Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Αχ έχω πάρει και εγώ duphaston για να αδιαθετήσω λόγω κύστης. Σε καταλαβαίνω. Είχα επίσης 7 ημέρες καθυστέρηση. Πάντως αν θυμάμαι καλά μου ήρθε περίοδος προτού πάρω όλη τη δόση που μου είπε ο γιατρός. Για τον υπέρηχο βέβαια δε καταλαβαίνω γιατί να μη σου κάνει; Από τις 10/01 πέρασε ένας μήνας, δεν είναι κ λίγο. Υπομονή, είναι σπαστικό και σου χαλάει και το προγραμματισμό σου , το ξέρω.

Βάση των αποτελεσμάτων των ορμονολογικων μ είπε ότι σίγουρα είναι κυστουλα ,να πάρω ντουφαστον και μόλις μου έρθει να τον ξανακαλεσω για να κάνω πάλι ορμονολογικες και να ξεκινήσουμε, ήταν πολύ σίγουρος ότι θα προχωρήσουμε δεν κατάλαβε ότι είμαι γκαντεμο και όλα μου πάνε στραβά χαχαχαχα

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!

katerina μου , πολυ καλα πας, και πολλα ωοθυλακια και καλο ενδομητριο, αντε και σε μερικες μερουλες θα εισαι εγκυουλα με το καλο. Μην βαζεις στο μυαλο σου πολλα πραγματα , τα ωοθυλακια θα εχουν ωαρια κτλ, αστα ολα στο γιατρο και στη βοηθεια του Θεου, εσυ να εισαι χαλαρη και ηρεμη οσο μπορεις , το μονο σιγουρο ειναι οτι πας πολυ πολυ καλα, να εισαι αισιοδοξη και θα δεις που θα τα καταφερεις.

Lucky μου -3,5 κιλα ειναι πολυ καλα, μπραβο με το καλο να συνεχισεις ετσι. Οσο για το αστερακι μας, εννοειται οτι ολα τα παιδακια εδω στο φορουμ ειναι ολων μας γιατι εχουμε καρδιοχτυπησει ολες μας για ολα τα μωρακια , απο την στιγμη που γινονται δυο κυταρακια και για ολη τους την διαδρομη.

kopelia μου, θα δεις η Δημητρουλα σιγα σιγα θα την συνηθιζει και την θαλασσα , ειναι αρχη ακομα.Οσο για τα βοτσαλακια θελει απο οτι καταλαβα τεραστια προσοχη , να εχεις ματια παντου ε?

athenian μου, τι κανεις, πως τα πας στην δουλεια? Χαλαρα ε? Φτανουν οι μερες με το καλο που θα μαθουμε τα ευχαριστα!

Εγω καλα ειμαι δοξα το Θεο, νομιζω οτι εχω αρχιζει να καταλαβαινω την μικρουλα, αλλα δεν ειμαι και σιγουρη , κατι σαν μικρο γαργαλιτο , σε διαφορα σημεια στην κοιλια , αυτο νιωθω , αλλα τι να πω δεν ξερω. Ευχομαι να ειναι καλα και να μεγαλωνει, τιποτα αλλο δεν θελω , αυριο με το καλο θα την δουμε , αχ να εχει μεγαλωσει και να ειναι μια χαρουλα!!! Θελω να ερθει το αυριο να παω στο γιατρο.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Καλημερα διαδικτυακες φιλεναδιτσες μου!!!!!

Εφτασε η μερα αναχωρησης και τρεχω και δεν φτανω!Αυριο πρωι πρωι εχω ραντεβου για τον υπερηχο και βλεπουμε!Βρε κοριτσια ειστε το αγχολυτικο μου....κανονικα ομως σας λεω!Χθες το βραδυ επιασα για ακομα μια φορα τον εαυτο μου να σκεφτεται ποτε θα ξανακανει η Κατερινα μας ενεση,η Lucky τι θα κανει με διατριφη και θυροειδη η Αγγελικουλα ποτε θα δει την μικρουλα μας,ποσο του μηνος εχουμε για την χοριακη της Αθενιαν και φυσικα για ολες κατι ειχα να σκεφτω...θελω να καταληξω λοιπον στο γεγονος οτι οι σκεψεις μου ειναι επικεντρωμενες σε εσας και δεν σκεφτομαι καθολου το τι γινεται σε μενα και χαιρομαι πολυ γι'αυτο!Τα χαπια τα επινα εντελως μηχανικα αφου να φανταστειτε καθε βραδυ τσεκαρα το κουτι για να σιγουρευτω οτι τα εχω παρει:D και τσουπ να σου η Τριτη!!!!!

Αυτα με την πολυλογια...

Αγγελικουλα μου μια μερουλα ακομα και θα δεις το μπουμπουκι σου να ανθιζει μεσα στην κοιλιτσα σου!Περιμενουμε με αγωνια τα νεακια της μικρης μας!και νομιζω οτι αυτο το γαργαλητο ειναι η μπεμπουλα μας!και μια αλλη φιλη μου σαν γαργαλητο τον ενιωθε στην αρχη τον μικρο και τωρα τις τρωει και τις ευχαριστιεται!

Lucky μου θα μπορουσες να εχεις παει και καλυτερα αλλα να σου πω πρωτες μερες ηταν και στην θεση σου θα ημουν πολυ ευχαριστημενη με το αποτελεσμα αφου εκανες και τις ατασταλιτσες σου χιχχιχιχιχι Α ψυχολογια σπουδαζω!:)

Συμπεθεραααααα ολα βαινουν καλως!Και εμενα τα νουμερακια σου μου ακουγονται σουπερ οποτε σταματα παιδι μου να ανησυχεις!Τα λυσαμε ολα και ασχολουμαστε με το τι εχουν μεσα τα ωαρια!Σε πειραζω κοριτσακι μου για να γελασεις και να βγαλεις αυτα τα πραγματα απο το μυαλο σου!Εχουμε πολλα αυγα και τελειο περιβαλλον!!!!!:D

Κοπελια μου το τι κυνηγητο ριχνεις ε?Δεν πειραζει μωρε να ειναι καλα η Δημητρουλα μας(α ναι ειμαι και εγω θετη διαδικτυακη μαμα της Δημητρουλας πλεον,ετσι νιωθω :):):):):) ) και ας τρεχεις...αλλωστε κανεις και τσαμπα προγραμμα αεροβικης ετσι!

Λενι μου αυτη η τρισαθλια ηρθε?

Πιγκουλα αν δεν δω φωτο δεν σου "ξαναμιλαω"!!!!:D:D:D:D:D:D

Δομνινακι geminaki και Αθενιαν την καλημερα μου κοριτσακια μου!

Κοριτσια μου παω να ετοιμασω βαλιτσες και θα τα πουμε παλι αυριο!!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΡΑ!!!!!

καλημερα κοριτσακια μου.........

Αγγελικ μου ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια μακαρι να πανε ολα καλα,και εσυ με το καλο να δεις το αστερακι ΜΑΣ και να εχει μεγαλωσει και να ειναι μια χαρα,ωραια αυριο θα περιμενουμε νεα σου για την μικρουλα σου, τι ωρα θα πας στον γιατρο???

Lucky μου μια χαρα τα κιλα που εχασες γιατι του φανηκαν λιγα???? εσυ πως εισαι κοριτσακι μου χαθηκαμε,κοιταξε να εισαι ψυχολογικα καλα γιατι επηρεαζει πολυ την διαιτα η διαθεση μας να το ξερεις,ο αντρουλης σου πως ειναι με την μεση του ????

Λενακι μου μακαρι να μην σου ερθει περιοδος και να ευχαριστηθεις το σαββατοκυριακο που θα πας διακοπουλες,καλα να περασεις να χαλαρωσεις να ξεκουραστεις να γεμισεις τις μπαταριες σου και να αλλαξει η διαθεση σου........

Κοπελια μου αχ μωρε αν ηταν παγωμενη η θαλασσα και εγω θα γκρινιαζει φαντασου τωρα την μικρη μας,απο εδω και περα αρχιζουν τα ομορφα να το ξερεις που θα αρχισει να περπαταει να μιλαει ολα τα λεφτααααααααααααα

athenian μου πως εισαι σε χασαμε,,,,,,,,,,,,, ολα καλα με το μωρακι σου αντε φτανει η μερα για το θετικο αποτελεσμα,να προσεχεις κοριτσακι μου να μην κουραζεσαι..............

Δομνινακι εσυ τι κανεις??? καναμε μπανακια το σαββατοκυριακο???? μαυρισες καθολου???? σε τι φαση εισαι τωρα στην αναμονη ή εχουμε εξελιξεις?????

Gossamer Reedglitter συμπεθεραααααααα εσυ ολα καλα???? μπανακια κανουμε???? τα φαρμακακια τα περνουμε αρχισαμε (ξεχναωωωωω ειμαι και καποιας ηλικιας χαχαχαχαχα)

Μισπιγκυ μου εσεις τι κανετε??? ωραια που ξεκουραστηκες λιγο και χαλαρωσες με την βολτουλα που πηγατε,τα μωρακια καλα ειναι??? ποτε θα τα ξαναπατε στον παιδιατρο???να μου τα φιλησεις.............

Gemini μου οι ποδοσφαιριστες μας τι κανουν ? βγηκατε βολτουλα??? με τον υπνο πως τα πας ????

αυτα απο μενα την καλημερα μου και τα φιλια μου σε ολα τα κοριτσια και σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και για το θαρος που μου δινεται .........

Gossamer Reedglitter χαχαχαχαχα μαζι γραφαμε καλο ταξιδι να εχεις κοριτσακι μου και ολα να πανε καλα μαζι μαζι θα περιμενουμε με το καλο για ολες μας................χαχαχαχαχα οντως με εκανες και γελασα με αυτο που γραφεις οτι τα εχουμε λυσει ολα και ψαχνουμε τι εχουν τα ωοθυλακια :D,φιλακια πολλα πολλα και καλη επιτυχιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

χαχαχαχαχχα

χαιρομαι που σε εκανα και γελασες!αντε για παμε βουρ στο ψητο τωρα!!!!!!

Ευχαριστω για το καλο ταξιδι και ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ααααααααα να σας πω κατι να γελασετε..............οταν φευγαμε απο τον γιατρο λεω στον αντρα μου μακαρι να μπορουσα να μπω στο ιντερνετ να γραψω στους "γιατρους χωρις συνορα " τα αποτελεσματα να δουμε τι θα μου πουν και μου λεει δεν μου λες οι ενεσης που κανεις μηπως εχουν κατι μεσα ???? χαζεψες???? σε ποιους γιατρους θα γραψεις???? και του λεω μα στα κοριτσια στο φορουμ αυτες ξερουν καλυτερα και απο γιατρους χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλα καλα δεν γραφω αλλα αμεσως να μου βαλετε τις φωνες (πλακα κανω) αλλα δεν ξερω σημερα με εχει πιασει μια πολυλογια και να σας πω την αληθεια δεν ηθελα να ερθω στην δουλεια ηθελα να παω βολτααααααααααααααααααααααααααα:D

Βρε συμπεθερα δεν φανταζεσαι πως σε νιωθω....μια πουλογια αλλο πραγμα!!!!Βρε λες να φταινε οι ορμονες?

χμχμχμχ *πολυλογια ηθελα να γραψω αλλα κοριτσια ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται!χαχαχαχαχαχαχα

Κοριτσάκια μου καλημέρα τι κανετε? Χάθηκα το ξέρω.....

Χθες ήταν η πρώτη μέρα στη δουλειά και ενω είχα συνέχεια στο μυαλό να μου να μπω να σας πω ένα γεια δεν πρόλαβα καθόλου. Σήμερα όμως είναι καλύτερα τα πράγματα γιατί τακτοποίησα τις εκκρεμότητές μου και είπα να έρθω για λίγο.

Εγώ είμαι καλά προσπαθώ να προσέχω και μετράω αντίστροφα....:)

Εσείς τι κάνετε?

Gossamer με το καλό να έρθεις!!!! Και καλή επιτυχία κουκλίτσα μου.!!!

Lucky μια χαρά είναι τα κιλάκια που έχασες..... δεν είναι καθόλου λίγα!!!! Και να θυμάσαι όσο πιο αργά και σταθερά χάνεις τόσο καλύτερα είναι για να τα διατηρείς!

Piggoula, Katerinaki, Agelikoula, Lenaki τι μου κάνετε?

athenian μου, μην τρελλενεσαι στην δουλεια σιγα σιγα , δεν σε βιαζει τιποτα, το μωρακι πανω απο ολα. Να εισαι ηρεμη και να σκεφτεσαι θετικα, λιγες μερουλες εμειναν για τα ευχαριστα αποτελεσματα σου!

Cossamer καλο ταξιδι και καλως να μας ερθεις!

Φιλακια!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Τι γινεται κοριτσακια? ευτυχως που εχουμε τις 3 νησιωτισες και εχει ανεβει η ομαδα! Με κανετε και γελαω ρε κοριτσια!!!

Τι εχουμε λοιπον εδω? Για να δουμε..

Κατερινα ο γιατρος σου χωρις συνορα, εγω δλδ, εχει να πει οτι τα 6 ωοθυλακια ειναι σουπερ ντουπερ, τα αλλα ισως και να μεγαλωσουν μεχρι την Πεμπτη και να τα παρουν κι αυτα, θα δουμε ομως, εχουν σιγουρα ωαρια μεσα οοολα, δεν θελω να ακουω βλακειες, και τελος το ενδομητριο ειναι τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

Μην ανησυχεις για τιποτα, εχουμε την επιτυχια στο χερι!!! Οποτε σημερα τελευταια ενεση!! Αντε με το καλο την Πεμπτη να τα μαζεψουν τα αυγουλακια σου!:D

Gossamer και παλι καλο ταξιδι και καλη επιτυχια!! Θα προσευχομαστε να πανε ολα καλα και να γυρισεις στην βαση σου εγκυουλα!!!

Lucky μου προχωρα γερα με τσαμπουκα, και θα πεσουν τα κιλα μην ανησυχεις, στο χερι τους ειναι? Λιγη αυτοσυγκρατηση και κανε και κανενα μπανακι στη θαλασσα για γυμναστικη!!

Αγγελικ μου καλως να δεις αυριο το αστερακι μας, φανταζομαι την αγωνια σου!!! Αντε να ερθει το αυριο! Να μας την φιλησεις την μικρουλα σου, θα περιμενουμε νεα σου!

Αθενιαν μου υπομονη, τον φαγαμε τον γαιδαρο, προσεχτικα στη δουλεια, μετραμε αντιστροφα κι εμεις! Ελπιζω να μην εχεις αγχωθει πολυ!!

φιλακια σε ολες, πρεπει να σας αφησω γιατι μου εσκασε δουλεια:?

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά εδώ είμαι κι εγώ..

Γύρισα την Κυριακή το βράδυ από ένα υπέροχο σβκ στο χωριό μου όπου πήγα σε κρυστάλλινες ακρογιαλιές με γαλαζοπράσινα νερά και καλή παρέα.. Δεν ήθελα να φύγω κορίτσια.. αλλά αναγκάστηκα..

Είμαι καλά. Περιμένω περίοδο από μέρα σε μέρα.. Πήρα τη θερμοκρασία μου σήμερα και έχει πέσει αρκετά από χθες οπότε όπου να ναι έρχεται η κόκκινη... Μετά κάποια στιγμή θα ξεκινήσω τα Cyclacur και βλέπουμε..

Χαίρομαι που όλες αντιμετωπίζετε δυναμικά τα θέματά σας..

Εμάς μας έχει κάτσει στο σβέρκο η πρώην γυναίκα του άνδρα μου η οποία δεν ξέρω πως αλλά κάθε φορά που είναι να κάνουμε προσπάθεια το μυρίζεται και μας έχει κάνει άνω κάτω.. Χθες όμως δεν άντεξα.. Του τα είπα έξω από τα δόντια και απαίτησα να με αφήσει έξω από όλα και απερίσπαστη να αφοσιωθώ στην προσπάθειά μου..

Είναι δικό του πρόβλημα η συγκεκριμένη και εγώ δεν έχω καμία όρεξη και διάθεση να ασχοληθώ μαζί της. Έθεσα τα όρια μου, ήμουν σαφέστατη και το μήνυμα το πήρε.

Σας σκέφτομαι όλες πολύ και εύχομαι για σας τα καλύτερα..

L2qIp2.png

Καλησπέρα...

Εδω είναι μαύρη νύχτα... Μόλις ταισα και περιμένω να κοιμηθούν

Και είπα να σας γράψω 2 κουβέντες...

Εμείς είμαστε καλα, έχουμε λιγότερα πονακια που είναι πολυ καλο αλλα το βασικότερο νέο είναι: η Α έπιασε πάλι στήθος και θηλασε κανονικα Έχτες!! Είμαι παρα πολυ χαρούμενη! Τώρα μπορω να τα θηλαζω και τα 2, έστω και το λίγο γάλα που έχω και να παρατηρώ το θηλαστρο!!! Ελπίζω με 2 μωρα να αυξηθεί και η παραγωγη μου λίγο. Τι να πω ρε κορίτσια, τέτοιο κόπο που έχω κάνει για το θηλασμο... Ελπίζω να τα καταφέρω...

Σήμερα έχουμε πάλι παιδίατρο μόνο για ζυγισμα, να βεβαιωθουμε ότι και οι 2 παίρνουν βάρος.

Λενακι ελπίζω να έρθει σήμερα η ακατανομαστη!! Αμάν πια, οπότε δεν τη θες έρχεται και όταν βιάζεσαι δεν έρχεται με τίποτα!!! Τη στριμενη!

Αγγελική έφτασε επιτέλους η μέρα! Όλα καλα θα είναι με το μωρακι σου, μην ανησυχείς... Φιλια στο Βας απο μένα να δώσεις. Ποτε θα κανεις τον υπερηχο στην καρδούλα;

Αθενιαν κρατα γερά! Λίγο έμεινε και χαλαρά στη δουλεια!

Gossamer καταρχάς καλο ταξίδι, αλλα κυρίως καλη επιτυχία! Να πανε όλα καλα! Και να γυρίσεις εγκυουλα πίσω. Όσο για φωτο, έχουμε πει να μην ανεβάσουμε στο φεισμπουκ (κόλλημα του μπαμπα, τι να τον κάνω...) αλλα μπορω να σας στείλω μειλ, οπότε στείλτε μου ένα μειλ με πμ και θα λάβετε πολυυυυ μωρουδιλα! Το υπόσχομαι

Κοπελια μου καλη, λογικο να μην της αρέσει η κρύα θάλασσα. Αν είχατε παει και προς Ριο είναι και πολυ παγωμένη όχι αστεία!!! Ούτε εγω δεν άντεχα! Θα συνηθίσει.

Κατερίνα όλα καλα μου ακούγονται, συνέχισε γερά!

Lucky σημασία έχει ότι έκανες την αρχη, 3,5 είναι μια καλη αρχη. Συνέχισε δυναμικά!!! Όσο για το θυροειδη, δεν έχω καθόλου άποψη αλλα καλα κανεις και το φροντιζεις τώρα.

Καλη επιτυχία και με την οδήγηση!

Δομνινα μου, έτσι πρέπει, όρια. Άλλωστε εσυ έχεις αλλα τώρα! Αυτα είναι τα σημαντικά για σένα! Σκέφτομαι τις παραλίες του Πηλίου και ζηλεύω τοοοοσο πολυ!

Φιλια σε όλες...

Απο μια πολυ νυσταγνενη μαμα (κλείνουν τα ματια μου!)

c12e25debb.png

Leni μου , πολυ χαιρομαι που εισαι χαρουμενη και νιωθω οτι εισαι καλα. Αχ, να αργυσει η περιοδος σου να πας ατην Τζια να ευχαριστηθεις τις διακοπουλες σου.Αληθεια την Ερασμια που θα την βλεπεις? Εγω την βλεπω στον Πειραια, εσυ που θα πηγαινεις?

Δομνινα μου , μπραβο που πεσασες ετσι ομορφα το Σαβ/κο σας , μπανιο στα κρυσταλλινα νερα , σουπερ το φανταζομαι. Τωρα οσο αφορα το θεμα της πρωην γυναικας του ανδρα σου , νομιζω οτι το αντιμετωπιζεις πολυ σωστα , εσυ χρειαζεσαι ηρεμια και να αφοσιωθεις στην προσπαθεια σας. Ετσι πρεπει να θετουμε τα ορια μας σε ολους .

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

MissPiggy μου, εχεις κανει τεραστια προσπαθεια οσο αφορα το θηλασμο και πραγματικα σου αξιζουν συγχαρητηρια , εννοειται πως τα καταφερνεις και θα τα καταφερεις και στο μελλον.

Πολλα πολλα φιλια στα σκιουρακια σου!

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...