Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό έκανα και εγώ υστεροσκοπηση και ας επέμενε ο δεύτερο εξωσωματικός ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις. Του είπα έχω μόνο 2 άριστα. Τι κάνω μετά; Αν έχω κάτι που δεν φαίνεται; Γιατί να τα χάσω; Πάλι διέγερση από την αρχή; Μου έκανε, κάναμε βιοψία γιατί έχω πάντα τεράστιο ενδομήτριο, πονάω πολύ και στην περίοδο, μου έκανε και scratching. Ηταν ο λόγος της επιτυχίας; Δεν ξέρω, πάντως σίγουρα λόγω της υστεροσκοπησης που είχα κανει, όταν είχα αιμορραγίες πρωτο τριμήνου, είχαμε αποκλίσει θέματα μήτρας. 

Να αυτά μου λέτε και παίρνω θάρρος! ❤️

πρίν από 4 λεπτά , Bubble24 είπε:

Το σκρατσινγκ τί είναι; Δεν το έχω ξανακούσει. 

Σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον μου το πρότεινε επειδή το υλικό είναι πολύτιμο.. Θα την κάνω σίγουρα να είμαι κ πιο ήρεμη. Εσύ ανέφερες ότι έκανες πολύ καλά από ποιά άποψη; Σου έδειξε κάτι;

Αν σου την πρότεινε να την κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάποιες φορές μπορεί να έχουν μια υποψία και αντί να μας θορυβήσουν να το αφήσουν έτσι. Και οι γιατροί άνθρωποι είναι και λαμβάνουν μια απόφαση ζυγίζοντας καταστάσεις. Για να στην πρότεινε θα έχει λόγο. Το σκρατσινγκ είναι μια τεχνική που ας που κατά κάποιο τρόπο «ξύνουν» το ενδομητρικο τοίχωμα αυτό δλδ που αναπτύσσει το ενδομήτριο. 
      Εγώ είχα μια επιπλοκή στο εσωτερικό σχημα της μήτρας. Ενώ έχω κάνει ανοιχτά χειρουργεία στο παρελθόν και εξωτερικά η μήτρα μου είναι οκ εσωτερικά ήταν σαν ένα κανάλι. Δεν είχε σωστό σχήμα. Και επειδή ήταν μαλακά κύτταρα δεν φάνηκε ούτε στην σαλπιγγογραφια και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο. Οπότε διορθώσαμε το σχήμα και τώρα περιμένω να αναρρωσω και να προχωρήσω σε ετ. 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Μπράβο Κατερίνα μου! Τέλεια νέα! Να προχωρήσουν και να είναι καλοτυχη!!!

Gossamer να πανε όλα καλα! Καλη επιτυχία!!!

Θα προσευχόμαστε και για τις 2 σας και φυσικα για την Αθενιαν που θα μας πει αύριο τα ευχάριστα!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!

Κατερίνα μου πολύ καλά τα νέα σου!!! Με το καλό, κοπέλα μου να γίνει και η εμβρυομεταφορά και να προκύψει μια υπέροχη περίοδος εγκυμοσύνης... Αχ, ειλικρινά στο εύχομαι να πάνε όλα πολύ καλά! Πόσα εμβρυάκια θα σου βάλουν, και τα 4?

Gossamer και σε σένα εύχομαι μια καλή επιτυχία και η σπερματέγχυση να πετύχει τον στόχο της, τα ωαριάκια σου και να είσαι μια γλυκιά εγκυούλα!!! Θα μείνεις στο σπίτι για ξεκούραση? Τί σου είπε ο γιατρός?

Athenian καλά αποτελέσματα να έχεις αύριο και να μας ενημερώσεις άμεσα, έτσι? όσο ναναι έχουμε κι εμείς την αγωνίας μας μαζί σου :)

Λένη μου καλό ταξίδι και να περάσετε τέλεια!!! Πολλές βουτιές να κάνετε!

Μισπίγκυ τί όμορφη εικόνα αυτή που μας περιέγραψες! Να τους δώσεις απο δύο φιλάκια στα κουκλάκια σου!

ΑΓΓΕΛΙΚ φιλάκια στην κοιλίτσα σου :) Φοράς ρούχα εγκυμοσύνης τωρα? Έχεις αρχίσει να ετοιμάζεις κάτι για τη μικρούλα πριγκίπησσα?

Gemini πώς τα πας? Ξεκουράζεσαι καθόλου?

Δομνίνα εύχομαι να υπάρχει καλός συντονισμός, ώστε να πετύχει η προσπάθεια, αλλιώς και με την κατάψυξη γίνεται δουλειά,ε?

Εμείς είχαμε μια σχετική γκρινίτσα σήμερα. Είχαμε όλο αγαπούλες και φιλάκια και ναζάκια και όταν την άφηνα για λίγο να μαγειρέψω και κάτι για να φάμε γκρίνιαζε...Τώρα κοιμήθηκε, πτώμα απο την κούραση και περιμένω τον αντρούλη μου να φάμε...

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

Συγχαρητήρια συμπεθεραααααααα!Καταπληκτικα νέα!!!!!!!!!αντε να γίνει και εμβρυομεταφορα και μετα αναμονή και υπομονή για 15 μερουλες!!!!

Λοιπόν μόλις με πήραν και μένα,το απόγευμα στις 5 κάνω την ένεση και ΑΎΡΙΟ στις 10 θα κάνουμε την σπέρμ/ση!!!!

καλη επιτυχιαααααααααααα συμπεθεραααααααααααααα την νυφη μου και τα ματια σου χαχαχαχαχαχαχα,ολα καλα να πανε κοριτσακι μου μεσα απο την καρδια μου φιλακια πολλα πολλα

Katerinaki μπραβο!!! Τελεια νεα!! Αντε με το καλο αυριο η μεταφορα, σου ευχομαι να πανε ολα τελειααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!

Και ειμαι σιγουρη οτι θα πανε, απο αυριο λοιπον ξαπλες και ξεκουραση!!!

Gossamer καλη επιτυχια και σε σενα!!!!!!Μπραβο κοριτσακια παντα να διαβαζουμε ωραια νεα! θα σας διαβαζω κι απο την Τζια οσο μπορω!!

Φιλακια!!

ευχαριστω παρα πολυ κοριτσακι μου να εισαι καλα........καλα να περασεις το σαββατοκυριακο να χαλαρωσεις να γεμισεις τις μπαταριες σου και κανε και καμμια βουτια για μενααααααα δεν πιστευω να ηρθε η περιοδος σου εεεε|??/??

Μπράβο Κατερίνα μου! Τέλεια νέα! Να προχωρήσουν και να είναι καλοτυχη!!!

Gossamer να πανε όλα καλα! Καλη επιτυχία!!!

Θα προσευχόμαστε και για τις 2 σας και φυσικα για την Αθενιαν που θα μας πει αύριο τα ευχάριστα!

ευχαριστωωωωωω παρα πολυ Μισπιγκυ μου καντε πολλες προσευχες για μας για να ερθουμε στην θεση σας,να χαιρεσαι τα γλυκουλικα μωρακια σου

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!

Κατερίνα μου πολύ καλά τα νέα σου!!! Με το καλό, κοπέλα μου να γίνει και η εμβρυομεταφορά και να προκύψει μια υπέροχη περίοδος εγκυμοσύνης... Αχ, ειλικρινά στο εύχομαι να πάνε όλα πολύ καλά! Πόσα εμβρυάκια θα σου βάλουν, και τα 4?

Gossamer και σε σένα εύχομαι μια καλή επιτυχία και η σπερματέγχυση να πετύχει τον στόχο της, τα ωαριάκια σου και να είσαι μια γλυκιά εγκυούλα!!! Θα μείνεις στο σπίτι για ξεκούραση? Τί σου είπε ο γιατρός?

Athenian καλά αποτελέσματα να έχεις αύριο και να μας ενημερώσεις άμεσα, έτσι? όσο ναναι έχουμε κι εμείς την αγωνίας μας μαζί σου :)

Λένη μου καλό ταξίδι και να περάσετε τέλεια!!! Πολλές βουτιές να κάνετε!

Μισπίγκυ τί όμορφη εικόνα αυτή που μας περιέγραψες! Να τους δώσεις απο δύο φιλάκια στα κουκλάκια σου!

ΑΓΓΕΛΙΚ φιλάκια στην κοιλίτσα σου :) Φοράς ρούχα εγκυμοσύνης τωρα? Έχεις αρχίσει να ετοιμάζεις κάτι για τη μικρούλα πριγκίπησσα?

Gemini πώς τα πας? Ξεκουράζεσαι καθόλου?

Δομνίνα εύχομαι να υπάρχει καλός συντονισμός, ώστε να πετύχει η προσπάθεια, αλλιώς και με την κατάψυξη γίνεται δουλειά,ε?

Εμείς είχαμε μια σχετική γκρινίτσα σήμερα. Είχαμε όλο αγαπούλες και φιλάκια και ναζάκια και όταν την άφηνα για λίγο να μαγειρέψω και κάτι για να φάμε γκρίνιαζε...Τώρα κοιμήθηκε, πτώμα απο την κούραση και περιμένω τον αντρούλη μου να φάμε...

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσακι μου να εισαι καλα και να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου............δεν ξερω ποσα θα μου βαλουν θα το συζητησουμε αυριο με τον γιατρο λεω στον αντρα μου μαλλον θα μου βαλουν και τα 4 και μου λεει ωωωωωωωωχχχχχχχχχ αν ειναι τετραδυμα θα φυγω απο το σπιτι χαχαχαχαχαχαχαχ,οπως λεμε παντα ενα θελουμε και καλο .......γιατι η μικρη μας εχει γκρινιστα???? μηπως απο τα δοντακια της????δωσε της πολλα φιλακια απο μενα..............

Ένα μεγάλο μπράβο!!!! Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια! Συγχαρητήρια Κατερινάκι.. Με το καλό να τα παραλάβεις αύριο!

ευχαριστωωωωωωω πολυυυυυυ Δομνινακι μου και σε σενα ολα να πανε καλα να γινει το ονειρο σου πραγματικοτητα και να γινεις μια υπεροχη μανουλα.....φιλακια πολλα

καλημερα κοριτσια !

katerina μου, μπραβο ολα πηγαν τελεια , με τα καλο να γονιμοποιηθουν και να γινει και η εμβρυομεταφορα. Το ποσα ωαρια βαζουν εξαρταται απο καθε περιπτωση και απο το ποσο καλα ειναι τα ωαρια εμενα την πρωτη μου εβαλαν 4, την δευτερη 5 , την τριτη 4 και την τεταρτη ηταν το τυχερο μου απο φυσικο και ας ειμαι 30.

athenian καλα αποτελεσματα αυριο με το καλο.

Φιλακια πολλα σε ολες!

ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου να εισαι καλα και να χαιρεσαι το αστερακι σου και τον αντρουλη σου.........

κοριτσακια μου να σας ζητησω μια χαρη να μη μου γραφεται τιποτα στο facebook γιατι δεν το εχω πει και επειδη ειναι συγγενεις μου στους φιλους μου δεν θελω να δουν κατι:D............ευχαριστωωωωωωωω

Κορίτσια δεν άντεξα να μην σας γράψω, δεν θα το πιστεψετε! Με το που πάτησα το πόδι μου στην τζια αδιαθετησα!! Με έχει πιάσει νευρικό γέλιο, Χαχαχα Μα τέτοια γκαντεμια;;; :shock::?Έτσι απλα ηθελα να σας το πω!! Φιλακια και καλη επιτυχία στα κορίτσια μας αύριο!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια δεν άντεξα να μην σας γράψω, δεν θα το πιστεψετε! Με το που πάτησα το πόδι μου στην τζια αδιαθετησα!! Με έχει πιάσει νευρικό γέλιο, Χαχαχα Μα τέτοια γκαντεμια;;; :shock::?Έτσι απλα ηθελα να σας το πω!! Φιλακια και καλη επιτυχία στα κορίτσια μας αύριο!!!

ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςς φιλεναδα να πας να παιξεις κανενα τζοκερ χαχαχαχαχαχαχαχα δεν πειραζει κοριτσακι μου να κανεις μονο ηλιοθεραπεια να χαλαρωσεις να διασκεδασεις και να περασεις τελειαααααααααααααα,εγω οπως καταλαβες εχω ξυπνησει απο τα αγρια χαραματα φιλακια πολλα πολλα και να περασεις πολυ καλαααααααααααααααααααα

καλημεραααααααααααααααααααααα οληηηηηηηηηηηη μεραααααααααααααααααααααααα τι κανετε???? εγω μια χαρα ειμαι στον κοσμο μου δεν εχω πιστεψει ακομα οτι ξεκινησα εξωσωματικη και οτι εφτασε η μεγαλη μερα:D:D:D:D νομιζω οτι και σημερα θα παω για μια απλη εξεταση,δεν εχω καθολου αγχος το μονο που με απασχολει ειναι το θεμα τουαλετας..........κοριτσια τι να κανω????? μου ειπε η μαια να μην αφηνω να περνανε πανω απο δυο μερες αλλα δεν γινεται τρωω ακτινιδια μου εχουν δωσει να πινω ενα λαδακι μια κουταλια μεσημερι βραδυ και χτες πηρα δυο κουταλιες το βραδυ,πινω χυμο πορτοκαλι καθε μερα,τρωω αποξηραμενα δαμασκηνα,μπαμιες καρπουζι εεεεεεεεεεεεεε τι αλλο να κανω πιααααααααααα????? μαλλον θα βαλω υποθετο γλυκερινης δεν μπορω αλλλοοοοοοοοο,εσεις ειχατε τετοιο προβλημα?????

συμπεθερααααααααααααααα και athenian ολα να πανε καλα σημερααααααααα,εσυ συμπεθερα να γαντζωθει η νυφη μου στην κοιλιτσα σου για 9 μηνες και εσυ athenian μου να εχεις μια τεραστια χοριακηηηηηηηηηη,ελπιζω να προλαβω να διαβασω τα νεα σας πριν φυγω............

οι αλλες τσουπρες τι κανουν???? που θα πατε σαββατοκυριακο?????εγω εχω πολλες προτασεις και δεν ξερω που να πρωτοπαω χαχαχαχαχαχα και για να μην στεναχωρησω κανενα λεω να μεινω ξαπλα στο κρεβατι μου,δεν εχω λυσει βεβαια το θεμα με το λαπτοπ πως θα το εχω στο κρεβατι,εψαξα για τραπεζακι του λαπτοπ αλλα εδω στο ρεθυμνο δεν βρηκα ,μαλλον θα παρω τραπεζακι που ειναι για το πρωινο και ελπιζω να με βολεψει.....................αρχισα παλι και σταματημο δεν εχω , αντε σας αφηνω θα ξαναμπω αργοτερα μηπως και εχουμε νεα απο τα κοριτσια μας .............φιλακια πολλα σε σας και πιο πολλααααααααα στα μωρακια σας........:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Κατερινα μου καλη,καλη,καληηηηη επιτυχια!!! Ο Θεος να ειναι μαζι σου και απο αυριο ξαπλα και ξεκοτραση...

Και στην Συριανη μας καλη επιτυχισ και στην αθενιαν μας καλα σποτελεσματα!

Λενη μου δεν πειραζει...Απολαυσε τις παραλιες και το νησι και χαλαρωσε βλεποντας το γαλαζιο και τις ομορφιες της πατριδας μας. Μη την αφησεις να σου χαλασει τη διαθεση...

Φιλια και καλημερες σε ολη την παρεα...

Μπηκα να πω μια καλημερα και οτι περιμενουμε τα ευχαριστα νεα απο την Αθενιαν!!!

Κατερινακι ετσι συνεχισε! Ολα θα πανε καλα!

Gossamer και σε σενα καλη επιτυχια!

Λενακι μην μασας, και ετσι θα περασεις τελεια

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...