Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!

Συγνωμη που δεν ,μπηκα νωριτερα αλλα αν θυμασται ειχε χαλασει ο υπολ ειχε ιο , τωρα μωλις τον φτιαξαμε και διαβασα τα νεα σας.

athenian μου, σε καταλαβαινω απολυτα , παρε το χρονο σου να ηρεμησεις και μετα προχωρα μπροστα και θα δεις οτι οποιος δεν το βαζει κατω αυτος πετυχενει. Ειμαι σιγουρη οτι εισαι δυνατος ανθρωπος και θα αφησεις γρηγορα το παρελθον πισω και θα προχωρεις μπροστα.

katerina μου, πολυ ευχαριστα τα νεα σου, ξαπλα τωρα , χαλαρωσε και ολα θα πανε καλα, 4 εμβρυακια ειναι σουπερ , να εισαι αισιοδοξη και ξεχνα ηλικιες , λιγο τυχη και θα εχουμε με το καλο τα ευχαριστα αποτελεσματα. Δαμασκηνα να τρως και κονφλειξ.

Cossamer τωρα λοιπον περιμενουμε οι κολυμβητες να βρουν με το καλο τα ωαριακια και να γατζωθουν εκει για 9 μηνες, στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

κοριτσια σημερα εκανα την Β επιπεδου και το παιδοκαρδιογραφημα, δοξα το Θεο ολα ειναι μια χαρα. Κοινιοταν παλι συνεχεια η μικρουλα μας. Στην Β επιπεδου βλεπουν τα παντα , ολα τα οργανα πολυ αναλυτικα , εγκεφαλο, καρδια και ενα ενα οργανο του παιδιου, κατω ακρα , ανω ακρα , προσωπο ,σπονδιλο, τα παντα, ευτυχως ολα ειναι φυσιολογικα. Μετα καναμε και το παιδοκαρδιογραφημα ευτυχως και η καρδουλα ειναι μια χαρα, Ειδαν αναλυτικα την καρδια ολες τις αρτηριες , τα παντα , μου ειπε η γιατρος οτι ολα ειναι καλα και να μην ανησυχω.

Φιλακια πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

κοριτσια σημερα εκανα την Β επιπεδου και το παιδοκαρδιογραφημα, δοξα το Θεο ολα ειναι μια χαρα. Κοινιοταν παλι συνεχεια η μικρουλα μας. Στην Β επιπεδου βλεπουν τα παντα , ολα τα οργανα πολυ αναλυτικα , εγκεφαλο, καρδια και ενα ενα οργανο του παιδιου, κατω ακρα , ανω ακρα , προσωπο ,σπονδιλο, τα παντα, ευτυχως ολα ειναι φυσιολογικα. Μετα καναμε και το παιδοκαρδιογραφημα ευτυχως και η καρδουλα ειναι μια χαρα, Ειδαν αναλυτικα την καρδια ολες τις αρτηριες , τα παντα , μου ειπε η γιατρος οτι ολα ειναι καλα και να μην ανησυχω.

Φιλακια πολλα σε ολες!

πολυ ωραια!!!ολα πανε μια χαρα....αντε ο καιρος περναει γρηγορα κοριτσι μου ουτε που θα το καταλαβεις ποτε θα ερθει ο καιρος για να γεννησεις!!!!:D:D:D

καλημεραααααααααααα σας ευχαριστωωωωωωω ολες για τις ευχες σας,εγω ξαπλα εχω πιαστει και το βασικοτερο εχω προβλημα με την τουαλετααααα,χτες εβαλα υποθετο γλυκερινης δεν πηγαινε αλλο,Αγγελικουλα μου τι δαμασκηνα τι ακτινιδια μου εδωσε η μαια και ενα λαδακι να πινω και προσεχω πολυ την διατροφη μου αλλα τιποτα...........μπραβο κοριτσακι μου που το αστερακι σου ειναι μια χαρα..........Λενακι μου πως τα περνας????

Δομνινακι δεν πειραζει που εγραψες στο φατσοβιβλιο,σου ευχομε κοριτσακι μου με το καλο να ξεκινησεις........η συμπεθεραααααααααα τι κανει???? Μισπιγκυ μου σου κανουν καψονια τα μικρα σου ε??/? Κοπελια μου εσεις τι κανετε??? athenian μου πως εισαι??? luckyyyyyy μου κατεβα απο την ζυγαρια σε βλεπωωωω χαχαχαχαχαχα

κοριτσια ειχατε τιποτα συμπτωματα μετα την εμβρυομεταφορα????

φιλακιαααααααα πολλαααααααα

Διαφημίσεις

Κατερίνα μου εγω κάθε μέρα εβαζα υποθέτο! Μην το φοβάσαι, πολυ καλύτερα απο το να πιέστεις! Όσο για τα συμπτώματα δεν υπάρχει τίποτα μην ψάχνεις. Ειναι παρα πολυ νωρίς. Ότι συμπτώματα τυχόν έχεις ειναι απο τα φάρμακα.. Υπομονη λίγες μερουλες, ειναι οι πιο δύσκολη αναμονη αλλα θα περάσει:)

Εγω καλα περνάω, μ'αρεσε πολυ η τζια και μου εκανε καλο! Σήμερα βραδάκι γυρναμε.

Πολλα φιλακια και καλημερες!!

Γειά σας κορίτσια!

ΑΓΓΕΛΙΚ μπράβο για το κουκλάκι σας! να είναι πάντα καλά και τώρα που είναι μέσα σου και μετά την γέννησή της! Όταν γεννηθεί με το καλό, δεν θα θα την χορταίνεις...

Αθένιαν είσαι λίγο καλύτερα? Κάθε μέρα και καλύτερα και όποτε μπορεσεις μπες να μας πεις τί σκέφτεσαι να κάνεις στο επόμενο βήμα σου...

Δομνίνα σου εύχομαι το καλύτερο γι αυτή την προσπάθεια και σε λίγες μέρες να έχεις τα πρώτα συμπτώματα εγκυμοσύνης :)

Κατερίνα μου ξάπλα εσύ, έτσι? Και, όπως είπε και η Λένη, μη ψάχνεις για συμπτώματα. Ό,τι και να σου λένε, μόνο άγχος θα σου δημιουργήσουν γιατί τα συμπτώματα σε άλλες γυναίκες είναι έντονα και σε άλλες ανύπαρκτα...Εμένα με είχαν αγχωσει γιατί μου έλεγαν οτι πρέπει να έχω πόνους στο στήθος και δεν είχα τίποτα, αλλά απολύτως τίποτα...

ΜΙσπίγκυ υπομονή με τα σκιουράκια σου... Στο τρίμηνο αρχίζουν και βάζουν προγραμματάκι...Αλλά ό,τι και να κάνουν, δεν είναι μια γλύκα?

Gossamer περιμένουμε νέα σου :)

Lucky πώς πάει η δίαιτα? Πότε έχεις ραντεβού με τον διαιτολόγο?

Εμείς είμαστε σ ένα τρέξιμο ολοήμερο με διαλείμματα ύπνου της Δήμητρας και ώρα για δουλειές εμένα...Σταθηκε και μόνη της και μπουσούλησε, αλλά όταν το κατάλαβε οτι στέκεται, βιάστηκε να πιαστεί για να μη πέσει.΄Σήμερα είναι όλο νάζια και θέλει να με χαϊδεύει και να με φιλάει κι εγώ λιώνω, λέμε μέχρι το πάτωμα...αχαχαχ!!! Να τη δείτε βρε κορίτσια τί ώραια που τρωει... Σαν μεγάλο παιδάκι. Της βάζω τις μπουκίτσες της στο πιατάκι της μπροστά στο καρεκλάκι της και παίρνει μια μια και τη βάζει στο στόμα της και μετά μασάει προσεκτικά.Πίνει και νεράκι μόνη της, παίρνει και μπουκίτσες ψωμι και τυράκι για να φάει... Μέσα σε λίγες ημέρες μεγάλωσε απότομα. Σε λίγο κλείνει χρόνο και μου φαίνεται απίστευτο και συγκινητικό.Είναι τέλεια συναισθήματα και θέλω (όχι μόνο εύχομαι) να το ζήσετε όλες και είμαι σίγουρη οτι θα το ζήσετε γιατί είστε όλες ξεχωριστές κοπέλες!!!

Πολλά φιλιά σε όλες!!! Καλό απόγευμα!

Κοριτσακια μου καλησπερααααααα!

Ειμαι επιτελους σπιτακι μου απο χθες το βραδυ και σημερα ολη μερα μαζευω αλλα δεν με νοιαζει καθολου!!!!!!μου φτανει που γυρισα!!!!!!!!!

Αθενιαν κοριτσακι μου ελπιζω να εισαι καλυτερα και να βλεπεις ηδη την θετικη πλευρα του πραγματος!Σε σκεφτομαι και εγω συνεχεια και δεν σου κρυβω οτι επιρρεαστικα και στεναχωρηθηκα τοσο πολυ!Ομως κοριτσακι μου καθε εμποδιο για καλο και νομιζω οτι ειναι καλυτερα ετσι απο το να ειχες καμια αποβολη αργοτερα!

Αγγελικουλα μου το μπουμπουκακι μεγαλωνει και ανθιζει γερο και δυνατο!!!!!Αντε ωρα να αρχισεις να ηρεμεις και να απολαμβανεις χωρις αγχος την καθε ξεχωριστη στιγμη της εγκυμοσυνης σου!

Συμπεθερα μου κλωσσας?δωστου να καταλαβει!βιβλιες,ταινιες,φατσοβιβλιο και παιχνιδια!!!!:D

Δομνινακι αντε και εσυ να παιρνεις σειρα και να εχουμε το καλυτερο αποτελεσμα και απο σενα!

Λενι μου πολυ το χαιρομαι που της πηγες κοντρα της ακατανομαστης και περασες τοσο ομορφα!Αντε κοριτσακι μου και τωρα που φορτισες μπαταριες δες και εσεις τι θα κανετε σιγα σιγα και περιμενουμε με αγωνια το επομενο βημα!

Κοπελια μου και δωστου το κυνηγητο ε?:) δεν πειραζει τρεχα να την πιασεις τωρα που μπορεις γιατι μεγαλωνουν γρηγορα και θα ερθει η μερα που θα τρεχεις και δεν θα φτανεις,χιχιχιχιχι.

Lucky μου που εισαι κοριτσακι μου?Ο αντρουλης σου πως ειναι?Η διαιτα πως παει?

Μις Πιγκυ μου θα κανεις εναν κοπο ακοοομα να μου στειλεις και μενα τα σκιουρακια φωτο ε?

Κοριτσια μου με τα δικα μου απο που να ξεκινησω...ηταν ενα δυσκολο σ/κ.Με την σπερματεγχυση πηγαν ολα καλα αν και πονεσα λιγακι γιατι αυτη την φορα που ειχα παρει φαρμακα μου εκανε την IUTPI και ηταν σαν να μου εκανε σαλπιγγογραφια.Ειχα για κανα δυωρο λιγες κραμπιτσες και με το που ενιωσα καλυτερα πηγαμε για μπανιο.Ο καλος μας ο Βασ μου ειπε να συνεχισω να κανω οτι εκανα,μπανια,γιογκα αλλα οχι πολλα τεντωματα κλπ.Απο φαρμακα μονο τις αντιπηκτικες μου και το φολικο που μου εδωσε η Φοιφα.Αυτα λοιπον ηταν τα καλα νεα του σ/κ μου.Το Σαββατο λιγο πριν μπω για την σπερματεγχυση χτυπησε το τηλεφωνο μου και μας ανακοινωσαν οτι χασαμε τον μπαμπα ενος πολυ καλου μας φιλου,το περιμεναμε βεβαια αλλα οσο να το πεις μια στεναχωρια την παιρνεις...και το βραδακυ εμαθα και τα νεα της Αθενιαν και ετσι περασα μια μινι καταθληψη.Βεβαια επαιξε σημαντικο ρολο που δεν ημουν Συρο,στο σπιτι μου και στην ασφαλεια μου με τα παιδακια μου αγκαλιτσα!Τελος παντων ολα μεσα στην ζωη ειναι και ολα ειναι για τους ανθρωπους!

Αααααα χοριακη τον ειχα ρωτησει την προηγουμενη φορα και μου ειχε πει σε δεκα μερες αλλα τωρα θα περιμενω καθυστερηση και το καλο ειναι οτι πραγματικα δεν το εχω αγχος και δεν το σκεφτομαι παρα μονο καποιες ελαχιστες φορες μεσα στην μερα και κατευθειαν το βγαζω απ'το μυαλο μου...αλλωστε οτι ειναι να γινει θα γινει και φυσικα ελπιζω αυτο που ειναι να γινει να ειναι το επιθυμητο αποτελεσμα!

Σας ζαλισα βρε κοριτσακια μου αλλα ειχα πολλες μερες να βρεθω στο κομπιουτερακι μου και να μπορω να σας γραψω οοοοοοτι θελω με τοση ευκολια!

Σας στελνω την πιο γλυκια μου καληνυχτα!Πολλα πολλα φιλια σε ολες!

καλημερα κοριτσακια μου σημερα δεν ειμαι στα καλα μου δεν ξερω γιατι απο χτες εχω ενα εκνευρισμο με ποναει η πλατη μου απο την πολυ ξαπλα με ποναει ο ποπος μου απο τις ενεσεις με ποναει το στηθος μου δεν μπορω καν να το ακουμπησω με εχει πιασει συχνοουρια καθε 2 ωρες τρεχω τουαλετα ακομα και το βραδυ και με εχει πιασει μια υπνηλια αλλο πραμα,βεβαια λογικο ειναι η υπνηλια αφου δεν κοιμαμαι ολο το βραδυ αλλα τρεχω στην τουαλετα,δεν εχω ορεξη ουτε τηλεοραση να δω ουτε να διαβασω ακομα και το κομπιουτερ με νευριαζει τωρα λογικα ειναι ολα αυτα ????

Λενακι μου γυρισες απο τις διακοπες σου???και του χρονου να εισαι καλα και να ξαναπας αλλα με φουσκωμενη κοιλιτσα ή με μωρακι στην αγκαλια σου

Συμπεθερααααααα κλωσαω τι να κανω??? δεν περνουν οι μερες με τιποτα και μου την εχει δωσει,μια φιλη μου που με στηριζει παντα και ξερει για την εξωσωματικη δεν μπορει να μου συμπαρασταθει γιατι εμαθε οτι ο αντρας της εχει καρκινο και τρεχει και δεν φτανει και αυτη,αλλα παρολο που τρεχει συνεχεια δεν με ξεχναει και με περνει καθημερινα τηλεφωνο,ηθελε να μου το κρυψει για τον αντρα της για να μην στεναχωρηθω αλλα εστειλε στον δικο μου αντρα ενα μηνυμα που του ελεγε τι ειχε συμβει και του ειπε να μη μου το πει εγω ομως ειδα το μηνυμα και δεν ξερω γιατι αλλα με επιασαν τα κλαματα και δεν μπορουσα να σταματησω.κοριτσακι μου εσυ μαλλον θα κανεις πιο νωρις χοριακη απο μενα αντε να εχεις καλα αποτελεσματα να παρω κουραγιο............

κοριτσια μου η Lucky μας δεν μπαινει γιατι ειναι στο νοσοκομειο με τον αντρα της που εχει προβλημα στην μεση του και μου ειπε να σας στειλω πολλα φιλακια και οτι σας σκεφτεται.......

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν??? το αστερακι σου Αγγελικουλα μου κλωτσησε ή ακομα??? η σκανδαλιαρα Δημητρουλα μας????? τα σκιουρακια μας????οι ποδοσφαιριστες μας????

φιλακια σε ολεςςςςςςςςςς

Διαφημίσεις

κοριτσια να ρωτησω κατι αλλο διαβασα σε καποιο φορουν οτι αν πετυχει η εξωσωματικη πρεπει η θερμοκρασια σου να ειναι 37+ εγω εχω 35,8 :(

Συμπεθερα μου καλημερα....

μην μου αγχωνεσαι σε παρακαλω και μην ψαχνεις ψιλους στα αχυρα γιατι θα σε μαλωσω!Η θερμοκρασια μας καθε μηνα μετα την ωορηξια ειναι μεταξυ 36,9 με 37,2 ετσι και αλλιως.Ειτε ειμαστε εγκυος ειτε οχι και πεφτει κατω απο 36,8 την ημερα που ειναι να ερθει η απ'αυτουλα.Για πες μας ομως πως μετρησες την θερμοκρασια σου?Την πηρες πριν σηκωθεις απο το κρεβατι μετα απο εναν καλο τουλαχιστον 7ωρων διαρκειας υπνο?και φυσικα το θερμομετρο στο στομα και οχι στη μασχαλιτσα...ε? ή μηπως με το που το διαβασες (πριν λιγο δηλαδη) τσιμπησες θερμομετρακι και ειπες να το δω και αυτο! αχαχαχαχ τι θα σε κανω?ααααααχ! :)

Kοριτσακια μου καλημερα!

Τι κανετε?

Λενι μου πες μας λεπτομεριες απο τις διακοπουλες σου!

Μις Πιγγυ καλα δεν εχω λογια...μυρισε σκιουρομωρουδιλα το mail μου!:D ειναι κουκλακια!!!!Να ειναι παντα γερα και καλοτυχα κοριτσακι μου!

Κοπελια τι νεα απο το σημερινο κυνηγητο?

Lucky μου σε σκεφτομαι και ευχομαι περαστικουλια στον αντρουλη σου και να μην ειναι τιποτα σοβαρο!

Δομνινακι περιμενουμε νεα για τον συγχρονισμο σας!

Αθενιαν κοριτσακι μου ειμαστε διπλα σου,οποτε νιωσεις ετοιμη σε περιμενουμε!

Αγγελικ μου κλωτσησαμε?Ξεχασα να σε ρωτησω χθες!

Κοριτσακια σημερα το πρωι εφτιαξα το καφεδακι μου και βγηκα στην βεραντα μου να το απολαυσω αλλα δυστυχως δεν τα καταφερα!!!!!Με επιασε παλι αυτη η ανακατωσουρα που με πιανει μερικες μερες πριν απο αυτη την αχωνευτη και πολυ φοβαμαι οτι μεσα στην επομενη εβδομαδα θα την ξαναδω!Ελπιζω να κανω λαθος αλλα ειναι πολυ μικρη αυτη η ελπιδα μου :cry:

Συμπεθερα μου καλημερα....

μην μου αγχωνεσαι σε παρακαλω και μην ψαχνεις ψιλους στα αχυρα γιατι θα σε μαλωσω!Η θερμοκρασια μας καθε μηνα μετα την ωορηξια ειναι μεταξυ 36,9 με 37,2 ετσι και αλλιως.Ειτε ειμαστε εγκυος ειτε οχι και πεφτει κατω απο 36,8 την ημερα που ειναι να ερθει η απ'αυτουλα.Για πες μας ομως πως μετρησες την θερμοκρασια σου?Την πηρες πριν σηκωθεις απο το κρεβατι μετα απο εναν καλο τουλαχιστον 7ωρων διαρκειας υπνο?και φυσικα το θερμομετρο στο στομα και οχι στη μασχαλιτσα...ε? ή μηπως με το που το διαβασες (πριν λιγο δηλαδη) τσιμπησες θερμομετρακι και ειπες να το δω και αυτο! αχαχαχαχ τι θα σε κανω?ααααααχ! :)

η αληθεια ειναι οτι οταν σας το εγραψα ειχα παρει την θερμοκρασια με ηλεκτρονικο θερμομετρο απο την μασχαλη:|.............κοριτσακι μου εσυ δεν εισαι ξαπλα???? δεν μου ειπες ποτε θα κανεις χοριακη???? να προσεχεις οσο μπορεις μου αρεσει που με μαλωνεις εμενα για τα συμπτωματα που γραφω και μετα ψαχνεις δικα σου χαχαχαχαχαχαχα,το ξερω οτι ειναι δυσκολο αυτο το διαστημα δεν το περιμενα τοσο ψυχοφθορο.........φιλακια πολλα πολλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...