Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό έκανα και εγώ υστεροσκοπηση και ας επέμενε ο δεύτερο εξωσωματικός ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις. Του είπα έχω μόνο 2 άριστα. Τι κάνω μετά; Αν έχω κάτι που δεν φαίνεται; Γιατί να τα χάσω; Πάλι διέγερση από την αρχή; Μου έκανε, κάναμε βιοψία γιατί έχω πάντα τεράστιο ενδομήτριο, πονάω πολύ και στην περίοδο, μου έκανε και scratching. Ηταν ο λόγος της επιτυχίας; Δεν ξέρω, πάντως σίγουρα λόγω της υστεροσκοπησης που είχα κανει, όταν είχα αιμορραγίες πρωτο τριμήνου, είχαμε αποκλίσει θέματα μήτρας. 

Να αυτά μου λέτε και παίρνω θάρρος! ❤️

πρίν από 4 λεπτά , Bubble24 είπε:

Το σκρατσινγκ τί είναι; Δεν το έχω ξανακούσει. 

Σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον μου το πρότεινε επειδή το υλικό είναι πολύτιμο.. Θα την κάνω σίγουρα να είμαι κ πιο ήρεμη. Εσύ ανέφερες ότι έκανες πολύ καλά από ποιά άποψη; Σου έδειξε κάτι;

Αν σου την πρότεινε να την κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάποιες φορές μπορεί να έχουν μια υποψία και αντί να μας θορυβήσουν να το αφήσουν έτσι. Και οι γιατροί άνθρωποι είναι και λαμβάνουν μια απόφαση ζυγίζοντας καταστάσεις. Για να στην πρότεινε θα έχει λόγο. Το σκρατσινγκ είναι μια τεχνική που ας που κατά κάποιο τρόπο «ξύνουν» το ενδομητρικο τοίχωμα αυτό δλδ που αναπτύσσει το ενδομήτριο. 
      Εγώ είχα μια επιπλοκή στο εσωτερικό σχημα της μήτρας. Ενώ έχω κάνει ανοιχτά χειρουργεία στο παρελθόν και εξωτερικά η μήτρα μου είναι οκ εσωτερικά ήταν σαν ένα κανάλι. Δεν είχε σωστό σχήμα. Και επειδή ήταν μαλακά κύτταρα δεν φάνηκε ούτε στην σαλπιγγογραφια και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο. Οπότε διορθώσαμε το σχήμα και τώρα περιμένω να αναρρωσω και να προχωρήσω σε ετ. 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

AGELIK περιμένουμε τα νέα σας απο τον γιατρό που θα πάτε... Θα δεις την Ιωάννα σας να σας στέλνει φιλάκια και να της στείλεις και απο μας!

Gossamer όλα να πάνε πολύ καλά, σου ευχομαι και περιμένουμε να μας πεις λεπτομέρειες απο τα αυγουλακια σου :)

Οι υπόλοιπες τί κάνετε?Κατερίνα πώς είσαι απο ηθικό? Ακμαιότατο???

Εμείς καλά :) Σήμερα ξύπνησα και δεν ήθελα να κάνω καμιά δουλειά παρα να παίξω με τη Δήμητρα. Κατεβήκαμε στη μαμά μου και καθησαμε και παίξαμε δύο ωρες χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα στο σπίτι. Μετά βέβαια έτρεχα και δεν προλάβαινα, αλλά δεν με ένοιαζε, τα τελειώσα όλα. Η Δήμητρα σήμερα πήγε περπατώντας στη γιαγιά της και τρελάθηκε απο τη χαρά της, χαχα. Τωρα δεν ξαπλώνει με τίποτα για να κοιμηθεί και σας γράφω περιμένοντας να ξαπλώσει για να πάω κι εγώ να ξεκουραστώ λίγο...

Καλό απόγευμα σε όλες και σας φιλούμε και οι δύο...

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου δεν έχω καθόλου καλη σύνδεση με το τηλέφωνο οπότε σας τα λέω γρήγορα!εχουμε τρία αυγουλακι ΑΠΟ τη μια και ΈΝΑ μικρούλα και μάλλον τζουφιο ΑΠΟ την άλλη.Παρασκευη πρωί ξανά υπέρηχο και μάλλον το βράδυ ovitrel θα κάνω αυτή για να την κάνω στην κοιλιά μονη μου!σας φιλώ και μόλις βρω ευκαιρία θα σας τα ΠΩ αναλυτικά!!!!

κοριτσακι μου ολαααααααααααα να πανεεεεεεεεεεεεεε καλα και να γινεις μια υπεροχη μανουλα,και εγω χτες ovitrel εκανα,φιλακια πολλα και να προσεχεις,περιμενουμε νεα σουυυυυυυυυ..............

AGELIK περιμένουμε τα νέα σας απο τον γιατρό που θα πάτε... Θα δεις την Ιωάννα σας να σας στέλνει φιλάκια και να της στείλεις και απο μας!

Gossamer όλα να πάνε πολύ καλά, σου ευχομαι και περιμένουμε να μας πεις λεπτομέρειες απο τα αυγουλακια σου :)

Οι υπόλοιπες τί κάνετε?Κατερίνα πώς είσαι απο ηθικό? Ακμαιότατο???

Εμείς καλά :) Σήμερα ξύπνησα και δεν ήθελα να κάνω καμιά δουλειά παρα να παίξω με τη Δήμητρα. Κατεβήκαμε στη μαμά μου και καθησαμε και παίξαμε δύο ωρες χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα στο σπίτι. Μετά βέβαια έτρεχα και δεν προλάβαινα, αλλά δεν με ένοιαζε, τα τελειώσα όλα. Η Δήμητρα σήμερα πήγε περπατώντας στη γιαγιά της και τρελάθηκε απο τη χαρά της, χαχα. Τωρα δεν ξαπλώνει με τίποτα για να κοιμηθεί και σας γράφω περιμένοντας να ξαπλώσει για να πάω κι εγώ να ξεκουραστώ λίγο...

Καλό απόγευμα σε όλες και σας φιλούμε και οι δύο...

κοριτσακι μου γλυκο με την υπεροχη κορακλααααααααα,μια χαρα ειμαι δεν εχω καθολου αγχος ή μαλλον να το πω πιο σωστα εχω αγχος λιγοτερο και απο το κανονικο,θελω να ερθει η αυριανη μερα να μου παρουν τα αυγουλακια μου αλλα πιο πολυ θελω να ερθει το σαββατο να γινει η εμβρυομεταφορα,μακαρι να πανε ολα καλα................στην εμβρυομεταφορα πονας???? εισαι ξυπνια ετσι????? σου κανουν υπερηχο στην κοιλια για να δουν πως θα τα τοποθετησουν??? αυτο λιγο με εχει αγχωσει γιατι δεν ξερω την διαδικασια και γιατι θα ειμαι ξυπνια......

η Δημητρουλα σου σας εχει τρελανει εεεεε???? τωρα ειναι στα καλυτερα της θελει να κανεις τις εξερευνησεις της και να τα μαθαινει ολα,να της δωσεις απο μενα ενα μεγαλοοοοοοοοοο φιλιιιιιιιιιιιιιιιι

κουκλιτσες μου τι μου κανετε????

Αγγελικουλα μου τωρα θα εχεις δει το αστερακι σου και πιστευω θα εισαι μεσα στην τρελη χαρα!!!περιμενω με αγωνια τα νεα σας!!!Οσο για το Χρυσοβαλαντο δεν το συζητω ειναι υπεροχο και χαιρομαι παρα πολυ που η Αγια Ειρηνη θα ειναι προστατιδα της κορουλας σου σε ολη της την ζωη και το Ιωαννα ειναι υπεροχο και νομιζω οτι εχεις κανει την καλυτερη επιλογη για το αστερακι σου!!!

Κατερινα μου ποσο χαιρομαι που ολα πανε καλα και εχεις και πολυ λιγο ανχος ευχομαι να συνεχισεις ετσι σε ολη την διαδικασια.πραγματικα στεναχωριεμαι που δεν εχω καταφερει να μιλησουμε ολες αυτες τις μερες ουτε καν στο φατσοβιβλιο αλλα υποσχομαι θα επανορθώσω!!!

Αθενιαν μου δεν ξερω για σενα αλλα εγω εχω φαει τα κομματια μου απο την αγωνια χθες σκεφτομουν να σε παρω και μου λεει ο αντρας μου δεν σε αφηνω γιατι θα την ανχωσεις την κοπελα,αλλα που θα μου παει δεν θα κρατηθω το σαββατο θα σε παρω πρωι πρωι!!!!ευχομαι ολα να πανε καλα και το σαββατο να το γιορτασουμε και τηλεφωνικα και ιντερνετικα!!!χαχαχα!!!!

Gossamer Reedglitter μου τελεια τα νεα σου ευχομαι πραγμαικα ολα να πανε καλα!!!ΑΑΑΑ ωστε ψυχολογια ε?τελεια βρηκαμε ψυχολογο μολις παρεις το πτυχιο θα κανουμε συνεδριες μέσω skype!!!χαχαχαχα!!

Κοπελια μου ξετσουμισε για τα καλα η Δημητρουλα μας την βλεπω μεχρι τον αυγουστο να βολταρει ολομοναχη,βρε πως μεγαλονουν αυτα τα παιδια σαν χτες μου φαινεται που ειδα την πρωτη της φωτο και τωρα ειναι κοτζαμ κοπελα!!!!

Μισσ πιγκυ μου τι τελεια που μεγαλωνουν τα παιδακια σου!!!κοιτα τωρα να κοιμασαι λιγο παραπανω να μαζευεις δυναμεις γιατι τα βλεπω να ξεπεταγοντε γρήγορα γρηγορα!!!!

Gemini τι κανουν οι ποδοσφαιριστες μας????

Λενι μου ηρθε η αφιλιτιμη η ακομα σε βασανιζει???

Δομνινα μου επιστροφη στην πραγματικοτητα!!!τελειωσε και αυτο το σκ αλλα ερχεται το επομενο και θα ριξεις παλι τις βουτιες σου!!!

φιλακια πολλα κοριτσακια μου σας αγαπω πολυ και σας σκεφτομαι!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Katerinaki καλη επιτυχια αυριο!!! Να πανε ολα τελεια, στο ευχομαι πραγματικα!! Η εμβρυομεταφορα δεν ειναι τιποτα, 5 λεπτα υποθεση! Το μονο ειναι οτι πρεπει να εχεις πιει νερο ωστε οταν θα σου κανουν υπερηχο να δουν πού θα τα τοποθετησουν να ειναι γεματη η κοιλια απο νερο και να φαινεται καλυτερα. ετσι ειναι λιγο σπαστικο που κατουριεσαι και δεν αντεχεις. Αλλα κατα τ'αλλα ολα μια χαρα!! περιμενουμε νεα σου για το πως τα πηγατε!!!

Gossamer και απο σενα περιμενουμε νεα. Δηλαδη για να καταλαβω, πηρες τα serpafar για να κανεις 2-3 αυγα κι ετσι να αυξηθουν οι πιθανοτητες επιτυχιας της σπερματ/σης? Δεν ηξερα οτι γινεται διεγερση και με χαπια..

Περιμενουμε νεα σου απο τον υπερηχο!

Αγγελικ κι εσυ πρωι πρωι να μας γραψεις να μας πεις τα νεα της μικρουλας σου:D

Πιγγυ μου χαιρομαι που ολα πανε καλα με τα μωρακια σου και μεγαλωνουν!Ολα να πηγαινουν καλα και να εχουμε παντα καλα νεα:D

Κοπελια μου λογικο ειναι πολλες φορες να κουραζεσαι κι εσυ και να δυσανασχετεις που δεν εχεις λιγο βοηθεια και λιγο χρονο για τον εαυτο σου.. Εισαι πολυ καλη μαμα και ακομα κι αν παραπονεθεις καμια φορα ανθρωπινο ειναι.. μην νοιωθεις ασχημα. Θελει πολυ υπομονη και σε θαυμαζω που ποτε δεν εχεις γκρινιαξει και εισαι ακουραστη ...ομως, μην πιεζεις τον εαυτο σου. Ασε και μια μερα τις δουλειες, δεν χαλασε κι ο κοσμος! Δες μια μερα και καμια φιλη σου αν μπορεσεις να αφησεις για 2 ωριτσες την μικρη, θα σε ανανεωσει!!

Κοριτσια πολλα φιλακια σε ολες και περιμενουμε νεα!!

Διαφημίσεις

Katerinaki καλη επιτυχια αυριο!!! Να πανε ολα τελεια, στο ευχομαι πραγματικα!! Η εμβρυομεταφορα δεν ειναι τιποτα, 5 λεπτα υποθεση! Το μονο ειναι οτι πρεπει να εχεις πιει νερο ωστε οταν θα σου κανουν υπερηχο να δουν πού θα τα τοποθετησουν να ειναι γεματη η κοιλια απο νερο και να φαινεται καλυτερα. ετσι ειναι λιγο σπαστικο που κατουριεσαι και δεν αντεχεις. Αλλα κατα τ'αλλα ολα μια χαρα!! περιμενουμε νεα σου για το πως τα πηγατε!!!

Gossamer και απο σενα περιμενουμε νεα. Δηλαδη για να καταλαβω, πηρες τα serpafar για να κανεις 2-3 αυγα κι ετσι να αυξηθουν οι πιθανοτητες επιτυχιας της σπερματ/σης? Δεν ηξερα οτι γινεται διεγερση και με χαπια..

Περιμενουμε νεα σου απο τον υπερηχο!

Αγγελικ κι εσυ πρωι πρωι να μας γραψεις να μας πεις τα νεα της μικρουλας σου:D

Πιγγυ μου χαιρομαι που ολα πανε καλα με τα μωρακια σου και μεγαλωνουν!Ολα να πηγαινουν καλα και να εχουμε παντα καλα νεα:D

Κοπελια μου λογικο ειναι πολλες φορες να κουραζεσαι κι εσυ και να δυσανασχετεις που δεν εχεις λιγο βοηθεια και λιγο χρονο για τον εαυτο σου.. Εισαι πολυ καλη μαμα και ακομα κι αν παραπονεθεις καμια φορα ανθρωπινο ειναι.. μην νοιωθεις ασχημα. Θελει πολυ υπομονη και σε θαυμαζω που ποτε δεν εχεις γκρινιαξει και εισαι ακουραστη ...ομως, μην πιεζεις τον εαυτο σου. Ασε και μια μερα τις δουλειες, δεν χαλασε κι ο κοσμος! Δες μια μερα και καμια φιλη σου αν μπορεσεις να αφησεις για 2 ωριτσες την μικρη, θα σε ανανεωσει!!

Κοριτσια πολλα φιλακια σε ολες και περιμενουμε νεα!!

ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσακι μου να εισαι καλα και οτι επιθυμεις ..............μακαρι να μου πανε ολα καλα θα σας γραψω οποτε μπορεσω για το αυριανο αποτελεσμα........... φιλακια πολλα πολλα

Lucky moy χαχαχαχαχαχα τελικα πρωτα μιλησαμε στο τηλεφωνο και μετα διαβασα αυτα που εγραψες εδω..........σε ευχαριστω παρα πολυ να εισαι καλα και το σεπτεμβριο να περιμενουμε τα δικα σου αποτελεσματα............φιλακια πολλα πολλα

Κατερίνα μου καλή επιτυχία αύριο!!! Όσο για την εμβρυομεταφορά, δεν πονάει καθόλου. Ισχυει αυτό με το νερό, αλλά μου είχαν δώσει κι ένα υπόθετο πριν για να χαλαρώσω μου είπαν... Δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα. Όλα θα σου πάνε πολύ καλά, είμαι σίγουρη!

Όνειρα γλυκά σε όλες!

Διαφημίσεις

Καλησπερα...βλεπετε ξενυχταω!

Να πω στην κατερινα μας καλη επιτυχια!!!!! Ολα να πανε καλα και να ξενυχτας κι εσυ σε 9 μηνες!;)

Τα μωρα με τρεχουν κανονικα. Θελεις χερια με τα διδυμα...Ειναι καλα ομως, μεγαλωνουν και τα απολαμβανω!

Φιλια σε ολες!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπερα...βλεπετε ξενυχταω!

Να πω στην κατερινα μας καλη επιτυχια!!!!! Ολα να πανε καλα και να ξενυχτας κι εσυ σε 9 μηνες!;)

Τα μωρα με τρεχουν κανονικα. Θελεις χερια με τα διδυμα...Ειναι καλα ομως, μεγαλωνουν και τα απολαμβανω!

Φιλια σε ολες!!!!!!

Έχεις βοήθεια Gemini? εγω έχω εδω τη μαμα μου μόνιμα και βοηθάει και ο άντρας μου πολυ και πάλι τα έχω παίξει... Γιατι πχ το βράδυ που είναι το πιο ζορικο είμαι μονη μου...

Αλλα όπως το πες χαλάλι!

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια!

Εμεις πηγαμε στο γιατρο , η μικρουλα μας ειναι πολυ καλα και μεγαλωνει πολυ δοξα το Θεο. Ειναι και σε γραμμαρια πολυ καλη , απο οτι ειχα διαβασει 20 προς 21 εβδομαδα πρεπει να ειναι τα μωρακια 225-300 γραμμαρια και η μικρουλα μας ειναι 420 , ο γιατρος μου ειπε οτι αναπτυσεται πολυ καλα. Κοριτσια ξετρελλαθηκα , δεν σταματαγε να κουνιεται και να παιζει με το λορο . Κουνουσε τα χερακια της , τα εβαζε στο κεφαλακι της και επιανε το κεφαλακι της , επιανε το λορο και επαιζε, τρελαθηκε και ο γιατρος λεει κοιτα ολο παιζει με το λορο, δεν σταματουσε να κουνιεται για να μπορεσει να την βγαλει καμια καλη φωτογραφια. Ηταν απιστευτη, εχε ενα μπουτακι ωραιοτατο, ζουμπουρλουδικο, εχει μια μικρη ομορφη μητουλα , κατι χιλακια , ανοιγε και το στομα της, μαλλον πινουν αμνυακο υγρο. Το σημαντικοτερο ειναι οτι ειναι καλα , μεγαλωνει πολυ καλα, απο οτι ειδα στο υπερηχο που μου δινει καθε φορα την εβγαζε 3-4 μερες μεγαλυτερη αυτη την εβδομαδα ενω εχθες ηταν 20 εβδ και 1 ημερων , την εδιχνε 21 εβδομαδων και 2 ημερων. Ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη που ειναι καλα η μικρουλα μας. Εκλεισε ραντεβου για Β επιπεδου και καρδιογραφημα την Δευτερα στις 12:30 στο Ιασω. Να ειναι και αυτα καλα και δεν θελω τιποτα αλλο.

Θελω να δωσω ενα μυνημα σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουν και να ξαναπω οτι οι πιθανοτητες να καναμε μωρακι ηταν λιγες , αλλοι γιατροι μας ειχαν απογοητευσει εντελως και ομως βλεπετε που ολα πανε καλα, γιαυτο ειμαι σιγουρη οτι ολες με το καλο θα μεινετε εγκυες γιαυτο να ειστε σιγουρες , εμεινα εγω που ειχα αρκετα προβληματα και με ειχαν απογοητευσει ολοι οι γιατροι , ολες λοιπον μπορουμε να γινουμε μανουλες!

katerina μου καλη επιτυχια στην αυγουλομαζωξη και ολα να πανε καλα, να παρουν τα αυγουλακια , να γωνιμοποιηθουν και να τα βαλουν με το καλο στην κοιλιτσα σου και να γατζωθουν εκει για 9 μηνες!Η εμβρυομεταφορα ειναι το πιο ευκολο, δεν ειναι τιποτα οπως τα ειπε η Leni , 5 λεπτα κρατα, δεν πονας καθολου, ολα θα πανε καλα.

Cossamer μια χαρα απο ποσοτητα τα αυγουλακια σας, με το καλο να γινουν ολα. Περιμενουμε αναλυτικα τα νεα σας.

kopelia μου , εστειλα τα φιλακια στην μικρουλα μου , σε ευχαριστουμε πολυ. Η Δημητρουλα περπατησε μονη της και πηγε στην γιαγια της , μπραβο της θα δεις που σε κανα δυο μηνες θα τρεχει με το καλο σε ολο το σπιτι.

Lucky μου , σου αρεσε το ονομα Χρυσοβαλαντο , ειναι ωραιο αλλα το πιο σημαντικο ειναι αυτο που ειπες οτι θα εχει προστατηδα την Αγια Ειρηνη την Χρυσοβαλαντο.

Gemini μου ξενυχτας και εσυ για τα καλα, εδω ενα μωρακι και δυσκολευοντε πολοι , φανταζομαι τα δυο, ομως πραγματι πρεπει να αξιζει τον κοπο.

MissPiggy μου , πραγματι το βαρδινο πρεπει να ειναι και το πιο δυσκολο, που θα παει θα περασουν οι δυσκολοι μηνες και θα βρουν το προγραμμα τους και θα σε ξεκουραζουν και εσενα λιγακι.

Leni μου Πεμπτη σημερα , τωρα να μην ερθει η ακατανομαστη να πας και εσυ για τα μπανακια σου.

Δομνινα μου σε ποιο σταδιο εισαι τωρα? Ολα καλα?

Σας φιλω γλυκα και εγω και η μικρουλα μας!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Agelik μου ένα έχω να σου πω! Με συγκινησες πρωινιατικα και με πιάσαν τα κλάματα.. Δεν ξερω, ο τρόπος που τα περιεγραψες, η όλη εικόνα που μας έδωσες, τόσο συγκινητική στιγμη... Και αυτα που έγραψες μετα, το μήνυμα για όλες τις κοπέλες που προσπαθούν... Δεν ξερω... Μακάρι να ειναι όπως τα λες...

Κοριτσάκι μου πάντα να ειναι καλα το μωρακι σου και να έχει υγεία, τίποτα άλλο. Θα κανείς και β' επιπέδου την άλλη εβδομάδα και θα ήρεμησεις κι απο αυτο... Δόξα το Θεό, αγγελικ μου, όλα μια χαρα!

Σε φιλω πολυ!

Διαδυκτιακές μου φιλεναδίτσες καλή σας ημέρα!

Έγραφα μια ώρα και ξαφνικά στην αποστολή χάθηκαν όλα…..οπότε θα το πάρω ξανά από την αρχή….:)

AGELIK μου πολύ χαίρομαι που η μικρούλα σας είναι καλά. Η περιγραφή σου ήταν φανταστική, η στιγμή εκείνη πρέπει να είναι μοναδική!!! Να μην έχεις καθόλου άγχος για τις εξετάσεις της Δευτέρας γιατί θα είναι Super!!!!

Κατερινάκι καλή ωοληψία και καλή γονιμοποίηση. Για την εμβρυομεταφορά να μη φοβάσαι τίποτα. Ούτε που θα καταλάβεις κάτι….

Piggy μου πολύ χαίρομαι που τα μωράκια σου παίρνουν βάρος και είναι καλά. Όσο για σένα πραγματικά καλό κουράγιο, είναι σίγουρα βάρβαρο το βραδινό αλλά που θα παει θα περάσει. Όσο μεγαλώνουν τα μωράκια σου θα είναι ευκολότερα τα πράγματα για σένα. Φιλάκια πολλά στα μωράκια σου και σε σένα!

Κοπελιά το καλοκαίρι σε βλέπω να κάνεις πολλά χιλιόμετρα κυνηγώντας τη Δημητρούλα. Κάθε μέρα θα σας κάνει και κάτι καινούργιο και θα σας ξετρελαίνει.

Gossamer μια χαρά είναι η αυγουλοπαραγωγή!!!! Καλή επιτυχία κούκλα μου. Περιμένουμε νέα σου!!!!

Lenaki μου, εύχομαι να περάσετε καταπληκτικά και να καταφέρετε να ξεφύγετε γιατί το έχετε ανάγκη. Φιλάκια

Lucky μου δε με αγχώνεις καθόλου να παίρνεις όποτε θέλεις.!!!! Φιλάκια πολλά

Δομνίνα μου είμαι σίγουρη ότι θα μπαίνεις και θα μαθαίνεις τα νέα μας. Φιλάκια πολλά

Το Σάββατο μόλις γυρίσω σπίτι θα μπω να σας πω τα νέα μου. Εύχομαι να είναι καλά και να δώσω κουράγιο και στα υπόλοιπα κοριτσάκια.!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...