Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Αχου Μελανια μου!!!! Τέλεια!!!!

Σε λίγους μήνες θα είστε ολόκληρη οικογένεια!!!

Πολυ χάρηκα με τα νέα σου. Είναι πολυ Ωραία τα διδυμακια που έθνος ένα και ένα!!!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολα τα κοριτσια! Melany τελεια νεα.Μπραβο κοριτσι μου με το καλο να τα κρατησεις στην αγκαλια σου.Για φαντασου σε λιγο καιρο οπως λεει και η MissPigggy θα ειστε ολοκληρη οικογενεια.Τελειαααα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Μελανια μου τι αλλο να ζητησεις!!! Αγορακι και κοριτσακι, τι ωραια!

Να πανε ολα τελεια μεχρι το τελος και να εχεις συντομα τα μωρακια σου να σε εξοντωνουν, χαχα! Σε ποια εβδομαδα εισαι?

Παντα τετοια κοριτσια, παντα τετοια!

Κορίτσια σας ευχαριστώ!Leni μου 14η βδομάδα είμαι την παρασκευή μπαίνω 15η.Έκανες ήδη ωοληψία ή κάνω λάθος;Διάβασα πολλά παραπάνω μαζεμένα και έχω μπερδευτεί.Καλή επιτυχία!!!!!!!!Και σε όλες σας!Κι εσύ Kopelia πως τα πάτε με το μπεμπάκι;;Εμείς σήμερα θα πάμε σινεμά να δούμε τα στρουμφάκια να διασκεδάσουμε και τα μωράκια μας!:D

Κορίτσια έχω χάσει επεισόδια βλέπω!!Εγώ έκανα λήψη χοριακής λάχνης την προηγούμενη βδομάδα και ήταν καλά τα πρώτα αποτελέσματα.Σε 2-3 βδομάδες περιμένουμε και τα υπόλοιπα.Μάθαμε και το φύλλο έχουμε ένα κοριτσάκι κι ενα αγοράκι :D

Μπράβο Μελανία μου!!!! Συγχαρητήρια!! Πω πω σα χτες θυμάμαι τη θετική χοριακή σου.... Με το καλό να μεγαλώσουν στην κοιλίτσα και να τα διοασκεδάσεις σήμερα;);)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ!Leni μου 14η βδομάδα είμαι την παρασκευή μπαίνω 15η.Έκανες ήδη ωοληψία ή κάνω λάθος;Διάβασα πολλά παραπάνω μαζεμένα και έχω μπερδευτεί.Καλή επιτυχία!!!!!!!!Και σε όλες σας!Κι εσύ Kopelia πως τα πάτε με το μπεμπάκι;;Εμείς σήμερα θα πάμε σινεμά να δούμε τα στρουμφάκια να διασκεδάσουμε και τα μωράκια μας!:D

Ναι εχω κανει ωοληψια απο το σαββατο και αυριο εχω εμβρυομεταφορα. Απο αυριο σπιτι λοιπον.

Ωραια τα στρουμφακια, τα ειδα κι εγω! Χαχα

:P:p

καλημερα σε ολα τα κοριτσια! melany χαιρομαι πολυ για εσενα.Πραγματικα ο καιρος περναει πολυ γρηγορα και εγω θυμαμαι οταν μαθαμε για την χοριακη.Με το καλο κοριτσι μου, ολα με το καλο! Φιλια!!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Ναι εχω κανει ωοληψια απο το σαββατο και αυριο εχω εμβρυομεταφορα. Απο αυριο σπιτι λοιπον.

Ωραια τα στρουμφακια, τα ειδα κι εγω! Χαχα

:P:p

Όλα καλά να πάνε και με καλά αποτελέσματα!!! Βλαστοκύστες, ε??

Εγώ ετοιμάζομαι για άυριο;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

με το καλο Gemini85 ολα να πανε καλα μεχρι το τελος και με το καλο να γινεις μια υπεροχη μανουλα! Με το καλο να ριζωσουν τα εμβρυακια μεσα σου και να ολοκληρωθει το ονειρο.Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καλη επιτυχια και να εισαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις. Να προσεχεις και να μην κουραζεσαι καθολου.Φιλια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα.

Λένη και Gemini να έχετε και οι δύο πολλή καλή επιτυχία!!! Αρχίζει η περίοδος της ξεκούρασης και της μεγάλης και γλυκιάς αναμονής. Όταν η χοριακή σας όμως θα είναι θετική, που θα είναι και το ευχομαι κι εγώ και η μπέμπα, αυτή η αναμονή θα σας φα'ινεται ένα τίποτα μπροστά στην χαρά σας... Εμείς εξάλλου θα είμαστε εδώ για να σας κάνουμε παρέα και να συζητάμε ό,τι θέλετε...

Εμείς είμαστε καλά σήμερα. Χθες πονούσε στην κοιλίτσα η μπεμπούλα και έκλαιγε,αλλά το βράδυ κοιμήθηκε ήρεμα, ευτυχώς!

Σας στέλνουμε πολλά φιλιά σε όλη την παρέα!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια! Μολις γυρισα σπιτι:-)

Βαλαμε τα εμβρυακια μας. Ο γιατρος ειναι πολυ θετικος. Το ενα τελικα ηταν βλαστοκυστη και τα αλλα 2 ενα βημα πριν γινουν βλαστοκυστες. Αν και τα υπολοιπα γινουν σημερα το βραδυ βλαστοκυστες, θα βαλουμε και καταψυξη. Αν και δεν θα χρειαστει, ετσι δεν ειναι?????

Gemini μου καλη επιτυχια και σε σενα αυριο!!!! σου ειπε ο γιατρος πώς πανε τα εμβρυα?

Απο αυριο θα περιμενουμε μαζι:wink:

Kopelia μου γιατι ποναει η μικρουλα μας? μηπως εχει κωλυκους??

Φιλια σε ολες!!!

Αχου Μελανια μου!!!! Τέλεια!!!!

Σε λίγους μήνες θα είστε ολόκληρη οικογένεια!!!

Πολυ χάρηκα με τα νέα σου. Είναι πολυ Ωραία τα διδυμακια που έθνος ένα και ένα!!!

MissPiggy μου πως πανε οι ενεσεις? ποτε υπολογιζει ο γιατρος ωοληψια?

Γεια σας κοριτσακια! Μολις γυρισα σπιτι:-)

Βαλαμε τα εμβρυακια μας. Ο γιατρος ειναι πολυ θετικος. Το ενα τελικα ηταν βλαστοκυστη και τα αλλα 2 ενα βημα πριν γινουν βλαστοκυστες. Αν και τα υπολοιπα γινουν σημερα το βραδυ βλαστοκυστες, θα βαλουμε και καταψυξη. Αν και δεν θα χρειαστει, ετσι δεν ειναι?????

Φιλια σε ολες!!!

Μπράβο!Έχω ένα μεγαααάλο προαίσθημα οτι δεν θα χρειαστουν τα υπόλοιπα ;).

Leni μου καλη επιτυχια.Ολα θα πανε καλα και με το καλο θα ακουσουμε τα ευχαριστα νεα.Θα γινεις μανουλα , ειμαι σιγουρη.Τωρα καθησε , ηρεμησε, μην κουραζεσαι καθολου και εμεις θα ειμαστε παρεουλα.Φιλια πολλα! και Θετικη ενεργεια για ερθουν ολα θετικα.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...