Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Ναι μ είπε να ξεκινήσω 1πρωι 1 βράδυ για 10 μέρες. Απλά δεν μπορώ άλλο ν ακούω έτυχε ο κύκλος να είναι έτσι και ότι τ αποτελέσματα είναι φυσιολογικά δεν δείχνουν κάτι πάρα μόνο ίσως κάποια κύστη 

Ή οιστραδιολη σου δείχνει ότι μάλλον έχεις κυστούλα, δεν είναι κάτι ανησυχητικό, έχει συμβεί και σε μένα και φεύγει άμεσα με αντισυλληπτικά. Ένας υπέρηχος θα το επιβεβαίωνε.

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Leni μου , πολυ χαιρομαι που εισαι χαρουμενη και νιωθω οτι εισαι καλα. Αχ, να αργυσει η περιοδος σου να πας ατην Τζια να ευχαριστηθεις τις διακοπουλες σου.Αληθεια την Ερασμια που θα την βλεπεις? Εγω την βλεπω στον Πειραια, εσυ που θα πηγαινεις?

Δομνινα μου , μπραβο που πεσασες ετσι ομορφα το Σαβ/κο σας , μπανιο στα κρυσταλλινα νερα , σουπερ το φανταζομαι. Τωρα οσο αφορα το θεμα της πρωην γυναικας του ανδρα σου , νομιζω οτι το αντιμετωπιζεις πολυ σωστα , εσυ χρειαζεσαι ηρεμια και να αφοσιωθεις στην προσπαθεια σας. Ετσι πρεπει να θετουμε τα ορια μας σε ολους .

Φιλακια πολλα!

AGELIK μουειχαμε πει με την Ερασμια να την βλεπω καθε Δευτερα μετα τη δουλεια στο κεντρο για να μην τρεχω Πειραια. Βεβαια αυτη τη Δευτερα δεν την ειδα γιατι δεν ξερω αν εμαθες οτι ειχε ενα ατυχημα με το αυτοκινητο. Οχι κατι πολυ σοβαρο μαλλον, αλλα δεν μπορουσε να ερθει.. Εσυ ποτε ειναι να την ξαναδεις?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα...

Εδω είναι μαύρη νύχτα... Μόλις ταισα και περιμένω να κοιμηθούν

Και είπα να σας γράψω 2 κουβέντες...

Εμείς είμαστε καλα, έχουμε λιγότερα πονακια που είναι πολυ καλο αλλα το βασικότερο νέο είναι: η Α έπιασε πάλι στήθος και θηλασε κανονικα Έχτες!! Είμαι παρα πολυ χαρούμενη! Τώρα μπορω να τα θηλαζω και τα 2, έστω και το λίγο γάλα που έχω και να παρατηρώ το θηλαστρο!!! Ελπίζω με 2 μωρα να αυξηθεί και η παραγωγη μου λίγο. Τι να πω ρε κορίτσια, τέτοιο κόπο που έχω κάνει για το θηλασμο... Ελπίζω να τα καταφέρω...

Σήμερα έχουμε πάλι παιδίατρο μόνο για ζυγισμα, να βεβαιωθουμε ότι και οι 2 παίρνουν βάρος.

Πιγγουλα μου πολυ ευχαριστα νεα! Αρχισε και η Α. να θηλαζει μονη της οποτε θα ηρεμησες καπως! Οσο γαλα και να εχεις καλο ειναι, οντως τωρα μπορει και να αυξηθει που θα τα θηλαζεις συστηματικα! Μπραβο σας:D

Οσο για τις φωτοσ, πολλοι γονεις δεν θελουν να βαζουν τα παιδια τους στο fb, ενταξει δεν πειραζει, στειλε μας mail!

Περιμενουμε νεα σου για το ζυγισμα, ποσο βαρος πηρανε τα μικρουλια σου!

Φιλακια!!

Μισπιγκυ μουυυυυυυυυυυυ τελειαααααααααα τα μωρακια σου,μου αρεσε πολυ η φωτογραφια που εισαι μαζι με τον Κ..............και τα δυο ειναι πανεμορφαααααααααα να σου ζησουν κοριτσακι μου και καλη ανατροφη να εχουν φιλακια πολλαααααααα

κοριτσακια μου μολις εκανα και την τελευταια ενεση,εμενα μου ειπε να την κανω 9,30 αλλα αν θυμαμαι καλα εσεις την κανατε μετα της δωδεκα ετσι δεν ειναι???? την πεμπτη 9 το πρωι θα γινει η ωοληψια.............

Βρε συμπεθερα δεν φανταζεσαι πως σε νιωθω....μια πουλογια αλλο πραγμα!!!!Βρε λες να φταινε οι ορμονες?

χμχμχμχ *πολυλογια ηθελα να γραψω αλλα κοριτσια ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται!χαχαχαχαχαχαχα

λεςςςςςςςςςςςςςςςςς????? χαχαχαχαχαχαχα μπα δεν νομιζω εγω γεννηθηκα μαλλον ετσι ...................

Διαφημίσεις

Μισπιγκυ μουυυυυυυυυυυυ τελειαααααααααα τα μωρακια σου,μου αρεσε πολυ η φωτογραφια που εισαι μαζι με τον Κ..............και τα δυο ειναι πανεμορφαααααααααα να σου ζησουν κοριτσακι μου και καλη ανατροφη να εχουν φιλακια πολλαααααααα

Σ΄ευχαριστω κοριτσάκι! Άντε να πανε όλα καλα και σε 9 μήνες να χαζευουμε τα δικα σου! :tongue:

c12e25debb.png

Καλησπέρα κι απο μένα, καθυστερημένα σήμερα...

Η Δήμητρα με εξαντλεί και ενω διαβάζω τα νέα σας, δεν βρίσκω τη δυναμη να σας γράψω γιατί νυστάζω. Αχ να τη δείτε πώς κινείται, σαν σβούρα κάνει.Όλο γελάει και χτυπάει παλαμάκια και θέλει χορούς και τραγούδια και περπάτημα και βόλτες και και και...ΤΟ άσχημο είναι οτι δεν έχω βοήθεια. Ακόμα και τουαλέτα για να πάω, την βαζω στη κούνια της και ακούω φωνούλες και γκρινίτσα γιατί θέλει να είμαστε μαζί. Ο άντρας μου όταν δεν είναι στη δουλειά, τρέχει με εξωτερικές δουλειές και δικές μας και της μητέρας μου και των πεθερικών μου και η μητέρα μου που προσφέρεται στα λόγια να με βοηθήσει, έχει αναλάβει κάποιες δουλειές με τη ενορία και λείπει συχνά. Νομίζω οτι έχω κολλήσει κι εγώ λίγο με το παιδί κι αυτό με μένα, αλλά δεν θέλω να χάνω ούτε στιγμή απο αυτά που κάνει. Τρελαινομαι μαζί της και μου αρέσει, με κάνει ευτυχισμένη να τη βλέπω να γελάει και να είναι χαρούμενη και ηρεμη. Αφού κι ο άντρας μου για όση ώρα την βλέπει, χαζεύει μαζί της και δεν ξεκολλάει.

Σας πήρα μονότερμα, αλλά νιώθω λίγο κουρασμένη και δεν είχα που να μιλήσω...

Να ευχηθώ τώρα στην Gossamer μας καλή επιτυχία αύριο και να έχει πολύ καλά αποτελέσματα!Να γυρισεις εγκυούλα κούκλα μου στη Σύρο!!!

Κατερίνα μου εγώ είχα κάνει την ένεση 1.15 το ξημέρωμα, αλλα η ωοληψία έγινε στις 11.30 το μεθεπόμενο πρωί. Οπότε εσένα μια χαρά είναι η ώρα. Απο το Σάββατο δηλ θα είσαι ξάπλα, ε? Με τη δουλειά σου το κανόνισες?Αν και σημασία έχει να είσαι ήρεμη και μη τους αφήσεις να σε αγχώνουν.

Κορίτσια θα σας γράψω και αύριο γιατί κλείνουν τα μάτια μου...

Πολλά φιλιά σε όλες!!!

Καλημέρα, ένα γρήγορο update για το γιατρο και ύπνο.

Λοιπόν μια χαρα το βάρος μας. Ο Κ πήρε 240γρ σε μια βδομάδα που είναι τέλειο. Η μικρη πήρε 159γρ, θα θέλαμε λίγο παραπάνω για αυτήν αλλα θα την προσέχουμε παραπάνω τώρα... Θε πάμε πάλι σε 3 βδομάδες για εμβόλιο.

Κοπελια με είχες ρωτήσει για το εμβόλιο που κάναμε. Ήταν για ηπατίτιδα Β και το κάνουν κατευθείαν μολις γεννηθούν. 3 ημερών κάνουν την πρώτη δόση, στον ένα μήνα τη 2η. Έχει και 3η δόση αλλα δεν θυμάμαι ποτε. Οπότε έχουνε φάει απο 2 τρύπηματα ήδη.

Αυτα κορίτσια. Πρέπει να κοιμηθω! Περιμένω νέα σας! Έχουμε πολλα σήμερα!

Φιλια

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια !

kopelia μου απο οτι καταλαβα η Δημητρουλα σε εχει ξεθεωσει αλλα σε κανει να νιωθεις η πιο ευτυχισμενη μανουλα στο κοσμο.

Cossamer καλη επιτυχια, με το καλο εγκυουλα!

MissPiggy μου μια χαρα τα δυο τα μικρουλια σου, πηραν και βαρος και ολα καλα. Δωστους πολλα πολλα φιλακια!

Leni μου , εγω θα παω την Τεταρτη που ερχεται στην Ερασμια , στον Πειραια με βολευει πολυ , ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου. Πηγαινω ανα δυο εβδομαδες τωρα στην εγκυμοσυνη, πριν πηγαινα καθε εβδομαδα.

Εγω περιμενω πως και πως να παω στον γιατρο σημερα να δω το μικρακι μου, ευχομαι να ειναι καλα και να μεγαλωνει. Δεν θα μπορεσω να σας γραψω σημερα διοτι στο σπιτι το κομπιουτερ κολλησε εχθες καποιον ιο. Θα σας γραψω νεα απο το μικρο μου αυριο το πρωι.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια !

kopelia μου απο οτι καταλαβα η Δημητρουλα σε εχει ξεθεωσει αλλα σε κανει να νιωθεις η πιο ευτυχισμενη μανουλα στο κοσμο.

Cossamer καλη επιτυχια, με το καλο εγκυουλα!

MissPiggy μου μια χαρα τα δυο τα μικρουλια σου, πηραν και βαρος και ολα καλα. Δωστους πολλα πολλα φιλακια!

Leni μου , εγω θα παω την Τεταρτη που ερχεται στην Ερασμια , στον Πειραια με βολευει πολυ , ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου. Πηγαινω ανα δυο εβδομαδες τωρα στην εγκυμοσυνη, πριν πηγαινα καθε εβδομαδα.

Εγω περιμενω πως και πως να παω στον γιατρο σημερα να δω το μικρακι μου, ευχομαι να ειναι καλα και να μεγαλωνει. Δεν θα μπορεσω να σας γραψω σημερα διοτι στο σπιτι το κομπιουτερ κολλησε εχθες καποιον ιο. Θα σας γραψω νεα απο το μικρο μου αυριο το πρωι.

Φιλακια πολλα!

καλημερα κοριτσακι μου!!!!τι κανεις??τι κανει η κουκλιτσα σου??σημερα θα πας να την δεις???αντε με το καλο....να δεις και ποσο πολυ μεγαλωσε.....ολοκληρη κοπελα θα χει γινει!!!!ολα πανε καλα κοριτσι μου δοξα το θεο ο καιρος περναει και γρηγορα θα χεις την κορουλα σου στην αγκαλια σου!!!!!απ'οτι ειδα θα εχει και δυο πολυ ομρφα ονοματα....γερη να ειναι να την χαρειτε!!!!και τωρα οσο θα περναει ο καιρος θα την καταλαβαινεις ολο και καλυτερα και θα συννενοειστε καλυτερα!!!!πολυ χαιρομαι κοριτσι μου ειλικρινα!!! :D:D:D:D

vasiliki μου, σε ευχαροστω πολυ για τις καλες σου ευχες, το ξερω οτι πραγματικα με σκεφτεσαι και το εκτιμω πολυ. Σημερα θα παμε να την δουμε την μικρουλα μας, ευχομαι να εχει μεγαλωσει και να ειναι μια χαρα.Σου αρεσουν τα ονοματα? Για το Χρυσοβαλαντο ειμαστε σιγουροι , για το Ιωαννα το σκεφτομαστε αλλα μαλλον ετσι θα την ονομασουμε. Η κουκλιτσα σου τι κανει , σας εχει τρελλανει? Τωρα σε τι σταδιο ειναι? Σε ευχαριστω πολυ και πραγματικα ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου τα καλυτερα για ολη την οικογενεια. Να δωσεις πολλα φιλια στην μικρουλα σας!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

vasiliki μου, σε ευχαροστω πολυ για τις καλες σου ευχες, το ξερω οτι πραγματικα με σκεφτεσαι και το εκτιμω πολυ. Σημερα θα παμε να την δουμε την μικρουλα μας, ευχομαι να εχει μεγαλωσει και να ειναι μια χαρα.Σου αρεσουν τα ονοματα? Για το Χρυσοβαλαντο ειμαστε σιγουροι , για το Ιωαννα το σκεφτομαστε αλλα μαλλον ετσι θα την ονομασουμε. Η κουκλιτσα σου τι κανει , σας εχει τρελλανει? Τωρα σε τι σταδιο ειναι? Σε ευχαριστω πολυ και πραγματικα ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου τα καλυτερα για ολη την οικογενεια. Να δωσεις πολλα φιλια στην μικρουλα σας!

μου αρεσαν παρα πολυ και τα δυο τα ονοματα!!!!ειναι πολυομορφα!!!η μικρη μου καλα ειναι εχει γινει 3 μηνων εχουμε κανει το δευτερο εμβολιο μας και ετοιμαζομαστε σε καμμια δεκαρια μερες να παμε στην θαλασσα να κανουμε το πρωτο μας μπανακι!!!πλεον η μικρη γυρναει μονη της μπρουμητα ανασκελα και στο πλαι πιανει πραγματακια και λεει συνεχεια τα δικα της!!!!ειναι απιστευτη!!!και μας εχει τρελλανει εντελως ολους!!!!να ξερεις οτι σε σκεφτομαι συνεχεια απλα τωρα με την μικρη ειναι λιγο πιεσμενο το προγραμμα μου αλλα σας σκεφτομαι και σενα και την μικρη σου που μεγαλωνει και περιμενω πως και πως να ξεκλεψω λιγο χρονο για να μπω και να διαβασω τα νεα σας!!! ολα καλα πανε και μετα το καλοκαιρι θα περιμενουμε την μικρη σας να γεννηθει στον κοσμο!!!με το καλο!!!ευχομαι ο καιρος να περασει πολυ γρηγορα και παρετε στα χερια σας την χρυσοβαλαντω-ιωαννα που θα ναι ενα πολυ γλυκο και ομορφο κοριτσακι!!!!να μου φιλησεις κι εσυ την μικρη σου και περιμενω νεα σου απο την σημερινη σας επισκεψη στον γιατρο.....η μικρη μου σας στελνει ενα μεγαλο φιλι και στις δυο!!!!!:D:D:D:D

vasiliki μου, δεν ξερεις ποσο πολυ με συγκινουν τα λογια σου. Να ειστε ολοι καλα και σε ευχαριστω πολυ για ολα. Η μικρη σου εχει μεγαλωσει αρκετα και εχει αρχισει τα δικα της. Πολυ θα ηθελα να ημασταν πιο κοντα να μπορουσαμε να συναντιομασταν , και να σας εβλεπα απο κοντα ,αλλα που θα παει θα ερθει και αυτη η στιγμη. Να ξερεις οτι και εγω σε σκεφτομαι και σε νιωθω δικο μου ανθρωπο , το πιστευω οτι οι ανθρωπινες σχεσεις που βρισκονται σε αποσταση μπορουν να κρατηθουν δυνατες και αυτο ευχομαι και για εμας. Θα σου γραψω νεα μου .

Σας φιλω γλυκα!!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Κορίτσια μου δεν έχω καθόλου καλη σύνδεση με το τηλέφωνο οπότε σας τα λέω γρήγορα!εχουμε τρία αυγουλακι ΑΠΟ τη μια και ΈΝΑ μικρούλα και μάλλον τζουφιο ΑΠΟ την άλλη.Παρασκευη πρωί ξανά υπέρηχο και μάλλον το βράδυ ovitrel θα κάνω αυτή για να την κάνω στην κοιλιά μονη μου!σας φιλώ και μόλις βρω ευκαιρία θα σας τα ΠΩ αναλυτικά!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...