώθω κάποια ανακατωσούρα..

Κατερινάκι μου λυπάμαι πολύ για τη φίλη σου.. έχει γολγοθά μπροστά της και μακάρι ο Θεός να βοηθήσει να αντιμετωπίσει αυτά που την περιμένουν.. και ο άνδρας της να το ξεπεράσει..

Πολλά συμπτώματα είναι στο μυαλό μας.. αυτή είναι η αλήθεια.. εγώ 4 φορές έκανα εξωσωματική. Τις δυο έμεινα έγκυες και τις δυο όχι.. ε και τις 4 φορές είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα.. Οπότε κάνε υπομονή και η Τετάρτη είναι κοντά..

Εγώ λέω να πάρω τηλέφωνο στο κέντρο σήμερα για να μάθω αν αδιαθέτησε τελικά η δότρια.. Θέλω να κάνω το πρόγραμμά μου και να υπολογίσω πότε περίπου θα γίνει η εμβρυομεταφορά.. για τη δουλειά με νοιάζει..

Ταλαιπωρημένη μανουλίτσα της Δημητρούλας.. το κοριτσάκι σου πήρε φόρα βλέπω και δεν σταματάει με τίποτε.. Από την εμπειρία με τις ανηψούλες μου σου λέω ότι ειλικρινά τα 2 1/2 πρώτα χρόνια είναι δύσκολα.. που πρέπει να τα κυνηγάς συνεχώς από πίσω και να μην εφησυχάζεις λεπτά.. Από την άλλη πάλι κάνουν τόσα πολλά μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα που πραγματικά χαζεύεις..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Δεν άντεξα τελικά και πήρα τηλέφωνο στο κέντρο. Η κοπέλα δεν έχει αδιαθετήσει ακόμη.. Άρα όλα βαίνουν καλώς και μάλιστα καλύτερα απ' ότι τα υπολόγιζα.. ελπίζω να με βοηθήσει η τύχη λίγο ακόμη αυτή τη φορά και να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα!

L2qIp2.png

Δεν άντεξα τελικά και πήρα τηλέφωνο στο κέντρο. Η κοπέλα δεν έχει αδιαθετήσει ακόμη.. Άρα όλα βαίνουν καλώς και μάλιστα καλύτερα απ' ότι τα υπολόγιζα.. ελπίζω να με βοηθήσει η τύχη λίγο ακόμη αυτή τη φορά και να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα!

Ωραια!

Μακαρι φιλεναδα οοοολ να πανε καλα. Και θα πανε! Θα δεις....:rolleyes:

c12e25debb.png

κοριτσακι μου θα πανεεεεεεεε ολαααααααα καλα μην φοβασαι τιποτα τον σταυρο σου και τιποτα αλλο.............φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!

Δομνινα μου χαίρομαι που προχωράνε όλα όπως πρέπει!! Να σε ρωτήσω, γιατι ειναι καλο που δεν έχει αδιαθετησει ακόμα η κοπέλα; Εσυ στο μεταξύ παίρνεις cyclacur? εύχομαι να πανε όλα καλα και να έχουμε ευχάριστα καλοκαιρινά νέα και για τις τρεις κοπέλες μας!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; Αγγελικ μου πως πας; Για διακοπές τι θα κάνετε; Θα πάτε; Σου επιτρέπει μπάνια ο βάς; Σε καθαρή θάλασσα και όχι πολυ κρύα λένε γενικα ότι ειναι οκ. Αλλα εξαρτάται κιόλας βέβαια!

Lucky μου ελπίζω να ειναι καλύτερα ο αντρουλης σου και να γυρίσετε Σπιτι σύντομα!

Κατερίνα μου πως είμαστε σήμερα; Άντε 4 και σήμερα! Υπομονη!

Φιλια σε οοολες!

Καλημερα κορτσουδια μου ομορφα!!!!!!

Δομνινακι παρα πολυ ωραια τα νεα σου!Αντε κοριτσακι μου και εσυ με το καλο με μια επιτυχημενη προσπαθεια αυτη την φορα!Στο ευχομαι μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου!!!!!!!Αν που και εγω οπως και η Λενη μας εχω την ιδια απορια....γιατι ειναι καλο που δεν εχει αδιαθετησει ακομα!Αν δεν βαριεσαι εξηγησε μας λιγο την διαδικασια!

Συμπεθερααααααααα κλωσσαααααας?Πως παει η διαθεση σου?Κοριτσακι μου η φιλη σου εκανε το καλυτερο για σενα και μπραβο της!Αυτο και μονο δειχνει οτι ειναι ανθρωπος που μπορεις να υπολογιζεις και να αλληλοστηριζοσαστε!Φυσικα αυτο το ξερεις ηδη και γι'αυτο ειναι φιλη σου!

Λενι μου εχω το νου μου...μην φανταστεις οτι σηκωνω οοοοολες τις ηλεκτρικες συσκευες :D στο σπιτι κανω τα απολυτως απαραιτητα μια σκουπα και κανα πλυντηριο...το μπανιο ηταν το μεγαλο μου θεμα και ευτυχως μεχρι στιγμης μπορω,βεβαια ας δω καθυστερηση και ας μην ξανακανω μετα!Περιοδο περιμενω την αλλη παρασκευη σε μια βδομαδα!Δομνινα η ανακατωσουρα ηταν για ενα πρωινο μονο και τους δυο τελευταιους μηνες ηταν το σημαδι για καμια βδομαδα μεχρι να μου ερθει περιοδος,ξερω οτι ειναι πολυ νωρις για τετοια σημαδια και δεν τους δινω πλεον σημασια γιατι μπορει να ειναι και ψυοσωματικα....ειπαμε αυτη την φορα μονο η καθυστερηση θα ειναι το σημαδι μου!Ευτυχως τουλαχιστον που μπορω να κανω πραγματα και να ξεφευγει το μυαλο μου...Συμπεθερα μου δεν φανταζεσαι ποσο σε σκεφτομαι που δεν μπορεις να κανεις και εσυ το ιδιο και το ποσο μπορει να σε φορτιζει αυτη η κατασταση!Προσπαθησε ομως κοριτσακι μου...προσπαθησε να εισαι οσο πιο ηρεμη μπορεις!

Καλα ειναι με την πολυλογια μου,κανω οτι μπορω για να αποφυγω την εργασια μου :tongue:

Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν?εβαλε και ζεστες παλι...

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα σας..

Με βολεύει η καθυστέρηση διότι η έτσι η ημερομηνία της εμβρυομεταφοράς θα πέσει σε περίοδο στη δουλειά μου που θα μπορώ να λείψω 2-3 μερούλες με ένα μικρό ψεμματάκι. Βλέπετε επειδή είναι καλοκαίρι οι άδειες έχουν ήδη προγραμματιστεί και επειδή το γραφείο αποτελείται από 3 ορόφους το σωστό είναι να υπάρχει μια γραμματέας σε κάθε όροφο και στον 1ο 2. Το διάστημα 6-20 Ιουλίου παίρνει άδεια μια συνάδελφος και θα ήταν δύσκολο ψυχολογικά για μένα να ξέρω ότι εγώ θα είμαι στο σπίτι και θα τρώνε το λούκι οι άλλες δυο. Ενώ από τις 20 μέχρι τις 27 που σίγουρα εκεί υπολογίζω πλέον την εμβρυομεταφορά δεν έχει βάλει κάποια άλλη κοπέλα άδεια.. Έτσι θα μπορώ να λείψω ευκολότερα..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

καλησπερα κοριτσακια μου τι μου κανετε???? εγω καλα ειμαι περα απο το οτι ειναι πρησμενο το στηθος μου και με ενοχλει δεν εχω κανενα αλλο συμπτωμα,χτες με επιασαν οι μαυρες μου και ελεγα στον αντρα μου οτι εχουν φυγει τα εμβρυα και τσαμπα προσεχω,σημερα ειμαι λιγο καλυτερα,προσπαθω παντως να πιαστω απο καπου για να πω οτι ολα πανε καλα για παραδειγμα ενω πριν επινα πολυ κοκα κολα τωρα δεν θελω ουτε να την βλεπω, εβαλε μετα το ξυρισμα ο αντρας μου κολωνια και του λεω αμαν αδειασες ολο το μπουκαλι βρωμισε ο τοπος,δεν ξερω αν ολα αυτα ειναι της φαντασιας μου ή οντως κατι γινεται,σε λιγες μερες θα ξερω και εγω και εσεις.

Δομνινακι μου ωραια που δεν εχει αδιαθετησει ακομα η κοπελα ετσι δεν θα δημιουργηθει προβλημα στην δουλεια σου ,ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να σου πανε καλα ...........

Συμπεθερααααααααααααααααα εχει πιαστει ο κ......... μου στο κρεβατι δεν μπορωωωωω αλλοοοοοοοοο εχω και τον συμπεθερο σου χτες που σηκωθηκα και περπατησα λιγο να ξεπιαστω,μου λεει πηρες θαρος και περπατας γρηγορα χαχαχαχαχαχα ολα τα εχει η Μαργιωρη ο φερετζες της λειπει ελεος δηλαδη,του λεω να αναπνεω μπορω ή μηπως κανω κακο χαχαχαχαχαχαχαχα

Λενακι μου γλυκο τι κανεις εσυ???? φανταζομαι οτι μετα απο ενα υπεροχο σαββατοκυριακο ακομα δεν θα εχεις προσαρμοστει στην δουλεια εεεεεε??? Αυτο το σαββατοκυριακο τι θα κανετε παλι βολτουλααααα????? φιλακια πολλα

Κοπελια μου εσεις τι κανετε???? το γοργονακι μας τι κανει πηγατε για μπανιο ή θα πατε το σαββατοκύριακο????την εδειχνα προχτες στον αντρα μου και μου λεει απιστευτο παιδι με πολυ φωτογενεια...........να μου την φιλησεις ........

Μισπιγκυ μου τα σκιουρακια μας τι κανουν???? τα εχεις μαθει στα χερια ή οχι??? ειναι παντως πολυ γλυκουλια και τα δυο,του χρονου θελουμε φωτογραφιες με σεξυ μαγιο χαχαχαχαχαχα

Αγγελικουλα μου που χαθηκες παιδι μου εσυ??/? τι κανει το αστερακι μας???? φανταζομαι με τις ζεστες τωρα θα εχεις λιγο προβλημα εεεε??? υπομονηηηηηηηηη

Gemini μου εσεις τι κανετε ???? πατε βολτιτσες με τους ποδοσφαιριστες μας?????

Lucky μου κοριτσακι μου το ξερω οτι τρεχεις και δεν φτανεις ελπιζω να ειναι ολα καλα με τον αντρα σου και γρηγορα σπιτακι σας..........................

αυτα απο μενα περιμενω να ερθει η τεταρτη να ηρεμησω και εγω.......τωρα θα σας πω κατι που θα με μαλωσεται αλλα ετσι πιστευω τωρα οτι αν η χοριακη ειναι αρνητικη το ονειρο για παιδι τελειωνει για μενα,αρα τωρα ειναι η τελευταια μου ευκαιρια και μακαρι να πανε ολα καλα..........φιλακια σε ολες πολλα πολλα

Καλησπέρα κορίτσια...

Πήγαμε για μπάνιο σήμερα και ήταν η πρώτη φορά που η Δήμητρα δεν έβγαινε απο τη θάλασσα. Ήταν πολύ ωραία!!! Γυρίσαμε αργά και τώρα κοιμάται σαν πουλάκι.

Εσείς είστε όλες καλά?

Κατερίνα ξάπλα και μη παίρνεις αέρα... Είναι γλυκό που ο άντρας σου σε προσέχει τόσο πολύ. Θα δείς πόσο θα σε προσέχει οταν έχεις το θετικό τεστ με το καλό. Και δεν μου λες... Γιατί είναι η τελευταία σου ευκαιρία για να γίνεις μητέρα? Αν δεν είναι οικονομικοί οι λόγοι, δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος, νομίζω. Άσε που δεν χρειάζεται να σξέφτεσαι έτσι γιατί θα μείνεις τώρα για να μη πω οτι είσαι ηδη, τουλάχιστον αυτό θελουμε και το ευχόμαστε μέσα απο την καρδιά μας.

Gossamer το ίδιο ευχόμαστε και για σένα κούκλα μου! Μακάρι να μας πείτε μαζί με τη συμπεθερα σου τα ευχάριστα :)

Οι υπόλοιπες κοπέλες, όλες καλα? Και τα μωρά της παρέας μας?

Με είχε ρωτήσει και η λένη παλιότερα και με ρώτησε και η Κατερίνα αν σκεφτόμαστε για δευτερο παιδί. Έχουμε φυλάξει 3 ωάρια, αλλά προς το παρόν δεν θέλουμε να κάνουμε εξωσωμάτική. Αν έρθει το παιδάκι φυσιολογικά, έχει καλώς. Αλλιώς ίσως κάνουμε κάποια προσπάθεια μετά απο κανα χρόνο, να χορτάσουμε λίγο και την Δήμητρα... Ό,τι θέλει ο Θεός και ό,τι μας φωτίσει :)

Πάω για ύπνο κορίτσια... Πολλά φιλιά και καλό ξημέρωμα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...