Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό έκανα και εγώ υστεροσκοπηση και ας επέμενε ο δεύτερο εξωσωματικός ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις. Του είπα έχω μόνο 2 άριστα. Τι κάνω μετά; Αν έχω κάτι που δεν φαίνεται; Γιατί να τα χάσω; Πάλι διέγερση από την αρχή; Μου έκανε, κάναμε βιοψία γιατί έχω πάντα τεράστιο ενδομήτριο, πονάω πολύ και στην περίοδο, μου έκανε και scratching. Ηταν ο λόγος της επιτυχίας; Δεν ξέρω, πάντως σίγουρα λόγω της υστεροσκοπησης που είχα κανει, όταν είχα αιμορραγίες πρωτο τριμήνου, είχαμε αποκλίσει θέματα μήτρας. 

Να αυτά μου λέτε και παίρνω θάρρος! ❤️

πρίν από 4 λεπτά , Bubble24 είπε:

Το σκρατσινγκ τί είναι; Δεν το έχω ξανακούσει. 

Σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον μου το πρότεινε επειδή το υλικό είναι πολύτιμο.. Θα την κάνω σίγουρα να είμαι κ πιο ήρεμη. Εσύ ανέφερες ότι έκανες πολύ καλά από ποιά άποψη; Σου έδειξε κάτι;

Αν σου την πρότεινε να την κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάποιες φορές μπορεί να έχουν μια υποψία και αντί να μας θορυβήσουν να το αφήσουν έτσι. Και οι γιατροί άνθρωποι είναι και λαμβάνουν μια απόφαση ζυγίζοντας καταστάσεις. Για να στην πρότεινε θα έχει λόγο. Το σκρατσινγκ είναι μια τεχνική που ας που κατά κάποιο τρόπο «ξύνουν» το ενδομητρικο τοίχωμα αυτό δλδ που αναπτύσσει το ενδομήτριο. 
      Εγώ είχα μια επιπλοκή στο εσωτερικό σχημα της μήτρας. Ενώ έχω κάνει ανοιχτά χειρουργεία στο παρελθόν και εξωτερικά η μήτρα μου είναι οκ εσωτερικά ήταν σαν ένα κανάλι. Δεν είχε σωστό σχήμα. Και επειδή ήταν μαλακά κύτταρα δεν φάνηκε ούτε στην σαλπιγγογραφια και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο. Οπότε διορθώσαμε το σχήμα και τώρα περιμένω να αναρρωσω και να προχωρήσω σε ετ. 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημερααααααα!

Συμπεθερα οι κολυμβητές είναι στην θέση τους και ελπίζω να βρουν τα αυγουλακια και να σου έχω έτοιμη την νύφη για τον έναν τον κανακαρη σου!:D κανε λοιπόν ότι είναι να κανείς μέχρι το απόγευμα και μετα ξαπλα για χάρη των γαμπρων μας!!!!!!

Αθενιαααααν αντεεεε πες μας ευχάριστα να τρελαθούμε εδώ μέσα ολεεεες!

Καλα Λενι μου τι να πεις για την ακατανομαστη;κοιτά να περάσεις καταπληκτικά για να της πας κόντρα της βλαμμενης!

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω όλες για τις ευχές σας και ελπίζω να πιάσουν άλλωστε νομίζω ότι είστε γουρλουδες αφού το καφέ μας εχει τόσα γεννητουρια!!!!!!

Προς το παρόν σας φιλώ οοοοοολες μας οοοοοολες και θα τα πούμε αναλυτικά αργότερα!!!!!!

Διαφημίσεις

Katerina μου όλα καλα; Ποσά βάλαμε;; Γυρισες σπιτάκι;;;

Gossamer καλα αποτελέσματα κοριτσάκι μου! Θα γυρίσεις Σύρο άμεσα;

Αθενιαν; Δεν θέλουμε να σε πίεζουμε αλλα αγωνιούμε ...

Katerina μου όλα καλα; Ποσά βάλαμε;; Γυρισες σπιτάκι;;;

Gossamer καλα αποτελέσματα κοριτσάκι μου! Θα γυρίσεις Σύρο άμεσα;

Αθενιαν; Δεν θέλουμε να σε πίεζουμε αλλα αγωνιούμε ...

Leni μου στης 6,30 το απογευμα θα γινει η εμβρυομεταφορα ακομα σπιτι μου ειμαι,αν μπορεσω θα μπω το βραδυ να σας γραψω τα νεα μου,εσυ πως τα περνας??? φιλακια πολλα

Κοριτσάκια μου καλησπερα, sorry που άργησα να σας γράψω αλλά τώρα ηρθα σπίτι. Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό δυστυχώς. Δε μπορώ να το πιστέψω γιατί μέσα μου νόμιζα ότι το είχαμε πετύχει... Θέλω να κοιτάξω μπροστά και θα το παλεψω, αλλα προς το παρον το μόνο που θέλω είναι να φύγει το ράγισμα της καρδιας μου. Σας ευχαριστώ πολύ όλες για το ενδιαφέρον μεσα από τη καρδιά μου.

Κατερινακι και Gossamer εύχομαι να μας φέρετε τα καλύτερα νεα.!!!

Στα υπόλοιπα κοριτσάκια στέλνω τα φιλία μου!!!

Αχ ρε Athenian μου στεναχωρηθηκα τώρα.. Έλεγα, λες να άργησε να μας γράψει γιατι δεν ειναι καλα τα νέα; Αλλα δεν ηθελα να το σκέφτομαι.. Δεν ξερω, κι εγω πίστευα ότι θα παει καλα.. Τι να σου πω τώρα; Ότι ξερω ακριβώς πως νοιωθεις; Δεν υπάρχουν λόγια και ότι και να διαβάσεις περι υπομονής και να είσαι δυνατή περιττά ειναι. Αλλα έτσι πρέπει, να είμαστε δυνατές για να τα καταφέρουμε.. Σου είπε κατι ο βάς; Σε σκέφτομαι.. Κουράγιο..

Διαφημίσεις

Αθενιαν μου... Δεν υπάρχει τίποτα να σου πούμε που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και εμείς το ξέρουμε καλύτερα απ΄ όλους αυτο.

Πάρε το χρόνο σου, σκεψου τη σου είπε ο Βας ή τι θα σου πει και μάζεψε δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσεις.

Να σκέφτεσαι πάντα ότι χάσαμε μια μάχη μόνο, και η επόμενη θα είναι η τυχερή!

Σε φιλω και σε σκέφτομαι!

c12e25debb.png

athenia πραγματικα δεν εχω λογια και εγω ημουν σιγουρη οτι θα ηταν θετικο ομως καθε εμποδιο για καλο.............

εγω μολις γυρισα σπιτι ολα καλα πηγαν μου εβαλαν 4 εμβρυα, ο γιατρος ειναι ευχαριστημενος απλα κολλαει στην ηλικια μου που ειναι οριακη και τα ποσοστα ειναι χαμηλοτερα...........ας με βοηθησει ο θεος.............καλο βραδυ

Καλησπερα...

Αθενιαν πολυ στενοχωρηθηκα,αλλα δυστυχως η πραγματικοτητα μας προσγειωνει ανωμαλα καποιες φορες. Αλλα θα ξαναπροσπαθησεις με πεισμα και αισιοδοξια και θα τα καταφερεις. Ειναι φυσιολογικο να στενοχωρηθεις και να κλαψεις,αλλα πρεπει να σηκωθεις και να προχωρησεις... Εμεις ειμαστε εδω.

Κατερινα μου μην κολλας στο θεμα της ηλικιας. Ξερεις ποσες φιλες εχω μεγαλυτερες απο μενα που τις ειχαν απογοητευσει οι γιατροι και εμειναν και φυσιολογικα και με εξωσωματικη καποιες εγκυες?

Ο γιατρος στα λεει βασει στατιστικων κσι για να εισαι πιο προσγειωμενη κι αυτος να ειναι καλυμμενος. Πες του ομως οτι αν θελει ο Θεος,ειναι πιο δυνατη η θεληση Του απο την δικη του ιατρικη. Εμεις θα κανουμε προσευχη και θα αφησουμε τον Θεο απο δω και περα να κανει τη δουλεια Του.

Λενη μου ειναι ωραια εκει?

Φιλια και καλο ξημερωμα!

Κατερινακι μην ακούς τίποτα! Λίγη τύχη μόνο θελουμε και τίποτα άλλο! Απο ποιότητα τι σου είπαν, ήταν καλη; Άντε τώρα ξεκούραση ε; Πόσες μέρες σου είπαν τελικα να είσαι στο άραχτο;

Kopelia μου πολυ ωραίο νησάκι και μια ώρα μονο απο την αθηνα! δεν είχα ξαναερθει. Ήταν ότι έπρεπε, αν και λόγω περιόδου ποναω λίγο αλλα τι να κάνουμε, αυτα δεν ειναι τίποτα.. Εσείς πήγατε για μπάνιο;

Αthenian σε σκέφτομαι, το βράδυ σκεφτόμουν ποσο στεναχωρημενη θα είσαι.. Τι να πω, θέλει λίγες μέρες για να σου περάσει το ραγισμα.. Όταν θελήσεις πες μας τι σου είπε κι ο γιατρός..

Φιλια σε όλες!

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες εγω ειμαι καλα ξαπλαααααααααα και ο θεος ας με βοηθησει,θα ειμαι ξαπλα μεχρι να γινει η χοριακη 11/7,χτες μαζευτικε ολο το αγχος απο την ολη διαδικασια και μου βγηκε σε μεγαλο βαθμο αφου ο γιατρος ειπε στην μαια να μου δωσει λεξοτανιλ αλλα δεν δεχτηκα να το παρω και φροντισα να ηρεμισω μονη μου.Λενη μου τα εμβρυα ηταν πολυ καλη ποιοτητα και τα 4 κια το ενδομητριο σουπερ,ο θεος να βαλει το χερι του γιατι μονο αυτος μπορει να βοηθησει............εχετε να μου δωσετε καμμια συμβουλη????

φιλια σε ολες

καλημερα κοριτσια!

Εμεις πηγαμε στο γιατρο , η μικρουλα μας ειναι πολυ καλα και μεγαλωνει πολυ δοξα το Θεο. Ειναι και σε γραμμαρια πολυ καλη , απο οτι ειχα διαβασει 20 προς 21 εβδομαδα πρεπει να ειναι τα μωρακια 225-300 γραμμαρια και η μικρουλα μας ειναι 420 , ο γιατρος μου ειπε οτι αναπτυσεται πολυ καλα. Κοριτσια ξετρελλαθηκα , δεν σταματαγε να κουνιεται και να παιζει με το λορο . Κουνουσε τα χερακια της , τα εβαζε στο κεφαλακι της και επιανε το κεφαλακι της , επιανε το λορο και επαιζε, τρελαθηκε και ο γιατρος λεει κοιτα ολο παιζει με το λορο, δεν σταματουσε να κουνιεται για να μπορεσει να την βγαλει καμια καλη φωτογραφια. Ηταν απιστευτη, εχε ενα μπουτακι ωραιοτατο, ζουμπουρλουδικο, εχει μια μικρη ομορφη μητουλα , κατι χιλακια , ανοιγε και το στομα της, μαλλον πινουν αμνυακο υγρο. Το σημαντικοτερο ειναι οτι ειναι καλα , μεγαλωνει πολυ καλα, απο οτι ειδα στο υπερηχο που μου δινει καθε φορα την εβγαζε 3-4 μερες μεγαλυτερη αυτη την εβδομαδα ενω εχθες ηταν 20 εβδ και 1 ημερων , την εδιχνε 21 εβδομαδων και 2 ημερων. Ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη που ειναι καλα η μικρουλα μας. Εκλεισε ραντεβου για Β επιπεδου και καρδιογραφημα την Δευτερα στις 12:30 στο Ιασω. Να ειναι και αυτα καλα και δεν θελω τιποτα αλλο.

Θελω να δωσω ενα μυνημα σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουν και να ξαναπω οτι οι πιθανοτητες να καναμε μωρακι ηταν λιγες , αλλοι γιατροι μας ειχαν απογοητευσει εντελως και ομως βλεπετε που ολα πανε καλα, γιαυτο ειμαι σιγουρη οτι ολες με το καλο θα μεινετε εγκυες γιαυτο να ειστε σιγουρες , εμεινα εγω που ειχα αρκετα προβληματα και με ειχαν απογοητευσει ολοι οι γιατροι , ολες λοιπον μπορουμε να γινουμε μανουλες!

katerina μου καλη επιτυχια στην αυγουλομαζωξη και ολα να πανε καλα, να παρουν τα αυγουλακια , να γωνιμοποιηθουν και να τα βαλουν με το καλο στην κοιλιτσα σου και να γατζωθουν εκει για 9 μηνες!Η εμβρυομεταφορα ειναι το πιο ευκολο, δεν ειναι τιποτα οπως τα ειπε η Leni , 5 λεπτα κρατα, δεν πονας καθολου, ολα θα πανε καλα.

Cossamer μια χαρα απο ποσοτητα τα αυγουλακια σας, με το καλο να γινουν ολα. Περιμενουμε αναλυτικα τα νεα σας.

kopelia μου , εστειλα τα φιλακια στην μικρουλα μου , σε ευχαριστουμε πολυ. Η Δημητρουλα περπατησε μονη της και πηγε στην γιαγια της , μπραβο της θα δεις που σε κανα δυο μηνες θα τρεχει με το καλο σε ολο το σπιτι.

Lucky μου , σου αρεσε το ονομα Χρυσοβαλαντο , ειναι ωραιο αλλα το πιο σημαντικο ειναι αυτο που ειπες οτι θα εχει προστατηδα την Αγια Ειρηνη την Χρυσοβαλαντο.

Gemini μου ξενυχτας και εσυ για τα καλα, εδω ενα μωρακι και δυσκολευοντε πολοι , φανταζομαι τα δυο, ομως πραγματι πρεπει να αξιζει τον κοπο.

MissPiggy μου , πραγματι το βαρδινο πρεπει να ειναι και το πιο δυσκολο, που θα παει θα περασουν οι δυσκολοι μηνες και θα βρουν το προγραμμα τους και θα σε ξεκουραζουν και εσενα λιγακι.

Leni μου Πεμπτη σημερα , τωρα να μην ερθει η ακατανομαστη να πας και εσυ για τα μπανακια σου.

Δομνινα μου σε ποιο σταδιο εισαι τωρα? Ολα καλα?

Σας φιλω γλυκα και εγω και η μικρουλα μας!

τι ωραια νεα....:D:D:Dχαιρομαι που το κοριτσακι μας μεγαλωνει και ζωηρευει!!!! ολα πανε κατ'ευχην κοριτσακι μου!!!με το καλο να κανεις και την β'επιπεδου....ολα πανε πολυ καλα δοξα το θεο....πλησιαζει ο καιρος!!!!χαρηκα πραγματικα!!αντε παντα τετοια να ακουμε....πολλα φιλακιαααααα:D:D:D

καλησπερα σε ολες εγω ειμαι καλα ξαπλαααααααααα και ο θεος ας με βοηθησει,θα ειμαι ξαπλα μεχρι να γινει η χοριακη 11/7,χτες μαζευτικε ολο το αγχος απο την ολη διαδικασια και μου βγηκε σε μεγαλο βαθμο αφου ο γιατρος ειπε στην μαια να μου δωσει λεξοτανιλ αλλα δεν δεχτηκα να το παρω και φροντισα να ηρεμισω μονη μου.Λενη μου τα εμβρυα ηταν πολυ καλη ποιοτητα και τα 4 κια το ενδομητριο σουπερ,ο θεος να βαλει το χερι του γιατι μονο αυτος μπορει να βοηθησει............εχετε να μου δωσετε καμμια συμβουλη????

φιλια σε ολες

Χρόνια πολλα και απο δω! Τώρα μπορω να εκφράστω και ελεύθερα λέγοντας ότι εύχομαι, για τα γεννεθλια σου, να ειναι ένα μωρακι το δώρο σου φέτος!!! Ότι επιθυμείς κοριτσάκι μου!

Όλα να πανε καλα, κανε ότι σου είπε ο γιατρός και ευχαριστησου την ξαπλα όσο μπορείς χωρίς άγχος! Συμβουλή: κανε πράγματα που θα σε κάνουν να ξεχνιεσαι και να περνάει ευχάριστα η ώρα σου. Ταινίες, βιβλία, να έρθει η κολλητη σου... Και να τρως υγιεινά για να μην κολλησεις στην τουαλέτα, όχι πολλα ζυμαρια και φαγητά απ'εξω. Αυτα! Καλημέρα σε όλες!

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα να έχουμε..

Καταρχήν να ευχηθώ κι από εδώ στο Κατερινάκι μας χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της.. Κοριτσάκι μου σου ζητώ προκαταβολικά συγνώμη γιατί μπήκα πρώτα στο facebook και επειδή δεν είχα διαβάσει την παράκλησή σου εδώ έκανα μια ελαφριά νύξη για μωράκι.. Ελπίζω να μην έκανα μεγάλη πατάτα! Και πάλι πολύχρονη και του χρόνου με γεμάτη αγκαλιά!

Athenian λυπάμαι πάρα πολύ... ξέρω πως είναι να γκρεμίζονται οι ελπίδες και τα όνειρά σου αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν θα το βάλεις κάτω.. Θα πάρεις το χρόνο σου, θα ηρεμήσεις και μετά θα σχεδιάσεις με μεγάλη προσοχή τη συνέχεια.. Είμαι μαζί σου σε ότι κι αν χρειαστείς..

Redgloss... ελπίζω να ξαπλάρεις τώρα και να σκέφτεσαι θετικά. Έκανες την προσπάθειά σου και τα αποτελέσματα θα σε ανταμείψουν.. είμαι σίγουρη..

Εγώ κοριτσάκια αδιαθέτησα χθες, 1η του μήνα. Επειδή καθυστέρησα λιγάκι γύρω στις 3 μέρες πίστευα ότι η δότρια θα είχα αδιαθετήσει ήδη και είχα αγχωθεί λίγο διότι μετράω τις μέρες για να υπολογίσω περίπου πότε θα γίνει η εμβρυομεταφορά και πως θα πάρω δυο μέρες άδεια.. Σήμερα όμως μίλησα με τη μαία και μου είπε ότι η κοπέλα δεν έχει αδιαθετήσει ακόμη.. Έτσι με βολεύει ακόμη περισσότερο.. ήταν η καλύτερη αρχή για αυτό το μήνα και εύχομαι το τέλος να είναι το ευτυχές αναμενόμενο!

Λένη μου όντως μεγάλη γκαντεμιά.. εμένα πάντως δεν θα με πτοούσε.. θα έβαζα ταμπόν και βουρ στη θάλασσα!

Η ξενιτεμένη μας διδυμομανούλα τι κάνει; φιλάκια στα σκιουράκια!

Φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Καλημέρα...

Καλη βδομάδα να έχουμε!

Τα σκιουρινια μου κάνουν καψονια!! Με ξυπνησανε γιατι πεινουσαν και μετα άλλαξαν γνώμη και δεν τρώει κανένα γιατι κοιμούνται!!! Και εγω κάθομαι και τα κοιτάω :)

Έχτες είχαμε ένα πολυυυυ δύσκολο απόγευμα! Κλαιγανε και τα 2, θέλανε αγκαλια γιατι μάλλον είχαν πονακια και μας βγήκαν τα χέρια να τα κρατάμε και τα πόδια να πηγαίνουμε πάνω κάτω! Το βράδυ μου δθσκολεθτηκα παρα πολυ να τα ηρεμήσω και να τα κοιμησω. Ευτυχώς μετα είχαμε ήσυχο βράδυ.

Κατα τα αλλα το σκ ήταν ήσυχο. Το Σάββατο πήγα μια ωραία βόλτα, μαγαζιά και φαγητο σε μια περιοχή που δεν είχα ξαναπάει και μου άρεσε. Κοιμήθηκα λίγο παραπάνω, δεν μου έφτασε για να ξεκουραστω φυσικα, αλλα καλύτερα είμαι.

Η μικρη έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί τα χέρια της! Κρατάει το μπουκάλι της (δεν έχει δύναμη να το κρατήσει, αλλα βάζει το χέρι της σαν να το κρατάει) και προσπαθεί να πιάσει ότι είναι κοντά της! Έχτες την ταιζα και κρατούσε με το ένα χέρι το δάχτυλο μου και με το άλλο την μπλουζα μου.

Ο μικρός είναι ο επικοινωνιακός μου, κοιτάζει και χαμογελάει!

Και λιώσει η μαμα, με όλα τα παραπάνω!

Ρε κορίτσια σήμερα είχα λίγο αίμα. Περίοδος απο τώρα; Και ενώ θηλαζω; Έστω και το λίγο αυτο που παλεύω; Στενοχωρηθηκα λίγο..

Δομνινα μου ελπίζω να συντονιστειτε καλα τώρα... Δεν ξέρω ακριβώς τι είναι το ιδανικό.

Λενακι δεν μας εγραψες νέα. Περιμένουμε!

Αθενιαν ελπίζω να είσαι καλύτερα.... Γράψε μας οπότε έχεις διάθεση τι σου είπε ο Βας.

Κατερινακι μου χρόνια πολλα και πάλι! Μακάρι ένα μωρακι να είναι το φετινό σου δώρο!

Gossamer και απο σένα περιμένουμε αναλυτικά νέα ε;

Κοπελια μου δώσε φιλια στην κούκλα σου και Αγγελική στο αστερακι σου! Αυτη τη Δευτέρα είναι η β επιπέδου;;;

Lucky πως παει η δίαιτα;;;

Αυτα κορίτσια, φιλια σε όλες!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...