Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Αχ έχω πάρει και εγώ duphaston για να αδιαθετήσω λόγω κύστης. Σε καταλαβαίνω. Είχα επίσης 7 ημέρες καθυστέρηση. Πάντως αν θυμάμαι καλά μου ήρθε περίοδος προτού πάρω όλη τη δόση που μου είπε ο γιατρός. Για τον υπέρηχο βέβαια δε καταλαβαίνω γιατί να μη σου κάνει; Από τις 10/01 πέρασε ένας μήνας, δεν είναι κ λίγο. Υπομονή, είναι σπαστικό και σου χαλάει και το προγραμματισμό σου , το ξέρω.

Βάση των αποτελεσμάτων των ορμονολογικων μ είπε ότι σίγουρα είναι κυστουλα ,να πάρω ντουφαστον και μόλις μου έρθει να τον ξανακαλεσω για να κάνω πάλι ορμονολογικες και να ξεκινήσουμε, ήταν πολύ σίγουρος ότι θα προχωρήσουμε δεν κατάλαβε ότι είμαι γκαντεμο και όλα μου πάνε στραβά χαχαχαχα

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

κοριτσια να ρωτησω και κατι αλλο,ο γιατρος μου ειπε να συνεχισω τις ενεσεις που εκανα (bravelle) και την κυριακη το βραδυ 11,30 να κανω μια ενεση απο το αλλο φαρμακο (cetrotide) αν δεν κανω λαθος εσεις την νυχτερινη ενεση την κανατε δυο μερες πριν την ωοληψια ή κανω λαθος???? Την δευτερα θα ξαναπαω για υπερηχο να δω αν μεγαλωσανε και αλλο τα αυγουλακια μου,αληθεια ποσο πρεπει να γινουν???

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες...

Καταρχήν λυπηθήκαμε όλοι που έχασε η εθνική μας και ειδικα απο τη Γερμανία, αλλά δεν πειράζει, πάλι καλά που φτάσαμε μέχρι εδώ.

Gossamer θερμά συγχαρητήρια για την εργασία σου... Πάντα να έχεις επιτυχίες και στον επιστημονικό τομέα και στον προσωπικό. Τί ακριβώς εργασία ήταν? Στο Παν/μιο? Μπράβο και πάλι μπράβο!

Κατερίνα μου όλα πάνε πολύ καλά!!! Αυτή τη νυχτερινή ένεση θα την κάνεις κάθε βράδυ? Θα είναι ο ανταγωνιστής. Την ένεση που λες οτι την κάναμε 2 βράδια πριν την ωοληψία, θα την κάνεις κι εσύ περίπου 36 ώρες πριν την ωοληψία. Άντε κούκλα μου...Να πάνε όλα το ίδιο καλά μέχρι το τέλος και να μας ανακοινώσεις το ευχάριστο σύντομα!!!

Lucky μου καλά αποτελέσματα να σου δείξει η παρακέντηση! Με τη δίαιτα πώς τα πας?

Εμείς πήγαμε χθες στην παιδίατρο και τη βρήκε πολύ καλά. Μα΄ς είπε οτι η ανάπτυξή της είναι ανάλογη με παιδίού ενός έτους και οτι είναι καλό που θέλει να μασάει γιατί δεν θα μας δυσκολέψει να μάθει να τρωει και μόνη της. Σήμερα λοιπόν της έβαλα και τα φρούτα σε κομματάκια και τα έφαγε μουγκρίζοντας απο ευχαρίστηση. Και το μεσημεριανό της το έφαγε όλο μετά απο πολύ καιρό. Δόξα τω Θεώ, είναι καλά το ζουζούνι μας :)

Η υπόλοιπη παρέα, όλη καλά? Πολλά φιλιά σε όλες και καλό ξημέρωμα!

Καλησπέρα σε όλες...

Καταρχήν λυπηθήκαμε όλοι που έχασε η εθνική μας και ειδικα απο τη Γερμανία, αλλά δεν πειράζει, πάλι καλά που φτάσαμε μέχρι εδώ.

Gossamer θερμά συγχαρητήρια για την εργασία σου... Πάντα να έχεις επιτυχίες και στον επιστημονικό τομέα και στον προσωπικό. Τί ακριβώς εργασία ήταν? Στο Παν/μιο? Μπράβο και πάλι μπράβο!

Κατερίνα μου όλα πάνε πολύ καλά!!! Αυτή τη νυχτερινή ένεση θα την κάνεις κάθε βράδυ? Θα είναι ο ανταγωνιστής. Την ένεση που λες οτι την κάναμε 2 βράδια πριν την ωοληψία, θα την κάνεις κι εσύ περίπου 36 ώρες πριν την ωοληψία. Άντε κούκλα μου...Να πάνε όλα το ίδιο καλά μέχρι το τέλος και να μας ανακοινώσεις το ευχάριστο σύντομα!!!

Lucky μου καλά αποτελέσματα να σου δείξει η παρακέντηση! Με τη δίαιτα πώς τα πας?

Εμείς πήγαμε χθες στην παιδίατρο και τη βρήκε πολύ καλά. Μα΄ς είπε οτι η ανάπτυξή της είναι ανάλογη με παιδίού ενός έτους και οτι είναι καλό που θέλει να μασάει γιατί δεν θα μας δυσκολέψει να μάθει να τρωει και μόνη της. Σήμερα λοιπόν της έβαλα και τα φρούτα σε κομματάκια και τα έφαγε μουγκρίζοντας απο ευχαρίστηση. Και το μεσημεριανό της το έφαγε όλο μετά απο πολύ καιρό. Δόξα τω Θεώ, είναι καλά το ζουζούνι μας :)

Η υπόλοιπη παρέα, όλη καλά? Πολλά φιλιά σε όλες και καλό ξημέρωμα!

κοπελια μου μπραβο που η ζουζουνα σου ειναι μια χαρα και μεγαλωνει οπως πρεπει,την φανταζομαι να τρωει μονη της ολα τα λεφτα εεεεε?

την ενεση θα την κανω την κυριακη το βραδυ την δευτερα το πρωι θα παω για υπερηχο και θα μου πει παλι τοτε πως θα συνεχισω με τα φαρμακα,και εσυ εκανες δυο ενεσεις την ημερα???? αν ολα ειναι καλα την δευτερα μαλλον την πεμπτη θα γινει η ωοληψια...............

Τι θα κανετε το σαββατοκυριακο θα πατε για κανενα μπανακι με την Δημητρουλα?????να της δωσεις πολλα πολλα φιλακια............

καλημερουδιααααααααααααα και καλο σαββατοκυριακο να περασουμε,,,,,,,,,,,,,,,

χασαμε απο την Γερμανια εεεεεεεεεεεεεε οχιιιιιιιιιιιιιιι ατυχια βρε κοριτσια αλλα τι να κανουμε υγεια να εχουμε,ομως εκει που εβλεπα την Μερκελ να πανηγυριζει ηθελα να την δειρω χαχαχαχαχαχαχαχα

εγω σημερα ξυπνησα σχετινα νωρις γιατι ειχε πολυ ζεστη,ξεχασα να ρωτησω τον γιατρο αν μπορω να παω θαλασσα ή μηπως οχι για να μην κολλησω και κανενα μικροβιο εσεις τι λενε???δεν ξερω βρε κοριτσια αν αυτο ειναι καλο αλλα εχω μια απιστευτη χαλαρωση δεν εχω αγχος καθολου ουτε καν σκεφτομαι την εξωσωματικη,και το λεω αυτο γιατι γενικα ειμαι ατομο με πολυ αγχος αλλα ολα μια χαρα,αν και ο γιατρος μου δεν ειναι απο τους ανθρωπους που καθονται και σου εξηγουν και την παραμικρη λεπτομερεια και αυτο με ενοχλει λιγο γιατι μονο αν του κανω εγω ερωτηση θα απαντησει και γενικα παω λιγο στα τυφλα αλλα απο την αλλη μολις μου μιλησει με πιανει μια ηρεμια και δεν αγχωνομαι για τιποτα.............χτες του λεω μα θελω να μου εξηγησεται τι κανετε για να ξερω και εγω και μου λεει εσυ αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να μην εχεις αγχος να εισαι χαλαρη και να εχεις εμπιστοσυνη στον γιατρο σου οτι θα κανει το καλυτερο για σενα απο εκει και περα η δουλεια σου ειναι να κοιταξεις την ψυχικη σου ηρεμια και να μην σκεφτεσαι τιποτα μονο την εγκυμοσυνη σου ................αυτα τα .............λιγα απο μενα σας στελνω πολλα πολλα φιλακια σε καθε μια ξεχωριστα και στα υπεροχα μωρακια σας και σε αυτα βεβαια που ειναι στην κοιλιτσα σας.................καλο σαββατοκυριακοοοοοοοοοοοοο

Katerina μου μπράβο που λες ότι δεν έχεις άγχος αν και για να σου πω την αλήθεια στον τροπο που γράφεις εγω νοιώθω ότι έχεις και ειναι απόλυτα φυσιολογικό! Όμως έχει δίκιο κι ο γιατρός σου, ναι μεν να ρωτάς και να λύσεις τις απορίες σου αλλα δεν χρειάζεται να τα ξέρεις όλα, δείξουν λίγη εμπιστοσύνη! Και για ότι άλλο θές να ρωτήσεις εμείς είμαστε εδω!! Βέβαια εγω το πρωτόκολλο του ανταγωνιστή δεν το κατέχω :) αλλα μπορω να σου δώσω απαντήσεις σε αλλα πράγματα! Δυστυχώς είμαι αρκετά έμπειρη στις εξωσωματικες!! Όπως είπε και η Κοπέλια, 36 ωρες πριν την ωοληψια θα κανείς την τελευταία ένεση σου, συνήθως δίνουν την pregnyl. Θα την κανείς πχ Τρίτη βράδυ, Τετάρτη τίποτα και Πέμπτη πρωι ωοληψια. Τα Αυγουλακια πρέπει να ειναι γύρω στα 20-22 mm όταν θα τα μαζέψουν. Όσο για το μπάνιο στη θάλασσα δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αλλα ρωτα τον καλύτερα, μην σου λέω και βλακείες!

Φιλακια πολλα!

Διαφημίσεις

Katerina μου μπράβο που λες ότι δεν έχεις άγχος αν και για να σου πω την αλήθεια στον τροπο που γράφεις εγω νοιώθω ότι έχεις και ειναι απόλυτα φυσιολογικό! Όμως έχει δίκιο κι ο γιατρός σου, ναι μεν να ρωτάς και να λύσεις τις απορίες σου αλλα δεν χρειάζεται να τα ξέρεις όλα, δείξουν λίγη εμπιστοσύνη! Και για ότι άλλο θές να ρωτήσεις εμείς είμαστε εδω!! Βέβαια εγω το πρωτόκολλο του ανταγωνιστή δεν το κατέχω :) αλλα μπορω να σου δώσω απαντήσεις σε αλλα πράγματα! Δυστυχώς είμαι αρκετά έμπειρη στις εξωσωματικες!! Όπως είπε και η Κοπέλια, 36 ωρες πριν την ωοληψια θα κανείς την τελευταία ένεση σου, συνήθως δίνουν την pregnyl. Θα την κανείς πχ Τρίτη βράδυ, Τετάρτη τίποτα και Πέμπτη πρωι ωοληψια. Τα Αυγουλακια πρέπει να ειναι γύρω στα 20-22 mm όταν θα τα μαζέψουν. Όσο για το μπάνιο στη θάλασσα δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αλλα ρωτα τον καλύτερα, μην σου λέω και βλακείες!

Φιλακια πολλα!

κοριτσακι μου γλυκο αληθεια λεω για την εξωσωματικη δεν εχω καθολου αγχος το μονο που με αγχωνει ειναι η δουλεια και πως θα τα κανονισω γιατι στην εταιρεια που ειμαι ειμαι μονη μου και δεν μπορει να με αντικαταστησει κανεις ,τωρα εμενα τα αυγουλακια μου ειναι 10 mm λες μεχρι την πεμπτη να εχουν μεγαλωσει τοσο πολυ???? φιλακια πολλα

Καλημεραααααααααα!!!!!!

Τι κανετε κοριτσια μου?Ελπιζω να εχετε οοοολες ενα καταπληκτικο σκ!!!!!

Συμπεθερα σχεδον μονη σε αφησαμε χθες,ε?Παλι καλα που ηταν και το Λενιω!Ψιιιτ καλε,καλα ειναι με την δουλεια....εχουμε αλλα τωρα...το τι θα κανουν ειναι δικο τους θεμα!Και τα αυγουλακια σας θα ειναι μια χαρα στο μεγεθος που πρεπει την Πεμπτη.Ο γιατρος μου εχει πει οτι μεγαλωνουν 2 με 3 χιλιοστα την ημερα ζωη να χουν!:D

Κοπελια μου ελπιζω να μην σας τα χαλασε παλι κανας αερας και το ζουζουνακι σας να ευχαριστηθηκε την θαλασσα!Απο λεξουλες λεει τιποτα η δινει ολες τις δυναμεις της στο να περπατησει το μπουμπουκακι?

Αγγελικουλα μου αφου δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως θα τρυπιομαστε,τι να γινει?Αντε κοντευει η μερα να μαθουμε και τα δικα σας νεακια που θα δειτε το κοριτσακι σας παλι!

Λενακι η εργασια ηταν για το πανεπιστημιο και χαρηκα τοοοσο γιατι ηταν η πρωτη μετα απο πολλα πολλα χρονια και στα αγγλικα τα οποια εχω εγκαταληψει επισης πολλα πολλα χρονια!

Δομνινακι ελπιζω να περασατε πολυ πολυ ομορφα την ημερα της επετειου σας κοριτσακι μου!

Lucky πως παει η διατροφη?Ευτυχως βοηθαει και η εποχη που εχει τοσα καταπληκτικα πραγματα να φας απο λαχανικα και φρουτα!

Αθενιαν κοριτσακι μου......

Κοριτσια εγω απο την παρασκευη μεχρι χθες το βραδυ ξεσαλωνα....ειχα και την δικαιολογια να γιορτασω τα αποτελεσματα οποτε δεν αφησα την ευκαιρια και βγηκα και χτυπιομουνα μεχρι τις 5 το πρωι και σκεφτομαι οτι ισως ειναι και η τελευταια φορα που μπορεσα να το κανω για τα επομενα 2-3 χρονια (μακαρι να πιασει και ας κανω και 4 χρονια να ξαναπαω σε τετοια παρταρα....αντε το πολυ 5 :tongue: ).Οπως καταλαβαινετε ξυπνησα με ενα κεφαλι μαυρο χαλι και ειχαμε και δουλεια οπου κουτσα στραβα την ψιλοεβγαλα χιχχιχ και μετα μπαααααααανιο...θαλασσααααααα!

Αυριο ειναι και τελευταια μερα του serpafar ,οπου κοριτσια εχω βγαλει κατι σπυρακια στο προσωπο και σκεφτομαι οτι μαλλον ειναι απο το φαρμακο,τα οποια πονανε κιολας πολυ!ΑΑΑΑΑΑΑΑ Λενακι την Τριτη το βραδυ φτανω Αθηνα και τεταρτη στις 9 εχω ραντεβου το κεντρο για υπερηχο!

Αυτα...σας ζαλισα με την πολυλογια μου!Σας ευχαριστω που ειστε εδω και "ακουτε" τα παντα!ΣΑΣ ΦΙΛΩΩΩΩΩ ΣΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΤΣ

Καλημέρα σας!

Τι κάνετε κορίτσια;;

Εγω είμαι μια χαρα σήμερα... Τα σκ μου είναι πολυ ξεκούρασης, βοηθάει πολυ ο καλός μου. Έχτες Σάββατο, αφού είχα κάνει όλα τα βραδινά ταισματα, ανέλαβε εκείνος για την ημερα και κοιμήθηκα 9-1!!! Τέλειο μου φάνηκε! Καθησαμε το μεσημέρι παρέα και μετα τα αφήσαμε στη μαμα μου και πήγαμε και για ένα φαγητο! Κοινώς μέρα διακοπών Έχτες!!!

Μου λειψανε λίγο, δεν μπορω να πω, αλλα καλα είναι να ξεφευγεις λίγο!

Είναι και τα 2 μια χαρα. Ο Κ χαμογελάει συνέχεια και μιμείται γκρινατσες που του κάνουμε!

Η Α σας είπα ότι κρατάει το μπουκάλι μονη της;;; Φυσικα δεν έχει δύναμη να το σηκώσει, αλλα βάζει το χέρι της κάθε φορα για να το κρατήσει και να το κατευθύνει!! Θέα!

Επίσης και στα 2 αρέσει πολυ να τα κρατάς με την πλατουλα τουσ κολλημένη πάνω σου και να τα πηγαίνεις βόλτα για να κοιτάνε γύρο γύρο. Άντε να μεγαλώσουν να χωράνε στο μαρσιπο να τα πηγαίνουμε έτσι βόλτα.

Δεν προλαβαίνω να γράψω σε όλες..

Gossamer συγχαρητήρια καταρχάς!! Μπράβο! Ζήλεψα λίγο το ξενυχτι σου... Δεν μπορω καν να φανταστώ ποτε θα ξανακανω κάτι τέτοιο... Έχει πλάκα ο άνθρωπος, ότι δεν έχει, αυτο θέλει!

Κατερίνα μου μην ανησυχείς και μην τα σκέφτεσαι!

Μετα την εμβρυομεταφορα θα πάρεις άδεια. Μίνιμουμ 3 μέρες άλλοι λένε βδομάδα και θα κλωσσησεις και εσυ! Βρες μια δικαιολογία για τη δουλεια αλλιώς πάρε απο την. Κανονική σου.

Δομνινα μου εμείς ρωτάμε απο ενδιαφέρον, αλλα σε καταλαβαίνουμε απόλυτα! Οπότε θες, ότι θες, μας λες. Ελπίζω να πιάσανε τόπο τα φάρμακα και να σου φέρουν γούρι!!

Αθενιαν αύριο σηκωνεσαι φαντάζομαι ε;

Φιλια κορίτσια, πρέπει να σας αφήσω...

c12e25debb.png

Καλημερα κοριτσια,

Πολυ ζεστη και δεν εχω καθολου ορεξη για δουλεια!

Θελω διακοπες και ευτυχως την Παρασκευη φευγω για Τζια και γυρναω Τριτη! Το μονο κακο ειναι οτι δεν εχω αδιαθετησει ενω ποναει η κοιλια μου, και φοβαμαι μηπως μου ερθει πανω στην Τζια:? Θα εχω λες τοοοση ατυχια??

Το ΣΚ κανατε κανενα μπανακι? Εγω ειχα παει στο εξοχικο μου στην Αναβυσο, και εκανα 2 μπανια, βεβαια το βραδυ λογω ζεστης δεν κοιμηθηκαμε καλα, αλλα τελοσπαντων, μας αποζημιωσε η θαλασσα που ηταν φανταστικη!

Περιμενουμε νεα απο τα κοριτσακια που εχουν ξεκινησει, νεα απο υπερηχους, αποριες που τυχον εχετε (εσενα εννοω Κατερικα μου!!) καλο ταξιδι αυριο στην Gossamer, λιγη ακομα υπομονη στην Athenian, καλη συνεχεια στη δομνινα μας, τι νεα απο την διαιτα και τον θυροειδη απο την lucky μας, καλο κουραγιο, το Σαβ/κο θα ξαναερθει, στην Πιγγυ μας και νεα απο την Μασκοτ και την Αγγελικ και το αστερακι της!

Καλη εβδομαδαααα!

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!! <3 <3<3 <3

Μολις μπουκωσα τα τελευταια χαπακια μου και ελπιζω να εκαναν κανα αυγουλακι παραπανω!Απο σημερα ξανα τα κεφαλια μεσα,οσο μπορω βεβαια αφου ειναι και το ταξιδι στην μεση:)

Πιγκουλι μου πολυ καλα κανατε και πηγατε τα δυο σας για φαγητο!το χρειαζοσταν και αφου ειναι εκει η μανουλα με τον πατερουλη εκμεταλευτειτε τις ευκαιριες που εχετε να μενετε τα δυο σας!Μα ειναι τοσο καλος ομως το αντρακι σου!Αξιζει και λιγο αποκλειστικοτητα!Να και τα σκιουρακια ξεπετιουνται σιγα σιγα τα γλυκουλια μου!βαλε μας να δουμε καλε καμια φωτο...σκιουρακια ακουμε και σκιουρακια δεν βλεπουμε....Λυπησου μας που ξεροσταλιαζουμε να δουμε τα ζουμπουρλουδικα σου! :D

Και το Λενακι μας περασε καλα ε?Μπραβο κοριτσαρα μου και ευχομαι αυτη η καταραμενη να μην εχει βαλει σκοπο να σου χαλασει τις διακοπουλες σου κοριτσι μου!Τ'ακους τρισκαταρατη?Οτι ειναι να κανεις καντο σημερα το πολυ αυριο:evil:!Το κοριτσι μας παει διακοπες λεμε την παρασκευη!

Η Δημητρουλα μας?Εκανε μπανακια αυτο το σκ το μαναρακι μου να ευχαριστηθει και αυτο?

Οι υπολοιπες....συμπεθεραααααααα αντε καλε σημερα δεν εχει κανα υπερηχο?

Lucky mou kai Domninaki mou kai Geminaki η σκεψη μου ειναι μαζι σας!Εμεις εδω ειμαστε και εσεις οποτε θελετε απλα τσουπ μας λετε τα νεακια σας!Φτανει να ειστε καλα!!!!!!

Και παλι καλημερα κουκλιτσες μου!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου, τι μου κανετε?

Leni μου , ευχομαι να μην σου χαλασει της διακοπες στην ομορφη Τζια η περιοδος. Πολυ καλα εκανες και πηγες Αναβυσο, πολυ ωραια εναι , εκανες και μπανακι, ετσι να βγαινεις και να περνας πολυ ομορφα.

MissPiggy μου, πολυ ωραια που βγηκατε τα δυο σας , ετσι αν μπορειτε που και που να χαλαρωνετε και να βγαινετε για κανενα φαγητακι.

Cossamer ετσι μπραβο, να βγαινεις τωρα που μπορεις και να γυρνας στις 5 το πρωι, διοτι σε λιγο καιρο θα εισαι με φουσκωμενη την κοιλιτσα !

katerinaki καλο ειναι που νιωθεις χαλαρη και χωρις αγχος, θα δεις αυτο σιγουρα θα σου βγει σε καλο.

Lucky μου, πως τα πας με την διατροφη, ολα καλα?

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημερααααααααααα θα σας τα γραψω γρηγορα γιατι ειμαι στην δουλεια

λοιπον εκανα υπερηχο σημερα το ενδομητριο ειναι 8,9 καλο μου ειπε ο γιατρος εχω 6 ωοθυλακια 12,9 mm αλλα 2 10 mm και 3 μικουλια .......την πεμπτη παω για ωοληψια φιλακια πολλα.........

Λενακιιιιιιιιιι μουυυυυυυ τις ερωτησεις θα στις πω το απογευμααααααα χαχαχαχαχαχα

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν???

Γειά σας κορίτσια...

Κατερίνα μου πολύ καλά φαίνονται τα πράγματα και θα δεις οτι θα είσαι σύντομα εγκυούλα...Τί ωραία! Εσύ απλά να σκέφτεσαι θετικά, να κάνεις πολύ προσευχή και τα υπόλοιπα άστα στον Θεό και στο γιατρό.

Λένη μου ετοιμάσου ψυχολογικά για διακοπες και μπάνια και η κυρία περίοδος ελπίζω να έρθει σήμερα ή το πολύ αύριο.

Μισπίγκυ περιμένουμε φωτογραφίες απο τα σκιουρακια σου, όπως είπε και η Gossamer μας :)

Gossamer πλησιάζουν οι μέρες για να κάνεις την σπερματέγχυση. Τί έγινε τελικά με το ΙΚΑ και τα φάρμακα? Τα πήρες?

Αθένιαν πώς πάει η ξάπλα? Έχεις κουραστεί? Έχει αρχίσει η αγωνία? Φτάνει η μέρα για το τεστ.

Και η Δομνίνα μας στην αναμονή...

Και μαζί σας όλες μας περιμένουμε ευχάριστα νέα.

Lucky εσύ πώς τα πας με τη δίαιτα???

AGELIK η μικρούλα μας τί κάνει? Άρχισε να ρίχνει καμιά κλωτσίτσα?

Gemini πήγατε για κανένα μπανάκι με τα διδυμάκια σας?

Εμείς πήγαμε και το Σάββατο και την Κυριακή. Η Δήμητρα πάγωνε με τη θάλασσα και μισογκρίνιαζε και όταν την βάλαμε και στο σωσίβιό της έβαλε τα κλάμματα...΄Μετά όμως με τα χαλίκια και τις πετρούλες έπαιζε με τις ώρες. Το μόνο επικίνδνο είναι που τις βάζει στο στόμα και φοβόμαστε μη καταπιεί καμία. Δεν είναι να την αφήνουμε καθόλου απο τα μάτια μας. Τώρα θέλει να μένει συνέχεια όρθια και να μετακινειται απο καρέκλα σε καρέκλα, οπότε μένουν πίσω και οι δουλειές και τις κάνω όταν κοιμάται...

Αυτά και τα δικά μας :)

Καλή εβδομάδα σε όλες και πολλά φιλιά!

κουκλιτσες μου καλησπερα ελπιζω να περασατε ενα υπεροχο σαββατοκυριακο!!!

σημερα πηγα στον διαιτολογο με βαση την ζυγαριά του ειμαι -3,5 κιλα εκείνος περιμενε μεγαλυτερη απωλια αλλα του εξήγησα οτι παρεκτραπικα 2-3 μερες δεν ετρωγα σωστεσ ωρες και ετρωγα αλλα απο αυτα που μου ειχε γραψει ,τεσπα αυτο το 15νθημερο θα ειμαι πιο αυστηρη!!

Με το θεμα του θυροειδής παμε για παρακεντιση και στιχιζει και 200 ευρο και λεω να την κανω στο δημοσιο.

Αυριο κατα τις 3 θα δωσω οδηγηση να ξεμπλεξω και με αυτο!!!

Χθες καταφερα και επεισα τον αντρουλη μου να παρει ενα παυσιπονο για την μεση του και ξεπονεσε αρκετα!!!Φανταστιτε οτι μετα απο 20 ολοκληρες μερες καναμε και σεχχχχχ!!!η χαρα μου δεν λεγετε!!!

Κατερινιο μου πολυ καλα τα βρησκω τα αυγουλακια σου και το ενδομητριο σουπερ!!!

Gossamer Reedglitter με το καλο κοριτσακι μου να πας και συ και να εχουμε καλα αποτελεσματα!!!Νομιζω οτι καπου σε εχασα δεν καταλαβα τι σπουδαζεις??

Πεγκυ μου πολυ καλα το κανατε και αφιερωσατε χρονο σε σας ευχομαι να το κανετε οσο ποιο συχνα μπορειτε!!!

Αθενιαν μου πως πηγε η πρωτη μερα στην δουλεια??4 μερουλες ακομα κανε υπομονη!!!

Λενι μου ααααα θα την μαλωσω την ακατονομαστη ειναι παιχνιδια αυτα που σου παιζει?για να ερθει γρηγορα να χαρεις και συ τις διακοπουλες σου!!!

Κοπελια μου το ζουζουνακι σου πρεπει να ειναι σκετη απολαυση με τα βοτσαλακια στην παραλια!!!

Αγγελικ μου το αστερακι μας τι κανει?και λεω μας γιατι ειναι και δικο μας ακους και ΔΙΚΟ ΜΑΣ χαχαχα!!!αμ τι νομιζες αποκληστικα θα το εχεις?

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια τι κανετε??? εγω ειμαι πτωμααααααααααα ξυπνησα 6 το πρωι πηγαμε ηρακλειο στον γιατρο μετα κατευθειαν στην δουλεια σχολασα 5,30 και απο τοτε μεχρι και τωρα εκανα δουλειες,περιμενω να παει 11,30 να κανω την βραδινη μου ενεση,αυριο θα κανω την κανονικη στης 6 οπως καθε μερα και το βραδυ στης 9,30 θα κανω μια αλλη ενεση την τεταρτη δεν θα κανω τιποτα και την πεμπτη 9 το πρωι θα γινει η ωοληψια,η εμβρυομεταφορα μαλλον το σαββατο το μεσημερακι προς απογευμα.Κοριτσια να ρωτησω κατι μπορει να υπαρχουν ωοθυλακια και να εχουν κανονικο μεγεθος αλλα να μην εχουν ωαριο????? ο γιατρος μου ειπε οτι για την ηλικια μου ειναι πολυ καλο το ενδομητριο και τα ωοθυλακια εσεις τι γνωμη εχετε????

κοριτσια θα σας αφησω να παω να κανω ενα μπανακι να κανω μετα την ενεση και ξαπλα δεν αντεχω αλλο ...........φιλακια πολλα πολλα.............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...