-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:
Για αυτό έκανα και εγώ υστεροσκοπηση και ας επέμενε ο δεύτερο εξωσωματικός ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις. Του είπα έχω μόνο 2 άριστα. Τι κάνω μετά; Αν έχω κάτι που δεν φαίνεται; Γιατί να τα χάσω; Πάλι διέγερση από την αρχή; Μου έκανε, κάναμε βιοψία γιατί έχω πάντα τεράστιο ενδομήτριο, πονάω πολύ και στην περίοδο, μου έκανε και scratching. Ηταν ο λόγος της επιτυχίας; Δεν ξέρω, πάντως σίγουρα λόγω της υστεροσκοπησης που είχα κανει, όταν είχα αιμορραγίες πρωτο τριμήνου, είχαμε αποκλίσει θέματα μήτρας.
Να αυτά μου λέτε και παίρνω θάρρος! ❤️
πρίν από 4 λεπτά , Bubble24 είπε:Το σκρατσινγκ τί είναι; Δεν το έχω ξανακούσει.
Σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον μου το πρότεινε επειδή το υλικό είναι πολύτιμο.. Θα την κάνω σίγουρα να είμαι κ πιο ήρεμη. Εσύ ανέφερες ότι έκανες πολύ καλά από ποιά άποψη; Σου έδειξε κάτι;
Αν σου την πρότεινε να την κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάποιες φορές μπορεί να έχουν μια υποψία και αντί να μας θορυβήσουν να το αφήσουν έτσι. Και οι γιατροί άνθρωποι είναι και λαμβάνουν μια απόφαση ζυγίζοντας καταστάσεις. Για να στην πρότεινε θα έχει λόγο. Το σκρατσινγκ είναι μια τεχνική που ας που κατά κάποιο τρόπο «ξύνουν» το ενδομητρικο τοίχωμα αυτό δλδ που αναπτύσσει το ενδομήτριο.
Εγώ είχα μια επιπλοκή στο εσωτερικό σχημα της μήτρας. Ενώ έχω κάνει ανοιχτά χειρουργεία στο παρελθόν και εξωτερικά η μήτρα μου είναι οκ εσωτερικά ήταν σαν ένα κανάλι. Δεν είχε σωστό σχήμα. Και επειδή ήταν μαλακά κύτταρα δεν φάνηκε ούτε στην σαλπιγγογραφια και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο. Οπότε διορθώσαμε το σχήμα και τώρα περιμένω να αναρρωσω και να προχωρήσω σε ετ.
-
Ευγονία - Λαϊνάς
-
Θέματα
-
- 9.771 απαντήσεις
- 1.053.650 εμφανίσεις
-
- 958 απαντήσεις
- 487.470 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 137.100 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.191.372 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 39.282 εμφανίσεις
-
-
-
- 1.931 απαντήσεις
- 85.491 εμφανίσεις
-
- 1.887 απαντήσεις
- 247.523 εμφανίσεις
-
- 9.771 απαντήσεις
- 1.053.650 εμφανίσεις
-
- 1.077 απαντήσεις
- 115.004 εμφανίσεις
-
- 958 απαντήσεις
- 487.470 εμφανίσεις
-
- 28.314 απαντήσεις
- 3.559.210 εμφανίσεις
-
- 590 απαντήσεις
- 187.016 εμφανίσεις
-
- 53 απαντήσεις
- 10.894 εμφανίσεις
-
Πιστεύετε παίζει ρόλο ο γιατρός στην εξωσωματική;;; 1 2 3 4
Από Vasssso, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 50 απαντήσεις
- 33.938 εμφανίσεις
-
- 21 απαντήσεις
- 1.773 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα